Beste deurdranger voor binnendeuren

Heb je last van deuren die continu open en dicht slaan in je woning? Dan is de aanschaf van een goede deurdranger een aanrader. Met dank aan zo’n dranger sluit de deur zich automatisch, nadat deze open gedaan is. Je hebt hierdoor nooit meer last van bijvoorbeeld tocht in je woning én het is ook nog energiebesparend. In dit artikel vind je alle informatie over de beste deurdrangers voor een binnendeur.

Onze top 5 deurdrangers binnendeur

Afbeelding

Product


Starx Deurdranger 60 85 kg

Onze beste koop!

Starx Deurdranger 60/85 kg

Beste koop deurdranger binnendeur

of

Gtrise Verstelbare Deurdranger voor Binnen

Gtrise Verstelbare Deurdranger voor Binnen

Beste deurdranger voor een zware binnendeur

of

Assa Abloy DC140

Assa Abloy DC140

Beste compacte deurdranger binnendeur

of

PALMAT Hydraulische deurdranger

PALMAT Hydraulische deurdranger

Beste veelzijdige deurdranger binnendeur

of

Dorma Deurdranger met Normale Arm 68

Dorma Deurdranger met Normale Arm 68

Beste goedkope deurdranger binnendeur

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Starx Deurdranger 60 85 kg

Beste koop deurdranger binnendeur

Starx Deurdranger 60 85 kg

of

Gtrise Verstelbare Deurdranger voor Binnen

Beste deurdranger voor een zware binnendeur

Gtrise Verstelbare Deurdranger voor Binnen

of

Assa Abloy DC140

Beste compacte deurdranger binnendeur

Assa Abloy DC140

of

PALMAT Hydraulische deurdranger

Beste veelzijdige deurdranger binnendeur

PALMAT Hydraulische deurdranger

of

Dorma Deurdranger met Normale Arm 68

Beste goedkope deurdranger binnendeur

Dorma Deurdranger met Normale Arm 68

of

Voor- en nadelen van een deurdranger binnendeur

Wil je graag dat de deuren in je woning open blijven staan? Dan is het aan te raden om te kiezen voor één van de beste deurstoppers. Zo’n deurstopper plaats je voor de deur, waarna de deur open blijft staan. Handig in bepaalde situaties, maar lang niet in alle situaties. In veel gevallen is het namelijk juist wenselijk dat de deur automatisch sluit. Dát krijg je voor elkaar door voor een deurdranger binnendeur te kiezen.

Met een deurdranger op een binnendeur geniet je van talloze voordelen:

 • Je hebt geen last meer van openslaande deuren. Vind je het heerlijk om alle ramen in je woning open te zetten? Dan krijg je in je woning vanzelf een tocht. Indien de deur niet helemaal goed gesloten is, blijft deze deur door de tocht continu open slaan. Met een deurdranger heb je daar geen last meer van. De deurdranger sluit de deur namelijk direct volledig.
 • Geen klapperend geluid meer. Een deurdranger binnendeur sluit de deur op een stevige manier. Je hebt hierdoor nooit meer last van het klapperende geluid van een dichtslaande deur of een deur nét niet in het slot valt.
 • Veilig voor kinderen en huisdieren. Een deurdranger is ook een bijzondere fijne aanwinst voor kinderen en huisdieren. Een kind sluit bijvoorbeeld niet de deur achter zich, terwijl dit wel wenselijk kan zijn. Mocht dat het geval zijn, zorgt de deurdranger voor automatische sluiting van de deur. Dit is ook prettig als je een huisdier hebt. Bijkomend voordeel is dat bijvoorbeeld je huis of kat niet zomaar kan ontspannen. De deurdranger zorgt er immers voor dat de deur dichtgedaan wordt. Automatisch.
 • Goed voor je energierekening. Ook met het oog op de energierekening is de deurdranger voor op een binnendeur een verstandige aankoop. Deze deurdranger zorgt ervoor dat de deur altijd sluit, waardoor de warme lucht in je woning blijft. Blijven de deuren van je woning regelmatig open staan? Dan heeft koude lucht toegang tot je woning, terwijl de warme lucht naar buiten toe verdwijnt. De verwarming is hierdoor eigenlijk voor jan met de korte achternaam aan het stoken. Dát voorkom je door een deurdranger te gebruiken.

Bijkomend voordeel: je kunt een deurdranger op de meeste binnendeuren gebruiken. Wel is het hierbij zaak om goed naar het gewicht van de deur te kijken. Als je een zware deur hebt, bijvoorbeeld een brandwerende deur, heb je baat aan een hele sterke deurdranger binnendeur.

Verder moet je goed kijken naar het design van de deurdrangers. Wij zijn namelijk – persoonlijk – van mening dat niet alleen deurdrangers even fraai zijn om te zien. Mocht je voor een gelikt interieur hebben gezorgd, is dit een belangrijk aandachtspunt. Je wilt immers niet dat de deurdranger de fraaie uitstraling volledig teniet doet.

Ook moet je rekening houden met het op slot doen van de deur. Door de deurdranger sluit de deur automatisch, maar dit betekent niet dat je ‘m op slot hebt gedaan. Zeker bij bijvoorbeeld een tussendeur die op slot kan, is dit een belangrijk aandachtspunt.

Tot slot moet je goed naar het soort deurdranger kijken. Er bestaan namelijk veel deurdrangers voor binnendeuren, maar óók veel deurdrangers voor een buitendeur. Wil je voor je buitendeur een deurdranger aanschaffen? Check dan ons artikel ‘beste deurdranger buitendeur’.

Al met al zijn wij erg te spreken over een deurdranger op een binnendeur. De investering valt reuze mee, terwijl je van onwijs veel gemak verzekerd bent. Wil je ook van de vele voordelen profiteren? Check onderstaande varianten/reviews en schaf direct de gewenste deurdranger voor op een binnendeur aan.

Beste koop deurdranger binnendeur – Starx Deurdranger 60/85 kg

Ben je naarstig op zoek naar een geschikte deurdranger voor een binnendeur? Als je naar het huidige aanbod kijkt, zie je meer dan voldoende geschikte varianten naar voren komen. Er kan er echter maar één de beste koop zijn. Volgens onze test is dat deze Starx Deurdranger 60/85 kg. Dit is volgens ons de beste koop deurdranger binnendeur.

Deze eretitel heeft deze deurdranger aan meerdere voordelen te danken. Ten eerste is deze deurdranger voor veel soorten deuren geschikt. Dit is onder meer te danken aan het maximale gewicht van 85 kilogram. Als je een deur hebt die minder dan 85 kilogram weegt, kun je met een gerust hart gebruik maken van deze deurdranger.

Daarnaast is het zo dat deze deurdranger voor links- en rechtsdraaiende deuren geschikt is. Heb je in je woning een brandwerende deur? Ook dan kun je deze Starx Deurdranger op die deur monteren. Hoe je deze deurdranger precies moet monteren, lees je in de duidelijke handleiding. Met deze handleiding is de montage min of meer een koud kunstje.

Ook zijn wij uiterst te spreken over het design van deze deurdranger. Het merk Starx heeft ervoor gekozen om de deurdranger volledig in het zwart uit te voeren. Met name als je een modern interieur hebt, staat deze deurdranger hierdoor prachtig in je woning. Overigens is deze deurdranger ook nog in het zilver verkrijgbaar, mocht dat je voorkeur genieten.

Bij de Starx Deurdranger 60/85 kg heb je alle touwtjes in eigen handen. Je kunt bij deze deurdranger namelijk de open- en sluitsnelheid van de deur zelf instellen. Dit is ideaal, zéker omdat je dit op een simpele manier doet. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is de stelschroef naar links of naar rechts te draaien. Als je ‘m naar links draait, wordt de snelheid verhoogd.

Wat wij ook ideaal vinden, is dat deze deurdranger betaalbaar is. Bij onze partner Bol.com betaal je namelijk een bedrag van 54,95 euro. Gezien dit prijskaartje kun je niet de mist ingaan met deze beste koop deurdranger binnendeur.

Wel moet je goed rekening met het gewicht van je deur houden. De kans bestaat namelijk dat de deur zwaarder dan 85 kilogram is. In dat geval kun je géén gebruik van deze deurdranger maken. Graag raden wij je aan om in dat geval te kiezen voor de onderstaande deurdranger voor een binnendeur.

Starx Deurdranger 6085 kg beste

Al met al geniet je met de Starx Deurdranger 60/85 kg van talloze voordelen. De deurdranger ziet er fraai uit, is makkelijk te monteren en is volledig naar wens in te stellen. Ook is het fijn dat ‘ie voor veel deuren geschikt is én dat de deurdranger tegen stootje bestand is. Dat komt door het gebruikte materiaal; aluminium.

Deze deurdranger is niet voor super zware deuren geschikt.

Voordelen
 • Voor deuren tot 85 kg
 • Makkelijk te monteren
 • Volledig naar wens in te stellen
 • Betaalbaar
 • Voor links- rechtsdraaiende deuren
Nadelen
 • Niet voor super zware deuren
Conclusie

De Starx Deurdranger 60/85 kg is naar onze mening de beste koop deurdranger binnendeur. Deze deurdranger is voor veel deuren geschikt, is makkelijk te monteren en kun je volledig naar wens instellen. Daarbovenop komt ook nog dat de deurdranger betaalbaar is én er fraai uitziet. Eigenlijk biedt deze variant alles waar je naar op zoek kunt zijn.

Beste deurdranger voor een zware binnendeur – Gtrise Verstelbare Deurdranger voor Binnen

Heb je een zware binnendeur in je woning? Heb je bijvoorbeeld in je woning voor een brandwerende deur gekozen? Dan heb je baat bij een zware deurdranger. Een zware deurdranger die tegen een stootje bestand is. Op dat gebied raden wij je graag de Gtrise Verstelbare Deurdranger voor Binnen aan. Dit is naar onze mening de beste deurdranger voor een zware binnendeur.

Dat deze deurdranger voor een zware binnendeur geschikt is, blijkt uit het maximale belastbare gewicht: 100 KG. Deze dranger is daarmee in staat om 15 kilogram meer te dragen dan bovenstaande variant. Dit verschil van 15 kilogram komt in de praktijk maar al te goed van pas.

Wat wij ook erg fijn vinden, is dat je deze deurdranger op links- en rechtsdraaiende deuren kunt plaatsen. Ongeacht wat voor deur je in je woning hebt, kun je dus voor deze dranger van Gtrise kiezen.

Het monteren van deze deurdranger gaat relatief simpel. Je krijgt hiervoor alle benodigdheden geleverd, waarna je alleen maar de handleiding op hoeft te volgen. Bovendien ben je in staat om deze deurdranger geheel naar wens in te stellen:

 • Snelheid instelbaar: de snelheid waarmee deze deurdranger de deur sluit, is volledig zelf in te stellen. Indien je de stelschroef naar links draait, sluit de deur sneller. Indien je de schroef naar rechts draait, sluit de deur juist langzamer.
 • Vergrendelingsfunctie: deze functie zorgt ervoor dat de deur nooit verder dan 90 graden open kan klappen.
 • Dubbele regeling: met de Gtrise Verstelbare Deurdranger voor Binnen is het ook nog mogelijk om de laatste fase van de deur in te stellen. Hiermee stel je in of je de laatste fase van het sluiten wilt versnellen of juist wilt vertragen.

Bij de Gtrise Verstelbare Deurdranger voor Binnen heb je alle touwtjes in eigen handen. En deze deurdranger is dus ook nog voor de zwaardere deuren geschikt.

Je zou het bijna niet verwachten, maar deze deurdranger is ook nog betaalbaar. Bij onze partner Bol.com betaal je namelijk een bedrag van slechts 40,95 euro. Het is hiermee één van de beste én één van de goedkoopste deurdrangers van het moment.

Gtrise Verstelbare Deurdranger voor Binnen beste

Zoals je mogelijk op de foto’s al gezien hebt, ziet deze deurdranger er fraai uit. Dit is voornamelijk te danken aan de zwarte kleur waarin deze dranger uitgevoerd is. Wat dan wel jammer is, is dat je zilveren schroeven meegeleverd krijgt. Als je het echt helemaal goed wilt doen, zou je zwarte schroeven moeten gebruiken.

Verder moet je rekening houden met de vrij lange arm van deze deurdranger. Door deze arm geniet je van bovengenoemde werking, maar de dranger valt hierdoor wel een stuk beter op. Het is aan jou om te bepalen of dat voor jou een doorn in het oog is of niet.

De arm van deze deurdranger is lang en daarmee vrij opvallend.

Voordelen
 • Voor deuren tot 100 KG
 • Voor links- en rechtsdraaiende deuren
 • Veel instelmogelijkheden
 • Erg betaalbaar
 • Fraai in het zwart uitgevoerd
Nadelen
 • Vrij opvallende (lange) arm
 • Met zilveren schroeven
Conclusie

De Gtrise Verstelbare Deurdranger voor Binnen is wat ons betreft de beste deurdranger voor een zware binnendeur. Deze dranger is geschikt voor deuren tot maximaal 100 KG die naar links- of naar rechts draaien. Nadat je deze dranger gemonteerd hebt, stel je ‘m volledig naar wens in. De dranger is verder in het zwart uitgevoerd, erg betaalbaar en van een prima kwaliteit. Wat wil je nog meer voor je zware binnendeur?

Beste compacte deurdranger binnendeur – Assa Abloy DC140

Heb je een niet al te grote deur in je woning die je automatisch dicht wilt laten gaan? Of wil je graag dat de deurdranger in je woning niet al te veel opvalt? In beide gevallen doe je er verstandig aan om voor de Assa Abloy DC140 te kiezen. Naar onze mening is dit namelijk de beste compacte deurdranger voor een binnendeur.

Waarom deze deurdranger volgens ons zo compact is? Dat is onder meer aan de deurdranger te danken. Zoals je op de foto hiernaast kunt zien, is deze deurdranger niet overdreven breed. De deurdranger neemt hierdoor zelf minder ruimte in beslag, terwijl de arm ook niet al te lang is. De deurdranger is hierdoor  voor deuren met een maximale maat van 1250 mm geschikt.

Wat een belangrijk voordeel is, is dat je deze deurdranger op meerdere manieren kunt monteren. Je kunt ‘m aan de deur zelf monteren, maar je kunt ‘m ook aan het kozijn of de deurpost monteren. Door deze montagemogelijkheden laat je de deurdranger in ieder geval volledig naar je wens in je woning hangen.

Als de deurdranger hangt, begint het echte genieten. Deze deurdranger kun je namelijk geheel naar wens instellen. Zo is het mogelijk om de sluitkracht traploos in te stellen. Ook is het mogelijk om de sluitsnelheid in te stellen. Dit doe je op een handige manier; check hiervoor de handleiding van deze deurdranger.

Deze deurdranger is overigens voor linkse en rechtse deuren geschikt. Ongeacht op welke deur je ‘m in je woning hangt, geniet je van alle bovengenoemde voordelen. Jammer genoeg betaal je voor deze compacte deurdranger wel relatief veel geld. Bij onze partner Bol.com kost deze deurdranger namelijk 64,65 euro. Het is daarmee de duurste variant uit deze top 5.

Ook zijn wij iets minder te spreken over het design. De vormgeving is volledig naar onze wens, maar dit geldt helaas niet voor de kleurstelling. Het merk Assa heeft deze deurdranger in het zilver uitgevoerd en dit geniet niet onze voorkeur. Uiteraard is dit iets dat je voor jezelf moet bepalen.

Wij vinden de zilveren kleur van de deurdranger niet al te fraai. De deurdranger valt hierdoor net iets te goed op.

Voordelen
 • Compact uitgevoerd
 • Voor veel deuren geschikt
 • Op meerdere manieren te monteren
 • Geheel naar wens in te stellen
 • Prima kwaliteit
Nadelen
 • Niet in de mooiste kleur uitgevoerd
 • Relatief duur
Conclusie

De Assa Abloy DC140 is naar onze mening de beste compacte deurdranger. Zowel de behuizing als de arm zijn compact uitgevoerd, waardoor deze deurdranger een stuk minder ruimte in beslag neemt. Zéker als je wilt dat de deurdranger niet al te goed opvalt, is dit een prima optie. Daarbij is het dus wel jammer dat de dranger in het zilver uitgevoerd is.

Beste veelzijdige deurdranger binnendeur – PALMAT Hydraulische deurdranger

Welke eisen stel jij aan je nieuwe deurdranger? Het is goed mogelijk dat je de nodige eisen stelt. En dat je dus op een veelzijdige manier van de nieuwe deurdranger gebruik wilt maken. Mocht dit het geval zijn, raden wij je graag de PALMAT Hydraulische deurdranger aan. Volgens onze test is dit de beste veelzijdige deurdranger voor een binnendeur van dit moment.

Dat deze deurdranger veelzijdig te gebruiken is, is onder meer aan het maximaal belastbare gewicht te danken. De deurdranger is namelijk geschikt voor deuren van 45 tot 120 kilogram. Deze deurdranger is hiermee zelfs voor de zwaarste deuren geschikt. Mocht de deur minder dan 45 kilogram wegen, kun je overigens beter voor een kleinere variant kiezen.

Dat dit een veelzijdige variant is, is ook te danken de vele handige functies. Zo is het bij de PALMAT Hydraulische deurdranger mogelijk om de snelheid zelf te regelen. Je hebt de keuze uit meerdere snelheden, waarbij je overigens zowel de sluit- als de vergrendelingssnelheid in kunt stellen.

Ook is het fijn dat deze deurdranger over een sluitmechanisme beschikt. Dit mechanisme voorkomt schade aan bijvoorbeeld de deur of het slot. Hoe hard de deur precies gesloten moet worden, bepaal je dus óók volledig zelf.

Overigens is het ook ideaal dat deze deurdranger voor linkse en rechtse deuren geschikt is. Ongeacht wat voor deur je hebt, kun je dus voor deze veelzijdige deurdranger kiezen. Het merk PALMAT geeft daarbij ook nog aan dat dit ook een prima deurdranger voor in bijvoorbeeld een hotel of een bedrijvenpand zou zijn.

Wat ons bij deze deurdranger erg opviel, was de sublieme werking. Deze deurdranger is volledig hydraulisch bediend, waardoor de deurdranger erg stil is. Het openen en dicht doen van de deurdranger hoor je in principe niet. Verder heb je naar de werking dus helemaal géén omkijken, vanaf het moment dat je de dranger naar wens ingesteld hebt.

Bij aanschaf krijg je alle bevestigingsmaterialen meegeleverd. Bij deze materialen zit een gedetailleerde Engelse installatie-instructie. Belangrijk voordeel is dat bij deze instructie allerlei foto’s toegevoegd zijn. Met deze foto’s is het relatief makkelijk om deze deurdranger naar wens te installeren.

Wat wij zelf iets minder vinden, is de kleurstelling. Net zoals de variant hierboven is ook deze variant volledig in het zilver uitgevoerd. Dit vinden wij toch iets minder stijlvol dan een zwarte deurdranger. Gelukkig is deze dranger relatief compact vormgegeven; hij valt hierdoor minder op dan een grotere variant. Overigens is deze deurdranger ook in het zwart verkrijgbaar. Zie de foto schuin hierboven.

Daarentegen spreekt het prijskaartje ons wel aan. Voor de PALMAT Hydraulische deurdranger betaal je namelijk een bedrag van 48,99 euro. Gezien de kwaliteit én de vele mogelijkheden vinden wij dit een heel interessant prijskaartje. Wat ons betreft kun je deze hydraulische deurdranger met een gerust hart direct bestellen.

De kleur spreekt ons niet helemaal aan.

Voordelen
 • Voor alle deuren te gebruiken
 • Veel instelmogelijkheden
 • Volledig hydraulisch bediend
 • Erg stil en veilig
 • Makkelijk te monteren
 • Betaalbaar
Nadelen
 • Niet de mooiste kleur
Conclusie

De PALMAT Hydraulische deurdranger is naar onze mening de beste veelzijdige deurdranger. Deze deurdranger is makkelijk te installeren, waarna je ‘m volledig naar wens instelt. Daarbij is het ook ene groot voordele dat de deurdranger voor in principe elke deur geschikt is. De dranger is ook nog eens compact en betaalbaar.

Beste goedkope deurdranger binnendeur – Dorma Deurdranger met Normale Arm 68

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van een deurdranger voor een binnendeur? En wil je graag een deurdranger aanschaffen met een interessante prijs-kwaliteitsverhouding? Dan raden wij je van harte de Dorma Deurdranger met Normale Arm 68 aan. Uit onze test is gebleken dat dit de beste goedkope deurdranger voor een binnendeur is.

Hoeveel geld je voor deze deurdranger moet betalen? Deze deurdranger kost slechts 37,43 euro. Voor dit bedrag zou je mogelijk niet al te veel verwachten, maar juist dat kun je wél doen bij deze variant. Uit onze test is namelijk ook gebleken dat dit een uiterst handige deurdranger is.

Zo is het een feit dat deze deurdranger voor veel deuren geschikt is. Voor deuren die naar links opengaan, voor deuren die naar rechts opengaan en voor deuren die niet al te groot zijn. Wat hierbij ook een belangrijk voordeel is, is dat je deze deurdranger op twee manieren kunt monteren. Je bent in staat om ‘m aan het kozijn of aan de deur te monteren. Het is aan jou om te bepalen wat je de mooiste montageplek vindt.

Dat deze deurdranger zo voordelig is, blijkt niet uit de mogelijkheden. Je bent namelijk in staat om de Dorma Deurdranger met Normale Arm 68 geheel naar wens in te stellen. Zo is het mogelijk om de sluitkracht zelf in te stellen. Je hebt hierbij de keuze uit drie standen: EN 2, EN3 en EN 4.

Ook is het mogelijk om de sluitsnelheid zelf in te stellen. Dit doe je via de hoofd- en schroefarm. Ook is het zo dat je hier alvast de montagepositie op af kunt stemmen. Dorma geeft aan dat je hierbij uit twee standen kunt kiezen: 180º - 15º en 15º - 0º.

Wat ons niet helemaal aanspreekt, is de kleurstelling. Wij vinden de zilveren kleur in de meeste huizen niet al te fraai. Mocht dit voor je geen probleem zijn, is het uiteraard zaak om deze deurdranger zo snel mogelijk te bestellen. Naast bovenstaande voordelen is deze deurdranger namelijk ook nog relatief compact.

Bijkomend voordeel: bij onze partner Bol.com spreken veel kopers vol lof over deze deurdranger. Zij roemen de kracht, de instelmogelijkheden, het design én de manier van monteren. Voor het monteren van deze deurdranger – en voor meer informatie – verwijzen wij je graag naar onderstaande video:

De zilveren kleur vinden wij niet al te fraai.

Voordelen
 • Voor veel deuren geschikt
 • Compact design
 • Erg betaalbaar
 • Geheel naar wens in te stellen
 • Prima kwaliteit
 • Makkelijk te monteren
Nadelen
 • Niet de mooiste kleur
Conclusie

De Dorma Deurdranger met Normale Arm 68 is naar onze mening de beste goedkope deurdranger voor een binnendeur. Deze deurdranger kost slechts 37,43 euro, maar dat merk je nergens aan. Hij doet wat ‘ie moet doen, hij is naar wens in te stellen en de kwaliteit is ook nog prima te noemen. Je kunt deze deurdranger dan ook met een gerust hart bestellen.

Koopgids

Wil je graag een deurdranger voor een binnendeur aanschaffen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, zijn wij erg te spreken over zo’n dranger. Dat geldt in het specifiek voor de bovenstaande varianten.

Deze 5 varianten zijn volgens ons de beste deurdrangers voor een binnendeur van dit moment. De deurdrangers zijn van een prima kwaliteit en bieden allemaal handige extra’s. Maar, hoe vind je nou de beste deurdranger voor in jouw woning? Het antwoord op die vraag vind je in deze koopgids.

Soort binnendeur

Ten eerste is het zaak om naar het soort binnendeur te kijken. Je moet hierbij op meerdere punten letten:

 • Gewicht van de binnendeur: wat is het gewicht van de binnendeur precies? De ervaring leert dat het gewicht per binnendeur verschillend is. Ga dit goed na en stem het gewicht van de deurdranger hier vervolgens op af.
 • Dikte & breedte van de binnendeur: ook moet je goed kijken naar de dikte en breedte van de binnendeur. Niet alle deurdrangers zijn bijvoorbeeld voor een 1250 mm deur geschikt.
 • Draaiing van de binnendeur: naar welke kant toe draait de binnendeur open? Ook dat is een belangrijke vraag waar je goed naar moet kijken. De meeste deurdrangers zijn in ieder geval voor beide draaiingen – links en rechts – geschikt.
Soort binnendeur deurdranger

Instelbaarheid

Ten tweede speelt de instelbaarheid van de dranger een cruciale rol. Is het mogelijk om bijvoorbeeld de sluitsnelheid van de deurdranger in te stellen? En zo ja, tussen welke snelheden kun je hierbij kiezen? Het is niet alleen wenselijk dat je de sluitsnelheid in kunt stellen, maar ook bijvoorbeeld de sluitkracht.

Ga goed na op welke manieren je de deur naar wens in kunt stellen. En bepaal hierbij ook of deze instelmogelijkheden naar je wens zijn.

Afmetingen

Ten derde wijzen wij je graag op de afmetingen van de deurdranger. Waarom? Omdat uit bovenstaande varianten duidelijk blijkt dat de afmetingen van de deurdrangers nogal verschillend zijn. Denk daarom goed na of je het liefste een zo’n compact mogelijke variant hebt of een grotere variant.

Materiaal & design

Als vierde moet je goed naar het materiaal en het design kijken. Wij vinden hierbij met name de kleurstelling van essentieel belang. Zoals je in bovenstaande reviews hebt kunnen lezen, geven wij de voorkeur aan een zwarte deurdranger. Je kunt echter ook uit voldoende zilveren deurdrangers kiezen. Naar welke kleur gaat jouw voorkeur uit?

Montage

Ten vijfde moet je goed naar de montage kijken. Krijg je alle toebehoren meegeleverd voor een feilloze montage van de deurdranger? En waar & hoe kun je de deurdranger precies monteren? Dit zijn belangrijke vragen waar je goed naar moet kijken.

Handige functies

Als zesde punt wijzen wij je graag op handige functies van een deurdranger. Zo kan een deurdranger over een dubbele regeling beschikken. Met deze regeling ben je in staat om de laatste beweging van de deur naar wens in te stellen. Je kunt deze beweging naar wens versnellen of juist vertragen.

Dit is niet de enige handige functie. Ga daarom goed na over welke handige functies de interessante deurdranger(s) beschikken.

Handige functies deurdranger binnendeur

Prijs-kwaliteitsverhouding

Als laatste punt moet je goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding kijken. Wij raden je in ieder geval aan om voor één van bovenstaande varianten te kiezen. Deze varianten zijn van een goed merk, zijn van de gewenste kwaliteit en zijn zodoende jarenlang te gebruiken.

Daarnaast raden wij je aan om je niet blind te staren op het prijskaartje. Door net iets meer geld uit te geven, geniet je namelijk jarenlang van de deurdranger op je binnendeur. De initiële investering is hierdoor weinig tot niet van belang.

Slotwoord

Met een deurdranger op een binnendeur geniet je van veel gemak. Dat is zeker het geval als je voor één van de beste varianten kiest. Heb je over deze varianten nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van onze partner Bol.com. Wij wensen je voor nu graag veel plezier (& gemak) met je nieuwe deurdranger binnendeur.

Tresna.nl
Logo