Beste spackmes

Heb je enig idee wat je nodig hebt om een muur of plafond glad te strijken? Allereerst heb je stucpasta nodig; met deze pasta kun je de muur als het ware bedekken met het stucwerk. Daarbij is het zaak dat de stucpasta perfect over de muur verspreid wordt; daar heb je een goed spackmes voor nodig. Alleen als je over echt een goed spackmes de beschikking hebt, kun je elke muur of elk plafond gladstrijken. Wij laten je hieronder graag kennismaken met de vijf beste spackmessen van dit moment.

Onze top 5 spackmessen

Afbeelding

Product


STANLEY Spackmes

Onze beste koop!

STANLEY Spackmes

Beste koop spackmes

of

Super Prof Stucadoorstroffel spackmes

Super Prof Stucadoorstroffel spackmes

Beste smalle spackmes

of

Doordagt Spackmes RVS 60 cm

Doordagt Spackmes RVS 60 cm

Beste brede spackmes

of

Super Prof Spackmesset

Super Prof Spackmesset

Beste set spackmessen

of

Het Melkmeisje 551250 Spackmes

Het Melkmeisje 551250 Spackmes

Beste voordelige spackmes

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

STANLEY Spackmes

Beste koop spackmes

STANLEY Spackmes

of

Super Prof Stucadoorstroffel spackmes

Beste smalle spackmes

Super Prof Stucadoorstroffel spackmes

of

Doordagt Spackmes RVS 60 cm

Beste brede spackmes

Doordagt Spackmes RVS 60 cm

of

Super Prof Spackmesset

Beste set spackmessen

Super Prof Spackmesset

of

Het Melkmeisje 551250 Spackmes

Beste voordelige spackmes

Het Melkmeisje 551250 Spackmes

of

Voor- en nadelen van een spackmes

Is een spackmes een onmisbaar hulpmiddel voor een doe-het-zelver? Ja, dat is het zeker als je regelmatig met muren of plafonds bezig bent. Indien je bijvoorbeeld alle muren in je woonkamer zelf wilt stuken, kun je simpelweg niet om een spackmes heen.

Bij een spackmes valt vooral het gemak op:

 • Het spackmes ligt heerlijk in de hand. Door de ergonomische vormgeving behoud je altijd de optimale controle over dit mes. En daarmee over je werkzaamheden.
 • Het spackmes is niet al te zwaar. Als je voor het beste spackmes kiest, weegt dit mes niet overdreven veel. Dát maakt het werken met dit spackmes alleen maar aangenamer.
 • Het spackmes kun je op meerdere manieren gebruiken. Het is mogelijk om het mes met horizontale- óf met verticale bewegingen te gebruiken. In onderstaande filmpje zie je precies hoe je met een spackmes kunt werken:

Als je eenmaal de beschikking over een goed spackmes bent, ben je spekkoper. Met dit mes kun je namelijk op een relatief snelle manier een hele muur of een heel plafond gladstrijken. Daarbij is het overigens wel noodzakelijk dat je voor een spackmes met de juiste afmetingen kiest. Wij raden je daarom graag aan om heel goed naar de breedte te kijken van het spackmes.

Bij het zoeken naar een perfect spackmes kom je bovendien tal van varianten tegen. In onze ogen is het dat het volgende voordeel van de spackmessen. Juist doordat je uit zoveel spackmessen kunt kiezen, ben je in staat om het beste spackmes voor jezelf uit te kiezen. Dat is het spackmes dat volledig aan je wensen voldoet.

Moet je bij een spackmes ook nog met nadelen rekening houden? Ja, absoluut. Je moet namelijk heel erg oppassen voor de buitenste hoeken van het spackmes. Als deze hoeken tegen de muur aankomen, is de kans groot dat je schade aan het aangebrachte stucwerk aanricht. Voordat je voor het eerst van het spackmes gebruik gaat maken, moet je daarom de buitenste hoeken iets ombuigen.

Verder moet je rekening houden met slijtage. Een spackmes kun je niet oneindig gebruiken. Indien je voor het beste spackmes kiest, ben je wel van een relatief lange levensduur verzekerd. Desalniettemin is het zaak dat je het spackmes af en toe door een nieuw exemplaar vervangt.

Wil jij graag van het best mogelijke spackmes gebruik gaan maken? En ben je ook bereid om hierin te investeren? Dan raden wij je van harte aan om onderstaande reviews door te nemen. In deze reviews laten wij je kennismaken met de vijf beste spackmessen van dit moment. Neem de reviews door en schaf direct het gewenste spackmes aan!

Beste koop – STANLEY Spackmes

In het huidige aanbod van spackmessen kom je allerlei verschillende varianten tegen. De dikte, de breedte en het materiaalgebruik verschilt van spackmes tot spackmes. Juist vanwege deze verschillen is het heel belangrijk om een goede vergelijking te maken.

Voor ons was het niet gemakkelijk om de ‘beste koop’ aan te kunnen wijzen. Er bestaan immers veel soorten spackmessen, dus wat voor soort spackmes is nou de beste koop? We hebben uiteindelijk besloten om onze pijlen te richten op een betaalbaar en veelzijdig spackmes. Een spackmes waar alle doe-het-zelvers mee uit de voeten kunnen. In onze ogen is dat dit spackmes van Stanley; dit is volgens ons het beste spackmes van dit moment.

Wat zo fijn aan dit spackmes is? Dat is onder andere de fijne handgreep. Deze handgreep ligt heerlijk in de hand, waardoor je de optimale controle over het spackmes behoudt. Bovendien kun je hierdoor urenlang achter elkaar met dit spackmes aan de slag. Houd in dat geval overigens wel rekening met spierpijn in de armen.

Verder vinden wij het blad van dit spackmes ook ideaal. Dit blad is namelijk van roestvrijstaal vervaardigd; in onze ogen is dit eigenlijk het beste materiaal voor het blad van een spackmes. Dit materiaal kan niet roesten, is robuust en brengt zodoende een lange levensduur met zich mee. Ideaal in onze ogen.

Overigens heeft het blad van dit spackmes ook nog de juiste afmetingen. Het mes is namelijk 4,5 centimeter dik en is 30 centimeter breed. Met dank aan deze breedte kun je zowel kleine- als grotere oppervlakten netjes glad strijken. In onze ogen komen deze afmetingen de veelzijdigheid alleen maar ten goede.

Heb je met veel plezier gebruik gemaakt van dit spackmes? Je maakt ‘m vervolgens gemakkelijk schoon, waarna je ‘m makkelijk op kunt bergen. Dat laatste is te danken aan het ophangoog; met dank aan dit ophangoog – in de handgreep – kun je dit beste spackmes op tal van plekken ophangen/opbergen.

Voor dit beste spackmes hoef je bovendien niet de hoofdprijs te betalen. Dit spackmes kost bij onze partner Bol.com namelijk slechts 14,40 euro. Voor dit geld ga je simpelweg geen beter spackmes vinden.

Wel is het belangrijk om met twee nadelen rekening te houden. Het eerste nadeel heeft betrekking op de breedte van 30 centimeter. Dit vinden wij prima, maar het spackmes is hierdoor niet voor de grotere klussen geschikt. Als je nou een hele grote muur of een heel groot plafond strak moet strijken, kun je beter voor een breder spackmes kiezen.

Ten tweede moet je rekening houden met het gewicht. Dit spackmes weegt slechts 190 gram; in onze ogen is dit wellicht iets te licht. Mocht je het spackmes niet stevig genoeg beet hebben, kun je ‘m hierdoor zomaar uit je hand laten vallen. Alles behalve wenselijk, aangezien dit schade aan het net aangebrachte stucwerk aan kan richten. Ga daarom altijd voorzichtig met een spackmes om.

Dit spackmes is niet geschikt voor grote werkzaamheden; dit komt door de breedte van 30 centimeter.

Voordelen
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Roestvrijstalen blad
 • Ligt heerlijk in de hand
 • Handig op te bergen
 • Breedte van 30 centimeter en dikte van 4,5 centimeter
Nadelen
 • Niet voor grote werkzaamheden geschikt
 • Iets te licht (190 gram slechts)
Conclusie

Het STANLEY Spackmes is volgens ons de beste koop van dit moment. Dit beste spackmes is veelzijdig in te zetten, ligt fijn in de hand en is van een prima kwaliteit. Het feit dat je net iets meer dan 14 euro voor dit beste spackmes moet betalen, spreekt ons uiteraard ook erg aan. Al met al voldoende redenen om zo snel mogelijk dit spackmes aan te schaffen.

Beste smalle spackmes – Super Prof Stucadoorstroffel spackmes 22cm

Is het voor jou de hoogste tijd om een muur netjes te gaan stuken? Hoe je dit het beste kunt doen, zie je in de video in de inleiding van dit artikel. Uit deze video blijkt één ding duidelijk: het spackmes dat je gaat gebruiken, moet volledig aan je eigen wensen voldoen. Heb jij het liefste een zo’n smal mogelijk spackmes? Dan ben je in deze review aan het juiste adres.

Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar het beste smalle spackmes. Bij deze zoektocht hielden wij een maximale breedte van 25 centimeter aan. Uiteindelijk zijn wij bij dit spackmes van Super Prof uitgekomen. Dit is volgens ons het beste smalle spackmes van dit moment.

Waarom? Dit heeft onder andere met de breedte van 22 centimeter te maken. Doordat dit mes niet al te breed is, kun je hier heel nauwkeurig mee werken. Heb je bijvoorbeeld een lastig hoekje bij een muur? Met dit beste smalle spackmes strijk je zelfs in de lastige hoekjes het stucwerk netjes glad.

Heb je nou een klein(er) oppervlakte dat je graag glad wilt strijken? Ook dan komt dit smalle spackmes maar al te goed van pas. Tijdens het gladstrijken geniet je bovendien van de fijne handgreep. Het merk Super Prof heeft ervoor gekozen om deze handgreep van aluminium uit te voeren. In onze ogen de juiste keuze, aangezien dit spackmes hierdoor heerlijk vasthoudt.

Ook voor het blad heeft men de juiste keuzes gemaakt. Dit blad is niet al te dik en is van RVS vervaardigd. Met dank aan dit materiaal geniet je van een behoorlijk lange levensduur. Dit materiaal kan immers niet roesten, terwijl het materiaal wel tegen een stootje bestand is. Ideaal.

Iets wat ons ook nog aanspreekt, is het prijskaartje van dit smalle spackmes. Bij onze partner Bol.com betaal je voor dit spackmes namelijk een bedrag van 18,20 euro. Persoonlijk spreekt ons dit erg aan, vooral omdat je voor smalle spackmessen vaak relatief veel geld moet betalen. Een bedrag van net iets meer dan 18 euro vinden wij heel reëel voor dit spackmes.

Wel is het goed om rekening met de scherpe hoeken te houden. Toen wij dit spackmes voor het eerst uit mochten proberen, vielen deze scherpe hoeken direct op. Als je deze scherpe hoeken níet iets ombuigt, richt je grote schade aan je stucwerk aan. Zorg er dus voor dat je vóor het eerste gebruik deze hoeken direct ombuigt.

Super Prof Stucadoorstroffel spackmes 22 cm

Overigens heeft dit spackmes een handig ophangoog in het handvat zitten. Met dank aan dit ophangoog hang je dit mes makkelijk in bijvoorbeeld je werkplaats op. Wil je dit spackmes ergens mee naar toe nemen? Ook dat is geen probleem, met alle dank aan de compacte afmetingen.

Dit spackmes heeft nogal scherpe hoeken; je moet deze hoeken goed afbuigen voor gebruik.

Voordelen
 • Breedte van 22 centimeter
 • Ideaal voor kleinere klussen
 • Ligt fijn in de hand
 • Van een prima kwaliteit
 • Interessant geprijsd
 • Met ophangoog
Nadelen
 • Scherpe hoeken
Conclusie

Het Super Prof Stucadoorstroffel spackmes 22cm is naar onze mening het beste smalle spackmes. Met de breedte van 22 centimeter biedt dit spackmes echt heel veel mogelijkheden. Zo kun je ’t stucwerk in een hoekje netjes gladstrijken, terwijl je ook kleinere oppervlakten perfect glad weet te strijken. Al met al een ware aanrader voor de nauwkeurige klussers.

Bekijk prijzen van het Super Prof Stucadoorstroffel spackmes 22cm bij verschillende winkels:

Beste brede spackmes – Doordagt Spackmes RVS 60 cm

In het aanbod van spackmessen vind je tal van tegenstellingen. Zo is het mogelijk om voor een smal spackmes (zie hierboven) te kiezen, terwijl je ook bewust voor een breed spackmes kunt kiezen. Gaat je voorkeur absoluut uit naar een breed spackmes? Dan zit je in deze review goed.

Wij zijn niet alleen op zoek naar het beste smalle spackmes gegaan, maar ook naar het beste brede spackmes. Hierbij hebben wij een minimale breedte van 50 centimeter aangehouden; dat vinden wij toch wel het minimum van een breed spackmes. Uiteindelijk zijn we bij dit Doordagt Spackmes RVS 60 cm uitgekomen. Dit is volgens ons het beste brede spackmes.

Bij dit spackmes valt de gigantische breedte direct op. Doordat het strijkvlak maar liefst 60 centimeter breed is, kun je echt heel snel met dit spackmes werken. Zelfs grotere muren en plafonds weet je snel en nauwkeurige met dit spackmes glad te strijken. Heb je binnenkort een grote klus op de planning staan? Dan kan dit zomaar je beste vriend gaan worden.

Tijdens het klussen valt de kunststof handgreep direct op. Deze handgreep heeft een aangename vorm, waardoor je de controle perfect behoudt. Ook is het een groot voordeel dat deze handgreep van kunststof is; dit materiaal voelt relatief zacht aan. Zelfs als je langere tijd met dit spackmes achtereen gesloten werkt.

Wij zijn van mening dat Doordagt de juiste keuzes heeft gemaakt. De juiste keuzes qua breedte, maar ook de juiste keuzes qua materiaalgebruik. De handgreep is dus van kunststof, terwijl het strijkvlak van RVS is. Dit materiaal kan niet roesten, is robuust en brengt zodoende een lange levensduur met zich mee. Als je op de juiste manier van dit beste brede spackmes gebruik maakt, doe je hier echt lange tijd mee.

Bovendien is dit niet het duurste spackmes van de markt. Als je dit spackmes bij onze partner Bol.com gaat bestellen, hoef je hier slechts 26,35 euro voor te betalen. In verhouding tot de twee hierboven genoemde spackmessen vinden wij dit behoorlijk voordelig. Je krijgt immers een spackmes van maar liefst 60 centimeter breed voor dit ‘minieme’ bedrag.

Wel moet je even goed rekening met de breedte houden. De breedte van 60 centimeter is tijdens het werken ideaal, maar is voor- en na het werken iets minder handig. Waar berg je dit spackmes bijvoorbeeld op? En op welke manier neem je dit spackmes bijvoorbeeld mee? Je kunt dit spackmes echt niet zomaar in een gereedschapskoffer of gereedschapskist opbergen. Houd daar goed rekening mee.

Het opbergen van dit spackmes vormt een uitdaging.

Voordelen
 • Maar liefst 60 centimeter breed
 • RVS strijkvlak
 • Ligt fijn in de hand
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
Nadelen
 • Is niet makkelijk mee te nemen
Conclusie

Het Doordagt Spackmes RVS 60 cm is volgens ons het beste brede spackmes. Met dank aan de breedte van 60 centimeter voer je de werkzaamheden heel snel uit. Met name als je grotere oppervlakten glad moet strijken, is dit wat ons betreft ideaal. Binnen de kortste keren heb je namelijk een groot oppervlakte netjes gladgestreken. En dat voor een bedrag van slechts 26,35 euro!

Beste set spackmessen – Super Prof Spackmesset

Ben je als professional veelvuldig aan het stuken? Of ben je als doe-het-zelver regelmatig met stucwerk in de weer? In beide gevallen heb je niks aan slechts één spackmes. Het ene moment ben je immers met een klein oppervlakte bezig, terwijl je het volgende moment een groot oppervlakte glad moet strijken.

Om dit allemaal zo makkelijk mogelijk voor jezelf te maken, is een set van spackmessen de beste optie voor je. Of beter gezegd; in dat geval kun je het beste voor deze set van Super Prof kiezen. Uit ons onderzoek is gebleken dat dit de beste set spackmessen is.

In deze set vind je maar liefst vijf verschillende spackmessen terug. Voor het overzicht hebben wij deze vijf spackmessen even op een rijtje gezet:

 • Super Prof Pure spackmes alu 220 mm RVS met lederen greep
 • Super Prof Pure spackmes alu 285 mm RVS met lederen greep
 • Super Prof Pure spackmes alu 380 mm RVS met lederen greep
 • Super Prof Pure spackmes alu 480 mm RVS met lederen greep
 • Super Prof Pure spackmes alu 570 mm RVS met lederen greep

Wat hierbij opvalt? Dat je met deze set echt alle kanten op kunt. Met het 220 mm spackmes voer je kleinere klussen uit, terwijl het 570 mm spackmes ideaal voor de grotere klussen is. Ook alle andere spackmessen kun je op een fijne manier gebruiken.

Bij deze set vind je ook nog eens een spackmesbak. Dat is de bak die je op de foto ziet. Met dank aan deze bak neem je de spackmessen moeiteloos overal mee naar toe. Je bergt de spackmessen hier bovendien makkelijk op in, waardoor je altijd toegang tot je spackmessen hebt.

De kwaliteit van deze spackmessen is ook dik in orde. Alle handgrepen zijn bijvoorbeeld van leder vervaardigd; dat is iets wat je vrijwel niet tegenkomt in het aanbod van spackmessen. Het strijkvlak van de messen is van RVS vervaardigd. Ook dat is de juiste keuze met het oog op duurzaamheid en robuustheid.

In onze ogen is dit een set waar elke doe-het-zelver én professional mee aan de slag kan gaan. De set is uitgebreid, de meegeleverde spackmesbak is ideaal en de spackmessen zijn van een uitmuntende kwaliteit.

Dat deze spackmessen set zo goed is, blijkt ook uit het prijskaartje. Bij onze partner Bol.com betaal je namelijk een bedrag van 168,30 euro. Dit is vrij veel geld, maar omgerekend komt dit neer op zo’n 33 euro per spackmes. Gezien de kwaliteit én de meegeleverde spackmesbak is dat niet overdreven veel. We kunnen het ons echter goed voorstellen als je dit bedrag niet zomaar uitgeeft.

Deze set spackmessen is vrij prijzig; iets minder dan 170 euro.

Voordelen
 • Set bestaande uit vijf spackmessen
 • Met een spackmesbak
 • Lederen handgrepen
 • RVS strijkvlak
 • Geschikt voor alle soorten klussen
Nadelen
 • Vrij prijzig
Conclusie

De Super Prof Spackmesset is naar onze mening de beste spackmessen set. In deze set vind je vijf hoogwaardige spackmessen én een bijbehorende houten spackmesbak. Met dank aan deze samenstelling kun je echt alle mogelijke kanten op met deze spackmessen set. Het enige waar je even rekening mee moet houden, is het vrij forse prijskaartje. Verder zijn wij heel enthousiast over deze spackmessen set.

Beste voordelige spackmes – Het Melkmeisje 551250 Spackmes

Heb je heel af en toe een spackmes nodig? Of lijkt het je ‘gewoon’ handig om een spackmes in huis te hebben? Of heb je op dit moment een niet al te groot budget tot je beschikking? Dit is stuk voor stuk heel goed voor te stellen. In dergelijke situaties kun je wat ons betreft het beste uitkijken naar een voordelig spackmes.

Wat in onze ogen een voordelig spackmes is? Dat is in onze ogen een spackmes van maximaal 15 euro. Binnen dit budget kun je veel interessante spackmessen vinden, waarbij wij het meeste over dit Het Melkmeisje spackmes te spreken zijn. Dit is volgens ons het beste voordelige spackmes van dit moment.

Bij onze partner Gereedschapcentrum is dit spackmes heel voordelig. Dat durven we wel stellen; voor dit spackmes betaal je namelijk slechts 13,29 euro. Een prima prijskaartje wat ons betreft, zeker omdat je prima uit de voeten kunt met dit spackmes.

Dit spackmes heeft een breedte van 25 centimeter. Over deze breedte kunnen we zowel een voordeel als een nadeel benoemen:

 • Voordeel: dit compacte spackmes is geschikt voor kleinere oppervlakten. Dankzij de compacte afmetingen neem je dit spackmes bovendien overal mee naar toe.
 • Nadeel: door de compacte afmetingen is dit spackmes niet geschikt voor de grotere werkzaamheden. Als je grotere oppervlakten glad wilt strijken, kost dat simpelweg teveel tijd met dit spackmes.

Het werken met dit spackmes is overigens heel comfortabel. Dit komt door de softgrip handgreep; deze handgreep is van aluminium vervaardigd en ligt echt heerlijk in de hand. Zelfs als je urenlang achter elkaar met dit spackmes wilt werken, is dat geen enkel probleem.

Het strijkvlak zelf is van RVS vervaardigd. Ook dit is wat ons betreft de juiste keuze. Het strijkvlak is hierdoor robuust en kan niet gaan roesten. Wel hebben wij opgemerkt dat de hoekjes van dit strijkvlak behoorlijk scherp zijn. Wij adviseren je daarom om eerst de hoekjes licht om te buigen.

Dit spackmes is niet geschikt voor de grotere werkzaamheden/oppervlakten. De reden hiervoor is te vinden in de breedte van 25 centimeter.

Voordelen
 • Strijkvlak van RVS
 • Handgreep van aluminium
 • Voordelig geprijsd
 • Prima algehele kwaliteit
 • Makkelijk op te bergen/mee te nemen
Nadelen
 • Niet voor grote werkzaamheden geschikt
 • Oppassen met de scherpe hoeken
Conclusie

Het Melkmeisje 551250 Spackmes is volgens ons het beste voordelige spackmes. Voor dit spackmes betaal je slechts 13,29 euro bij onze partner Gereedschapcentrum; echt een heel interessant prijskaartje. Zeker omdat dit spackmes fijn in gebruik is en van hoogwaardige materialen vervaardigd is. Al met al een aanrader!

Koopgids

Ben je van plan om binnenkort stucwerkzaamheden uit te gaan voeren? Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, is het zaak om daarvoor de juiste hulpmiddelen te gebruiken. Iets wat hierbij zeker niet kan ontbreken, is een goed spackmes.

In dit artikel heb je reeds met de beste spackmessen van dit moment kennis kunnen maken. Een terechte vraag hierbij is wel wat nou precies voor jóu het beste spackmes is. Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij onderstaande koopgids opgesteld. In deze koopgids vind je de belangrijkste criteria van een spackmes. Let goed op deze criteria en je kiest snel het perfecte spackmes voor jezelf uit.

Breedte van het spackmes

Het belangrijkste criteria van een spackmes is toch wel de breedte. Wil je op kleinere oppervlakten werkzaamheden uitvoeren? Dan kun je het beste voor een smaller spackmes kiezen. Wil je graag grote oppervlakten helemaal gladstrijken? Dan kun je het beste voor een breder spackmes kiezen.

Uiteindelijk is het van belang dat je de breedte af gaat stemmen op je voorkeuren. Zet daarom goed je wensen op een rijtje en neem vervolgens bovenstaande reviews door. In deze reviews heb je al kennis kunnen maken met het beste smalle en brede spackmes.  

Spackmes breedte

Materiaal van de handgreep

Verder raden wij je aan om heel goed naar het materiaal van de handgreep te kijken. In onze ogen moet dit materiaal zacht zijn. Let hierbij niet alleen op het materiaal, maar ook op de vorm van de handgreep. De handgreep moet direct fijn in de hand liggen, waardoor je urenlang met het beste spackmes kunt werken.

Materiaal van het strijkvlak

Bij alle spackmessen is het strijkvlak van essentieel belang. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, moet je bijvoorbeeld goed naar de breedte van het spackmes kijken. Verder is het advies ook om goed naar het materiaal van het strijkvlak te kijken. Wij raden je hierbij aan om altijd voor een strijkvlak van RVS te kiezen; dat is volgens ons het beste materiaal voor het strijkvlak van een spackmes.

Praktisch gemak

In onze ogen moet je ook goed naar het praktisch gemak van een spackmes kijken. Ga bijvoorbeeld goed na op welke manier je het spackmes op kunt bergen of mee kunt nemen. Niet voor iedereen zal dit een even belangrijk criteria zijn, maar we willen je hier toch graag op wijzen.

Kwaliteit van het spackmes

Koop altijd een spackmes van een goed aangeschreven merk. Dat is één van de belangrijkste tips die wij je in dit artikel kunnen geven. Kies daarom voor een spackmes van bijvoorbeeld Stanley, Super Prof, Het Melkmeisje of Doordagt. Deze merken staan bekend om hun spackmessen en de kwaliteit daarvan.

Prijskaartje van het spackmes

Tot slot willen wij je goed wijzen op het prijskaartje van het spackmes. Zoals bovenstaande varianten duidelijk laten blijken, lopen de prijskaartjes nogal uiteen. Wij raden je daarom aan om een maximum budget vast te stellen. En om je wensen heel goed op een rijtje te zetten. Aan de hand daarvan kun je op zoek gaan naar het beste spackmes.

Waarschuwing: let goed op de hoeken

Graag willen wij je nog een waarschuwing geven met betrekking tot de hoeken. De hoeken van een spackmes kunnen behoorlijk scherp zijn. Zodra deze hoeken tegen de gestucte muur aankomt, raakt de gestucte muur direct beschadigd. Wij raden je daarom graag het volgende aan:

 • Buig de hoeken van een spackmes altijd voor gebruik om
 • Ga uiterst voorzichtig met een spackmes om. Eén moment van onoplettendheid kan al voor vervelende schade zorgen.
Hoeken van een spackmes

Slotwoord

Ben je op zoek naar het beste spackmes? Zet je wensen op een rijtje, neem bovenstaande reviews door, neem bovenstaande koopgids door en bestel direct het gewenste spackmes. Heb je mogelijk over bovenstaande varianten nog vragen? Neem gerust contact op met onze partner Bol.com. Wij wensen je graag alvast veel (klus) plezier met je nieuwe spackmes(sen).

Tresna.nl
Logo