Beste ladeblok

Wil je graag op een zo’n handig mogelijke wijze aan het beste bureau werken? Heb je met enige regelmaat bepaalde documenten, hulpmiddelen of kantoorbenodigdheden nodig? Heb je er dan wel eens over nagedacht om een ladeblok aan te schaffen? Een ladeblok zet je onder jouw bureau, waardoor je alle benodigde spullen direct bij de hand hebt.

Om meerdere redenen is de aanschaf van een ladeblok aan te raden. Daarover lees je verderop in dit artikel meer informatie. We willen je namelijk allereerst kennis laten maken met de vijf beste ladeblokken. Over deze vijf beste ladeblokken vind je verderop in dit artikel ook nog reviews!

Onze top 5 ladeblokken

Afbeelding

Product


Nancy's Ladeblok Zwart

Onze beste koop!

Nancy's Ladeblok Zwart

Beste koop - beste donker gekleurde ladeblok

of

Acaza afsluitbaar ladenblok

Acaza afsluitbaar ladenblok

Beste licht gekleurde ladeblok

of

Ladenblok Okido-5LE

Ladenblok Okido-5LE

Beste ladeblok met veel lades

of

BenS Luxe Stalen ladenblok

BenS Luxe Stalen ladenblok

Beste luxe ladeblok

of

Piranha BLENNY Ladeblok

Piranha BLENNY Ladeblok

Beste voordelige ladeblok

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Nancy's Ladeblok Zwart

Beste koop - beste donker gekleurde ladeblok

Nancy's Ladeblok Zwart

of

Acaza afsluitbaar ladenblok

Beste licht gekleurde ladeblok

Acaza afsluitbaar ladenblok

of

Ladenblok Okido-5LE

Beste ladeblok met veel lades

Ladenblok Okido-5LE

of

BenS Luxe Stalen ladenblok

Beste luxe ladeblok

BenS Luxe Stalen ladenblok

of

Piranha BLENNY Ladeblok

Beste voordelige ladeblok

Piranha BLENNY Ladeblok

of

Voor- en nadelen van een ladeblok

Door het Covid-19 virus zijn meer en meer mensen vanuit huis gaan werken. Dit vergde het nodige aanpassingsvermogen én men moet een thuiskantoor in gaan richten. Ben jij ook bezig met het inrichten van een ergonomische werkplek? Dan is het aan te raden om ook naar een ladeblok te kijken.

Een ladeblok is namelijk een simpel doch onwijs ergonomisch product. Dit blokje zet je in principe onder jouw bureau, waardoor je alle benodigdheden direct bij de hand hebt. Dit betekent dat je op een aangename en snelle wijze door kunt werken.

Doordat een ladeblok ook niet al te laag is, hoef je ook niet heel ver te bukken om spullen uit het blok vandaan te halen. Je weet hierdoor jouw lichaam ook verder te ontlasten, waardoor je echt ergonomisch weet te werken.

Ondertussen brengt een ladeblok ook nog de nodige handige functies met zich mee. Zo kun je allerlei documenten, kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden in het kastje bewaren. Door de vormgeving is het echter ook mogelijk om attributen óp het ladeblok te zetten, waardoor je echt alle attributen altijd bij de hand hebt.

Bijkomend voordeel is dat je jouw thuiskantoor netjes weet te houden. Alle kantoorbenodigdheden kun je immers in jouw ladeblok leggen, waardoor je jouw bureau eigenlijk netjes weet te houden. Dit werkt niet alleen een stuk aangenamer, maar zorgt dus ook voor een fraaiere uitstraling.

De voordelen van een ladeblok zijn dus eigenlijk tweeledig. Enerzijds weet je jouw werkplek nog aangenamer te maken, terwijl je anderzijds ook profiteert van een nóg fraaiere uitstraling. Uiteraard is het hierbij wel van belang dat je een ladeblok weet te vinden die volledig op jouw wensen aansluit. Daar gaan we jou graag een handje bijhelpen.

Voordat we je nader kennis laten maken met de vijf beste ladeblokken, willen we eerst nog een klein nadeel aanstippen. Indien je voor een ladeblok onder jouw bureau kiest, moet je voldoende ruimte onder jouw bureau vrij hebben. Bovendien is het wenselijk dat het ladeblok qua stijl en qua afmetingen volledig aansluit op jouw bureau.

De zoektocht naar het beste ladeblok kan dus zeker enige tijd in beslag nemen. Gelukkig hebben wij al veel werk voor jou uit handen genomen! Wij hebben namelijk het uitgebreide aanbod van ladeblokken aan een strenge keuring onderworpen, waarna wij een top 5 samen hebben weten te stellen. Hieronder vind je meer informatie over deze vijf beste ladeblokken!

Beste koop – beste donker gekleurde ladeblok - Nancy's Ladeblok Zwart

Wil jij graag een ladeblok voor onder jouw bureau aanschaffen? Gaat jouw voorkeur uit naar een fraai, handig en multifunctioneel ladeblok? Ben je daarvoor ook bereid om een relatief fors prijskaartje te betalen? Dan hebben wij goed nieuws voor je.

Het Nancy’s Ladeblok Zwart is namelijk wat ons betreft het beste ladeblok dat je op dit moment kunt kopen. De uitstraling, de kwaliteit, de mogelijkheden én het prijskaartje zijn in onze ogen nagenoeg perfect. Dit ladeblok is overigens niet alleen de beste koop, maar ook nog eens het beste donker gekleurde ladeblok!

Als we naar de vormgeving van dit blok kijken, zien we drie lades naar voren komen. Deze drie lades hebben stuk voor stuk dezelfde afmetingen en werken feilloos. Je kunt de lades onwijs makkelijk open en dicht doen.

Dankzij het slot is het ook nog mogelijk om de lades op slot te doen. Handig voor als je privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld klanten op een veilige manier op moet zien te bergen. Ook voorkom je dankzij dit slot dat jouw kinderen opeens met jouw nietmachine door het huis heen lopen.

Ook over de afmetingen van dit ladeblok zijn wij zeer te spreken. De diepte van dit ladeblok is 39 centimeter, de breedte is 45 centimeter en de hoogte is 55 centimeter. Juist door deze afmetingen kun je dit ladeblok onder nagenoeg alle bureaus kwijt én geniet je ook nog eens van voldoende opbergruimte.

Wil je nou graag echt veel spullen in de lades opbergen? Ook dat is mogelijk. Wij hebben van de fabrikant namelijk begrepen dat elke lade een maximaal belastbaar gewicht van 15 kilo heeft. Je kunt de lades dus prima vullen met tal van kantoorbenodigdheden.

Ook is het mogelijk om bestanden in dit ladeblok op te hangen. In elke lade vind je namelijk twee verstelbare palen terug. Aan deze verstelbare palen kun je hangmappen ophangen, zodat je allerlei documenten op een veilige en handige manier kunt bewaren.

Nancy's Ladeblok Zwart beste koop

Daarnaast zijn wat ons betreft ook de wieltjes super handig. Dankzij deze wieltjes kun je het ladeblok naar wens verplaatsen. Uiteraard wil je niet dat het ladeblok opeens gaat rijden; dit voorkomen de sterke remmen van dit ladeblok gelukkig! 

Zie je er tegenop om een ladeblok helemaal zelf in elkaar te zetten? Gaat je voorkeur daarom niet uit naar een variant van bijvoorbeeld de Ikea? Dan is het goed om te weten dat je dit ladeblok gemonteerd afgeleverd krijgt. Het enige wat je nog moet doen, is om de wieltjes onder het ladeblok te monteren. Uiteraard is dit géén verplichting.

Als laatste voordeel willen we het prijskaartje van dit ladeblok aanstippen. Voor dit ladeblok betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van 139,95 euro. Met dit prijskaartje is het géén goedkope variant, maar het is wel een variant met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn er persoonlijk van overtuigd dat je jarenlang kunt genieten van dit handige én fraaie ladeblok.

Kent dit ladeblok dan ook nog nadelen? Nou, wij hebben eigenlijk weinig tot geen nadelen opgemerkt. Het enige wat in onze ogen nog net iets anders had mogen zijn, is de indeling van de lades. Wij vinden het zelf wel prettig als de onderste lade een stukje groter is dan de rest.

Daar is dus géén sprake van, maar we kunnen dit absoluut niet typeren als een belangrijk nadeel. Verder moet je rekening houden met het feit dat de lades géén handgrepen hebben. Je moet de lades dus vanaf de zijkant met je vingers op doen.

Nancy's Ladeblok Zwart beste koop en donker

De lades van dit ladeblok hebben géén handgrepen.

Voordelen
 • Geweldige kwaliteit
 • Perfecte afmetingen
 • Fraai design
 • Inclusief slot & wieltjes
 • Gemonteerd afgeleverd krijgen
Nadelen
 • De lades hebben geen handgrepen
 • Onderste lade had groter mogen zijn
Conclusie

Het Nancy's Ladeblok Zwart is wat ons betreft de beste koop. Dit ladeblok ziet er geweldig uit, biedt meer dan voldoende ruimte, kent handige functies en is van een ongekend hoge kwaliteit. Wij weten eigenlijk 100% zeker dat je jarenlang van dit ladeblok kunt gaan genieten. Dankzij de matzwarte kleur is dit ladeblok ook nog eens een aanwinst voor in jouw thuiskantoor!

Beste licht gekleurde ladeblok – Acaza afsluitbaar ladenblok

Over smaak valt niet te twisten. Wij zijn persoonlijk zeer te spreken over de kleurstelling van het ladeblok hierboven, maar de kans bestaat dat jij zo’n donkere kleur helemaal niks vindt. Gaat in plaats daarvan jouw voorkeur uit naar een licht gekleurde ladeblok? Ook dan hebben wij goed nieuws voor je.

Wij zijn namelijk ook op zoek gegaan naar het beste ladeblok in een lichte kleur. Hierbij hebben we gekeken naar lichtgrijze varianten, maar ook naar lichtbruine en witte varianten. Uiteindelijk hebben wij deze witte variant van het merk Acaza uitgeroepen tot het beste licht gekleurde ladeblok.

Ten opzichte van de hierboven genoemde variant weet dit ladeblok zich op meerdere punten te onderscheiden. Zo is het direct opvallend dat dit ladeblok slechts twee lades heeft. De onderste lade is vrij groot en hoog, waardoor je allerlei hangmappen in deze lade op kunt hangen. In de bovenste lade kun je vervolgens allerlei kantoorbenodigdheden opbergen. Wat wens je nog meer?

Ook op het gebied van afmetingen weet dit ladeblok zich te onderscheiden. De breedte van dit ladeblok is 52 centimeter, de diepte is 39 centimeter en de hoogte is 54 centimeter. Wat ons betreft zijn ook dit geweldige afmetingen; je kunt het ladeblok moeiteloos onder nagenoeg elk bureau kwijt.

Qua design heeft het merk Acaza dus gekozen voor een volledig witte kleurstelling. Mede dankzij deze kleur en de strakke vormgeving ziet dit ladeblok er echt heel gelikt uit. Ondertussen is dit ladeblok ook nog bijzonder stevig te noemen; je kunt maar liefst 150 kilogram aan spullen in en op dit ladeblok leggen.

Qua prijskaartje is dit ladeblok ook te vergelijken met de hierboven genoemde koop. Voor dit ladeblok betaal je namelijk een bedrag van 129,99 euro; een marktconform bedrag in onze ogen. Ja, 130 euro is vrij veel geld, maar je krijgt dan ook een hoop waar voor je geld met dit ladeblok!

Als laatste voordeel willen we het slotje en de wieltjes bespreken. Dankzij de wieltjes kun je dit ladeblok moeiteloos verplaatsen. Wil je liever géén wieltjes aan de onderkant van dit ladeblok? Ook dat is een optie. Dankzij het slotje weet je dit ladeblok veilig op slot te doen, waardoor alle documenten en kantoorbenodigdheden goed afgesloten zitten. Handig als je bijvoorbeeld jonge kinderen in huis rond hebt lopen.

Is het dan allemaal koek en ei bij dit ladeblok? Nou, we hebben slechts twee nadelen ondervonden. Het eerste nadeel heeft betrekking op de montage; je moet dit ladeblok namelijk zelf nog monteren. Dankzij de meegeleverde handleiding gaat dit relatief makkelijk, maar je moet hier wel enige tijd voor uittrekken.

Het tweede nadeel heeft betrekking op het open doen van de lades. Doordat dit ladeblok geen handgrepen heeft, moet je de lades aan de zijkant open doen met jouw vingertoppen. Uiteraard is hier niks mis mee, maar handige handgrepen aan de voorkant hebben toch onze voorkeur.

Je moet dit ladeblok zelf nog monteren; hier moet je zeker even de nodige tijd voor vrijmaken.

Voordelen
 • Prachtig witte kleurstelling
 • Handige, grote lade
 • Prima afmetingen
 • Zeer stevig
 • Handig slot & wieltjes
Nadelen
 • Geen handgrepen aan de voorkant
 • Je moet het ladeblok zelf nog monteren
Conclusie

Het Acaza afsluitbare ladeblok is wat ons betreft het beste licht gekleurde ladeblok. Dit ladeblok ziet er fabuleus uit dankzij de witte kleurstelling, is vrij groot uitgevoerd en heeft een handige, grote lade. Al met al zijn wij zeer te spreken over dit fraaie, handige en stevige ladeblok. Weinig andere ladeblokken hebben een maximaal draaggewicht van 150 kilogram!

Beste ladeblok met veel lades – Ladenblok Okido-5LE

Als je het aanbod van ladeblokken bekijkt, zie je verschillende varianten naar voren komen. Hierboven heb je al met twee verschillende varianten kennis kunnen maken: een zwarte variant met 3 lades en een witte variant met 2 lades.

Vind jij 2 of 3 lades nou niet voldoende? Dan kun je ook nog kiezen voor een ladeblok met meerdere lades. Speciaal voor jou zijn wij op zoek gegaan naar het beste ladeblok met meerdere lades, waarbij wij al snel op dit model van Okido stuitten. Dit model heeft maar liefst 5 lades en biedt nog veel meer andere voordelen!

Dit ladeblok is 63,5 centimeter hoog, is 33 centimeter breed en is 38 centimeter diep. Met name de hoogte is hierbij opvallend; een hoogte van maar liefst 63 centimeter is echt hoog te noemen. Juist vanwege deze hoogte is Okido er wel in geslaagd om vijf lades te creëren!

Zoals je op de foto kunt zien, hebben de twee bovenste lades dezelfde afmetingen. Deze twee lades zijn compact uitgevoerd en zijn dus ideaal voor het bewaren van kantoorbenodigdheden. Onder meer een nietmachine, al jouw pennen en een perforator kun je perfect in deze lades opbergen.

Onder deze twee lades vind je vervolgens drie grotere lades. Deze lades stellen je in staat om allerlei andere kantoorbenodigdheden en documenten op een handige manier op te bergen. Doordat je maar liefst drie lades tot je beschikking hebt, kun je alles op een handige manier ordenen. Je weet hierdoor in ieder geval altijd snel de benodigde documenten te vinden.

Ook zijn wij zeer te spreken over de vormgeving van de lades. De lades zelf zijn niet al te bijzonder, maar de handgrepen daarentegen wél. Juist vanwege deze handgrepen is het een fluitje van een cent om de lades open en dicht te doen. Ten opzichte van de twee hierboven genoemde varianten is dit wat ons betreft echt een heel duidelijk voordeel.

Daarnaast zijn wij ook over het prijskaartje van dit ladeblok te spreken. Bij onze partner Bol.com betaal je net iets meer dan 100 euro voor dit ladeblok. Hiermee is dit ladeblok een stuk voordeliger dan de twee hierboven genoemde varianten. Bovendien krijg je daar ook nog de nodige extra lades voor terug.

Wel is het goed om bij dit ladeblok rekening te houden met enkele nadelen. Zo vinden wij het bijzonder jammer dat de binnenkant van de lades in het wit uitgevoerd is. In onze ogen staat dit ietwat armoedig in combinatie met het lichtere hout; op dit vlak had Okido het ladeblok een stuk fraaier kunnen maken.

Verder is het spijtig dat dit ladeblok géén slotje heeft. Je kunt hierdoor niet op een veilige wijze allerlei documenten of kantoorbenodigdheden in dit ladeblok bewaren. Als Okido nog een slot aan dit ladeblok toegevoegd zou hebben, zou dit volgens ons echt één van de beste ladeblokken van dit moment zijn geweest.

Ladenblok Okido-5LE beste met veel lades

Dit ladeblok heeft helaas geen slot; je kunt het ladeblok hierdoor dus niet volledig afsluiten.

Voordelen
 • Maar liefst 5 lades
 • Stijlvolle vormgeving
 • Gunstig geprijsd
 • Handige handgrepen op de lades
 • Handige wieltjes
Nadelen
 • Géén slot
 • Binnenkant van de lades had fraaier gekund/gemoeten
Conclusie

Het Ladeblok Okido-5LE is volgens ons het beste ladeblok met meerdere lades. Dit ladeblok heeft maar liefst 5 lades, waardoor je tal van objecten op een handige manier op kunt bergen. Ondertussen kun je de lades makkelijk open doen dankzij de handgrepen, zijn de wieltjes handig én geniet je van de fraaie, bruine kleur van dit geweldige ladeblok!

Beste luxe ladeblok – BenS Luxe Stalen ladenblok

Ladeblokken zijn tegenwoordig in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Dat is iets wat de hierboven genoemde reviews al duidelijk laten blijken. Het is maar goed ook dat het aanbod zo uitgebreid is, aangezien iedereen andere wensen aan zijn/haar ladeblok stelt.

Ben jij nou op zoek naar een luxe ladeblok? Wil jij graag een ladeblok met een luxueuze uitstraling hebben? En wil je ook graag een ladeblok hebben met een luxueuze afwerking én meerdere luxueuze functies? Dan kun je wat ons betreft het beste voor dit BenS Luxe Stalen ladeblok kiezen. Dit is volgens ons het beste luxe ladeblok.

Als je één blik op dit ladeblok werpt, zie je direct waarom de term ‘luxe’ toepasselijk is. Het ladeblok is echt onwijs gaaf vormgegeven, waarbij onder meer de zwarte kleur in positieve zin opvalt. Ook is het opvallend dat de lades en de hoeken op een gave manier afgewerkt zijn. Dit luxe ladeblok past wat ons betreft dan ook perfect in een modern, luxe en strak thuiskantoor.

Bijkomend voordeel is dat dit ladeblok vrij fors uitgevoerd is. Je hebt hierdoor meer dan voldoende ruimte om alle objecten in dit ladeblok op te bergen. Voor het overzicht zetten wij graag de afmetingen van dit ladeblok op een rijtje:

 • Hoogte: 60 centimeter
 • Breedte: 39 centimeter
 • Diepte: 52 centimeter

Dankzij deze afmetingen neemt dit ladeblok vrij veel ruimte onder jouw bureau in beslag. Als je een relatief groot bureau hebt, is daar echter niks mis mee. Dankzij deze afmetingen weet je namelijk ook zeker dat je al jouw objecten in of op dit ladeblok kunt bewaren.

Bij de vormgeving heeft het merk BenS bovendien gekozen voor drie verschillende lades. De onderste lade is verreweg het grootste en is daardoor geschikt voor bijvoorbeeld hangmappen. In deze lade kun je in ieder geval tal van documenten bewaren.

In de twee bovenste lades kun je allerlei kantoorbenodigdheden en aanverwante objecten bewaren. Bovendien is de bovenste lade met een slotje af te sluiten, waardoor je 100% zeker weet dat alle kantoorbenodigdheden (en andere attributen) veilig in deze la zitten.

Ook over de luxueuze wieltjes van dit ladeblok kunnen wij vol lof spreken. Deze wieltjes zijn namelijk stevig, rollen heerlijk en zijn niet schadelijk voor jouw vloer. Dankzij deze wieltjes kun je het ladeblok ook nog op meerdere manieren gebruiken, mocht je daar behoefte aan hebben.

Tot slot willen wij ook nog benoemen dat je de lades van dit ladeblok volledig uit kunt schuiven. Ook dit is een voorbeeld van een luxe functie. Waarom dit handig is? Nou, je kunt hierdoor de lades handig inruimen, terwijl je de lades op deze manier ook perfect schoon kunt maken.

Al met al is dit luxe ladeblok volgens ons een aanwinst voor elk thuiskantoor. Het is hierbij wel goed om te weten dat hier een bepaald prijskaartje tegenover staat; bij onze partner Bol.com betaal je 145 euro voor dit ladeblok.

Daarnaast vinden wij het spijtig dat dit ladeblok geen handgrepen heeft. Met het oog op de vormgeving is dat een begrijpelijke keuze, maar het zou het open doen van de lades toch een stuk makkelijker maken. Of dit echt een nadeel is, is iets om voor jezelf te bepalen.

Dit ladeblok is vrij prijzig; ruim 140 euro.

Voordelen
 • Geweldig design
 • Luxe afwerking
 • Zeer stevig
 • Handig slotje + wieltjes
 • Handige, grote onderste lade
 • Vrij groot uitgevoerd
Nadelen
 • Geen handgrepen op de lades
 • Relatief prijzig
Conclusie

Het BenS Luxe Stalen ladenblok is volgens ons het beste luxe ladeblok. De kleurstelling, de afwerking, de vormgeving én de functies zijn stuk voor stuk volledig naar onze wens. Met dit ladeblok geniet je jarenlang van een handig, fraai én vrij groot ladeblok. Al met al dus een ware aanwinst voor elk thuiskantoor; zélfs voor het thuiskantoor van een CEO van een groot bedrijf!

Beste voordelige ladeblok – Piranha BLENNY Ladeblok

In dit artikel heb je al kennis kunnen maken met vier interessante ladeblokken. Deze ladeblokken weten zich op bepaalde manieren te onderscheiden, maar hebben over het algemeen ook een gemeenschappelijk kenmerk. Dit kenmerk is dat ze niet super goedkoop zijn. Voor de bovengenoemde ladeblokken betaal je namelijk meer dan 100 euro.

Met die kennis in ons achterhoofd besloten wij om op zoek te gaan naar het beste voordelige ladeblok. Wij hebben hierbij een bovengrens van 100 euro ingesteld, waarna wij al snel meerdere interessante varianten vonden. Uiteindelijk is dit Piranha BLENNY ladeblok volgens ons het beste voordelige ladeblok.

Voor dit ladeblok betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van slechts 82,99 euro. Dankzij dit prijskaartje is dit ladeblok echt fors goedkoper dan de hierboven genoemde varianten. Is dat ook iets wat je aan bijvoorbeeld de vormgeving of afwerking terugziet? Nee, eigenlijk niet. Dit ladeblok heeft ons echt in positieve zin verrast.

Laten we aftrappen met het benoemen van de afmetingen van dit ladeblok. Dit ladeblok is 55 centimeter hoog, is 44 centimeter breed en is 38 centimeter diep. Het is hiermee niet het grootste ladeblok, maar het ladeblok biedt wel meer dan voldoende ruimte.

Dat is ook te danken aan de handige indeling van de lades. Het merk Piranha heeft namelijk gekozen voor een grote onderlade en een kleine lade aan de bovenkant. In de onderste grote lade kun je tal van documenten neerleggen óf ophangen; dit is mogelijk dankzij een rails die in deze lade aangebracht is.

In de bovenste lade kun je bijvoorbeeld kantoorbenodigdheden perfect kwijt. Bijkomend voordeel is dat je deze lade met het slot volledig dicht kunt doen; ook jouw nietmachine is dus veilig voor bijvoorbeeld jouw kinderen. Ondertussen is de bovenste lade ook een prima plek waar je bijvoorbeeld vertrouwelijke informatie neer kunt leggen. Overigens sluit je met dit slot óók de onderste lade!

Iets wat ook nog opvallend aan de lades is, zijn de handige handgrepen. Met deze handgrepen kun je de lades moeiteloos open en dicht doen. Persoonlijk zijn wij echt fan van dergelijke handgrepen!

Qua kleurstelling heeft Piranha gekozen voor een beukenkleur. Deze kleur is niet onze persoonlijke favoriet, maar brengt toch een rijke uitstraling met zich mee. Het lastige van deze kleur is echter wel dat je het niet met alle andere kleuren kan combineren. Dit is zeker iets waar je rekening mee moet houden bij het inrichten van jouw thuiskantoor.

Piranha BLENNY Ladeblok beste voordelige

Al met al zijn wij te spreken over dit beste voordelige ladeblok. Wel is het goed om rekening met twee nadelen te houden. Het eerste nadeel heeft betrekking op de kwaliteit: dit ladeblok kan qua kwaliteit niet tippen aan de hierboven genoemde varianten. Dit merk je bijvoorbeeld als je de lades open en dicht schuift; dit gaat niet zo soepel als bij de hierboven genoemde varianten.

Daarnaast moet je ook rekening houden met een tijdrovende montage. Je krijgt dit ladeblok eigenlijk als een bouwpakket aangeleverd. Met dank aan de handleiding kun je vervolgens zelf het ladeblok in elkaar zetten, maar dit kost zeker de nodige tijd. Houd ook daar goed rekening mee.

De kwaliteit van dit ladeblok is niet subliem te noemen. Zo gaan bijvoorbeeld de lades ietwat stroef open en dicht.

Voordelen
 • Geweldige prijs
 • Fraaie uitstraling
 • Handige, grote onderlade
 • Inclusief slotje en wieltjes
 • Inclusief handige handgrepen
Nadelen
 • Montage vraagt enige tijd
 • Niet de beste kwaliteit
Conclusie

Het Piranha BLENNY Ladeblok is volgens ons het beste voordelige ladeblok. Voor een bedrag van 83 euro kun je eigenlijk niet de mist in gaan met dit geweldige ladeblok. Het ladeblok ziet er gaaf uit, heeft twee prima lades, heeft een handig slotje en heeft handige wieltjes. Al met al biedt dit ladeblok vrij veel waar voor zijn geld; een ware aanrader voor een ieder die zo voordelig mogelijk zijn/haar thuiskantoor in wilt richten!

Koopgids

Wil je op een handige manier in jouw thuiskantoor kunnen werken? Dan is de aanschaf van een ladeblok dus absoluut aan te raden. Maar, waar moet je nou precies op letten bij het uitkiezen van een ladeblok? En welk van bovengenoemde ladeblokken sluit nou het beste aan op jouw wensen?

Op die twee vragen geven wij graag een passend antwoord in deze koopgids. In deze koopgids bespreken wij de belangrijkste criteria van een ladeblok. Nadat je deze koopgids doorgenomen hebt, kun je direct gericht gaan zoeken naar het beste ladeblok.

Afmetingen

Hoe hoog is jouw bureau? En hoeveel ruimte heb je nog onder jouw bureau zonder dat jouw voeten dwars komen te zitten? Op dergelijke vragen moet je voor jezelf een antwoord zien te vinden, zodat je gericht naar een ladeblok met de juiste afmetingen kunt zoeken.

Bij deze afmetingen spelen zowel de hoogte als de diepte en de breedte een belangrijke rol. Meet dus goed de afmetingen onder jouw bureau na, denk goed na over jouw wensen en vergelijk goed de afmetingen van de verschillende ladeblokken.

Afmetingen van het ladeblok

Uitstraling

Uiteraard speelt ook de uitstraling van het ladeblok een belangrijke rol. Heb je een donker gekleurd bureau? Dan is het stijlvol om ook voor een donker gekleurde ladeblok te kiezen? Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een bruin ladeblok, een wit ladeblok of een grijs ladeblok. Je kunt in principe qua kleur alle kanten op.

Let niet alleen goed op de kleur, maar kijk vooral naar de totale uitstraling van het ladeblok.

Lades

Bij een ladeblok spelen de lades uiteraard een cruciale rol. Ga daarom goed na hoeveel lades het ladeblok heeft, hoe je deze lades open en dicht kunt doen en wat je zoal in de lades op kunt bergen.

Is het bijvoorbeeld mogelijk om hangmappen in de lade op te hangen? Kun je de lades moeiteloos open en dicht doen? Kun je de lades volledig uit het ladeblok halen? En hoeveel lades heeft het ladeblok überhaupt? Dit zijn stuk voor stuk zaken waar je goed op moet letten!

Handige functies

Ook willen wij je nog wijzen op enkele handige functies van een ladeblok:

 • Wieltjes: met de wieltjes kun je het ladeblok op een makkelijke manier verplaatsen.
 • Slotje: met een slotje kun je de lades van het ladeblok volledig op slot doen. Ideaal als je vertrouwelijke informatie in jouw ladeblok bewaard of als je kleine kinderen in huis rond hebt lopen.
 • Handgrepen: hebben de lades handgrepen? Of kun je de lades alleen aan de zijkant met jouw vingertoppen open doen?
Handige functies ladeblok

Prijskaartje

Tot slot willen wij je ook nog wijzen op het prijskaartje van het ladeblok. In principe kun je het zo gek maken als je zelf maar wilt. Wil je liever niet al te veel geld aan een nieuw ladeblok uitgeven? Ook dan heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Stel in ieder geval voor jezelf een maximum budget vast en ga vervolgens gericht op zoek naar het beste ladeblok!

Plaatsing van het ladeblok

Heb je eenmaal het gewenste ladeblok aangeschaft? Dan is het goed om na te gaan denken over de plaatsing van het ladeblok. Wij kunnen je sowieso aanraden om het ladeblok onder jouw bureau neer te zetten. Probeer het ook voor elkaar te krijgen dat je het ladeblok moeiteloos met je arm aan kunt raken.

Het enige waar je dan nog over na moet denken, is de plek van het ladeblok. Ga je het ladeblok aan de linkerkant of aan de rechterkant van jouw beste bureaustoel neerzetten? Het antwoord op die vraag is eigenlijk afhankelijk van het feit of je links- of rechtshandig bent. Voor een rechtshandig persoon is het logischer om het ladeblok rechts neer te zetten!

Slotwoord

Zo, je weet nu in principe alles over de beste ladeblokken. Dankzij dit artikel kun je direct het beste ladeblok uitkiezen of één van de bovengenoemde ladeblokken direct bestellen. Heb je op dit moment nog vragen over één van de ladeblokken uit dit artikel? Schroom niet om daarvoor contact op te nemen met de klantenservice van onze partner Bol.com. Wij wensen jou graag veel plezier met je nieuwe ladeblok!

Tresna.nl
Logo