Beste schroevendraaierset

Bij onderhand elke klus heb je wel schroeven nodig. Met de schroeven ben je in staat om dingen perfect aan elkaar vast te monteren. Bij elke klus heb je de keus uit ontzettend veel verschillende soorten schroeven, waardoor je dus ook verschillende schroevendraaiers nodig hebt.

Om meerdere schroevendraaiers te verkrijgen, heb je meerdere keuzes. Je kunt allereerst ervoor kiezen om alle schroevendraaiers los te gaan kopen. Dan ben je echter een behoorlijk tijd bezig en het is ook nog eens een kostbaar project. Wat dat betreft is het veel beter om voor een schroevendraaierset te gaan.

Onze top 5 schroevendraaisets

Afbeelding

Product


STANLEY STHT0-62142 Schroevendraaierset 26-delig

Onze beste koop!

STANLEY STHT0-62142 Schroevendraaierset 26-delig

Beste schroevendraaierset

of

STANLEY STHT0-62113 Schroevendraaierset - 42-delig - Incl. opbergtas

STANLEY STHT0-62113 Schroevendraaierset - 42-delig - Incl. opbergtas

Beste uitgebreide schroevendraaierset

of

Allrounder schroevendraaierset, 27 delig, 31 tools

PB Tools Allrounder schroevendraaierset, 27 delig, 31 tools

Beste schroevendraaierset inclusief etui

of

Hofftech Torx Schroevendraaierset - 10-delig

Hofftech Torx Schroevendraaierset - 10-delig

Beste Torx schroevendraaierset

of

TECTAKE Schroevendraaierset 402391 - In Handige Opbergkoffer

TECTAKE Schroevendraaierset 402391 - In Handige Opbergkoffer

Beste voordelige schroevendraaierset

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

STANLEY STHT0-62142 Schroevendraaierset 26-delig

Beste schroevendraaierset

STANLEY STHT0-62142 Schroevendraaierset 26-delig

of

STANLEY STHT0-62113 Schroevendraaierset - 42-delig - Incl. opbergtas

Beste uitgebreide schroevendraaierset

STANLEY STHT0-62113 Schroevendraaierset - 42-delig - Incl. opbergtas

of

PB Tools Allrounder schroevendraaierset, 27 delig, 31 tools

Beste schroevendraaierset inclusief etui

Allrounder schroevendraaierset, 27 delig, 31 tools

of

Hofftech Torx Schroevendraaierset - 10-delig

Beste Torx schroevendraaierset

Hofftech Torx Schroevendraaierset - 10-delig

of

TECTAKE Schroevendraaierset 402391 - In Handige Opbergkoffer

Beste voordelige schroevendraaierset

TECTAKE Schroevendraaierset 402391 - In Handige Opbergkoffer

of

Met een schroevendraaierset heb je een flink aantal schroevendraaiers tot je beschikking. In de meeste sets hebben deze schroevendraaiers ook verschillende koppen. Je kunt echter ook voor een schroevendraaierset gaan waarbij alle schroevendraaiers bijvoorbeeld een Torx kop hebt.

Binnen de wereld van schroevendraaiersets heb je meer dan genoeg keus. Zoals je van Tresna.nl gewend bent, helpen we jou graag een handje. In dit artikel kan je de vijf beste schroevendraaiersets vinden. Deze sets voldoen aan de wensen in bepaalde situaties; per set kan je dan ook vinden waar de set in uitblinkt.

Om het artikel helemaal af te maken, hebben we ook een zogeheten Torx schroevendraaierset beoordeeld. Deze schroevendraaiers zijn geschikt voor het vast/los draaien van Torx schroeven. Tevens vind je aan het einde van dit artikel nog een overzicht met daarin de belangrijkste criteria bij het uitzoeken van een schroevendraaierset. Deze koopgids fungeert als een prima leidraad bij het uitzoeken van een nieuwe set met schroevendraaiers. 

Zoals je in de tabel bovenaan de pagina kunt vinden, hebben wij alle schroevendraaiersets in bepaalde categorieën onderverdeeld. Op die manier hebben wij een perfect overzicht van het gehele aanbod gekregen. Door alle schroevendraaiersets te keuren, hebben we uiteindelijk een top 5 samen kunnen stellen.

Door de verschillende categorieën is de zoektocht voor jou ook een stuk makkelijker. Wil je bijvoorbeeld een schroevendraaierset met een etui? Dan is het makkelijk om de beste set uit bovenstaande tabel af te lezen. Dat geldt eveneens voor de situatie waarin je zo min mogelijk geld aan de set uit wilt geven.

Hoe dan ook; we trappen dit artikel af met een review van de allerbeste schroevendraaierset. Deze set heeft in feite alles waar zowel een doe-het-zelver als een professional behoefte aan heeft.

Beste schroevendraaierset – Stanley STHT0-62142 Schroevendraaierset 26-delig

Wil je simpelweg de allerbeste schroevendraaierset? Dan kan je niet om deze set van Stanley heen. Met deze 26-delige set kan je alle kanten op en kan je allerlei klussen in en rondom je huis moeiteloos uitvoeren.

Als je naar de afbeelding hiernaast kijkt, zie je direct dat de schroevendraaiers er fraai uit zien. De zwarte schroevendraaiers zijn afgewerkt met geel en hebben zodoende een opvallend uiterlijk.

Ook valt direct het handige opbergsysteem op. Dit opbergsysteem kan je overal neerzetten en zodoende heb je altijd direct de juiste schroevendraaier bij de hand. Bovendien is dit opbergsysteem van hoge kwaliteit en zitten de schroevendraaiers stevig in de set vast.

Met de schroevendraaiers kan je alle klussen tot een perfect eind brengen. De schroevendraaiers hebben verschillende koppen, verschillende diktes en verschillende lengtes. Voor elke klus heb je de perfecte schroevendraaier direct bij de hand.

De schroevendraaiers zijn allemaal met chroom afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat het materiaal niet kan gaan roesten en dat de schroevendraaiers dus lang mooi blijven. Je kunt hierdoor overigens de set dus ook probleemloos in een vochtige schuur neerzetten.

Tot slot willen we graag nog de softgrip handvatten aanstippen. Deze handvatten zijn ergonomisch vormgegeven en door de softgrip handgreep heb je altijd de optimale controle. Bovendien voelt het bijzonder prettig voor je handen aan.

STANLEY STHT0-62142 Schroevendraaierset 26-deli

Heeft deze set dan ook nog nadelen? Nou, we hebben eigenlijk maar één nadeel weten te ontdekken. Dit nadeel heeft betrekking op het opbergsysteem. Hierboven gaven we aan dat dit systeem prettig en van een hoge kwaliteit is. Dat klopt, maar in sommige gevallen kan het systeem ietwat wankel zijn.

Opbergsysteem is soms een beetje wankel.

Voordelen

 • Hoge kwaliteit
 • 26 schroevendraaiers
 • Softgrip handvatten

Nadelen

 • Opbergsysteem beetje wankel

Conclusie

De Stanley STHT0-62142 schroevendraaierset is de beste set voor doe-het-zelvers en professionals. Deze set bevat maar liefst 26 schroevendraaiers van hoge kwaliteit. Daarbij krijg je ook nog een fraai opbergsysteem geleverd en hoef je niet de hoofdprijs te betalen (€42,00 bij Bol.com).

Beste uitgebreide schroevendraaierset – STANLEY STHT0-62113 Schroevendraaierset 42-delig inclusief opbergtas

Ben je op zoek naar de beste uitgebreide schroevendraaierset? Dan moet je al snel kijken naar een set met minimaal 40 schroevendraaiers. Als we het over een dergelijke set hebben, kunnen wij de schroevendraaierset Stanley STHT0-62133 absoluut aanraden.

Deze set heeft de beschikking over maar liefst 42 verschillende schroevendraaiers. Voor alle klussen – voor zowel doe-het-zelvers als professionals – heb je dus de perfecte schroevendraaier bij de hand.

Een bijkomend voordeel is dat de schroevendraaiers verschillende lengtes, verschillende diktes en verschillende koppen hebben. Zo vind je 5 standaard schroevendraaiers en 2 Torx schroevendraaiers in de set terug. Ook voor het precieze werk vind je maar liefst 7 precisie schroevendraaiers terug.

Ook is het bijzonder prettig dat je een flexibele opbergtas meegeleverd krijgt. In deze opbergtas kan je de schroevendraaiers opbergen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze tas overal mee naar toe nemen; het handige handvat biedt daarvoor genoeg mogelijkheden.

De schroevendraaiers in deze set zijn allemaal met chroom afgewerkt. Deze afwerking zorgt ervoor dat de schroevendraaiers niet kunnen roesten. Zodoende blijven de gereedschappen lang mooi en kan je ze lang met veel plezier gebruiken.

Tot slot heeft Stanley bij deze schroevendraaiers gebruik gemaakt van een Cushiongrip handgreep. Deze handgreep zorgt voor een optimale controle over alle schroefwerkzaamheden. Ook is de handgreep lekker zacht, waardoor de schroevendraaiers comfortabel bediend kunnen worden.

Stanley schroevendraaier

Ook zijn we bijzonder te spreken over de prijs van de Stanley STHT0-62133 schroevendraaierset. Bij onze partner Bol.com hoef je namelijk maar 30 euro voor deze hele set te betalen. Daarvoor krijg je dus maar liefst 42 verschillende schroevendraaiers geleverd!

We hebben helaas wel een aanmerking op de set. De meegeleverde opbergtas is namelijk niet heel handig. Het is namelijk de bedoeling dat je de schroevendraaiers los in deze tas legt. Hierdoor is het relatief lastig om direct de juiste schroevendraaier te vinden, aangezien alle schroevendraaiers ook dezelfde kleur hebben.

De opbergtas is tamelijk onhandig, aangezien de tas geen opbergvakjes heeft.

Voordelen

 • Maar liefst 42 schroevendraaiers
 • Chromen afwerking
 • Gunstig geprijsd

Nadelen

 • Opbergtas is onhandig

Conclusie

De Stanley STHT0-62133 schroevendraaierset is de beste uitgebreide schroevendraaierset met maar liefst 42 schroevendraaiers. Deze schroevendraaiers zien er strak uit, hebben een prettige handgreep en zijn van een hoge kwaliteit. Enige jammere is de onhandige en matige opbergtas die standaard meegeleverd wordt.

Beste schroevendraaierset inclusief etui – PB Tools Allrounder schroevendraaierset, 27-delig, 31 tools

Een schroevendraaierset kan op verschillende manieren geleverd en opgeborgen worden. Wil je graag dat de schroevendraaierset niet al te veel ruimte in beslag neemt? Dan ben je gebaat bij een schroevendraaierset met een etui. In onze ogen is deze set van PB Tools inclusief etui de beste koop.

Het merk PB Tools heeft deze set met recht de naam ‘allround schroevendraaierset’ gegeven. Bekijk bijvoorbeeld maar eens de foto hiernaast. Je ziet dan direct een 27-delige schroevendraaierset. Kortom; een set waar je alle kanten mee op kunt.

Dit is overigens wel een tamelijk bijzondere set. Je krijgt namelijk maar drie handgrepen geleverd. Verder krijg je allerlei losse schroevendraaierprofielen geleverd. Je moet dus elke keer even het juiste profiel op de draaier bevestigen.

Bij aanschaf van deze set krijg je maar liefst 2 etuis geleverd. In het grote kunstlederen eruit kan je onder andere een spanningzoeker, een handgreep en meerdere profielen bewaren. In het kleine etui kan je de rest van de profielen bewaren. Vervolgens is het ook mogelijk om dit kleine etui aan het grote etui te bevestigen. Beide etuis kunnen ook opgerold worden, zodat ze zo min mogelijk ruimte in beslag nemen.

Hebben we ook nog nadelen weten te vinden? Ja, toch wel. Allereerst is het niet altijd handig dat je maar enkele handgrepen geleverd krijgt. Als je met meerdere mensen tegelijkertijd wenst te werken, loop je al tegen een probleem aan.

Daarnaast is deze set van PB Tools behoorlijk prijzig. Je moet een bedrag van maar liefst 125 euro betalen bij onze partner Bol.com. Dat is, zeker in vergelijking met bovenstaande varianten, duur.

De set is behoorlijk prijzig; 125 euro bij onze partner Bol.com.

Voordelen

 • Twee handige etuis
 • 27-delig
 • Licht van gewicht

Nadelen

 • Duur
 • Beperkt aantal handgrepen is niet handig

Conclusie

De PB Tools Allrounder schroevendraaierset is de beste schroevendraaierset inclusief etui. Bij aanschaf van deze set krijg je maar liefst twee etuis geleverd. Beide etuis hebben handige opbergvakjes en houden alle schroevendraaiers en –profielen dan ook perfect bij elkaar. Je moet voor deze set wel diep in de buidel tasten.

Beste Torx schroevendraaierset – Hofftech Torx Schroevendraaierset - 10-delig

Werk je graag met de speciale Torx schroeven? Dan heb je uiteraard wel een passende schroevendraaierset nodig. In onze ogen is deze set van Hofftech de beste Torx schroevendraaierset.

Nooit meer een uitglijdende accuboor en extra veel grip; dat zijn in feite de belangrijkste voordelen van een Torx schroef. Het aandraaien van een Torx schroef lukt echter niet met bijvoorbeeld een kruiskopschroevendraaier. Nee, daar heb je een speciale Torx schroevendraaier voor nodig. Deze set herbergt uitsluitend Torx schroevendraaier.

Bij deze set krijg je maar liefst 10 verschillende schroevendraaiers geleverd. Deze hebben de maten T9, T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40, T45 en T50. Door deze variatie kan je eigenlijk alle klussen in en rondom je huis voltooien. Voor het overzicht hieronder alle schroevendraaiers uit de set:

 • T19 - T10 - T15 - T20 (65 x 145 mm).
 • T25 - T27 - T30 (90 x 215 mm).
 • T40 - T45 - T50 (120 x 275 mm).

Je kunt alle schroevendraaiers opbergen in het handige opbergmechanisme. Op dit systeem staan ook de maten van de schroevendraaiers vermeld. Zodoende weet je altijd 100% zeker dat je de schroevendraaier terug zet op de juiste plek.

Alle Torx schroevendraaiers uit deze set hebben een softgrip handvat. Dit materiaal zorgt ervoor dat je de optimale controle hebt en dat de schroevendraaier prettig vasthoudt. Je hoeft niet bang te zijn dat de schroevendraaier pijn gaat doen aan je hand.

Daarnaast zijn deze schroevendraaiers allemaal met chroom afgewerkt. Dit heeft een belangrijk voordeel; de schroevendraaiers kunnen niet gaan roesten. Hierdoor kan je probleemloos het systeem en de schroevendraaiers in bijvoorbeeld een vochtige schuur bewaren.

Als laatste voordeel willen we graag de prijs aanstippen. Bij onze partner Bol.com hoef je namelijk maar € 16,95 voor deze hele set te betalen.

Een klop– of hamerfunctie ontbreekt ook. Nog een nadeel: de koffer is niet ultra-stevig en ook niet helemaal waterdicht, zodat de bits na verloop van tijd wat kunnen gaan roesten.

De set had wellicht nog iets uitgebreider gekund.

Voordelen

 • Gunstig geprijsd
 • Geschikt voor Torx schroeven
 • Hoge kwaliteit

Nadelen

 • Had iets uitgebreider gekund

Conclusie

De Hofftech Torx schroevendraaierset is de beste schroevendraaierset voor Torx schroeven. Dankzij de hoge kwaliteit is het een fluitje van een cent om allerlei schroefklussen in en rondom het huis uit te voeren. Het handige opbergsysteem is ook onwijs prettig.

Beste voordelige schroevendraaierset – TECTAKE Schroevendraaierset 402391 in handige opbergkoffer

Ben je op zoek naar een handige en uitgebreide schroevendraaierset? Wil je daar echter niet al te veel geld voor uitgeven? Dan zit je goed met deze schroevendraaierset van TECTAKE. Dit is onze ogen de beste voordelige uitgebreide schroevendraaierset.

Laten we direct maar met de prijs aftrappen. Als je deze set bij onze partner Bol.com gaat kopen, betaal je een bedrag van maar 25,95 euro. Dat bedrag valt relatief gezien heel erg mee, zeker als je bekijkt hoeveel schroevendraaiers je geleverd krijgt. Zie daarvoor de foto hiernaast.

Wat ook direct opvalt, is de handige opbergkoffer die je meegeleverd krijgt. Hierin kan je alle schroevendraaiers op een praktische en prima manier opbergen. Doordat het koffertje ook nog een handvat heeft, kan je jouw schroevendraaiers naar elke gewenste locatie mee nemen.

Wat vinden we zoal in deze schroevendraaierset terug? Je vindt in totaal 12 verschillende schroevendraaiers terug. Zie onderstaand lijstje voor het volledige overzicht:

6 keer sleufkopschroevendraaier:

 • 6 x 38 mm, 3 x 75 mm, 5 x 75 mm, 6 x 100 mm, 8 x 150 mm, 9 x 200 mm

6 keer kruiskopschroevendraaier:

 • PH2 x 38 mm, PH0 x 75 mm, PH1 x 75mm, PH2 x 100 mm, PH3 x 150 mm, PH4 x 200 mm

Alle bovengenoemde schroevendraaiers zijn perfect met chroom afgewerkt. Hierdoor blinken de schroevendraaiers niet alleen, maar kunnen ze ook niet roesten. De chromen afwerking zorgt zodoende voor een lange levensduur waarin de schroevendraaiers een fraai uiterlijk behouden.

Het enige nadeel is dat deze schroevendraaiers geen softgrip handvat hebben. Wel hebben ze een ergonomisch vormgegeven handvat, maar deze zijn helaas niet afgewerkt met een softgrip laag.

TECTAKE schroevendraaiers

De schroevendraaiers hebben geen softgrip handvat.

Voordelen

 • Gunstig geprijsd
 • Uitgebreide set
 • Handige opbergkoffer

Nadelen

 • Geen softgrip handvat

Conclusie

De Tectake schroevendraaierset 402391 is simpelweg de allerbeste voordelige schroevendraaierset. Voor een laag bedrag krijg je een 12-delige set met hoogwaardige schroevendraaiers. De meegeleverde opbergkoffer is ook uitermate handig te noemen.

Koopgids

Zo, je hebt hierboven vijf reviews kunnen lezen van de beste schroevendraaiersets. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Naar een voordelige schroevendraaierset? Naar een schroevendraaier met een etui? Of juist naar een schroevendraaierset met zoveel mogelijk schroevendraaiers? Aan jou de keus.

Feit is dat je bij het uitzoeken wel rekening moet houden met enkele factoren. Deze factoren bespreken we graag in deze koopgids nog even in het kort.

De inhoud

Uiteraard moet je bij een schroevendraaierset goed op de inhoud letten. Hoeveel schroevendraaiers zitten er in? Welke koppen hebben deze schroevendraaiers? Worden er veel schroevendraaiers met handgrepen geleverd of in de vorm van schroevendraaierprofielen?

Stuk voor stuk zijn dit belangrijke punten om op te letten. Bij het bekijken van een schroevendraaierset zie je echter al gauw uit hoeveel delen de set bestaat. Kijk bijvoorbeeld maar naar bovenstaande reviews. Bij alle schroevendraaiersets staat in de titel al benoemd hoeveel delen de set bevat.

Schroevendraaierset inhoud


Opbergsysteem

Daarnaast is het ook aan te raden om te letten op de levering van een opbergsysteem. Worden alle schroevendraaiers los geleverd? Of krijg je ze in een fraai etui geleverd? Uiteraard is het ook nog mogelijk dat alle schroevendraaiers zich in een handige opbergkoffer bevinden.

Waar jouw keuze naar uit gaat, is vooral afhankelijk van de manier waarop je de schroevendraaiers gaat  gebruiken. Heb je deze op een werkbank in je schuur liggen? Of neem je ze regelmatig naar een locatie mee? Als je ze altijd op dezelfde plek hebt liggen, heb je minder behoefte aan een opbergkoffer dan als je altijd onderweg bent met de schroevendraaiers.

Handvatten van de schroevendraaiers

Als je een schroevendraaier bedient, hou je deze in je hand vast. Als je dat voor een langere periode doet of veel kracht moet zetten, wil je uiteraard geen pijn krijgen. Mede daarom is het altijd aan te raden om voor schroevendraaiers met een softgrip handvat te gaan. Dit handvat zorgt simpelweg voor veel comfort en ook nog voor de optimale controle.

Afwerking van de schroevendraaiers

Heb je nog oudere schroevendraaiers thuis liggen? Dan is de kans groot dat deze schroevendraaiers zijn gaan roesten. Tot enige tijd terug werden de schroevendraaiers nog niet met chroom afgewerkt. Tegenwoordig is dat min of meer standaard. De chromen afwerking van de schroevendraaiers zorgt er voor dat het materiaal niet meer kan gaan roesten. Let daarom altijd even goed op of de schroevendraaiers uit de set met chroom afgewerkt zijn.

Het budget

Ook moet je goed op je eigen budget letten. Hoeveel geld kan je uitgeven aan de aanschaf van een schroevendraaierset? In de reviews hierboven heb je reeds kunnen zien dat de prijzen behoorlijk uiteenlopen. De prijzen variëren van twee tientjes tot aan ruim 100 euro. Aan jou om te bepalen wat jouw maximale budget is.

Besluit

Zo, we zijn aan het einde gekomen van dit artikel. Je hebt meerdere reviews kunnen lezen en je hebt nog enige informatie op kunnen doen in de koopgids. Heb je nu voor jezelf duidelijk aan welke schroevendraaierset jij behoefte hebt? Via één van bovenstaande links kan je de gewenste set direct bestellen.

Heb je nog vragen over bepaalde producten? Dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van onze partner Bol.com. De medewerkers van deze klantenservice kunnen al jouw vragen perfect beantwoorden. Om dit artikel af sluiten, willen we jou graag veel plezier met je nieuwe schroevendraaierset wensen!

Tresna.nl
Logo