Beste bureau verhoger

Eind 2020 stonden de schokkende resultaten van een grootschalig onderzoek op de voorpagina van de kranten. Uit dit onderzoek bleek namelijk dat één op de drie thuiswerkers last van lichamelijke klachten krijgt. Deze klachten ontstaan puur doordat men bij de thuiswerkplek niet de beschikking heeft over de juiste hulpmiddelen.

Met de juiste hulpmiddelen creëer je niet alleen een prettige werkplek, maar ook een ergonomische werkplek. Met een ergonomische werkplek weet je jouw lichaam perfect te ontlasten, waardoor je geen last van bijvoorbeeld schouder-, nek- of rugklachten gaat krijgen.

Al dit soort lichamelijke klachten kun je dus voorkomen door de juiste middelen te gebruiken. In ons artikel ‘Ergonomische werkplek inrichten’ lees je meer over de juiste hulpmiddelen. In dít artikel willen wij de pijlen graag richten op een specifiek soort hulpmiddel; een bureau verhoger.

Met een bureau verghoer ben je in staat om ook staand aan een bureau te werken. Ja, in dat geval kun je jouw bureau zo hoog mogelijk instellen, waarna je de bureau verhoger op jouw bureau zet. Als je nu jouw laptop op deze verhoger zet, ben je in staat om staand te werken.

Is het aan te raden om staand te werken? Ja, dat is zeker het geval. Later in dit artikel vind je meer informatie over de redenen waarom de aanschaf van een bureau verhoger zo aan te raden is. Voordat we dat doen, willen wij je kennis laten maken met de vijf beste bureau verhogers. De top 5 waar onze voorkeur naar uit gaat, vind je alvast in onderstaande tabel:

Onze top 5 bureau verhogers

Afbeelding

Product


Euroseats bureau verhoger medium

Onze beste koop!

Euroseats bureau verhoger medium

Beste koop

of

AirRise Pro Verstelbaar - Wit

AirRise Pro Verstelbaar - Wit

Beste witte bureau verhoger

of

AirRise AdaptX Verstelbaar

AirRise AdaptX Verstelbaar

Beste fraaie bureau verhoger

of

Euroseats bureau verhoger Extra Large

Euroseats bureau verhoger Extra Large

Beste grote bureau verhoger

of

VDD Gaming Bureau Verhoger

VDD Gaming Bureau Verhoger

Beste voordelige bureau verhoger

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Euroseats bureau verhoger medium

Beste koop

Euroseats bureau verhoger medium

of

AirRise Pro Verstelbaar - Wit

Beste witte bureau verhoger

AirRise Pro Verstelbaar - Wit

of

AirRise AdaptX Verstelbaar

Beste fraaie bureau verhoger

AirRise AdaptX Verstelbaar

of

Euroseats bureau verhoger Extra Large

Beste grote bureau verhoger

Euroseats bureau verhoger Extra Large

of

VDD Gaming Bureau Verhoger

Beste voordelige bureau verhoger

VDD Gaming Bureau Verhoger

of

Waarom een bureau verhoger aanschaffen?

Veel gezondheidsexperts zijn het er over eens: langdurig een zittende houding aannemen, is funest voor het lichaam. Door die houding zitten jouw benen bijvoorbeeld niet in de natuurlijke positie, waardoor ook het bloed een stuk minder goed door jouw lichaam heen kan stromen.

Met een bureau verhoger ben je in staat om dat probleem tegen te gaan. Dankzij een bureau verhoger kun je namelijk óók staand aan jouw bureau gaan werken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een in hoogte verstelbaar bureau in combinatie met een bureau verhoger.

Doordat je ook staand kunt werken, weet je jouw lichaam perfect te ontlasten. Voor het menselijk lichaam is het namelijk bevorderlijk om een staande- en zittende houding met elkaar af te wisselen. Als je dat graag wenst te doen, is dat dus prima mogelijk met behulp van de beste bureau verhoger.

Met een bureau verhoger geniet je dus van onwijs veel ergonomie. Ondertussen geniet je ook nog van veel gemak, aangezien je de bureau verhoger volledig op jouw wensen aan kunt sluiten. Wat we hiermee bedoelen? Nou, dat wordt eigenlijk direct duidelijk met behulp van de foto die hiernaast staat.

Zoals je op de foto hiernaast kunt zien, is het mogelijk om een bureau verhoger op de gewenste hoogte in te stellen. Je weet daardoor echt de perfecte houding aan te nemen, waardoor je op een zeer aangename manier jouw lichaam weet te ontlasten.

Ondertussen sta je dus ook nog op een relaxte en aangename manier te werken.

Waarom een bureau verhoger aanschaffen

Twijfel je nog enigszins over de aanschaf van een bureau verhoger? Dan is het goed om eens na te denken over de werkzaamheden die je op een dag verricht. Stel je bijvoorbeeld dagelijks rapporten op? Ben je dagelijks veel aan het bellen? Of stuur je dagelijks veel mailtjes? Dit zijn slechts drie voorbeelden van werkzaamheden die je staand uit kunt voeren.

Kies dus voor een bureau verhoger en zorg daarmee voor de perfecte situatie voor jouw hele lichaam. Voor welke bureau verhoger je dan het beste kunt kiezen? Dat heb je alvast in bovenstaande tabel kunnen zien. Hieronder bespreken we de vijf beste bureau verhogers graag nader in het kort. Daarbij trappen we, zoals gebruikelijk, af met de beste koop:

Beste koop – Euroseats bureau verhoger medium

Wil je graag ergonomisch vanuit huis gaan werken? Merk je wellicht op dit moment al wat fysieke ongemakken door een verkeerde werkhouding? Dan is de aanschaf van een bureau verhoger dus absoluut aan te raden. Gaat je voorkeur daarbij uit naar de bureau verhoger met de beste prijs-kwaliteitsverhouding?

In dat geval kun je het beste voor deze bureau verhoger van Euroseats gaan. In onze ogen is dit namelijk de beste koop, oftewel de bureau verhoger met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Om maar direct met de deur in huis te vallen: voor deze bureau verhoger betaal je een bedrag van 319 euro.

Is dat veel? Nee, dat valt reuze mee als we naar de mogelijkheden van deze bureau verhoger kijken. Zoals je op de foto schuin hierboven ziet, kent deze bureau verhoger meerdere onderdelen: het hoogste onderdeel is om jouw monitor of laptop op te zetten, terwijl je op het andere onderdeel jouw toetsenbord neer kunt zetten.

Aan de onderkant van deze bureau verhoger is een stabiel vlak te vinden. Een vlak waardoor de bureau verhoger altijd zeer stabiel en veilig op jouw bureau staat. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze bureau verhoger onverhoopt instort en daarmee voor schade aan jouw laptop zorgt. Nee, wij durven te stellen dat dit een onwijs veilige en stabiele bureau verhoger is!

Bijkomend voordeel is dat deze bureau verhoger ook in hoogte verstelbaar is. Je bent hierdoor te allen tijde in staat om zéér ergonomisch te werken. Voordat het zo ver is, moet je de bureau verhoger uiteraard wel installeren. Nou, de installatie/montage van deze bureau verhoger gaat ook uiterst simpel.

Om het nog mooier te maken: deze bureau verhoger heeft de ideale afmetingen. Het werkoppervlak is 68 bij 52 centimeter, terwijl je de hoogte in kunt stellen tussen de 17 en 43 centimeter.

Hierdoor heb je te allen tijde voldoende ruimte op de bureau verhoger, terwijl je dus ook op de ideale hoogte werkt.

Euroseats bureauverhoger medium

Hebben we hiermee alle voordelen van deze bureau verhoger benoemd? Nee, zeker niet. De overige voordelen hebben we in onderstaand lijstje opgesomd:

 • De bureau verhoger heeft een eenvoudig en stijlvol ontwerp. Door de zwarte kleur valt de bureau verhoger in ieder geval niet direct op.
 • De bureau verhoger heeft een handige uitsparing voor de telefoon/tablet; die uitsparing zie je op de foto schuin hierboven duidelijk naar voren komen.
 • Aan deze bureau verhoger is ook nog een extra voorbereiding aangebracht, waardoor je moeiteloos een monitorarm aan deze verhoger vast kunt maken.

Al met al zijn wij dus onder de indruk van deze bureau verhoger. Desalniettemin moet je wel met twee nadelen rekening houden. Het eerste nadeel heeft betrekking op het maximaal belastbare gewicht: je kunt voor slechts 15 kilo aan objecten op deze bureau verhoger plaatsen. Dat had in onze ogen wel iets ‘uitgebreider’ gemogen.

Verder moet je dus rekening houden met de aanschafprijs van 319 euro. Ben je bereid om dit bedrag te betalen? Dan geniet je in ieder geval de beste koop. Dit is niet voor niets in onze ogen de allerbeste bureau verhoger!

Euroseats bureau verhoger medium beste koop

Het maximaal belastbare gewicht is slechts 15 kilo.

Voordelen
 • Geweldig design
 • Zeer stabiel en veilig
 • Biedt de gewenste ergonomie
 • In hoogte verstelbaar
 • Perfecte afmetingen
 • Handig vormgegeven (o.a. uitsparing voor smartphone)
Nadelen
 • Max. belastbare gewicht is slechts 15 kilo
 • Niet de voordeligste
Conclusie

De Euroseats bureau verhoger medium is wat ons betreft de beste bureau verhoger. Deze verhoger brengt de gewenste ergonomie met zich mee, is van een geweldige kwaliteit, heeft de juiste afmetingen en kent enkele handige extra’s. Al met al kun je met deze bureau verhoger zowel staand als zittend erg ergonomisch werken!

Beste witte bureau verhoger – AirRise Pro Verstelbaar - Wit

In het aanbod van bureau verhogers kom je met name donkergekleurde varianten tegen. Onder meer de kleuren bruin en zwart kom je in grote getalen tegen in het aanbod van bureau verhogers: dat zie je ook in de reviews in dit artikel duidelijk naar voren komen.

Wil jij echter het liefste een witte bureau verhoger hebben? Dan hebben wij goed nieuws voor je: deze AirRise Pro verstelbare bureau verhoger voldoet aan al onze verwachtingen. Dit is dan ook – met recht – de allerbeste bureau verhoger in de kleur wit.

Schuin hierboven zie je een foto van deze bureau verhoger staan. Zoals je kunt zien, is eigenlijk de gehele bureau verhoger in het wit uitgevoerd. Dit unieke design past prachtig in verschillende soorten thuiskantoren en is tamelijk opvallend te noemen.

Deze bureau verhoger weet zich echter niet alleen met het design te onderscheiden. Nee, ook over het prijskaartje zijn wij zeer te spreken. Voor deze bureau verhoger betaal je een bedrag van slechts 169 euro bij onze partner Bol.com. Wij durven gerust te beweren dat de bureau verhoger daarmee erg voordelig geprijsd is.

Over de afmetingen van deze bureau verhoger zijn wij ook onder de indruk. De breedte van deze verhoger is 81 centimeter, terwijl de verhoger ook nog 60 centimeter diep is. Bovendien kun je deze verhoger moeiteloos in hoogte instellen: je kunt daarbij variëren van 14,5 tot maar liefst 40 cm hoogte. Hierdoor kun je altijd op de gewenste (ergonomische) manier werken!

Zoals je op de foto hiernaast kunt zien, is het erg prettig om staand te werken. Je kunt daarbij jouw toetsenbord op de middelste plank plaatsen, terwijl je jouw laptop/monitor op de bovenste plank kunt zetten. Wil je daarbij genieten van een zo’n rustig mogelijke werkplek? Deze bureau verhoger biedt een kabelmanagementsysteem, waardoor je moeiteloos alle kabels weg kunt werken.

Qua constructies heeft het merk AirRise gekozen voor een simpel doch doeltreffend ontwerp. Daarbij heeft het merk gebruik gemaakt van metaal in combinatie van MDF, waardoor je sowieso van een lange levensduur verzekerd bent.

AirRise Pro Verstelbaar - Wit bureau verhoger

Wel komen we hiermee direct op het eerste nadeel van deze bureau verhoger uit. Dit nadeel heeft betrekking op het maximaal belastbare gewicht: slechts 15 kilo. Op het moment dat je deze bureau verhoger in hoogte in gaat stellen, kun je de bovenste plank slechts met een gewicht van maximaal 6,5 kilo belasten.

Eigenlijk hebben we daarmee ook het enige nadeel van deze bureau verhoger aangestipt. Om deze review positief af te sluiten, hebben we nog enkele voordelen op een rijtje gezet:

 • Je hoeft deze bureau verhoger niet zelf te monteren; je kunt ‘m uitpakken en direct aan het werk gaan.
 • Deze bureau verhoger beschikt over de gewenste certificaten op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort.
 • Deze bureau verhoger is eventueel ook nog in het zwart verkrijgbaar.

Het maximaal belastbare gewicht is 15 kilo: je toetsenbord, muis, monitor/laptop en overige toebehoren mogen dus maximaal 15 kilo tezamen wegen.

Voordelen
 • Prachtig design (in het wit)
 • Zeer ergonomisch
 • Gunstig geprijsd
 • Ruime afmetingen
 • Incl. kabelmanagementsysteem
Nadelen
 • Max. belastbare gewicht is slechts 15 kilo
Conclusie

De AirRise Pro Verstelbaar – Wit is in onze ogen de beste bureau verhoger in het wit. Dankzij deze kleur heeft deze verhoger een unieke uitstraling. Ondertussen biedt deze verhoger ook het gewenste comfort, de gewenste/benodigde ergonomie en is deze bureau verhoger zeer aantrekkelijk geprijsd. Al met al een absolute aanrader!

Beste fraaie bureau verhoger – AirRise AdaptX Verstelbaar

Waarom ben jij op zoek naar een bureau verhoger? Hoogstwaarschijnlijk doe je dit omdat je graag op een ergonomische manier wilt werken. Als je op zoek naar de beste bureau verhoger gaat, let je echter niet alleen op de ergonomie. Nee, je let daarbij hoogstwaarschijnlijk óók op het design van de bureau verhoger.

Wil jij graag de mooiste bureau verhoger aanschaffen? Dan kun je in onze ogen het beste gaan voor deze AirRise AdaptX Verstelbare bureau verhoger. De vormgeving, de kleurstelling en de afwerking zijn bij deze bureau verhoger echt indrukwekkend te noemen. Mede daarom is dit in onze ogen de beste fraaie bureau verhoger!

Bij het ontwerp van deze bureau verhoger heeft het merk AirRise gekozen voor een combinatie van metaal en MDF. Dankzij die materialen heeft deze bureau verhoger niet alleen een fraaie uitstraling, maar is deze verhoger ook zeer stevig te noemen. Je kunt dus probleemloos een laptop op deze bureau verhoger neerzetten, zonder dat je daarbij bang hoeft te zijn dat de laptop valt.

Waarom dit nou in onze ogen de beste fraaie bureau verhoger is? Nou, dat wordt eigenlijk direct duidelijk als je op de foto hiernaast kijkt. Zoals je kunt zien, heeft deze verhoger meerdere verstelbare planken. Als je de foto hiernaast vergelijkt met de foto schuin hierboven, zie je bovendien direct dat je de verhoger op meerdere manieren in kunt stellen.

Deze verhoger is niet alleen uiterst fraai te noemen, maar biedt ook de gewenste ergonomie. Dat komt met name doordat je de verhoger in hoogte kunt verstellen. De minimale hoogte is hierbij 7 cm, terwijl de maximale hoogte maar liefst 47 cm is. Ergonomisch werken? Dat lukt absoluut met deze bureau verhoger!

AirRise AdaptX Verstelbaar bureau verhoger

Het design en de ergonomie bij deze bureau verhoger is dus dik in orde. Is dat dan ook terug te zien in het prijskaartje van deze verhoger? Nee, integendeel zelfs. Het is namelijk één van de voordeligste bureau verhogers die je in dit artikel tegen komt: voor een bedrag van 179 euro ben je de trotse eigenaar van deze bureau verhoger.

Voor dat bedrag krijg je de beschikking over een relatief grote verhoger. De breedte van deze verhoger is namelijk 74,9 centimeter, terwijl de diepte 50,3 centimeter is. Dankzij de opklapbare monitorplank (de achterste plank) weet je deze diepte perfect te benutten.

 Al met al zijn wij zeer te spreken over deze bureau verhoger. De verhoger ziet er geweldig uit, biedt de gewenste ergonomie en is dus ook fraai ruim te noemen. Je moet echter wel rekening houden met één belangrijk nadeel.

Het maximaal belastbare gewicht van deze verhoger is slechts 9 kilo. Je kunt daardoor echt niet al te veel (zware) objecten op deze verhoger neer zetten. Zet je zwaardere objecten op deze verhoger neer? Dan is het goed mogelijk dat de verhoger instort; ben hier dus voorzichtig mee!

Het maximaal belastbare gewicht is slechts 9 kilo; dat is echt weinig in vergelijking met de twee hierboven beschreven varianten.

Voordelen
 • Geweldig design
 • Onwijs fraai afgewerkt
 • Zeer handig + ergonomisch
 • Vrij ruim werkoppervlakte
 • Lange levensduur
 • Geen montage benodigd
Nadelen
 • Max. belastbare gewicht is slechts 9 kilo
Conclusie

De AirRise AdaptX Verstelbaar is wat ons betreft de beste fraaie bureau verhoger. De afwerking, de kleurstelling en het ontwerp zijn echt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Ondertussen zijn de mogelijkheden, de ergonomie en het prijskaartje ook nog dik in orde. Deze combinatie zorgt er voor dat wij bijzonder fan zijn geworden van deze bureau verhoger!

Beste grote bureau verhoger – Euroseats bureau verhoger Extra Large

Bij het uitzoeken van een nieuwe bureau verhoger dien je op meerdere criteria te letten. Onder meer de kleurstelling, de mogelijkheden en de prijs zijn hierbij belangrijke criteria. Ook moet je héél goed naar de afmetingen van het werkoppervlak van de bureau verhoger kijken.

Wil je graag de beschikking over een zo’n groot mogelijke bureau verhoger hebben? Dan is het aan te raden om voor deze Euroseats bureau verhoger Extra Large te gaan. Dit is in onze ogen namelijk de beste grote bureau verhoger!

Heb jij een grote laptop? Heb jij een grote monitor? Of wil jij graag meerdere spullen kwijt kunnen op de bureau verhoger? Dan biedt deze verhoger daar simpelweg alle mogelijkheden voor. De breedte van deze verhoger is maar liefst 89 centimeter, terwijl de verhoger ook nog 59 centimeter diep is. Je hebt dus méér dan genoeg ruimte.

Met deze afmetingen kun je ook nog heel ergonomisch werken. Dat is te danken aan het in hoogte verstelbare mechanisme. De minimale hoogte is hierbij 15 centimeter, terwijl de maximale hoogte maar liefst 50 centimeter is. Met deze bureau verhoger kun je dus echt héél ergonomisch werken.

Binnen deze range – van 15 tot 50 cm – heb je de keus uit 12 verschillende hoogtes. Je kunt hierdoor altijd wel een geschikte hoogte vinden, waardoor je de kans op lichamelijke klachten zoveel mogelijk kunt minimaliseren. Voor elke thuiswerker is dit hulpmiddel absoluut aan te raden.

Dankzij de vormgeving geniet je ook van het nodige gemak. Dat komt niet alleen door de afmetingen van het werkblad, maar ook door het plankje aan de voorzijde. Daar kun je perfect jouw toetsenbord op neer zetten.

Bij het ontwerp heeft Euroseats gekozen voor een dubbele gasveer. Door die dubbele gasveer blijft de verhoger altijd perfect in balans, waardoor jouw laptop/monitor te allen tijde veilig op deze verhoger staat. Om het helemaal af te maken, heeft deze verhoger ook nog een handige uitsparing voor jouw smartphone.

Euroseats Extra Large bureau verhoger

Tot slot nog enkele andere voordelen van deze bureau verhoger:

 • De bureau verhoger is makkelijk te installeren
 • De bureau verhoger heeft een voorbereiding voor het monteren van een monitorarm

Hebben we ook nog nadelen ontdekt bij deze bureau verhoger? Nou, eigenlijk wel. Zo is het maximale belastbare gewicht slechts 15 kilo. Gezien de afmetingen van deze bureau verhoger dat wat ons betreft iets ruimer gekund.

Verder moet je rekening houden met de aanschafprijs van deze bureau verhoger. Bij onze partner Bol.com betaal je een bedrag van 349 euro. Dat is aan de prijs, maar je krijgt daar dus wel de beste grote bureau verhoger voor terug!

Deze bureau verhoger is vrij prijzig te noemen.

Voordelen
 • Onwijs ruim (89 bij 59 cm)
 • In hoogte verstelbaar (12 niveaus)
 • Prachtig design + afwerking
 • Makkelijk te monteren/installeren
 • Ergonomisch ontwerp
Nadelen
 • Vrij prijzig
 • Max. belastbare gewicht is slechts 9 kg
Conclusie

De Euroseats bureau verhoger Extra Large is in onze ogen de beste grote bureau verhoger. Met afmetingen van 89 bij 59 centimeter is het werkoppervlak in ieder geval bijzonder groot te noemen. Daarbij geniet je van het nodige gemak én van de gewenste ergonomie. Bij deze bureau verhoger komen eigenlijk twee werelden perfect bij elkaar: het gemak en de ergonomie.

Beste voordelige bureau verhoger – VDD Gaming Bureau Verhoger

Moet je een bureau verhoger altijd voor werk gerelateerde zaken gebruiken? Nee, dat bewijst deze bureau verhoger maar al te goed. Dankzij deze verhoger ben je namelijk óók in staat om op een ergonomische manier te gamen.

Dat is echter niet het belangrijkste voordeel van deze bureau verhoger. Nee, het belangrijkste voordeel van deze verhoger is terug te vinden in de prijs. Vanwege het aantrekkelijke prijskaartje is dit volgens ons de beste voordelige bureau verhoger.

Welk bedrag je voor deze bureau verhoger neer moet leggen? Bij onze partner Bol.com een bedrag van slechts 135 euro. Voor dat bedrag krijg je een zeer prettige én ergonomische verhoger tot je beschikking.

Zoals je op de foto schuin hierboven kunt zien, ziet de bureau verhoger er indrukwekkend uit. Dat komt onder meer door de aparte plank voor het toetsenbord en de constructie waarmee je de verhoger in hoogte kunt verstellen. De minimale hoogte is hierbij 11 centimeter en de maximale hoogte is maar liefst 50 centimeter.

Ook is deze bureau verhoger vrij groot te noemen. De breedte is maar liefst 95 centimeter en de diepte is 46 centimeter. Door deze afmetingen kun je moeiteloos twee beeldschermen naast elkaar op deze bureau verhoger plaatsen. Handig voor als je graag met twee beeldschermen werkt of als je graag op twee beeldschermen tegelijkertijd een game speelt.

Dankzij deze bureau verhoger kun je in ieder geval zeer ergonomisch jouw ding doen. Daarbij komt ook nog eens dat je deze verhoger moeiteloos zelf kunt installeren.

Bij aanschaf krijg je een uitgebreide montage instructie meegeleverd, inclusief de benodigde onderdelen.

VDD Gaming Bureauverhoger

Nadat je deze bureau verhoger gemonteerd hebt, geniet je al snel van de gewenste ergonomie. Ook geniet je van de vele mogelijkheden en de fraaie uitstraling. Van dit alles geniet je al voor een bedrag van slechts 135 euro.

Voor dat bedrag zou je wellicht verwachten dat deze bureau verhoger de nodige nadelen kent. Nou, dat is echt niet het geval. Het enige nadeel is eigenlijk terug te vinden in de maximale belasting: slechts 15 kilo. Voorderest hebben wij geen enkel nadeel ondervonden aan deze voordelige bureau verhoger!

Maximaal belastbare gewicht is slechts 15 kilo.

Voordelen
 • Geweldig geprijsd
 • Gaaf design
 • Groot werkoppervlak
 • In hoogte verstelbaar (= ergonomisch)
 • Makkelijk te monteren
Nadelen
 • Max. belastbare gewicht is slechts 15 kg
Conclusie

De VDD Gaming Bureau Verhoger is in onze ogen de beste voordelige bureau verhoger. Voor een bedrag van slechts 135 kun je deze bureau verhoger al aanschaffen. Daarbij krijg je de beschikking over een ruime, ergonomische en handige verhoger. Een verhoger waar je ongetwijfeld jarenlang van gaat genieten!

Koopgids

Heb jij je zinnen gezet op een nieuwe bureau verhoger? Hierboven heb je meerdere interessante varianten kunnen vinden, waarbij het maken van een goed vergelijk absoluut aan te raden is. Door een goed vergelijk te maken, weet je uiteindelijk de beste bureau verhoger te vinden.

Maar, waar moet je dan precies op letten? Het antwoord op die vraag vind je in onderstaande koopgids. In de onderstaande koopgids bespreken wij de belangrijkste criteria van een bureau verhoger!

Afmetingen

Waar wil jij de bureau verhoger in huis neerzetten? En hoe hoog is het bureau waarop je de bureau verhoger wilt zetten? Dit zijn belangrijke vragen waar je een passend antwoord op moet zien te vinden. Op basis van dat antwoord kun je immers op zoek gaan naar de beste bureau verhoger met de juiste afmetingen.

Let dus goed op de breedte en diepte van de bureau verhoger. Kijk daarbij met name naar de afmetingen van het werkoppervlak: dat is uiteindelijk het oppervlak waar je de laptop/monitor op neer kunt zetten.

In hoogte verstelbaar

Eigenlijk zijn alle bureau verhogers in hoogte verstelbaar. Moet je dan alsnog hier goed op letten? Ja, dat is zeker het advies. Elke bureau verhoger heeft namelijk zijn eigen afmetingen. Sommige bureau verhogers kun je bijvoorbeeld instellen op een maximale hoogte van 40 cm, terwijl andere bureau verhogers in te stellen zijn tot een maximale hoogte van 50 cm.

Kijk daarom goed naar de minimale en maximale hoogte van de bureau verhoger. Let daarbij ook goed op de mogelijkheid voor het verstellen van de hoogte; sommige kun je traploos verstellen, terwijl je bij andere kunt kiezen uit bepaalde hoogtes.

In hoogte verstelbaar bureau verhoger

Design

Ook is het advies om goed naar het design van de bureau verhoger te kijken. Als je meerdere verhogers naast elkaar neer zet, zie je duidelijk wat de mogelijke verschillen zijn op het gebied van design en afwerking. Kijk daarom goed naar de volgende aspecten:

 • De kleur van de bureau verhoger
 • De vormgeving van de bureau verhoger
 • De afwerking van de bureau verhoger
 • De instelmogelijkheden van de bureau verhoger

Met dat laatste doelen we op de verschillende plankjes van een bureau verhoger. Zoals je op de foto hiernaast kunt zien, heb je bij sommige bureau verhogers de beschikking over meerdere plankjes. Handig voor bijvoorbeeld jouw toetsenbord en andere randapparatuur.

Installatie

Denk je de juiste bureau verhoger gevonden te hebben? Check dan ook voor de zekerheid even goed hoe je de verhoger kunt installeren. Sommige verhogers zijn direct te gebruiken, terwijl je bij andere verhogers zelf nog enkele handelingen moet verrichten.

Handige opties/eigenschappen

Ook willen we je nog wijzen op handige opties c.q. eigenschappen van verschillende bureau verhogers. Enkele van deze opties/eigenschappen vind je in onderstaand lijstje:

 • Een kabelmanagementsysteem: ideaal voor het wegwerken van de kabels van jouw laptop/monitor
 • Uitsparing voor je smartphone: ideaal voor je smartphone of tablet
 • Monitorarm voorbereiding: door die voorbereiding kun je moeiteloos een monitorarm aan de bureau verhoger vastmaken.
Handige opties bureau verhoger

Budget

Tot slot willen wij je nog wijzen op het prijskaartje van de bureau verhoger. Zoals de bovenstaande reviews duidelijk laten zien, variëren de prijzen van de verhogers nogal. Bepaal daarom voor jezelf jouw maximale budget; ga vervolgens binnen dat maximale budget op zoek naar de beste bureau verhoger.

Let wel op: bespaar niet onnodig op de aanschaf van een bureau verhoger. Met dank aan een bureau verhoger geniet je immers van de benodigde ergonomie. Die ergonomie is uiteindelijk onbetaalbaar!

Slotwoord

Zo, we zijn alweer aan het einde gekomen van dit artikel. Heb je over één of meerdere van bovengenoemde bureau verhogers vragen? Daarvoor kun je contact opnemen met de klantenservice van onze partner Bol.com. Wij sluiten dit artikel graag af met een gemeende boodschap vanuit onze kant: veel plezier met jouw nieuwe bureau verhoger!

Tresna.nl
Logo