Beste documenthouder

Thuiswerken; het is voor meer en meer mensen de orde van de dag. Veel mensen zijn overwegend positief over het thuiswerken, maar het werken vanuit huis brengt ook duidelijke nadelen met zich mee. Zo blijkt ook uit duidelijke cijfers: meer en meer mensen ervaren tegenwoordig lichamelijke klachten.

Deze lichamelijke klachten zijn puur het gevolg van de on-ergonomische werkplekken. Als je vanuit huis werkt, doe je dit wellicht met een geïmproviseerd bureautje of wellicht gewoon aan de eettafel. Een dergelijke werkplek is echter een flinke aanslag op jouw lichaam; het lukt je namelijk niet om de juiste zithouding aan te nemen.

Hoe je deze lichamelijke klachten kunt voorkomen? Dat lees je in ons artikel ‘Ergonomische werkplek inrichten’. In dat artikel vind je ook allerlei producten die absoluut aan te raden zijn, waaronder een monitorstandaard, een bureau verhoger én een documenthouder.

Met een documenthouder weet je niet alleen de lichamelijke klachten te voorkomen, maar je weet jouw werkplek ook een stuk aangenamer te maken. Hoe dat zit? Dat lees je in dit artikel! Verder vind je in dit artikel ook een top 5 van de beste documenthouders.

Wij zijn namelijk alvast – voor alle thuiswerkers – op zoek gegaan naar de beste documenthouder. Het uitgebreide aanbod hebben wij aan een strenge keuring onderworpen, waarna wij uiteindelijk dus een top 5 samen hebben weten te stellen. In onderstaande tabel zie je alvast de vijf documenthouders waar onze voorkeur naar uit gaat:

Onze top 5 documenthouders

Afbeelding

Product


Document Holder f Q-doc 415

Onze beste koop!

Document Holder f Q-doc 415

Beste koop

of

R-Go Flex Documenthouder

R-Go Flex Documenthouder

Beste verstelbare documenthouder

of

Ergo2Work documenthouder

Ergo2Work documenthouder

Beste grote documenthouder

of

R-Go Tools - Documenthouder + monitorstandaard

R-Go Tools - Documenthouder + monitorstandaard

Beste veelzijdige documenthouder

of

Ergocon Read Transparant

Ergocon Read Transparant

Beste voordelige documenthouder

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Document Holder f Q-doc 415

Beste koop

Document Holder f Q-doc 415

of

R-Go Flex Documenthouder

Beste verstelbare documenthouder

R-Go Flex Documenthouder

of

Ergo2Work documenthouder

Beste grote documenthouder

Ergo2Work documenthouder

of

R-Go Tools - Documenthouder + monitorstandaard

Beste veelzijdige documenthouder

R-Go Tools - Documenthouder + monitorstandaard

of

Ergocon Read Transparant

Beste voordelige documenthouder

Ergocon Read Transparant

of

Waarom een documenthouder aanschaffen/gebruiken?

Heb jij werkzaamheden waarbij je ook papieren en documenten nodig hebt? Je kunt deze op jouw bureau neerleggen, maar dan zit je continu met een gebogen nek/rug te werken. Je hebt dan immers niet direct zicht op het document, waardoor je een ongezonde houding aan moet nemen.

Daarmee hebben we direct het eerste voordeel van een documenthouder te pakken. Je kunt de documenten namelijk op de houder leggen, waardoor je eigenlijk jouw monitor en de documenten in één oogopslag ziet. Dit betekent dat je ook continu de ideale houding aan kunt nemen; ideaal dus.

Dankzij de beste documenthouder weet je bovendien sneller en efficiënter te werken. Als je bijvoorbeeld iets over moet typen, gaat dat uiterst snel. Je legt het document op de documenthouder neer en je kunt direct starten. Ondertussen geniet je dus ook van de gewenste ergonomie: je hoeft niet meer continue jouw nek gebogen houden.

Wat het belangrijkste voordeel van een documenthouder is, zie je eigenlijk op de foto hiernaast. Zoals je kunt zien, heeft deze vrouw een perfecte zithouding aangenomen. De rug is recht, de nek staat ontspannen en de monitor staat ook nog eens op de juiste hoogte. In combinatie met de documenthouder – die eigenlijk vóór de monitor geplaatst is – geniet deze vrouw helemaal van een perfecte werkplek.

Documenthouder voordelen

Wil je een dergelijke werkplek ook bij jou thuis gaan creëren? Dan is het dus uiterst interessant om te gaan kijken naar de beste documenthouder. Over de vijf beste documenthouders vind je hieronder meer informatie, inclusief allerlei belangrijke eigenschappen én het prijskaartje. Tot slot vind je aan het einde van dit artikel ook nog een koopgids, waarin we de belangrijkste criteria van een documenthouder bespreken.

Beste koop - Document Holder F Q-doc 415

Ben jij overtuigd van de voordelen van een documenthouder? Wil je daarom graag een documenthouder aanschaffen? Gaat in dat geval jouw voorkeur direct uit naar de beste documenthouder? Dan hebben wij goed nieuws voor je: wij hebben namelijk een documenthouder gevonden die aan alle verwachtingen voldoet.

Het gaat daarbij om deze Document Holder F Q-doc 415 van het merk Bakker & Elkhuizen. Deze documenthouder ziet er stijlvol uit, is zeer ergonomisch te noemen, heeft een interessante prijs en voldoet ook op het gebied van kwaliteit. Onder aan de streep verdient deze documenthouder dus de titel ‘beste koop’.

Deze documenthouder is 39 centimeter breed, 27,5 centimeter diep en heeft een hoogte van 11,5 centimeter. Dat is echter wel de ‘laagste’ stand: je kunt deze documenthouder namelijk ook nog verstellen tot een maximale hoogte van 23,5 centimeter. Doordat je deze documenthouder kunt verstellen, kun je altijd op een ergonomische manier werken.

In totaal telt deze documenthouder 7 verschillende standen. Mogelijk moet je aan het begin even zoeken naar de beste stand, maar al snel vind je de meest ideale stand. Vanaf moment werk je onwijs ergonomisch en geniet je ook nog van het nodige gemak.

Dat gemak komt met name door de plaatsing van deze documenthouder. Je kunt documenten op deze houder leggen, waarna je de houder voor jouw monitor plaatst. In dat geval zie je in één oogopslag jouw monitor en deze documenthouder; wat wens je nog meer?

Ben je aan het einde van de dag klaar met werken? Dan geniet je van nog één voordeel: door de vormgeving van deze documenthouder kun je jouw toetsenbord onder de documenthouder schuiven. Mocht je níet aan het werk zijn, weet je op deze manier flink wat ruimte op jouw bureau te besparen.

Moet je nou de hoofdprijs voor deze documenthouder betalen? Nee, dat valt reuze mee. Je betaalt slechts 69,95 euro voor deze documenthouder. Dat klinkt wellicht als veel geld, maar in vergelijking met andere varianten valt dit echt reuze mee.

Is het dan allemaal koek en ei bij deze documenthouder? Nee, eigenlijk niet. Wij zijn namelijk van mening dat de documenthouder nét iets breder had mogen zijn. Als de houder net iets breder zou zijn, zou je makkelijker en beter de papieren op de documenthouder kunnen leggen.

Verder zijn wij van mening dat de zijkant van deze documenthouder ietwat vreemd oogt. Dat zie je eigenlijk het duidelijkst op de foto hiernaast; je ziet verschillende ‘lijnen’ lopen, waardoor het net lijkt alsof er breuken in het transparante materiaal zitten. Schijn bedriegt echter in dit geval, aangezien deze documenthouder van een hoge kwaliteit is.

Document Holder f Q-doc 415 documenthouder

Deze documenthouder had wat ons betreft iets breder mogen zijn.

Voordelen
 • Geweldige prijs
 • 7 verschillende hoogtestanden
 • Handig design
 • Prima kwaliteit
Nadelen
 • Had iets breder gemogen
 • Zijkant oogt ietwat vreemd
Conclusie

De Document Holder F Q-doc 415 is wat ons betreft de beste documenthouder van dit moment. Deze documenthouder heeft een fraai design, is voordelig geprijsd en is ook nog op zeven verschillende hoogtes in te stellen. Met deze documenthouder kun je dus op een aangename manier zéér ergonomisch werken. Wat wens je nog meer?

Beste instelbare documenthouder – R-GO Flex Documenthouder

Mocht je graag een documenthouder aan willen schaffen, heb je de keus uit vrij veel varianten. Als je het echt ergonomisch voor jezelf wilt maken, is het aan te raden om te kiezen voor een instelbare documenthouder. Dat is, met andere woorden, een documenthouder waarvan je de hoogte zelf in kunt stellen.

Heb je nou het liefste een instelbare documenthouder? Dan kun je wat ons betreft het beste kiezen voor deze Go Flex Documenthouder. Deze documenthouder is onwijs ergonomisch en maakt het werken daarmee voor jou een stuk ergonomische én aangenamer. Voldoende reden dus om deze documenthouder te gaan gebruiken!

Zoals je op de foto direct kunt zien, is het mogelijk om deze documenthouder op verschillende hoogtes in te stellen. Dit gaat met een zeer handig mechanisme, waardoor je altijd de juiste hoogte in weet te stellen. Door deze documenthouder weet je dus op een relatief simpele wijze ergonomisch te werken.

Ook qua afmetingen is deze documenthouder erg interessant te noemen. Deze documenthouder is namelijk 35,9 centimeter breed, waardoor je vrij veel documenten op deze houder kunt plaatsen. 

 Qua design scoort deze documenthouder ook hoge punten. Het merk R-Go Tools heeft namelijk gekozen voor transparant materiaal. Door dit materiaal valt deze documenthouder niet al te veel op. 

Bovendien staat deze documenthouder daardoor een stuk fraaier in combinatie met de monitor.

Dat is echter niet het belangrijkste voordeel van de transparantie van deze documenthouder. Nee, het is ook mogelijk om deze documenthouder óver jouw toetsenbord heen te trekken. Je kunt dan alsnog typen, terwijl je niet voorover hoeft te leunen om op deze documenthouder te kunnen kijken.

Daarnaast is het ook mogelijk om deze documenthouder te gebruiken om op te schrijven. Op de voorzijde van deze documenthouder is namelijk een streep van soft foam materiaal aangebracht, waar je jouw polsen rustig op kunt laten leunen. Het schrijven van bijvoorbeeld een tekst gaat met behulp van deze documenthouder een stuk makkelijker én erg ergonomisch.

Met andere woorden: je kunt echt op verschillende manieren gebruik maken van deze documenthouder. Onder aan de streep biedt deze beste instelbare documenthouder dus onwijs veel gemak. Met dank aan het handige mechanisme stel je razendsnel de gewenste hoogte in, waarbij je de keus uit 12 instelstanden hebt. Daarmee kun je echt héél ergonomisch werken.

Biedt deze documenthouder dan helemaal geen nadelen? Nou, toch wel. Je moet namelijk rekening houden met een vrij fors prijskaartje. Voor deze documenthouder betaal je een bedrag van 109,46 euro. Met name in vergelijking met de hierboven genoemde variant is dat vrij prijzig.

Deze documenthouder is vrij prijzig te noemen; een bedrag van ruim 100 euro.

Voordelen
 • Geweldig design
 • Zeer ergonomisch
 • Veelzijdig in te zetten
 • Vrij groot uitgevoerd
 • 12 instelstanden
Nadelen
 • Vrij prijzig
Conclusie

De R-GO Flex Documenthouder is in onze ogen de beste verstelbare documenthouder. Je kunt deze documenthouder op maar liefst 12 verschillende hoogtes instellen, terwijl je deze houder ook nog op meerdere manieren kunt gebruiken. Al met al dus een zéér interessante documenthouder!

Beste grote documenthouder - Ergo2Work documenthouder

Werk jij regelmatig met grote documenten? Heb je bijvoorbeeld uitgebreide rapportages die je uit draait en op één groot A3-papier print? In dat geval heb je niks aan een kleine documenthouder; een kleine documenthouder biedt dan absoluut niet de gewenste ruimte waar je naar op zoek bent.

Mocht deze situatie bij jou bekend in de oren klinken, is het advies om uit te kijken naar de beste grote documenthouder. In onze ogen is dat deze variant van het merk Ergo2Work. Deze Ergo2Work documenthouder is volgens ons de beste grote documenthouder.

Die uitverkiezing heeft deze documenthouder met name aan de breedte te danken. Deze documenthouder is namelijk maar liefst 50,4 centimeter breed: groot genoeg dus om hier een A3-papiertje op te leggen. Ondertussen is deze documenthouder ook nog 28,5 centimeter diep; ook dat draagt bij aan het gemak van deze documenthouder.

Werk jij soms met grote en zware ordners? Ook dan biedt deze documenthouder een belangrijk voordeel. Doordat deze documenthouder vrij groot is, kun je ‘m ook vrij zwaar belasten. Met een maximaal belastbaar gewicht van 4 kilo is dit één van de sterkste documenthouders die je aan kunt schaffen. Ideaal dus als je bijvoorbeeld met ordners of andere zware mappen werkt!

Bij een documenthouder draait uiteraard alles om de ergonomie. Nou, dat zit bij deze documenthouder van het merk Ergo2Work ook wel goed. Deze documenthouder kun je namelijk op vijf verschillende hoogtes instellen. Deze hoogtes variëren van 11,5 tot 20 centimeter, waardoor je altijd een perfecte zithouding aan kunt nemen.

Het merk Ergo2Work heeft hierbij ook bewust voor een transparante documenthouder gekozen. Waarom? Omdat je dan ook in staat bent om deze documenthouder over jouw toetsenbord heen te plaatsen. In dat geval heb je dus eigenlijk jouw toetsenbord en deze documenthouder op dezelfde plek zitten, waardoor je ook ergonomisch kunt werken.

Uiteraard is het ook mogelijk om deze documenthouder direct voor jouw monitor te zetten. In dat geval zie je jouw monitor en deze houder in één oogopslag, waardoor je jouw nek nooit (zwaar) hoeft te belasten. Mocht je ervoor kiezen om deze houder voor jouw monitor te plaatsen, kun je aan het einde van de dag jouw toetsenbord dus ook probleemloos onder deze houder schuiven. Daarmee weet je jouw werkplek ook nog eens netjes te houden.

Verder spreekt het prijskaartje van deze beste grote documenthouder ons ook nog aan. Voor deze variant betaal je bij onze partner Bol.com namelijk een bedrag van 72 euro. Dat is op zich veel geld, maar het valt reuze mee als je het bijvoorbeeld met de hierboven genoemde documenthouder vergelijkt. De prijs van 72 euro is wat ons betreft zelfs aan de lage kant, zeker als we kijken naar de kwaliteit én mogelijkheden van deze Ergo2Work documenthouder.

Wel is het goed om rekening met de afmetingen van deze documenthouder te houden. Doordat deze houder vrij groot is, heb je ook de nodige ruimte op jouw bureau nodig. Heb je een klein bureau? Dan neemt deze houder mogelijk al snel veel te veel plek in beslag. Houd daar dus goed rekening mee.

Verder moet je nog oppassen met het mechanisme van deze houder. Het mechanisme ziet er op het eerste oog goed uit, maar kan na verloop van tijd slijten. Het advies is dan ook om niet al te vaak de hoogte van deze documenthouder aan te passen!

Het mechanisme van deze documenthouder werkt niet altijd even soepel.

Voordelen
 • Geschikt voor A3-papier
 • Zeer stevig
 • Prima geprijsd
 • Fraai vormgegeven
 • Veelzijdig in te zetten
Nadelen
 • Instelmechanisme werkt niet altijd soepel
 • Niet geschikt voor kleine bureaus
Conclusie

De Ergo2Work documenthouder is wat ons betreft de beste grote documenthouder. Met een breedte van 50,4 centimeter is deze houder écht breed te noemen, waardoor je moeiteloos A3-papier op deze houder neer kunt leggen. Ook de vormgeving, de prijs-kwaliteitsverhouding en de ergonomie van deze houder spreken ons erg aan!

Beste veelzijdige documenthouder - R-Go Tools - Documenthouder + monitorstandaard

Heb jij interesse om een documenthouder aan te gaan schaffen? Dan heb je zeker een verstandige beslissing genomen. Als je jouw werkplek écht ergonomisch wilt maken, is de ook de aanschaf van een monitorstandaard aan te raden.

Toen wij deze R-Go Tools Documenthouder voor het eerst zagen, waren wij direct verbaasd. Dit merk heeft het namelijk voor elkaar gekregen om een documenthouder én monitorstandaard met elkaar te combineren. Door deze houder aan te schaffen, geniet je dus ook direct van een monitorstandaard. Wat wens je nog meer?

Doordat deze houder eigenlijk een dubbelwerking heeft, is dit volgens ons de beste veelzijdige documenthouder. Dat komt dus puur door de vormgeving; je kunt jouw monitor op het bovenste plankje neerzetten, waarna je jouw papieren aan de voorkant neer kunt leggen. Vanaf dat moment kun je zeer efficiënt gaan werken.

Voor een documenthouder betaal je al snel een bedrag tussen de 60 en 100 euro. Dat is ook het geval bij een monitorstandaard, waardoor de totale kosten meer dan 200 euro kunnen bedragen. Nou, voor deze R-Go Tools documenthouder betaal je slechts 95 euro. Voor dat relatief lage bedrag weet je dus twee vliegen in één klap te vangen!

Ook over de kwaliteit van deze documenthouder zijn wij zeer te spreken. De houder staat zeer stevig, is in staat om vrij veel gewicht te dragen en heeft een keurige afwerking. Dit merk je allemaal dan ook terug in de levensduur; je kunt echt moeiteloos jarenlang genieten van deze documenthouder.

Daarbij moet je wel rekening houden met één belangrijk nadeel; je kunt de hoogte van deze documenthouder niet zelf in stellen. Om een hele ergonomische werkplek te creëren, is het dus aan te raden om jouw bureau en bureaustoel perfect in te stellen. Je geniet dan ook al snel van de ergonomische voordelen van deze documenthouder!

Dat is eigenlijk ook direct het enige nadeel dat wij ondervonden hebben. Weinig andere documenthouders hebben een dergelijke veelzijdigheid én een dergelijk prijskaartje. Tot slot willen wij nog deze review met de volgende informatie afsluiten: het ontwerp van deze documenthouder heeft meerdere awards in de wacht weten te slepen. Compleet terecht in onze ogen!

De motor is een grote tekortkoming bij deze schuurmachine; de motor heeft namelijk relatief weinig vermogen.

Voordelen
 • Zeer handig
 • Inclusief monitorstandaard
 • Fraai vormgegeven
 • Zeer betaalbaar
 • Staat zeer stevig
Nadelen
 • Niet in hoogte verstelbaar
Conclusie

De R-Go Tools - Documenthouder + monitorstandaard is volgens ons de beste veelzijdige documenthouder. Dat komt puur doordat het niet alleen een documenthouder is, maar tegelijkertijd ook nog een monitorstandaard is. Voor een relatief zacht prijsje krijg jij dus de beschikking over zowel een geweldige monitorhouder als over een geweldige monitorstandaard!

Bekijk prijzen van de R-Go Tools - Documenthouder + monitorstandaard bij verschillende winkels:

Beste voordelige documenthouder - Ergocon Read Transparant

In 2020 ontstonden tussen werknemers en werkgevers interessante discussies. Doordat er vanuit huis moest worden gewerkt, gingen veel werknemers zich bezig houden met het inrichten van een ergonomische werkplek. Zij vroegen zich daarbij echter af of hun werkgever voor de kosten op zou draaien; voor het inrichten van een ergonomische werkplek ben je immers al snel honderden euro’s kwijt.

 Heb jij een dergelijk gesprek ook met jouw werkgever gevoerd? Dan zijn er twee uitkomsten mogelijk: de werkgever betaalt voor je of je moet zelf betalen. In beide uitkomsten is het in ieder geval interessant om de kosten zo laag mogelijk te houden. Mede daarom kunnen wij deze Ergocon Read Transparant documenthouder aanraden. Dit is namelijk de beste voordelige documenthouder!

Voor deze documenthouder betaal je een bedrag van slechts 59,90 euro. Van alle documenthouders die in dit artikel besproken worden, is dit dus de goedkoopste variant. Is dat terug te zien aan de kwaliteit en aan de mogelijkheden? Nee, absoluut niet.

Met deze documenthouder doe je absoluut een verstandige aankoop. Niet alleen vanwege het prijskaartje, maar ook vanwege de ergonomie. Deze documenthouder kun je instellen op 5 verschillende hoogtes: variërend van 12,5 tot 20,5 centimeter. Dankzij deze standen voorkom je dat je continu met een gebogen nek moet zitten; daarmee weet je rug- en nekklachten te voorkomen.

Bijkomend voordeel is dat deze voordelige documenthouder vrij groot is. Je kunt namelijk zonder problemen een vel A3-papier op deze houder neerleggen. Ook als je twee A4-vellen naast elkaar moet leggen, is dat dus mogelijk bij deze documenthouder.

Ondertussen geniet je ook nog van het fraaie design van deze documenthouder. De documenthouder is transparant, heeft een strakke vormgeving en is keurig afgewerkt. Deze afwerking is onder meer terug te zien aan het mechanisme voor het instellen van de hoogte. Ook voor het oog is deze documenthouder dus zeker aan te raden!

Al met al zijn wij zeer te spreken over deze voordelige documenthouder. Wel is het goed om rekening te houden met twee verschillende nadelen. Het eerste nadeel heeft betrekking op de vormgeving; je kunt jouw toetsenbord niet altijd onder deze documenthouder schuiven. Als je bijvoorbeeld voor de laagste stand gekozen hebt, pas jouw toetsenbord simpelweg niet meer onder de houder.

Verder moet je ook rekening houden met het gewicht dat je op deze houder plaatst. De houder is van acryl vervaardigd; dat ziet er fraai uit, maar is niet per definitie het sterkte materiaal. Ons advies is dan ook om op te passen met bijvoorbeeld zware ordners. Leg deze bij voorkeur niet op deze documenthouder!

Deze documenthouder had wat ons betreft iets sterker gemogen; nu moet je echt oppassen met bijvoorbeeld zware ordners.

Voordelen
 • Geweldig geprijsd
 • Fraaie afwerking
 • 5 hoogtestanden
 • Geschikt voor A3-papier
 • Transparant
Nadelen
 • Toetsenbord past niet altijd ónder de houder
 • Had iets sterker gemogen
Conclusie

De Ergocon Read Transparant is in onze ogen de beste voordelige documenthouder. Voor een bedrag van nog geen 60 euro kun je al de trotste eigenaar van deze fraaie, grote en ergonomische documenthouder worden. Met name de breedte (49 cm) en de hoogtestanden (5 stuks) spreken ons erg aan!

Koopgids

Het mag duidelijk zijn: de wereld van documenthouders is een vrij wondere wereld. Zo op het eerste oog lijkt het een vrij eenvoudig object, maar toch bestaan er grote verschillen tussen de verschillende varianten. Dat is duidelijk uit bovenstaande reviews gebleken.

Maar, waar moet je nou echt op letten bij het uitkiezen van de beste documenthouder? In onderstaande koopgids bespreken wij de belangrijkste criteria.

Afmetingen

Allereerst is het aan te raden om goed naar de afmetingen van de houder te kijken. Des te groter de houder is, des te groter papier je op de houder kwijt kunt. Aan de andere kant betekent dit echter ook dat je meer ruimte op jouw bureau vrij moet maken voor de houder.

Bepaal daarom waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wil je ook A3-papier op de houder neer kunnen leggen? Dan is het verstandig om te investeren in een grotere documenthouder. Heb je een klein bureau? Dan kun je wellicht beter voor een kleinere documenthouder gaan.

Hoogtestanden

Ook is het onwijs belangrijk om naar de hoogtestanden van de documenthouder te kijken. Met het oog op de ergonomie is het wenselijk dat je houder op meerdere hoogtes in kunt stellen.

Is dat het geval? Check dan goed de minimale hoogte, de maximale hoogte en de hoeveelheid standen waar je tussen kunt kiezen. Het geniet hierbij de voorkeur dat je tussen meerdere standen kunt kiezen!

Hoogtestanden documenthouder

Vormgeving

In het verlengde van de afmetingen en de hoogtestanden; kijk ook goed naar de vormgeving. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een transparante documenthouder, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een matte houder. Bepaal voor jezelf waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Let ook goed op de afwerking, het gebruikte materiaal en het design van de documenthouder. Is alles naar jouw wens? Dan heb je qua vormgeving in ieder geval niks te klagen!

Draaggewicht

Gebruik jij uitsluitend losse papiertjes? Of wil je ook wel eens een ordner op de documenthouder neerleggen? Indien je ook een ordner op de houder neer wilt kunnen leggen, is het advies om te kijken naar een houder met een zo’n hoog mogelijk draaggewicht.

Des te hoger het draaggewicht is, des te zwaarder je de houder kunt belasten.

Draaggewicht documenthouder

Prijskaartje

Hoeveel geld wil/kun jij uitgeven aan de aanschaf van een documenthouder? Bepaal voor jezelf het maximale budget en zoek binnen dat budget naar de beste documenthouder. Feit is in ieder geval dat de prijzen van de houders nogal variëren.

Zijn de beste documenthouders altijd de duurste varianten? Dat niet zo zeer, maar je ziet het prijskaartje wel in bijvoorbeeld de kwaliteit terug. Ook gaat een hoger prijskaartje gaat gepaard met meerdere hoogtestanden. Met het oog op de ergonomie kan het dus zéker geen kwaad om net iets meer geld te investeren in een betere documenthouder!

Slotwoord

Zo, we zijn alweer aan het einde uitgekomen van dit artikel. Heb je over één van bovengenoemde documenthouders vragen? Dan kun je daarvoor gerust contact opnemen met de klantenservice van Bol.com. Wil je direct de beste documenthouder aan gaan schaffen? Dan kunnen wij dat alleen maar toejuichen; een documenthouder biedt onwijs veel gemak en ergonomie. Veel plezier met jouw nieuwe documenthouder!

Tresna.nl
Logo