Beste deurvastzetter

Open- en dichtslaande deuren; is dat ook iets waar je een hekel aan hebt? Om te voorkomen dat de deuren in je woning open en dicht slaan, is het aan te raden om een deurvastzetter te gebruiken. Met een deurvastzetter zet je een deur als het ware vast, waardoor deze geen kant meer op kan. In dit artikel vertellen wij je alles over de soorten deurvastzetters, terwijl wij je ook kennis laten maken met de vijf beste deurvastzetters:

Onze top 5 deurvastzetters

Afbeelding

Product


ESSIBLE deurvastzetter

Onze beste koop!

ESSIBLE Deurvastzetter

Beste koop deurvastzetter

of

PD® Windhaak 12cm

PD® - Windhaak 12cm

Beste deurhaakje

of

Woelm Deurvastzetter

Woelm Deurvastzetter

Beste deurvastzetter vloermontage

of

Mejawa deurvastzetter muurplaat

Mejawa deurvastzetter muurplaat

Beste deurvastzetter wandmontage

of

BrightWise® deurvastzetter

BrightWise® deurvastzetter

Beste deurvastzetter pen

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

ESSIBLE deurvastzetter

Beste koop deurvastzetter

ESSIBLE deurvastzetter

of

PD® Windhaak 12cm

Beste deurhaakje

PD® Windhaak 12cm

of

Woelm Deurvastzetter

Beste deurvastzetter vloermontage

Woelm Deurvastzetter

of

Mejawa deurvastzetter muurplaat

Beste deurvastzetter wandmontage

Mejawa deurvastzetter muurplaat

of

BrightWise® deurvastzetter

Beste deurvastzetter pen

BrightWise® deurvastzetter

of

Voor- en nadelen van een deurvastzetter

Wil je graag dat een deur in je woning niet meer open en dicht klapt? Dan kun je kiezen voor de aanschaf van een deurstopper. Een deurstopper laat een deur open staan, maar functioneert niet in alle situaties even goed. Als het bijvoorbeeld om een zware deur gaat, is een deurstopper niet stevig genoeg om de deur daadwerkelijk open te laten staan.

Met een deurvastzetter is dit wel mogelijk. Deze producten zijn dusdanig stevig dat elke deur met zo’n deurvastzetter open blijft staan. Dat is echter niet het enige voordeel. Nee, met een goede deurvastzetter geniet je van de nodige voordelen:

 • Voor binnen én buiten geschikt. In het aanbod van onze partner Bol.com zijn deurvastzetters voor zowel binnen als voor buiten geschikt. Je kunt dus elke deur in je huis én in je tuin met een deurvastzetter ‘vast’ zetten.
 • Makkelijk te ‘bedienen’. Een goede deurvastzetter is erg makkelijk te bedienen. Dit doe je bijvoorbeeld door de drukknoop van de vastzetter naar beneden te drukken.
 • Keuze uit meerdere soorten deurvastzetters. Zoals je in bovenstaande tabel al kunt zien, heb je de keuze uit meerdere soorten deurvastzetters. Doordat je deze keuze hebt, kun je in jouw situatie altijd een geschikte vastzetter vinden.
 • Betaalbaar én lange levensduur. Heb je bovenstaande deurvastzetters al even snel bekeken? Dan valt je mogelijk op dat deze vastzetters helemaal niet al te prijzig zijn. Dat klopt en daarbij is het ook nog een groot voordeel dat deze deurvastzetters een lange levensduur hebben. De komende jaren geniet je dus optimaal van je nieuwe deurvastzetter!
 • Een deurvastzetter voorkomt beschadigingen. Als je voor een goede deurvastzetter kiest, voorkom je hier beschadigingen mee aan je woning of aan de deur zelf. Dit komt puur doordat de deurvastzetters als buffer functioneren tussen de muur en de deur.
 • Met een deurvastzetter heb je geen last meer van open- en dichtslaande deuren. Het probleem dat we in de inleiding van dit artikel geschetst hebben, los je makkelijk op met een goede deurvastzetter. Je hebt nooit meer last van open- en dichtslaande deuren, waardoor de leefomgeving voor je kind en/of huisdier ook nog veiliger worden.

Belangrijk voordeel is dus dat je uit meerdere soorten deurvastzetters kunt kiezen. Wij vinden dit echter aan de andere kant ook een nadeel; het is hierdoor namelijk niet makkelijk om de juiste deurvastzetter voor in jouw situatie te vinden. Om dit op te lossen, hebben wij dit artikel voor je geschreven. En hebben we bewust vijf categorieën bedacht, waarbij we per categorie naar de beste koop gezocht hebben.

Daarnaast moet je goed kijken naar de manier van bevestigen. Je kunt namelijk voor een deurvastzetter met vloermontage kiezen, maar ook voor een deurvastzetter die je aan de muur of deur vast moet maken. Besef goed dat je hiervoor dus in de deur of muur moet boren; ga bij jezelf goed na in hoeverre je dat wel of geen probleem vindt.

Tot slot is het belangrijk om heel kritisch te zijn. Lang niet alle deurvastzetters die wij uitgeprobeerd hebben, voldoen aan onze eisen. Kies daarom voor één van de deurvastzetters die we hieronder bespreken, zodat je in ieder geval voor kwaliteit gaat.

Beste koop deurvastzetter – ESSIBLE Deurvastzetter

In het huidige aanbod van deurvastzetters kom je veel varianten tegen. Het was voor ons hierdoor niet gemakkelijk om de beste koop aan te wijzen. Uiteindelijk hebben we besloten om te kiezen voor een deurvastzetter die je veelzijdig kunt gebruiken. En die je op de juiste deuren naar wens kunt gebruiken. Onze keuze is, aan de hand van deze criteria, gevallen op de ESSIBLE Deurvastzetter. Dít is de beste koop deurvastzetter.

Dat dit de beste koop deurvastzetter is, is onder meer aan de veelzijdigheid te danken. Deze luxe deurvastzetter kun je namelijk op binnendeuren gebruiken, maar ook op buitendeuren. Belangrijk om te beseffen is wel dat je deze deurvastzetter op de deur zelf moet monteren.

Dat brengt enerzijds een nadeel met zich mee; je moet in de deur boren. Het brengt anderzijds ook een voordeel met zich mee: je kunt deze deurvastzetter onwijs simpel gebruiken. Door de stopper met je voet naar beneden te drukken, zet je de deur vast óf ontgrendel je de deur juist. Zonder te bukken stel je de stand van je deur dus naar wens in.

Het merk ESSIBLE heeft ook nog voor een handig design gekozen. Doordat deze deurvastzetter slechts 13 centimeter lang is, valt ‘ie nagenoeg niet op. Ook voorkom je met deze deurvastzetter struikelgevaar, terwijl je hier bij een deurstopper wél last van kunt hebben.

Ideaal is ook dat je deze deurvastzetter op alle ondergronden kunt gebruiken. Aan de onderzijde is een rubberen dop aangebracht, waardoor de vloer sowieso niet beschadigd raakt. Deze dop voorkomt ook nog eens het glijden/schuiven van de deurvastzetter op de grond. ESSIBLE geeft zelf aan dat je ‘m op een houten vloer, tapijt, tegels én zelfs een glazen vloer kunt gebruiken.

Met deze deurvastzetter ben je de komende jaren zoet. De deurvastzetter is namelijk van RVS vervaardigd, waardoor ‘ie zeker tegen een stootje bestand is. Bij juist gebruik krijgt de vastzetter bovendien met weinig stoten te maken, waardoor je probleemloos jarenlang geniet van deze prima deurvastzetter.

En dat voor een bedrag van slechts 22,49 euro. Als je de trotse eigenaar van deze beste koop deurvastzetter wilt worden, is dat het bedrag dat je bij Bol.com moet betalen. Wil je echter 2 of 3 van deze deurvastzetters in één keer bestellen? Dan krijg je respectievelijk 5% en 10% korting.

ESSIBLE deurvastzetter beste

Ondertussen zorgt deze deurvastzetter voor talloze voordelen. Je kunt de deur lekker openzetten om tocht te creëren, terwijl je niet bang hoeft te zijn voor het struikelen over deze deurvastzetter. Verder is het super dat je deur en muur netjes blijven.

Het enige wat wij jammer vinden, is dat je deze deurvastzetter aan je deur vast moet maken. Dit betekent dat je in de deur moet boren, maar daarna geniet je dus wel van alle hierboven benoemde voordelen.

Voor deze deurvastzetter moet je in de deur boren.

Voordelen
 • Ideale lengte
 • Makkelijk in gebruik
 • Voor alle deuren en ondergronden geschikt
 • Duurzaam en voorkomt beschadigingen
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
Nadelen
 • Je moet in de deur boren
Conclusie

De ESSIBLE deurvastzetter is met grote afstand de beste koop deurvastzetter van dit moment. Deze eretitel heeft deze variant te danken aan de kwaliteit, de makkelijke werking, de veelzijdigheid, de duurzaamheid en het feit dat deze deurvastzetter voor geen enkele beschadiging zorgt. Een geweldige deurvastzetter, inclusief een interessant prijskaartje.

Beste deurhaakje – PD® Windhaak 12cm

Heb je een deur in je woning of je tuin die je vaak open wilt laten staan? Je kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld bovenstaande deurvastzetter, maar je kunt ook opteren voor de PD Windhaak 12 cm. Volgens onze test is dit het beste deurhaakje van dit moment.

Het principe en de werking van dit deurhaakje is erg simpel. Je maakt dit deurhaakje aan je deur en aan je muur vast. Aan één van beide kanten zit het lange uiteinde, terwijl aan de andere kant het haakje zich bevindt.

Je doet het lange uiteinde vervolgens door het haakje heen, waardoor de deur netjes open blijft staan.

Belangrijk voordeel is dat je dit deurhaakje overal kunt gebruiken. Je kunt ‘m bij binnendeuren gebruiken, maar ook prima bij buitendeuren. Belangrijk nadeel hierbij is wel dat je dit deurhaakje aan twee dingen moet monteren: aan de deur én aan de muur. Het vergt dus wel enig boorwerk.

Het merk PD biedt deze deurhaak in meerdere afmetingen aan. Wij geven zelf de voorkeur aan deze variant met een lengte van 12 centimeter. Door deze lengte kun je de deur open laten staan, terwijl de deur nooit tegen de muur aan komt. De lengte van 12 centimeter zorgt simpelweg voor een aangename buffer.

Voor de prijs hoef je dit deurhaakje ook niet te laten liggen. Voor deze prima deurhaak betaal je bij onze partner Bol.com slechts 4,55 euro. En als je meerdere van deze deurhaakjes bestelt, krijg je ook nog eens extra korting.

De kwaliteit van dit deurhaakje is eveneens prima. Tevens krijg je bij aanschaf van dit deurhaakje alle toebehoren geleverd, zoals het haakje en de lange windhaak zelf. Mocht deze lengte je niet helemaal aanstaan, kun je overigens ook nog voor een variant van 20 centimeter kiezen.

Bij dit haakje moet je wel met een specifiek nadeel rekening houden: de montage. Zoals eerder al gesteld, moet je in zowel de deur als in de muur boren. Dit vraagt dus om enig boorwerk, terwijl je je ook af kunt vragen of je wel in je fraaie binnendeur wilt boren. Wij zijn echter sowieso van mening dat dit haakje vooral iets is voor een buitendeur. Voor een binnendeur kies je beter voor een deurvastzetter of een deurstopper/deurbuffer.

PD windhaak beste

Om dit windhaakje te monteren, moet je in zowel de muur als in de deur boren.

Voordelen
 • 12 centimeter lang
 • Erg makkelijk in gebruik
 • Voor binnen en buiten geschikt
 • Kost slechts een paar euro
Nadelen
 • In deur én muur boren
Conclusie

De PD Windhaak 12 cm is naar onze mening de beste deurhaak. Dit deurhaakje kun je binnen en buiten gebruiken, is makkelijk in gebruik en is 12 centimeter lang. Dit is wat ons betreft de ideale lengte, maar je kunt ook voor een variant van 20 centimeter kiezen. Houd er alleen rekening mee dat je in zowel de deur als in de muur moet boren.

Beste deurvastzetter vloermontage – Woelm Deurvastzetter

We hebben het al eerder in dit artikel gezegd; je kunt uit meerdere deurvastzetters kiezen. Zo is het ook mogelijk om voor een deurvastzetter met vloermontage te kiezen. Zo’n deurvastzetter maak je aan de grond vast, waarna je de deur in het object vast kunt zetten. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar de Woelm Deurvastzetter; dit is de deurvastzetter vloermontage.

Zoals je op de foto hiernaast kunt zien, is het een vrij eenvoudig product. Het product maak je op de vloer vast, waarna je de deur in de vastzetter vast kunt klikken. Daarvoor is het alleen zaak om het object rechtsonder (zie foto) op de deur te monteren.

Doordat dit een deurvastzetter vloermontage betreft, hoef je in de deur in principe niet te boren. Het enige wat je nog in de deur moet boren, is het voor het kleinere onderdeel. Met dat onderdeel ben je in staat om de deur makkelijk open te zetten.

Zet je je deur in deze deurvastzetter vast? Dan hoef je absoluut niet bang te zijn dat de deur alsnog opengaat. Het merk Woelm heeft er namelijk voor gekozen om deze deurvastzetter van gietijzer te maken. Gietijzer is zwaar, is tegen een stootje bestand en houdt de deur daardoor moeiteloos open.

Wil je deur na verloop van tijd dicht doen? Dan zet je je voet op het uiteinde en zet je druk naar beneden toe. De deurvastzetter klikt nu als het ware open, waardoor de deur losschiet. Belangrijk voordeel hiervan is dat je níet hoeft te bukken om gebruik te maken van deze deurvastzetter. Dit is dan ook een prima optie voor senioren of mensen die slecht ter been zijn.

Wel moet je even goed nadenken over hoe je deze deurvastzetter gaat monteren. Als je bijvoorbeeld tegels in je tuin hebt liggen, moet je in deze tegels boren. Met name als je keramieken tegels hebt, voelt dit wellicht ietwat zonde aan. Kijk daarom goed of je tuin zich wel leent voor een deurvastzetter vloermontage.

Ook moet je even goed rekening houden met het prijskaartje van deze deurvastzetter. Dit is een unieke variant, maar dat zie je wel aan het prijskaartje terug. Voor deze deurvastzetter betaal je namelijk een bedrag van 36,60 euro. Vrij veel geld in verhouding met andere deurvastzetters.

Kies je echter voor deze deurvastzetter en monteer je ‘m stevig in de vloer? Dan heb je jarenlang geen omkijken naar deze deurvastzetter. De vastzetter is immers robuust, is van een prima kwaliteit en blijft zijn werk goed doen. Het enige dat je mogelijk af en toe moet doen, is deze deurvastzetter netjes schoonmaken.

Deze deurvastzetter is lastig te monteren; je moet hiervoor immers in tegels boren.

Voordelen
 • Unieke deurvastzetter
 • Makkelijk en ergonomisch in gebruik
 • Van gietijzer vervaardigd
 • Jarenlange levensduur
 • Met alle toebehoren geleverd
Nadelen
 • Je moet in de tegel(s) boren
Conclusie

De Woelm deurvastzetter is wat ons betreft de beste deurvastzetter vloermontage. Deze vastzetter is uniek qua uitvoering, qua werking en qua kracht. Zo is het geweldig dat de vastzetter van gietijzer vervaardigd is; dit brengt de gewenste kracht en levensduur met zich mee. En zodra de deur in deze vastzetter vastgeklikt wordt, laat de vastzetter niet meer los!

Beste deurvastzetter wandmontage – Mejawa deurvastzetter muurplaat

Spreekt de hierboven besproken deurvastzetter je aan? Maar, zie je het niet zitten om in de vloer te boren? Dat is goed voor te stellen, zeker als je fraaie tegels in je tuin hebt liggen. Gelukkig is er een prima oplossing; deze Mejawa deurvastzetter muurplaat. Dit is namelijk de beste deurvastzetter voor wandmontage.

Het principe van deze deurvastzetter is heel simpel:

 • Je monteert deze deurvastzetter aan de muur achter de deur.
 • Je doet de deur open en duwt de deur tegen deze deurvastzetter aan.
 • Bij voldoende kracht klikt de deur in deze vastzetter vast, waarna de deur stevig open blijft staan.

Belangrijk voordeel hierbij is dat je dus niet in je vloertegels hoeft te boren. Je hoeft alleen in de wand achter de deur te boren. Daarnaast is het ook nodig om in de deur te boren, aangezien het kleine onderdeel (rechtsonder) in de deurvastzetter vast moet klikken. Dat is alleen mogelijk als je dit onderdeel aan de deur zelf vastmaakt.

Een ander pluspunt is dat de Mejawa deurvastzetter muurplaat in eigen land geproduceerd is. Over het ontwerp is nagedacht, de juiste materialen zijn gebruikt en deze deurvastzetter is hierdoor van een prima kwaliteit. Bij juist gebruik geniet je jarenlang van de mogelijkheden van deze deurvastzetter wandmontage.

Wel is het goed om te weten dat deze deurvastzetter in principe alleen buiten gebruikt kan worden. Je kunt ‘m op zich ook binnen gebruiken, maar het is dan toch logischer om voor een deurstopper of ander soort deurvastzetter te kiezen.

Waar wij bijzonder enthousiast over zijn, is het prijskaartje. Voor de Mejawa deurvastzetter muurplaat betaal je bij onze partner Bol.com slechts 17,30 euro. En wil je twee van deze deurvastzetters in één keer bestellen? Dan ontvang je nog eens 5% extra korting

Bij aanschaf krijg je alles geleverd dat je nodig hebt voor montage. Nadat je deze deurvastzetter begint het genieten direc.t Dit komt ook nog omdat je de deur makkelijk kunt ontgrendelen; je klikt hiervoor het achterste onderdeel naar boven toe. Terwijl je dit doet, geniet je ook nog van het fraaie design. Dat deze deurvastzetter in het zwart uitgevoerd is, vinden wij stiekem toch wel erg tof.

Deze deurvastzetter kan in principe alleen buiten gebruikt worden.

Voordelen
 • Mooi design
 • Prima werking
 • Makkelijk in gebruik
 • Uitmuntende kwaliteit
Nadelen
 • Alleen buiten te gebruiken
 • Je moet alsnog in je deur boren
Conclusie

De Mejawa deurvastzetter muurplaat is de beste deurvastzetter met wandmontage. Je maakt deze vastzetter aan de muur achter de deur vast, waarna je de deur makkelijk in deze vastzetter vast klikt. De deur staat vervolgens open én blijft ook daadwerkelijk open staan. Deze deurvastzetter is namelijk stevig en ook nog van de gewenste kwaliteit. Het design en de algehele werking zijn ook naar onze wens.

Beste deurvastzetter pen – BrightWise® deurvastzetter

Heb je het aanbod van deurvastzetters al op je gemakje bekeken? Dan heb je ongetwijfeld al opgemerkt dat je uit veel soorten deurvastzetters kunt kiezen. Dit blijkt ook uit de deurvastzetters die we hierboven besproken hebben. En daar blijft het niet bij; je kunt namelijk ook nog voor een deurvastzetter met pen kiezen. Als dat je aanspreekt, raden wij je graag de BrightWise® deurvastzetter aan.

De term ‘pen’ slaat in dit geval op het uitschuifonderdeel van de deurvastzetter. Als je met je voet druk zet op de ronde knop aan de bovenzijde, schuift de pen aan de onderzijde uit. Je kunt hiermee de deur helemaal vastzetten. Zelfs als je hard aan de deur trekt, geeft de BrightWise® deurvastzetter vervolgens geen krimp.

Belangrijk voordeel hierbij is ook de rubberen dop aan de onderzijde van de pen. Deze rubberen dop brengt twee voordelen met zich mee:

 • Deze rubberen dop zorgt voor de benodigde grip. Rubber is een materiaal dat niet makkelijk schuurt, waardoor de deurvastzetter volledig vast blijft staan.
 • Deze rubberen dop beschermt de vloer. Deze deurvastzetter kun je ook binnen gebruiken, waarbij je uiteraard niet op beschadigingen aan de vloer zit te wachten. Met dank aan de rubberen dop hoef je hier niet bang voor te zijn.

De werking van deze deurvastzetter is dus bijzonder simpel. Dit komt door de pen, maar ook door de slimme constructie van deze deurstopper. De slimme constructie zorgt er onder meer voor dat je met je voet de pen naar beneden en boven kunt krijgen. Door de pen naar boven te drukken, schiet de deur los van de grond. Op die manier is het een fluitje van een cent om de deur weer dicht te doen.

Sowieso zijn wij van mening dat deze deurvastzetter een fraai design heeft. Het is hierdoor absoluut geen verkeerde toevoeging aan je interieur. Dit komt onder meer door het materiaalgebruik; metaal. Ook het design en de kleurstelling spelen hier nog een rol bij. Daarbij is het ook nog een voordeel dat je uit 5 kleuren kunt kiezen: deze zilveren variant, maar ook een bronzen-, donker bronzen-, rosé gouden- en gouden variant.

Overigens heeft deze deurstopper een lengte van 15 centimeter. Je kunt ‘m hierdoor relatief laag op de deur monteren, maar je kunt ook voor een iets hogere montage kiezen. Belangrijk om te weten is dat je in de deur moet boren. Dit is onoverkomelijk, maar BrightWise maakt dit wel zo makkelijk mogelijk voor je. Aan de bovenzijde is al een voorgeboord gat aangebracht; door een schroef door dit gat heen te schroeven, maak je de deurvastzetter stevig aan de deur vast.

BrightWise® Deurstopper

Dat je in de deur moet boren, vinden wij persoonlijk iets minder. Maar, dit is wel een logisch gevolg als je kiest voor zo’n soort deurvastzetter. Alle deurvastzetters met pen moet je namelijk aan de deur zelf monteren. Een ander aandachtspunt is overigens nog het prijskaartje; de BrightWise® deurvastzetter kost bij onze partner Bol.com 39,95 euro. Het is hiermee wel één van de duurdere varianten.

Deze variant is vrij prijzig; bijna 40 euro.

Voordelen
 • Inclusief rubberen dop
 • Voor binnen en buiten geschikt
 • Erg makkelijk in gebruik
 • Tof design
 • Houd de deur moeiteloos open
Nadelen
 • Je moet in de deur boren
 • Relatief duur
Conclusie

De BrightWise® deurvastzetter is naar onze mening de beste deurvastzetter met pen. Door de pen naar beneden te schuiven, zet je de openstaande deur stevig vast. Je hoeft vervolgens absoluut niet bang te zijn dat de deur nog dichtslaat. Deze deurvastzetter ziet er ook nog fraai uit, is van een prima kwaliteit en heeft een ideale lengte. Houd wel rekening met de relatief forse investering.

Koopgids

Heb je je pijlen op een nieuwe deurvastzetter gericht? Dan zijn er tal van vragen waar je voor jezelf een passend antwoord op moet zien te vinden. Hier helpen wij je graag een handje bij; dat doen we met deze koopgids.

In deze koopgids bespreken we de belangrijkste aandachtspunten van een deurvastzetter. Neem deze punten door, zodat je direct kunt bepalen wat voor jou de juiste soort deurvastzetter is. En je komt er ook direct achter waar je zoal rekening mee moet houden.

Binnen of buiten?

Allereerst moet je over de gewenste plek van de deurvastzetter nadenken. Wil je de deurvastzetter binnen gebruiken? Dan is het wenselijk dat de deurvastzetter op geen enkele mogelijkheid schade aan de vloer aan kan richten.

Wil je de deurvastzetter buiten gebruiken? Dan moet je goed naar de exacte situatie in je tuin kijken. Ook moet je goed naar de draaibeweging van de deur kijken. De meeste deurvastzetters hebben alleen zin bij deuren die naar buiten toe open gaan.

Deurvastzetter binnen of buiten

Soort deurvastzetter

Ten tweede moet je goed over het soort deurvastzetter nadenken. Enkele mogelijkheden zetten we voor je op een rijtje:

 • Deurvastzetter met pen. Dit is bijvoorbeeld de variant van BrightWise®. Bij deze vastzetter kun je een ‘pen’ uitschuiven, waarmee je de deur stevig open zet. De deur kan vervolgens geen kant op.
 • Deurvastzetter wandmontage. Deze vastzetter maak je aan de muur vast, waarna je de deur als het ware in de vastzetter vast moet klikken. Als je dat gedaan hebt, blijft de deur wagenwijd open staan.
 • Deurvastzetter vloermontage. Het principe is hetzelfde als bij een deurvastzetter wandmontage, maar bij deze variant moet je de deurvastzetter in de vloer vastzetten.
 • Deurhaakje. Je kunt ook nog voor een deurhaakje kiezen. Dit is mogelijk de meest simpele variant van een deurvastzetter, maar tegelijkertijd ook een hele efficiënte.

Welke van deze soorten spreekt je het meeste aan? Als je het lastig vindt om dit te bepalen, zou je bovenstaande reviews (nogmaals) door moeten lezen. Daarin voorzien we elk soort deurvastzetter namelijk van extra duiding.

Manier van monteren

Het derde aandachtspunt is de manier van monteren. Ga goed op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:

 • In welke objecten moet je precies boren? Je kunt je vast voorstellen dat dit per soort deurvastzetter verschillend is. Probeer daarom voor jezelf te bepalen wat je op dit gebied wel en niet prettig vindt.
 • Wat heb je nodig om de deurvastzetter te monteren? Bij de beste deurvastzetters krijg je hier alle toebehoren voor geleverd.

Afmetingen & design

Het vierde aandachtspunt heeft betrekking op de afmetingen. Wil je bijvoorbeeld een deurhaak/windhaak aanschaffen? Ga dan goed na hoelang dit haakje precies is. Dit zou je ook moeten doen bij een deurvastzetter met pen.

Daarnaast is het zaak om goed naar het design te kijken. Een deurvastzetter valt immers altijd – enigszins – op, waardoor het van belang is dat het design naar je wens is.

Afmetingen deurvastzetter

Prijs-kwaliteitsverhouding

Als laatste punt wijzen wij je graag op de prijs-kwaliteitsverhouding. Ga in ieder geval altijd voor een deurvastzetter die goed aangeschreven staat én van een gerenommeerd merk is. Dat je voor zo’n deurvastzetter mogelijk iets meer geld moet betalen, is uiteraard geen enkel probleem.

Slotwoord

Een goede deurvastzetter biedt onwijs veel gemak. Voordat je van dit gemak kunt genieten, moet je wel goed bepalen wát je precies wilt. Denk daarom heel goed na over de verschillende soorten deurvastzetters. En kies vervolgens voor één van de beste deurvastzetters uit dit artikel. Mocht je over deze varianten nog vragen hebben, kun je contact opnemen met Bol.com. Wij wensen je graag veel plezier én gemak met je nieuwe deurvastzetter!

Tresna.nl
Logo