Beste voetensteun bureau

Heb je een verstelbaar bureau aangeschaft? Heb je de beste bureaustoel aangeschaft? Heb je de beste monitorstandaard of de beste laptopstandaard aangeschaft? Heb je ook nog gekozen voor de beste documenthouder voor op jouw bureau in jouw thuiskantoor? In onze ogen heb je dan in ieder geval al meerdere juiste keuzes gemaakt.

Desalniettemin kun je jouw thuiswerkplek nóg meer ergonomisch gaan maken. In ons artikel ‘Ergonomisch werken’ vind je daarvoor nog allerlei handige tips. Eén van de tips in dat artikel is om te kiezen voor een voetensteun onder het bureau.

Met een voetensteun kun je jouw voeten op een comfortabele manier ‘kwijt’ tijdens het werken. Bovendien ben je met de voetensteun in staat om jouw zithouding tijdens het werken af en toe aan te passen. Let wel op: dat gaat om de houding van jouw benen en niet om de houding van jouw rug. Jouw rug moet immers te allen tijde in een rechte lijn zitten; daarmee voorkom je lichamelijke klachten.

In dit artikel willen we je graag kennis laten maken met de voetensteunen voor onder een bureau. We bespreken waarom deze voetensteun zo aan te raden is, waar je op moet letten bij het uitkiezen van een voetensteun én wat de beste voetensteunen voor onder een bureau zijn.

Recent hebben wij namelijk het uitgebreide aanbod van voetensteunen aan een keuring onderworpen. Tijdens die keuring hebben wij gekeken naar de kwaliteit, de mogelijkheden en het prijskaartje. Uiteindelijk hebben wij – op basis van onder meer die drie criteria – meerdere geschikte voetensteunen gevonden. De vijf beste voetensteunen voor onder een bureau zie je in onderstaande tabel:

Onze top 5 voetensteunen

Afbeelding

Product


Fellowes Ergonomisch verstelbare voetensteun

Onze beste koop!

Fellowes Ergonomisch verstelbare voetensteun

Beste koop

of

Strex Voetensteun

Strex Voetensteun

Beste antislip voetensteun

of

Nava® Verstelbare Voetensteun

Nava® Verstelbare Voetensteun

Beste verstelbare voetensteun

of

Colisi Orthopedische Voetensteun

Colisi Orthopedische Voetensteun

Beste orthopedische voetensteun

of

ACROPAQ AF002

ACROPAQ AF002

Beste voordelige voetensteun

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Fellowes Ergonomisch verstelbare voetensteun

Beste koop

Fellowes Ergonomisch verstelbare voetensteun

of

Strex Voetensteun

Beste antislip voetensteun

Strex Voetensteun

of

Nava® Verstelbare Voetensteun

Beste verstelbare voetensteun

Nava® Verstelbare Voetensteun

of

Colisi Orthopedische Voetensteun

Beste orthopedische voetensteun

Colisi Orthopedische Voetensteun

of

ACROPAQ AF002

Beste voordelige voetensteun

ACROPAQ AF002

of

Waarom een voetensteun voor onder een bureau aanschaffen?

Als je jouw thuiswerkplek écht ergonomisch wilt maken, is de aanschaf van een voetensteun eigenlijk onmisbaar. Een voetensteun is namelijk onwijs handig, brengt de gewenste ergonomie mee en zorgt er ook nog eens voor dat je super lekker zit.

Bijkomend voordeel is dat je dankzij de voetensteun ook nog lichamelijke klachten kunt voorkomen. Dat komt puur doordat de voetensteun de gewenste steun aan jouw benen biedt, waardoor je jouw benen niet continu op spanning hoeft te houden. Je krijgt daardoor simpelweg met een stuk minder spanning in jouw benen te maken, waardoor je de kans op lichamelijke klachten flink weet te verkleinen.

Daarnaast zorgt een voetensteun voor onder een bureau er ook voor dat je heerlijk kunt zitten. Ga bijvoorbeeld maar eens zonder voetensteun zitten; je bent dan al snel zoekende met jouw benen. Waar moet je jouw benen precies zetten? In welke hoek moet je je benen houden? En hoe kun je de spanning op jouw benen verkleinen?

Als je de beste voetensteun aanschaft, weet je al deze vragen in één klap ‘op te lossen’. Je kunt immers jouw benen op een aangename manier kwijt, waarmee je dus ook nog de kans op lichamelijke klachten weet te verkleinen.

Daarbij willen we ook nog vermelden dat de meeste voetensteunen verstelbaar zijn. Mocht je even een nét iets andere zithouding aan willen nemen, is dat dus ook mogelijk. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is jouw voetensteun naar wens te verstellen.

Al met al staat het wat ons betreft als een paal boven water: de beste voetensteun is een absolute aanrader voor een ieder die vanuit huis werkt. Wil je graag de beste voetensteun aanschaffen? Dan ben je in ieder geval in dit artikel aan het juiste adres. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste voetensteunen, waardoor wij bovengenoemde top 5 samen hebben kunnen stellen. Per voetensteun vind je hieronder ook nog een korte review; we trappen af met de beste koop!

Beste koop voetensteun – Fellowes Ergonomisch verstelbare voetensteun

Wil je graag de allerbeste voetensteun aanschaffen? Dan moet je rekening houden met een – naar verhouding – vrij forse investering. Als je bereid bent om deze investering te doen, ben je echter wel verzekerd van een geweldige voetensteun. Dat is zéker het geval als je voor deze Fellowes Ergonomisch verstelbare voetensteun kiest.

Dit is zeker niet de meest voordelige voetensteun, maar het is in onze ogen wel de beste voetensteun. De kwaliteit, de ergonomie, de mogelijkheden en de levensduur zijn stuk voor stuk dik in orde. Daarbij moet je dus alleen rekening houden met een vrij fors prijskaartje, waarover later in deze review meer.

Op de foto schuin hierboven zie je deze voetensteun afgebeeld staan. Wat valt je direct op? Mogelijk valt het je direct op dat de voetensteun fraai vormgegeven is, vrij groot is, op meerdere manieren te verstellen is en ook nog eens een antislip oppervlakte heeft.

Dankzij het antislip oppervlakte kun je jouw voeten altijd op een aangename manier kwijt. Zelfs als de onderkant van jouw sokken of schoenen glad of nat is; het oppervlakte zorgt er min of meer voor dat jouw sokken of schoenen stevig op het oppervlakte blijven staan.

Daarbij kun je dus ook volledig zelf bepalen in welke stand de voetensteun ingesteld moet worden. Je kunt de voetensteun vrij ver naar voren zetten, maar je kunt hem ook ver naar achteren laten leunen. Het is volledig aan jou om te bepalen wat jij de prettigste stand vindt, zolang je maar de ergonomie in de gaten houdt.

Bijkomend voordeel: je kunt de stand van de voetensteun onwijs makkelijk verstellen. Je hoeft dit niet met jouw handen te doen, maar je kunt het puur moet jouw voeten doen. Door een bepaalde druk op de voetensteun uit te voeren, kun je razendsnel én gemakkelijk de voetensteun in de gewenste stand instellen. Gemak dient de mens!

Tijdens het zitten is het ook nog mogelijk om met deze voetensteun te ‘schommelen’. Je weet in dat geval zeker dat je een ergonomische zithouding aanhoudt, terwijl je ook nog de doorbloeding in jouw benen kunt stimuleren.

Fellowes beste koop

Wat betreft de afmetingen; ook daar zijn wij over te spreken. Het is niet de meest grote voetensteun, maar het is ook zeker geen voetensteun. Voor het overzicht vind je hieronder de afmetingen van deze voetensteun:

 • Diepte: 33 cm
 • Breedte: 47 cm
 • Hoogte: 11 cm

Al met al zijn wij zeer te spreken over deze beste voetensteun. Wel moet je rekening met één nadeel houden; het vrij forse prijskaartje. Voor deze Fellowes Verstelbare Ergonomische Voetensteun betaal je een bedrag van 74,95 euro bij onze partner Bol.com. Dat is een vrij fors bedrag, maar je krijgt er gelukkig wel een hoop voor terug!

Deze voetensteun is vrij prijzig te noemen; rond de 75 euro.

Voordelen
 • Geweldig design
 • Zeer ergonomisch
 • Makkelijk in te stellen
 • Antislip oppervlakte
 • Hoge kwaliteit = lange levensduur
Nadelen
 • Vrij prijzig
Conclusie

De Fellowes Ergonomisch verstelbare voetensteun is in onze ogen de beste voetensteun voor onder een bureau. Deze voetensteun biedt eigenlijk alles: ergonomie, gemak, comfort en plezier. Met deze voetensteun weet je in ieder geval zeker dat je altijd de juiste zithouding aanneemt én daarmee lichamelijke klachten weet te voorkomen. Al met al is dit absoluut de beste koop!

Bekijk prijzen van de Fellowes Ergonomisch verstelbare voetensteun bij verschillende winkels:

Beste antislip voetensteun – Strex Voetensteun

Bij het uitkiezen van een voetensteun is het zaak om op meerdere criteria te letten. Zo willen wij je graag aanraden om altijd voor een verstelbare voetensteun te kiezen én om altijd te kiezen voor een voetensteun met antislip oppervlakte.

Gaat jouw voorkeur ook specifiek uit naar een voetensteun met antislip oppervlakte? Dan heb je de keus uit vrij veel varianten, waaronder de hierboven genoemde beste koop. Het is echter ook mogelijk om voor een nóg beter antislip oppervlakte te gaan; dat is het geval als je kiest voor deze voetensteun van het merk Strex. Dit is volgens ons de beste antislip voetensteun.

Met deze voetensteun voorzie je jezelf van vrij veel gemak. Je kunt deze voetensteun onder jouw bureau neerzetten, waarna je de voetensteun op de gewenste stand in kunt stellen. Vanaf dat moment geniet je van het nodige comfort, aangezien jouw voeten te allen tijde op de voetensteun blijven staan.

Dat is puur te danken aan het hoogwaardige antislip oppervlakte dat op de bovenkant van de voetensteun aangebracht is. Dankzij dit oppervlakte hoef je niet bang te zijn dat jouw voeten wegschuiven, ook niet als je gladde sokken aan hebt of natte schoenen aan hebt.

Daarbij zijn wij ook te spreken over de afmetingen en het gewicht van deze voetensteun. Met afmetingen van 46 bij 35 bij 11 cm is het absoluut geen kleine voetensteun, terwijl de voetensteun slechts 2,7 kilo weegt. Door dit lichte gewicht kun je de voetensteun ook moeiteloos even naar wens aanpassen of verstellen.

Bijkomend voordeel is dat je jouw voeten volledig weet te ontlasten. Dat komt enerzijds door het antislip oppervlakte, maar anderzijds ook door de bolvormige structuur. Deze structuur voorkomt dat jouw voeten met druk vanaf de onderkant krijgen, waardoor je jouw voeten perfect weet te ontlasten.

Voetensteun Strex

Kortom: zet deze voetensteun onder jouw bureau, verstel de steun naar wens en geniet van onwijs veel comfort. Dankzij dit comfort krijg je nooit meer last van vermoeide benen en weet je ook de doorbloeding in jouw benen te stimuleren. Ondertussen zorgt dat er ook nog voor dat je lichamelijke klachten weet te voorkomen. Wat wens je nog meer?

Het enige waar je mogelijk even aan moet wennen, is het feit dat deze voetensteun wieltjes aan de onderkant heeft. Door deze wieltjes kan de voetensteun gaan ‘rollen’. Uiteraard is het wel mogelijk om de wieltjes vast te zetten, maar dit vraagt aan het begin wellicht enigszins aanpassingsvermogen.

Daarnaast moet je ook bij deze voetensteun met een relatief fors prijskaartje rekening houden. Voor deze voetensteun betaal je een bedrag van 49,95 euro; het is daarmee zeker niet de meest voordelige voetensteun. Tegelijkertijd is het wel één van de beste voetensteunen, dus dit bedrag is dubbel en dwars de moeite waard.

Deze voetensteun heeft wieltjes; dat is aan het begin even wennen.

Voordelen
 • Zeer ergonomisch
 • Bolvormige structuur
 • Vrij groot uitgevoerd
 • Hoogte én hellingshoek instelbaar
 • Voorkomt lichamelijke klachten
Nadelen
 • Wieltjes zijn aan het begin wennen
 • Is niet de meest voordelige voetensteun
Conclusie

De Strex Voetensteun is wat ons betreft de beste antislip voetensteun. Deze award heeft deze voetensteun te danken aan de aangebrachte bolvormige structuur aan de bovenkant van de voetensteun. Door die structuur worden jouw voeten/benen op een perfecte manier ontlast, waardoor je lichamelijke klachten perfect weet te voorkomen!

Beste verstelbare voetensteun – Nava® Verstelbare Voetensteun

Wil je graag een voetensteun aan gaan schaffen? Dan weet je één ding zeker: het aanbod van voetensteunen is tegenwoordig vrij divers. Op welke criteria je daarom extra goed moet letten, lees je aan het einde van dit artikel in de koopgids.

Wij zijn er zelf van overtuigd dat het onwijs belangrijk is dat je de voetensteun naar wens kunt verstellen. Gelukkig heb je daarvoor ook de keus uit meer dan voldoende voetensteunen. Als je echt de meest ergonomische voetensteun wenst te hebben, kun je wat ons betreft het beste kiezen voor de Nava Verstelbare Voetensteun. Dit is volgens ons de beste verstelbare voetensteun!

Bij deze voetensteun kun je de hellingshoek volledig naar wens bepalen. Je hebt daarbij de keus uit een gebied van 0 tot 25 graden. Je kunt deze hellingshoek dus compleet naar jouw eigen wens instellen, waardoor je jouw voeten op de juiste manier kwijt kunt. Dat komt de ergonomie alleen maar ten goede.

Daarbij is het ook nog mogelijk om deze voetensteun op drie verschillende hoogtes in te stellen. Je kunt hierbij kiezen tussen de volgende hoogtes: 10 cm, 13,5 cm en 16 cm. Op de foto hiernaast zie je deze hoogtes onder elkaar staan, waarbij je ook direct de verschillen ziet.

Doordat je de hoogte én de hellingshoek op verschillende standen in kunt stellen, kun je het werken altijd aangenaam voor jezelf maken. Je kunt je voeten heerlijk op deze voetensteun kwijt, waardoor je jouw lichaam weet te ontlasten.

Nava voetensteun verstelbaar

Ondertussen weet je – op een geweldige manier – ook nog de doorbloeding in jouw benen te stimuleren. Deze voetensteun heeft namelijk enkele massageknoppen aan de bovenkant; deze massageknoppen zorgen ervoor dat de onderkant van jouw voeten gemasseerd wordt. Dat komt de bloedcirculatie onwijs ten goede!

Ook over de aangebrachte structuur zijn wij zeer te spreken. Het merk Nava heeft namelijk gekozen voor een antislip oppervlakte aan de bovenzijde, waardoor jouw voeten nooit zomaar van deze voetensteun afglijden. Zelfs als je gladde sokken draagt, blijven jouw voeten stevig op de voetensteun staan.

Daarbij heeft Nava – in onze ogen – ook nog de juiste keuzes gemaakt met betrekking tot het materiaal. Deze fabrikant heeft namelijk gekozen voor duurzaam kunststof. Door dit materiaal heeft de voetensteun een lange levensduur, is de voetensteun makkelijk te reinigen en is de voetensteun ook relatief licht qua gewicht.

Het mag duidelijk zijn: in onze ogen is dit de beste verstelbare voetensteun. Daar hangt dan echter ook een bepaald prijskaartje aan; voor deze voetensteun betaal je een bedrag van 54,95 euro bij onze partner Bol.com. De voetensteun is daarmee niet overdreven duur, maar het is ook zeker niet de meest voordelige voetensteun.

Daarnaast had deze voetensteun in onze ogen ook nog wel iets groter mogen zijn. De voetafdruk is namelijk ‘slechts’ 35 bij 28,5 centimeter. In vergelijking met de hierboven genoemde varianten is deze voetensteun dus echt aan de kleine kant. In onze ogen was het beter geweest als de voetensteun nét iets groter zou zijn geweest.

De voetensteun had iets groter gemogen; de afmetingen zijn vrij beperkt.

Voordelen
 • Hoogte en hellingshoek verstelbaar
 • Moeiteloos naar wens in te stellen
 • Inclusief massagefunctie
 • Zeer ergonomisch
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Antislip oppervlakte
Nadelen
 • Had groter gemogen
 • Niet de meest voordelige voetensteun
Conclusie

De Nava Verstelbare Voetensteun is in onze ogen de beste verstelbare voetensteun. Je kunt deze voetensteun volledig naar wens instellen, waarbij je uit meerdere hoogtes en hellingshoeken kunt kiezen. Ook over de kwaliteit, het antislip oppervlakte en de massagefunctie zijn wij zeer te spreken. Al met al een prima voetensteun!

Beste orthopedische voetensteun – Colisi Orthopedische Voetensteun

Door de jaren heen zijn vrij veel voetensteunen op de markt gebracht. Al deze voetensteunen hebben in ieder geval één gemeenschappelijk kenmerk: ze bieden de gewenste ergonomie. Uiteraard bestaan daar ook nog verschillen in; de ene voetensteun biedt logischerwijs meer ergonomie dan de andere voetensteun.

Heb je last van lichamelijke klachten? Heb je bijvoorbeeld een aandoening aan jouw been? Of heb je wellicht een sportblessure opgelopen? In een dergelijke situatie is het aan te raden om te kiezen voor een orthopedische voetensteun. Mocht je specifiek een orthopedische voetensteun aan willen schaffen, is de Colisi Orthopedische Voetensteun wat ons betreft de enige juiste keuze.

Zoals je op de foto schuin hierboven kunt zien, is deze voetensteun níet te vergelijken met de hierboven genoemde varianten. Deze voetensteun is bijvoorbeeld van traagschuim vervaardigd, waardoor jouw voeten altijd in de juiste houding blijven. Dit traagschuim zorgt er bovendien voor dat jouw voeten (en dus jouw volledige lichaam) ontlast worden.

Met deze voetensteun werk je niet alleen meer ergonomisch, maar weet je ook nog eens de pijnklachten te verlichten. Dit kussen draagt namelijk bij aan het verlichten van de pijn, waardoor je meer concentratie hebt om te werken. Je wordt immers een stuk minder afgeleid door de pijn in jouw benen.

Daarbij is het ook goed om te weten dat deze voetensteun zeer licht is. Met een gewicht van 430 gram is het dus ook mogelijk om deze voetensteun bijvoorbeeld in het vliegtuig, in de auto of in de woonkamer te gebruiken. Juist het multifunctionele aspect van deze voetensteun spreekt ons erg aan.

Wat nou precies het effect van deze orthopedische voetensteun is? Dat zie je duidelijk terug op de foto hiernaast. Je ziet exact dat je met deze voetensteun de juiste zithouding aan kunt nemen én dat jouw voeten niet in het kussen wegzakken. Ook dat draagt dus bij aan de ergonomie.

Is deze voetensteun na verloop van tijd een beetje vies geworden? Geen probleem. Je kunt de hoes van deze voetensteun afhalen en vervolgens in de wasmachine stoppen. Als je de hoes op maximaal 60 graden wast, geniet je vervolgens weer van een schone (en lekker ruikende) hoes.

Colisi voetensteun orthopedisch

Al met al zijn wij zeer te spreken over deze voetensteun. De multifunctionaliteit van deze voetensteun is opvallend en is zeker niet te vergelijken met de multifunctionaliteit van bijvoorbeeld de hierboven genoemde varianten. Juist doordat deze orthopedische voetensteun zo uniek is, zijn wij te spreken over deze voetensteun.

Het feit dat deze voetensteun zo uniek is, geeft wel stof tot denken. Je moet eigenlijk voor jezelf gaan beslissen of je meer behoefte aan deze voetensteun hebt of aan één van de andere varianten uit dit artikel. In vergelijking met die andere voetensteunen is deze voetensteun namelijk echt uniek te noemen.

Daarbij moet je ook nog rekening houden met een relatief fors prijskaartje. Bij onze partner Bol.com betaal je een bedrag van 54,95 euro. In onze ogen is deze voetensteun elke euro waard, maar je moet dit bedrag uiteraard wel kunnen betalen. Mocht dat niet het geval zijn, vind je in onderstaande review mogelijk een interessante optie!

Deze voetensteun is niet voor iedereen weggelegd; het moet maar net aansluiten op jouw situatie en wensen.

Voordelen
 • Unieke orthopedische voetensteun
 • Veelzijdig in te zetten
 • Prima kwaliteit
 • Voorkomt lichamelijke klachten
 • Verlicht de pijnklachten
 • Wasbare hoes
Nadelen
 • Relatief prijzig
 • Is niet voor iedereen geschikt
Conclusie

De Colisi Orthopedische Voetensteun is volgens ons de beste orthopedische voetensteun. Deze voetensteun is bij uitstek geschikt voor mensen met een medische aandoening of met pijnklachten. Dankzij deze voetensteun kun je de pijnklachten moeiteloos verminderen en daarmee het werken voor jezelf een stuk aangenamer maken!

Beste voordelige voetensteun – ACROPAQ AF002

In dit artikel heb je al kennis kunnen maken met vier prima voetensteunen. Deze voetensteunen doen stuk voor stuk waar je voor aan zou schaffen; de gewenste ergonomie bieden. Feit is wel dat deze voetensteunen stuk voor stuk ook vrij prijzig te noemen zijn.

Kun of wil je niet een bedrag van bijvoorbeeld 55 of 75 euro voor een voetensteunen neerleggen? Dan kunnen wij deze ACROPAQ AF002 voetensteun van harte aanraden. Deze voetensteun is voordelig geprijsd én biedt ook nog eens de gewenste ergonomie. Wat wens je nog meer?

Laten we maar aftrappen met het belangrijkste: het prijskaartje van deze voetensteun. Bij onze partner Bol.com betaal je een bedrag van slechts 28,50 euro voor deze voetensteun. Dankzij dit bedrag is deze voetensteun dus echt fors goedkoper dan de hierboven genoemde voetensteunen.

Is dat voordelige bedrag ook terug te zien in de kwaliteit van deze voetensteun? Ja, je merkt het deels terug. Desalniettemin is dit wél een voetensteun waar je onwijs veel plezier aan kan gaan beleven. Ook deze voetensteun heeft namelijk een lange levensduur, biedt de gewenste ergonomie en voldoet zodoende aan de meeste wensen.

Wat betreft de ergonomie; bij deze voetensteun kun je zowel de hoogte als de hellingshoek naar wens instellen. Voor de hoogte heb je keus tussen drie standen: 11 cm, 14 cm en 17 cm. Voor de hellingshoek heb je de keus tussen een hoek van 0 tot 30 graden; je kunt de hellingshoek binnen deze reikwijdte traploos instellen.

Doordat je de hoogte én hellingshoek naar wens in kunt stellen, biedt deze voetensteun absoluut de gewenste ergonomie. Je kunt dankzij deze voetensteun op een aangename manier werken, waarbij je jouw lichaam perfect weet te ontlasten.

Daarbij heeft het merk ACROPAQ ook nog gekozen voor een antislip oppervlakte. Dankzij dat oppervlakte blijven jouw voeten altijd stevig op de voetensteun zijn; zelfs als je gladde sokken aan hebt of als je je voeten even verzet. Ook zorgt dit antislip oppervlakte nog voor een kalmering voor jouw voeten; je voeten worden op deze voetensteun perfect gekalmeerd.

ACROPAQ AF002 voetensteun

Overigens is het ook opvallend dat deze voetensteun vrij groot uitgevoerd is. Met afmetingen van 46 bij 35 bij 11 cm is dit absoluut geen kleine voetensteun te noemen. Doordat de voetensteun vrij groot is, kun je jouw voeten altijd op een aangename manier kwijt op deze voetensteun. Ideaal!

Wel moet je rekening houden met het materiaal en de bijbehorende levensduur. Wij zijn van mening dat deze voetensteun qua kwaliteit niet aan de bovengenoemde varianten kan tippen.

Ook gaat het instellen van deze voetensteun niet altijd even soepeltjes. Ook dat is iets waar je rekening mee moet houden. Desalniettemin is dit een zeer interessante voetensteun, zeker gezien het prijskaartje van de voetensteun. Voor een bedrag van slechts 28,50 euro kun je simpelweg niet de mist in gaan met deze voetensteun.

Deze voetensteun is niet van de hoogste kwaliteit; de levensduur is dan ook niet zo lang als die van de bovengenoemde voetensteunen.

Voordelen
 • Zeer gunstig geprijsd
 • Geweldig antislip oppervlakte
 • Hoogte én hellingshoek in te stellen
 • Basic doch stijlvol design
 • Kalmerend voor de voeten
Nadelen
 • Niet de hoogste kwaliteit
 • Instellen gaat niet altijd soepel
Conclusie

De ACROPAQ AF002 is in onze ogen de beste voordelige voetensteun. Voor een bedrag van slechts 28,50 euro ben je al de trotste eigenaar van deze voetensteun. Als deze voetensteun eenmaal in jouw home office staat, geniet je al snel van meerdere voordelen. De voetensteun biedt de gewenste ergonomie, is vrij groot uitgevoerd en is dus zeer voordelig geprijsd. Sla direct je slag!

Koopgids

Zo, ben jij ook overtuigd van de voordelen van een voetensteun? Wil je graag van de gewenste ergonomie in jouw thuiskantoor gaan genieten? Dan is de aanschaf van een voetensteun inderdaad absoluut aan te raden.

Daarbij is het echter wel goed om te weten dat het aanbod hedendaags vrij uitgebreid is. Dat maakt het vinden van de beste voetensteun niet altijd even makkelijk; gelukkig helpen we jou daar een handje bij. Hieronder bespreken we namelijk de belangrijkste criteria waar je goed op moet letten bij het uitkiezen van een voetensteun voor onder jouw bureau!

Afmetingen

Allereerst willen wij je adviseren om goed naar de afmetingen van de voetensteunen te kijken. Je komt er dan al snel achter dat de voetensteunen in allerlei verschillende afmetingen aangeboden worden. Het is aan jou om te bepalen welke afmeting jouw voorkeur geniet.

Ons advies is om hierbij goed te kijken naar de aanwezige ruimte onder jouw bureau. Heb je daar vrij veel ruimte? Dan is het zeker interessant om te kiezen voor één van de grotere voetensteunen. Over het algemeen bieden de grotere voetensteunen namelijk meer comfort!

Hoogte + hellingshoek instelbaar

Als je een voetensteun aan gaat schaffen, is het onwijs belangrijk goed naar de instelmogelijkheden te kijken. Het is daarbij absoluut wenselijk dat je zowel de hoogte als de hellingshoek naar wens in kunt stellen.

Let daarbij ook goed op de verschillende instelmogelijkheden die je hebt. Kun je de voetensteun bijvoorbeeld in drie verschillende hoogtes instellen? Check dan goed wat deze hoogtes precies zijn. Datzelfde geldt ook voor de hellingshoek van de voetensteun.

Hoogte en hellingshoek voetensteun

Antislip oppervlakte

Ook is het zeer wenselijk dat de voetensteun een antislip oppervlakte heeft. Een dergelijk oppervlakte zorgt er niet alleen voor dat jouw voeten stabiel op de voetensteun blijven staan, maar zorgen ook voor kalmering van jouw voeten.

Daarbij kun je ook goed naar de structuur van het oppervlakte kijken. Als je bijvoorbeeld een voetensteun met een bolvormige structuur tegenkomt, is dat absoluut een aanrader. Dat is ook het geval als je een voetensteun tegenkomt met een massagefunctie!

Design

Wil je graag een fraaie voetensteun aanschaffen? Ook dan heb je voldoende keus. Doet het design van de voetensteun er voor jou niet al te veel toe? Dat kunnen wij ook maar al te goed begrijpen; de voetensteun staat immers onder jouw bureau en zie je dus ook niet al te vaak.

Voetensteun design

Budget

Tot slot willen wij je ook nog graag wijzen op het prijskaartje. Zoals je in bovenstaande reviews hebt kunnen lezen, variëren de prijzen van de voetensteunen nogal.

Ons advies is daarom om een maximum budget voor jezelf in te stellen. Binnen dat budget kun je vervolgens gericht op zoek gaan naar de beste voetensteun. Let hierbij echter niet alleen op het prijskaartje; probeer vooral naar de volledige prijs-kwaliteitsverhouding te kijken.

Slotwoord

Zo, we zijn alweer aan het einde uitgekomen van dit artikel over de beste voetensteunen voor onder een bureau. Welke van bovengenoemde voetensteunen geniet jouw voorkeur? Wij willen je graag van harte aanraden om het assortiment goed met elkaar te vergelijken; op basis van jouw vergelijk kun je vervolgens de juiste keuze gaan maken.

Heb je op dit moment nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van onze partner Bol.com. Wij wensen je graag alvast veel plezier met jouw nieuwe voetensteun voor onder je bureau!

Tresna.nl
Logo