Beste zwarte deurklink

Heb je een prachtige nieuwe buitendeur gekocht? Of ben je voor nieuwe binnendeuren gegaan? Grote kans dat op deze deur(en) al de gewenste deurklink zit. Is dat nog niet het geval? Of ben je de huidige deurklink op je deur(en) zat? Kijk dan eens naar een zwarte deurklink. Zeker met één van vijf onderstaande zwarte deurklinken geniet je van zwaarwegende voordelen.

Onze top 5 zwarte deurklinken

Afbeelding

Product


STARX deurklink blok

Onze beste koop!

STARX deurklink blok

Beste koop zwarte deurklink voor binnen

of

Intersteel Deurklink Sophie

Intersteel Deurklink Sophie

Beste koop zwarte deurklink voor buiten

of

Brazzybv smart deurklink

Brazzybv smart deurklink

Beste slimme zwarte deurklink

of

FORMANI Deurklink David Rockwell

FORMANI Deurklink David Rockwell

Beste fraaie zwarte deurklink

of

Eliot rond Sigaar deurklink set op rozet

Eliot rond Sigaar - deurklink set op rozet

Beste goedkope zwarte deurklink

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

STARX deurklink blok

Beste koop zwarte deurklink voor binnen

STARX deurklink blok

of

Intersteel Deurklink Sophie

Beste koop zwarte deurklink voor buiten

Intersteel Deurklink Sophie

of

Brazzybv smart deurklink

Beste slimme zwarte deurklink

Brazzybv smart deurklink

of

FORMANI Deurklink David Rockwell

Beste fraaie zwarte deurklink

FORMANI Deurklink David Rockwell

of

Eliot rond Sigaar deurklink set op rozet

Beste goedkope zwarte deurklink

Eliot rond Sigaar deurklink set op rozet

of

Voor- en nadelen van een zwarte deurklink

Het doel van een deurklink is uiteraard dat je de deur makkelijk open en dicht kunt doen. Maar, het blijft niet alleen bij dit ene doel. Door de jaren heen zijn de deurklinken namelijk qua uitstraling ook steeds belangrijker geworden.

Dat is dan ook nummer 1 reden om voor een zwarte deurklink te kiezen:

 • Met een zwarte deurklink ga je voor een fraai ogende deurklink. Een zwarte deurklink spreekt bijvoorbeeld veel meer dan een deurklink in bijvoorbeeld het zwart.
 • Een zwarte deurklink is goed te combineren. Kies je voor een zwarte deurklink in je interieur? Dan kun je deze deurklink perfect combineren. Met alle mogelijke kleuren, waaronder lichtere- en donkere tinten. Ook op dit gebied biedt een zwarte deurklink meer mogelijkheden dan een lichtgekleurde deurklink.

Bijkomend voordeel: een zwarte deurklink staat overal fraai. De veelzijdigheid van een zwarte deurklink vinden wij ook één van de grotere voordelen:

Je kunt een zwarte deurklink prima buiten gebruiken. Kies hierbij wel voor een goede deurklink, waardoor het zwart door de jaren heen niet vervaagt. Ga je voor een matige zwarte deurklink voor buiten? Dan tasten de weersomstandigheden de zwarte kleur jammer genoeg wel aan.

Je kunt een zwarte deurklink prachtig in je interieur verwerken. Dit is vooral te danken aan bovengenoemde punten. Monteer de zwarte deurklink aan je fraaie kleur en geniet daarmee van een indrukwekkend geheel.

Uiteraard gaat het bij een zwarte deurklink niet alleen om de uitstraling. Nee, het is ook een voordeel dat je uit heel veel soorten zwarte deurklinken kunt kiezen. Hiermee ben je in staat om voor de perfect gevormde zwarte deurklink te kiezen. Wat we hiermee bedoelen? Nou, deurklinken worden tegenwoordig in veel vormen en varianten aangeboden.

Kijk daarom kritisch naar de vorm van de zwarte deurklink. En bepaal voor jezelf wat je qua vorm het mooiste vindt. Hierdoor ben je in staat om van het ultieme gebruiksgemak van een zwarte deurklink te genieten. In combinatie met de fraaie zwarte kleur zorgt dit voor een perfect geheel.

Wel moet je met onderstaande aandachtspunten rekening houden:

 • Het zwart kan van de deurklink afbladderen. Dit is bijvoorbeeld het geval als je regelmatig met je ring op de deurklink terechtkomt. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen, moet je in de basis al voor de beste zwarte deurklink gaan.
 • Je ziet mogelijke beschadigingen snel op het zwart. Heb je een zwarte deurklink en raakt deze beschadigd? De onderlaag is nagenoeg altijd een lichtere kleur, waardoor je de beschadigingen erg goed ziet. Bij een lichtgekleurde deurklink is hier minder sprake van.

Je moet een zwarte deurklink goed schoonhouden. Dit komt onder meer doordat je bijvoorbeeld stof erg goed op het zwart ziet liggen. Of ligt er ander vuil op de deurklink? Ook dat zie je, door de zwarte ondergrond, erg goed. Maak daarom met enige regelmaat de zwarte deurklink schoon.

Spreken de voordelen van een deurklink in het zwart je aan? En wil je hierom graag een zwarte deurklink aanschaffen? Dan raden wij je aan om voor één van onderstaande deurklinken in het zwart te kiezen. Dit zijn namelijk onze mening de mooiste en beste zwarte deurklinken voor op een binnen- en/of buitendeur.

Beste koop zwarte deurklink voor binnen – STARX deurklink blok

Ben je niet meer tevreden met de deurklink op een binnendeur? Is deze deurklink bijvoorbeeld beschadigd geraakt? Staat de vormgeving of kleur je niet meer aan? Of functioneert de deurklink niet meer naar wens? In al deze situaties kies je het beste voor de STARX deurklink blok. Dit is volgens ons de beste koop zwarte deurklink voor binnen.

Om meerdere redenen is dit volgens ons de beste koop. Dit begint eigenlijk al met de vormgeving. Deze zwarte deurklink is strak vormgegeven, is in een fraaie zwarte tint uitgevoerd en is keurig afgewerkt. Mede daardoor is dit een aanwinst voor op elke binnendeur.

Bovendien heeft het merk STARX voor de juiste materialen gekozen. Deze deurklink is bijvoorbeeld van aluminium vervaardigd. Dankzij dit materiaal is deze deurklink tegen een stootje bestand. En dankzij dit materiaal is deze deurklink ook licht van gewicht. Dit houdt in dat je deze deurklink op een ideale manier kunt bedienen.

Wat ons ook aanspreekt, zijn de combinatiemogelijkheden. Door de kleurstelling en vormgeving kun je deze deurklink op elke binnendeur monteren. Dat is ook nog te danken aan de afmetingen. Heb je een deur van 40 tot 60 mm dik? Dan kun je kiezen voor deze deurklink voor binnen. Deze deurklink kun je dus in principe op elke binnendeur monteren.

Verder zijn wij over de ‘bediening’ uitermate te spreken. We gaven al aan dat deze deurklink relatief licht van gewicht is. Maar, ook de vormgeving is bepalend voor de bediening. Doordat dit een blokmodel betreft, valt de deurklink heerlijk in je hand. Het is hierdoor een fluitje van een cent om deze deurklink omlaag te doen. Je haalt de deur hiermee probleemloos uit het slot.

Wat ook super is, is het prijskaartje. Voor deze beste koop zwarte deurklink voor binnen betaal je nog geen 13 euro. Het is hiermee de goedkoopste deurklink in het zwart voor op een binnendeur uit het aanbod van Bol.com. Ook dit is één van de voornaamste redenen waarom dit volgens ons de beste koop is.

Bij aanschaf krijg je jammer genoeg alleen de deurklink en inbussleutel geleverd. Hierbij ontbreekt het dus aan een rozet of schild. Voordat je de deurklink op de deur kunt monteren, heb je een rozet of schildnodig. Mogelijk bevindt zich deze nu nog op je binnendeur. Is dat niet het geval? Dan moet je deze nog los aanschaffen.

Overigens zijn de ervaringen van andere kopers erg positief. Zij roemen de fraaie uitstraling, de prijs-kwaliteitsverhouding en de montage. Hierbij geeft ook één van de kopers aan dat dit een prima standaard deurklink is. En daar sluiten we ons bij aan. Deze deurklink is juist zo goed door zijn eenvoud.

Bij aanschaf krijg je geen rozet of schild meegeleverd.

Voordelen
 • Prachtig vormgegeven
 • Blokmodel
 • Veel combinatiemogelijkheden
 • Voor op elke binnendeur geschikt
 • Ligt fijn in de hand
 • Erg betaalbaar
Nadelen
 • Geen rozet of schild meegeleverd
Conclusie

De STARX deurklink blok is met grote afstand de beste koop zwarte deurklink voor binnen. Deze deurklink ligt heerlijk in de hand, is van een top kwaliteit en ziet er magnifiek uit. Mede door de vormgeving en samenstelling is deze deurklink voor op elke binnendeur in je woning geschikt. Bovendien betaal je nog geen 13 euro voor deze beste zwarte deurklink voor binnendeuren!

Beste koop zwarte deurklink voor buiten – Intersteel Deurklink Sophie

Heb je een voordeur die wel een nieuwe deurklink kan gebruiken? Of wil je voor je achterdeur een nieuwe deurklink aanschaffen? Of ben je voor je schuurdeur op zoek naar een nieuwe deurklink? Als je voorkeur naar een zwarte deurklink uitgaat, raden wij je de Intersteel Deurklink Sophie aan. Dit is de beste koop zwarte deurklink voor buiten.

Met deze deurklink haal je een geweldige deurklink voor buiten in huis. Dit komt onder meer door de epoxy coating die op deze deurklink aangebracht is. Met deze coating is de deurklink beter bestand tegen onder meer de weersomstandigheden.

Ook zorgt deze coating voor het fraaie design van deze deurklink. Deze deurklink is in het zwart uitgevoerd, maar heeft door de coating een matte afwerking gekregen. Mede hierdoor is dit een prachtige deurklink om te zien. De deurklink steekt bovendien fraai af tegen de kleur van de deur. Ongeacht in wat voor kleur de deur uitgevoerd is.

Bovendien is de vormgeving van deze deurklink subliem. De vorm is strak te noemen, is stijlvol te noemen en is vrij uniek te noemen. Bovendien ligt deze deurklink heerlijk in de hand, doordat de klink zo optimaal vormgegeven is.

Overigens past deze deurklink – ook door de vorm – bij alle soorten buitendeuren. Heb je bijvoorbeeld voor een industriële deur gekozen? Dan past deze zwarte deurklink daar prima bij. Of ben je voor een deur met een landelijke uitstraling gegaan? Ook daar past deze deurklink in het zwart bij.

Deze deurklink van Intersteel is ook voor de meeste buitendeuren geschikt. Dit is te danken aan de diepte van de deurklink. Je kunt ‘m hierdoor ook relatief makkelijk monteren op de buitendeur. Voor deze montage heb je wel nog een los rozet of schild nodig. Deze krijg je bij aanschaf niet meegeleverd.

Wil je in je woning graaf een fraai geheel creëren? Dan is het goed om te weten dat je deze deurklink zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Dit maakt het verwerken van deze deurklink in je interieur nóg beter mogelijk. Wel moet je rekening met een vrij forse investering houden. Voor deze deurklink betaal je ongeveer 50 euro. Dat is behoorlijk aan de prijs.

Het merk Intersteel geeft bij deze deurklink een belangrijk advies: breng een laagje blanke was of zuurvrije vaseline op deze deurklink aan. Met deze materialen blijft de kleur van deze deurklink over een langere periode mooi. Doe je dit niet? Dan heb je de kans dat de zwarte kleur ietwat vervaagd door de jaren heen.

Deze deurklink is vrij prijzig; je betaalt hier zo’n 50 euro voor.

Voordelen
 • Ideaal voor een buitendeur
 • Ook binnen te gebruiken
 • Voor alle soorten deuren geschikt
 • Prachtig vormgegeven
 • Matte afwerking
 • Epoxy coating
Nadelen
 • Vrij prijzig
 • Geen rozet of schild meegeleverd
Conclusie

De Intersteel Deurklink Sophie is de beste deurklink in het zwart voor een buitendeur. Deze deurklink is geweldig vormgegeven, is van een matzwarte laag voorzien en is ook nog van een epoxy coating voorzien. Deze aspecten zorgen ervoor dat je geruime tijd met veel plezier van deze deurklink gebruik maakt. Overigens is deze deurklink ook nog voor binnengebruik geschikt.

Beste slimme zwarte deurklink – Brazzybv smart deurklink

Wil je graag een nieuwe zwarte deurklink bij je voordeur hebben? Wil je alleen voor net dat beetje extra gaan? Dan kun je het beste voor de Brazzybv smart deurklink kiezen. Naar onze mening is dit de beste slimme zwarte deurklink van dit moment.

Het is goed om te weten dat dit niet zomaar een deurklink is. Nee, dit betreft een zogeheten smart deurklink. Een deurklink die je op meerdere manieren kunt bedienen, waaronder met het vingerafdruksysteem. Hieronder vertellen we je graag meer over deze unieke deurklink.

Laten we eerst eens naar de samenstelling van de deurklink kijken. Zoals je op de foto kunt zien, oogt deze deurklink als een normale deurklink. Dit verandert echter als je met je vinger in de buurt van de deurklink op. Het geïntegreerde scherm licht dan op, waarna je de deurklink op de gewenste manier kunt bedienen:

 • Je kunt gebruik maken van het vingerafdruksysteem. Leg je vinger op de deurklink en het slot gaat al binnen 0,3 seconden open.  
 • Je kunt gebruik maken van een toets combinatie. Het is op deze deurklink ook mogelijk om de ingestelde pincode in te voeren. Alleen als je de juiste pincode invult, ontgrendelt het slot zich.
 • Je kunt gebruik maken van een sleutel. Wil je deze slimme deurklink op een normale manier gebruiken? Ook dat is mogelijk. Je kunt namelijk met de meegeleverde sleutel het slot ontgrendelen.

Over de veiligheid van deze slimme zwarte deurklink hoef je je geen zorgen te maken. Deze deurklink voldoet namelijk aan de strengste standaarden. Je kunt hierdoor met een gerust hart gebruik maken van deze deurklink. En je kunt deze deurklink ook op nagenoeg alle voordeuren monteren. Het maakt hierbij niet uit of je ‘m links of rechts op de deur monteert.

Wat ook ideaal is, is dat je deze zwarte deurklink via een app in kunt stellen. Je moet hiervoor de deurklink aan de wifi koppelen, waarna je de bijbehorende app kunt downloaden. Via deze app kun je vervolgens maximaal 20 verschillende vingerafdrukken instellen. En met die vingerafdrukken kun je de deurklink vervolgens deblokkeren. Geweldig!

Bij de Brazzybv smart deurklink geniet je van nog meer handige extra’s. Zo is deze deurklink in het zwart van een sabotage alarm voorzien. Op het moment dat een inbreker tracht in te breken, gaat dit luide alarm af. Grote kans dat dit de inbreker direct afschrikt.

Voor de werking van deze zwarte deurklink zijn AAA batterijen benodigd. Voordeel is dat deze batterijen maar liefst 14 maanden mee gaan. Nadeel is dat je wel af en toe deze batterijen dus moet vervangen. En bij aanschaf krijg je ook geen batterijen meegeleverd.

Brazzybv smart deurklink beste

Over de kwaliteit van deze slimme zwarte deurklink zijn wij erg te spreken. Deze zwarte deurklink is dus heel veilig en is van zink legering gemaakt. Dit betekent dat de deurklink tegen een stootje bestand is. De komende jaren zit je dus goed met de Brazzybv smart deurklink.

Houd wel rekening met een vrij forse investering. Voor deze slimme deurklink in het zwart moet je zo’n 100 euro betalen. Dat is vrij veel geld, maar je geniet dus wel van een unieke deurklink in het zwart.

Deze deurklink werkt op batterijen; deze moet je na 14 maanden vervangen.

Voordelen
 • Met vingerafdruksysteem
 • Met toetsenbord
 • Ook met sleutel te gebruiken
 • Te koppelen aan een app
 • Erg veilig
 • Fraai design
Nadelen
 • Werkt op batterijen
 • Vrij duur
Conclusie

De Brazzybv smart deurklink is de beste slimme zwarte deurklink. Met deze deurklink kom je altijd binnen; dit doe je met je sleutel, met de toetsencombinatie of met je vingerafdruk. Mede door deze mogelijkheden is dit gewoonweg een deurklink waar je heel veel aan hebt. De deurklink is 100% veilig, is fraai vormgegeven en is van een prima kwaliteit.

Beste fraaie zwarte deurklink – FORMANI Deurklink David Rockwell

Welke eisen stel jij aan je nieuwe zwarte deurklink? Vind je het vooral van belang dat deze deurklink erg fraai is? En past bij de rest van het interieur? Dan raden wij je graag de FORMANI Deurklink David Rockwell aan. Wat ons betreft is de beste fraaie zwarte deurklink van dit moment.

Om meerdere redenen vinden wij dit een onwijs fraaie deurklink. Dit begint al bij de vormgeving. Deze deurklink in het zwart oog strak, oogt stijlvol en is ook nog eens behoorlijk sierlijk. Bovendien zijn wij van mening dat deze deurklink in het zwart bij veel interieurstijlen past.

Leuk detail: bij het ontwerpen van deze deurklink heeft FORMANI zich gebaseerd op de maan. De cilindervormige handgreep heeft bijvoorbeeld een maanvormige inkeping. Bovendien is deze deurklink van zachte lijnen voorzien, waardoor je van een perfecte ergonomische grip geniet.

Ook de kleurstelling van deze zwarte deurklink vinden wij fraai. De zwarte kleur is fraai afgewerkt, waardoor deze niet volledig glanzend/glimmend is. Maar, deze zwarte deurklink is ook niet volledig mat. Het ligt er net tussen in, waardoor je deze deurklink op werkelijk waar elke binnendeur kunt monteren.

Bij aanschaf krijg je alles geleverd dat je nodig hebt. Je kunt hierbij denken aan een set deurklinken, twee rozetten, twee patentbouten, vier schroeven, een losse stift, een inbussleutel en twee sleutelplaatjes. Mede hierdoor ben je met deze deurklink in staat om een deur op slot te doen.

Deze zwarte deurklink is echt geweldig afgewerkt. Dit blijkt uit de randen van de deurklink, maar ook aan de zijkant van de deurklink. Ook hierbij heeft FORMANI voor zachte lijnen gekozen, waardoor deze deurklink echt heerlijk in de hand valt. Het open en dicht doen van een deur is nog nooit zo fijn geweest.

Waar je wel rekening mee moet houden, is met de investering. Voor deze fraaie zwarte deurklink betaal je namelijk ongeveer 147 euro. Ben je van plan om twee van deze deurklinken in één keer te bestellen? Doe dat dan zeker. In dat geval krijg je van onze partner Bol.com namelijk 10% extra korting.

Van deze fraaie zwarte deurklink geniet je jarenlang. Dit komt onder meer doordat deze deurklink van RVS vervaardigd is. Zodra je de deurklink in je hand neemt, voel je dat je echt iets in de hand hebt. Ook zorgt dit materiaal voor een lange levensduur.

Voor deze fraaie zwarte deurklink moet je behoorlijk diep in de buidel tasten.

Voordelen
 • Onwijs fraai vormgegeven
 • Fraaie zwarte kleur
 • Ligt heerlijk in de hand
 • Met sleutelplaatjes geleverd
 • Passend bij elke interieurstijl
Nadelen
 • Vrij duur
Conclusie

De FORMANI Deurklink David Rockwell is volgens ons de beste fraaie zwarte deurklink. Wij vinden eigenlijk alles mooi aan deze deurklink: de kleur, de vormgeving, de afwerking en de meegeleverde benodigdheden. Zo krijg je onder meer rozetten en sleutelplaatjes geleverd. Ideaal! Houd wel rekening met een vrij forse investering.

Beste goedkope zwarte deurklink – Eliot rond Sigaar deurklink set op rozet

Ben je op zoek naar een goedkope zwarte deurklink? En zou je deze deurklink idealiter binnen willen gebruiken? Dan kun je voor de beste koop deurklink voor binnen in het zwart kiezen. Zie daarvoor de 1e review. Je kunt echter ook voor deze Eliot rond Sigaar deurklink set op rozet kiezen. Dit is volgens ons namelijk de beste goedkope zwarte deurklink.

Deze eretitel heeft de deurklink aan onder meer het prijskaartje te danken. Voor deze deurklink in het zwart betaal je namelijk een bedrag van 15,95 euro. Bestel je twee van deze deurklinken in één keer? Dan krijg je van Bol.com 6% korting. De totaalprijs per stuk komt daarmee uit op 14,95 euro. Dat klinkt interessant, niet waar?

Het wordt alsmaar interessanter indien je naar de totale samenstelling kijkt. Je krijgt namelijk niet alleen de deurklink geleverd, maar ook alle benodigdheden. Je krijgt namelijk een deurklink links, een deurklink rechts en een inbussleutel meegeleverd. Ook alle benodigdheden voor de montage krijg je geleverd.

Deze deurklink is van een heuse terugslagveer voorzien. Dit betekent dat op de lange termijn voorkomen wordt dat de deurklink blijft ‘hangen’. Met name als je de deurklink vaak gebruikt, is dit een veelvoorkomend probleem. Door deze terugslagveer wordt dit probleem op de lange termijn dus voorkomen.

Deze deurklink is voor veel deuren geschikt. Heeft je binnendeur een dikte van 38 tot en met 42 mm? Dan kun je voor deze deurklink van het merk Eliot kiezen. Concreet betekent dit dat je ‘m in principe op elke binnendeur kunt gebruiken.

Wat wij aan deze deurklink ook geweldig vinden, is de uitstraling. Het merk Eliot heeft bij deze deurklink namelijk voor een retro design gekozen. En juist de retro designs zijn weer volledig van deze tijd. Bij deze deurklink geniet je ook nog van de mat zwarte poedercoating. De kleur is hiermee erg fraai, terwijl dit de levensduur van de deurklink ook nog ten goede komt.

Voor deze deurklink heeft Eliot louter de juiste materialen vervaardigd. De deurklink bestaat namelijk uit een duurzame legering van meerdere metalen. Hierbij is onder meer voor aluminium gekozen. Mede door deze materialen geniet je van een lange levensduur.

Eliot rond Sigaar deurklink set op rozet beste

Wat wel jammer is, is dat de montagehandleiding niet super duidelijk is. Mocht je er niet helemaal uitkomen, kun je het beste even contact opnemen met Eliot.

De montagehandleiding is niet al te duidelijk.

Voordelen
 • Prachtig design
 • Erg betaalbaar
 • Met terugslagveer
 • Voor veel deuren geschikt
 • Prima kwaliteit
Nadelen
 • Onduidelijke montagehandleiding
Conclusie

De Eliot rond Sigaar deurklink set op rozet is naar onze mening de beste goedkope deurklink in het zwart. Voor deze deurklink betaal je nog geen 15 euro, terwijl de deurklink tal van voordelen biedt. Wat te denken van het fraaie design en de matzwarte afwerking? En wat te denken van de terugslagveer? Al met al een prima deurklink in het zwart voor elke binnendeur.

Koopgids

Heb je oren naar een nieuwe zwarte deurklink? Dan raden wij je graag één van bovenstaande varianten aan. Maar, welke van deze varianten is nou voor jóu het meest geschikt? Het antwoord op die vraag moet je zien te achterhalen.

Hier helpen wij je graag een handje bij. In deze koopgids bespreken we hiervoor de belangrijkste aandachtspunten. Let goed op deze punten en kies daarmee snel de beste zwarte deurklink uit.

Binnen of buiten

Ten eerste moet je goed naar het gewenste gebruik kijken. Wil je de deurklink binnen of buiten gebruiken? In principe zijn alle deurklinken voor binnengebruik geschikt. Dit komt puur doordat er in een woning weinig externe factoren van invloed zijn op de staat van de deurklink.

Wil je echter een deurklink voor buiten in het zwart hebben? Kies in dat geval alleen voor varianten die voor buitengebruik geschikt zijn. Die varianten zijn bijvoorbeeld van een extra coating voorzien.

Zwarte deurklink binnen of buiten

Op welke deur?

Ten tweede moet je bepalen op welke deur je de deurklink wilt bevestigen. Hierbij is met name de deurdikte van belang. Meet de dikte in mm op en ga na welke deurklinken voor op de deur geschikt zijn. De meeste deurklinken zijn geschikt voor een deurdikte van 40 tot en met 60 mm. Maar, dit geldt zeker niet voor alle deurklinken.

Kleur

Ten derde moet je goed naar de kleur van de zwarte deurklink kijken. Het is namelijk niet zo dat elke zwarte deurklink in dezelfde zwarte kleur uitgevoerd is.

Zo kun je kiezen tussen een glimmende- of matte afwerking. Met name binnenshuis staat een matte deurklink wel erg gaaf. Bovendien zie je je vingerafdrukken een stuk minder snel op een mat zwarte deurklink.

Vormgeving & stijl

Ten vierde moet je goed naar de vormgeving van de deurklink kijken. De vormgeving moet je, wat ons betreft, afstemmen op de stijl van je woning.

Heb je voor een industrieel interieur gekozen? Kies dan voor een zwarte deurklink met een stoer/industrieel design. Heb je voor een landelijk interieur gekozen? Kies dan voor een zwarte deurklink met een landelijke vorm.

Ergonomie

Ten vijfde zou je goed naar de ergonomie van de zwarte deurklink moeten kijken:

 • In welke vorm is de deurklink uitgevoerd? Als je naar de foto’s in dit artikel kijkt, zie je tal van vormen naar voren komen.
 • Kun je je hand lekker op de zwarte deurklink leggen? Dit hangt onder meer van de vormgeving af, maar ook van je eigen voorkeuren.

Meegeleverde accessoires

Ten zesde moet je goed naar de meegeleverde accessoires kijken. Krijg je bijvoorbeeld een rozet of schild meegeleverd? Dit is wat ons betreft wenselijk, maar is bij lang niet alle deurklinken het geval.

Ook moet je goed kijken naar de bevestiging. Krijg je hiervoor alle toebehoren geleverd? En hoe moet je de deurklink precies op de deur monteren? Belangrijke vragen om even goed naar te kijken.

Accessoires deurklink zwart

Kwaliteit en prijskaartje

Tot slot wijzen wij je graag op de kwaliteit en het prijskaartje. Qua kwaliteit moet je op twee punten letten:

 • Gebruikte materialen. In een ideale wereld is een zwarte deurklink van RVS of van aluminium vervaardigd. Deze materialen zijn robuust en tegen een stootje bestand.
 • Terugslagveer. Met het oog op een lange levensduur is het raadzaam om voor een deurklink met terugslagveer te kiezen. Deze veer voorkomt dat de deurklink na verloop van tijd blijft ‘hangen’.

Verder moet je goed naar je budget kijken. Hoeveel geld wil je precies aan de nieuwe deurklink in het zwart uitgeven? Mogelijk heb je het al opgemerkt, maar de prijskaartjes lopen flink uiteen.

Slotwoord

Een zwarte deurklink is naar onze mening een ware aanwinst. Voor het interieur van je woning, maar ook op voor bijvoorbeeld een buitendeur. Ga goed na wat je precies wilt. En bekijk vervolgens bovenstaande zwarte deurklinken op je gemakje. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Bol.com. Wij wensen je graag veel plezier met je nieuwe zwarte deurklink!  

Tresna.nl
Logo