Beste deurstopper voor binnen

Zou je graag een deur in je woning de hele dag open willen laten staan? Wil je hiermee bijvoorbeeld de gewenste tocht in je woning creëren? Of wil je een deur open laten staan in verband met de veiligheid van je kind of huisdier? In al deze gevallen is het aan te raden om een deurstopper voor binnen te gebruiken. In dit artikel vertellen wij je graag alles over de deurstoppers voor binnen. We laten je kennismaken met de vijf beste varianten én we vertellen je hoe je voor jezelf de beste deurstopper voor binnen uitkiest.

Onze top 5 deurstoppers voor binnen

Afbeelding

Product


GS deurstoppers

Onze beste koop!

GS deurstopper

Beste koop kleine deurstopper voor binnen

of

Deco4yourhome® Deurstop XXL

Deco4yourhome® Deurstop XXL

Beste koop grote deurstopper voor binnen

of

Relaxdays deurstoppers

Relaxdays deurstoppers

Beste set deurstoppers voor binnen

of

Esschert Design Deurstopper

Esschert Design Deurstopper

Beste deurstopper voor binnen én buiten

of

Excellent Houseware Home & Style RVS deurstopper

Excellent Houseware Home & Style RVS deurstopper

Beste goedkope deurstopper voor binnen

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

GS deurstoppers

Beste koop kleine deurstopper voor binnen

GS deurstoppers

of

Deco4yourhome® Deurstop XXL

Beste koop grote deurstopper voor binnen

Deco4yourhome® Deurstop XXL

of

Relaxdays deurstoppers

Beste set deurstoppers voor binnen

Relaxdays deurstoppers

of

Esschert Design Deurstopper

Beste deurstopper voor binnen én buiten

Esschert Design Deurstopper

of

Excellent Houseware Home & Style RVS deurstopper

Beste goedkope deurstopper voor binnen

Excellent Houseware Home & Style RVS deurstopper

of

Voor- en nadelen van een deurstopper voor binnen

Om meerdere redenen is het zaak om je huis zoveel mogelijk naar wens te maken. Dit komt bijvoorbeeld het woonplezier ten goede, evenals het wooncomfort. Daarnaast geniet je gewoonweg van veel gemak als je woning volledig naar je wens is.

Als we het over een deurstopper voor binnen hebt, hebben we het absoluut over gemak. Met zo’n deurstopper geniet je namelijk van het volgende gemak:

 • Je laat probleemloos een deur open staan. Dit is bijvoorbeeld wenselijk als je een tocht in je huis wilt creëren. Zeker in de zomerperiode is dit wenselijk, aangezien de binnenhuistemperaturen gedurende de zomer hoog oplopen. Door meerdere deurstoppers in je huis te gebruiken, breng je deze temperatuur iets naar beneden.
 • Je hebt nooit meer last van dichtslaande deuren. Heb je in je woning regelmatig last van deuren die open en dichtklappen? Ook dat is iets dat je op een simpele manier oplost met een deurstopper voor binnen. Plaats deze deurstopper voor de deur en deur blijft vast open staan. Je hebt dus nóóit meer last van het vervelende geluid van een dichtslaande deuren.
 • Een deurstopper is veilig voor kinderen en huisdieren. Als een kind met zijn/haar hand tussen een dichtslaande deur komt, zijn de gevolgen niet altijd te overzien. Dit is ook het geval als een deur bijvoorbeeld tegen je kat of hond dichtslaat. Om deze redenen is een deurstopper dan ook uiterst veilig voor kinderen en huisdieren.
 • Een deurstopper is erg makkelijk te gebruiken. Bijkomend voordeel is dat je een deurstopper heel makkelijk kunt gebruiken. Je hoeft de deurstopper maar één keer voor de deur te zetten, waarna de deur netjes open blijft staan. Wil je de deur weer dicht hebben? Dan schuif je de deurstopper weg en sluit je de deur alsnog.
 • De moderne deurstoppers zien er fraai uit. Een lange tijd terug waren deurstoppers afzichtelijke producten om te zien. Het waren allesbehalve designproducten, waardoor ze de inrichting van een woning niet ten goede kwamen. Dat is tegenwoordig gelukkig anders; de moderne deurstoppers zien er (erg) fraai uit.

Bij een deurstopper voor binnen hoef je met slechts twee minpunten rekening te houden. Ten eerste moet je goed rekening houden met de afmetingen. Bij een kleine deurstopper loop je het risico dat de deur alsnog dichtvalt. Of dat je onverhoopt struikelt over de kleine deurstopper. Bij een grote deurstopper is de stopper mogelijk iets té nadrukkelijk aanwezig in je woning.

Ten tweede moet je goed rekening met het gewicht houden. Met name als je een relatief zware binnendeur hebt, moet de deurstopper voor binnen relatief zwaar zijn. Dit betekent onder meer dat je voor een zware binnendeur voor een zwaardere deurstopper moet kiezen, waardoor de deurstopper mogelijk te groot uitvalt. Verderop in dit artikel vertellen we je graag meer over het juiste gewicht voor een deurstopper.

Wij zien een deurstopper voor binnen niet als iets onmisbaars, maar wel als iets heel handigs. Met dit simpele product geniet je immers van alle hierboven genoemde voordelen. Voordat je zelf van deze voordelen kunt profiteren, moet je op zoek naar de beste deurstopper voor binnen gaan. Dáár helpen wij je een handje bij; wij hebben namelijk alvast de vijf beste deurstoppers voor binnen voor je geselecteerd!

Beste koop kleine deurstopper voor binnen – GS deurstopper

Wil je graag een deurstopper voor in je woning aanschaffen? Zie je het alleen niet zitten om een grote deurstopper in je interieur te verwerken? Dan is het goed om te weten dat je uit heel veel kleine deurstoppers voor binnen kunt kiezen. Wij adviseren daarbij om voor de GS deurstopper te kiezen. Dit is met afstand de beste koop kleine deurstopper voor binnen.

Dat dit een kleine deurstopper is, blijkt duidelijk uit de afmetingen. Deze deurstopper heeft namelijk een diameter van 9 centimeter en een hoogte van 8 centimeter. Het klopt dat er nóg kleinere deurstoppers bestaan, maar deze deurstopper spreekt ons om meerdere redenen erg aan.

Zo vinden wij het ideaal dat deze deurstopper over enkele handige extra’s beschikt. Een typerend voorbeeld hiervan zijn de siliconen ringen aan de zijkant. Als de deurstopper onverhoopt wegglijdt en de deur vervolgens dichtknalt, voorkomt deze deurstopper schade aan de deur. Dit is ook het geval als je de deurstopper achter de deur neerzet; de stopper vormt dan de gewenste bescherming tussen de deur en de wand.

De kans dat deze deurstopper wegglijdt, is overigens erg klein. Het merk GS heeft deze deurstopper namelijk van een anti-slip onderkant voorzien. Ook als je deze deurstopper op een gladde (houten) vloer gebruikt, zou deze stevig moeten blijven staan.

Ook over het design van deze deurstopper voor binnen zijn we te spreken. Dit heeft te maken met de afmetingen van de deurstopper, maar ook met de kleurstelling. GS heeft deze deurstoppoer namelijk volledig in het zwart uitgevoerd; het is hierdoor een lust voor het oog, als je het ons vraagt.

Daarnaast heeft GS de juiste keuze met betrekking tot het materiaal gemaakt. Deze deurstopper is van RVS gemaakt, waardoor deze deurstopper tegen een stootje bestand is. Dit zorgt er overigens ook nog voor dat je deze deurstopper eveneens buiten kunt gebruiken.

Wel moet je rekening houden met de veelzijdigheid van deze deurstopper. Indien de deur te zwaar is, biedt deze deurstopper geen uitkomst. De deurstopper weegt namelijk ‘slechts’ 1,1 kilogram, waardoor deze niet in staat is om zware deuren open te houden.

GS deurstoppers beste

Ook moet je even goed bedenken hoeveel deurstoppers je voor binnen nodig hebt. Als je één van deze GS deurstoppers koopt, betaal je hier 14,99 euro voor. Koop je echter twee van deze deurstoppers? Dan betaal je hier slechts 17,99 euro voor. Het is daarom een stuk voordeliger om voor een set van deze GS deurstoppers te kiezen.

Deze deurstopper is niet voor alle binnendeuren geschikt.

Voordelen
 • Compact uitgevoerd
 • Van RVS
 • Met anti-slip onderzijde
 • Met rubberen ringen
 • Fraai design
Nadelen
 • Niet voor alle binnendeuren geschikt
Conclusie

De GS deurstopper is wat ons betreft de beste koop kleine deurstopper voor binnen. Deze deurstopper is compact uitgevoerd, ziet er stijlvol uit en is van het juiste materiaal (RVS) vervaardigd. Daarnaast beschikt deze deurstopper over handige extra’s, waaronder siliconen ringen aan de zijkant en een antislip onderkant.

Beste koop grote deurstopper voor binnen – Deco4yourhome® Deurstop XXL

In het huidige aanbod van deurstoppers vind je tal van varianten terug. Binnen het aanbod valt vooral de verschillen tussen de kleine- en grote deurstoppers op. Mocht je graag een kleine deurstopper willen hebben, kies je het beste voor de bovenstaande variant. Mocht je voorkeur naar een grotere deurstopper gaan, raden wij je deze deurstop van Deco4yourhome aan.

Volgens onze test is dit de beste koop grote deurstopper voor binnen. Zoals je op de foto hiernaast kunt zien, is dit oprecht een grote deurstopper. Deze deurstopper is 15 centimeter hoog en heeft een diameter van ongeveer 18 centimeter. Doordat de deurstopper vrij sierlijk uitgevoerd is, is het geen al te robuuste deurstopper om te zien.

Dat deze deurstopper wel robuust is, blijkt uit het gewicht van 4 kilogram. Dankzij dit gewicht is deze deurstopper voor elke mogelijke deur geschikt. Ook als je een dikke/zware binnendeur hebt, kun je prima gebruik maken van deze deurstopper. Deze fraaie en grote deurstop houdt gewoonweg elke deur perfect open.

Leuk detail: deze fraaie deurstopper is van oude bouwmaterialen gebruikt. Men gebruikt hier bijvoorbeeld oude pilaren en bogen voor, waardoor de deurstopper sierlijk uitziet. Bovendien is dit een duurzame keuze; het is qua duurzaamheid erg fijn dat er van oude materialen gebruik gemaakt wordt.

Wil je deze deurstopper graag in je woning verplaatsen? Of wil je ‘m voor een andere binnendeur zetten? Met dank aan de handige ring aan de bovenzijde til je deze deurstopper makkelijk op. Het is een fluitje van een cent om deze deurstopper te verplaatsen, ook dankzij het gewicht van 4 kilogram.

In onze ogen is dit één van de mooiste deurstoppers van het moment. Met name als je een woning met landelijke stijl hebt, is dit een geweldige aanwinst voor je woning. Mocht je voor een andere interieurstijl gekozen hebben, is het niet zeker of deze deurstopper bij je interieur past. Dit is uiteraard iets waar je even goed naar moet kijken.

Waar je ook naar moet kijken, is naar het prijskaartje. Voor deze beste grote deurstopper voor binnen betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van 32,95 euro. Dit is vrij veel geld voor een deurstopper, maar het is dus wel een geweldige aanwinst voor in elk huis.

Deco4yourhome® Deurstop XXL beste

Ook moet je goed rekening houden met de robuustheid van deze deurstopper. Valt de deur onverhoopt hard tegen deze deurstopper aan? Dan moet je er rekening mee houden dat de deur beschadigd kan raken. Deze deurstopper geeft letterlijk en figuurlijk geen krimp.

De deurstopper is niet al te duurzaam; de stopper beschikt bijvoorbeeld niet over siliconen ring ter bescherming.

Voordelen
 • Prachtig design
 • Voor de meeste deuren geschikt
 • Met handige metalen ring
 • Prima kwaliteit
 • Van oude bouwmaterialen
Nadelen
 • Vrij prijzig
 • Niet al te duurzaam voor je deur
Conclusie

De Deco4yourhome® Deurstop XXL is wat ons betreft de beste grote deurstopper voor binnen. Deze deurstopper is vrij groot, is robuust en is een lust voor het oog. Daarnaast beschikt deze deurstop over een handige metalen ring, is deze deurstopper voor nagenoeg alle deuren geschikt én is ‘ie van duurzame bouwmaterialen gemaakt. Houd alleen rekening met mogelijke beschadigingen aan je deur.

Beste set deurstoppers voor binnen – Relaxdays deurstoppers

Wil je graag één deur in je woning open kunnen houden? Dan is het aan te raden om voor één van bovenstaande deurstoppers te kiezen. Dat zijn immers respectievelijk de beste kleine- en grote deurstoppers voor binnen. Maar, je krijgt bij die varianten slechts 1 of 2 stoppers geleverd. Wil je meerdere deuren in je woning open kunnen zetten? Kies dan voor een set van deurstoppers voor binnen.

Wij adviseren je daarvoor deze set van deurstoppers voor binnen. Deze set bestaat uit vier prachtige & handige deurstoppers. Deze deurstoppers zijn allemaal in het zwart uitgevoerd, zien er allemaal hetzelfde uit én beschikken allemaal over een rubberen ring. Door deze ring zorgt deze deurstopper niet voor beschadigingen aan je deur of muur.

Belangrijk voordeel is dat je deze deurstoppers op twee manieren kunt gebruiken:

 • Voor een deur. Door deze deurstopper voor de deur te zetten, blijft de deur netjes open staan. Zoals eerder in dit artikel al gesteld, brengt dat de nodige voordelen met zich mee.
 • Achter een deur. Door deze deurstopper achter de deur te zetten, voorkom je dat de deur hard tegen de wand aanslaat. Dit komt uiteraard zowel de deur als de wand ten goede.

Wat ons erg aanspreekt, is het design van deze deurstoppers. De stoppers zijn fraai in het zwart uitgevoerd en zijn relatief klein. Met een hoogte van 8 centimeter en een diameter van 7 centimeter zijn het zelfs vrij kleine deurstoppers.

Dit zijn deurstoppers die je op elke mogelijke vloer kunt gebruiken. De deurstoppers zijn namelijk van een antislip laag voorzien, waardoor de stoppers zo stevig als een huis staan. Als je je deur open wilt houden met deze deurstoppers, komt deze antislip laag in ieder geval maar al te goed van pas.

Wat ook goed van pas komt, is het prijskaartje. Voor deze set van 4 deurstoppers voor binnen betaal je bij onze partner Bol.com slechts 27,99 euro. Dit komt neer op een bedrag van 7 euro per deurstopper. Een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding dus!

Wel moet je bij deze deurstoppers rekening houden met het gewicht. De deurstoppers wegen slechts 800 gram, waardoor deze deurstoppers niet voor alle deuren geschikt zijn. Voor met name de zwaardere deuren bieden deze deurstoppers geen uitkomst. Overigens is een oplossing wel om meerdere deurstoppers voor één deur te zetten. Een oplossing die oké is, maar uiteraard niet ideaal is.

Relaxdays deurstoppers beste

Wel zijn wij overtuigd van een jarenlange levensduur. Deze vier deurstoppers zijn namelijk van polypropyleen vervaardigd. Dit materiaal is tegen een stootje bestand en zorgt daarmee voor een lange levensduur. Als je jarenlang van een set deurstoppers gebruikt wilt maken, is dit simpelweg de beste keuze voor je.

De deurstoppers zijn net iets te licht voor zware deuren; 800 gram per stuk om precies te zijn.

Voordelen
 • Set van 4 deurstoppers
 • Fraai design
 • Op twee manieren te gebruiken
 • Met anti slip onderzijde
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Met rubberen ringen aan de zijkant
Nadelen
 • Net iets te licht voor zware deuren
Conclusie

De Relaxdays deurstoppers vormen volgens ons de beste deurstoppers voor binnen. Deze set is betaalbaar, bestaat uit 4 deurstoppers en brengt tal van voordelen met zich mee. Zo zijn deze stoppers veelzijdig in te zetten, geniet je van een prima kwaliteit en bieden deze deurstoppers handige extra’s. Een ware aanrader dus wat ons betreft!

Beste deurstopper voor binnen én buiten – Esschert Design Deurstopper

Een gekend voordeel van deurstoppers is dat je zo’n product veelzijdig kunt gebruiken. Je kunt ‘m in combinatie met veel deuren gebruiken én je kunt ‘m zowel binnen als buiten gebruiken. Dat is althans het geval als je voor een weerbestendige deurstopper kiest. Mocht je voorkeur daar naar uitgaan, raden wij je deze Esschert Design Deurstopper aan.

Een belangrijk voordeel van deze deurstopper is de veelzijdigheid. Doordat deze deurstopper van kunststof gemaakt is, kun je ‘m zowel binnen als buiten gebruiken. Daarnaast is deze deurstopper vrij groot en zwaar, waardoor je ‘m ook voor nagenoeg alle deuren kunt gebruiken.

Toen wij naar deze deurstopper voor het eerst keken, kregen we direct een glimlach op ons gezicht. De deurstopper ziet er namelijk sierlijk en fraai uit. Ook is het leuk dat het merk Esschert Design deze deurstopper van een toepasselijke tekst heeft voorzien: Door Stop.

Zoals hierboven al aangegeven, is deze deurstopper ook vrij groot uitgevoerd. De deurstopper is 16 centimeter hoog en heeft een diameter van 13 centimeter. Met dank aan deze afmetingen weegt deze deurstopper 2,5 kilogram; dit is meer dan voldoende om ook zware deuren open te houden.

Daarbij is het ook een voordeel dat deze deurstopper over een handig handvat beschikt. Met dit handvat kun je de deurstopper makkelijk optillen en verplaatsen. 

Dat deze deurstopper 2,5 kilogram weegt, is te danken aan de vulling. Esschert Design heeft deze stopper namelijk met kleine steentjes gevuld. Door deze steentjes is de deurstopper vrij zwaar en gebruik je ‘m dus voor nagenoeg alle deuren. Zowel binnen als buiten.

Bij deze deurstopper viel ook het prijskaartje ons direct op: 13,99 euro bij onze partner Bol.com. Met het oog op dit prijskaartje raden wij je het volgende aan: bestel direct meerdere van deze deurstoppers. Daarmee stel je jezelf in staat om meerdere deuren open te houden. Dit doe je dus binnen én buiten.

Esschert Design Deurstopper beste

Waar je wel rekening mee moet houden, is met het scheuren van het materiaal. We hebben van enkele kopers gehoord dat het kunststof na verloop van tijd begint te scheuren. Dit komt ongetwijfeld door het gewicht van de steentjes. Mogelijk spelen ook de weersomstandigheden hier een rol bij, maar dat durven we niet met zekerheid te stellen.

Het materiaal kan na verloop van tijd scheuren.

Voordelen
 • Gaaf design
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Weegt 2,5 kilogram
 • Prima geprijsd
 • Makkelijk te verplaatsen
Nadelen
 • Kan gaan scheuren
Conclusie

De Esschert Design Deurstopper is naar onze mening de beste veelzijdige deurstopper. Deze deurstopper is voor nagenoeg alle deuren te gebruiken, zowel binnen als buiten. Deze variant weegt 2,5 kilogram, is tegen een stootje bestand en is makkelijk te verplaatsen. Houd er wel rekening mee dat het kunststof na verloop van tijd kan gaan scheuren.

Beste goedkope deurstopper voor binnen – Excellent Houseware Home & Style RVS deurstopper

Wil je zo min mogelijk geld aan je nieuwe deurstopper voor binnen uitgeven? Dan is het voor de hand liggend om voor een goedkope set van deurstoppers te kiezen. Een keuze die in veel gevallen niet de juiste is, want wat heb je nou precies aan meerdere deurstoppers? Als je slechts één stopper nodig hebt, kies je het beste voor de Excellent Houseware Home & Style RVS deurstopper.

Volgens ons onderzoek is dit de beste goedkope deurstopper voor binnen. Deze eretitel is te danken aan het prijskaartje van deze variant, maar ook aan de eigenschappen. Het prijskaartje spreekt in ieder geval direct tot de verbeelding: slechts 8,63 euro. En bestel je meerdere van deze deurstoppers? Dan krijg je ook nog een extra korting, oplopend tot wel 19% bij aanschaf van 6 deurstoppers.

Het merk Excellent Houseware heeft voor een vrij simpele deurstopper gekozen. Dit blijkt onder meer uit de afmetingen. Deze deurstopper is namelijk 7,5 centimeter hoog en heeft een diameter van 9 centimeter. De deurstopper valt hierdoor nagenoeg niet op, terwijl de deurstopper wél de deur probleemloos openhoudt.

Dit is onder meer te danken aan de antislip laag aan de onderzijde. Door deze laag schuift deze deurstopper niet weg, terwijl deze laag er ook voor zorgt dat er geen krassen op de vloer komen. Ook is het ideaal dat deze deurstopper over twee stootringen beschikt. Deze stootringen doen hun werk prima als de deur hard tegen deze deurstopper aan klapt.

Overigens kun je deze compacte deurstopper op twee manieren gebruiken. Je kunt ‘m achter de deur zetten, waardoor de deur niet tegen de wand aan kan knallen. Je kunt ‘m echter ook voor de deur zetten, waardoor de deur netjes open blijft staan.

Deze geweldige én goedkope deurstopper is van RVS vervaardigd. Belangrijk voordeel hiervan is dat deze stopper tegen een stootje bestand is. Een ander voordeel is dat de deurstopper door de kleurstelling vrij goed opvalt; de kans dat je over deze stopper struikelt, is daardoor een stuk(je) kleiner. Wel is het zo dat de zilveren/chromen kleur in sommige huizen niet al te fraai is. Bepaal dat goed voor jezelf.

Ook moet je goed rekening met het gewicht van deze deurstopper houden. De deurstopper weegt slechts 1,1 kilogram, waardoor de zwaardere deuren niet open blijven staan. Heb je een ‘normale’ tussendeur die je open wilt laten staan? Dan biedt deze fraaie deurstopper wel uitkomst.

Tip: om van een nog lagere prijs te profiteren, bestel je meerdere deurstoppers in één keer. Bestel je bijvoorbeeld 2 van deze Excellent Houseware deurstoppers bij Bol.com? Dan krijg je 9% korting = slechts 7,82 euro per stuk.

Deze deurstopper is niet voor de zwaardere deuren geschikt.

Voordelen
 • Erg betaalbaar (en staffelkorting)
 • Compact vormgegeven
 • Met antislip laag
 • Met rubberen stootringen
 • Tegen een stootje bestand
Nadelen
 • Kleur mogelijk iets te opvallend
 • Niet voor alle zware deuren geschikt
Conclusie

De Excellent Houseware Home & Style RVS deurstopper is wat ons betreft de beste goedkope deurstopper voor binnen. Het klopt dat andere deurstoppers nog goedkoper zijn, maar die varianten zien wij niet als een volwaardige deurstopper. Dit geldt echter wél voor deze deurstopper. Deze stopper gebruik je voor veel deuren, is veelzijdig te gebruiken en doet zijn werk simpelweg prima. En dat in combinatie met een interessant prijskaartje.

Bekijk prijzen van de Excellent Houseware Home & Style RVS deurstopper bij verschillende winkels:

Koopgids

Wil je graag in je woning gebruik maken van een handige deurstopper? Dan raden wij je graag aan om voor één van bovenstaande varianten te kiezen. Het is niet voor niets dat deze varianten als beste uit onze test naar voren gekomen zijn.

Daarbij is het wel zaak dat je een goede vergelijking voor jezelf gaat maken. Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij deze koopgids voor je opgesteld. In deze koopgids geven wij je tips voor het uitkiezen van de beste deurstopper voor binnen.

Gewicht & afmetingen

Als eerste moet je goed naar het gewicht en de afmetingen kijken:

 1. Gewicht: wat is precies het gewicht van de deurstopper? Dit gewicht moet je afstemmen op de deur(en) die je met de deurstopper open wilt houden.
 2. Afmetingen: ga ook goed na hoe groot een interessante deurstopper precies is. Zoals je aan bovenstaande varianten kunt zien, bestaat er een duidelijk verschil tussen kleine en grote varianten.
Gewicht en afmetingen deurstopper voor binnen

Hoe wil je de deurstopper gebruiken?

Ook moet je goed nadenken over het gewenste gebruik van de stopper. Zo moet je bepalen bij welke deur je de deurstopper wilt gebruiken. Het gewicht van de stopper moet je vervolgens afstemmen op het gewicht van de deur.

Daarbij moet je ook goed kijken naar het exacte doel van de deurstopper. Wil je met de deurstopper de deur open laten staan? Of wil je juist met de stopper een veilige barrière tussen de deur en wand creëren?

Vorm & design

Je zou uiteraard ook goed moeten kijken naar de vorm en het design. De reden hiervoor is terug te zien in dit artikel: de deurstoppers die wij besproken hebben, zien er allemaal anders uit.

Let daarom goed op de exacte vorm van de deurstopper. Zoals hierboven al aangegeven, moet je daarbij ook goed kijken naar de afmetingen. Verder adviseren wij je om goed naar de kleurstelling en het design te kijken. Wil je per sé een zwarte deurstopper? Of wil je graag een deurstopper in een andere kleur hebben?

Ook zou je goed moeten kijken naar handige extra’s:

 • Siliconen of rubberen ringen: deze ringen vormen een extra beschermingslaag voor je deur. Ook bieden deze ringen een extra laag tussen de deur en de wand. Dit komt de levensduur van onder meer de deur en wand alleen maar ten goede.
 • Antislip onderzijde: dankzij een antislip onderlaag schuift deze deurstopper nooit weg. Ook niet als je de deurstopper op een gladde ondergrond/vloer zet.

Het design wordt overigens grotendeels bepaald door het materiaalgebruik. Wij geven in ieder geval de voorkeur aan RVS. Dit materiaal brengt een toffe uitstraling met zich mee én is ook nog tegen een stootje bestand.

Aantal deurstoppers

Wij adviseren je ook om goed naar het aantal deurstoppers voor binnen te kijken. Denk je genoeg te hebben aan één deurstopper? Dan kan het prijstechnisch interessanter zijn om voor een set van 2 stoppers te kiezen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de beste koop uit dit artikel.

Wil je meerdere deuren in je woning open laten staan? Dan is de aanschaf van een set deurstoppers aan te raden. De stoppers passen in dat geval bij elkaar én voor zo’n set betaal je vaak relatief weinig geld.

Aantal deurstoppers voor binnen

Prijs-kwaliteitsverhouding

Heb je enig idee hoeveel geld je aan de deurstopper(s) uit wilt geven? Zoals je bij bovenstaande varianten duidelijk kunt zien, lopen de prijskaartjes nogal uiteen. Bepaal dus goed hoeveel geld je uit wilt geven.

En ga altijd voor kwaliteit. Je kunt ook voor hele goedkope deurstoppers kiezen, maar het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ is daar absoluut op van toepassing. Durf daarom te investeren in de beste deurstopper voor binnen.

Slotwoord

Met een deurstopper voor binnen geniet je van veel gemak. Je houdt moeiteloos een deur open, terwijl je stopper ook achter de deur (tegen de muur aan) neer kunt zetten. Dankzij de veelzijdigheid komt een deurstopper voor binnen altijd goed van pas. Heb je over bovenstaande varianten nog vragen? Neem gerust contact op met onze partner Bol.com. Wij wensen je graag veel plezier én gemak met je nieuwe deurstopper voor binnen!

Tresna.nl
Logo