Beste nijptang

Welke gereedschappen mogen in geen enkele gereedschapskist ontbreken? Het is vrij lastig om een eenduidig antwoord op deze vraag te geven. Er zijn namelijk veel soorten gereedschappen die eigenlijk onmisbaar zijn, zoals ook bij een nijptang het geval is. Een nijptang is handig, komt in veel situaties prima van pas en is makkelijk te bedienen. Mede daarom zijn wij op zoek gegaan naar de beste nijptang. Hieronder vind je onze persoonlijke top 5, inclusief uitgebreide reviews over de beste nijptangen!

Onze top 5 nijptangen

Afbeelding

Product


STANLEY Nijptang - 250mm

Onze beste koop!

STANLEY Nijptang - 250mm

Beste koop nijptang

of

SKANDIA Nijptang - 150 mm -Clip

SKANDIA Nijptang - 150 mm -Clip

Beste kleine nijptang

of

Tools By Bergen kniptang 280 mm

Tools By Bergen kniptang 280 mm

Beste grote nijptang

of

Knipex 5001210 Nijptang - 210mm

Knipex 5001210 Nijptang - 210mm

Beste professionele nijptang

of

Hofftech Tang Nijptang 8

Hofftech Tang Nijptang 8"

Beste voordelige nijptang

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

STANLEY Nijptang - 250mm

Beste koop nijptang

STANLEY Nijptang - 250mm

of

SKANDIA Nijptang - 150 mm -Clip

Beste kleine nijptang

SKANDIA Nijptang - 150 mm -Clip

of

Tools By Bergen kniptang 280 mm

Beste grote nijptang

Tools By Bergen kniptang 280 mm

of

Knipex 5001210 Nijptang - 210mm

Beste professionele nijptang

Knipex 5001210 Nijptang - 210mm

of

Hofftech Tang Nijptang 8"

Beste voordelige nijptang

Hofftech Tang Nijptang 8

of

Voor- en nadelen van een nijptang

Heb jij voor jouw (dagelijkse) klussen een tang nodig? Dan kun je eens naar de aanschaf van een tangenset kijken. Met een tangenset vang je eigenlijk meerdere vliegen in één klap; doordat je meerdere tangen geleverd krijgt, kun je direct meerdere werkzaamheden uitvoeren. Helaas vind je in nagenoeg geen enkele tangenset een nijptang terug.

Dat vinden wij opvallend, aangezien een nijptang de nodige voordelen met zich mee brengt. Zo is het een groot voordeel dat je heel veel klussen met een nijptang kunt klaren. Je kunt bijvoorbeeld spijkers uit een object trekken, terwijl je ook draden door kunt knippen. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld bij het betonvlechten het binddraad door te knippen.

Zoals je wellicht al verwacht had, is een nijptang een bijzonder krachtig hulpmiddel. Opvallend, aangezien je hier zelf de kracht voor moet zetten. Een nijptang maakt echter gebruik van het hefboomeffect. Doordat de handgrepen relatief lang zijn, wordt de kracht perfect overgebracht naar het uiteinde van de tang. Daardoor ben je in staat om óók zware klussen met de beste nijptang uit te voeren.

Iets wat wij ook super vinden, zijn de compacte afmetingen. Een nijptang hoeft niet al te groot zijn, terwijl de nijptang wel grootse prestaties kunt leveren. Met dank aan de compacte afmetingen neem je de nijptang bovendien overal mee naar toe. Handig als je regelmatig op locatie bij klanten aan het werken bent.

Ook is het ideaal dat je uit meerdere soorten nijptangen kunt kiezen. Zo kun je uit verschillende soorten ‘bekken’ kiezen, maar ook uit verschillende afmetingen. Des te groter een nijptang is, des te meer je van het hefboomeffect geniet. In sommige gevallen heb je echter behoefte aan een nijptang waarmee je een lastig te bereiken plekje kunt bereiken. Dát is mogelijk door voor bijvoorbeeld een kleine- of mini nijptang te kiezen.

Bijkomend voordeel: voor een nijptang hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Zoals je in onderstaande reviews gaat lezen, ben je vaak voor een paar tientjes al klaar. In onze ogen staat het prijskaartje eigenlijk niet in verhouding tot het gemak dat een nijptang met zich mee brengt.

Ga je met een nijptang aan de slag? Zorg er dan wel voor dat je dit met beleid doet. Je zou namelijk niet de eerste zijn die bijvoorbeeld een houten plank beschadigd. Als je bijvoorbeeld spijkers uit de plank probeert te trekken, komt de tang tegen het hout aan. Dit kan een vervelende schade tot gevolg hebben; gelukkig kun je dit oplossen door een stukje triplex onder de bek te leggen.

Verder moet je rekening houden met het volgende feit: een nijptang is een manueel apparaat. Dit betekent dat je alle kracht zelf moet zetten. Met name als je langdurig op een dag met een nijptang in de weer bent, kan dit een aanslag op jouw hand(en) en arm(en) zijn. Helaas bestaat er niet zoiets als een pneumatische nijptang.

Vind jij de voordelen van een nijptang interessant klinken? En wil je daarom de beste nijptang aanschaffen? Je hebt hierboven al kunnen zien aan welke nijptangen wij de voorkeur geven. Het is nu aan jou om tussen deze vijf varianten de beste keuze te maken. Hieronder bespreken wij de vijf beste nijptangen daarvoor uitgebreid!

Beste koop – STANLEY Nijptang 250mm

Verschillende soorten afmetingen, verschillende soorten bekken en verschillende soorten materialen. Zoals je je vast wel voor kunt stellen, zorgen deze variabelen voor een behoorlijk divers aanbod. Mede hierdoor was het geen gemakkelijke keus om de beste koop aan te kunnen wijzen.

Uiteindelijk hebben wij onze pijlen gericht op een betaalbare, veelzijdige en hoogwaardige nijptang. Oftewel; alle voorwaarden waar deze STANLEY Nijptang 250 mm volledig aan voldoet. Dit is volgens ons dan ook de beste nijptang van dit moment.

Met wat voor nijptang we precies te maken hebben? Nou, het gaat hierbij om een nijptang die van hooggelegeerd staal vervaardigd is. Door deze materiaalkeuze is deze nijptang robuust, krachtig en voor veel werkzaamheden in te zetten.

Dat is ook te danken aan de bekken die gebrootst zijn. Door deze bekken gebrootst zijn, kun je in één beweging bijvoorbeeld een spijker uit een object trekken. Hierbij is het ook nog ideaal dat STANLEY gekozen heeft voor snijranden. Dankzij deze snijranden ben je in staat om nóg meer klussen uit te voeren.

In onze ogen heeft deze nijptang ook de ideale lengte. De nijptang is namelijk 250 mm lang, waardoor je de tang op veel plekken kunt gebruiken. De tang is niet té groot, maar is ook weer niet te klein. Dit zorgt er ook voor dat je ‘m moeiteloos in bijvoorbeeld jouw gereedschapskist mee kan nemen.

Ook heeft Stanley de nodige tijd besteed aan het handvat. Zoals je op de foto kunt zien, heeft men gekozen voor een vlak handvat. Dit vlakke handvat zorgt ervoor dat jouw handpalm niet gaat irriteren. Ook niet als je veel kracht op het handvat moet zetten. Al met al kunnen we stellen dat het werken met deze nijptang comfortabel en aangenaam is.

Wil je deze nijptang mogelijk voor professionele doeleinden gebruiken? Wij zijn geen enkele reden waarom dit níet mogelijk zou zijn. Zo beschikt deze nijptang ook over de normen ISO 9243 en DIN 5241. Een leuk detail.

Klinkt deze beste nijptang bij jou als muziek in de oren? Dan kunnen wij het nóg aantrekkelijker voor je maken. Bij onze partner Bol.com betaal je slechts 14,69 euro voor deze geweldige nijptang. Voor dit bedrag kun je eigenlijk niet de mist in gaan met de aanschaf van deze tang.

Moet je ook nog met aandachtspunten rekening houden? Nou, eigenlijk met slechts één nadeel: de garantie. Stanley geeft op deze nijptang slechts twee jaar garantie. In de meeste gevallen zou dit voldoende moeten zijn, maar het is wel iets om even goed rekening mee te houden. Bewaar daarom ook altijd de factuur die je vanuit Bol.com ontvangt.

Je krijgt op deze nijptang slechts 2 jaar garantie

Voordelen
 • Deze nijptang ligt heerlijk in de hand
 • Voordelig geprijsd
 • Zeer robuust/krachtig
 • Voor veel werkzaamheden geschikt
 • Gebrootste bekken en snijranden
Nadelen
 • Slechts 2 jaar garantie
Conclusie

De STANLEY Nijptang 250mm is wat ons betreft de beste nijptang van dit moment. De nijptang heeft de ideale lengte (250 mm), is bijzonder krachtig en is van de juiste materialen vervaardigd. Ook heeft Stanley voor een fraaie afwerking gezorgd, voor een comfortabel handvat én voor een gunstig prijskaartje. Echt een sublieme nijptang dus.

Beste kleine nijptang – SKANDIA Nijptang 150 mm Clip

Spreekt de hierboven genoemde nijptang jou wel aan? Vind jij alleen dat die nijptang net iets te lang is? Wil jij bijvoorbeeld ook in lastig te bereiken hoekjes bepaalde werkzaamheden uit kunnen voeren? Dan kun je beter naar een kleinere nijptang kijken.

Speciaal voor jou zijn wij al op zoek naar de beste kleine nijptang gaan. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk hebben wij onze keuze kunnen maken. Wat ons betreft is deze SKANDIA Nijptang 150 mm Clip de beste kleine nijptang.

Waarom wij bij deze nijptang uitgekomen zijn? Dat is onder meer te danken aan de lengte. Wij vinden de lengte van 150 mm ideaal als je per sé een kleinere nijptang zou willen hebben. Je kunt ook voor een nóg kleinere variant kiezen, maar dan kom je al in het gebied van mini nijptangen uit. Wij geven daarom de voorkeur aan deze ideale lengte van 150 mm.

Ook is deze nijptang van een sublieme kwaliteit. Zo heeft men bij SKANDIA gekozen voor chroom-vanadium staal. Dit staal is bijzonder krachtig, is in staat om de kracht perfect over te brengen en zorgt voor een lange levensduur.

Daarbij heeft SKANDIA ook nog voor een toffe uitstraling gekozen. De handvatten zijn in het oranje uitgevoerd, waardoor de nijptang goed opvalt. Ook is het een feit dat je deze nijptang aangenaam kunt bedienen. Dát is te danken aan de vorm van de handvatten, maar ook aan de kunststof isolatie.

Wil jij van een bepaalde kwaliteit uit kunnen gaan? Dan is deze SKANDIA nijptang geschikt voor je. Deze nijptang voldoet immers aan de DIN 5241 norm. Mocht je deze kleine nijptang voor professionele doeleinden willen gebruiken, is dat dus ook prima mogelijk.

Opvallend is wel dat deze nijptang relatief prijzig is. Voor deze variant betaal je namelijk 14,95 euro bij onze partner Bol.com. Dit is niet al te veel geld, maar voor de hierboven genoemde variant (de beste koop) betaal je slechts 14,69 euro. Dat is opvallend, aangezien díe nijptang ook nog 60 mm groter is.

Overigens brengt de SKANDIA Nijptang 150 mm Clip nóg een belangrijk voordeel met zich mee. Doordat deze nijptang zo kort is, kun je ‘m echt probleemloos overal mee naar toe nemen. Ook het opbergen is een fluitje van een cent; zo kun je ‘m zelfs in een gereedschapsgordel bewaren.

Deze kleine nijptang is – opvallend genoeg – vrij prijzig.

Voordelen
 • Ideale lengte van 150 mm
 • Van sterk staal vervaardigd
 • Fijne handvatten (kunststof isolatie)
 • Makkelijk mee te nemen & op te bergen
 • Prima kwaliteit
Nadelen
 • Opvallend genoeg relatief prijzig
Conclusie

De SKANDIA Nijptang 150 mm Clip is de beste kleine nijptang. Dankzij de lengte van slechts 150 mm kun je deze nijptang voor veel doeleinden gebruiken. Hierbij ligt de tang lekker in de hand en geniet je van de uitmuntende kwaliteit. Een ware aanrader voor iedereen die op zoek naar een compacte/kleine/mini nijptang is.

Beste grote nijptang – Tools By Bergen kniptang 280 mm

Nijptangen worden in allerlei afmetingen aangeboden. Dat wordt reeds door de twee hierboven besproken varianten bewezen. De eerste variant is 210 mm lang, terwijl de tweede variant 280 mm lang is. Vind jij deze beide nijptangen nou aan de korte kant? Dan kun je jouw pijlen het beste richten op een grote nijptang.

Wat in onze ogen een grote nijptang is? Dat is een nijptang met een lengte van minstens 260 mm. Uiteindelijk hebben wij die lengte ook als criteria aangehouden bij onze zoektocht naar een geschikte grote nijptang. Op basis daarvan kwamen wij uit bij deze Tools By Bergen kniptang 280 mm. Dit is volgens ons de beste grote nijptang.

Zoals je aan de benaming kunt zien, heeft deze nijptang een lengte van 280 mm. Dat is behoorlijk lang en brengt in onze ogen behoorlijk veel mogelijkheden met zich mee. Zo is het bijvoorbeeld ideaal dat je echt veel kracht met deze nijptang kunt zetten. Deze kracht hoef je overigens niet zelf te zetten; het hefboomeffect zorgt voor een vermeerdering van de kracht die je zelf zet.

Het merk Tools By Bergen heeft voor een kwalitatief hoogwaardige nijptang gezorgd. Dat blijkt onder meer uit het gebruikte materiaal: chroom-vanadium staal. Dit materiaal is krachtig, brengt de kracht perfect over én heeft ook nog eens een lange levensduur.

Tevens heeft het merk gekozen voor geharde snijvlakken. Doordat de snijvlakken gehard zijn, ben je in staat om ook hardere voorwerpen door te knippen. Zoals je op de foto kunt zien, heeft de tang daarvoor ook een net iets andere bek. Althans; een andere bek dan de twee hierboven besproken varianten.

Wil je graag veel uren op een dag met een nijptang aan de slag? Dan is deze nijptang om twee redenen daar geschikt voor:

 • De nijptang ligt lekker in de hand: dit is hoofdzakelijk te danken aan de handvatten die met elastomeer zijn bekleed.
 • De lengte van de tang: dankzij de lengte van de tang kun je gewoonweg veel werkzaamheden uitvoeren. Ook de zwaardere werkzaamheden.
Tools By Bergen kniptang 280 mm nijptang

Al met al is dit echt een prima nijptang in onze ogen. Het feit dat de nijptang zo lang is, brengt wel twee aandachtspunten met zich mee. Het eerste aandachtspunt heeft betrekking op het prijskaartje. Voor deze nijptang betaal je bij onze partner Bol.com 23,95 euro. Dat is vrij veel geld, maar je krijgt dus wel 280 mm tot je beschikking. De prijs per millimeter valt daardoor mee.

Ten tweede moet je rekening houden met het opbergen van de nijptang. Doordat de nijptang bijna 30 centimeter lang is, moet je hier enige ruimte voor vrijhouden. Dat is uiteraard ook het geval als je deze nijptang naar bijvoorbeeld jouw klanten mee wilt nemen.

Deze nijptang is niet super makkelijk op te bergen; hij is immers bijna 30 centimeter lang.

Voordelen
 • Geweldige kwaliteit
 • Lengte van 280 mm
 • Bijzonder krachtig
 • Met elastomeer beklede handvatten
 • Ook geschikt voor hardere voorwerpen
Nadelen
 • Lastig(er) op te bergen
 • Niet de goedkoopste nijptang
Conclusie

De Tools By Bergen kniptang 280 mm is volgens ons de beste grote nijptang. Met deze nijptang voer je echt ongekend veel werkzaamheden uit. Zonder enige moeite, aangezien de nijptang de kracht perfect over weet te brengen. Met dank aan de lengte (280 mm) en de gekozen materialen. Bergen By Tools heeft echt prima werk afgeleverd.

Beste professionele nijptang – Knipex 5001210 Nijptang 210mm

Wil jij een nijptang voor professionele doeleinden gaan gebruiken? Dan is ons advies om behoorlijk kritisch naar het aanbod te kijken. Veel nijptangen zijn namelijk voor hobby-aangelegenheden geschikt, terwijl jij (als professional) juist een hele krachtige nijptang nodig hebt.

Wij zijn daarom op zoek gegaan naar de beste professionele nijptang. Veel varianten vielen al snel af, maar uiteindelijk hielden we enkele interessante varianten over. Uiteindelijk is onze keuze gevallen op deze Knipex 5001210 Nijptang 210mm. Dit is volgens ons de beste professionele nijptang.

Deze uitverkiezing is onder meer aan de lengte te danken. Een lengte van 210 mm is in onze ogen voor een professional ideaal. Dankzij deze lengte kun je namelijk tal van werkzaamheden uitvoeren. Je kunt relatief veel kracht overbrengen, terwijl je ook nog enigszins lastig te bereiken plekjes kunt bereiken.

Hierbij is het ook ideaal dat Knipex voor een ideale afwerking gezorgd heeft. Het is lastig om dit in woorden uit te drukken, maar de nijptang grenst gewoonweg aan perfectie. Zo heeft Knipex voor deze nijptang ook speciaal staal gebruikt. Staal dat eigenlijk speciaal voor gereedschappen ontwikkeld is, waardoor het bijzonder sterk is.

Ook de handvatten zijn in onze ogen subliem. Deze handvatten zijn namelijk van een kunststof laag voorzien. Dankzij deze laag behoud je de optimale controle. Ondertussen kun je ook nog de optimale kracht overbrengen en kun je langdurig achtereen gesloten werken. Dat laatste is ook niet geheel onbelangrijk voor een professional.

Dankzij de lengte van 210 mm neem je deze nijptang ook overal mee naar toe. Handig als je regelmatig bij klanten langs moet gaan. Door deze lengte is het overigens ook mogelijk om ‘m in bijvoorbeeld jouw gereedschapskist of gereedschapskoffer op te bergen. Ideaal voor een professional wat ons betreft.

Heb je goed naar de foto van deze nijptang gekeken? Dan zie je ook dat de kop/bek van deze nijptang een net iets andere kleur heeft. Dit komt doordat Knipex voor een gepolijste afwerking heeft gekozen. Eigenlijk is dit één van de voorbeelden waaruit blijkt dat de afwerking van deze nijptang subliem is.

Bolle tracker set

Moet je ook nog rekening met nadelen houden? Nou, je moet even goed rekening houden met de kunststof isolatie op de handvatten. Als je echt vaak van deze nijptang gebruik maakt, kunnen deze isolatiestukken los komen. Als dat het geval is, kun je deze nijptang eigenlijk niet meer naar wens gebruiken. Of je moet ervoor kiezen om de isolatiestukken weer aan de nijptang vast te lijmen.

Overigens vinden wij het prijskaartje wel nog aantrekkelijk. Voor deze nijptang betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van 26,94 euro. Aangezien dit écht één van de beste nijptangen van dit moment is, vinden wij dit een acceptabel prijskaartje.

De kunststof isolatie op de handvatten kan na verloop van tijd los komen. Dit is echter alleen het geval als je echt vaak van deze nijptang gebruik maakt.

Voordelen
 • Ideale lengte van 210 mm
 • Perfecte afwerking
 • Van speciaal staal vervaardigd
 • Interessant geprijsd
 • Ook voor intensieve werkzaamheden geschikt
Nadelen
 • Kunststof isolatie op handvatten kan los komen
Conclusie

De Knipex 5001210 Nijptang 210mm is volgens ons de beste professionele nijptang van dit moment. Deze nijptang is bijzonder krachtig, is perfect afgewerkt en heeft een ideale lengte van 210 mm. Zonder twijfel is dit een nijptang waar je jarenlang van gaat genieten. Als professional, maar eventueel ook als doe-het-zelver.

Beste voordelige nijptang – Hofftech Tang Nijptang 8"

Heb je voor jouw werkzaamheden een nijptang nodig? Die kans is maar al te groot. Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, zijn er immers veel werkzaamheden waar je een nijptang voor kunt gebruiken.

Zie jij het echter niet zitten om veel geld aan een nijptang uit te geven? Dat is ook goed voor te stellen, zeker als je de nijptang niet al te vaak gaat gebruiken. In onze ogen kun je in dat geval het beste kiezen voor deze Hofftech Nijptang. Dit is volgens ons de beste voordelige nijptang.

Voor deze nijptang betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van slechts 8,54 euro. Voor dit bedrag krijg je echt een prima nijptang tot je beschikking. Een nijptang waar je veel kanten mee op kunt en waar je jarenlang van kunt genieten.

Zo heeft Hofftech voor fijne handgrepen gezorgd. Op de handgrepen is een extra laag aangebracht, waardoor de nijptang een stuk lekkerder in de hand ligt. Dit betekent dat je ook urenlang achter elkaar met deze nijptang kunt werken. Mocht dat nodig zijn uiteraard.

Iets wat wij ook fijn vinden, is de lengte van deze nijptang. Zoals je aan de benaming kunt zien, is de lengte van de nijptang gelijk aan 8 inch. Als we dit naar hoeveelheid centimeters omrekenen, komen we uit op pakweg 20 centimeter. Een ideale lengte in onze ogen!

Ook is gebleken dat je de nodige kracht met deze nijptang kunt zetten. Dat is te danken aan de krachtige bek, maar ook aan het hefboomeffect van de handgrepen. Feit is dat de bek door Hofftech ook nog gepolijst is. Dat zorgt voor een fijne afwerking en stelt de nijptang in staat om nóg meer kracht over te brengen.

Wil je echt zware werkzaamheden uit gaan voeren? Dan is dit niet de meest geschikte nijptang voor je. Deze nijptang is qua kwaliteit op zich prima, maar kan niet tippen aan de andere varianten uit deze top 5. Dat is echter niet geheel verwonderlijk als we puur naar het prijskaartje kijken.

Deze nijptang is niet geschikt voor zware werkzaamheden; daarvoor is de tang net iets te ‘basic’.

Voordelen
 • Lengte van 200 mm
 • Fijne handgrepen
 • Gepolijste bek
 • Erg interessant prijskaartje
Nadelen
 • Niet geschikt voor de zwaardere werkzaamheden
Conclusie

De Hofftech Tang Nijptang 8" is naar onze mening de beste voordelige nijptang. Voor deze nijptang betaal je slechts 8,54 euro; voor bedrag krijg je veel waar voor je geld. Zo is de nijptang relatief krachtig, ligt nijptang prettig in de hand en is de bek ook nog gepolijst. Al met al een prima voordelige nijptang dus.

Koopgids

Heb jij interesse om een nieuwe nijptang aan te schaffen? Dan adviseren wij je vooral om jouw wensen op een rijtje te zetten. Waar wil je de nijptang voor gebruiken? Hoeveel geld wil je aan de nijptang uitgeven? En aan welke eisen moet de nijptang voldoen? Door hier goed over na te denken, kun je een flinke schifting in het aanbod maken.

Vervolgens is het zaak om de nijptangen met elkaar te vergelijken. Daarbij is het advies om naar meerdere criteria te kijken. Welke criteria dit precies zijn, bespreken wij graag in deze koopgids.

Lengte van de nijptang

Wil jij veel kracht met de nijptang kunnen zetten? Kies dan voor een nijptang met een lengte van minstens 200 á 210 millimeter. Mocht jij liever in lastig te bereiken plekjes werken, kies je het beste voor een lengte van 110 á 150 millimeter.

Met andere woorden: het advies is om de lengte van de nijptang af te stemmen op de werkzaamheden die je wilt gaan verrichten. Wil je graag zoveel mogelijk werkzaamheden uitvoeren? Kies dan voor een nijptang met een lengte van bijvoorbeeld 210 millimeter.

Lengte van de nijptang

Materiaal

Tevens raden wij je aan om goed naar het materiaal van de nijptang te kijken. In een ideale wereld zijn alle nijptangen van stevig staal vervaardigd. Dit materiaal is robuust, is in staat om veel kracht over te brengen en heeft een lange levensduur. Eigenlijk is dit echt het beste materiaal waar je voor kunt kiezen.

Bekken

Wij raden je ook aan om kritisch naar de bekken van de nijptang te kijken. Wat is de vorm van de bekken? Van welk materiaal zijn deze bekken vervaardigd? En heeft de fabrikant mogelijk voor gepolijste bekken gekozen? Dit zijn stuk voor stuk vragen waar je even goed naar moet kijken.

Handvatten

Bij het ontwerpen van de handvatten kan een fabrikant heel veel kanten op. Zo kan een fabrikant voor een extra kunststof laag kiezen, maar ook voor vlak vormgegeven handvatten. Kijk in ieder geval goed naar deze handvatten. Het is van cruciaal belang dat de handvatten prettig in de handen liggen.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Wil je jarenlang van jouw nieuwe nijptang genieten? Kies dan altijd voor een nijptang van een A-merk. De merken die in dit artikel voorbij zijn gekomen, voldoen stuk voor stuk aan de verwachtingen.

Daarbij raden wij je ook aan om niet – onnodig – te besparen op een nieuwe nijptang. Durf te investeren, zodat je jarenlang van de nijptang kunt genieten!

Slotwoord

Is de aanschaf van een nijptang aan te raden? Ja, absoluut. Sterker nog; wij vinden eigenlijk dat een nijptang voor elke doe-het-zelver of professional onmisbaar is. Maak daarom direct een goede vergelijking tussen de hierboven besproken varianten. Mocht je nog vragen hebben, kun je hiervoor contact opnemen met de klantenservice van onze partner Bol.com. Wij wensen je graag veel plezier met jouw nieuwe nijptang!

Tresna.nl
Logo