Beste tangenset

Als je de gereedschapskist van een professional open doet, zie je ongetwijfeld één of meerdere tangen liggen. Waarom? Omdat je gewoonweg heel veel kanten op kunt met tangen. Je kunt dingen los wrikken, je kunt dingen los draaien en je kunt dingen weer los draaien. Wil jij ook graag van de veelzijdigheid van tangen profiteren? Dan is het interessant om voor een tangenset aan te schaffen. Met een tangenset geniet je namelijk van nóg meer veelzijdigheid. Achterhaal in dit artikel wat de beste tangensets van dit moment zijn en voorzie jezelf van de beste tangen!

Onze top 5 tangensets

Afbeelding

Product


Stanley FatMax Tangenset 3delig

Onze beste koop!

Stanley FatMax Tangenset 3delig

Beste koop tangenset

of

Brüder Mannesmann Tangenset 5delig

Brüder Mannesmann Tangenset 5delig

Beste veelzijdige tangenset

of

Gedore Tangenset - 6-delig

Gedore Tangenset - 6-delig

Beste professionele tangenset

of

Brüder Mannesmann Mini-tangenset in etui

Brüder Mannesmann Mini-tangenset in etui

Beste mini tangenset

of

STANLEY 0-84-114 Tangenset - 3-delig

STANLEY 0-84-114 Tangenset - 3-delig

Beste voordelige tangenset

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Stanley FatMax Tangenset 3delig

Beste koop tangenset

Stanley FatMax Tangenset 3delig

of

Brüder Mannesmann Tangenset 5delig

Beste veelzijdige tangenset

Brüder Mannesmann Tangenset 5delig

of

Gedore Tangenset - 6-delig

Beste professionele tangenset

Gedore Tangenset - 6-delig

of

Brüder Mannesmann Mini-tangenset in etui

Beste mini tangenset

Brüder Mannesmann Mini-tangenset in etui

of

STANLEY 0-84-114 Tangenset - 3-delig

Beste voordelige tangenset

STANLEY 0-84-114 Tangenset - 3-delig

of

Voor- en nadelen van een tangenset

Ben je op zoek naar een nieuwe tang? Dan heb je grof gezegd twee mogelijkheden: je koopt een losse tang of je koopt een complete tangenset. Als we deze twee mogelijkheden naast elkaar zetten, kunnen we maar één ding concluderen: het is absoluut interessant om voor een complete tangenset te kiezen.

Waarom dit zo aan te raden is? Dat heeft onder meer met de veelzijdigheid te maken. In een complete tangenset vind je altijd meerdere tangen terug, waardoor je meerdere klussen uit kunt voeren. Je krijgt gewoonweg meerdere soorten tangen tot jouw beschikking; dit levert je veel gemak op.

Een ander voordeel is terug te vinden in de kostenbesparing. Over het algemeen is een complete tangenset namelijk goedkoper dan het aanschaffen van allerlei losse tangen. Juist door voor een complete tangenset te kiezen, geniet je van een ideale prijs-kwaliteitsverhouding. Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen, terwijl je dus wel meerdere tangen tot jouw beschikking krijgt.

Bijkomend voordeel: met een goede tangenset kun je van een bepaalde kwaliteit uitgaan. Kies je bijvoorbeeld voor de tangenset van Stanley? Dan weet je gewoonweg dat alle tangen van de gekende kwaliteit van Stanley zijn. Je bent daarbij verzekerd van een lange levensduur, zodat je ook over jaren nog steeds gebruik van de beste tangenset kunt maken.

Daarbij is het ook super dat je uit meerdere tangensets kunt kiezen. Zo kun je voor een 3-delige set kiezen, terwijl je ook voor een 8-delige set kunt kiezen. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele mogelijkheden die je hebt. Juist doordat je zoveel mogelijkheden hebt, kun je altijd de perfecte tangenset uitkiezen. De perfecte tangenset waarmee je direct van de hierboven genoemde voordelen gaat profiteren.

Moet je ook nog met nadelen rekening houden? Nou, je moet wel even goed rekening houden met het opbergen van de tangen. Bij de meeste tangensets krijg je hier géén speciale opbergbak of iets voor geleverd. Nee, in plaats daarvan zou je de tangen los in een gereedschapskoffer of -kist bewaren. Voor welke koffer of kist je in dat geval het beste kunt kiezen, is volledig van jouw eigen voorkeuren afhankelijk.

Tevens moet je rekening houden met de samenstelling van de tangenset. Heb je een hele specifieke tang nodig? Dan is de kans relatief klein dat je een dergelijke tang in een tangenset aantreft. Over het algemeen kom je namelijk de meer gangbare tangen in een tangenset tegen. Als je specifieke tangen nodig hebt, zou je deze nog separaat aan moeten schaffen.

Al met al is de aanschaf van een goede tangenset een aanrader. Voor jou, voor elke doe-het-zelver en voor elke professional. Daarbij is het uiteraard wel zaak dat je voor een goede tangenset kiest. Om je met deze keuze te helpen, hebben wij alvast een top 5 samengesteld. In de bovenstaande tabel zie je alvast om welke vijf tangensets dit gaat. Voor meer informatie over deze sets verwijzen wij je graag naar de onderstaande reviews.

Beste koop – Stanley FatMax Tangenset 3-delig

Wil jij graag een tangenset aanschaffen? Ben je daarbij op zoek naar een relatief uitgebreide, handige en betaalbare tangenset? Dan weet je op voorhand al dat je meer dan genoeg keuze hebt. Aan de hand van deze drie criteria (uitgebreid, handig & betaalbaar) zijn wij naar de beste koop op zoek gegaan.

Al snel bleek het volgende: voor de beste koop moesten wij een variant van Stanley selecteren. Dit merk levert namelijk kwaliteit én biedt vooral veel verschillende soorten tangensets aan. Uiteindelijk bleek dat deze 3-delige tangenset van Stanley volgens ons de beste tangenset van dit moment is.

Waar dit aan te danken is? Dit is onder meer te danken aan de samenstelling van deze tangenset. Het klopt dat deze set uit ‘maar’ drie tangen bestaat, maar dit zijn wel stuk voor stuk erg handige tangen:

 • Rechte telefoontang: met deze tang kun je op een gemakkelijke manier kleine voorwerpen pakken. Ook is het een ideale tang om te gebruiken op lastig te bereiken plekken.
 • Combinatietang: met een combinatietang kun je meerdere kanten op. Doordat deze tang uit meerdere onderdelen bestaat, kun je ‘m op een veelzijdige manier gebruiken.
 • Zijsnijtang: bij deze tang zit het snijvlak aan de zijkant. Hierdoor ben je in staat om bijvoorbeeld koperdraad en dun ijzerdraad door midden te knippen.

Het mag duidelijk zijn: met deze drie tangen kun je veel verschillende klussen uitvoeren. Daarbij is het ook super dat alle tangen van de gekende Stanley kwaliteit zijn. Zoals we hierboven al aangegeven hebben, weet dit merk als geen ander wat kwaliteit is. Mocht je voor een Stanley tang kiezen, ben je op voorhand al verzekerd van een lange levensduur.

Verder is het ook ideaal dat deze tangen heerlijk in de hand liggen. Dit is te danken aan de afmetingen, maar ook aan de softgrip handvatten. Zoals je op de foto al kunt zien, hebben de drie tangen exact hetzelfde handvat. Doordat op dit handvat onder meer uitsparingen aangebracht zijn, liggen deze tangen heerlijk in de hand. Precies wát je wilt als je regelmatig met deze tangen aan de slag wilt gaan.

Ben je nu al direct van plan om deze tangenset aan te schaffen? Zoals je op de foto hiernaast kunt zien, krijg je de tangen in een handige doos geleverd. Mocht je deze tangen regelmatig mee willen nemen, is het advies om deze doos te bewaren. Je kunt deze doos eigenlijk als een handige opbergbox zien.

Stanley beste koop tangenset

Moet je nou de hoofdprijs voor deze tangenset betalen? Nou, voor deze beste tangenset betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van 41,39 euro. In onze ogen is dit niet voordelig, maar het staat wel in verhouding tot de kwaliteit van deze set. Voor kwaliteit moet je nu eenmaal betalen.

Wil je als elektricien zijnde gebruik van deze tangenset maken? Pas dan heel goed op. Je zou wellicht verwachten dat deze tangen tegen elektrische geleiding zouden kunnen, maar dat is niet het geval. Pas dus heel goed op als je met bijvoorbeeld elektriciteitskabels aan de slag gaan.

Deze tangen zijn niet bestand tegen elektrische geleiding; ga dus altijd met beleid met deze tangen en elektriciteitskabels om.

Voordelen
 • Ideale set van 3 tangen
 • De gekende Stanley kwaliteit
 • De tangen liggen heerlijk in de hand
 • Geleverd in een handige (opberg)doos
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
Nadelen
 • Niet bestand tegen elektrische geleiding
Conclusie

De Stanley FatMax Tangenset 3delig is volgens ons de beste tangenset van dit moment. Deze tangenset bestaat uit drie hoogwaardige tangen waar je vele kanten mee op kunt. Dankzij Stanley ben je daarbij van veel gemak, van een lange levensduur en van een prima kwaliteit verzekerd. Ondertussen hoef je ook niet overdreven veel geld te betalen voor deze beste tangenset!

Beste veelzijdige tangenset – Brüder Mannesmann Tangenset 5 delig

Wat denk jij van de hierboven besproken tangenset? Spreekt deze set jou in principe wel aan? Zou je alleen liever een set willen waar je méér kanten mee op kunt? Dan is ons advies om jouw pijlen te richten op een veelzijdige tangenset. Graag helpen wij je een handje met deze zoektocht.

Wij zijn namelijk ook op zoek gegaan naar de beste veelzijdige tangenset. Hierbij hebben we ons niet alleen op de hoeveelheid tangen gericht, maar óók op het soort tangen. Uiteindelijk kwamen wij aan de hand van die criteria tot de volgende conclusie: deze Brüder Mannesmann Tangenset 5 delig is de beste veelzijdige tangenset.

Waarom dit volgens ons het geval is? Nou, daarvoor moeten we even kijken naar de samenstelling van deze tangenset:

 • Combinatietang: zoals de benaming al doet vermoeden, kun je deze tang op meerdere manieren gebruiken.
 • Rechte telefoontang: met deze tang ben je in staat om kleine voorwerpen makkelijk te pakken. Door de smalle bek kun je ook voorwerpen op lastig te bereiken plekken te pakken krijgen.
 • Waterpomptang: deze tang is volledig verstelbaar. Doordat je de tang kunt verstellen, krijg je altijd de optimale grip op bijvoorbeeld bouten en buizen.
 • Zijsnijtang: bij deze tang bevindt het snijvlak zich aan de zijkant, waardoor je deze tang voor unieke werkzaamheden kunt gebruiken.
 • Striptang: dankzij deze tang kun je een kabel strippen, zonder de kabel hierbij te beschadigen. Lees hier meer over in ons artikel over de beste striptangen van dit moment.

Onwijs veel werkzaamheden kun je dus met deze tangenset uitvoeren. Daarbij spreken ook de afmetingen van deze tangen ons aan. De combinatietang is bijvoorbeeld 180 mm lang, terwijl de telefoontang 200 mm lang is. Eigenlijk hebben alle tangen in deze set de ideale afmetingen. Je neemt de tangen hierdoor relatief makkelijk mee, terwijl je dus ook heel veel werkzaamheden uit kunt voeren.

Het meenemen van deze tangen gaat sowieso relatief makkelijk. Bij aanschaf krijg je immers een handige opbergbox meegeleverd. In deze opbergbox kun je de tangen veilig bewaren én kun je de tangen moeiteloos meenemen. Ideaal dus als je regelmatig op locatie moet werken.

De kwaliteit van deze tangen is ook dik in orde. Zo zijn alle tangen van hoogwaardig staal vervaardigd. Dit staal is ook nog voorzien van meerdere lagen chroom, waarmee de levensduur alleen maar verder verlengd wordt. Met dank aan de 2-componenten handgreep liggen deze tangen ook heerlijk in de hand. Wat wens je nog meer?

Bruder Mannesmann veelzijdige tangenset

Wel is het goed om rekening met dit koffertje te houden. Het koffertje ziet er prima uit, maar de uitsparingen kunnen relatief snel lam worden. Dit betekent dat de tangen als het ware niet meer vastklikken in het koffertje. Dit is wat ons betreft onhandig en had absoluut beter gemoeten.

Graag sluiten we deze review wel nog positief af. Als we naar het prijskaartje van deze beste veelzijdige tangenset kijken, worden we eigenlijk direct blij. Voor deze set betaal je een bedrag van slechts 40,45 euro. Ten opzichte van de hierboven genoemde variant (de beste koop) is dat behoorlijk gunstig te noemen. Mede ook omdat je juist meerdere tangen geleverd krijgt!

De uitsparingen in de koffer verliezen relatief snel hun vorm; hierdoor kun je de tangen niet meer goed vastklikken in de koffer.

Voordelen
 • Bijzonder uitgebreide set
 • Tangen van een hoge kwaliteit
 • Fijne handgrepen (= ergonomisch werken)
 • Alle tangen in een koffer geleverd
 • Gunstig geprijsd
Nadelen
 • De koffer had beter gekund
Conclusie

De Brüder Mannesmann Tangenset 5 delig is volgens ons de beste veelzijdige tangenset. Met de vijf verschillende tangen kun je gewoonweg alle kanten op; je kunt echt tal van klussen naar volle tevredenheid uitvoeren. Ook is de kwaliteit van de tangen prima, evenals het prijskaartje van de gehele set.

Beste professionele tangenset – Gedore Tangenset 6 delig

Voer jij als professional klussen voor jouw klanten uit? En heb je voor die klussen meerdere soorten tangen nodig? Dan is ons advies om jouw pijlen te richten op een professionele tangenset. Dat is een uitgebreide tangenset waar je veel kanten mee op kunt.

Als jij een professional bent, ben je in déze review aan het juiste adres. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste professionele tangenset en delen onze bevindingen in deze review. Wij kunnen je in ieder geval alvast het volgende verklappen: de Gedore tangenset 6delig is volgens ons de beste professionele tangenset.

Waar deze set deze eretitel aan te danken heeft? Onder meer aan het feit dat de tangen stuk voor stuk van een ongekende kwaliteit zijn. Dit kun je sowieso wel aan het merk Gedore overlaten; dit is één van de beste fabrikanten van tangen. Alle tangen die je in deze set vindt, zijn tangen die absoluut door professionals gebruikt kunnen worden.

In deze set vind je maar liefst 6 verschillende tangen terug:

 • Striptang: met deze tang ben je in staat om kabels te strippen, zonder dat je hierbij de kabel zelf beschadigd. Deze striptang is 160 mm lang.
 • Platbektang: met deze handige tang kun je hoeken in metaaldraad maken, zonder dat je hierbij de metaaldraad beschadigd. Deze tang is 160 mm lang.
 • Rondbektang: met een rondbektang kun je oogjes in elektrische geleiders plooien. Deze tang is 160 mm lang.
 • Telefoontang: met de telefoontang kun je allerlei kleine voorwerpen te pakken krijgen. Deze tang is 160 mm lang.
 • Kracht-combinatietang: met deze tang kun je heel veel kanten op. De tang is bovendien bijzonder robuust, waardoor je veel kracht kunt zetten. Deze tang is 180 mm lang.
 • Zijkniptang: met de zijkniptang kun je onder meer ijzerdraden en koperdraden knippen. Deze tang is 180 mm lang.

Wat denk je van deze samenstelling? Wij zijn er van overtuigd dat elke professional baat heeft bij de samenstelling van deze tangenset. Ondertussen hoef je over de kwaliteit absoluut niet in te zitten. Gedore heeft voor verchroomd staal gekozen, waardoor de tangen echt heel krachtig zijn.

Bijkomend voordeel: bij aanschaf krijg je de tangen in een handige opbergbox geleverd. Deze opbergbox is afsluitbaar, is relatief compact en weegt slechts 1,7 kilogram. Met dank aan deze eigenschappen kun je deze beste professionele tangenset echt overal mee naar toe nemen!

Gedore professionele tangenset

Tot slot willen we nog benoemen dat het werken met deze tangen bijzonder prettig is. Dit is vooral te danken aan de ergonomische handgreep van alle tangen. De tangen liggen heerlijk in de hand en stellen je in staat om echt uren achtereen gesloten met deze tangen te werken.

Wel moet je rekening houden met het prijskaartje. Het klopt dat dit een geweldige tangenset is, maar het prijskaartje van 165 euro is toch wel fors. Ja, bij onze partner Bol.com betaal je meer dan 160 euro voor deze professionele tangenset.

Deze tangenset is met een prijskaartje van 165 euro vrij duur.

Voordelen
 • Onwijs goede kwaliteit
 • Uitgebreide set van 6 hoogwaardige tangen
 • Alle tangen liggen heerlijk in de hand
 • Inclusief handige opbergbox
 • Veelzijdig in te zetten
Nadelen
 • Vrij duur
Conclusie

De Gedore Tangenset 6 delig is volgens ons de beste professionele tangenset. In onze ogen is deze set echt voor alle professionals geschikt; ongeacht welke klussen je op dagelijkse basis uit moet voeren. Over de samenstelling, de kwaliteit en de opbergbox zijn wij stuk voor stuk erg te spreken. Al met al een echte aanrader voor elke professional, ondanks het forse prijskaartje.

Beste mini tangenset – Brüder Mannesmann Mini-tangenset in etui

Tangensets worden in allerlei soorten en maten aangeboden. Dat blijkt onder meer uit de drie tangensets die wij hierboven besproken hebben. Feit is dat je uit nóg meer soorten tangensets kunt kiezen, waaronder een mini tangenset.

Moet jij echt heel gedetailleerd werk uitvoeren? Dan komen zogeheten mini tangen prima van pas. Dit zijn kleine tangen, waarmee je gedetailleerde klussen uit kunt voeren. Mocht jij een dergelijke tangenset nodig hebben, kies je het beste voor déze set van Brüder Mannesmann. Dit is volgens ons met afstand de beste mini tangenset van dit moment.

In deze set vind je maar liefst 8 verschillende tangen terug. Het gaat hierbij om de volgende tangen: zijkniptang (110 mm), voorkniptang (100 mm), combitang (115 mm), spitsbektang (120 mm), spitsbektang gebogen (120 mm), rondbektang (125 mm), platbektang (120 mm) en een naaldtang (145 mm).

Zoals je kunt zien, kun je alle kanten op met deze mini tangenset. Zoals de benaming ‘mini’ al doet vermoeden, zijn alle tangen vrij klein uitgevoerd. Je bent hierdoor perfect in staat om gedetailleerde klussen uit te voeren.

Voer je dergelijke klussen regelmatig op locatie uit? Dan komt het meegeleverde etui bijzonder goed van pas. Je kunt alle tangen op een handige manier in dit etui opbergen, waardoor je de 8 tangen makkelijk mee kunt nemen. Zoals je op de foto al kunt zien, ziet dit etui er handig en fraai uit.

Iets wat wij ook super vinden, is het prijskaartje. Voor deze set van 8 mini tangen betaal je een bedrag van slechts 22,98 euro. Gezien de kwaliteit en mogelijkheden vinden wij dit een prima prijskaartje. Doordat deze tangen door Brüder Mannesmann gefabriceerd zijn, kun je gewoonweg van een prima kwaliteit uit gaan.

Wel moet je rekening houden met de toepassingsmogelijkheden. Eigenlijk zijn al deze tangen met name geschikt voor elektrawerkzaamheden. Mocht je andere soorten werkzaamheden uit willen voeren, kun je mogelijk beter voor een andere mini tangenset kiezen.

Bruder mini tangenset

Deze set richt zich volledig op elektra werkzaamheden.

Voordelen
 • Set van 8 mini tangen
 • Inclusief handig etui geleverd
 • Prima kwaliteit
 • Makkelijk mee te nemen
 • Gunstig geprijsd
Nadelen
 • Vooral geschikt voor elektra werkzaamheden
Conclusie

De Brüder Mannesmann Mini-tangenset in etui is volgens ons de beste mini tangenset. Deze tangenset is uitgebreid en is van de gewenste kwaliteit. Ook is het super dat je alle tangen in een handig etui meegeleverd krijgt. Al met al een aanrader voor het uitvoeren van elektra werkzaamheden.

Beste voordelige tangenset – STANLEY 0-84-114 Tangenset 3-delig

Zie jij de aanschaf van een tangenset wel zitten? Heb je gewoonweg met enige regelmaat tangen nodig? Dan is de aanschaf van een tangenset zeker verstandig te noemen. Het is echter goed voor te stellen dat je het liefste zo min mogelijk geld uitgeeft, bijvoorbeeld als je de tangen niet al te vaak gaat gebruiken.

Wij zijn daarom op zoek gegaan naar de beste voordelige tangenset. Tijdens onze zoektocht hebben wij ons gehouden aan een maximum budget van 20 euro. Binnen dit budget zijn wij op zoek gegaan naar de beste voordelige tangenset, waarbij onze keuze gevallen is op de Stanley 0-84-114.

Voor deze tangenset betaal je echt een heel interessant bedrag; slechts 19,79 euro bij onze partner Bol.com. Dankzij dit prijskaartje is de set op voorhand al interessant. Dit wordt eigenlijk alleen maar verder versterkt als we naar de samenstelling van deze set kijken:

 • Klemtang: met deze tang kun je producten tegen elkaar aan klemmen of stevig vast houden. Deze tang is 152 mm lang en is verstelbaar.
 • Telefoontang: met de telefoontang kun je lastig te bereiken voorwerpen te pakken krijgen. Deze tang is 152 mm lang.
 • Zijsnijtang: met deze tang kun je verschillende materialen door knippen, waarvoor je het zijvlak aan de zijkant van de tang gebruikt. Ook deze tang is 152 mm lang.

Het draait bij deze set niet zozeer om de kwantiteit, maar puur om de kwaliteit. De set bestaat immers uit slechts 3 tangen, maar het gaat wel om drie handige tangen. Tangen waar je veel werkzaamheden mee uit kunt voeren én waarbij je van een prima kwaliteit uit kunt gaan.

Stanley heeft bij deze tangen voor gehard koolstof staal gekozen. Dit brengt twee voordelen met zich mee: de tangen zijn krachtig én de tangen hebben een lange levensduur. Uniek, aangezien je voor deze tangenset nog geen 20 euro hoeft te betalen.

Stanley voordelige tangenset

Wil je echt professionele klussen met deze tangenset uitvoeren? Dan merk je al snel dat deze tangenset niet toereikend genoeg is. Nee, deze set is met name geschikt voor af-en-toe-klussers of voor doe-het-zelvers.

Tevens moet je rekening houden met de verpakking. Je krijgt de tangen in het plastic geleverd, waar je vervolgens niks mee kunt. Voor het opbergen en meenemen van deze tangen heb je dus een gereedschapskoffer of -kist nodig.

Deze set wordt niet in een etui of opbergbox geleverd.

Voordelen
 • Prima set van 3 tangen
 • Kost nog geen 20 euro
 • Prima kwaliteit & lange levensduur
 • Veelzijdig in te zetten
Nadelen
 • Geen etui of opbergbox meegeleverd
 • Niet geschikt voor professionals
Conclusie

De STANLEY 0-84-114 Tangenset 3-delig is wat ons betreft de beste voordelige tangenset. Deze set is niet super uitgebreid, maar biedt wel verrassend wel gemak gezien het prijskaartje van slechts 20 euro. Ook de kwaliteit van deze Stanley tangen is dik in orde!

Koopgids

Wil jij graag van de voordelen van een tangenset profiteren? Dat is heel goed te begrijpen. Een tangenset levert gewoonweg veel gemak en veel mogelijkheden op.

Daarbij is het wel zaak dat je écht de beste tangenset voor jezelf uitkiest. Hoe je dat kunt doen? Daar helpen wij je graag een handje bij. In deze koopgids hebben wij hiervoor de belangrijkste criteria van een tangenset op een rijtje gezet. Door juist op deze criteria goed te letten, kun je een prima aankoop doen.

Samenstelling van de set

Uiteraard is het heel belangrijk om naar de samenstelling van de set te kijken. In onze ogen let je daarbij op de volgende twee criteria:

 • Hoeveelheid tangen: des te meer tangen je in de set geleverd krijgt, des te beter uiteraard.
 • Soort tangen: de tangen moeten uiteraard wel aansluiten op de werkzaamheden die je uit wilt voeren. Bepaal daarom goed wáárvoor je de tangenset aan wilt schaffen en check vervolgens goed de soort tangen.
Samenstelling tangenset

Kwaliteit van de tangen

Bij een tangenset gaat het uiteraard óók om de kwaliteit van de tangen. Wij raden je daarom graag het volgende aan: kies altijd voor een tangenset van een gerenommeerd merk. De merken Stanley, Brüder Mannesmann en Gedore zijn in staat om de gewenste kwaliteit te leveren. Kies daarom – bij voorkeur – voor een tangenset van één van deze merken.

Etui, opbergbox of doosje

Hoe krijg je de tangen geleverd? Ook dat is een belangrijke vraag waar je goed naar moet kijken. In sommige gevallen krijg je de tangen in een etui geleverd, terwijl de tangen in een andere set weer in een handige opbergbox geleverd worden. Helaas komt het ook wel eens voor dat je de tangen gewoon ‘los’ geleverd krijgt. Probeer voor jezelf te bepalen wat je op dit vlak het prettigste vindt.

Prijskaartje

Hoeveel geld wil je uitgeven aan de beste tangenset? Dat is ook nog een belangrijke vraag waar je goed over na moet denken. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, lopen de prijzen in ieder geval behoorlijk uiteen. Op dit gebied kunnen wij je eigenlijk maar van één goede tip voorzien: durf te investeren in een goede tangenset.

Voor kwaliteit moet je betalen; dat gezegde is absoluut van toepassing op het aanbod van tangensets.

Prijskaartje tangenset

Slotwoord

Wil jij graag de beschikking over meerdere tangen hebben? Dan is het advies om te kiezen voor een complete tangenset. Met een dergelijke set heb je – op een handige manier – de beschikking over meerdere soorten tangen. Super handig.

Heb je over één van de besproken tangensets vragen? Schroom niet om contact op te nemen met de klantenservice van onze partner Bol.com. Wij wensen je graag alvast veel plezier met jouw nieuwe tangenset!

Tresna.nl
Logo