Beste deurbeveiliging

Heb je kleine kinderen in huis rondlopen? Of wil je je woning graag op de best mogelijke manier tegen inbraak beveiligen? In beide gevallen is het aan te raden om te opteren voor deurbeveiliging voor in je woning. Met deurbeveiliging maak je je woning een stuk veiliger én bescherm je je woning goed. In dit artikel vind je alle informatie over de verschillende soorten deurbeveiliging én de beste deurbeveiliging.

Onze top 5 deurbeveiliging

Afbeelding

Product


Famyo deurbeveiliging

Onze beste koop!

Famyo deurbeveiliging

Beste koop deurbeveiliging voor kinderen

of

SecuStrip binnendraaiend 2050mm

SecuStrip binnendraaiend 2050mm

Beste koop deurbeveiliging tegen inbrekers

of

Safety 1st Multi-Purpose Slot

Safety 1st Multi-Purpose Slot

Beste deurbeveiliging voor kastdeuren

of

HW Kierstandhouder

HW Kierstandhouder

Beste deurbeveiliging voor de voordeur

of

Dabé Deur vergrendeling

Dabé Deurvergrendeling

Beste goedkope deurbeveiliging

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Famyo deurbeveiliging

Beste koop deurbeveiliging voor kinderen

Famyo deurbeveiliging

of

SecuStrip binnendraaiend 2050mm

Beste koop deurbeveiliging tegen inbrekers

SecuStrip binnendraaiend 2050mm

of

Safety 1st Multi-Purpose Slot

Beste deurbeveiliging voor kastdeuren

Safety 1st Multi-Purpose Slot

of

HW Kierstandhouder

Beste deurbeveiliging voor de voordeur

HW Kierstandhouder

of

Dabé Deurvergrendeling

Beste goedkope deurbeveiliging

Dabé Deur vergrendeling

of

Voor- en nadelen van deurbeveiliging

Ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om je wooncomfort te vergroter? Dan kan het zeker geen kwaad om eens naar deurbeveiliging te kijken. Met deze vorm van beveiliging geniet je namelijk in twee situaties van specifieke voordelen:

 1. Met deurbeveiliging maak je je woning een stuk veiliger voor je kind. Je kind is ongetwijfeld erg nieuwsgierig en trekt daarom maar al te graag deuren en kastjes open. Door van de juiste deurbeveiliging gebruik te maken, voorkom je dit. Dit is veilig voor je kind en maakt het leven voor jou ook een stuk aangenamer.
 2. Met deurbeveiliging bescherm je je woning tegen een mogelijke inbraak. Deuren zijn voor inbrekers een geliefd object. Lang niet alle deuren zijn even goed beschermd, waardoor het voor inbrekers makkelijk is om je woning binnen te komen. Door van de juiste deurbeveiliging gebruik te maken, bescherm je je woning veel beter tegen zo’n inbraak.

Belangrijk voordeel is dat je uit meerdere soorten deurbeveiliging kunt kiezen. Zoals je in bovenstaande tabel kunt zien, wij per soort beveiliging op zoek gegaan naar de beste koop. Onze bevindingen vertellen we je graag hieronder, maar het is hoe dan ook goed om te weten dat deurbeveiliging in elke situatie goed van pas komt.

Een ander voordeel is te vinden de levensduur. Als je voor de beste deurbeveiliging kiest, kun je hier jarenlang gebruik van maken. Wil je bijvoorbeeld deurbeveiliging kopen in het belang van je zoon of dochter? Je geniet vervolgens jarenlang van deze deurbeveiliging, waardoor de deur (en je woning) ook voor eventuele broertjes of zusjes erg veilig is.

Ook is het fijn dat je voor goede deurbeveiliging niet al te veel geld hoeft te betalen. Zeker als je naar de lange levensduur kijkt, valt de totale investering reuze mee. Op een goedkope manier je huis een stuk veiliger maken; dit doe je met de beste deurbeveiliging.

Zijn er dan ook nog minpunten aan deurbeveiliging te ontdekken? Ja, zeker. Zo moet je er rekening mee houden dat sommige soorten deurbeveiliging nogal nadrukkelijk aanwezig zijn. Dit betekent dat je de beveiliging (te) goed ziet zitten, waardoor de uitstraling van je woning mogelijk minder wordt.

Een ander minpunt is te vinden in het huidige aanbod. Het is enerzijds een groot voordeel dat je uit veel soorten deurbeveiliging kunt kiezen, maar je kunt anderzijds ook last van stress krijgen. Om deze stress zoveel mogelijk bij je weg te nemen (en te voorkomen), zijn wij dus alvast op zoek gegaan naar de beste soorten deurbeveiliging. Onze bevindingen delen wij graag in onderstaande reviews.

Overigens is deurbeveiliging niet alleen voor deuren te gebruiken. Wil je bijvoorbeeld de ramen in je woning ook beveiligen voor je kinderen? Of tegen inbraak? In veel gevallen kun je daar ook onderstaande producten voor gebruiken. Concreet betekent dit dat je de meeste soorten deurbeveiliging veelzijdig kunt gebruiken.

Is het voor jou duidelijk dat je goede deurbeveiliging in je woning nodig hebt? Ons advies is dan om voor één van onderstaande soorten beveiligingssystemen te kiezen. Wij vertellen je in onderstaande reviews graag meer over deze systemen, zodat je snel voor jezelf de juiste keuze maakt. De aanschaf van deurbeveiliging is hoe dan ook een verstandig idee. Ongeacht wat het doel precies is!

Beste koop deurbeveiliging voor kinderen – Famyo deurbeveiliging

Wil je je woning graag een stuk veiliger maken voor je kinderen? Eén van de beste opties hiervoor is om de deuren in je woning te vergrendelen. Zolang je kind de deuren in je woning niet open krijgt, kan hij/zij ook geen kattenkwaad uithalen of in gevaarlijke situaties terechtkomen. Kies daarvoor de Famyo deurbeveiliging; dit is volgens ons de beste koop deurbeveiliging voor kinderen.

De werking van deze deurbeveiliging is eigenlijk ideaal te noemen. Deze deurbeveiliging bestaat namelijk uit een sterk klevend slot en twee sleutels. Met deze sleutels kun je het slot ontgrendelen. Zolang je kind de sleutels niet in zijn/haar handen heeft, zit je deur dus stevig dicht.

Bijkomend voordeel is dat je deze deurbeveiliging voor allerlei deuren in je huis kunt gebruiken. Je kunt ‘m bij je voor- of achterdeur gebruiken, maar ook op bijvoorbeeld de deur van de koelkast of een tussendeur. Zoals je op de foto schuin hierboven ziet, neemt de beveiliging zelf niet al te veel ruimte in beslag. Ideaal als je het ons vraagt.

Wat wij ook ideaal vinden, is dat je deze deurbeveiliging makkelijk kunt monteren. De twee witte delen die je op de deur moet plakken, zijn voorzien van 3M tape. Dit zorgt ervoor dat je niet je deur hoeft te boren. Nee, het enige dat je hoeft te doen, is deze delen stevig tegen de deur aan te drukken. Vanaf dat moment kan deze deurbeveiliging geen kant meer op.

Zou je ook nog graag beveiliging voor bij een raam willen hebben? Ook daarvoor kun je deze Famyo deurbeveiliging gebruiken. Door de simpele vormgeving, de compactheid en de handige werking is deze deurbeveiliging gewoonweg voor elk raam en elke deur geschikt.

Wil je zelf wel de deur open doen? Dan draai je de sleutel om en haal je de haspel weg. Nadat je dit hebt gedaan, kun je de deur probleemloos opendoen. Het vraagt om een extra handeling van jou, maar het is een heel stuk veiliger voor je kind.

Voor deze Famyo deurbeveiliging hoef je bovendien niet de hoofdprijs te betalen. Voor één zo’n deurbeveiliging betaal je bij onze partner Bol.com 14,49 euro. Wil je meerdere van deze soorten deurbeveiliging hebben? Dan loopt de totale investering uiteraard wel verder op. Maar, je maakt je woning hiermee wel een heel stuk veiliger.

Famyo deurbeveiliging beste

Overigens zijn wij iets minder te spreken over de kleur. De kleur wit staat niet in elk interieur even fraai, maar daar heeft Famyo gelukkig iets voor bedacht. Deze Famyo deurbeveiliging kun je namelijk ook in het zwart bestellen!

Bij deze deurbeveiliging moet je wel met een nadeel rekening houden: wil je de deur van buitenaf open doen? Dan is dat niet mogelijk. Het slot voorkomt dat de deur opengaat, waardoor je hier op voorhand al rekening mee zou moeten houden.

Deze deurbeveiliging is minder geschikt voor een voor- of achterdeur, omdat je de deur van buitenaf niet open kunt doen.

Voordelen
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Ideaal voor kinderen
 • Ook voor ramen geschikt
 • Makkelijk te monteren
 • Compact vormgegeven
 • Jarenlang te gebruiken
Nadelen
 • Minder geschikt voor achter- of voordeur
Conclusie

De Famyo deurbeveiliging is wat ons betreft de beste koop deurbeveiliging voor kinderen. Dit is weliswaar niet de beste optie voor een voor- of achterdeur, maar wel voor alle andere deuren of ramen in je woning. Door dit slot is je kind niet in staat om de deur zelf open te doen, waardoor je woning dus een heel stuk veiliger wordt. Voor jou zelf betekent dit onder meer een gerust gevoel!

Beste koop deurbeveiliging tegen inbrekers – SecuStrip binnendraaiend 2050mm

Wist je dat veel inbrekers ‘gewoon’ door een voor- of achterdeur naar binnen komen? De manier waarop ze dit doen, is eigenlijk te simpel: ze plaatsen een koevoet tussen de deur en het kozijn. Doordat ze de koevoet tegen het kozijn ‘af kunnen zetten’, kunnen ze met de koevoet veel kracht zetten. Dat zorgt ervoor dat de deur zo open gewipt wordt.

Als je dit wilt voorkomen, raden wij je deze SecuStrip binnendraaiend 2050mm aan. Deze dikke anti-inbraakstrip plaats je tussen het kozijn en de deur, waardoor hier geen ruimte meer voor een koevoet is. Voor inbrekers is het ook niet mogelijk om deze strip aan de kant te drukken of iets dergelijks. Er zit simpelweg geen beweging in deze anti-inbraakstrip.

Wat wij een belangrijk voordeel vinden, is de materiaalkeuze bij deze strip. Het merk SecuStrip heeft voor verzinkt staal als materiaal gekozen. Dit zorgt ervoor dat een inbreker echt geen enkele kans heeft om in je woning te komen. Althans; niet meer via de voor- of achterdeur.

En wil je deze anti-inbraakstrip graag binnen gebruiken? Dat is ook mogelijk, zolang het maar om een naar binnendraaiende deur gaat. Daarmee tippen we direct een nadeel van deze strip aan; hij is niet geschikt voor naar buitendraaiende deuren.

Met deze anti-inbraakstrip geniet je jarenlang van een veilig gevoel. Je weet simpelweg dat inbrekers via je voor- of achterdeur niet meer zomaar naar binnen komen. Dat lukt de inbrekers nu niet én in de komende jaren niet. Dankzij het verzinkt staal ben je namelijk van een lange levensduur verzekerd.

Als je je woning zo goedkoop mogelijk wilt beveiligen, is dit niet de beste optie. Voor deze SecuStrip binnendraaiend 2050mm betaal je namelijk bijna 60 euro bij onze partner Bol.com. Wil je zowel je voor- als achterdeur met deze anti-inbraakstrip beschermen? Dan ben je bijna 120 euro kwijt. Hiermee is deze optie een stuk duurder dan bovenstaande varianten.

Wil je op de best mogelijke manier gebruik maken van deze anti-inbraakstrip? Dan zou je deze strip vast moeten zetten met anti inbraak schroeven. Deze schroeven hebben een specifieke eigenschap: ze kunnen maar één kant opgedraaid worden. Als je de schroeven vastgedraaid hebt, kan een inbreker de schroeven niet meer los krijgen. Interesse? Check ons artikel over de beste anti inbraak schroeven!

SecuStrip binnendraaiend 2050mm beste

Deze anti-inbraakstrip is niet geschikt voor naar buitendraaiende deuren.

Voordelen
 • Jarenlang te gebruiken
 • Werkt perfect tegen inbrekers
 • Erg stevig
 • Werkt perfect met anti inbraak schroeven
 • Voor achter- en voordeuren geschikt
Nadelen
 • Niet voor naar buitendraaiende deuren
 • Relatief duur
Conclusie

De SecuStrip binnendraaiend 2050mm is wat ons betreft de beste deurbeveiliging tegen inbrekers. Door deze strip tussen het kozijn en de deur te plaatsen, heeft een inbreker niks meer aan een koevoet. Je bent hiermee verzekerd van een veilig huis, zéker als je deze strip vastzet met anti inbraak schroeven.

Beste deurbeveiliging voor kastdeuren – Safety 1st Multi-Purpose Slot

Met bepaalde soorten deurbeveiliging kun je een normale deur perfect beveiligen. Maar, hoe zit dit nou met kastdeuren? Als je wilt voorkomen dat je kind kastdeuren open kan doen, raden wij je dit Safety 1st Multi-Purpose Slot aan. Dit is de beste deurbeveiliging voor kastdeuren.

Belangrijk voordeel is dat je zes van deze sloten geleverd krijgt. Dit betekent dat je 6 kastdeuren veilig op slot kunt doen. Zodra je één van deze sloten op een kast hebt geplakt, krijgt je kind de kast absoluut niet meer open.

De werking van dit slot is eenvoudig doch efficiënt. Het is de bedoeling dat je één kant van het slot aan de zijkant van de kast monteert. Nadat je dat hebt gedaan, kun je het andere deel van het slot aan de voorkant van de kast monteren. Je kunt is nu niet meer in staat om de kastdeur open te doen, aangezien de riem van dit slot dat tegenhoudt.

Belangrijk voordeel is dat dit slot zichzelf aanpast. Dit betekent dat je dit kinderslot op elke kast en bij elke kastdeur kunt gebruiken. Wil je het slot gebruiken bij een normale deur? Dan is dat ook nog mogelijk, zolang je het slot op een handige manier ergens vast op kunt plakken.

Dit plakken gaat overigens erg simpel. Het merk Safety 1st heeft dit slot namelijk van 3M tape voorzien. Door dit slot tegen de kast aan te drukken, plakt het tape automatisch aan de kast van. En daarmee kan het slot geen enkele kant meer op.

Waar wij ook enthousiast over zijn, is de prijsstelling. Voor deze set van 6 sloten betaal je slechts 8,49 euro. Dit is dus een goedkope manier om je woning een stuk veiliger te maken voor je kind.

Daarbovenop komt dat je deze sloten overal in je woning kunt gebruiken. Je gebruikt de sloten prima bij een kastdeur, maar ook bij een kast met een lade. Dankzij dit handige slot voorkom je ook dat je kind de lade zomaar open kan trekken. Wil je zelf de deur of de lade opendoen? Dan druk je hiervoor de knop aan de bovenzijde hard in. Hier heeft je kind (gelukkig) niet voldoende kracht voor!

Safety 1st Multi-Purpose Slot beste

Al met al vinden wij dit een geweldige deurbeveiliging voor kastdeuren. Wel moet je met één nadeel rekening houden: het design. Zoals je op de foto schuin hierboven kunt zien, is dit niet de mooiste deurbeveiliging om te zien. Maar goed, het is een stuk belangrijker dat je woning veilig is, niet waar?

Deze deurbeveiliging is geen lust voor het oog.

Voordelen
 • Op elke kastdeur te gebruiken
 • Ook op lades e.d. te gebruiken
 • Makkelijk te monteren
 • Riem past zich automatisch aan
 • Goedkoop
 • Set van 6 kindersloten
Nadelen
 • Geen al te fraai design
Conclusie

Het Safety 1st Multi-Purpose Slot vormt volgens ons de beste deurbeveiliging voor kastdeuren. Met deze sloten doe je probleemloos elke kast op slot, waardoor je kind niet meer een deur of lade open kan trekken. Ook is het mogelijk om dit slot op andere plekken in je woning te gebruiken. Belangrijk voordeel: je krijgt maar liefst 6 sloten geleverd voor nog geen 9 euro!

Beste deurbeveiliging voor de voordeur – HW Kierstandhouder

Je komt het regelmatig in het nieuws tegen: ’s avonds laat wordt er bij (oudere) mensen aangebeld. De crimineel doet vervolgens zijn voet tussen de voordeur en duwt deze open. Een ouder persoon is hier absoluut niet tegen bestand, waardoor de crimineel/inbreker makkelijk toegang tot de woning krijgt. Wil je je tegen zo’n situatie indekken? Kies dan voor deze HW Kierstandhouder.

De HW Kierstandhouder is wat ons betreft de beste deurbeveiliging voor de voordeur. Dit is onder meer te danken aan de veiligheid die dit systeem met zich mee brengt. Monteer deze deurbeveiliging naast de voordeur, zoals je op de foto schuin hieronder ziet. Nadat je dit hebt gedaan, kun je de deur alleen maar op een kier opendoen. Ideaal voor in de late avonduurtjes bijvoorbeeld.

Met name bij een voordeur komt deze deurbeveiliging goed van pas. Neemt niet weg dat je deze kierstandhouder ook binnenshuis kunt gebruiken. Met deze houder kun je in principe voorkomen dat elke keur ver open gedaan kan worden.

Wat wij een belangrijk voordeel vinden, is de uitstraling van deze kierstandhouder. Wij vinden de houder fraai vormgegeven en het merk HW biedt deze houder ook nog in 5 kleuren aan. Daardoor ben je in staat om het design van deze houder aan te passen op je voordeur en interieur van je woning.

Wat ons betreft is deze deurbeveiliging voor in elk huis geschikt. Maar, ben je als senior alleenwonend? Of woon je alleen en heb je niet altijd een veilig gevoel? Dan komt deze deurbeveiliging al helemaal goed van pas.

Wil je deze deurbeveiliging voor je voordeur direct aanschaffen? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je: deze deurbeveiliging kost slechts 19,99 euro bij onze partner Bol.com. Met een investering van 40 euro kun je zowel je voordeur als je achterdeur op een fijne manier beveiligen!

Wel moet je bij deze deurbeveiliging met twee specifieke nadelen rekening houden. Het eerste nadeel heeft betrekking op de toepassingsmogelijkheid; deze deurbeveiliging werkt alleen bij naar binnendraaiende deuren. Als je een naar buitendraaiende deur hebt, kun je niet voor deze deurbeveiliging kiezen.

HW Kierstandhouder beste

Daarnaast is het goed om te beseffen dat je voor deze deurbeveiliging moet boren. Je moet in je voordeur boren, maar ook in je kozijn. Dit is helaas niet anders, maar is wel een belangrijk punt om rekening mee te houden.

Deze deurbeveiliging is alleen geschikt voor naar binnendraaiende deuren.

Voordelen
 • Ideaal voor bij de voordeur
 • Erg veilig
 • In 5 kleuren te verkrijgen
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Ook voor andere deuren te gebruiken
Nadelen
 • Niet voor naar buitendraaiende deuren
 • Je moet voor de montage boren
Conclusie

De HW Kierstandhouder is de beste deurbeveiliging voor de voordeur. Met name als je alleen woont, is het fijn dat je je voordeur met deze beveiliging alleen op een kier kunt openen. Dit is erg veilig en voorkomt dat een inbreker zijn voet tussen de deur kan zetten. Deze kierstandhouder is ook nog in 5 kleuren te verkrijgen en kent een prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Beste goedkope deurbeveiliging – Dabé Deurvergrendeling

Wil je graag je woning een stuk veiliger maken voor je baby of kind? Eén van de zaken waar je dan je pijlen op moet richten, zijn de deuren in je woning. Het is wenselijk dat je kind zelf de deuren niet kan openen; dit krijg je voor elkaar met deze Dabé Deurvergrendeling. Dit is volgens ons de beste goedkope deurbeveiliging.

Voor deze deurbeveiliging betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van 11,95 euro. Vrij weinig geld, zéker omdat je twee van deze producten geleverd krijgt. Met deze producten voorkom je op een simpele manier dat je kind de deur open kunt doen.

Het is zaak om deze deurbeveiliging aan de deurklink vast te monteren. Nadat je dit hebt gedaan, is je kind niet meer in staat om de deurklink te bewegen. Wil je zelf wel de deurklink bewegen? Dan druk je de knop van de deurbeveiliging in, waarna de deurklink volledig ontgrendeld wordt. Dát stelt je in staat om zelf wel gewoon de deur open en dicht te doen.

Wat wij erg handig vinden, is dat je deze deurbeveiliging makkelijk monteert. Het merk Dabé heeft er namelijk voor gekozen om deze sloten van 3M tape te voorzien. Je hoeft hierdoor dit slot alleen maar tegen de deur/klink aan te drukken. Binnen een paar seconde zit deze deurbeveiliging muurvast, waarbij je niet eens schroeven nodig hebt voor de installatie.

Een bijkomend voordeel is dat je deze deurbeveiliging overal in huis kunt gebruiken. Je kunt hierbij denken aan de voordeur, de achterdeur en de tussendeuren. Belangrijkste is dat er achter de deurklink voldoende ruimte voor de montage is. Overigens kun je deze deurbeveiliging ook nog bij een raam gebruiken; je voorkomt hiermee dat je kind het raam zomaar open en dicht kan doen.

Dat dit een goedkope deurbeveiliging is, merk je niet aan de kwaliteit. Deze deurbeveiliging gaat jarenlang mee en is zeker tegen een stootje bestand. Valt een deur in je woning wel eens hard dicht, bijvoorbeeld door de tocht? Deze deurbeveiliging geeft in dat geval gelukkig geen krimp.

Waar wij minder over te spreken zijn, is de uitstraling. Deze deurbeveiliging oogt een beetje plastic en daardoor een beetje goedkoop. Ook is het jammer dat deze deurbeveiliging in een fel witte kleur uitgevoerd is. Bij bijvoorbeeld een bruine, grijze of zwarte deur staat dit niet al te fraai.

Dit is niet de mooiste deurbeveiliging om te zien.

Voordelen
 • Set van 2 deurbeveiligers
 • Bij elke deur te gebruiken
 • Makkelijk te monteren
 • Eenvoudig in gebruik
 • Werkt perfect
Nadelen
 • Niet de mooiste deurbeveiliging
Conclusie

De Dabé Deurvergrendeling is volgens ons de beste goedkope deurbeveiliging. Deze deurbeveiliging kost nog geen 12 euro, terwijl je met dit product twee deuren veilig kunt maken. Door deze beveiliging achter je deurklink te plaatsen, krijgt je kind de deurklink niet meer omhoog of omlaag. Voor jezelf is dit wel mogelijk, dankzij de handige drukknop aan de bovenzijde. Een prima deurbeveiliging voor alle deuren in je woning!

Koopgids

Heb je oren naar de aanschaf van deurbeveiliging voor in je woning? Logisch! Zoals we eerder in dit artikel al besproken hebben, komt deurbeveiliging in meerdere situaties goed van pas.

Voordat je van alle voordelen kunt genieten, moet je wel belangrijke keuzes maken. Om welke keuzes het precies gaat, bespreken we graag in deze koopgids. Daarbij voorzien wij je ook van handige tips.

Wat is het doel van de deurbeveiliging?

Je moet allereerst bepalen wat het doel van de deurbeveiliging is:

 • Wil je je woning veiliger maken voor je kinderen? Dan moet je voor één van de deurbeveiligingssystemen kiezen waarmee voorkomen wordt dat je kind een deur open of dicht kan doen. Veel van deze systemen zijn ook geschikt voor kasten, ramen en lades.
 • Wil je je woning beschermen tegen inbrekers? Dan kies je het beste voor een anti-inbraakstrip of een kierstandhouder. In bovenstaande reviews maak je kennis met de beste anti-inbraakstrip en kierstandhouder.

Waar wil je de deurbeveiliging gebruiken?

Logischerwijs wil je de deurbeveiliging binnenshuis gebruiken, maar waar dan precies? Wil je deze deurbeveiliging gebruiken bij je voordeur of bij je achterdeur? Of is de beveiliging bedoeld voor bij een tussendeur?

De meeste soorten deurbeveiliging kun je ook op andere plekken in je woning gebruiken. Zo kun je met meerdere soorten deurbeveiliging ook een raam, een kast of een lade beveiligen. Ideaal!

Belangrijk is dat je goed naar de deur zelf kijkt. Betreft dit een deur die naar binnen toe open gaat of juist naar buiten toe? Zoals je in bovenstaande reviews hebt kunnen lezen, zijn niet alle systemen geschikt voor deuren die naar buiten toe open gaan.

Welke eisen stel je aan de deurbeveiliging?

Je zou ook goed na moeten denken over de eisen die je aan de deurbeveiliging stelt. Wil je bijvoorbeeld dat je de deurbeveiliging heel makkelijk kunt monteren?

Of heb je de wens dat de deurbeveiliging perfect in je interieur past? Dit zijn slechts twee voorbeelden van mogelijke wensen/eisen die je kunt stellen met betrekking tot de deurbeveiliging.

Ons advies: bepaal vooral goed waar je de deurbeveiliging voor wilt gebruiken. Daarmee maak je al direct een flinke schifting in het aanbod. En daarmee kun je ook beter en gerichter over je eisen nadenken.

Hoeveel geld wil je uitgeven?

Een ander punt waar je over na moet denken, is je budget. Vind je het geen probleem om tientallen euro’s uit te geven? Of hou je het liever zo betaalbaar mogelijk? Ongeacht wat je budget is, kun je voor geschikte deurbeveiliging kiezen.

Ons advies is om voor één van bovenstaande varianten te kiezen. Dat deze soorten deurbeveiliging in dit artikel terechtgekomen zijn, is niet zonder reden. Nee, deze soorten deurbeveiliging hebben een flinke meerwaarde en zijn veelal scherp geprijsd. Wat wil je nog meer?

Overige hulpsystemen voor deuren

Met een deurbeveiliging maak je je woning een stuk veiliger voor je kind óf tegen inbrekers. Maar, wist je dat er nog veel meer hulpsystemen voor deuren bestaan? Enkele van deze systemen zetten we voor je op een rijtje:

 • Windhaak. Wil je je achterdeur of schuurdeur wijd open laten staan? Dan doe je dit met een windhaak!
 • Deurdranger. Met een deurdranger voorkom je dat een deur hard dichtslaat. De deurdranger vertraagt dit proces, waardoor de kans kleiner is dat je kind zich hieraan kan bezeren.
 • Deurstopper. Met een deurstopper voor buiten of een deurstopper voor binnen voorkom je dat de deur tegen de muur aan kan slaan. En daarmee voorkom je schade aan je deur en muur.

Check zeker ons artikel over de beste deurvastzetters. Daarin vind je relevante informatie over de verschillende soorten hulpsystemen voor deuren.

Woelm Deurvastzetter

Slotwoord

De aanschaf van deurbeveiliging is absoluut aan te raden. Je maakt je woning hiermee een stuk veiliger, aangenamer en comfortabeler. Daarbij is het dus wel zaak dat je goed moet bepalen wáár je de deurbeveiliging precies voor wilt gebruiken. Heb je over bovenstaande varianten nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van Bol.com. Veel gemak en veiligheid gewenst met je nieuwe deurbeveiliging!

Tresna.nl
Logo