Beste Vonroc afkortzaag

Ben je op zoek naar een nieuwe afkortzaag? Dan weet je op voorhand dat je uit meerdere soorten afkortzagen kunt kiezen. Je hebt namelijk de keus uit meerdere varianten én uit meerdere merken. Om meerdere redenen is het interessant om te kiezen voor een Vonroc afkortzaag. In dit artikel laten we je graag kennis maken met de 2 beste Vonroc afkortzagen.

Onze top 2 Vonroc afkortzagen

Afbeelding

Product


VONROC Afkortzaag – 2200W

Onze beste koop!

VONROC Afkortzaag – 2200W

Beste koop Vonroc afkortzaag

of

VONROC Afkortzaag – 2000W

VONROC Afkortzaag – 2000W

Beste voordelige Vonroc afkortzaag

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

VONROC Afkortzaag – 2200W

Beste koop Vonroc afkortzaag

VONROC Afkortzaag – 2200W

of

VONROC Afkortzaag – 2000W

Beste voordelige Vonroc afkortzaag

VONROC Afkortzaag – 2000W

of

Beste koop – VONROC Afkortzaag - 2200W

In het assortiment van Vonroc zijn slechts enkele afkortzagen te vinden. Dit merk richt duidelijk haar pijlen op kwaliteit in plaats van op kwantiteit. Wat ons betreft is het sowieso een feit dat Vonroc in staat is om geweldige kwaliteit te leveren, zoals uit deze afkortzaag duidelijk blijkt. De Vonroc afkortzaag 2200W is volgens ons de beste afkortzaag van dit merk.

Waarom wij die mening toegedaan zijn? Omdat de prijs-kwaliteitsverhouding, de mogelijkheden en het totaalplaatje van deze afkortzaag stuk voor stuk kloppen. Je kunt met een gerust hart deze afkortzaag van het merk Vonroc kopen.

Bij deze afkortzaag krijg je een zaagblad met een diameter van 254 mm geleverd. Doordat dit zaagblad relatief groot is, kun je ook grotere zaagwerkzaamheden snel en makkelijk uitvoeren. Dit zaagblad heeft bovendien 60 tanden, waardoor het zaagblad eigenlijk nóg prettiger werkt.

Ondertussen geniet je ook nog van de mogelijkheid om in verstek te zagen. Dankzij de verstekfunctie kun je met deze afkortzaag dus ook in een bepaalde hoek zagen. Eigenlijk maakt het hierdoor niet uit wat voor zaagklus je precies uit wilt voeren; je kunt met deze Vonroc afkortzaag echt alle kanten op.

Ook hoef je je over de kwaliteit geen zorgen te maken. Vonroc heeft namelijk gekozen voor de beste materialen en een krachtige motor. Dankzij het vermogen van maar liefst 2200 watt kun je met deze afkortzaag nagenoeg alle zaagklussen uitvoeren. Deze motor is bovendien in staat om 4500 omwentelingen per minuut te maken, waardoor je behoorlijk snel door kunt werken.

Wat je precies met deze zaag kunt? Nou, deze afkortzaag is voor tal van materiaal geschikt. Zo kun je onder meer hardhout, zachthout, spaanplaat en vezelplaat op de gewenste afmetingen zagen met deze afkortzaag. Ideaal dus als je bijvoorbeeld laminaat of parket op maat wilt zagen. Eigenlijk kun je alle kanten op met deze afkortzaag.

Ondertussen geniet je ook nog van enkele handige functies. Zo heb je een laser tot je beschikking; met deze laser kun je zeer precies en nauwkeurig zagen. Het enige je hoeft te doen, is de laserlijn te volgen. Bijkomend voordeel: deze laser werkt ‘gewoon’ op netstroom. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat de laser na verloop van tijd niet meer functioneert.

Ook heb je bij deze Vonroc afkortzaag de beschikking over verstelbare tafelverbreders. Dankzij deze verbreders kun je ook lange werkstukken op een aangename manier zagen. Je kunt hierbij hout van 90 x 340 mm moeiteloos op maat zagen; hoe ideaal is dat?

VONROC Afkortzaag – 2200W afkortzaag

Tevens heeft deze Vonroc afkortzaag een ingebouwde werkverlichting. Met dank aan deze LED verlichting heb je altijd perfect zicht op jouw zaagwerkzaamheden. Ook als je in een donker hoekje of ’s avonds laat nog iets op maat moet zagen.

Al met al zijn wij dus erg te spreken over deze afkortzaag van het merk Vonroc. Dat geldt ook voor het prijskaartje. Bij onze partner Bol.com betaal je een bedrag van slechts 179,95 euro voor deze afkortzaag. Gezien de kwaliteit is dat echt een koopje te noemen.

Tot slot zetten we nog de belangrijkste specs van deze afkortzaag voor je op een rijtje:

 • Maximale zaagdiepte (45 graden): 34 mm
 • Maximale zaagdiepte (90 graden/recht): 90 mm
 • Maximale zaagbreedte (45 graden): 45 mm
 • Maximale zaagbreedte (90 graden/recht): 90 mm

Al met al zijn wij zeer te spreken over deze Vonroc afkortzaag. Wel moet je goed rekening houden met het geluidsniveau. Deze afkortzaag maakt namelijk meer dan 92 decibel geluid. Indien je met deze afkortzaag gaat werken, is het dragen van gehoorbescherming een absolute must.

Deze afkortzaag maakt behoorlijk veel lawaai; ruim 92 decibel.

Voordelen
 • Geweldig geprijsd
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Inclusief laser en LED verlichting
 • Makkelijk te bedienen
 • Zeer nauwkeurig en precies zagen
 • Geschikt voor tal van materialen
Nadelen
 • Erg lawaaierig
Conclusie

De VONROC Afkortzaag – 2200W is volgens ons de beste afkortzaag uit het assortiment van Vonroc. Deze afkortzaag voldoet eigenlijk aan al onze verwachtingen, is gunstig geprijsd en is onwijs makkelijk te bedienen. Voor zowel professionals als voor doe-het-zelver is dit eigenlijk een ideale afkortzaag!

Beste voordelige Vonroc afkortzaag – VONROC Afkortzaag - 2000W

Wil je graag een afkortzaag van het merk Vonroc kopen? Zit je er echter niet op te wachten om ongeveer 180 euro voor de beste koop (zie hierboven) uit te geven? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij hebben namelijk nog een andere variant gevonden die iets voordeliger is. De VONROC Afkortzaag – 2000W is volgens ons dan ook de beste voordelige Vonroc afkortzaag!

In verhouding tot de variant van hierboven betaal je namelijk een stuk minder voor deze afkortzaag. Bij onze partner Bol.com betaal je voor deze afkortzaag een bedrag van slechts 146,95 euro. Voor dat bedrag krijg je heel veel waar voor je geld, zoals je in deze uitgebreide review duidelijk gaat lezen.

Bij deze afkortzaag heeft Vonroc gekozen voor een iets kleiner zaagblad; een zaagblad met een diameter van 216 mm. Dit zaagblad heeft 40 tanden en wordt standaard meegeleverd bij aanschaf van deze afkortzaag. Dankzij dit zaagblad kun je in ieder geval tal van zaagklussen uitvoeren.

Deze afkortzaag is geschikt voor de volgende materialen: spaanplaat, vezelplaat, zachthout en hardhout. Als je bijvoorbeeld laminaat of spaanplaat op maat wilt zagen, is dat een fluitje van een cent met deze afkorting.

Dankzij de krachtige motor werkt deze afkortzaag ook nog eens prettig. De motor is in staat om een vermogen van 2000 watt te leveren, waarbij de motor maximaal 4700 omwentelingen per minuut kan draaien. Dit betekent dat je zeer snel al jouw zaagwerkzaamheden uit kunt voeren.

Ook kun je met deze afkortzaag zaagwerkzaamheden in verschillende hoeken uitvoeren. Je kunt de verstekhoek van deze afkortzaag namelijk op 5 verschillende hoeken instellen: 0 graden, 15 graden, 22,5 graden, 30 graden en 45 graden.

VONROC Afkortzaag – 2000W verstek

Verder is het ook een duidelijk pluspunt dat deze afkortzaag compact en licht van gewicht is. Met een totaalgewicht van slechts 12 kilo kun je deze afkortzaag eigenlijk overal mee naar toe te nemen. Om het transporteren nóg makkelijker te maken, heeft Vonroc bovendien gezorgd voor een handvat en een speciale transportmodus!

Ondertussen geniet je ook nog van verstelbare tafelverbreders. Dankzij deze verbreders kun je ook lange werkstukken moeiteloos op de gewenste afmetingen zagen. Je kunt hierbij hout van wel 65 x 340 mm zagen; ook dit is te danken aan de verstelbare tafelverbreders!

Verder heeft deze Vonroc afkortzaag nog twee handige functies die het benoemen waard zijn:

 • LED werkverlichting: dankzij de geïntegreerde werkverlichting heb je altijd perfect zicht op de werkzaamheden
 • Laser: dankzij de laser die je precies in welke lijn je moet zagen. Dankzij deze laser weet je dus veel preciezer te zagen!

Moet je ook nog met nadelen rekening houden bij deze Vonroc afkortzaag? Nou, net zoals de hierboven beschreven variant maakt ook deze afkortzaag eigenlijk veel te veel lawaai. Indien je van deze afkortzaag gebruik wilt maken, moet je dus altijd gehoorbescherming dragen.

Verder moet je ook rekening houden met het kleinere zaagblad. In vergelijking tot de hierboven beschreven variant kun je hierdoor minder snel de grotere zaagwerkzaamheden uitvoeren. In sommige situaties is het dus van belang dat je geduld op weet te brengen.

VONROC Afkortzaag – 2000W afkortzaag

Al met al zijn wij wel zeer te spreken over deze Vonroc afkortzaag. In onze ogen is deze afkortzaag ook nog eens geschikt voor doe-het-zelvers én voor professionals. Zeker als je als professional veelvuldig onderweg bent, biedt het minieme gewicht van deze afkortzaag duidelijke voordelen!

Deze Vonroc afkortzaag maakt echt teveel lawaai

Voordelen
 • Gunstig geprijsd
 • Inclusief laser en LED
 • Inclusief tafelverbreders
 • Geschikt voor meerdere materialen
 • Inclusief zaagblad geleverd
 • Prima kwaliteit
Nadelen
 • Maakt te veel lawaai
 • Kleiner zaagblad
Conclusie

De VONROC Afkortzaag – 2000W is volgens ons de beste voordelige Vonroc afkortzaag. Voor deze afkortzaag betaal je nog geen 150 euro; hier krijg je echter onwijs veel voor terug. Deze afkortzaag is namelijk krachtig, werkt makkelijk, kent handige functies en heeft een lange levensduur. Ook is het een absoluut voordeel dat deze afkortzaag licht van gewicht is!

Vonroc

In het aanbod van afkortzagen kom je enkele veelbelovende varianten van Vonroc tegen. Dit merk doet er alles aan om kwaliteit tegen een eerlijke prijs aan te bieden. Dat is dan ook iets wat je duidelijk terug ziet in het aanbod van Vonroc. Naar eigen zeggen is Vonroc zelfs 30% goedkoper dan concurrerende merken. Indien je liever niet al te veel geld aan jouw afkortzaag uitgeeft, ben je dus bij Vonroc aan het juiste adres!

Pas in 2017 werd het merk Vonroc overigens opgericht. Sindsdien heeft het merk al een flinke groei door weten te maken, waardoor het nu in meer dan 10 landen in Europa actief is. In Shanghai en Zwolle heeft dit van origine Nederlandse bedrijf inmiddels kantoren zitten.

Vonroc logo

Binnen het assortiment van Vonroc vind je veel gereedschappen voor in huis en tuin terug: auto gereedschappen, boormachines, decoratie gereedschappen, multitools, schuurmachines, sleuvenfreesmachines, slijpmachines, zaagmachine en overige gereedschappen. Indien je voor Vonroc kiest, kies je voor kwaliteit en lage prijzen.

Hoe het komt dat Vonroc dergelijke lage prijzen kan hanteren? Dit is volledig te danken aan het businessmodel van dit merk. Dit merk maakt namelijk alleen gebruik van online kanalen; je kunt de Vonroc afkortzagen dus bijvoorbeeld niet bij een bouwmarkt in de buurt aanschaffen. Juist door deze schakel ertussen uit te halen, is Vonroc in staat om de prijzen zo laag mogelijk te houden!

Tresna.nl
Logo