Beste zwarte deurstopper

Wil je op een handige manier de deuren in je woning open kunnen laten staan? Ben je bijvoorbeeld het dichtslaan van de deuren helemaal zat? Dat is goed voor te stellen. Een simpele oplossing is de aanschaf van een deurstopper. Zo’n deurstopper kun je voor de deur zetten, waardoor de deur niet meer dicht kan klappen. Belangrijk hierbij is dat je ook goed naar het design van de deurstopper kijkt. Gaat je voorkeur uit naar een zwarte variant? Dan ben je bij Tresna aan het juiste adres. Wij zijn namelijk alvast op zoek gegaan naar de beste zwarte deurstopper!

Onze top 5 zwarte deurstoppers

Afbeelding

Product


Relaxdays deurstoppers

Onze beste koop!

Relaxdays deurstoppers

Beste zwarte deurstoppers voor binnen

of

GS deurstoppers

GS deurstoppers

Beste zwarte deurstoppers voor buiten

of

Hofftech T4ALL Deurstopper

Hofftech T4ALL Deurstopper

Beste kleine zwarte deurstopper

of

Esschert Design deurstoppers

Esschert Design deurstoppers

Beste grote zwarte deurstoppers

of

Svenska Living Deurstop

Svenska Living Deurstop

Beste goedkope zwarte deurstopper

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Relaxdays deurstoppers

Beste zwarte deurstoppers voor binnen

Relaxdays deurstoppers

of

GS deurstoppers

Beste zwarte deurstoppers voor buiten

GS deurstoppers

of

Hofftech T4ALL Deurstopper

Beste kleine zwarte deurstopper

Hofftech T4ALL Deurstopper

of

Esschert Design deurstoppers

Beste grote zwarte deurstoppers

Esschert Design deurstoppers

of

Svenska Living Deurstop

Beste goedkope zwarte deurstopper

Svenska Living Deurstop

of

Voor- en nadelen van een zwarte deurstopper

Elders op onze website zijn al artikelen over de beste deurstopper, beste deurstopper voor buiten en beste deurstopper voor binnen te vinden. Daarnaast hebben wij de keuze gemaakt om ook een top 5 van de beste zwarte deurstoppers te maken.

Deze keuze heeft met twee redenen te maken. Ten eerste hebben wij opgemerkt dat de zwarte deurstoppers populair zijn. Dit blijkt uit de hoeveelheid mensen die voor een deurstopper in het zwart kiezen, maar blijkt ook uit het huidige aanbod. Veel merken kiezen ervoor om hun deurstopper in het zwart uit te voeren; dit is uiteraard niet zonder reden.

Ten tweede zijn wij van mening dat een deurstopper in het zwart veel voordelen met zich mee brengt:

 • Perfect voor in de meeste interieur. Ongeacht voor welke interieurstijl je gekozen hebt, is de kans groot dat een deurstopper in het zwart in je interieur past. Dit is bijvoorbeeld het geval als je een donkere vloer hebt, maar ook als je een bruine houten vloer hebt. Op een bruine houten vloer staat een deurstopper in het chroom (RVS) niet al te fraai, maar in het zwart wel.
 • Veelzijdige uitstraling. Wij zijn ook van mening dat een zwarte deurstopper een veelzijdige uitstraling heeft. Sommige deurstoppers in het zwart zien er erg stoer uit, terwijl andere deurstoppers in het zwart een stijlvolle uitstraling hebben. Je bent dus in staat om altijd een zwarte deurstopper te vinden die bij de rest van je interieur past.
 • Divers aanbod. Ander belangrijk voordeel is dat je uit veel zwarte deurstoppers kunt kiezen. Voor binnen heb je de keuze uit meerdere zwarte varianten, maar ook voor buiten. Bovendien kun je kiezen uit kleine deurstoppers in het zwart én grotere deurstoppers.

Bij een zwarte deurstopper moet je ook nog met enkele minpunten rekening houden. Zo moet je heel goed kijken naar het materiaal waar de deurstopper van gemaakt is. Wij raden aan om voor een RVS deurstopper te kiezen, maar daar komen we verderop in dit artikel nog even op terug.

Ook moet je goed bepalen hoe je de deurstopper wilt gebruiken. Wil je de deurstopper voor je deur neerleggen, zodat je deur niet meer open en dicht kan slaan? Of wil je de deurstopper achter je deur neerleggen, zodat de stopper een buffer vormt tussen de deur en de muur? Als je voor dat laatste kiest, moet je rekening houden dat de zwarte kleur van de deurstopper kan verdwijnen. Als de deur hard tegen de deurstopper aankomt, kan er een beschadiging ontstaan. Aangezien er onder het zwart nog een andere kleur zit, valt de beschadiging relatief snel op.

Raden wij de aanschaf van een deurstopper in het zwart aan? Ja, zonder enige twijfel. Wij vinden de deurstoppers in het zwart fraai en zijn van mening dat deze stoppers in veel huizen passen. Ben je deze mening ook toegedaan? Dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de beste deurstopper in het zwart. Neem onze reviews hieronder door en bestel direct de gewenste zwarte deurstopper.

Beste zwarte deurstoppers voor binnen – Relaxdays deurstoppers

Wil je op een gemakkelijke manier de deuren in je woning open laten staan? En gaat je voorkeur hierbij uit naar deurstoppers in het zwart? Dan kun je niet om deze set van Relaxdays heen. Deze set vormt volgens ons de beste zwarte deurstoppers voor binnen.

Dat we voor deze deurstoppers gekozen hebben, is niet zonder reden. In ons artikel ‘beste deurstopper voor binnen’ hebben wij deze deurstoppers ook al benoemd. De deurstoppers voldoen namelijk aan onze wensen, staan goed aangeschreven en zijn betaalbaar.

Allereerst kunnen we stellen dat dit een vrij uitgebreide set is. In deze set zijn 4 deurstoppers te vinden die allemaal dezelfde afmetingen hebben. De deurstoppers zijn namelijk 8 centimeter hoog en hebben een diameter van 7 centimeter. Door deze afmetingen zet je deze deurstoppers overal in je woning neer.

Deze deurstoppers van Relaxdays zijn uitermate handig te gebruiken. Dit komt onder meer door enkele handige extra’s:

 • Antislip onderzijde. Door de antislip onderzijde hebben de deurstoppers geen mogelijkheid om weg te schuiven. Ook zorgt deze onderzijde ervoor dat de vloer goed beschermd is.
 • Rubberen ringen. Aan de zijkant zijn drie rubberen ringen aangebracht. Deze ringen beschermen onder meer de deur en de muur tegen beschadigingen. Je kunt deze deurstoppers hierdoor ook tussen de deur en muur in plaatsen.

Wat ons eveneens aanspreekt, is de materiaalkeuze. Het merk Relaxdays heeft voor een combinatie van kunststof en rubber gekozen. Een kenmerk van kunststof is de robuustheid; je kunt dan ook jarenlang gebruik maken van deze stoppers. Nadeel van dit materiaal is echter het gewicht; de deurstoppers wegen per stuk slechts 800 gram. Dát zorgt ervoor dat je niet alle deuren met deze deurstoppers open kunt houden.

Gelukkig is de oplossing direct voorhanden; je kunt twee of drie deurstoppers bij één deur plaatsen. Daarmee verdubbel of verdrievoudig je het gewicht, waardoor de deur alsnog open blijft staan.

Een belangrijk voordeel van deze deurstoppers vinden wij het design. De deurstoppers zijn fraai volledig in het zwart uitgevoerd en zien er stijlvol uit. Ongeacht voor welke interieurstijl je in je woning gekozen hebt, zijn dit prima deurstoppers in het zwart.

Relaxdays deurstoppers beste

Over het prijskaartje zijn wij ook te spreken. Voor deze set van 4 zwarte deurstoppers voor binnen betaal je slechts 27,99 euro. Dit komt neer op een bedrag van precies 7 euro per stuk. Een geweldige prijs, zéker met het oog op de kwaliteit.

Daarnaast vinden wij de veelzijdigheid van deze set prima. Je kunt namelijk vier deuren tegelijkertijd openhouden; met de set kun je dus alle kanten op. Dankzij de handige extra’s hoef je bovendien nooit bang te zijn voor beschadigingen. De keuze voor deze set is volgens ons dan ook een hele logische keuze!

De deurstoppers wegen net iets te weinig; 800 gram per stuk.

Voordelen
 • Set van 4 deurstoppers
 • Fraai design
 • Volledig in het zwart
 • Van kunststof en rubber
 • Met drie rubberen ringen
 • Met antislip onderzijde
Nadelen
 • Net iets te licht
Conclusie

De Relaxdays deurstoppers zijn wat ons betreft de beste zwarte deurstoppers voor binnen. Als je voor deze deurstoppers kiest, krijg je maar liefst 4 stuks geleverd. Met deze deurstoppers kun je veel kanten op en geniet je van het nodige gemak. Als klap op de vuurpijl is deze set van zwarte deurstoppers ook nog betaalbaar. Gewoon de beste keuze voor binnenshuis!

Beste zwarte deurstoppers voor buiten – GS deurstoppers

Een deurstoppers komt binnenshuis prima van pas, maar dit geldt ook voor in je tuin. Met de juiste deurstoppers hou je bijvoorbeeld de achterdeur, de schuurdeur of de deur van je tuinhuisje netjes open. Is dat waar je naar op zoek bent én wil je graag een zwarte deurstoppers hebben? Kies dan voor deze set van GS. Dit zijn volgens ons de beste zwarte deurstopper voor buiten.

Een belangrijk voordeel van deze set is de veelzijdigheid. Deze deurstoppers kun je namelijk buiten gebruiken, maar ook binnen. Doordat je bij aanschaf direct twee stuks geleverd krijgt, kun je direct twee deuren open zetten. Dit doe je dus zowel buiten als binnen.

Dat deze deurstoppers voor buiten en binnen geschikt zijn, komt door de materiaalkeuze. Het merk GS heeft ervoor gekozen om deze deurstoppers van RVS te maken. Dankzij dit materiaal zijn de deurstoppers tegen een stootje bestand. En zijn de deurstoppers tegen alle weersomstandigheden bestand. Je kunt deze stoppers dus met een gerust hart buiten laten staan.

De afmetingen van deze deurstoppers zijn subliem te noemen. De stoppers zijn namelijk 8 centimeter hoog en hebben een diameter van 9,5 centimeter. Dit betekent dat de stoppers niet overdreven groot zijn en dus niet al te veel ruimte in beslag nemen. Ook betekent dit dat de deurstoppers niet al te erg in je tuin opvallen.

Wil je met deze deurstopper een deur open zetten? Of wil je juist in je tuin voorkomen dat een deur tegen bijvoorbeeld de muur of je tuinhuisje klapt? Het is goed om te weten dat deze deurstoppers over rubberen ringen beschikken. Deze ringen breken de klap als het ware af, waardoor je deur en muur niet beschadigd raken.

Ook zijn deze handige deurstoppers van een antislip onderzijde voorzien. Zelfs als je de deurstopper op natte gladde tegels in je tuin legt, gaat de deurstopper geen kant op. De deurstopper ligt stevig vast en houdt de deur moeiteloos open.

Het design van deze deurstoppers spreekt ons persoonlijk aan. Dit komt doordat de vormgeving fraai is, maar ook door het kleurgebruik. Sommige merken hebben er een handje van om een deurstopper in meerdere kleuren uit te voeren, maar GS is voor alleen zwart gegaan. De gehele deurstopper is in het zwart uitgevoerd en dat spreekt ons zeker aan.

GS deurstopper

Moet je nou de hoofdprijs voor deze veelzijdige zwarte deurstoppers uitgeven? Nee, dat valt reuze mee. Bij onze partner Bol.com betaal je namelijk een bedrag van 17,99 euro. Dit betekent dat je slechts 8 euro per stuk hoeft te betalen. De deurstoppers van GS zijn hiermee een fractie duurder dan bovenstaande variant van Relaxdays.

Wel moet je rekening houden met het gewicht van deze deurstoppers. Deze deurstoppers wegen per stuk 1,1 kilogram; niet ideaal voor een zware buitendeur. Zeker de achterdeur of de deur van de schuur kan zwaar uitgevoerd zijn. Het is dan niet zeker of deze deurstopper de deur open kan houden.

Deze deurstoppers wegen slechts 1,1 kilogram; ze zijn hierdoor niet geschikt voor alle buitendeuren.

Voordelen
 • Voor binnen en buiten geschikt
 • Set van 2
 • Prachtig design
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Met rubberen ringen en antislip onderzijde
 • Van RVS
Nadelen
 • Wegen slechts 1,1 kilogram
Conclusie

De GS deurstoppers zijn volgens onze test de beste zwarte deurstoppers voor buiten. Belangrijk voordeel van deze deurstoppers is dat je ze zowel buiten als binnen kunt gebruiken. Buiten geniet je van het fraaie design, de rubberen ringen, de antislip onderzijde en de weersbestendigheid. Ondertussen geniet je ook van een top kwaliteit én interessant prijskaartje.

Beste kleine zwarte deurstopper – Hofftech T4ALL Deurstopper

Wil je in je woning graag een zwarte deurstopper hebben? Maar, vind je een grotere deurstopper enigszins afzichtelijk en te opvallend? Dan is het fijn om te weten dat je uit meerdere kleine zwarte deurstoppers kunt kiezen. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar de Hofftech T4ALL Deurstopper. Dit is volgens ons de beste kleine zwarte deurstopper.

Als je naar de foto’s van deze deurstopper kijkt, zie je direct dat het een unieke variant is. De vormgeving van deze stopper is namelijk compleet anders; dit is een zogeheten wigvorm deurstopper. Deze deurstopper schuif je onder een deur, waarna de deur netjes open blijft staan.

Dat dit een kleine deurstopper is, blijkt overduidelijk uit de afmetingen. Deze deurstopper is slechts 12,5 bij 5 centimeter groot, waardoor je deze deurstopper moeiteloos een plekje bij een deur geeft. Zolang de deurstopper onder/bij de deur ligt, merk je ‘m niet eens meer op. Zó compact is ‘ie uitgevoerd.

De werking van deze deurstopper is ook wel erg handig. Je hoeft ‘m maar één keer onder de deur te schuiven, waarna de deur open blijft staan. Dit is vooral te danken aan de vorm in combinatie met de gebruikte materialen. Aan de bovenzijde is de deurstopper van rubberen ribbels voorzien; hier blijft de deur als het ware op ‘hangen’.

Bijkomend voordeel is dat deze deurstopper zo stevig als een huis ligt. Je hoeft niet bang te zijn dat ‘ie op bijvoorbeeld een gladde vloer wegglijdt. Nee, als je deze deurstopper onder de deur hebt geschoven, heb je nergens meer omkijken naar. Het verplaatsen gaat overigens ook makkelijk dankzij de RVS beugel.

Waar wij ook heel erg enthousiast over zijn, is het prijskaartje. Voor deze kleine zwarte deurstopper betaal je namelijk slechts 5,57 euro bij onze partner Bol.com. En bestel je meerdere van deze deurstoppers in één keer? Dan geniet je van een extra korting, oplopend tot wel 10% bij een bestelling van 8 van deze deurstoppers.

Het enige minpunt is de hoogte van deze deurstopper. De deurstopper is slechts 3 centimeter hoog, waardoor deze deurstopper niet voor alle deuren geschikt is. Als de ruimte tussen de deur en de vloer meer dan 3 centimeter is, heb je niks aan deze deurstopper. Meet dus eerst goed op of deze deurstopper wel geschikt is voor onder je deur.

De deurstopper is slechts 3 centimeter hoog.

Voordelen
 • Erg compact uitgevoerd
 • Ligt stevig op z’n plek
 • Met handige RVS beugel
 • Met rubberen ribbels
 • Voordelig
Nadelen
 • Slechts 3 centimeter hoog
Conclusie

De Hofftech T4ALL Deurstopper is naar onze mening de beste kleine deurstopper in het zwart. Deze stopper is bijzonder compact uitgevoerd, is handig in gebruik en is erg betaalbaar. Wel is het belangrijk om te weten dat deze deurstopper slechts 3 centimeter hoog is. Dit betekent dat je deze deurstopper niet bij elke deur kunt gebruiken.

Beste grote zwarte deurstoppers – Esschert Design deurstoppers

De tegenstellingen in het aanbod van zwarte deurstoppers zijn groot. Je kunt bijvoorbeeld voor een hele compacte variant kiezen, zoals bovenstaande. Het is echter ook mogelijk om voor grotere deurstoppers te kiezen. Mocht je voorkeur naar een grotere variant uitgaan, raden wij je deze Esschert Design deurstoppers aan. Dit zijn volgens ons de beste grote zwarte deurstoppers.

Dat dit grote deurstoppers zijn, is duidelijk aan de foto te zien. Op de foto hiernaast zie je twee deurstoppers met een totaal andere vormgeving dan bovenstaande. Deze deurstoppers zijn groot, zijn robuust en wegen hierdoor relatief veel. Door het gewicht van 2,5 kilogram blijft elke deur op de gewenste manier openstaan.

De afmetingen van deze deurstoppers spreken tot de verbeelding: een hoogte van 16 centimeter en een diameter van 13 centimeter. Door deze afmetingen  valt de deurstopper goed op, maar is ‘ie ook weer niet té nadrukkelijk aanwezig. Wat wel goed aanwezig is, is de handige ring. Met deze ring til je de deurstopper makkelijk op en zet je ‘m op de gewenste plek neer.

Het design van deze deurstoppers is sowieso magnifiek. Het merk Esschert Design heeft voor stevig canvas gekozen, waardoor de deurstoppers al een unieke uitstraling krijgen. Deze uitstraling wordt nog afgemaakt door de leuke en geestige tekst; Door Stop. De opdruk geeft precies aan waar je deze deurstoppers voor kunt gebruiken. De ring maakt het fraai design, wat ons betreft, helemaal af.

Voor de vulling van deze deurstoppers heeft Esschert Design voor zand gekozen. Dit zorgt voor het gewicht van 2,5 kilogram. Wel is het zo dat er zand uit deze deurstoppers kan komen. Dit gaat echter om hele kleine hoeveelheden en is eigenlijk niet noemenswaardig.

Voor deze grote zwarte deurstoppers hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Bij onze partner Bol.com betaal je slechts 24,50 euro voor deze set.

Dit komt neer op een bedrag van 12,25 per stuk. Duurder dan bovenstaande varianten, maar tegelijkertijd ook een stuk groter. Je krijgt letterlijk en figuurlijk veel waar voor je geld met deze deurstoppers.

Wel moet je rekening houden met de kwaliteit van deze deurstoppers. De kans bestaat dat het canvas gaat scheuren, terwijl we ook verhalen hebben gehoord van snel roestende ringen. De kwaliteit lijkt dus niet perfect te zijn. Tegelijkertijd is het wel goed om te beseffen dat er het nodige zand in deze deurstoppers zit. Dit gewicht is uiteraard van invloed op het gebruikte materiaal.

Deze deurstoppers zijn van een iets mindere kwaliteit.

Voordelen
 • Grote én fraaie deurstoppers
 • Set van 2
 • Met handige ring
 • Met zand gevuld (2,5 kg)
 • Leuke opdruk
 • Ook buiten te gebruiken
Nadelen
 • Iets mindere kwaliteit
Conclusie

De Esschert Design deurstoppers zijn volgens ons de beste grote zwarte deurstoppers. Deze deurstoppers zijn groot, zien er fraai uit, wegen maar liefst 2,5 kilogram en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Dankzij het gewicht kun je nagenoeg elke deur met deze deurstoppers openhouden. Al met al een prima aankoop als je graag een grote deurstoppoer wenst te hebben.

Beste goedkope zwarte deurstopper – Svenska Living Deurstop

Ben je op zoek naar een fraaie zwarte deurstopper voor in je woning? Word je alleen nog niet blij van de varianten die we hierboven besproken? Dan hebben we nog een interessante variant voor je in petto. Een variant die betaalbaar is én er geweldig uitziet. Het gaat hierbij om de Svenska Living Deurstop. Dit is volgens ons de beste goedkope zwarte deurstopper.

Gedurende onze test hebben wij veel deurstoppers bekeken en uitgeprobeerd. Al snel merkten we op dat lang niet alle deurstoppers aan onze wensen voldoen. Zo merkten we op dat de kwaliteit niet altijd goed is, terwijl sommige deurstoppers ook onhandig in gebruik zijn. Een deurstopper die wel van een goede kwaliteit is én handig te gebruiken is, is de Svenska Living deurstop.

Ten opzichte van andere deurstoppers is deze variant wel net iets duurder. Voor één stuk betaal je namelijk 9,90 euro. De prijs per stuk ligt hiermee iets hoger, maar je krijgt slechts één deurstop tot je beschikking. Bij de hierboven genoemde varianten is dat een ander verhaal, waardoor al die varianten praktisch gezien duurder zijn. Dat is de reden waarom dit volgens ons de beste goedkope zwarte deurstopper is.

De vormgeving van deze deurstopper is geweldig te noemen. De deurstopper is namelijk 7,5 centimeter hoog en heeft een diameter van 9 centimeter. Door deze afmetingen geef je ‘m makkelijk een plekje in je woning. De deurstop valt niet te goed op, maar weegt wel maar liefst 1,5 kilogram. Dankzij dit gewicht blijven nagenoeg alle deuren openstaan.

Het merk Svenska Living heeft de deurstop bewust van rubberen ringen voorzien. Met dank aan deze rubberen ringen is je deur goed beschermd. Ook als je deze deurstop tussen je deur en muur in gebruikt, hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen. Deze rubberen dingen zijn een prima aanvulling.

Ook de kwaliteit van deze deurstopper is naar onze wens. Dit is met name te danken aan de afwerking van de deurstopper in combinatie met het gebruikte materiaal. De deurstop is van verzwaard staal gemaakt, waardoor ‘ie 1,5 kilogram weegt. Met dank aan dit materiaal is de deurstop ook tegen een stootje bestand.

Wat ons iets minder aanspreekt, is de onderzijde. De onderzijde is wel van een antislip laag voorzien, maar de ervaring leert dat de deurstop alsnog weg kan schuiven. Dit gebeurd met name bij een gladde ondergrond of hele zware deur. Het siert Svenska Living dat ze dit zelf ook beamen.

Svenska Living Deurstop beste

De antislip onderzijde werkt niet feilloos; in sommige situaties glijdt deze deurstop alsnog weg.

Voordelen
 • Mooi en strak design
 • Prima kwaliteit
 • Interessant geprijsd
 • Met handige rubberen ringen
 • Ideale afmetingen
Nadelen
 • Glijdt soms weg
Conclusie

De Svenska Living Deurstop is de beste goedkope deurstop. Deze deurstop kost slechts 9,90 euro; voor dit bedrag krijg je echt een sublieme deurstop tot je beschikking. En wil je meerdere van deze deurstoppers kopen? Dan ontvang je bij onze partner Bol.com nog een extra korting. Bij het bestellen van 4 deurstoppers ontvang je al 9% extra korting!

Koopgids

Heb je je pijlen op een zwarte deurstopper gericht? En heb je bovenstaande reviews doorgenomen? Dan heb je ongetwijfeld al door dat je uit veel soorten zwarte deurstoppers kunt kiezen.

Om binnen het aanbod tot de juiste keuze te komen, moet je enkele knopen doorhakken. Wat de belangrijkste knopen zijn om te doorhakken, bespreken we graag hieronder. Neem deze koopgids door en ga gericht op zoek naar de beste zwarte deurstopper.

Waar wil je de deurstopper gebruiken?

Allereerst moet je goed nadenken over het gewenste gebruik van de deurstopper. Je hebt hierbij in de basis de keuze uit twee opties:

 • Binnen gebruiken. Als je de deurstopper binnen wilt gebruiken, hoef je minder kritisch naar het materiaal te kijken.
 • Buiten gebruiken. Als je de deurstopper buiten wilt gebruiken, moet de kwaliteit van de onwijs goed zijn. Zo is het wenselijk dat de deurstopper van hoogwaardig en duurzaam materiaal vervaardigd is.
GS deurstoppers beste

Let op: er zijn ook deurstoppers die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Met die deurstoppers geniet je van de gewenste veelzijdigheid.

Afmetingen & gewicht

Ten tweede moet je goed kijken naar de afmetingen van de deurstopper. Wil je dat de deurstopper opvallend is? Kies dan voor een grotere variant. Of wil je vooral dat de deurstopper zo min mogelijk opvalt? Kies dan voor een kleinere variant. Houd bij een kleinere variant er wel rekening mee dat je lelijk ten val kunt komen.

Ook zou je goed naar het gewicht van de deurstopper moeten kijken. Het gewicht is namelijk bepalend voor de deur die de deurstopper open kan houden. Des te zwaarder de deurstopper zelf is, des te zwaarder de deur zelf kan zijn.

Vormgeving

Ten derde wijzen wij je graag op de vormgeving van de deurstopper. Het mag duidelijk zijn dat de deurstopper in het zwart uitgevoerd is, maar hóe ziet de deurstopper er dan precies uit? Als je naar de foto’s in dit artikel kijkt, zie je in ieder geval de nodige verschillende designs.

Materiaal

Ten vierde is het belangrijk om naar het materiaal te kijken. Zoals eerder al gesteld, is dit met name belangrijk bij een zwarte deurstopper die je buiten wilt gebruiken.

Maar, het materiaal is ook bepalend voor de uitstraling van de deurstopper. Een deurstopper van RVS oogt bijvoorbeeld heel anders dan een deurstopper van canvas.

Aantal deurstoppers

Een ander punt waar je goed over na moet denken, is het aantal deurstoppers. Denk je aan één deurstopper genoeg te hebben? Of is het verstandiger om maar direct een set met meerdere deurstoppers aan te schaffen? De keuze is reuze op dit moment.

Tip: wil je per stuk zo min mogelijk geld kwijt zijn? Dan is de aanschaf van een set deurstoppers in de meeste gevallen een stuk voordeliger.

GS deurstoppers

Handige extra’s

Het is wenselijk dat een zwarte deurstopper over twee handige extra's beschikt:

 • Rubberen ringen. De rubberen ringen beschermen de deur ten opzichte van de deurstopper. Als de deur tegen de deurstopper aankomt, raakt de deur hierdoor niet direct beschadigd.
 • Antislip onderzijde. Dankzij de antislip onderzijde heeft de deurstopper een betere grip. Met name bij een zwaardere deur en/of een gladde vloer is dit erg wenselijk.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Hoeveel geld wil je aan je nieuwe deurstopper uitgeven? Dat is eveneens een belangrijke vraag waar je goed over na moet denken. De prijskaartjes lopen in ieder geval behoorlijk uiteen.

Wat nog veel belangrijker is, is dat je voor kwaliteit moet gaan. Investeer in een deurstopper van een goed merk én kies voor een deurstopper die goed aangeschreven staat. Dat geldt in ieder geval voor bovenstaande stoppers.

Slotwoord

Een zwarte deurstopper is voor in de meeste huizen een ware aanrader. De deurstopper in het zwart ziet er gaaf uit en brengt uiteraard de gewenste werking met zich mee. Dit is zéker het geval als je voor één van de 5 beste deurstoppers kiest. Heb je over deze varianten nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van onze partner Bol.com. Wij wensen je graag veel plezier éng gemak met je nieuwe zwarte deurstopper(s) toe!

Tresna.nl
Logo