Beste popnagels

Vind je het heerlijk om zelf allerlei klussen uit te voeren? Dan heb je ongetwijfeld het nodige gereedschap in de afgelopen jaren gekocht. Met allerlei soorten gereedschap kun je in principe elke klus klaren. Maar, je hebt daarvoor ook nog bevestigingsmateriaal nodig. Je kunt kiezen voor schroeven, maar óók voor popnagels. In dit artikel vertellen wij je graag alles over popnagels. Daarbij laten wij je ook kennismaken met de vijf beste soorten popnagels:

Onze top 5 popnagels

Afbeelding

Product


HBM 400 Delige Popnagel Assortiment

Onze beste koop!

HBM 400 Delige Popnagel Assortiment

Beste koop popnagels

of

Topex Popnagels 4,8x23mm 50st

Topex Popnagels 4,8x23mm 50st

Beste kleine set popnagels

of

Weber Tools Popnagel assortiment 500-delig

Weber Tools Popnagel assortiment 500-delig

Beste uitgebreide set popnagels

of

Brüder Mannesmann M1096

Brüder Mannesmann M1096

Beste popnagels met popnageltang

of

Benson Popnagel - Blindklinknagels Set in Box

Benson Popnagel - Blindklinknagels Set in Box

Beste goedkope popnagels

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

HBM 400 Delige Popnagel Assortiment

Beste koop popnagels

HBM 400 Delige Popnagel Assortiment

of

Topex Popnagels 4,8x23mm 50st

Beste kleine set popnagels

Topex Popnagels 4,8x23mm 50st

of

Weber Tools Popnagel assortiment 500-delig

Beste uitgebreide set popnagels

Weber Tools Popnagel assortiment 500-delig

of

Brüder Mannesmann M1096

Beste popnagels met popnageltang

Brüder Mannesmann M1096

of

Benson Popnagel - Blindklinknagels Set in Box

Beste goedkope popnagels

Benson Popnagel - Blindklinknagels Set in Box

of

Voor- en nadelen van popnagels

Bij veel klussen kom je al snel bij popnagels uit. Dit is te danken aan de kracht van de popnagels, maar ook aan de veelzijdigheid. Om je zo uitgebreid mogelijk over popnagels te kunnen informeren, hebben wij alle voordelen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

 • Geen warmteontwikkeling. Zet je popnagels vast in een bepaalde ondergrond of object? Dan hoef je niet bang et zijn voor warmteontwikkeling. Dit komt niet alleen een veilige werkomgeving ten goede, maar zorgt ook voor veel gemak.
 • Veel soorten popnagels. Een popnagel is niet zomaar een popnagel. Als je naar het huidige aanbod kijkt, zie je meerdere soorten popnagels naar voren komen. Zo kun je kiezen voor meerbereiksnagels, voor waterdichte nagels, voor normale nagels en voor gegroefde popnagels. Doordat je deze keuze hebt, kun je bij elke klus voor popnagels kiezen.
 • Voor binnen- en buitengebruik geschikt. Binnenhuis is het prima te doen om de normale popnagels te gebruiken. Als je buitenshuis popnagels wilt gebruiken, kun je het beste voor de waterdichte varianten kiezen. Feit is dat je de popnagels eigenlijk in elke situatie kunt gebruiken. Dit is het geval bij normale klussen, maar ook als je bijvoorbeeld aan je auto aan het klussen bent. Er bestaan legendarische auto’s waarbij onderdelen met popnagels vastgezet zijn.
 • Voor veel materialen geschikt. Met wat voor materialen ben je op dit moment bezig? Het antwoord op deze vraag maakt eigenlijk niet heel veel uit. Het is namelijk een feit dat popnagels voor veel materialen geschikt zijn. Als je voor normale popnagels gebruikt, kun je deze gebruiken voor staal, roestvast staal, kopers en aluminium. Al deze materialen zet je zonder enig probleem stevig vast met popnagels.
 • Veelzijdig te gebruiken. Bovengenoemde voordelen zorgen voor één algeheel voordeel: popnagels zijn veelzijdig te gebruiken. Ongeacht wat voor klus je uitvoert, kun je gebruik maken van popnagels. Daarbij is het ook nog een groot voordeel dat de popnagels oprecht robuust zijn. Ze zijn in staat om zware krachten te dragen en gaan uiteraard jarenlang mee. Voor het vastzetten van twee stukken plaatmateriaal kun je simpelweg niet zonder popnagels.

Bij popnagels zijn er ook enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Zo heb je een speciale popnageltang nodig om gebruik van de popnagels te kunnen maken. Heb je deze tang nog niet? Dan is het advies om de beste popnageltang zo snel mogelijk te bestellen. Deze tang heb je simpelweg nodig om de popnagels te kunnen gebruiken.

Verder heb je enige kennis nodig als je gebruik van popnagels wilt maken. Wil je bijvoorbeeld popnagels verwijderen? Dan moet je dit op een specifieke manier doen. Hoe je dit precies moet doen, vind je in ons artikel ‘Popnagels verwijderen’. Neem dat artikel op je gemakje door en doe daarmee alle kennis op.

Tevens is het goed om te weten dat het aanbod zo divers is. Dit geldt voor de verschillende soorten popnagels, maar ook voor de verschillende diameters. Voordat je een klus uit kunt voeren, moet je bepalen wat de juiste diameter is. Door het diverse aanbod kun je wellicht last van keuzestress krijgen.

Met dit artikel gaan wij deze keuzestress graag tegen. Dat doen we door je hieronder kennis te laten maken met de vijf beste soorten popnagels van dit moment. Neem deze reviews op je gemakje door en bestel de gewenste popnagels direct. Met deze popnagels kun je veel klussen uitvoeren, waarbij je van alle hierboven genoemde voordelen geniet!

Beste koop popnagels – HBM 400 Delige Popnagel Assortiment

Heb je interesse om van popnagels gebruik te maken? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar de popnagels die het beste bij jouw klus passen. Wij verwachten dat je deze popnagels in de HBM 400 Delige Popnagel Assortiment vindt. Dit is volgens ons namelijk de beste koop popnagels.

Dat dit de beste koop volgens ons, is onder meer aan de kwaliteit te danken. Je zou denken dat alle soorten popnagels van dezelfde kwaliteit zijn, maar dat is allerminst het geval. De popnagels van HBM hebben bewezen dat ze sterk, robuust en krachtig zijn. Dit zorgt ervoor dat je deze popnagels voor veel klussen in kunt zetten.

Dat is ook te danken aan de samenstelling van deze set. Zoals je op de foto schuin hierboven al kunt zien, krijg je meerdere soorten popnagels geleverd. Het gaat hierbij om de volgende soorten popnagels:

 • 100 stuks 2.4 x 6.4 mm.
 • 100 stuks 3.2 x 6.4 mm.
 • 100 stuks 4.0 x 6.4 mm.
 • 100 stuks 4.8 x 6.4 mm.

Belangrijk voordeel hiervan is dat je echt elke klus met deze popnagels kunt klaren. Ongeacht welke lengte je nodig hebt, kun je prima uit met deze set van popnagels. Daarbij is het ook handig dat alle popnagels dezelfde diameter hebben. Dat betekent dat je slechts één soort opzetstuk op de popnageltang nodig hebt.

Bijkomend voordeel: deze set bestaat uit maar liefst 400 popnagels. Dit stelt je in staat om lange tijd vooruit te kunnen met deze set van HBM. Of wil je juist hele grote klussen uit kunnen voeren? Dan sluit deze set uiteraard ook prima op je wensen aan.

Wat wij ook erg handig vinden, is de verpakking. Zoals op de foto duidelijk te zien is, krijg je deze popnagels in een stevige box geleverd. Deze box is goed af te sluiten, waardoor je deze box overal mee naar toe kunt nemen. Ook is de verdeling in de box ideaal. Alle maten popnagels hebben hun eigen vakje gekregen. Dit stelt je in staat om snel de juiste popnagels te pakken en te gebruiken.

Is dit dan de perfecte set van popnagels? Nou, het komt wel in de buurt. Eigenlijk alles aan deze set spreekt ons aan, behoudens het prijskaartje. Voor deze set ligt de adviesprijs op pakweg 16,95 euro. Dit is op zich niet al te veel geld, maar de set is hiermee wel duurder dan andere sets uit deze top 5.

Gelukkig krijg je voor dit forsere prijskaartje wel een hoop terug. Deze popnagels zijn veelzijdig te gebruiken, zijn van een prima kwaliteit, worden op een ideale manier geleverd en zijn op een fijne manier te gebruiken. Het enige dat je verder nog nodig hebt, is een geschikte popnageltang.

Dit is niet de goedkoopste set van popnagels.

Voordelen
 • Set van 400 popnagels
 • Vier verschillende lengtes
 • Sterk, robuust en krachtig
 • In een handige box geleverd
 • Veelzijdig te gebruiken
Nadelen
 • Niet de goedkoopste popnagels
Conclusie

De HBM 400 Delige Popnagel Assortiment vormt volgens ons de beste koop popnagels. Deze popnagels krijg je in een handige box geleverd, waarin de 400 popnagels overzichtelijk verdeeld zijn. De 400 popnagels zijn in vier verschillende lengtes uitgevoerd, waardoor je deze popnagels voor alle klussen kunt gebruiken. Al met al een hele interessante set.

Beste kleine set popnagels – Topex Popnagels 4,8x23mm 50st

Heb je interesse om popnagels aan te schaffen? Heb je alleen niet het idee dat je vaker popnagels nodig hebt? Dan is het wellicht ietwat overdreven om direct voor een set van 400 stuks te kiezen. Gelukkig kun je ook voor kleinere sets kiezen, waaronder de Topex Popnagels 4,8x23mm 50st. Dit vorm volgens ons de beste kleine set popnagels.

In deze set vind je 50 popnagels terug. Dit stelt je in staat om meerdere kleine klussen uit te voeren. Of om één grotere klus uit te voeren. Doordat je 50 popnagels geleverd krijgt, is deze set vooral geschikt voor de af-en-toe doe-het-zelver. Mocht je de popnagels vaker nodig hebben, kies je uiteraard beter voor een uitgebreide set.

Het merk Topex heeft in ieder geval voor prima popnagels gezorgd. Deze popnagels hebben namelijk een diameter van 4,8 mm en een lengte van 2,3 centimeter. Met dank aan deze afmetingen kun je deze 50 popnagels in talloze situaties perfect gebruiken.

Daarbij zijn wij ook over de kop van deze popnagels te spreken. Topex heeft voor een extreem platte kop gekozen, waardoor de popnagels amper te zien zijn. Dit zijn dan ook prima popnagels om plaatmaterialen op een fraaie manier aan elkaar te bevestigen. Nadat je dat hebt gedaan, hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je de popnagels duidelijk ziet zitten.

Deze popnagels zijn door Topex van aluminium vervaardigd. Dit betekent dat de popnagels niet al te zwaar zijn, maar dat ze wel erg krachtig zijn. Ze zijn in staat om grote krachten te ‘tillen’, waardoor je deze popnagels in veel situaties kunt gebruiken. Daar spelen uiteraard ook de afmetingen een belangrijke rol bij, zoals hierboven al besproken.

Wat een punt van aandacht is, is het prijskaartje. Voor deze set van 50 popnagels betaal je een bedrag van 7,45 euro bij onze partner Bol.com. Als we dit omrekenen naar de prijs per stuk, komen we uit op een bedrag van 0,149 euro per popnagel. Dat is behoorlijk aan de prijs.

Waar je ook rekening mee moet houden, is met de verpakking. Zoals je op de foto hiernaast kunt zien, krijg je deze popnagels in een plastic zakje geleverd. Dat is niet al te handig, aangezien je de popnagels hierdoor lastig op kunt bergen. Wij hadden liever gezien dat je de popnagels in een box geleverd zou krijgen, zoals bij bovenstaande variant.

Spreekt de lengte van 2,3 centimeter je niet helemaal aan? Je kunt bij onze partner Bol.com deze popnagels ook in andere afmetingen bestellen. Het gaat hierbij om een lengte van 1 centimeter, 1,8 centimeter en 2,8 centimeter.

Dit is een vrij dure set van popnagels.

Voordelen
 • 50 popnagels
 • Diameter van 4,8 mm
 • Lengte van 2,3 cm
 • Van aluminium vervaardigd
 • Met platte kop
Nadelen
 • Vrij dure set
 • Onhandige verpakking
Conclusie

De Topex Popnagels 4,8x23mm 50st vormt volgens ons de beste kleine set popnagels. Deze set bestaat uit 50 popnagels, waarbij elke popnagel een lengte van 2,3 centimeter en diameter van 4,8 mm heeft. Je bent hierdoor in staat om talloze klussen met deze set van popnagels uit te voeren. Daarbovenop komt dat deze popnagels van een prima kwaliteit zijn!

Beste uitgebreide set popnagels – Weber Tools Popnagel assortiment 500-delig

Ben je regelmatig in de weer met popnagels? En ben je daarom op zoek naar een uitgebreide set van popnagels? Dan kun je voor de beste koop (zie 1e review) kiezen, maar ook voor deze set van Weber Tools. Wij zijn van mening dat dit de beste uitgebreide set popnagels is. De Weber Tools Popnagel assortiment 500-delig is om meerdere redenen absoluut aan te raden.

Het belangrijkste voordeel van deze set vinden wij de samenstelling. Ten eerste bestaat deze set dus uit maar liefst 500 popnagels. Zelfs als je heel veel plaatmaterialen aan elkaar moet bevestigen, is dat met deze uitgebreide set mogelijk.

Daarnaast heeft Weber Tools voor een gevarieerde samenstelling gekozen. De verschillende maten van de popnagels zetten we graag voor je op een rijtje:

 • 3.2 x 6.4mm (125 st.)
 • 3.2 x 8.0mm (125 st.)
 • 3.2 x 10mm (125 st.)
 • 3.2 x 16mm (125 st.)

Met deze set kun je simpelweg alle kanten op. Dit is te danken aan de hoeveelheid popnagels, maar ook aan de samenstelling van de set. Dat je de popnagels in vier verschillende maten geleverd krijgt, biedt voldoende mogelijkheden.

Daarbij zijn wij over de verpakking ook erg te spreken. Weber Tools heeft een handige box ontwikkeld, waarin de popnagels op een handige manier opgeborgen kunnen worden. Per vakje staat ook nog eens aangegeven wat de maat is; je pakt hierdoor altijd de juiste popnagels voor je klus. Bijkomend voordeel is dat je deze popnagels moeiteloos overal mee naar toe kunt nemen.

Bijkomend voordeel: deze uitgebreide set van popnagels is oprecht voordelig te noemen. Voor deze popnagels betaal je slechts 10,95 euro bij onze partner Bol.com. Voor dit relatief lage bedrag krijg je dus maar liefst 500 popnagels geleverd.

Waar je wel rekening mee moet houden, is met het ontbreken van een popnageltang. Je hebt alleen iets aan deze popnagels als je thuis al een popnageltang hebt liggen. Wil je graag voor een set inclusief popnageltang gaan? Kies dan voor onderstaande set.

Weber Tools Popnagel assortiment 500-delig popnagels

Graag sluiten we deze review wel positief af. Dat doen we door het materiaal te benoemen; aluminium. Doordat deze popnagels van aluminium vervaardigd zijn, zijn ze absoluut tegen een stootje bestand. Ook is het ideaal dat de popnagels vrij licht van gewicht zijn.

Deze popnagels worden zonder popnageltang geleverd.

Voordelen
 • Maar liefst 500 popnagels
 • Vier verschillende maten
 • In een handige box geleverd
 • Van aluminium vervaardigd
 • Top prijs-kwaliteitsverhouding
Nadelen
 • Zonder popnageltang
Conclusie

De Weber Tools Popnagel assortiment 500-delig is volgens ons de beste uitgebreide set popnagels. In deze set vind je maar liefst 500 popnagels terug, waardoor je talloze klussen uit kunt voeren. Daarbij is het ook een groot voordeel dat het om popnagels in vier verschillende maten krijgt. Al deze popnagels krijg je ook nog in een handige box geleverd.

Beste popnagels met popnageltang – Brüder Mannesmann M1096

Heb je voor een specifieke klus popnagels nodig? Dan moet je de juiste popnagels kopen. Je bent er dan echter nog niet. Om de popnagels vast en los te kunnen maken, heb je ook nog een popnageltang nodig. Wij raden je hiervoor de Brüder Mannesmann M1096 aan.

Dit is volgens ons de beste set van popnagels mét popnageltang. In één set krijg je meerdere popnagels en een popnageltang geleverd, waardoor je met deze set alle kanten op kunt. Daarbij zijn wij ook over de algehele kwaliteit te spreken. Dit is een popnageltang waar je jarenlang gebruik van kunt maken.

Laten we allereerst even naar de popnagels kijken. Brüder Mannesmann heeft ervoor gekozen om 100 popnagels aan deze set toe te voegen. Het gaat hierbij om 25 popnagels van 2,4 mm, 25 popnagels van 3,2 mm, 25 popnagels van 4,0 mm en 25 popnagels van 4,8 mm. Doordat je meerdere maten popnagels geleverd krijgt, kun je met deze set alle mogelijke klussen uitvoeren.

Over de kwaliteit van deze popnagels zijn wij ook te spreken. Brüder Mannesmann heeft voor aluminium popnagels gekozen, waardoor deze popnagels zeker tegen een stootje bestand zijn. Daarbovenop komt dat je deze popnagels in een handige box geleverd krijgt. Per vakje vind je de verschillende maten popnagels terug.

Sowieso zijn wij over deze kunststof opbergcassette erg te spreken. in deze cassette berg je niet alleen de popnagels handig op, maar ook op de popnageltang. Je neemt deze set hierdoor probleemloos naar elke kluslocatie mee.

De popnageltang is ook volledig naar onze wens. Zo ligt deze tang fijn in de hand en ben je hiermee in staat om de nodige kracht over te brengen. Met name als je popnagels moet verwijderen, komt deze kracht maar al te goed van pas. Verder is het handig dat je maar liefst 4 mondstukken geleverd krijgt.

Dankzij deze 4 mondstukken kun je de meegeleverde popnagels perfect gebruiken. Het gaat hierbij namelijk om mondstukken voor popnagels van 2,4 mm, 3,2 mm, 4,0 mm en 4,8 mm. Niet geheel verrassend zijn dit de maten popnagels die je in deze set ook aantreft.

Brüder Mannesmann M1096 popnagels

Is dit nou een hele dure set van popnagels? Dat valt volgens ons relatief gezien mee. Voor deze set betaal je bij onze partner Bol.com net iets meer dan 20 euro. Het klopt dat je hiervoor ‘slechts’ 100 popnagels geleverd krijgt, maar je krijgt dus wel een prima popnageltang geleverd.

Nadeel is dus wel dat je slechts 100 popnagels geleverd krijgt. Wij adviseren je daarom om direct een set van 500 popnagels mee te bestellen. Daarvoor kun je prima voor één van de andere sets uit deze top 5 kiezen!

In deze set zijn slechts 100 popnagels te vinden.

Voordelen
 • Inclusief handige popnageltang
 • 4 maten popnagels
 • In een handige box geleverd
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Popnageltang ligt fijn in de hand
Nadelen
 • Slechts 100 popnagels
Conclusie

De Brüder Mannesmann M1096 is volgens ons de beste set popnagels met popnageltang. In deze set tref je 100 popnagels aan en een bijpassende popnageltang. Bij deze tang krijg je ook nog eens 4 mondstukken geleverd. De tang is volledig naar onze wens, evenals de aluminium popnagels. Wel hadden wij liever gezien dat je iets meer popnagels meegeleverd zou krijgen.

Beste goedkope popnagels – Benson Popnagel Blindklinknagels Set in Box

Vind je het zonde om veel geld aan popnagels uit te geven? Dat is op zich goed voor te stellen. Als de popnagels eenmaal in het plaatmateriaal vastzitten, heb je er in principe vrij weinig meer aan. Ook als je niet al te vaak popnagels nodig hebt, is het zonde om hier veel geld aan uit te geven.

Gelukkig kun je voor de Benson Popnagel - Blindklinknagels Set in Box kiezen. Deze set vormt volgens ons namelijk de beste set van goedkope popnagels. Voor deze set ligt de adviesprijs bij onze partner Bol.com op slechts 7,72 euro. Voor nog geen 8 euro krijg je de beschikking over deze uitgebreide set popnagels.

Het merk Benson heeft niet alleen voor een uitgebreide set gekozen, maar ook voor een diverse set. In totaal tref je in deze set 320 popnagels aan. Deze popnagels zijn ook nog eens in meerdere afmetingen uitgevoerd:

 • 80 stuks 3 × 6 mm.
 • 80 stuks 3 × 8 mm.
 • 80 stuks 3 × 10 mm.
 • 80 stuks 3 × 15 mm.

Doordat je deze popnagels in meerdere afmetingen geleverd krijgt, kun je hier tal van klussen mee uitvoeren. Daarbij geniet je hoe dan ook van de gewenste kwaliteit. Het merk Benson heeft namelijk voor popnagels van gehard staal gekozen. Dat is het beste materiaal voor alle soorten popnagels.

Overigens is de kop van deze popnagels van aluminium vervaardigd. Wat daarbij ook opvalt, is dat Benson bewust voor een extreem platte kop gekozen heeft. Zodra deze popnagels in het plaatmateriaal vastzitten, vallen ze amper op. Je klaart hiermee elke klus ook nog eens op een fraaie wijze.

Wat wij ook erg handig vinden, is dat deze popnagels in een handige box geleverd worden. Je kunt deze box makkelijk afsluiten én de box beschikt over meerdere vakken. Per vak tref je specifieke popnagels aan, waarover je aan de binnenzijde alle informatie vindt. Op deze manier ben je in staat om voor elke klus snel de juiste popnagels te pakken.

 Is dit dan de perfecte set? Nee, dat is niet het geval. Je krijgt namelijk ‘maar’ 320 popnagels geleverd. In vergelijking met een andere set uit deze top 5 is dat een verschil van 180 popnagels. Mocht je echt veel popnagels nodig hebben, kun je daarom wellicht beter kiezen voor de set van 500 popnagels.

De set bevat ‘slechts’ 320 popnagels.

Voordelen
 • Vier verschillende maten
 • Erg betaalbaar
 • In een handige box geleverd
 • Prima kwaliteit
 • Extra platte kop
Nadelen
 • Slechts 320 popnagels
Conclusie

De Benson Popnagel - Blindklinknagels Set in Box vormt volgens ons de beste set goedkope popnagels. Voor deze set betaal je nog geen 8 euro, terwijl je wel 320 popnagels geleverd krijgt. Deze popnagels zitten ook nog eens in een handige box en zijn in vier verschillende afmetingen uitgevoerd. Dit is al met al een set waar je veel plezier aan gaat beleven.

Bekijk prijzen van de Benson Popnagel - Blindklinknagels Set in Box bij verschillende winkels:

Koopgids

Denk je voor een specifieke klus popnagels nodig te hebben? Dan is het zaak om op zoek naar de beste popnagels te gaan. Het is hierbij goed om te weten dat er niet een volwaardig alternatief bestaat. In plaats van popnagels kun je bijvoorbeeld geen schroeven gebruiken.

Ben je voor jouw klus daarom op zoek naar de beste popnagels? Dan raden wij je graag aan om goed op onderstaande punten te letten. Aan de hand van deze punten vind je snel de beste popnagels.

Afmetingen

Het is allereerst zaak om goed naar de afmetingen van de popnagels te kijken. Let hierbij goed op zowel de diameter als op de lengte van de popnagels. Kies je voor een uitgebreide set van popnagels? Ga dan uiteraard goed na in welke afmetingen de verschillende popnagels uitgevoerd zijn.

Tijdens onze test hebben wij grote verschillen opgemerkt. Dit geldt voor de diameters van de popnagels, maar geldt al helemaal voor de lengtes. Denk daarom heel goed na over wat de juiste afmetingen voor jouw klus zijn.

Afmetingen popnagels

Aantal popnagels

Ten tweede moet je goed naar de hoeveelheid popnagels kijken. Denk je aan bijvoorbeeld 50 of 100 popnagels voldoende te hebben? Of kun je beter voor een set van 400 of 500 popnagels gaan? Dit hangt volledig af van de klussen die je met de popnagels uit wilt gaan voeren.

Let overigens ook goed op de samenstelling van de popnagels. Let goed op het materiaal waarvan de popnagels vervaardigd zijn. En check ook wat voor kop er op de popnagels precies aangebracht is.

Verpakking

Ten derde is het belangrijk om goed naar de verpakking te kijken. De meeste popnagels worden in één van deze twee soorten verpakkingen geleverd:

 • In een plastic zakje. Dit is volgens ons alles behalve ideaal. Als je dit zakje eenmaal geopend hebt, is het erg lastig om ‘m weer goed af te sluiten. De kans is bovendien groot dat je zo’n zakje snel kwijtraakt.
 • Box/opbergcassette. Dit is volgens ons de beste verpakking. Zo’n box kun je goed afsluiten en overal makkelijk mee naar toe nemen. In zo’n box zitten de popnagels bovendien netjes per vak verdeeld.

Prijskaartje

Tot slot is het verstandig om goed naar het prijskaartje te kijken. Hiervoor raden wij je vooral aan om naar de prijs per popnagel te kijken. De prijs van de gehele set zegt niet zoveel, aangezien het voornamelijk om de hoeveelheid popnagels draait. Bereken daarom even goed wat de prijs per popnagel is.

Slotwoord

Wil je plaatmateriaal bevestigen? Dan kun je niet zonder popnagels. Schaf direct één van bovenstaande sets aan en bevestig daarmee het plaatmateriaal op de beste manier. Daarbij heb je overigens ook nog een popnageltang nodig. Check daarvoor ons artikel ‘beste popnageltang’. Heb je over bovenstaande popnagels nog vragen? Neem gerust contact op met Bol.com. Wij wensen je veel klusplezier met je nieuwe popnagels!

Tresna.nl
Logo