Beste cilinderslot

Een cilinderslot is een sluitmechanisme waarmee je de toegang tot je woning vergrendelt. Een cilinderslot is letterlijk een metalen cilinder. In het binnenwerk van het slot zorgt een ingenieus mechanisme met stiften, plaatjes en kogeltjes ervoor dat je het slot enkel kunt openen met een bijbehorende sleutel.

Wil je een cilinderslot kopen? Dan krijg je eigenlijk gewoon een losse cilinder. De grootte verschilt van slot tot slot, maar is wel gestandaardiseerd tot een aantal maten. Dit heeft als voordeel dat je zonder al te veel moeite een cilinderslot kunt wisselen.

Om te begrijpen hoe een cilinderslot werkt, kun je terugdenken aan de meetkunde die je op school leerde. Een cilinder heeft een bovenvlak en een grondvlak. Dit zijn bij een cilinderslot de plaatsen waar je de sleutel inbrengt. Daarnaast heeft een cilinder een mantel. Dit is de langwerpige zijde van het slot. Hierin zie je bijvoorbeeld het boutgat waarmee je de cilinder vast zet in de deur. Je merkt ook de “meenemer” op. Dit is een plaatje dat draait door toedoen van de sleutelbeweging en het slot daadwerkelijk sluit. 

Ben je op zoek naar het beste cilinderslot voor jouw woning? Wij kunnen de onderstaande 5 cilindersloten van harte aanraden!

Onze top 5 cilindersloten

Afbeelding

Product


Abus E60 SKG2 30 30

Onze beste koop!

Abus E60 SKG2 30/30

Beste set van gelijksluitende cilindersloten

of

CES knopcilinder - 815 - SKG2 30 30

CES knopcilinder - 815 - SKG2 30/30

Beste cilinderslot met knop

of

CES knopcilinder - 815 - SKG2 30 30

Pfaffenhain SKG3 30/30

Gewoonweg de veiligste cilinder

of

CES knopcilinder - 815 - SKG2 30 30

Set van 2 stuks 30/30 van het merk “Veilig”

Beste koop voor cilindersloten met keersleutel

of

CES knopcilinder - 815 - SKG2 30 30

Yale ENTR KIT YS-L1 30/35 Wit

Beste koop als slim slot met cilinder voor voordeuren

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Abus E60 SKG2 30 30

Beste set van gelijksluitende cilindersloten

Abus E60 SKG2 30 30

of

CES knopcilinder - 815 - SKG2 30 30

Beste cilinderslot met knop

CES knopcilinder - 815 - SKG2 30 30

of

Pfaffenhain SKG3 30 30

Gewoonweg de veiligste cilinder

Pfaffenhain SKG3 30 30

of

Set van 2 stuks 30/30 van het merk “Veilig”

Beste koop voor cilindersloten met keersleutel

Set van 2 stuks 30 30 van het merk “Veilig”

of

Yale ENTR KIT YS-L1 30/35 Wit

Beste koop als slim slot met cilinder voor voordeuren

CES knopcilinder - 815 - SKG2 30 30

of

Wanneer ga je nu een nieuw cilinderslot plaatsen?

 • Je doet dit bijvoorbeeld als je een nieuwe en moderne voor- of achterdeur plaatst. Als je dit wil kun je deze gelijksluitend maken.
 • Is er ingebroken in je woning, dan wil je graag nieuwe en eventueel veiliger sloten voorzien.
 • Als er sleutels verloren zijn, is het een goed idee om een nieuwe cilinder te plaatsen, zodat niemand anders dan jijzelf en je huisgenoten toegang hebben tot je woning.

Tegenwoordig kun je gaan voor een cilinderslot met een elektronische bediening. Een typisch voorbeeld hiervan is Yale ENTR KIT. Je kunt er ook voor kiezen om op een klassieke cilinder een modern slim slot te plaatsen.

We komen in een ander artikel op slimme sloten terug. Belangrijk hierbij is alvast om te weten dat een slim slot nooit een klassiek cilinderslot vervangt. Een slim slot maakt het bedienen van een slot gemakkelijker, maar beveiligt het niet als dusdanig.

Gelijksluitende of verschillend sluitende sloten

Een gelijksluitend slot betekent dat je verschillende cilinders hebt (bijvoorbeeld aan de voor- en de achterdeur) die je met dezelfde sleutel kunt bedienen.

Verschillend sluitend betekent dat je verschillende cilinders niet met dezelfde sleutel bedient. Je krijgt dan bij je aankoop standaard drie sleutels, waarmee je dan telkens een bepaalde cilinder kunt openen en sluiten.

Beste set van gelijksluitende cilindersloten – Abus E60 SKG2 30/30

Ben je bezig met het plaatsen van nieuwe deuren die toegang geven tot je woning? Dan is dit het moment om gelijksluitende cilindersloten te plaatsen (zie inleiding). Je koopt met de Abus E60 SKG2 30/30 inderdaad een set van drie sloten, die je met dezelfde sleutels opent en sluit. 

Goed om meteen de voordeur, de achterdeur en bijvoorbeeld de deur naar de garage mooi en veilig af te sluiten, terwijl je maar één sleutel op zak hoeft te hebben. In totaal krijg je bij je aankoop zes gelijke sleutels, die je dus mooi onder je gezinsleden kunt verdelen als je dit wil. Bovendien koop je deze set van cilindersloten voor een scherpe prijs.

Veilig is het cilinderslot zeker ook. Het is bijvoorbeeld SKG-gecertificeerd met twee sterren. Hierdoor hebben inbrekers toch de nodige tijd en materiaal nodig om binnen te breken (zie koopgids). Er is ook een anti boorbelemmering voorzien. Het slot beschikt verder over het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waar we in de koopgids eveneens op terugkomen.

Met een maat van 30/30 koop je een slot dat voor de meest courante afmetingen van deuren geschikt is, al moet je dit natuurlijk wel even controleren en meten vooraleer je het slot koopt.

Handig is bovendien ook de antipaniekfunctie. Dit wil zeggen dat je het slot altijd van de buitenkant kunt openmaken, ook al zit er een sleutel aan de binnenkant van het slot. Het materiaal waaruit de cilinder gemaakt is? Dat is messing, wat een sterk en duurzaam materiaal is voor een slot. Dit materiaal maakt het ook mogelijk om het slot vloeiend te openen en te sluiten

Als nadeel noteren we dat de Abus E60 SKG2 niet over een kerntrekbeveiliging beschikt. Bovendien heeft het cilinderslot geen vrijloopfunctie. Dit betekent dat de meenemer niet helemaal kan ronddraaien en dat je het slot niet kunt motoriseren. De Abus E60 SKG2 heeft een conventionele sleutel en geen keersleutel, waardoor het iets minder gemakkelijk te bedienen is.

Abus E60 SKG2

Het slot heeft geen kerntrekbeveiliging.

Voordelen
 • Gelijksluitende cilinders
 • SKG-gecertificeerd met twee sterren
 • Courante maten
Nadelen
 • Geen keersleutel
 • Geen kerntrekbeveiliging
 • Niet uit te rusten met een slim slot
Conclusie

Dit product is vooral geschikt voor wie een set cilindersloten zoekt om verschillende deuren met dezelfde sleutels te openen. De prijskwaliteitsverhouding is goed en het slot is veilig en gemakkelijk te plaatsen. Je kunt dit slot niet motorisch laten werken.

Beste cilinderslot met knop – CES knopcilinder 815 SKG2 30/30

Ben je specifiek op zoek naar een cilinderslot met een knop? Dan is De CES knopcilinder 815 de beste koop. Een knopcilinder heeft inderdaad heel wat voordelen. Je kunt het slot gemakkelijk van binnenuit vergrendelen zonder dat je een sleutel nodig hebt, wat bovendien een veilige manier is om je woning af te sluiten. Dit cilinderslot heeft 30/30 als plaatsingsmaat, wat het geschikt maakt voor de meest voorkomende maten van voor- en achterdeuren.

De CES knopcilinder is vervaardigd uit messing, een duurzaam materiaal voor cilindersloten. Het stoot bijvoorbeeld gemakkelijk vocht af. Dankzij dit materiaal is de knopcilinder alvast extra veilig. Zo beschikt deze cilinder over een antiboorbeveiliging. Bovendien is de CES knopcilinder eveneens uitgerust met een kerntrekbeveiliging. Dit is een groot voordeel van dit product. Het slot heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen en is SKG-gecertificeerd met twee sterren. Bij je aankoop krijg je meteen drie sleutels.

Tot zover de voordelen van de CES knopcilinder. We noteren evenwel ook wel wat nadelen. Zo moet je bij de plaatsing op houten deuren wat extra werk leveren en een zogenaamde anti-manipulatie voorziening aanbrengen. Dit is een versteviging die niet bij het slot inbegrepen is. Daarnaast koop je dit slot als een unieke cilinder. Je hebt dus geen gelijke andere sloten en kunt die later niet meer laten maken of aankopen. Het slot heeft dan wel een knop om de deur van binnenuit te vergrendelen of te openen, maar net hierdoor kun je het slot niet bedienen met een slim slot of een app.

Niet te bedienen met een app of een slim slot.

Voordelen
 • Extra veilig
 • Erg handig
 • SKG-gecertificeerd met twee sterren
Nadelen
 • Extra beveiliging nodig op houten deuren
 • Uniek slot, je kunt niet nog eens hetzelfde slot kopen
 • Niet mogelijk om uit te rusten met een smart slot
Conclusie

Dit product is vooral geschikt voor wie een veilige en betrouwbare knopcilinder zoekt. Binnen in je woning sluit je het slot af door aan een handige knop te draaien. Dit veilige slot kun je jammer genoeg niet uitrusten met een geautomatiseerd slim slot.

Gewoonweg de veiligste cilinder – Pfaffenhain SKG3 30/30

Gaat veiligheid voor jou boven alles? En wil je daar ook een prijs voor betalen op het moment dat je een nieuw cilinderslot koopt? dan raden we de Pfaffenhain SKG3 cilinder aan.

Dit cilinderslot is uit messing geproduceerd, waardoor het sowieso al moeilijk is om het cilinderslot stuk te boren. Daarnaast is het slot ook nog eens voorzien van een kerntrekbeveiliging, een boorbelemmering en een antiklopbeveiliging. Dit slot heeft dan ook maar liefst drie sterren gekregen bij de SKG-certificering.

Dankzij de courante plaatsingsmaat 30/30 is de Pfaffenhain SKG3 een veiligheidscilinder die in veel deuren past, al moet je dit natuurlijk nog even controleren voor je de veiligheidscilinder aankoopt. Eens het slot geplaatst is, merk je dat je het slot vlot kunt openen en sluiten. Het is dus niet alleen een veilig slot, het beschikt ook over een groot gebruiksgemak, wat meegenomen is als je bijvoorbeeld met je handen vol boodschappen de voordeur wil openmaken.

Als nadeel noteren we dat de Pfaffenhain SKG3 niet voorzien is van een vrijloopfunctie. Dit betekent dat de meenemer van het slot niet volledig kan ronddraaien. Daardoor is het slot minder geschikt voor gemotoriseerde toepassingen, bijvoorbeeld de bediening met een slim slot. Verder is het een unieke cilinder.

Je koopt dit slot en krijgt er drie sleutels bij, maar je kunt na de aankoop van dit slot niet zomaar nog eens een gelijk slot kopen. Tenslotte vinden we het jammer dat de Pfaffenhain SKG3 over een conventionele sleutel beschikt en niet werkt met een keersleutel.

Conventionele sleutel, geen keersleutel.

Voordelen
 • Drie sterren bij SKG-certificering
 • Gemaakt uit messing
 • Opent en sluit vlot
Nadelen
 • Conventionele sleutel
 • Geen vrijloopfunctie
Conclusie

Dit product is vooral geschikt voor wie een uiterst veilig cilinderslot zoekt om zijn voordeur mee af te sluiten. Het is heel duurzaam en goed beveiligd, waardoor je 's nachts op je beide oren kunt slapen.

Beste koop voor cilindersloten met keersleutel – Set van 2 stuks 30/30 van het merk “Veilig”

We hebben in diverse reviews al gesteld dat een keersleutel handig is om een cilinderslot te bedienen. Welnu, wil je gaan voor het gebruiksgemak en de veiligheid van een keersleutel, dan is onze beste koop de set cilindersloten van het merk Veilig.

De cilindersloten zijn om te beginnen heel veilig. De set heeft twee sterren gekregen bij de SKG-certificering. Hierdoor zijn inbrekers al snel ontmoedigd als ze voor je voordeur staan. Zij slaan immers liever hun slag waar een voordeur niet goed beveiligd is. In dit verband zijn de cilindersloten bijvoorbeeld uitgerust met boorbelemmering.

Met 30/30 als plaatsingsmaat, kun je dit slot in veel situaties gebruiken. Bij aankoop krijg je bovendien twee gelijksluitende cilinders. Hierbij zijn dan zes sleutels voorzien, die je netjes onder je huisgenoten kunt verdelen als je dit wil. 

Het slot is uit verchroomde messing gemaakt, waardoor de sleutel gemakkelijk in en uit het slot gaat. De keersleutel plaats je horizontaal in het sleutelgat. Het maakt hierbij niet uit welke kant van de sleutel zich bovenaan bevindt.

De cilindersloten van het merk Veilig zijn handig en inderdaad veilig, maar toch heeft deze set met twee gelijksluitende cilindersloten wel enkele nadelen. Om te beginnen kun je de cilinders niet laten samenwerken met een slim slot. Bovendien kost de set met twee sloten ook wel wat. De cilinders beschikken verder niet over een kerntrekbeveiliging.

De cilinders hebben geen kerntrekbeveiliging.

Voordelen
 • Keersleutel
 • Verchroomd messing
 • Meervoudig slot, twee cilinders
Nadelen
 • Niet combineerbaar met slim slot
 • Niet goedkoop
 • Geen kerntrekbeveiliging
Conclusie

Dit product is vooral geschikt voor wie veilige en handige sloten zoekt die je bedient met keersleutels. Omdat je twee dezelfde cilinders koopt, kun je dezelfde sleutels gebruiken op verschillende sloten. Deze set met twee cilinders en zes sleutels kost wel wat, maar voor deze prijs krijg je cilinders met handige en gebruiksvriendelijke keersleutels.

Bekijk prijzen van de Set van 2 stuks 30/30 van het merk “Veilig” bij verschillende winkels:

Beste koop als slim slot met cilinder voor voordeuren – Yale ENTR KIT YS-L1 30/35 Wit

Met de Yale ENTR KIT YS-L1 30/35 haal je een handig systeem in huis om je woning professioneel af te sluiten, maar ook om de deur gemakkelijk open te maken. Dit doe je zelfs zonder sleutels. Bij het cilinderslot krijg je immers een opzetmodule die het slot voor jou bedient. Aan de binnenkant van de voordeur zie je dus na de installatie een doosje hangen waarin het slimme systeem verwerkt zit.

Heb je de Yale ENTR KIT geïnstalleerd, dan kun je de deur openen en sluiten door simpelweg over de opzetmodule te vegen. Bovendien kun je nog meer handige features gebruiken. Zo maak je bijvoorbeeld op de app die bij het slot hoort digitale sleutels aan. Dit is handig om personeel of andere mensen tijdelijk toegang tot je woning te verlenen. 

Handig is verder ook dat je steeds zonder sleutel binnen kunt, je smartphone op zak hebben is voldoende. Denk maar bijvoorbeeld aan al die keren dat je met je handen vol boodschappen naar je sleutels zoekt. Verder sluit de deur automatisch af als je je woning verlaat.

We noteren evenwel ook enkele nadelen bij dit systeem. Iedereen die over de opzetmodule veegt, ontsluit de deur. Dit kunnen dus bijvoorbeeld ook spelende kinderen zijn.

Je moet het volledige cilinderslot vervangen, als je dit systeem wil gebruiken.

metabo bae 75 bandschuurmachine

 Verder werkt de Yale ENTR KIT enkel met bluetooth, niet met wifi. Hierdoor zijn een aantal functies die je normaal bij slimme sloten hebt niet beschikbaar. Het systeem verhoogt de veiligheid niet noodzakelijk. Gaat er iemand met je smartphone aan de haal, dan kan deze persoon in principe in je woning binnen. Tenslotte vermelden we dat dit ook best wel een prijzig systeem is. Je betaalt er iets meer dan € 200 voor.

Werkt enkel met bluetooth, niet met wifi.

Voordelen
 • Bediening via je smartphone
 • Aanmaken digitale sleutels
 • Automatisch afsluiten
Nadelen
 • Nieuw cilinderslot noodzakelijk
 • Prijzig
Conclusie

Dit product is de beste koop voor wie een bestaand cilinderslot wil vervangen en er meteen een slim slot van wil maken. Je betaalt behoorlijk wat voor dit slot, maar je zorgt ook voor extra veel comfort.

Koopgids

Heb je in de buurt regelmatig last van inbraken? Of wil je een nieuwe voor- of achterdeur plaatsen en meteen ook een veilig slot voor deze deuren installeren? Dan moet je een cilinderslot aankopen. Het aanbod bij deze sloten is erg ruim, wat de keuze niet bepaald gemakkelijk maakt. Soms zijn er ook best wel wat verschillen tussen de diverse sloten. Neem zeker je tijd om je keuze te bepalen. Met goed geplaatste en kwalitatieve cilindersloten maak je het leven van inbrekers een stuk moeilijker.

Heeft het slot een keurmerk?

Koop je een cilinderslot met een keurmerk aan, dan weet je dat je een goede koop doet en zeker bent van een basiskwaliteit en inbraakveiligheid. De belangrijkste keurmerken in Nederland zijn het SKG-keurmerk en het Nederlands Politiekeurmerk Veilig Wonen

Bij het SKG-keurmerk kan een slot dan nog eens verschillende sterren hebben. De laagste score is één ster, de hoogste drie sterren. De sterren staan voor iets heel concreets.

SKG keurmerk
 • Twee sterren betekent dat een geoefende inbreker drie minuten tijd nodig heeft om het slot open te maken.
 • Drie sterren betekent dat ze vijf minuten nodig hebben.

Drie sterren lijkt misschien nog altijd wat weinig, maar inbrekers slaan over het algemeen alleen maar hun slag als ze ergens in minder dan een minuut binnen kunnen. Zien inbrekers dat het hen vijf minuten kost om ergens binnen te breken, dan is de kans groot dat ze jouw woning overslaan. Twee of drie sterren betekent dus echt wel dat het veilige sloten zijn.

Extra kerntrekbeveiliging

Bij de aankoop van een cilinderslot kun je er ook op letten of het slot een extra kerntrekbeveiliging heeft. Dit moet je zien als een extra veiligheidsbeslag. Het cilinderslot wordt omsloten door metaal en inbrekers kunnen het slot er niet zomaar uittrekken.

Kerntrekken is trouwens een typische methode en voor inbrekers efficiënte manier om ergens in te breken. De inbreker gaat dan als volgt te werk. De dief boort eerst een gat in het slot. Daarna draait hij een stevige schroef vast in het slot. Vervolgens gaat de inbreker met een speciaal trektoestel het cilinderslot helemaal uit de slotkast trekken. Voor inbrekers met het juiste materiaal is dit een koud kunstje, tenzij je slot dus over een kerntrekbeveiliging beschikt. 

Dankzij deze beveiliging is het onmogelijk om het cilinderslot uit het sleutelgat te trekken. Merken inbrekers dat ze niet snel een gat kunnen boren, dan verliezen ze hun interesse en trekken ze naar een andere plaats waar ze wel snel kunnen werken.

Het materiaal van de cilinder

Is je cilinderslot gemaakt van roestvrij staal of messing? Dan weet je dat de kans kleiner is dat dieven een gat boren in het slot en zich een toegang verschaffen tot je woning. Je boort hier immers niet in een-twee-drie een gat in. Messing zorgt er bovendien voor dat je sleutel gemakkelijk in en uit het slot gaat zonder dat je iets hoeft te forceren.

Extra beveiligende elementen

Een goed cilinderslot sluit je woning goed af. Je beveiligt je woning evenwel nog beter als je het cilinderslot combineert met een speciaal veiligheidsbeslag. Dit veiligheidsbeslag is bijvoorbeeld een speciale en stevige rosas (een rond afsluitingsstuk rond het slot, vergelijkbaar met het stuk rond de deurklink. Deze rosas beschermt de cilinder tegen allerlei manipulaties met schroevendraaiers, kerntrekkers en dergelijke. Het stuk zorgt er met andere woorden voor dat inbrekers de cilinder niet zo snel uit het sleutelgat krijgen.

Meerpuntsslot

Naast een goed cilinderslot kan een drieppunts- of zelfs een meerpuntsslot wonderen doen. Dit zorgt ervoor dat er op diverse punten een nachtschot is die bij het sluiten van de deur toevalt.

Een enkele of dubbele cilinder?

Ben je op zoek naar een cilinderslot, dan heb je de keuze tussen enkele of dubbele cilinders. Maar wat is nu het verschil tussen beide types?

Een enkele cilinder betekent dat je een deur van één kant kunt openmaken. Dit wil zeggen van de binnenkant of van de buitenkant. Een dubbele cilinder kun je van beide kanten openmaken en afsluiten.

Enkele of dubbele cilinder

De keuze voor een enkele of een dubbele cilinder hangt vaak af van de bouw van de deur bijvoorbeeld. Je kunt bijvoorbeeld perfect een voordeur hebben met een enkele cilinder aan de buitenkant en een oplegslot aan de binnenkant om de veiligheid te verhogen.

Een dubbele cilinder is dus niet per definitie veiliger dan een enkele cilinder. Zowel enkele als dubbele cilinders moet over de nodige keurmerken en veiligheidsaspecten beschikken.

Een cilinderslot in combinatie met een knop

Een knopcilinder is handig en veilig. De cilinder is van nature verstevigd met een knop. Deze knop heeft hetzelfde effect als veiligheidsbeslag. Zodoende kunnen inbrekers de cilinder niet uit de deur trekken met de kerntrekmethode.

De juiste maat kiezen

In de inleiding hadden we het over de vorm van een cilinder, met een grondvlak, een bovenvlak en een mantel. Hoe dikker je deur is, hoe langer de mantel van de cilinder moet zijn.

De juiste maat kiezen is niet gemakkelijk. Je kunt wel een cilinderslot online bestellen, maar hoe ben je zeker dat het effectief in het slot past?

Om de maat te bepalen ga je als volgt te werk

 • Open de deur.
 • Draai de schroef los uit de slotplaat, die eigenlijk de cilinder vasthoudt. Diezelfde schroef gaat door de slotplaat in het boutgat van je cilinderslot.
 • Je draait de sleutel in het slot, tot ongeveer 15 graden naar links of naar rechts. Heb je dit gedaan, dan kun je de cilinder verschuiven. Anders trek je de sleutel er gewoon uit.
 • In de mantel van de cilinder zie je in het midden het boutgat zitten (link naar afbeelding). Dit boutgat is het middelpunt van de cilinder. Je kunt nu de afstand langs beide kanten meten, dit is dan de binnenkant en de buitenkant. Een slot met 30/30 als maat betekent dus dat je drie centimeter links en rechts van het boutgat hebt. Er bestaan heel wat maten van sloten. De afmetingen hoeven links en rechts ook niet gelijk te zijn, denk bijvoorbeeld aan een maat van 30/40.

Zorg er steeds voor dat de maten kloppen. Een cilinder mag nooit aan de buitenkant van de deur uitsteken. Zo maak je het inbrekers heel erg gemakkelijk. Met een stevige tang of ander materiaal trekken ze het de cilinder uit de deur of geven ze het slot een forse klop waardoor het breekt.

Kun je het slot uitbreiden met een slim slot?

Om met een slim slot (zie hiervoor ons afzonderlijk artikel) te kunnen werken, moet een cilinder aan bepaalde voorwaarden voldoen. Belangrijk hierbij is dat je checkt of het slot een vrijloopfunctie heeft. Vrijloopfunctie wil zeggen dat het plaatje in het midden van de cilinder vrij kan ronddraaien. Het plaatje, de zogenaamde meenemer, zorgt ervoor dat het nachtschot in het slot valt. Kan de meenemer niet vrij ronddraaien, dan kan het motortje van een slim slot zijn werk niet doen.

Slim slot

Slotwoord

Hiermee zijn we op het einde van het artikel gekomen. We hopen dat we je op weg hebben geholpen met de keuze van een cilinderslot. Met een cilinderslot beveilig je je woning en zorg je voor jezelf voor een comfortabele toegang tot je huis of appartement. Bovendien zijn er heel wat diverse soorten cilindersloten in verschillende maten. Beslis dus zeker niet te snel. 

Misschien overweeg je om een smart home systeem te gebruiken en kun je ook de toegang tot je woning mogelijk maken met je smartphone. Dit zijn allemaal overwegingen die je moet maken. Je kunt er ook steeds voor kiezen om het installeren van een slot over te laten aan een vakman. Via onze website vraag je in een keer een offerte bij verschillende slotenmakers uit jouw buurt aan. Veel succes met de aankoop van een nieuw cilinderslot!

Tresna.nl
Logo