Beste deurslot binnendeur

Het is logisch dat je voor je voordeur een goed deurslot moet hebben. Maar, het is ook aan te raden om je binnendeuren van een goed deurslot te voorzien. Zo’n deurslot komt in veel situaties goed van pas én wordt ook in meerdere varianten aangeboden. Daar vertellen we je in dit artikel meer over, terwijl we je in dit artikel ook kennis laten maken met de beste deursloten voor een binnendeur.

Onze top 5 deursloten binnendeur

Afbeelding

Product


Starx Deurslot Binnendeur 50 x 56

Onze beste koop!

Starx Deurslot Binnendeur 50 x 56

Beste koop deurslot binnendeur

of

Intersteel toilet-badkamerslot

Intersteel toilet-/badkamerslot

Beste deurslot badkamer

of

Intersteel Woningbouw loopslot

Intersteel Woningbouw loopslot

Beste loopslot binnendeur

of

Barnwood Originals Aron

Barnwood Originals Aron

Beste deurhaak binnendeur

of

Stahlex Klavierslot - D&N 1266

Stahlex Klavierslot - D&N 1266

Beste goedkope deurslot binnendeur

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Starx Deurslot Binnendeur 50 x 56

Beste koop deurslot binnendeur

Starx Deurslot Binnendeur 50 x 56

of

Intersteel toilet-badkamerslot

Beste deurslot badkamer

Intersteel toilet-badkamerslot

of

Intersteel Woningbouw loopslot

Beste loopslot binnendeur

Intersteel Woningbouw loopslot

of

Barnwood Originals Aron

Beste deurhaak binnendeur

Barnwood Originals Aron

of

Stahlex Klavierslot - D&N 1266

Beste goedkope deurslot binnendeur

Stahlex Klavierslot - D&N 1266

of

Voor- en nadelen van een deurslot binnendeur

Het klinkt wellicht niet super logisch: een binnendeur op slot doen. Toch zijn er meerdere situaties waarin je een binnendeur op slot wilt doen:

 • Als je van privacy in het toilet of de badkamer wilt genieten. Met een speciaal wc slot kun je de deur van het toilet of van de badkamer dichtdoen. Hiermee voorkom je dat iemand zomaar binnen kan lopen als jij net op het toilet zit.
 • Als je je slaapkamer dicht wilt doen. Het is lang niet altijd wenselijk dat je huisgenoten of gezinsleden zomaar je slaapkamer binnen kunnen lopen. Als je dit liever niet hebt, kun je op je slaapkamerdeur ook een deurslot plaatsen.
 • Als je bepaalde gedeelten van je woning wilt blokkeren. Heb je bijvoorbeeld een deur in de hal? Als je die deur op slot doet, voorkom je dat kwaadwillende door je hele woning kunnen lopen. Als je bijvoorbeeld op vakantie bent, komt dit maar al te goed van pas.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarin een deurslot goed van pas komt. In het verlengde hiervan stuit je al snel op een volgend voordeel: je kunt uit veel soorten deursloten voor een binnendeur kiezen. Zo bestaan er deursloten voor een binnendeur met sleutels, maar ook tal van varianten zonder sloten.

In bovenstaande top 5 zie je al dat wij de pijlen op verschillende soorten deursloten hebben gericht. Ons advies is daarom om vooral de onderstaande reviews op je gemakje door te nemen. Met deze reviews krijg je een duidelijke indruk van de sloten, het praktisch gemak hiervan en de vele voordelen.

Met een deurslot binnendeur kun je je woning ook een stuk veiliger maken. Ben je in je thuiskantoor of in je werkplaats aan het werk en wil je niet dat je kind in je thuiskantoor/werkplaats kan komen? Dan kies je voor een deurslot op de deur van de ruimte. Hiermee voorkom je dat je kind hier zomaar naar binnen kan lopen.

Uiteraard moet je wel heel kritisch kijken naar een deurslot op een binnendeur. Heb je dit slot wel echt nodig? Of gaat het slot alleen maar voor beperkingen zorgen? Daarbij is ons advies ook om goed onderzoek te doen naar de verschillende onderzoeken. Zoals uit bovenstaande tabel al blijkt, kun je uit meerdere soorten sloten kiezen. Neem daarom onderstaande reviews goed door.

Een ander aandachtspunt is het monteren van het slot. Als je het beste deurslot voor een binnendeur hebt gekocht, moet je dit slot wel op de juiste manier monteren. De ervaring leert dat dit niet altijd even makkelijk is. En dat je in sommige gevallen in je deur moet boren. Ook dit is een reden om je goed in de verschillende soorten sloten te verdiepen.

Al met al vinden wij een deurslot voor een binnendeur een welkome toevoeging. Maar, wij benadrukken wel dat je echt goed naar de verschillende soorten sloten moet kijken. Gelukkig zijn wij alvast voor jou op zoek gegaan naar de 5 beste deursloten voor een binnendeur. Neem onderstaande reviews door, maak een goede vergelijking en bestel direct het beste deurslot voor je binnendeur!

Beste koop deurslot binnendeur – Starx Deurslot Binnendeur 50 x 56

Het aanwijzen van de beste koop deurslot binnendeur was niet makkelijk. Dit had een simpele reden; het aanbod is ongekend divers. Om toch de beste koop aan te kunnen wijzen, hebben wij gekeken naar de veelzijdig van een slot. En daarbij zijn wij uitgekomen bij het Starx Deurslot Binnendeur 50 x 56. Dít is volgens ons het beste deurslot voor een binnendeur.

Het mooie is dat je met dit deurslot alle kanten op kunt. Zo kun je dit deurslot in een tussendeur monteren, waarna je de tussendeur naar wens op slot kunt doen. Handig om te voorkomen dat inbrekers zomaar door je gehele woning kunnen lopen.

Maar, dit slot gebruik je ook prima bij bijvoorbeeld je slaapkamer of je thuiskantoor. In principe kun je dit slot bij elke deur gebruiken, onder meer doordat de hartafstand 56 mm is. Dit is de Nederlandse standaard en is daarmee een afmeting die je op veel deuren in ons land aantreft. Verder is het fijn dat je bij aanschaf een voorplaat meegeleverd krijgt; de deur is hierdoor netjes afgewerkt.

Wil je dit deurslot op een binnendeur plaatsen? Dan maakt het niet uit of deze deur naar links of naar rechts toe opengaat. Dit deurslot is namelijk op alle deuren te monteren, met dank aan de omkeerbare dagschoot. Heb je nu al een deurslot in je binnendeur zitten? De kans is groot dat je dat deurslot één op één door dit deurslot kunt vervangen.

Waar wij ook enthousiast over zijn, is het feit dat je 2 sleutels meegeleverd krijgt. Een deurslot voor een binnendeur wordt vaak zonder sleutels uitgevoerd, maar daar heeft Starx gelukkig anders voor besloten. Doordat je twee sleutels meegeleverd krijgt, gebruik je dit deurslot al helemaal veelzijdig in je woning. De voorraadkast, een tussendeur, de slaapkamerdeur en de deur van je thuiskantoor zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijke toepassingen.

De kwaliteit van dit deurslot is ook prima. Zo heeft Starx gekozen voor een vernikkelde sluitplaat in combinatie met een messing dagschoot. Ook is het super dat de voorplaat van RVS vervaardigd is. Dit deurslot voor een binnendeur is al met al tegen een stootje bestand.

Is dit dan ook een ideaal deurslot voor je voordeur of achterdeur? Nee, dat is niet het geval. Dit slot beschikt namelijk niet over SKG-sterren. En bij een voordeurslot raden wij je toch aan om voor een variant met SKG-sterren te gaan.

Moet je nou de hoofdprijs voor dit veelzijdige en handige deurslot betalen? Nee, allerminst. Voor dit deurslot betaal je bij onze partner Bol.com slechts 13,95 euro. En daarbij heb je ook nog de keuze uit drie kleuren; RVS, wit of zwart. Dit heeft uiteraard betrekking op de kleur van de voorplaat.

De sleutels zijn volgens ons een voordeel, maar tegelijkertijd ook een nadeel. Als je beide sleutels kwijtgeraakt bent, heb je namelijk niks meer aan dit deurslot. Je moet daarom voorzichtig met de sleutels omgaan.

Voorzichtigheid geboden met de sleutels.

Voordelen
 • Met sleutels geleverd
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Voor alle soorten deuren geschikt
 • Top kwaliteit
 • Erg betaalbaar
Nadelen
 • Je kunt de sleutels kwijtraken
Conclusie

Het Starx Deurslot Binnendeur 50 x 56 is wat ons betreft de beste koop deurslot voor een binnendeur. Dit deurslot kun je op alle mogelijke deuren monteren, is van een top kwaliteit en wordt met 2 sleutels geleverd. Dankzij deze sleutels is het echt een volwaardig deurslot. En de montage is ook nog relatief simpel!

Beste deurslot badkamer – Intersteel toilet-/badkamerslot

Wil je graag je badkamer veilig op slot kunnen doen? Dan heb je niks aan bovenstaand slot. In een badkamer is het gewoonweg niet handig om met een sleutel de deur dicht te kunnen doen. Nee, in plaats daarvan kies je beter voor dit Intersteel toilet-/badkamerslot. Volgens onze test is dit het beste deurslot voor een badkamer.

Het merk Intersteel heeft dit slot speciaal voor een badkamer ontwikkeld. Of voor in een toilet. Als je voor in je toilet beneden op zoek naar een goed slot bent, zit je met dit slot van Intersteel ook goed.

Bij aanschaf van dit deurslot krijg je alle benodigdheden geleverd. Je kunt hierbij denken aan de schuifplaat en de voorplaat. De voorplaat is in het wit uitgevoerd en is 174 bij 20 millimeter groot. Dit is een vrij gangbare maat, waardoor dit slot passend is voor de meeste badkamerdeuren.

Om de deur op slot te doen, hoef je alleen maar het slot naar rechts te draaien. Het slot vergrendelt zich nu, waardoor niemand meer toegang tot de badkamer heeft. Wel zo prettig als je in alle rust (en privacy) wilt douchen of naar de wc gaat.

Wat wij erg sterk aan dit slot vinden, is de veelzijdigheid. Het slot is uitsluitend voor een toilet/badkamer geschikt, maar is wel voor alle deuren geschikt. Dit is hoofdzakelijk te danken aan de omwisselbare dagschoot. Doordat je de dagschoot om kunt wisselen, is dit slot voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren geschikt.

Als we naar de reviews van kopers gebruiken, vallen twee dingen ons op:

 • Men roemt de kwaliteit. Zo zijn er meerdere kopers die aangeven dat het slot stevig is en tegen een stootje bestand is. Dat zien wij uiteraard graag.
 • Men roemt het prijskaartje. Hier kunnen wij absoluut in mee komen. Voor dit slot betaal je bij onze partner Bol.com slechts 13,43 euro. En bestel je twee van deze sloten in één keer? Dan krijg je ook nog eens 5% korting.

Uiteraard moet je wel met een bepaald minpunt rekening houden: je kunt dit slot alleen vanaf de binnenkant open doen. Op het moment dat er een noodsituatie in de badkamer is én de deur op slot zit, is dit uiterst vervelend. Houd daar goed rekening mee.

Het slot is alleen vanaf de binnenkant open en dicht te doen.

Voordelen
 • Ideaal voor in een badkamer/wc
 • Top kwaliteit
 • Met omwisselbare dagschoot
 • Gangbare afmetingen
 • Erg betaalbaar
Nadelen
 • Alleen van binnenuit open te doen
Conclusie

Het Intersteel toilet-/badkamerslot is volgens ons het beste deurslot voor een badkamer of een toilet. Met dit slot doe je de deur vanaf de binnenkant veilig op slot, waarna je in alle rust kunt douchen, badderen of naar de wc kunt gaan. Het slot is voor de meeste badkamerdeuren geschikt, is van een top kwaliteit en is opvallend betaalbaar.

Beste loopslot binnendeur – Intersteel Woningbouw loopslot

Bij het uitkiezen van een deurslot voor je binnendeur heb je voldoende keuze. Eén van de opties die je hebt, is een zogeheten inloopslot. Dit is een slot dat je alleen met de deurkruk open kunt maken. Je kunt dit slot dus niet volledig op slot draaien. Spreekt dit je aan? Dan raden wij je graag het Intersteel Woningbouw loopslot aan.

Met dit slot haal je een veelzijdig en handig slot in huis. Wil je bijvoorbeeld op een keukendeur of een woonkamerdeur een slot monteren? Dan zijn bovengenoemde sloten niet al te handig. Het Intersteel Woningbouw loopslot is dat gelukkig wel. Door de deurkruk te bewegen, doe je de deur op slot.

Uiteraard is dit niet 100% op slot. Het is dus niet zo dat je de deur echt kunt vergrendelen, zoals met bovenstaande sloten wel het geval is. Maar, dat hoeft ook helemaal niet bij een binnendeur, een keukendeur of een woonkamerdeur. Nee, bij die deuren is het juist van belang dat ze volledig dicht zitten én blijven.

Waarom? Dat heeft met de tocht te maken. Je wilt niet dat er een tocht door je hele huis ontstaat, waardoor je je deuren goed dicht wilt kunnen doen. Dat is met dit slot mogelijk. Als je je deur echt in het slot doet, gaat de deur namelijk niet open door een beetje wind. Nee, alleen als je aan de deurkruk zit, kun je het loopslot ontgrendelen.

In deze tijden is zo’n loopslot dus een prima aanwinst. En dat geldt zeker voor het Intersteel Woningbouw loopslot. Dit slot heeft namelijk gangbare afmetingen, is makkelijk te monteren en is voor veel deuren geschikt. Het merk Intersteel heeft dit slot namelijk van een omwisselbaar dagschoot voorzien. Dankzij dit dagschoot kun je het slot op zowel links- als rechtsdraaiende deuren monteren.

Daarbij zijn wij erg te spreken over de gehele samenstelling van het slot. Het slot is namelijk van de juiste materialen vervaardigd, is robuust en heeft een voorplaat van 174 bij 20 mm. Deze voorplaat is in het wit uitgevoerd, waardoor dit mogelijk niet het beste slot is voor een donkere deur.

Wat dan wel weer erg goed is, is het prijskaartje. Voor dit prima loopslot voor een binnendeur betaal je slechts 11,70 euro bij onze partner Bol.com. En wil je graag twee deuren in je woning van een goed slot voorzien? Als je dit slot twee keer bestelt, krijg je nog eens 5% extra korting.

Het is wel goed om te beseffen dat dit geen volwaardig slot is. Zo heeft dit slot geen draaiknop of een sleutel. Nee, je doet de deur op slot door hem in het slot te gooien. Dit klinkt logisch, maar je moet je afvragen of dit voor jouw deur wel geschikt is. Feit is dat dit inloopslot vooral voor binnendeuren, keukendeuren en woonkamerdeuren geschikt is.

Dit slot is in slechts één kleur verkrijgbaar.

Voordelen
 • Handig in gebruik
 • Voor alle binnendeuren geschikt
 • Gangbare afmetingen
 • Erg betaalbaar
 • Met omwisselbare dagschoot
Nadelen
 • In één kleur verkrijgbaar
 • Geen volwaardig slot
Conclusie

Het Intersteel Woningbouw loopslot is naar onze mening het beste loopslot voor een binnendeur. Met de deurkruk bedien je dit slot, waardoor je bij het open doen van de deur direct dit slot ontgrendelt. Sluit je de deur volledig? Dan zorgt dit slot ervoor dat er geen tocht in je woning kan ontstaan. De deur is én blijft dicht, dankzij dit prima en betaalbare loopslot.

Beste deurhaak binnendeur – Barnwood Originals Aron

Wil je graag één van je deuren in je woning op slot kunnen doen? Dan is het interessant om voor één van bovenstaande sloten te kiezen. Deze sloten functioneren prima en hebben allemaal een bewezen werking. Wist je alleen dat je niet per sé voor een slot hoeft te kiezen?

Een andere optie die je hebt, is een zogeheten deurhaak. De Barnwood Originals Aron is wat ons betreft daar de beste variant van. Met deze handige deurhaak doe je een deur moeiteloos op slot. Hierbij geniet je van veel gemakken, waarover we je in deze review graag alles vertellen.

Eén van de voordelen is dat je deze deurhaak makkelijk kunt monteren. Je hoeft geen slot in de deur te integreren, maar je maakt dit slot gewoon vast aan de binnenkant van je deur. Het andere deel van het slot maak je aan de muur vast; je kunt nu de haak in het oogje doen. En daarmee zorg je ervoor dat de deur niet open gedaan kan worden.

Het mooie is dat deze deurhaak overal ingezet kan worden. Je kunt ‘m bijvoorbeeld in je badkamer gebruiken, maar ook in je toilet, in je thuiskantoor of in je slaapkamer. Zolang je in een bepaalde ruimte privacy/rust wilt hebben, biedt deze deurhaak uitkomst.

Daarbij spreken de afmetingen van deze deurhaak ons ook erg aan. De bevestigingsplaat van deze deurhaak is slechts 40 mm bij 20 mm groot. Hierdoor kun je deze bevestigingsplaat op elke mogelijke plek op de muur/deur monteren. Voor deze montage krijg je ook nog 4 RVS platkop schroeven geleverd. De haak zelf is van zilver; dit is wellicht iets te opvallend.

Met deze deurhaak hou je je deur perfect op slot. Het lastige is dat je het slot alleen vanaf de binnenkant kunt ontgrendelen. Ben je onverhoopt flauwgevallen in je badkamer? Als je deze deurhaak er op hebt zitten, kan in dat geval niemand in de badkamer komen. Dat is toch wel een belangrijk punt waar je even goed rekening mee moet houden.

Wat wij verder opvallend vinden, is dat deze deurhaak voor een binnendeur vrij duur is. Voor deze deurhaak betaal je namelijk 18 euro. Dit is uiteraard niet veel geld, maar hij is hiermee in verhouding tot bovenstaande varianten wel een stuk duurder. Gelukkig kun je deze deurhaak veelzijdig én erg handig gebruiken; je bent het bedrag van 18 euro hierdoor al snel weer vergeten.

Barnwood Originals Aron beste

Deze deurhaak is alleen van binnenuit te ontgrendelen.

Voordelen
 • Voor op elke deur geschikt
 • Makkelijk te monteren
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Kleine bevestigingsplaat
 • Van RVS
Nadelen
 • Alleen van binnenuit te ontgrendelen
Conclusie

De Barnwood Originals Aron is volgens ons de beste deurhaak voor een binnendeur. Deze deurhaak kun je vergelijken met een windhaak voor een buitendeur, maar is voor in andere situaties geschikt. Zo is dit een prima deurhaak voor in je badkamer, toilet, thuiskantoor of slaapkamer. Een handig, veelzijdig en uniek slot wat ons betreft!

Beste goedkope deurslot binnendeur – Stahlex Klavierslot - D&N 1266

Heb je je pijlen gericht op een goedkope deurslot voor je binnendeur? Dan kun je prima voor enkele van bovenstaande deursloten kiezen. Wij willen je echter ook nog graag op het Stahlex Klavierslot - D&N 1266 wijzen. Dit slot is volgens ons om meerdere redenen het beste goedkope deurslot voor een binnendeur.

Eén van de redenen hiervoor is dat je dit deurslot veelzijdig kunt gebruiken. Zo kun je ‘m prima gebruiken voor je slaapkamer, voor je thuiskantoor, voor een tussendeur, voor een balkondeur of voor de deur van een voorraadkast. In principe kun je dit handige deurslot bij elke deur in je woning gebruiken.

Dit is onder meer te danken aan de samenstelling van het slot. Zoals je mogelijk al opgemerkt hebt, betreft dit een klavierslot. Dit betekent dat het slot een dagschoot en nachtschoot heeft. Om de nachtschoot van dit slot te ontgrendelen, heb je hier een speciale sleutel voor nodig. Deze sleutel beschikt over een speciale vorm, waarmee de liggende metalen plaatjes in het slot in de juiste positie gedrukt worden.

Zoals je op de foto kunt zien, krijg je twee speciale sleutels meegeleverd. Dit zijn sleutels met een speciale vorm, waarmee je het slot dus kunt ontgrendelen. Doordat dit een slot met sleutels betreft, komt ‘ie in bepaalde situaties goed van pas. Wat te denken als je kinderen hebt? Door deze sleutels goed op te bergen, zijn je kinderen nooit in staat om de deur alsnog open te doen.

Wat wij ook handig vinden, is dat je dit slot vrij makkelijk in kunt bouwen. Dit heeft onder meer met de hartafstand van 55 mm te maken. Dit is de gangbare maat in Nederland. Ook is het ideaal dat de doornmaat 50 mm is en dat je de dagschoot om kunt wisselen. Met dank aan deze mogelijke wisseling is het slot voor naar links- en rechtsdraaiende deuren geschikt!

Uiteraard is ook het prijskaartje van dit slot geweldig te noemen. Het is niet voor niets het beste goedkope deurslot voor een binnendeur volgens onze test. Voor dit deurslot betaal je een bedrag van slechts 11,49 euro bij onze partner Bol.com. Het is hiermee één van de goedkoopste deursloten en tegelijkertijd ook één van de meest veelzijdige deursloten. Die combinatie spreekt ons aan.

Wel moet je met één aandachtspunt rekening houden; de sleutels. Zolang je de beschikking over deze sleutels hebt, maak je met veel plezier gebruik van dit slot. Ben je onverhoopt beide sleutels kwijtgeraakt? Dan bevind je je wel in een lastige uitdaging. Ga daarom voorzichtig met de sleutels om.

Bij het kwijtraken van de sleutels is dit slot onbruikbaar.

Voordelen
 • Omlegbare dagschoot
 • Met dag- en nachtschoot
 • Gangbare afmetingen
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Goedkoop
 • Met 2 sleutels
Nadelen
 • Voorzichtigheid geboden met de sleutels
Conclusie

Het Stahlex Klavierslot - D&N 1266 is het beste goedkope deurslot voor een binnendeur. Met dit slot doe je een deur moeiteloos op slot, waarvoor je wel één van de twee sleutels nodig hebt. Dankzij deze sleutels is het slot echter super veilig, bijvoorbeeld met het oog op inbrekers en kinderen. De kwaliteit, de veelzijdigheid en het voordelige prijskaartje zijn ook volledig naar onze wens.

Koopgids

Heb je wel oren naar de aanschaf van een nieuw deurslot voor je binnendeur? Dan is het zaak om met meerdere aandachtspunten rekening te houden. Om welke punten dit zoal gaat, bespreken wij graag in deze koopgids.

Gewenste gebruik

Als eerste moet je goed over het gewenste gebruik nadenken. Om je hier een indruk van te geven, zetten wij enkele mogelijke gebruiken voor je op een rijtje:

 • Je wilt de deur van je badkamer/toilet op slot kunnen doen
 • Je wilt de tussendeur bij de hal van je woning op slot kunnen doen
 • Je wilt de deur van je slaapkamer op slot kunnen doen
 • Je wilt de deur van je balkondeur op slot kunnen doen
 • Je wilt de deur van je thuiskantoor op slot kunnen doen
 • Je wilt de deur van je voorraadkast op slot kunnen doen

Dit zijn slechts enkele situaties waarin een deurslot goed van pas komt. Als je weet waar je je deurslot precies wilt gebruiken, kun je gericht naar de beste soort deurslot voor je binnendeur op zoek gaan.

Soort slot

Heb je bovenstaande reviews doorgenomen? Dan heb je opgemerkt dat je uit meerdere soorten deursloten kunt kiezen. Enkele van de populairste soorten deursloten zetten we graag voor je op een rijtje:

 • Sloten met sleutels. Deze sloten zijn extreem veilig, maar kunnen alleen open en dicht gedaan worden met de sleutels. Je moet de sleutels daarom nooit kwijtraken.
 • Badkamerslot. Dit is een speciaal slot waarvoor je geen sleutel nodig hebt. Nee, je kunt dit slot open en dicht draaien met de daarvoor bestemde draaiknop. Ideaal voor in een badkamer of toilet.
 • Inloopslot. Een inloopslot kun je niet op slot doen met een sleutel of draaiknop. Nee, zodra je deze deur in het slot trekt, is er geen beweging in de deur te krijgen. Ideaal om bijvoorbeeld tocht in je woning mee te voorkomen.

Soort deur

Wil je het juiste soort slot uitkiezen? Dan moet je goed kijken naar het gewenste gebruik én naar het soort deur. Let hierbij op de volgende aandachtspunten:

 • Waar bevindt de deur zich? Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, heb je voor je badkamer een ander deurslot nodig dan voor je thuiskantoor.
 • Draairichting. Ook moet je goed naar de draairichting van de deur kijken. Om het zekere voor het onzekere te nemen, kies je voor een deur met omwisselbare dagschoot.
 • Afmetingen. Je moet ook de afmetingen van het slot, bijvoorbeeld de doornmaat, afstemmen op de deur.

Vormgeving van het slot

Als één na laatste punt wijzen wij je graag op de vormgeving van het slot. Let hierbij goed op de gebruikte materialen, aangezien een deurslot voor een binnendeur erg robuust moet zijn.

Let ook goed op de kleur van het slot. Let hierbij voornamelijk op de kleur van de voorplaat. Het advies is om deze kleur af te stemmen op de kleur van de deur.

Vormgeving deurslot binnendeur

Prijs-kwaliteitsverhouding

Tot slot is het belangrijk om naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken. Wij adviseren je sowieso om voor een deurslot van een A-merk te kiezen. Intersteel, Starx en Barnwood zijn hier prima voorbeelden van. Deze merken weten als geen ander hoe een robuust slot ontworpen moet worden.

Daarnaast raden wij je aan om te investeren in het beste deurslot. Gelukkig hoef je voor bovenstaande varianten niet al te diep in de buidel te tasten. Dat maakt het in ieder geval nóg interessant om het beste deurslot voor een binnendeur zo snel mogelijk te bestellen.

Slotwoord

Is een deurslot voor een binnendeur onmisbaar? Ja, dat is het in bepaalde situaties inderdaad. In andere situaties is zo’n deurslot niet onmisbaar, maar wel heel praktisch. Kies daarom voor één van bovenstaande deursloten en geniet daarmee van het nodige praktische gemak. Heb je over deze varianten nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van Bol.com. Wij wensen je graag veel plezier & gemak met je nieuwe deurslot van een binnendeur.

Tresna.nl
Logo