Beste anti inbraak schroeven

In de afgelopen jaren is in ons land een opvallende trend zichtbaar; er vinden steeds minder woninginbraken aan. Toch is het zaak om je woning nog steeds goed te beschermen tegen een mogelijke inbraak. Dit doe je bijvoorbeeld met een goede beveiligingscamera, goede tuinverlichting én goede anti inbraak schroeven. In dit artikel vind je alle informatie over de beste anti inbraak schroeven.

Onze top 4 anti inbraak schroeven

Afbeelding

Product


Secumax Anti-Inbraakschroeven

Onze beste koop!

Secumax Anti-Inbraakschroeven

Beste koop anti inbraak schroeven

of

Dulimex RAIS 3525B Anti-inbraakschroef 3.5 x 25mm

Dulimex RAIS 3525B Anti-inbraakschroef 3.5 x 25mm

Beste anti inbraak schroeven 3,5 mm

of

Dulimex DX Anti-Inbraakschroef Ck

Dulimex DX Anti-Inbraakschroef Ck

Beste lange anti inbraak schroeven

of

Kelfort Anti-inbraakschroef zelftappend RVS A2

Kelfort Anti-inbraakschroef zelftappend RVS A2

Beste anti inbraak schroeven zelftappend

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Secumax Anti-Inbraakschroeven

Beste koop anti inbraak schroeven

Secumax Anti-Inbraakschroeven

of

Dulimex RAIS 3525B Anti-inbraakschroef 3.5 x 25mm

Beste anti inbraak schroeven 3,5 mm

Dulimex RAIS 3525B Anti-inbraakschroef 3.5 x 25mm

of

Dulimex DX Anti-Inbraakschroef Ck

Beste lange anti inbraak schroeven

Dulimex DX Anti-Inbraakschroef Ck

of

Kelfort Anti-inbraakschroef zelftappend RVS A2

Beste anti inbraak schroeven zelftappend

Kelfort Anti-inbraakschroef zelftappend RVS A2

of

Voor- en nadelen van anti inbraak schroeven

De keuze voor anti inbraak schroeven is een keuze die steeds vaker gemaakt wordt. Logisch ook, aangezien je met deze schroeven van talloze voordelen geniet:

 • Anti inbraak schroeven zijn niet zomaar los te draaien. Heb je bijvoorbeeld een raam of kozijn met normale schroeven vastgemaakt? Dan bestaat de kans dat een inbreker deze schroeven binnen mum van tijd losgedraaid heeft. Bij de anti inbraak schroeven is dit echter niet mogelijk. Een kwaadwillend persoon kan deze schroeven alleen met een dremel of multitool os krijgen. Maar, zelfs dan is het niet makkelijk om de schroeven los te draaien.
 • Veelzijdig toepasbaar. Het is ook een voordeel dat de anti inbraak schroeven veelzijdig toepasbaar zijn. Je kunt met deze schroeven bijvoorbeeld een kozijn stevig vastmaken, terwijl je hiermee ook een deur stevig vast kunt maken.
 • Makkelijk in gebruik. Een voordeel van de anti inbraak schroeven is dat je deze schroeven makkelijk vast draait. Het vast draaien gaat erg simpel, maar het los draaien alles behalve simpel. Om de anti inbraak schroeven vast te draaien, hoef je niet al te veel te doen. Dit komt onder meer doordat deze schroeven maar één kant op kunnen draaien. Dit verklaart ook direct de bijnaam ‘ééntoerschroef’.
 • Ook voor anti inbraak strips geschikt. Meer en meer mensen kiezen voor zogeheten anti inbraak strips. Dit zijn strips die je tussen een deur en kozijn kunt plaatsen, waardoor een kwaadwillend persoon de deur niet meer kan forceren. Om deze strips op de perfecte manier te bevestigen, komen anti inbraak schroeven goed van pas. Deze strips en schroeven vormen al met al een perfecte en veilige combinatie.
 • De anti inbraak schroeven zijn betaalbaar. Wil je je huis met een goede beveiligingscamera beveiligen? Dan moet je hier al snel een paar honderd euro aan uitgeven. Wil je je woning graag met anti inbraak schroeven veiliger maken? Dan ben je voor slechts een paar euro of een paar tientjes kwijt. Alleen al om deze reden is het interessant om voor anti inbraak schroeven te kiezen.

Is het dan allemaal koek en ei bij anti inbraak schroeven? Nee, dat is wat ons betreft niet het geval. Je moet deze schroeven namelijk bij voorkeur wel voorzien van zogeheten afdekkapjes of afdekdopjes. Hiermee maak je de schroeven nog veiliger, maar let wel op: deze dopjes worden vaak niet standaard meegeleverd bij de anti inbraak schroeven.

Ook moet je rekening houden met de werking van de anti inbraak schroeven. Dat een kwaadwillend persoon deze schroeven niet zomaar los kan draaien, is uiteraard een belangrijk voordeel. Maar, besef wel goed dat jíjzelf deze schroeven ook niet zomaar los kunt draaien. Voordat je deze schroeven vast draait, moet je daarom zeker weten dat je dit op de juiste plek en manier doet.

Wil je meer weten over een anti inbraak strip en bijbehorende anti inbraak schroeven? In onderstaande video vind je hier meer informatie over:

Als je een 100% veilig huis wilt creëren, kun je niet om de anti inbraak schroeven heen. Deze producten zijn vrij simpel, maar zijn wel van essentieel belang met het oog op de veiligheid. Voldoende reden dus om direct één van onderstaande beste anti inbraak schroeven aan te schaffen.

Beste koop anti inbraak schroeven – Secumax Anti-Inbraakschroeven

Heb je interesse om anti inbraak schroeven aan te schaffen? Dan zou je eerst moeten bepalen waar je de schroeven precies wilt gebruiken. En vervolgens zou je naar de beste koop anti inbraak schroeven op zoek moeten gaan. Dat laatste hoef je gelukkig niet meer te doen. Volgens ons zijn deze Secumax Anti-Inbraakschroeven namelijk de beste koop anti inbraak schroeven van dit moment.

Dit is vooral te danken aan de veelzijdigheid van deze schroeven. De schroeven hebben een diameter van 4 mm, waardoor je de schroeven in veel situaties kunt gebruiken. Het merk Secumax geeft zelf aan dat deze schroeven geschikt zijn voor glaslatten, tuinverlichting, ramen en deuren. Ook zijn dit de ideale anti inbraak schroeven om anti inbraak strips mee vast te zetten.

Als je deze inbraak schroeven bij onze partner Bol.com bestelt, krijg je 22 van deze schroeven geleverd. Dit betekent dat je 22 schroeven hebt om je woning veiliger mee te maken. In de verpakking vind je echter niet alleen 22 schroeven, maar ook 22 dopjes. Dankzij deze dopjes dek je de bovenkant van de schroeven af; ideaal.

Wat wij ook ideaal vinden, is de algehele werking van deze schroeven:

 • Vast draaien. Als je de juiste schroevendraaier gebruikt, kun je deze schroeven makkelijk vast draaien. Dit doe je met een behoorlijke kracht, waardoor de schroeven geen kant op kunnen.
 • Los draaien. Los draaien is bij deze Secumax Anti-Inbraakschroeven dus niet mogelijk. Deze schroeven kunnen maar één kant opgedraaid worden, waardoor deze schroeven extreem veilig zijn.

Overigens heeft het merk SecuMax voor verzinkt staal als materiaal gekozen. Doordat deze schroeven verzinkt zijn, zijn de schroeven beter bestand tegen corrosievorming. Je geniet dan ook jarenlang van deze anti-inbraak schroeven.

Waar wij bij deze schroeven ook enthousiast over zijn, is het prijskaartje. Voor deze set anti inbraak schroeven betaal je bij Bol.com slechts 11 euro. Aangezien je 22 schroeven en 22 dopjes geleverd krijgt, komt dit neer op slechts 0,50 euro per schroef en dopje. Een prima prijs-kwaliteitsverhouding naar onze mening.

Het enige dat wij jammer vinden, is dat de dopjes in het wit uitgevoerd zijn. Deze kleur valt nogal op; wij hadden liever een grijs of zwarte dopje gezien. Maar, wij zijn ons er wel van bewust dat dit slechts een klein detail is.

Dopjes zijn in het wit uitgevoerd; iets te opvallend wat ons betreft.

Voordelen
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Diameter van 4 mm
 • 22 schroeven geleverd
 • 22 dopjes geleverd
 • Top kwaliteit
Nadelen
 • Dopjes in het wit
Conclusie

De Secumax Anti-Inbraakschroeven zijn volgens ons de beste koop anti inbraak schroeven. Deze schroeven zijn veelzijdig te gebruiken, hebben een diameter van 4 mm en worden in een complete set geleverd. Je krijgt namelijk 22 schroeven én 22 dopjes geleverd. Ideaal wat ons betreft om je woning goed te beveiligen.

Beste anti inbraak schroeven 3,5 mm – Dulimex RAIS 3525B Anti-inbraakschroef 3.5 x 25mm

Veel anti inbraak schroeven worden met een diameter van 4 mm uitgevoerd. Door deze diameter zijn de schroeven tegen forse krachten bestand en daarmee veelzijdig te gebruiken. Vind je een diameter van 4 mm echter net iets teveel van het goede? Kies dan voor deze Dulimex RAIS 3525B Anti-inbraakschroef 3.5 x 25mm. Dit is de beste anti inbraak schroef met een diameter van 3,5 mm.

Doordat deze schroeven net iets dunner zijn, komen ze in nog meer situaties goed van pas. Is er eigenlijk net iets te weinig ruimte aanwezig om schroeven te kunnen gebruiken? Dan komt de dikte van slechts 3,5 mm maar al te goed van pas.

Sowieso is de samenstelling van deze anti inbraak schroef geweldig. De schroeven zijn namelijk 3,5 mm dik en 25 mm lang. Met dank aan deze lengte gebruik je deze anti inbraak schroef in tal van situaties. Daarbij spreekt ook de kleurstelling ons nog aan; de schroeven zijn volledig in het zwart uitgevoerd.

Wat bij deze schroef ook opvallend is, is het materiaal: RVS. Daar waar bovenstaande schroeven van verzinkt staal vervaardigd zijn, heeft het merk Dulimex voor RVS gekozen. De schroeven zijn hierdoor tegen een stootje bestand en zijn niet gevoelig voor roestvorming.

Wil je deze anti inbraak schroef graag aanschaffen? Dit doe je op een voordelige manier bij onze partner Bol.com. Bij onze partner Bol.com betaal je voor deze set namelijk 41,69 euro. Dit lijkt vrij veel geld te zijn, maar je krijgt maar liefst 500 stuks geleverd. Met deze 500 stuks kun je dus je gehele woning, schuur en andere gebouwen erg veilig maken.

Dit zijn sowieso anti inbraak schroeven waar je veel kanten mee op kunt. Je kunt glaslatten veilig vastmaken, je kunt buitenverlichting veilig vastmaken en je kunt kozijnen veilig vastmaken. Doordat deze schroeven maar één kant op te draaien zijn, is het gewoonweg heel erg lastig om de schroeven los te draaien. Je maakt het hiermee voor kwaadwillende personen in ieder geval erg lastig.

In principe hebben wij maar één nadeel opgemerkt: het ontbreken van dopjes. Doordat de dopjes ontbreken, kun je deze schroeven niet helemaal afdekken. Dit hadden wij graag toch wel gezien. Bestel daarom bij onze partner Bol.com los nog passende anti inbraak dopjes.

Bij deze schroeven krijg je geen dopjes geleverd.

Voordelen
 • 3,5 mm dikte
 • Lengte van 25 mm
 • Van RVS vervaardigd
 • In een set van 500 stuks geleverd
 • Betaalbaar
 • Veelzijdig te gebruiken
Nadelen
 • Geen dopjes meegeleverd
Conclusie

De Dulimex RAIS 3525B Anti-inbraakschroef 3.5 x 25mm zijn volgens ons de beste koop met een diameter van 3,5 mm. Doordat deze schroeven net iets dunner zijn, kun je ze in bepaalde situaties beter gebruiken dan bovenstaande variant. Deze schroeven krijg je in een set van 500 stuks geleverd, zijn 25 mm lang, zijn in het zwart uitgevoerd en zijn van RVS uitgevoerd. Het enige dat nog ontbreekt, zijn bijpassende dopjes.

Bekijk prijzen van de Dulimex RAIS 3525B Anti-inbraakschroef 3.5 x 25mm bij verschillende winkels:

Beste lange anti inbraak schroeven – Dulimex DX Anti-Inbraakschroef Ck

Heb je interesse om anti inbraak schroeven te gebruiken? Voordat je deze schroeven kunt gebruiken, moet je goed bepalen waar je ze voor wilt gebruiken. Kom je er dan al snel achter dat je langere anti inbraak schroeven nodig hebt? Kies dan voor deze Dulimex DX Anti-Inbraakschroef Ck. Dit is volgens ons de beste lange anti inbraak schroef.

Deze schroeven hebben van Dulimex een lengte van 30 mm gekregen. De schroeven zijn hiermee 5 mm langer dan bovenstaande varianten. Een verschil van 5 mm lijkt niet al te veel zijn, maar procentueel is dit uiteraard wel een behoorlijk verschil. Dit betekent dan ook dat déze Dulimex schroeven in specifieke situaties beter van pas komen.

Deze schroeven werken precies op deze manier zoals je zou mogen verwachten. De schroeven draaien namelijk maar één kant op, waardoor het niet mogelijk is om de schroeven los te draaien. Het vast draaien van de schroeven is een koud kunstje.

Bij deze schroeven valt de lengte in positieve zin op. Wat ons hierbij ook aanspreekt, is dat Dulimex wel gewoon voor een diameter van 4 mm gekozen heeft. Dit stelt je in staat om deze schroeven in nóg meer situaties te gebruiken. Ongeacht wat je aan of in je woning veilig vast wilt zetten; met deze Dulimex anti inbraak schroeven is het een fluitje van een cent.

Spreken deze lange anti inbraak schroeven je volledig aan? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je. Als je deze schroeven bij onze partner Bol.com koopt, krijg je ze in een set van 200 stuks geleverd. Dát stelt je in staat om echt allerlei eigendommen aan je woning stevig vast te zetten. Of onder meer ruiten en kozijnen veilig vast te maken.

Voor deze 200 anti inbraak schroeven betaal je niet eens de hoofdprijs. Voor deze set betaal je namelijk slechts 25,30 euro. Dit komt neer op een bedrag van slechts 0,13 euro per anti inbraak schroef. Een prima prijs-kwaliteitsverhouding dus.

Wat dan wel jammer is, is dat je geen dopjes meegeleverd krijgt. Dit houdt in dat je nog los dopjes bij zou moeten bestellen; daarmee maak je deze schroeven namelijk veiliger (en fraaier). Ook moet je goed rekening houden met het gebruikte materiaal; verzinkt staal. Dit materiaal is op zich prima, maar kan op lange termijn wel gevoelig worden voor roestvorming. Daar heb je bij RVS schroeven geen last van.

Deze schroeven worden jammer genoeg zonder dopjes geleverd.

Voordelen
 • 30 mm lang
 • 4 mm dik
 • 200 stuks geleverd
 • Erg betaalbaar
 • Veelzijdig te gebruiken
Nadelen
 • Zonder dopjes geleverd
 • Gevoelig voor roestvorming
Conclusie

De Dulimex DX Anti-Inbraakschroef Ck vormen volgens ons de beste lange anti inbraak schroeven. Deze schroeven zijn 30 mm lang, waardoor ze beter tot hun recht komen in bepaalde situaties. De schroeven zijn erg betrouwbaar, hebben een dikte van 4 mm en worden in een set van 200 stuks geleverd. Ideaal, niet waar?

Beste anti inbraak schroeven zelftappend – Kelfort Anti-inbraakschroef zelftappend RVS A2

Wil je anti inbraak schroeven graag in metaal of kunststof schroeven? Dan merk je mogelijk al snel op dat dit vrij lastig gaat. Je zou in deze materialen namelijk eerst zelf een gat moet boren. Gelukkig is dat met zelftappende schroeven niet nodig! Kies daarom voor de Kelfort Anti-inbraakschroef zelftappend RVS A2. Dit zijn volgens ons de beste anti inbraak schroeven zelftappend.

Dat deze schroeven zelftappend zijn, brengt belangrijke voordelen met zich mee. Zo is het ideaal dat je niet eerst een schroefgat hoeft te tappen in het metaal of kunststof. Door deze schroef vast te draaien, zorgt de schroef zelf voor een schroefgat. Ideaal dus.

Daarnaast is de werking van deze anti inbraak schroeven zoals je gewend bent van anti inbraak schroeven. Dit betekent dat je de schroeven maar één kant op kunt draaien. Hiermee maak je de schroeven veilig vast, waarna het niet meer mogelijk is om ze los te draaien. Althans; dat is niet op een eenvoudige manier mogelijk.

Deze schroeven hebben van Kelfort een diameter van 4,2 mm gekregen. Het zijn hiermee de dikste schroeven uit deze top 4. Daarnaast zijn deze schroeven ook nog behoorlijk lang; het gaat om schroeven met een lengte van 38 mm. Door deze afmetingen zijn dit schroeven die je in tal van situaties kunt gebruiken. Ideaal naar onze mening.

Ook vinden wij het ideaal dat deze schroeven van RVS vervaardigd zijn. De schroeven zijn hiermee tegen tal van externe factoren bestand en zijn ook niet gevoelig voor roestvorming. Dat is bij bijvoorbeeld schroeven van verzinkt staal een ander verhaal.

Spreken deze anti inbraak schroeven zelftappend je aan? Voor een bedrag van 36,10 euro bestel je deze schroeven al bij onze partner Bol.com. Voor dit bedrag krijg je in totaal 100 schroeven geleverd. Het zijn hierdoor niet de goedkoopste anti inbraak schroeven per stuk, maar het zijn dus wél zelftappende schroeven. En dat is heel wat waard, als je het ons vraagt.

Bij deze anti inbraak schroeven hoef je met slechts één nadeel rekening te houden: het ontbreken van dopjes. Doordat deze dopjes ontbreken, zou je deze bij voorkeur direct mee moeten bestellen bij Bol.com. Verderop in dit artikel vind je informatie over de beste dopjes voor anti-inbraak schroeven.

Deze schroeven worden zonder dopjes geleverd.

Voordelen
 • Zelftappend
 • 4,2 mm dik
 • Lengte van 38 mm
 • 100 stuks 
 • Van RVS
Nadelen
 • Zonder dopjes geleverd
Conclusie

De Kelfort Anti-inbraakschroef zelftappend RVS A2 vormen volgens ons de beste zelftappende anti inbraak schroeven. Doordat deze schroeven zelftappend zijn, breng je de schroeven makkelijk in metaal en kunststof aan. Deze schroeven zijn ook nog eens relatief lang en dik, worden in een set van 100 stuks geleverd en zijn veelzijdig te gebruiken!

Bekijk prijzen van de Kelfort Anti-inbraakschroef zelftappend RVS A2 bij verschillende winkels:

Koopgids

Spreekt het principe van anti inbraak schroeven je aan? Om optimaal van de mogelijkheden te profiteren, moet je op zoek naar de beste anti inbraak schroeven.

Wat de beste anti inbraak schroeven zijn, hangt van de situatie en wensen af. Daarnaast heb je ook nog te maken met meerdere aandachtspunten. De belangrijkste aandachtspunten bespreken we graag in deze koopgids.

Lengte en dikte

Bij elke anti inbraak schroef moet je goed naar de lengte en dikte kijken. Qua dikte is 4,0 mm eigenlijk gebruikelijk. Sommige schroeven zijn net iets dikker (4,2 mm bijvoorbeeld), terwijl andere schroeven net iets dunner zijn (3,5 mm bijvoorbeeld). Dit verschil van 0,5 mm kan echter van grote invloed zijn.

Een gebruikelijke anti inbraak schroef is 35 mm lang. Er bestaan echter ook varianten van bijvoorbeeld 38 mm of zelfs 40 mm. Ook hierbij geldt weer dat dit klein verschil in de praktijk van grote invloed kan zijn. Bepaal daarom op voorhand goed wat voor anti inbraak schroeven je nodig hebt.

Lengte van de anti inbraak schroef

Aantal schroeven

Je zou op voorhand ook goed moeten kijken naar het aantal schroeven. Weet in ieder geval dat anti inbraak schroeven niet per stuk verkocht worden. Nee, bovenstaande varianten worden bijvoorbeeld in sets van 100, 200 of zelfs 500 stuks verkocht. Bepaal daarom goed voor jezelf wat voor jou een ideale hoeveelheid anti inbraak schroeven is.

Zelftappend of niet?

Zoals je in de laatste review hebt kunnen lezen, bestaan er zelftappende schroeven. Deze schroeven tappen zelf een schroefgat, waardoor je dit niet zelf van tevoren hoeft te doen. Spreekt dit je aan? Of vind je dit enigszins overbodig? Aan jou de taak om ook op dit gebied de juiste keuze te maken.

Materiaal

Wij raden je ook aan om goed naar het materiaal van de schroeven te krijgen. Veel schroeven zijn van verzinkt staal gemaakt. Dit is normaal staal met een verzinkte laag, waardoor vorming van corrosie tegengaan wordt. Je kunt echter ook voor 100% RVS schroeven kiezen. Deze schroeven zijn in de bekende kleur uitgevoerd en zijn dus niet gevoelig voor roestvorming.

Met of zonder dopjes?

Je moet ook goed kijken naar de samenstelling van de set anti inbraak schroeven die je bestelt. Onze voorkeur gaat in ieder geval uit naar een set inclusief dopjes. Dankzij de dopjes kun je de bovenkant van de schroeven namelijk netjes afdekken.

Ga je voor een set zonder dopjes? Schaf dan direct één van onderstaande sets met dopjes aan:

Afdekdopjes anti inbraak schroeven

Prijskaartje

Je kunt eventueel met een schuin oog naar het prijskaartje van de anti inbraak schroeven kijken. Dit vinden wij echter minder van belang, aangezien de werking van anti inbraak schroeven eigenlijk onbetaalbaar is. Wel raden wij je aan om naar de verhouding van het prijskaartje en het aantal geleverde schroeven te kijken.

Slotwoord

Met anti inbraak schroeven maak je je woning nog veiliger. Deze unieke schroeven kun je maar één kant opdraaien, waardoor het niet mogelijk is voor kwaadwillende personen om de schroeven los te draaien. Ideaal voor bijvoorbeeld je dure buitenverlichting, beveiligingscamera of kozijnen. Ook komen de anti inbraak schroeven dus goed van pas als je gebruik maakt van anti inbraak strips.

Heb je over bovenstaande schroeven nog vragen? Of wil je van goed advies voorzien worden? Neem gerust contact op met de klantenservice van onze partner Bol.com. Wij wensen je graag veel gemak toe met je nieuwe anti inbraak schroeven!

Tresna.nl
Logo