Beste deurstopper

Word je gek van dichtslaande deuren in je woning? Of wil je graag in je woning enige tocht creëren? In beide gevallen is de aanschaf van een deurstopper aan te raden. Met een deurstopper hou je makkelijk een deur open, waarmee je van tal van voordelen profiteert. Eén van de voordelen is bijvoorbeeld dat je niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen aan je deur. In dit artikel vind je alle informatie over de beste deurstoppers van dit moment.

Onze top 5 deurstoppers

Afbeelding

Product


Perel Deurstopper

Onze beste koop!

Perel Deurstopper

Beste kleine deurstopper

of

Esschert Design Deurstopper

Esschert Design Deurstopper

Beste grote deurstopper

of

GS deurstoppers

GS deurstoppers

Beste set deurstoppers

of

Intersteel Deurstop Vloermontage

Intersteel Deurstop Vloermontage

Beste deurstopper vloermontage

of

Hofftech T4ALL Deurstopper

Hofftech T4ALL Deurstopper

Beste goedkope deurstopper

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Perel Deurstopper

Beste kleine deurstopper

Perel Deurstopper

of

Esschert Design Deurstopper

Beste grote deurstopper

Esschert Design Deurstopper

of

GS deurstoppers

Beste set deurstoppers

GS deurstoppers

of

Intersteel Deurstop Vloermontage

Beste deurstopper vloermontage

Intersteel Deurstop Vloermontage

of

Hofftech T4ALL Deurstopper

Beste goedkope deurstopper

Hofftech T4ALL Deurstopper

of

Voor- en nadelen van een deurstopper

Een deurstopper, ook wel deurbuffer genoemd, komt in elk huis van pas. Dit is met name te danken aan de diverse voordelen van een deurstopper. De belangrijkste voordelen zetten we voor je op een rijtje:

 • Een deurstopper voorkomt dat een deur dichtklapt. Heb je in je woning regelmatig last van dichtslaande deuren? Dan weet je ongetwijfeld dat dit een behoorlijk lawaai met zich mee brengt. Bovendien is het in sommige gevallen absoluut niet wenselijk dat de deur dichtklapt. Door een deurstopper voor de deur te zetten, los je dit probleem makkelijk op. De deur kan simpelweg niet meer dichtklappen.
 • Een deurstopper voorkomt beschadigingen aan de deur. Doordat de deur niet meer dichtklapt, voorkom je ook beschadigingen aan de deur. Zeker als een deur regelmatig heel hard dichtklapt, is dit van grote invloed op het materiaal van de deur én het kozijn. Gebruik een deurstopper en geniet van een langere levensduur van de deur.
 • Een deurstopper is bij elke deur te gebruiken. Een belangrijk voordeel is dat je een deurstopper letterlijk bij elke deur kunt gebruiken. Ongeacht of de deur naar binnen- of naar buiten toe open gaat, komt een deurstopper maar al te goed van pas. Je kunt dan ook bij alle deuren in je woning een deurstopper gebruiken.
 • Met een deurstopper creëer je de gewenste verkoeling. Merk je op dat het in je woning steeds warmer is? Dat heeft met het veranderde weerbeeld te maken. Doordat de temperaturen in ons land steeds hoger liggen, blijft er meer warmte in de woningen hangen. Dit los je op door de deuren tegen elkaar open te zetten. Om dát te doen, komt een deurstopper maar al te goed van pas. Plaats een deurstopper bij je voor- en achterdeur en je geniet van heerlijke verkoeling.
 • Je hebt uit veel designs de keuze. Wil je graag een deurstopper aanschaffen? Dan is het ook een voordeel dat je uit veel soorten deurstoppers kunt kiezen. Je bent hierdoor in staat om het design van de deurstopper aan te laten sluiten op je interieur.
 • Een deurstopper is veilig. Heb je kinderen en/of een huisdier in huis rond lopen? Dan is een deurstopper erg veilig. Doordat de stopper de deur open houdt, hoef je niet bang te zijn dat de vingers van je kind tussen de deur blijven zitten. De deur kan immers niet dichtklappen. Ook voor een hond of kat is dit een fijn voordeel.

Spreken deze voordelen je aan? Dat is goed voor te stellen. De voordelen zijn legio, terwijl je slechts met twee minpunten rekening moet houden. Het eerste minpunt heeft te maken met de afmetingen van een deurstopper. Zelfs als je voor een relatief kleine deurstopper kiest, zie je de stopper eigenlijk altijd liggen. Ook kun je vervelend over zo’n deurstopper struikelen; voorzichtigheid is dus geboden.

Het andere minpunt heeft betrekking op het gewicht van de deurstopper. Als een deurstopper te licht van gewicht is, kan de deur mogelijk niet opengehouden worden. Je moet daarom het gewicht van de deurstopper afstemmen op het gewicht van de deur. Hoe je dat doet, lees je verderop in dit artikel.

Al met al zijn wij erg enthousiast over een deurstopper. Je geniet van veel gemak en je geniet van een kleine investering. Voor een goede deurstopper betaal je slechts een paar tientjes, waarna je jarenlang van de werking geniet. Dat is zéker het geval als je voor één van onderstaande deurstoppers kiest. Dit zijn volgens onze test de vijf beste deurstoppers van dit moment.

Beste kleine deurstopper – Perel Deurstopper

Bij het uitkiezen van een deurstopper moet je een paar belangrijke keuzes maken. Eén van de keuzes heeft betrekking op de afmetingen van de stopper. Gaat je voorkeur uit naar een zo’n klein mogelijke stopper? Dan raden wij je graag deze Perel Deurstopper aan. Volgens onze test is dit de beste kleine deurstopper van het moment.

Dat dit een kleine deurstopper is, blijkt duidelijk uit de afmetingen. De deurstopper is namelijk 7,5 centimeter hoog en heeft een diameter van 9 centimeter. Door deze afmetingen is ‘ie erg compact, waardoor ‘ie in principe nooit in de weg staat. De deurstopper valt door de compacte afmetingen ook nagenoeg niet op. Erg fijn als daar je voorkeur naar uit gaat.

Voor deze deurstopper heeft Perel gekozen voor RVS. Dit materiaal is duurzaam, is robuust en is tegen een stootje bestand. Mocht de deur onverhoopt dichtvallen met de deurstopper ertussen, hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen aan de deurstopper.

Wat hierbij ook een groot voordeel is, is de siliconen rand aan de zijkant. Deze hoge siliconen rand zorgt voor extra bescherming; je beschermt hiermee de deur erg goed. Mocht de deur onverhoopt hard tegen deze deurstopper aan knallen, raakt de deur absoluut niet beschadigd.

Bij wat voor deur wil je deze kleine deurstopper graag gebruiken? Dat maakt in de basis helemaal niks uit. Deze deurstopper is namelijk voor elke deur geschikt, zowel in huis als in de tuin. Mocht je bijvoorbeeld de deur van je tuinhuis open willen laten staan, is dat met de Perel Deurstopper ook mogelijk.

Wat ons ook aanspreekt, is dat deze deurstopper 1,1 kilogram weegt. Dit klinkt wellicht niet als al te veel, maar voor een deurstopper is dit meer dan prima te noemen. Ook als je een iets zwaardere deur hebt, kun je deze deurstopper prima gebruiken.

Moet je nou de hoofdprijs voor deze deurstopper betalen? Nou, het is niet de goedkoopste deurstopper. Bij onze partner Bol.com betaal je 11,10 euro voor deze deurstopper. Je kunt er echter ook voor kiezen om in één keer meerdere van deze deurstoppers te kopen. Als je een set van 4 aanschaft, betaal je slechts 26,95 euro. Dat is een stuk interessanter dus qua prijs!

Beste kleine deurstopper

Wel is het goed om te weten dat sommige kopers kritiek op de onderkant van de deurstopper hebben. De onderkant is volgens hen te glad, waardoor dit geen ideale deurstopper voor op gladde vloeren is. Mocht je een stopper op een gladde ondervloer willen gebruiken, zou je wellicht beter voor een andere variant kunnen kiezen.

De onderkant van deze deurstopper is iets te glad, waardoor deze op gladde vloeren weg kan schuiven.

Voordelen
 • Gewicht van 1,1 kg
 • Erg compact uitgevoerd
 • Van RVS met rubberen ring
 • Binnen én buiten te gebruiken
 • Voor nagenoeg elke deur geschikt
Nadelen
 • Iets te gladde onderkant
Conclusie

De Perel Deurstopper is naar onze mening de beste kleine deurstopper. Deze kleine deurstopper valt niet al te goed op, maar houdt een deur wel probleemloos open. Alleen op gladde vloeren werkt het niet altijd even goed, maar het is volgens ons een meer dan prima deurstopper. Dit komt ook door de materiaalkeuze én het feit dat je deze deurstopper binnen en buiten kunt gebruiken.

Beste grote deurstopper – Esschert Design Deurstopper

Heb je een sierlijke deur in bijvoorbeeld je woonkamer? Of heb je in je kantoor een prachtige deur van bijvoorbeeld staal? Dan is het wellicht niet al te fraai om een kleine deurstopper voor de deur te leggen. Nee, bij zo’n deur is het erg fraai om voor een grote stopper te kiezen. Mocht je voorkeur naar een grote deurstopper gaan, raden wij je de Esschert Design Deurstopper aan.

De Esschert Design Deurstopper is naar onze mening de beste grote deurstopper. Dit heeft te maken met het toffe design en uiteraard met de afmetingen. Deze deurstopper is 16 centimeter hoog en heeft een diameter van 13 centimeter. Met deze afmetingen is deze deurstopper dus significant groter dan de meeste andere deurstoppers.

Wat ons ook erg aanspreekt, is het algehele design van deze deurstopper. De deurstopper beschikt bijvoorbeeld over een handige lus. Mocht je de stopper willen verplaatsen, is dat dankzij deze lus een fluitje van een cent. Ook is het erg leuk dat de tekst ‘Door Stop’ op deze deurstopper aangebracht is. Dat is volgens ons nét zo’n detail waarmee deze stopper zich weet te onderscheiden.

Zoals je mogelijk al verwacht had, is deze deurstopper behoorlijk zwaar. In zijn totaliteit is deze stopper 2,5 kilogram, waardoor ‘ie ook voor zwaardere deuren geschikt is. Met name als je bijvoorbeeld een stalen deur hebt, is dit ideaal. Sowieso is dit een fijne deurstopper in zijn gebruik, onder meer door zijn gewicht. Maar, dankzij de handige lus zet je deze deurstopper dus ook op elke gewenste plek neer.

In onze ogen is deze deurstopper ook relatief voordelig geprijsd. Bij onze partner Bol.com betaal je namelijk 13,99 euro voor deze deurstopper. Voor dit bedrag krijg je een grote deurstopper van een prima kwaliteit. Deze deurbuffer is namelijk van kunststof vervaardigd. Dit materiaal is tegen een stootje bestand en is robuust. Ondanks dat dit vanaf de buitenkant niet zo voelt.

Overigens willen wij nog even terugkomen op de lus. Deze lus is van stof gemaakt, terwijl veel andere fabrikanten voor metaal kiezen. Doordat deze lus van stof is, kan de deur niet beschadigd raken door de lus. Dat is bij een metalen lus wel anders. Op dit gebied heeft Esschert Design dus ook de juiste keuze gemaakt.

Waar je wel rekening mee moet houden, is met het scheuren van het materiaal. Wij hebben van twee kopers te horen gekregen dat de deurstopper na verloop van tijd scheurt. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat dit geen ideale deurstopper voor buiten is. Zo is het niet wenselijk dat deze deurstopper nat wordt.

Esschert Design Deurstopper beste

Deze deurstopper is eigenlijk alleen voor binnenshuis geschikt.

Voordelen
 • Prachtig design
 • Groot uitgevoerd
 • Van kunststof vervaardigd
 • Met een handige lus
 • Betaalbaar
Nadelen
 • Alleen voor binnenshuis geschikt
 • Materiaal kan scheuren
Conclusie

De Esschert Design Deurstopper is naar onze mening de beste grote deurstopper. Doordat deze deurstopper groot én zwaar is, is deze deurstopper voor alle deuren geschikt. De deurstopper ziet er ook nog eens fraai uit, is handig in gebruik en is betaalbaar. Bovendien weet het merk Esschert Design wat kwaliteit leveren is. Een aanrader dus als je een grotere deurstopper wilt hebben.

Beste set deurstoppers – GS deurstoppers

Het gebruik maken van een deurstopper is om tal van redenen aan te raden. Spreken de vele voordelen jou ook aan? En denk je aan één deurstopper niet genoeg te hebben? Dan is het verstandig om voor een set deurstoppers te kiezen. Wij raden je hiervoor deze set van GS aan. Dít is volgens ons de beste set deurstoppers.

Deze eretitel heeft deze set aan meerdere punten te danken. Ten eerste aan de samenstelling van deze set. Als je besluit om deze set te kopen, krijg je maar liefst 4 deurstoppers geleverd. Dit betekent concreet dat je in totaal 4 deuren open kunt laten staan met deze set. Handig!

Ook is het ideaal dat je deze deurstoppers zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Je kunt dus de slaapkamerdeur open laten staan, de buitendeur, de deur naar je thuiskantoor toe en de deur naar de badkamer toe. Wat wil je nog meer?

Deze deurstoppers zijn ook nog eens relatief klein uitgevoerd. De hoogte is 8 centimeter en de diameter is 9 centimeter. Dankzij deze afmetingen geef je deze deurstoppers makkelijk een plekje in je huis. De deurstoppers vallen niet al te goed op, maar dat zou anders volgens ons ook geen probleem zijn.

De GS deurstoppers hebben namelijk een prachtig design. De deurstoppers zijn van RVS gemaakt, maar hebben niet de kenmerkende RVS kleur. In plaats daarvan heeft het merk GS ervoor gekozen om de deurstoppers in het zwart uit te voeren. Dankzij deze kleur zijn deze deurstoppers een aanwinst voor in je huis.

Welke deuren wil je met deze set deurstoppers openhouden? In de basis maakt het niet uit wat voor soort deur het is. De deurstoppers hebben namelijk een gewicht van 1,1 kilogram. Heb je nou een écht zware deur in je woning? Dan kun je ook twee van deze deurstoppers naast elkaar neerzetten. Handig!

Sowieso zijn wij over de handigheid van deze deurstoppers erg te spreken. Zoals je mogelijk op de foto’s al opgemerkt hebt, beschikken de deurstoppers over een siliconen ring. Deze ring voorkomt beschadigingen aan de deur. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld een witte deur hebt.

GS deurstoppers beste

Voor deze set hoef je bovendien niet overdreven veel geld uit te geven. Deze set kost bij onze partner Bol.com namelijk 23,99 euro. Voor dit bedrag krijg je dus maar liefst 4 deurstoppers geleverd; dit komt neer op 6 euro per stuk. Een prima prijs-kwaliteitsverhouding naar onze mening.

Wel moet je rekening houden met de hoogte van de deurstopper. De deurstopper is 8 centimeter hoog, maar dat is op het topje van de afgeronde bovenzijde gemeten. De zijkanten van de deurstopper is dus iets lager. Mocht je een iets hogere deurstopper willen hebben, is dit dus geen geschikte variant.

De deurstoppers zijn door de afgeronde bovenzijde mogelijk iets te laag.

Voordelen
 • Set van 4 deurstoppers
 • In zwart RVS uitgevoerd
 • Met siliconen ring aan de zijkant
 • 1,1 kilogram per stuk
 • Zowel binnen als buiten te gebruiken
Nadelen
 • Had iets hoger gemogen
Conclusie

De GS deurstoppers vormen volgens ons de beste set deurstoppers. Met deze set krijg je de beschikking over maar liefst 4 deurstoppers. Deze stoppers zijn allemaal 1,1 kilogram zwaar, zien er geweldig uit en zijn handig in gebruik. Zo is het mogelijk om de deurstoppers zowel binnen als buiten te gebruiken. Ook de siliconen ring aan de zijkant is een belangrijk voordeel. Al met al een prima set!

Beste deurstopper vloermontage – Intersteel Deurstop Vloermontage

Deurstoppers worden in allerlei soorten en maten aangeboden. Zo kun je uit heel veel losse deurstoppers kiezen, terwijl je ook voor een vloermontage deurstopper kunt kiezen. Mocht dit je voorkeur genieten, raden wij je de Intersteel Deurstop Vloermontage aan. Dit is volgens ons de beste deurstopper die je in de vloer moet monteren.

Dat dit een vloermontage deurstopper is, maakt deze deurstopper automatisch al bijzonder. Als je naar het aanbod van onze partner Bol.com kijkt, zie je namelijk heel veel losse deurstoppers tegen. Je komt slechts een paar vloermontage stoppers tegen, waarvan dit de beste variant volgens ons is.

Dit is wat ons betreft onder meer aan de veelzijdigheid te danken. Je kunt deze deurstopper namelijk op twee manieren gebruiken:

 • Je kunt deze deurstopper voor de deur monteren. Dit betekent dat de deur alleen maar open blijft staan. Indien je graag een vrije doorloop in je woning wilt hebben, kan deze deurstopper uitkomst bieden.
 • Je kunt deze deurstopper achter de deur monteren. Dit is onwijs handig als je bijvoorbeeld iets kwetsbaars achter een deur hebt hangen of staan. Je kunt hierbij denken aan kunst, aan kwetsbare plinten of aan een muur die je fraai netjes wilt houden. Door deze vloermontage deurstop achter de deur te monteren, voorkom je dat de deurstop tegen de muur of het object aan knalt.

Wat ons ook erg aanspreekt, is dat deze deurstopper erg compact uitgevoerd is. De deurstopper is slechts 4 centimeter hoog en heeft een diameter van 3 centimeter. Als je deze deurstopper in de vloer gemonteerd hebt, zie je de deurstopper dus nagenoeg niet. Maar, de deurstopper houdt de deur dus wel netjes open óf netjes tegen.

Dat dit een vloermontage deurstopper betreft, zorgt direct voor een ander voordeel: de robuustheid. Nadat je deze deurstopper in de vloer gemonteerd hebt, geeft de stopper geen krimp. Ook niet al je een deur heel hard tegen de deurstopper aangooit.

Voor deze deurstopper betaal je slechts 14,75 euro. Dit spreekt ons erg aan, aangezien de kwaliteit meer dan prima is. Nadat je deze deurstopper op de juiste manier in de vloer gemonteerd hebt, geniet je hier oprecht jarenlang van. Hierbij geniet je ook nog van de fraaie uitstraling; de deurstopper is volledig in het zwart uitgevoerd. Prachtig!

Intersteel Deurstop Vloermontage beste

Wel moet je rekening met de montage houden. Het is niet zo makkelijk om deze deurstopper te monteren, aangezien je geen leidingen in de vloer wilt raken tijdens het boren. Zeker als je vloerverwarming hebt, is dit een belangrijk aandachtspunt. Zorg er daarom voor dat je goed onderzoek doet naar de leidingen in/onder je vloer.

Deze deurstopper is niet al te makkelijk te monteren; ben erg voorzichtig met de leidingen in de vloer.

Voordelen
 • Prachtig design
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Erg klein uitgevoerd
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
Nadelen
 • Goed opletten met monteren
Conclusie

De Intersteel Deurstop Vloermontage is de beste deurstopper voor vloermontage. Je monteert deze deurstopper in de vloer, waarna je deur altijd open blijft staan. Maar, je kunt ‘m ook achter de deur monteren. In dat geval voorkom je dat de deur openslaat tegen bijvoorbeeld de plint of de muur. Al met al een unieke én erg handige deurstopper voor in huis.

Beste goedkope deurstopper – Hofftech T4ALL Deurstopper

Heb je interesse om een deurstopper aan te schaffen? Weet je alleen niet zo goed of dit wel iets voor jou is op de lange termijn? Of vind je het zonde om hier geld aan uit te geven? In beide gevallen raden wij je de Hofftech T4ALL Deurstopper aan. Uit onze test is gebleken dat dit de beste goedkope deurstopper van het moment is.

Dat deze deurstopper goedkoop is, komt onder meer door de staffelkorting bij onze partner Bol.com. Voor deze deurstopper betaal je een bedrag van 5,51 euro. Maar, bestel je bijvoorbeeld 5 van deze deurstoppers? Dan krijg je 13% korting; de prijs per stuk komt in dat geval uit op 4,82 euro. Een goedkopere deurstopper ga je wat ons betreft niet vinden.

Dat is ook te danken aan de kwaliteit van de deurstopper. Zoals je mogelijk op de foto al gezien hebt, heeft deze deurstopper een afwijkende vorm. De deurstopper is langwerpig en loopt naar boven toe op. Dankzij deze zogeheten wigvorm schuif je deze deurstopper makkelijk onder de deur. Vervolgens kan de deur geen kant op.

Wat hierbij erg handig is, is dat de wig met rubber bekleed is. Door de ribbels in het rubber kan de deur geen kant op. Ook niet als je een relatief zware deur open wilt laten staan.

Deze deurstopper beschikt over een RVS beugel. Deze beugel zorgt voor het gewenste gewicht en voor het nodige gebruiksgemak. Als je de deurstopper wilt verplaatsen, til je ‘m namelijk makkelijk aan deze beugel op. Vervolgens schuif je ‘m onder een andere deur. Overigens kan dit zowel een deur binnen als buiten zijn. Deze goedkope deurstopper is veelzijdig te gebruiken.

Wel moet je rekening met de hoogte van deze deurstopper houden. Op z’n hoogste punt is de deurstopper 3 centimeter hoog, terwijl sommige deuren aan de achterzijde een gat van 5 centimeter hebben. Deze deurstopper is zodoende niet voor alle deuren geschikt.

Wij zijn wel van mening dat je deze deurstopper veelzijdig kunt gebruiken. Je kunt ‘m bijvoorbeeld in je woning gebruiken, maar ook in een kantoorpand of in een hotel. Door de compacte afmetingen gebruik je ‘m in principe altijd en overal.

Deze deurstopper is niet voor alle deuren geschikt, puur vanwege de hoogte van slechts 3 centimeter.

Voordelen
 • Erg voordelig
 • Met rubber bekleed voor extra grip
 • Handig in gebruik
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Met handige RVS beugel
Nadelen
 • Niet voor alle deuren geschikt
Conclusie

De Hofftech T4ALL Deurstopper is de beste goedkope deurstopper. Voor deze deurstopper betaal je slechts 5,51 euro, terwijl je bij onze partner Bol.com ook nog van een extra staffelkorting kunt profiteren. Ongeacht hoe of waar je deze deurstopper gebruikt, geniet je van onwijs veel gemak. Wel moet je rekening houden met de hoogte; deze deurstopper is slechts 3 centimeter hoog.

Koopgids

Zowel in huis als in je tuin komt een deurstopper maar al te goed van pas. Heb je dat ook door en wil je daarom een deurstopper aanschaffen? Wij adviseren je oprecht om voor één van bovenstaande vijf varianten te gaan.

Twijfel je nog tussen meerdere van deze varianten? Dan adviseren wij je om deze koopgids goed door te nemen. In deze koopgids bespreken we de belangrijkste aandachtspunten. Door goed op deze punten te letten, kies je de beste deurstopper uit.

Afmetingen & gewicht

Als eerste wijzen wij je graag op de afmetingen en het gewicht:

 • Afmetingen: hoe groot wil je de deurstopper precies hebben? Een grotere deurstopper is in sommige ruimtes fraai, maar valt in andere ruimtes mogelijk iets te veel op. Dit is echter iets dat je zelf moet bepalen.
 • Gewicht: hoe zwaar is de deur die je open wilt laten staan? Daar moet je het gewicht van de deurstopper op afstemmen. Wij adviseren je om voor een deurstopper met een gewicht van minimaal 1 kilogram te gaan.
Afmetingen en gewicht deurstopper

Vorm & design

Als tweede wijzen wij je graag op de vorm van de deurstopper. Zoals de foto’s in dit artikel duidelijk laten zien, heeft elke deurstopper een unieke vorm. Wil je het liefste een rechthoekige stopper hebben? Of vind je een deurstopper in de wigvorm erg handig? Aan jou de keus.

Let hierbij ook direct op het design van de deurstopper. Bij het design moet je goed naar de kleurstelling kijken, maar ook naar twee handige extra’s:

 • Siliconen rand: als je voor een rechthoekige deurstopper kiest, is het wenselijk dat deze over een siliconen rand beschikt. Met dank aan de siliconen rand raakt de deur niet beschadigd.
 • Antislip bodem: een deurstopper met antislip bodem is ideaal voor op gladde vloeren. Door deze bodem schuift de deurstopper niet tot nauwelijks weg.

Materiaal

Als derde wijzen wij je graag op het materiaal van de deurstopper. Onze voorkeur gaat uit naar RVS, aangezien dit erg robuust is. Ook is RVS van nature al relatief zwaar, waardoor het gewicht van de deurstopper iets hoger uitvalt. De hierboven besproken deurstopper van Esschert Design is echter van kunststof. Een goede deurstopper hoeft dus niet per sé van RVS vervaardigd te zijn.

Aantal deurstoppers

Als vierde wijzen wij je op de gewenste hoeveelheid deurstoppers. Heb je aan één deurstopper voldoende? Of lijkt het je handig om maar direct meerdere deurstoppers aan te schaffen? Mocht dat laatste je handig lijken, is het advies om te kiezen voor een set van deurstoppers.

 Waar wil je de deurstopper gebruiken?

Als vijfde wijzen wij je graag op de hoogte van de deurstopper. Heb je een deur met een tussenruimte van een paar centimeter? Dan zou je voor een relatief hoge deurstopper moeten kiezen. De Hofftech T4all deurstopper is in dat geval niet hoog genoeg.

Ook moet je naar het soort deur kijken. Betreft het een deur in je woning of een deur in je tuin? Indien je een deurstopper buiten wilt gebruiken, moet je voor een weersbestendige deurstopper kiezen.

Waar deurstopper gebruiken

Prijs-kwaliteitsverhouding

Tot slot wijzen wij je graag op de prijs-kwaliteitsverhouding. Bovengenoemde varianten bewijzen in ieder geval dat je niet veel geld uit hoeft te trekken voor een goede deurstopper.

Daarbij raden wij je wel aan om altijd voor kwaliteit te gaan. De bovenstaande deurstoppers zijn van een prima kwaliteit én gebruik je hierdoor jarenlang. Voldoende reden dus om voor één van de bovenstaande varianten te kiezen.

Slotwoord

Als je eenmaal een deurstopper hebt, wil je niks anders meer. Die stelling durven wij wel aan te gaan nadat wij veel deurstoppers uit hebben mogen proberen. De varianten die wij in dit artikel hebben besproken, zijn in ieder geval de allerbeste varianten. Heb je over deze varianten nog vragen? Neem gerust contact op met onze partner Bol.com. Graag wensen wij je veel plezier met je nieuwe deurstopper(s)!

Tresna.nl
Logo