Beste Makita bitset

Vind je het heerlijk om in je huis te klussen? Of heb je je eigenlijk klusbedrijf? In beide gevallen heb je in veel situaties behoefte aan de juiste bitjes. Is het voor jou de hoogste tijd om nieuwe bitjes aan te schaffen? En wil je direct voor een goede bitset gaan? Dan is het aan te raden om naar een Makita bitset te kijken. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de vijf beste Makita bitsets van dit moment.

Onze top 5 Makita bitsets

Afbeelding

Product


Makita B-53811 Boor- Bitset - 100-delig

Onze beste koop!

Makita B-53811 Boor-/Bitset - 100-delig

Beste koop Makita bitset

of

Makita E-06270 212-delige accessoire set in koffer

Makita E-06270 212-delige accessoire set in koffer

Beste uitgebreide Makita bitset

of

Makita Bitset - 31-delig

Makita Bitset - 31-delig

Beste compacte Makita bitset

of

Makita D-37194 Bitset 200-delige in koffer

Makita D-37194 Bitset 200-delige in koffer

Beste Makita bitset voor de professional

of

Makita D-35031 31 delige bitset in cassette met riemclip

Makita D-35031 31 delige bitset in cassette met riemclip

Beste voordelige Makita bitset

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Makita B-53811 Boor- Bitset - 100-delig

Beste koop Makita bitset

Makita B-53811 Boor- Bitset - 100-delig

of

Makita E-06270 212-delige accessoire set in koffer

Beste uitgebreide Makita bitset

Makita E-06270 212-delige accessoire set in koffer

of

Makita Bitset - 31-delig

Beste compacte Makita bitset

Makita Bitset - 31-delig

of

Makita D-37194 Bitset 200-delige in koffer

Beste Makita bitset voor de professional

Makita D-37194 Bitset 200-delige in koffer

of

Makita D-35031 31 delige bitset in cassette met riemclip

Beste voordelige Makita bitset

Makita D-35031 31 delige bitset in cassette met riemclip

of

Voor- en nadelen van een Makita bitset

Als je regelmatig aan het klussen bent, merk je ongetwijfeld dat je behoefte aan veel bitjes hebt. Dit geldt niet alleen voor bitjes, maar ook voor boortjes en andere accessoires. Om al deze accessoires bij de hand te hebben, kun je het beste voor een bitset kiezen. Een bitset biedt simpelweg veel gemak, veel mogelijkheden en veel handigheidjes.

Dat geldt in extreme mate voor bitsets van Makita. De bitsets van dit merk bieden namelijk veel voordelen:

 • Veel verschillende soorten sets: als je het aanbod van Makita bekijkt, zie je al snel veel verschillende sets naar voren komen. Dát betekent dat je uit veel sets kunt kiezen en dat je de set dus volledig op je situatie en wensen af kunt stemmen. In onze ogen is dit een belangrijk voordeel van het aanbod van Makita.
 • Prima kwaliteit: als we het over Makita hebben, hebben we het over één van de beste merken. Dit merkt levert simpelweg geweldige elektrische gereedschappen en geweldige accessoires. Dit blijkt duidelijk uit elke bitset van Makita; deze bitsets zijn altijd van de gewenste kwaliteit.
 • Voor doe-het-zelvers en professionals: in het aanbod van Makita vind je dus veel soorten bitsets terug. Het feit dat dit merk voor zowel doe-het-zelvers als professionals bitsets aanbiedt, spreekt ons persoonlijk erg aan. Met dank aan dit uitgebreide aanbod kun je echt altijd de perfecte bitset uitkiezen. Met dit artikel helpen wij je daar graag een handje bij.
 • In een handig koffertje geleverd: kies je voor een Makita bitset? Dan weet je op voorhand zeker dat je deze bitset in een handig koffertje geleverd krijgt. Dankzij dit handige koffer kun je de bitset makkelijk vervoeren en kun je alle bitjes makkelijk opbergen.
 • Alle bitjes bij de hand: de meeste bitsets van Makita kunnen met recht als ‘uitgebreid’ bestempeld worden. Doordat deze bitsets zo uitgebreid zijn, heb je alle benodigde bitjes altijd bij de hand. Voor zowel een doe-het-zelver als voor een professional is dit uitermate fijn.
 • Voor meerdere materialen geschikt: de bitjes die je in een Makita bitset aantreft, zijn behoorlijk divers te noemen. Dát betekent dat een Makita bitset voor meerdere materialen geschikt is. Met een uitgebreide set kun je onder meer hout, beton, steen en metaal bewerken. Wat wens je nog meer?

Moet je bij een Makita bitset ook nog met specifieke nadelen rekening houden? Nou, je moet je even goed beseffen dat de bitsets van dit merk niet overdreven goedkoop zijn. Er bestaan goedkopere merken, maar die merken leveren nooit dezelfde kwaliteit als Makita.

Daarnaast moet je rekening houden met het uitgebreide aanbod. Door het uitgebreide aanbod vind je het wellicht lastig om de juiste keuze te maken. Om deze keuze een stuk makkelijker te maken, hebben wij dit artikel voor je geschreven. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de beste Makita bitsets van dit moment. Neem onderstaande reviews door en hak direct de knoop voor jezelf door.

Beste koop Makita bitset – Makita B-53811 Boor-/Bitset - 100-delig

Ben je op zoek naar een nieuwe bitset? En heb je al besloten om voor een Makita bitset te gaan? Dan heb je een prima beslissing gemaakt. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn wij erg te spreken over de bitsets van dit merk. Maar, voor welke Makita bitset kun je nou het beste gaan? Wij zijn speciaal voor jou op zoek gegaan naar de beste koop.

Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. Juist doordat het aanbod zo divers en uitgebreid is, was het lastig om de beste koop aan te wijzen. Uiteindelijk hebben wij ons op drie criteria gericht: prijs-kwaliteitsverhouding, aantal bitsets en ervaringen van andere gebruikers. Aan de hand van deze criteria zijn wij bij de Makita B-53811 bitset uitgekomen. Dit is volgens ons de beste Makita bitset van dit moment.

In onze ogen is dit een onwijs handige set. Dit komt onder meer doordat de bitset uit maar liefst 100 onderdelen bestaat. Het gaat hierbij niet alleen om allerlei bitjes, maar ook om allerlei boortjes. Doordat deze set zó uitgebreid is, kun je echt alle kanten op met deze bitset.

De hoogtepunten van deze set hebben wij even voor je op een rijtje gezet:

 • 5x Philips bit 50mm: PH1/3xPH2/PH3
 • 5x Pozidriv bit 50mm: PZ1/3xPZ2/PZ3
 • 2x Torx bit 50mm: T20/T30
 • 7x Philips bit 25mm: 2xPH1/3xPH2/2x/PH3
 • 15x Pozidrive bit 25mm: 2xPZ1/11xPZ2/2xPZ3
 • 6x Torx bit 25mm: T10/T15/T20/T25/T30/T40
 • 4x Gleuf bit 25mm: 4/4.5/5/7 mm
 • 4x Zeskant bit 25mm: 4/5/6/7 mm
 • 25x PZ2 bit 25mm in cassette
 • 1x Magnetische bithouder
 • 3x Dopsleutel: 6/8/10 mm

Het blijft dus niet bij deze onderdelen. In deze set vind je namelijk ook nog ruim 20 verschillende boortjes terug. Al met al biedt deze set alles waar je maar naar op zoek kunt zijn.

Alle bitjes en boortjes krijg je bovendien in een stevige koffer geleverd. Met dank aan deze koffer neem je deze bitjes overal mee naar toe. Ook kun je de bitjes en boortjes op een veilige manier opbergen. Bovendien is het ideaal dat je altijd weet waar je de bitjes terug kunt vinden; in deze koffer.

Is deze set ook voor professionals geschikt? Ja, op zich wel. Het is echter wel een set die wij meer aan de doe-het-zelvers aan kunnen raden. Met deze set kun je onder meer hout en steen bewerken. Spijtig genoeg is het niet mogelijk om metaal met deze set te bewerken.  

Beste Makita bitset beste koop

Wat ons bij deze Makita bitset ook aanspreekt, is het prijskaartje. Bij onze partner Bol.com betaal je slechts 39,99 euro voor deze set. Wat ons betreft is de prijs-kwaliteitsverhouding van deze set daardoor geweldig.

Deze set is niet zozeer geschikt voor metaal; je kunt wel steen en hout met deze bitset bewerken.

Voordelen
 • Uitgebreide 100-delige set
 • In een handige koffer geleverd
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Beschikt over veel handige accessoires
 • Ideaal voor doe-het-zelvers
Nadelen
 • Iets minder voor professionals geschikt
 • Niet geschikt voor metaal
Conclusie

De Makita B-53811 Boor-/Bitset - 100-delig is naar onze mening de beste Makita bitset van dit moment. Deze bitset is uitgebreid (100 onderdelen), is van een prima kwaliteit, is interessant geprijsd en wordt in een handige koffer geleverd. Voor echt alle doe-het-zelvers is dit één van de beste bitsets. En daarmee de allerbeste bitset van het merk Makita!

Beste uitgebreide Makita bitset – Makita E-06270 212-delige accessoire set in koffer

Voer jij heel veel verschillende klussen uit? En heb je daarom aan de nodige gereedschappen en accessoires behoefte? Dan doe je er verstandig aan om voor een uitgebreide Makita bitset te kiezen. In zo’n uitgebreide bitset vind je niet alleen bitjes, maar ook heel veel soorten boortjes.

Spreekt dat je wel aan? Dan ben je in deze review aan het juiste adres. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste uitgebreide Makita bitset. Na een lange zoektocht kunnen we het volgende concluderen: de Makita E-06270 is de beste uitgebreide bitset van Makita. Deze bitset heeft ons om meerdere redenen doen verrassen!

Allereerst vinden wij de samenstelling van deze bitset uniek. Zoals je aan de naam van de bitset al kunt zien, bestaat deze set uit maar liefst 212 onderdelen. Het gaat hierbij onder meer om de volgende bitjes:

60x Schroefbitset 25m 1/4" vorm C:

 • 14x Sleuf-bits
 • 13x Phillips-bits
 • 10x Pozidriv-bits
 • 13x Torx-bits6x Inbus/Hex-bits
 • 3x Vierkante square-bits

40x Schroefbitset 50m 1/4" vorm E:

 • 7x Pozidriv-bits
 • 9x Phillips-bits
 • 8x Torx-bits
 • 10x Sleuf-bits
 • 6x Inbus/Hex-bits

Het blijft echter niet bij deze bitjes. Je krijgt namelijk ook nog 44 spiraalboren geleverd, 20 doppensleutels en tal van andere accessoires. Onder meer de magnetische schroefbithouder, de inbussleutel, de dieptemeter, de waterpas en het meetlint zijn handige accessoires.

Doordat deze set zo uitgebreid is, kun je echt alle mogelijke materialen bewerken. Dit doe je bovendien op een snelle en nauwkeurige manier; de bitjes (en boortjes) van Makita zijn namelijk van de gewenste kwaliteit.

Bij aanschaf krijg je bovendien alle bitjes in een handige koffer geleverd. Deze koffer heeft een handige indeling, is van een prima kwaliteit en is handig mee te nemen. Zeker als je regelmatig op locatie moet klussen, komt deze koffer goed van pas. Met dank aan deze koffer ben je verder ook in staat om alle onderdelen handig op te bergen.

Beste uitgebreide Makita bitset

Dat deze set uitgebreid is, is een feit. Het is tegelijkertijd ook een feit dat dit terug te zien is aan het prijskaartje. Voor deze Makita bitset betaal je namelijk een bedrag van 68,20 euro. Op zich vinden wij dit een prima prijskaartje als we naar de set zelf kijken. Als we puur naar het bedrag kijken, vinden we dit echter wel vrij fors voor een bitset.

Verder willen wij je graag wijzen op de hoeveelheid accessoires. Is het voor jou écht nodig om maar liefst 212 accessoires tot je beschikking te hebben? Of ben je bang dat je veel van deze accessoires nooit gaat gebruiken? In dat geval kun je beter voor de hierboven besproken variant van Makita kiezen.

Deze set is relatief prijzig; bepaal daarom goed voor jezelf of je bijna 70 euro aan een bitset uit wilt geven.

Voordelen
 • Uitgebreide 212-deligse set
 • In een handige koffer geleverd
 • Prima kwaliteit
 • Voor alle materialen geschikt
 • Met heel veel handige accessoires
Nadelen
 • Relatief prijzig
 • Mogelijk iets té uitgebreid
Conclusie

De Makita E-06270 212-delige accessoire set in koffer is volgens ons de beste uitgebreide Makita bitset. Een set met maar liefst 212 onderdelen is simpelweg indrukwekkend te noemen. Met de inhoud van deze set kun je dan ook echt alle kanten op. Ook de koffer en de kwaliteit spreken ons erg aan.

Beste compacte Makita bitset – Makita Bitset - 31-delig

Lijkt het je handig om een bitset tot je beschikking te hebben? Dat is absoluut handig. Zoals je in dit artikel al hebt kunnen lezen, kun je bovendien uit veel soorten sets kiezen. De twee sets die we hierboven hebben besproken, zijn een combinatie van een boor- en bitset.

Heb jij echter het liefste alleen een bitset? Heb je de boortjes bijvoorbeeld niet nodig? Of heb je de boortjes al in huis? Dan kun je je pijlen het beste richten op een compacte bitset. In het aanbod van Makita zijn enkele van deze sets te vinden. Al deze sets hebben wij uit mogen proberen, waarna wij tot de volgende conclusie zijn gekomen: de Makita Bitset - 31-delig is de beste compacte bitset.

In deze set vind je 31 onderdelen terug. Het gaat hierbij om allerlei soorten bitjes en om een magnetische bithouder. Met deze magnetische bithouder maak je met veel plezier gebruik van de 30 bitjes. Het gaat hierbij overigens om allerlei soorten bitjes; Phillips, Pozidriv en TORX. Met dank aan deze bitjes kun je tal van werkzaamheden uitvoeren.

Het fijne hierbij is dat de meegeleverde koffer erg compact is. In onze ogen levert dat twee belangrijke voordelen op:

 • Je kunt deze koffer makkelijk opbergen: als je bijvoorbeeld niet al te veel ruimte in je klusruimte hebt, is dat echt ideaal.
 • Je kunt deze koffer makkelijk meenemen: voer je klusjes op meerdere locaties uit? Dan is het ook wel erg prettig dat je deze koffer moeiteloos overal mee naar toe kunt nemen.

Toen wij deze bitset uit mochten proberen, werden wij erg enthousiast. De bits zijn van een prima kwaliteit, de koffer is handig en de koffer voelt erg stevig aan. Bovendien is het een feit dat je niet de hoofdprijs voor deze Makita bitset hoeft te betalen. Bij onze partner Bol.com kost deze bitset slechts 16,94 euro. Ideaal als je bijvoorbeeld denkt niet al te vaak gebruik te maken van een bitset.

Moet je bij deze compacte Makita bitset ook nog met nadelen rekening houden? Ja, dat moet je zeker. Zo is het een feit dat je met deze bitjes alleen hout kunt bewerken. Wil je ook andere materialen kunnen bewerken? Dan ben je genoodzaakt om voor één van de andere bitsets te kiezen.

Beste compacte Makita bitset

Daarnaast moet je ook rekening houden met de toepassingsmogelijkheden. De toepassingsmogelijkheden van déze bitset zijn namelijk niet zo uitgebreid als bij andere bitsets uit deze top 5. Als je echter denkt dat je een bitset niet al te vaak gaat gebruiken, biedt deze compacte bitset alles waar je naar op zoek bent.

Alleen voor hout geschikt; voor andere materialen heb je een uitgebreidere Makita bitset nodig.

Voordelen
 • 31-delige set
 • In een compacte koffer geleverd
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Met magnetische bithouder
 • Allerlei soorten bits
Nadelen
 • Relatief beperkte toepassingsmogelijkheden
 • Alleen voor hout geschikt
Conclusie

De Makita Bitset – 31-delig is naar onze mening de beste compacte Makita bitset. Doordat deze bitset zo compact is, neem je ‘m probleemloos overal mee naar toe. Daarbij is het ideaal dat de set alsnog 31 onderdelen bevat. Al met al een prima bitset voor degene die niet al te hoge eisen aan een bitset stellen.

Beste Makita bitset voor de professional – Makita D-37194 Bitset 200-delige in koffer

Ben je als professional actief? Dan doe je er ongetwijfeld alles aan om je klanten tevreden te stellen. Om dát voor elkaar te krijgen, is het van belang om over het juiste gereedschap te beschikken. Op het gebied van een bitset kun je het beste kiezen voor een uitgebreide én hoogwaardige bitset.

Vind je dergelijke bitsets in het aanbod van Makita terug? Ja, absoluut. Wij hebben meerdere bitsets geselecteerd die we interessant voor een professional vinden. Die bitsets hebben we uitgeprobeerd, waardoor we het volgende kunnen concluderen: deze Makita D-37194 Bitset is de beste bitset voor de professional.

Waarom deze bitset perfect voor een professional is? Dat is onder meer te danken aan de uitgebreidheid van deze set. Zoals je aan de benaming al kunt zien, bestaat deze set uit 200 verschillende onderdelen. Met dank aan deze hoeveelheid onderdelen kun je echt allerlei klussen uitvoeren.

Bovendien gaat het om tal van verschillende accessoires. Je krijgt bijvoorbeeld heel veel bitjes geleverd, maar ook heel veel boortjes. Verder vind je in deze set nog een handige rolmaat, een tang, een stanleymes, een waterpas, een zaklampje en een bithouder. Met dank aan de bithouder kun je gebruik maken van alle hoogwaardige bits.

De inhoud van deze set is niet alleen uitgebreid, maar ook van een prima kwaliteit. Dat is iets wat je met een gerust hart aan Makita over kunt laten; dit merk levert eigenlijk altijd kwaliteit. Zeker als je bij je klanten aan het werk bent, wil je gewoon op een prima kwaliteit kunnen vertrouwen. Dat komt zeker goed als je voor deze Makita bitset kiest.

Bij aanschaf krijg je ook een stevige koffer meegeleverd. Zoals je op de foto kunt zien, bestaat deze koffer uit meerdere niveaus. Met dank aan deze niveaus berg je alle bitjes en boortjes op een handige manier op. Tijdens het klussen vind je bovendien snel de benodigde onderdelen terug.

Weet je wat ook super is? Dat je alle materialen met deze bitset kunt bewerken. In de set vind je bitjes die voor hout geschikt zijn, die voor metaal geschikt zijn en die voor steen geschikt zijn. Je kunt dus echt alle kanten op met deze Makita bitset; erg wenselijk voor een professional.

Makita D-37194 Bitset

Bij deze set zijn we eigenlijk maar op één nadeel gestuit; het prijskaartje. Voor deze beste Makita bitset voor de professional betaal je bij onze partner Bol.com namelijk een bedrag van 105,43 euro. Dit is vrij prijzig, maar dit is wel het bedrag inclusief BTW. Als je deze bitset als professional koopt, kun je uiteraard de BTW terugvragen.

Deze bitset van Makita is relatief prijzig.

Voordelen
 • 200-delige set
 • Voor alle materialen geschikt
 • Bijzonder veel handige accessoires
 • In een stevige koffer
 • Geweldige kwaliteit
Nadelen
 • Vrij prijzig
Conclusie

De Makita D-37194 Bitset is naar onze mening de beste Makita bitset voor de professional. Als professional wil je snel, vakkundig en aangenaam werken; met deze Makita bitset komt dat absoluut goed. Deze bitset biedt veel mogelijkheden, is van een prima kwaliteit en is erg geliefd onder professionals. Dat laatste is wat ons betreft veelzeggend!

Beste voordelige Makita bitset – Makita D-35031 31-delige bitset in cassette met riemclip

Heb je voorzichtige interesse om een bitset te kopen? Zie je het alleen niet zitten om hier veel geld aan uit te geven? Dat is goed voor te stellen. Met name als je heel af en toe gebruik van de bitset wilt/gaat maken, is het zonde om hier veel geld aan uit te geven.

Kun je bij Makita ook terecht voor een voordelige bitset? Ja, dat is zeker het geval. Eerder in dit artikel heb je al kennis kunnen maken met een bitset die nog geen 17 euro kost. Wij zijn echter op zoek gegaan naar een nóg voordeligere bitset. En die bitset hebben we gevonden; de Makita D-35031 is volgens ons de beste voordelige Makita bitset.

Laten we maar direct met de deur in huis vallen; deze Makita bitset is echt voordelig. Bij onze partner Toolmax betaal je voor deze bitset namelijk 10,10 euro. Voor dit bedrag zou je wellicht niet al te veel verwachten, maar deze set heeft ons echt doen verrassen.

Dit begon eigenlijk al direct bij de samenstelling van de set. Deze set bestaat namelijk uit maar liefst 31 onderdelen. Het gaat hierbij om allerlei verschillende bitjes, maar ook om een handige bithouder. Qua bitjes vind je in deze set onder meer sleufbitjes, Philips bitjes, TORX bitjes en Pozidriv bitjes. Concreet betekent dit dat je met deze set vrij veel werkzaamheden uit kunt voeren.

Wat wij ook handig vinden, is de cassette waarin alle bits geleverd worden. Het gaat hierbij niet om een koffer, zoals bij de andere varianten. Nee, deze bitjes krijg je in een compacte cassette geleverd. Deze cassette kun je makkelijk in bijvoorbeeld je gereedschapskoffer stoppen. De cassette beschikt echter ook over een riemclip; je kunt ‘m hiermee aan je broek vastmaken. Erg handig!

Over de kwaliteit hoef je ook niet in te zitten. Ondanks het voordelige prijskaartje is deze set namelijk van een prima kwaliteit. Dit geldt voor de bits zelf, maar ook voor de cassette. Wij zijn er oprecht van overtuigd dat je jarenlang van deze bitset kunt genieten.

Is het nou zo dat deze bitset voor de volle 100% aan te raden is? Nou, je moet wel even goed rekening met de toepassingsmogelijkheden houden. Makita geeft namelijk aan dat deze set alleen voor hout en kunststof geschikt is. Voor bijvoorbeeld metaal en steen heb je een uitgebreidere (duurdere) bitset nodig.

Deze bitset is alleen voor hout en kunststof geschikt.

Voordelen
 • Erg voordelig
 • 31-delige set
 • Handige cassette
 • Inclusief riemclip
 • Prima kwaliteit
Nadelen
 • Alleen voor hout en kunststof
 • Niet voor de professional geschikt
Conclusie

De Makita D-35031 31-delige bitset is naar onze mening de beste voordelige Makita bitset. Dat je voor deze set slechts 10,10 euro hoeft te betalen, vinden wij een bijzonder verschijnsel. In onze ogen is dit namelijk echt een prima set waar je de nodige kanten mee op kunt. Als je niet al te veel geld aan de beste Makita bitset uit wilt geven, is dit een prima optie.

Koopgids

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuwe bitset aan te schaffen? Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, is een Makita bitset een verstandige aankoop. De bitsets van Makita zijn veelal uitgebreid, zijn van een geweldige kwaliteit en voldoen aan de verwachtingen.

Een terechte vraag is wel voor welke Makita bitset je nou het beste kunt kiezen. Dit is vooral afhankelijk van je eigen voorkeuren. Wij adviseren je daarom graag om je wensen op een rijtje te zetten. Vervolgens kun je de verschillende bitsets aan de hand van allerlei criteria met elkaar vergelijken. Wat de belangrijkste criteria hierbij zijn, bespreken wij in deze koopgids.

Samenstelling van de bitset

Ten eerste is het van groot belang om naar de samenstelling van de bitset te kijken. In onze ogen moet je hierbij op twee facetten letten:

 • Hoeveelheid bitjes: hoeveel bitjes zijn er precies in de bitset te vinden?
 • Soort bitjes: welke soorten bitjes zijn er precies in de bitset te vinden?

Weet je precies om wat voor bitjes het gaat? Dan kun je voor jezelf bepalen of deze bitjes aansluiten op je eigen wensen. Onder aan de streep is het vooral van belang dat je je wensen aan laat sluiten op de samenstelling van de set.

Samenstelling Makita bitset

Bit- & boorset of alleen een bitset?

Heb je bovenstaande reviews doorgenomen? Dan heb je wellicht al opgemerkt dat Makita twee soorten bitsets aanbiedt. Allereerst biedt Makita de zogeheten bit- & boorset aan. Dit is een set waarin je niet alleen bitjes aantreft, maar ook boortjes. In veel gevallen zijn dit hele uitgebreide sets; soms wel met 200 onderdelen.

Ten tweede biedt Makita bitsets aan. Dit zijn compactere sets waarin je alleen bitjes (en een houder) aantreft. Ga goed voor jezelf na of dit voldoende voor je is. Of dat je toch liever een complete bit- en boorset hebt.

Meegeleverde koffer

Wij willen je graag wijzen op de koffer die je standaard meegeleverd krijgt. Ga goed na of deze koffer stevig is, of deze koffer handig is en of deze koffer op je wensen aansluit. Met name als je de bitset overal mee naar toe wilt nemen, is een goede koffer van essentieel belang.

Moet het altijd om een koffer gaan? Nee, hoor. Zoals je bij de laatste review hebt kunnen zien, kun je de bits ook in een cassette geleverd krijgen. Dat is ook prima, zolang de cassette/koffer maar stevig en handig is.

Koffer Makita bitset

Prijskaartje

Wil je de beste Makita bitset kopen? Dan kun je het beste voor één van bovengenoemde varianten kiezen. Zoals je in de reviews hebt kunnen lezen, lopen de prijskaartjes echter nogal uiteen. Wij adviseren je daarom om voor jezelf een maximum budget vast te stellen. Binnen dit budget kun je vervolgens op zoek gaan naar de beste Makita bitset.

Weet je niet 100% zeker of een Makita bitset op je wensen aansluit? Dan willen wij je wijzen op ons artikel ‘beste bitset’. In dat artikel bespreken we ook bitsets van andere merken.

Slotwoord

Kunnen wij de aanschaf van een Makita bitset aanraden? Ja, absoluut. De bitsets van dit merk zijn van een prima kwaliteit, zijn veelal uitgebreid en voldoen aan de verwachtingen. Heb je over één van de hierboven besproken varianten vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van onze partners. Wij wensen je graag veel plezier met je nieuwe bitset!

Tresna.nl
Logo