Beste deurstopper voor buiten

Wil je een binnendeur voortdurend open laten staan? Dan kun je het beste voor een goede deurstopper voor binnen kiezen. Wil je echter een buitendeur open laten staan? Dan heb je uit veel meer soorten deurstoppers de keuze. Tussen welke varianten je precies kunt kiezen, lees je in dit artikel. Daarnaast laten we je in dit artikel direct kennismaken met de vijf beste soorten deurstoppers voor buiten.

Onze top 5 deurstoppers voor buiten

Afbeelding

Product


GS deurstopper

Onze beste koop!

GS deurstopper

Beste koop deurstopper voor buiten

of

ESSIBLE Stevige Deurstoppers

ESSIBLE Stevige Deurstoppers

Beste set deurstoppers voor buiten

of

PD windhaak

PD® - Windhaak

Beste windhaak

of

GB Deuropvangbeugel 74464

GB Deuropvangbeugel 74464

Beste deuropvangbeugel

of

BrightWise deurbuffer

BrightWise deurbuffer

Beste deurbuffer

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

GS deurstopper

Beste koop deurstopper voor buiten

GS deurstopper

of

ESSIBLE Stevige Deurstoppers

Beste set deurstoppers voor buiten

ESSIBLE Stevige Deurstoppers

of

PD windhaak

Beste windhaak

PD windhaak

of

GB Deuropvangbeugel 74464

Beste deuropvangbeugel

GB Deuropvangbeugel 74464

of

BrightWise deurbuffer

Beste deurbuffer

BrightWise deurbuffer

of

Voor- en nadelen van een deurstopper voor buiten

Een deurstopper voor buiten is niet zozeer een onmisbaar product. Als je dit product niet in je tuin hebt, kun je prima je leven leiden. Maar, als je eenmaal een deurstopper buiten hebt gehad, wil je niks anders meer. Met zo’n deurstopper geniet je namelijk van specifieke voordelen:

 • Je kunt allerlei buitendeuren open laten staan. Met een goede deurstopper kun je in principe elke deur open laten staan. Dit kan een schuurdeur zijn, de deur van je tuinhuisje, de achterdeur of de deur van de serre. De mogelijkheden qua deuren zijn dus erg divers.
 • Makkelijk in gebruik. Een algemeen voordeel van een deurstopper is dat deze makkelijk in gebruik is. Ongeacht voor welke variant je kiest, heb je nagenoeg geen omkijken naar de deurstopper. Je kunt de deurstopper eenvoudig naar wens instellen, waarna je van alle mogelijkheden geniet.
 • Zorgt voor de gewenste tocht. Wordt het in de schuur in je tuin ook elke zomer zo warm? Dan weet je als geen ander dat dit vervelend is én ook onhygiënisch kan zijn. Door een deurstopper te gebruiken, creëer je de gewenste tocht. Dit doe je niet alleen als je een schuur hebt, maar ook in alle hierboven benoemde situaties. Bij bijvoorbeeld een serre of tuinhuis is het ook prettig om een tocht te creëren. In alle gevallen kun je de deurstopper uiteraard met een hor combineren; daarmee hou je het ongedierte ook nog buiten.

Wat ons ook aanspreekt, is dat je uit meerdere soorten deurstoppers kunt kiezen. Een normale deurstopper is een vrij simpel product, maar het is wel een product waarmee je van bovengenoemde voordelen geniet. Dit geldt ook voor onder meer een windhaak, een deurbuffer, een deuropvangbeugel en aanverwante producten. Zoals je in bovenstaande tabel kunt zien, hebben wij van alle varianten alvast de beste koop geselecteerd!

Om een buitendeur open te laten staan, heb je sowieso één van bovengenoemde varianten nodig. Hoe de variant precies werkt én wat voor in jouw situatie de beste koop is, is lastig om te bepalen. Je zou hier zelf een goede vergelijking voor moeten treffen, waarvoor wij je met dit artikel graag een handje helpen.

Wel is het belangrijk om goed met specifieke aandachtspunten rekening te houden:

 • De weersomstandigheden. In ons land hebben we vaker met lekker weer te maken, maar ook vaker met extreem slecht weer. Een goede deurstopper moet daarom tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.
 • Het gewicht van de deur. Ook moet je goed kijken naar het gewicht van de deur. De deurstopper moet namelijk in staat zijn om de deur open te kunnen houden.
 • De montage van de deurstopper. De manier waarop je de deurstopper moet monteren, hangt van het soort deurstopper af. Check daarom goed op welke manier je de deurstopper moet monteren.

Al met al is de aanschaf van een deurstopper voor buiten aan te raden. Maar, het is ook een aankoop waar je de nodige tijd aan moet besteden. Je moet de verschillende varianten goed bekijken en een uitgebreide vergelijking maken. Dit hebben wij deels al voor je gedaan. Hieronder vind je namelijk alle informatie over de beste deurstoppers voor buiten van dit moment!

Beste koop deurstopper voor buiten – GS deurstopper

Heb je interesse om een deurstopper voor buiten aan te schaffen? Wat ons betreft hoeft een dergelijke deurstopper niet altijd even bijzonder te zijn. Sterker nog; vaak raden wij de aanschaf van een simpele deurstopper aan. Mocht je eigen voorkeur ook naar een simpele deurstopper uitgaan, raden wij je graag deze GS Deurstopper aan.

Volgens onze test is dit de beste koop deurstopper voor buiten. Deze deurstopper is van de juiste materialen vervaardigd, is zwaar genoeg en is daardoor op veel deuren te gebruiken. Bovendien is het fijn dat de afmetingen van deze deurstopper voor de gewenste veelzijdigheid zorgen.

Zoals je op de foto kunt zien, is het ontwerp van de GS deurstopper vrij simpel. De deurstopper is in het zwart uitgevoerd, maar dat is ‘gewoon’ een coating die over het materiaal heen aangebracht is. De deurstopper zelf is namelijk van RVS vervaardigd. Dat is dan ook direct de reden waarom je deze deurstopper ook voor buiten kunt gebruiken. RVS is namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden.

De deurstopper heeft een diameter van 9 centimeter en een hoogte van 8 centimeter. Dit betekent dat de deurstopper voor de meeste deuren geschikt is. In principe kun je deze deurstopper gebruiken voor de schuurdeur, voor de deur(en) van je tuinhuis en voor de achterdeur van je woning.

Het gewicht van deze deurstopper is goed, maar is niet perfect. Het gewicht is namelijk 1,1 kilogram, waardoor de deurstopper niet alle buitendeuren open kan houden. Mocht je een zwaardere buitendeur hebben, is het gewicht niet toereikend genoeg.

Waar wij wel erg over te spreken zijn, zijn enkele handige extra’s:

 • Antislip onderzijde. Als je deze deurstopper op je fraaie tuintegels zet, wil je niet dat de deurstopper weg kan glijden. Om dit te voorkomen, heeft GS een antislip laag aan de onderzijde aangebracht. De deurstopper staat hiermee zo stevig als een huis.
 • Rubberen stootringen. Aan de zijkant van deze deurstopper zijn twee rubberen stootringen aangebracht. Deze ringen voorkomen dat de deur beschadigd, indien de deur tegen de deurstopper aan knalt.

Wel moet je rekening houden met de zwarte kleur. Deze zwarte kleur is gaaf, maar kan na verloop van tijd wel vervagen. Hier spelen uiteraard de verschillende weersomstandigheden een bepalende rol bij. De kans is dan ook groot dat deze deurstopper niet al te lang fraai blijft.

Maar, voor een bedrag van 14,99 euro kun je deze deurstopper maar beter direct aanschaffen. Dit is het prijskaartje dat onze partner Bol.com aan deze geweldige deurstopper gegeven heeft. Een geweldige deurstopper waar je zowel buiten als binnen veel plezier aan kunt beleven.

De zwarte kleur kan na verloop van tijd vervagen.

Voordelen
 • Voor veel deuren geschikt
 • Van RVS vervaardigd
 • Prima afmetingen
 • Met antislip onderzijde
 • Flexibel in gebruik
 • Met rubberen stootringen
Nadelen
 • Zwart kan vervagen
 • Niet alle zware buitendeuren geschikt
Conclusie

De GS deurstopper is naar onze mening de beste koop deurstopper voor buiten. Met deze deurstopper geniet je van de gewenste flexibiliteit, van de gewenste kracht en van het gewenste gemak. De deurstopper is ook nog van een prima kwaliteit, waardoor je jarenlang van deze deurstopper gebruik kunt maken. Al meta l een prima aankoop naar onze mening!

Beste set deurstoppers voor buiten – ESSIBLE Stevige Deurstoppers

Heb je oren naar de aanschaf van een deurstopper voor buiten? Gezien de bovengenoemde voordelen is dit goed voor te stellen. Maar, het is ook goed voor te stellen dat je meer dan één deurstopper nodig hebt. Mocht dit het geval zijn, raden wij je deze ESSIBLE Stevige Deurstoppers aan. Dit is volgens ons de beste set deurstoppers voor buiten.

Indien je voor deze set kiest, krijg je twee geweldige deurstoppers geleverd. Zoals je op de foto al kunt zien, zijn dit hele andere deurstoppers dan bovengenoemde variant. Deze deurstoppers maak je namelijk aan de deur vast, waarna je de deurstopper omlaag kunt doen. Daarmee zet je de deurstopper – en de deur – stevig vast.

Bij deze set deurstoppers valt onder meer het gemak direct op. Zoals je op de foto schuin hieronder kunt zien, is het een fluitje van een cent om de deurstopper vast te zetten. Dit doe je gemakkelijk door je voet op de deurstopper te zetten en je voet naar beneden te duwen. Vanaf dat moment staat de deur muurvast.

Je hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen aan de tegels in je tuin. Het merk ESSIBLE heeft deze deurstoppers namelijk van een rubberen laag voorzien. Deze laag voorkomt dat de deurstopper schade aan de tegels aan kan richten.

Deze deurstoppers zijn allebei van RVS vervaardigd. Dit materiaal is robuust, is tegen een stootje bestand en is tegen alle weersomstandigheden bestand. Ongeacht of het nou koud of warm buiten is, geeft deze deurstopper geen enkele krimp. Je geniet elke dag van de gewenste werking; nu, maar ook de komende jaren nog.

Verder is het ideaal dat je niet kunt struikelen over deze deurstopper. Dat is vooral ten opzichte van bovenstaande variant een belangrijk voordeel. Als je eventjes niet op let, kun je over de GS deurstopper lelijk struikelen. Bij deze deurstoppers voor buiten hoef je daar niet bang voor te zijn.

Wat wij ook een belangrijk voordeel vinden, is dat je deze deurstoppers naar wens kunt verstellen. Deze rubberen onderkant kun je naar wens verstellen, waardoor de deurstopper perfect op de vloer aansluit. Dit zorgt er dan ook voor dat de deurstopper op alle oppervlakten te gebruiken is.

ESSIBLE Stevige Deurstoppers beste

Moet je nou de hoofdprijs voor deze beste set deurstoppers voor buiten betalen? Dat valt reuze mee. Bij onze partner Bol.com kost deze set slechts 39,95 euro. Voor dit bedrag krijg je dus de beschikking over twee deurstoppers die beide hun werk perfect doen.

Waar je wel rekening mee moet houden, is met de montage. Het is namelijk zaak dat je deze deurstopper aan de deur vastmaakt. Dát betekent dat je in de deur moet boren en de deurstopper stevig aan de deur vast moet maken. In lang niet alle situaties is dit wenselijk, bijvoorbeeld als je een prachtige buitendeur hebt.

Deze deurstoppers moet je aan de deur vastmaken.

Voordelen
 • Set van 2 deurstoppers
 • Makkelijk en comfortabel in gebruik
 • Staat stabiel op alle ondergronden
 • Naar wens te verstellen
 • Van hoogwaardige materialen (RVS)
Nadelen
 • Lastig(er) te monteren
Conclusie

De ESSIBLE Stevige Deurstoppers vormen volgens ons de beste set deurstoppers voor buiten. Deze deurstoppers maak je aan je buitendeur vast, waarna je ze makkelijk omlaag kan duwen. Nadat je dat hebt gedaan, klemt de deurstopper op de grond vast. De deur staat hiermee open en kan echt geen enkele kant op. Gemak dient de mens; dit gezegde is zeker van toepassing op deze set deurstoppers voor buiten.

Beste windhaak – PD® - Windhaak

Wil je graag je buitendeur open kunnen laten staan? En wil je op die manier een vrije doorloop of de gewenste tocht creëren? Het is daarbij belangrijk om goed te bepalen waar je precies naar op zoek bent. Je hoeft namelijk niet altijd voor een ‘traditionele’ deurstopper te kiezen. Je kunt ook eens kijken naar een windhaak; de PD windhaak is binnen het huidige aanbod volgens ons de beste koop.

Met deze windhaak hou je op een hele simpele manier de buitendeur open. Dit doe je door de haak aan de muur te monteren en het oogje aan de deur. Doe nu de deur open en stop de haak in het rondje dat aan de deur vast zit. De windhaak zit nu muurvast en daarmee zit de deur ook muurvast. Zelfs bij harde wind geeft de windhaak geen enkele krimp.

Dat dít de beste koop windhaak volgens ons is, is onder meer aan de afmetingen te danken. Het merk PD heeft ervoor gekozen om de windhaak een lengte van 120 mm mee te geven. Dit betekent dat de openstaande deur op zo’n 12 cm van de muur af blijft. Hiermee voorkom je simpel dat er schade aan je deur danwel aan de muur ontstaat.

Deze windhaak is van RVS vervaardigd. Dankzij dit materiaal geeft de windhaak geen krimp, is de windhaak robuust en is de windhaak tegen alle mogelijke weersomstandigheden bestand. Op de momenten dat je deze windhaak niet gebruikt, neemt ‘ie bovendien amper ruimte in beslag. Dát is te danken aan de compacte afmetingen.

Wel moet je even goed rekening houden met de montage van de windhaak. Om van deze windhaak gebruik te kunnen maken, moet je twee taken uitvoeren:

 • Je moet de windhaak aan de muur vastmaken. Bij deze windhaak krijg je hier de benodigdheden voor geleverd, maar dit betekent wel dat je in steen moet boren. Je weet ongetwijfeld dat dit niet zomaar met elke boor mogelijk is.
 • Je moet het oogje aan de deur vastmaken. Ook is het noodzakelijk dat je in de deur gaat boren. Je moet immers wel de haak door het oogje heen kunnen doen; voor dit oogje moet je in de deur boren. Zeker als je een fraaie deur hebt, is dit wellicht zonde.
PD windhaak beste

Wat ons betreft is dit een prima oplossing om een buitendeur open te laten staan. Dit komt door bovengenoemde voordelen én komt door het prijskaartje. Bij onze partner Bol.com betaal je namelijk slechts 4,55 euro voor deze windhaak. Een betere goedkope deurstopper voor buiten ga je simpelweg niet vinden.

Het monteren van deze windhaak vraagt om boren in de muur en deur.

Voordelen
 • Erg makkelijk in gebruik
 • Valt nagenoeg niet op
 • Voor de meeste deuren geschikt
 • Van RVS
 • Ideale lengte
 • Gunstig geprijsd
Nadelen
 • Je moet in de deur boren
 • Je moet in de muur boren
Conclusie

De PD windhaak is naar onze mening de beste windhaak. Deze windhaak blinkt met name op het gebied van eenvoud uit. De windhaak ziet er eenvoudig uit, is eenvoudig te gebruiken en heeft een eenvoudige werking. Maar, de werking is wel onwijs effectief. Met deze 12 centimeter lange windhaak laat je probleemloos je buitendeur open laten staan. Ook is dit de goedkoopste optie om je deur open te laten staan!

Beste deuropvangbeugel – GB Deuropvangbeugel 74464

Spreekt het principe van een windhaak je wel aan? Maar, lukt het bij je deur niet om een geschikte windhaak te vinden of te monteren? Dan kun je ook eens kijken naar een deuropvangbeugel. Dit is een multifunctionele deurstopper waar een windhaak één van de drie onderdelen van is. Wij raden je graag de GB Deuropvangbeugel 74464 aan.

De GB Deuropvangbeugel 74464 is naar onze mening de beste deuropvangbeugel. Deze opvangbeugel is veelzijdig te gebruiken, is in een haakse hoek (90 graden) uitgevoerd en voldoet aan de meeste van onze eisen.

Met dit driehoekige model laat je probleemloos een buitendeur open staan. Dit doe je als volgt:

 • Stap 1: doe de deur open. De deur komt nu tegen de rubberen dop op de deuropvangbeugel aan. Dankzij deze rubberen dop hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen aan de deur.
 • Stap 2: doe nu het haakje door het oogje op de deur heen. Met deze windhaak blijft de deur perfect open staan, zoals ook bij bovenstaande windhaak het geval is.
 • Stap 3: nergens omkijken naar. Met deze deuropvangbeugel heb je vervolgens nergens omkijken naar. De deur blijft netjes openstaan, je hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen en je kunt de deur weer makkelijk ontkoppelen.

Om van deze deuropvangbeugel gebruik te kunnen maken, heb je wel een muur naast de deur nodig. Op deze muur moet je de deuropvangbeugel wel kunnen monteren; houd er rekening mee dat de beugel toch wel een paar centimeter breed is.

De samenstelling van deze deuropvangbeugel vinden wij geweldig. Dit is te danken aan de opvangbeugel zelf, maar ook aan de bijbehorende deurbuffer en de windhaak. De term deurbuffer is een synoniem voor de term deurstopper en heeft in dit geval betrekking op de rubberen dop. Deze dop voorkomt dus beschadigingen aan de deur.

Om van deze deuropvangbeugel gebruik te kunnen maken, moet je wel de nodige taken verrichten:

GB Deuropvangbeugel 74464 beste
 • Je moet opmeten waar de deuropvangbeugel precies moet komen. Houd hierbij rekening met de hoek waarin je wilt dat de deur open komt te staan.
 • Je moet het oogje op de deur monteren. Alleen als je een oogje op de deur gemonteerd hebt, kun je de deur vast zetten met de windhaak.

Heb je deze deuropvangbeugel gemonteerd? Dan is dit een deurstopper voor buiten waar je jarenlang van geniet. Dit is te danken aan het gemak, maar ook aan de robuustheid van de deurstopper. De deurstopper is van de juiste materialen vervaardigd en is daarmee tegen een (flink) stootje bestand.

Voor deze deuropvangbeugel betaal je bovendien niet de hoofdprijs. Deze deuropvangbeugel kost slechts 21,70 euro bij onze partner Bol.com. Voor net iets meer dan 2 tientjes geniet je van de prima werking en de vele mogelijkheden.

Het monteren van deze deuropvangbeugel heeft de nodige voeten in aarde.

Voordelen
 • Voor elke naar buiten toe draaiende deur geschikt
 • Met deurbuffer en windhaak
 • Makkelijk in gebruik
 • Erg stevig en robuust
 • Betaalbaar
Nadelen
 • Montage heeft wat voeten in aarde
Conclusie

De GB Deuropvangbeugel 74464 is wat ons betreft de beste deuropvangbeugel. Deze beugel monteer je op de muur naast de deur, waarna je met de meegeleverde windhaak de deur open kunt zetten. De deur kan geen kant op, aangezien de deuropvangbeugel stevig en robuust is. Voor deze deuropvangbeugel betaal je bovendien net iets meer dan 2 tientjes.

Beste deurbuffer – BrightWise deurbuffer

Om deze top 5 van beste deurstoppers voor buiten te complementeren, zijn wij op zoek gegaan naar de beste deurbuffer. Het lastige hierbij is alleen dat de term deurbuffer voor verschillende soorten deurstoppers gebruikt wordt. De term wordt gebruikt voor een rubberen dop, zoals bij bovenstaande variant. Met zo’n dop kun je echter de deur niet open laten staan.

Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een ander soort deurbuffer. Een deurbuffer die ook wel te boek staat als een deurvastzetter en een deurstopper. Onze keuze is daarbij uiteindelijk op de BrightWise deurbuffer gevallen. Dít is volgens ons de beste deurbuffer van het moment.

Dat deze deurbuffer als een deurvastzetter bekend staat, is goed te verklaren. Je zet deze deurbuffer namelijk zelf op de grond vast, waarna de deur ook op de grond vast komt te staan. De deur kan hierdoor niet meer open en dichtslaan, waardoor je van veel gemak verzekerd bent.

Wat hierbij erg handig is, is dat je deze deurbuffer makkelijk kunt gebruiken. Om de deur vast te zetten, hoef je niet eens te bukken. Duw met je voet de deurbuffer naar beneden en de deurstopper zit direct muurvast. Om de deur vervolgens weer te ontgrendelen, hoef je de deurbuffer alleen maar omhoog te drukken.

Bij deze deurbuffer hoef je niet bang voor je tegels te zijn. De deurbuffer beschikt namelijk aan de onderkant over een beschermende rubberen dop. Deze dop zorgt voor een zachte tussenlaag tussen de deurbuffer en de vloer, waardoor de vloer niet beschadigd kan raken.

Dat dit de beste deurbuffer is, komt onder meer door het ontwerp. Het merk BrightWise heeft voor een simpel doch zéér doeltreffend ontwerp gezorgd. De deurbuffer geeft geen krimp, is simplistisch vormgegeven is van metaal vervaardigd. Dankzij het metaal is dit een deurbuffer die je prima buiten kunt gebruiken; de deurbuffer is immers tegen alle weersomstandigheden bestand.

Wat wij wel iets minder vinden, is het prijskaartje van deze deurbuffer. Voor deze deurbuffer betaal je namelijk een bedrag van 39,95 euro. Dit vinden wij vrij duur voor een deurbuffer.

BrightWise deurbuffer beste

Ook moet je even goed rekening houden met de montage. Door het voorgeboorde gaatje is de montage erg simpel, maar je moet dus wel in je deur boren. Als je dit bijvoorbeeld zonde vindt, is het verstandiger om voor een andere deurbuffer te kiezen.

Deze deurbuffer is relatief duur; net iets minder dan 40 euro.

Voordelen
 • Erg makkelijk in gebruik
 • Zorgt ervoor dat de deur muurvast openstaat
 • Zowel buiten als binnen te gebruiken
 • Prima kwaliteit en simplistisch ontwerp
 • Voor alle deuren geschikt
Nadelen
 • Duur
 • Je moet in de deur boren
Conclusie

De BrightWise deurbuffer is naar onze mening de beste deurbuffer. Met deze deurbuffer zet je de deur makkelijk open, waarna de deur ook volledig open blijft staan. Zonder ook maar een krimp te geven. Deze deurbuffer is robuust, is tegen alle weersomstandigheden bestand en is makkelijk in gebruik. Houd er wel rekening mee dat je voor deze deurbuffer in de deur moet boren.

Koopgids

Een deurstopper is ideaal voor elke buitendeur ideaal. De deurstopper zorgt ervoor dat de deur netjes open blijft staan, waardoor je nooit meer last van open- en dichtslaande buitendeuren hebt.

Maar, het is wel zaak om een goede vergelijking tussen de verschillende deurstoppers te maken. Hier helpen wij je graag een handje bij. Neem onderstaande koopgids door, let goed op de benoemde aandachtspunten en schaf snel de beste deurstopper voor buiten aan.

Soorten deurstoppers

Allereerst is het zaak om een keuze te maken tussen de verschillende soorten deurstoppers. De vier varianten zetten we graag voor je op een rijtje:

 • Losse deurstopper: dit is een deurstopper die je voor de deur kunt schuiven, waarna de deurstopper voorkomt dat de deur dichtslaat. Met zo’n deurstopper ben je vrij flexibel, maar de deurstopper is niet voor alle (zware) deuren geschikt.
 • Vastzittende deurbuffer/deurstopper: dit is een deurstopper of deurbuffer die je aan de deur vast moet maken. Vervolgens kun je de deur opendoen en de deurbuffer naar beneden toe duwen. De deurstopper komt nu op de grond terecht en voorkomt dat de deur dicht gaat.
 • Windhaak: dit is één van de simpelste oplossingen eigenlijk. Je maakt de windhaak aan de muur vast en je maakt vervolgens een oogje op de deur vast. Doe de deur open, stop het haakje door het oog heen en je hebt nergens meer omkijken naar.
 • Deuropvangbeugel: dit is de meest uitgebreide vorm van een deurstopper voor buiten. Zo’n beugel moet je aan de muur monteren, waarna je de bijbehorende windhaak door het oogje op de deur heen kunt doen. De deur blijft nu netjes openstaan.

Situatie & voorkeuren

Het is ook zaak om goed naar de situatie in je tuin te kijken. Wat voor deur wil je precies in je tuin openzetten? En zit er naast deze deur bijvoorbeeld een muurtje? Als dat niet het geval is, kun je een windhaak of deuropvangbeugel al direct vergeten.

Uiteraard maakt het gewicht van de deur ook nog uit. Indien je een hele zware deur hebt, heb je niks aan een losse deurstopper. In dat geval kies je beter voor één van de zwaardere deurstoppers voor buiten.

Soort deurstopper voor buiten

Tot slot heb je ook nog met je persoonlijke voorkeuren te maken. Maak daarvoor voor jezelf een analyse tussen bovengenoemde varianten. Je merkt dan direct op naar welke variant je voorkeur uitgaat.

Montage

Bij een deurstopper voor buiten is het belangrijk om goed naar de montage te kijken. Op welke manier kun je de deurstopper aan de deur vastmaken? Of moet je de deurstopper aan zowel de muur als aan de deur vastmaken? Let goed op of je alle benodigdheden hiervoor meegeleverd krijgt.

Gebruiksgemak

Ook wijzen wij je graag op het gebruiksgemak van de deurstopper. Bij sommige deurstoppers is het bijvoorbeeld niet nodig om te bukken. Dát brengt het nodige gebruiksgemak met zich mee.

Ook dit is iets waarbij je goed naar je eigen voorkeuren moet kijken. Waar hecht je veel waarde aan? En wat valt binnen jouw boekje van ‘gemak’?

Prijs-kwaliteitsverhouding

Kies alleen voor een deurstopper voor buiten die goed aangeschreven staat. Tijdens onze test hebben wij – helaas – op moeten merken dat veel deurstoppers niet van de gewenste kwaliteit zijn.

Daarnaast is het wellicht nog interessant om met een schuin oog naar het prijskaartje te kijken. Dit heeft vooral te maken met de uiteenlopende kosten. Voor de beste windhaak betaal je bijvoorbeeld slechts 4 euro en voor de beste deurbuffer betaal je 40 euro.

Slotwoord

Een deurstopper voor buiten is een handige aanvulling voor in je tuin. Met zo’n deurstopper laat je makkelijk je deur openstaan, waarmee je van het nodige gemak verzekerd bent. Maak daarvoor wel een goede vergelijking tussen de verschillende soorten. Heb je over bovenstaande varianten nog vragen? Neem  gerust contact op met de klantenservice van Bol.com. Wij wensen je graag veel plezier en gemak met je nieuwe deurstopper voor buiten!

Tresna.nl
Logo