Beste Nilfisk terrasreiniger

Heb je voor de aanschaf van een Nilfisk hogedrukreiniger gekozen? Verstandig. Dit merk levert kwaliteit, de reinigers zijn krachtig en je geniet van tal van mogelijkheden. Wil je graag de mogelijkheden nog verder uitbreiden? Dan is de aanschaf van een goede Nilfisk terrasreiniger een aanrader. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de drie beste Nilfisk terrasreinigers van dit moment.

Onze top 3 Nilfisk terrasreinigers

Afbeelding

Product


Nilfisk Power Patio

Onze beste koop!

Nilfisk Power Patio

Beste koop Nilfisk terrasreiniger

of

Nilfisk PAD top box

Nilfisk PAD top box

Beste veelzijdige Nilfisk terrasreiniger

of

Nilfisk PD Box

Nilfisk PD Box

Beste goedkope Nilfisk terrasreiniger

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Nilfisk Power Patio

Beste koop Nilfisk terrasreiniger

Nilfisk Power Patio

of

Nilfisk PAD top box

Beste veelzijdige Nilfisk terrasreiniger

Nilfisk PAD top box

of

Nilfisk PD Box

Beste goedkope Nilfisk terrasreiniger

Nilfisk PD Box

of

Voor- en nadelen van een Nilfisk terrasreiniger

Is de aanschaf van een Nilfisk terrasreiniger aan te raden? Ja, zonder enige twijfel. Althans; dat is het geval als je de vloer in je tuin netjes schoon wilt houden. De tegels of het hout dat in je tuin ligt, is behoorlijk gevoelig voor bijvoorbeeld mos. Als je hier niks aan doet, krijgt je tuin al snel een minder fraaie uitstraling.

Het lastige is alleen dat je moeilijk de tegels in je tuin schoonhoudt. Dit komt onder meer doordat je niet op je knieën met een schuursponsje alle tegels in je tuin schoon gaat maken. Gelukkig kun je in dit geval voor een terrasreiniger van Nilfisk kiezen. Met zo’n reiniger reinig je je terras op een snelle manier. De tijd die je hiermee bespaart, kun je lekker relaxend in je schoongemaakte tuin doorbrengen.

Verder is het ideaal dat de terrasreiniger over de nodige kracht beschikt. Dit is deels aan de reiniger te danken, maar grotendeels aan de kracht van de hogedrukreiniger. De hogedrukreiniger levert de gewenste kracht, waarna de terrasreiniger deze kracht omzet in een efficiënte beweging. Met een Nilfisk terrasreiniger werk je niet alleen snel, maar ook nog duurzaam.

Tijdens het reinigen van je terras geniet je van het nodige gemak. Zoals je in onderstaande reviews gaat lezen, heeft Nilfisk immers voor het nodige gemak gezorgd. Dit doet men onder meer een relatief lange steel, waardoor je met een rechte rug je terras reinigt. Hiermee gaat het reinigen van je terras fijner, sneller en aangenamer.

Wat ons ook aanspreekt, is dat je allerlei soorten ondergronden kunt reinigen. Met een goede Nilfisk terrasreiniger reinig je niet alleen de stenen in je tuin, maar ook bijvoorbeeld een houten vlonder. Ongeacht wat voor ondergrond je in je tuin hebt, kun je dus voor een Nilfisk terrasreiniger kiezen.

Verder zijn wij te spreken over de algehele kwaliteit van een Nilfisk terrasreiniger. Dit heeft niet zozeer met de reinigers zelf te maken, maar vooral met het merk. Indien je voor een product van Nilfisk kiest, ben je verzekerd van een jarenlange levensduur. Die vlieger gaat ook op voor de terrasreinigers.

Het is wel verstandig om op te passen met kwetsbare oppervlakten. Als je bijvoorbeeld breekbare stenen in je tuin hebt liggen, is het verstandig om heel erg op te passen met de terrasreiniger. Als de reiniger net iets te veel kracht levert, gaat dit ten koste van de staat van de tegels.

Ook is het goed om te weten dat een Nilfisk terrasreiniger niet voor elke hogedrukreiniger geschikt is. Indien je een hogedrukreiniger van een ander merk hebt, heb je sowieso niks aan een terrasreiniger van Nilfisk. Maar, een Nilfisk terrasreiniger is ook niet per definitie voor elke Nilfisk hogedrukreiniger geschikt.

Tot slot moet je goed op het volgende letten: bij sommige Nilfisk hogedrukreinigers krijg je al een terrasreiniger meegeleverd. Meer informatie daarover vind je in ons artikel over de beste Nilfisk hogedrukreinigers.

Al me tal is de aanschaf van een Nilfisk terrasreiniger verstandig. Je reinigt op een snelle, aangename en duurzame manier de tegels in je tuin. Ook is het mogelijk om andere ondergronden met een terrasreiniger van Nilfisk schoon te maken. Neem onderstaande reviews op je gemakje door en bepaal welke Nilfisk terrasreiniger voor jou het beste is!

Beste koop Nilfisk terrasreiniger – Nilfisk Power Patio

Het aanbod van Nilfisk terrasreinigers is niet al te uitgebreid. Je kunt uit slechts een paar varianten kiezen, waarbij de Nilfisk Power Patio met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Dit is naar onze mening met grote afstand de beste koop Nilfisk terrasreiniger.

Een belangrijk voordeel van deze reiniger is de compatibiliteit. Deze reiniger is voor nagenoeg alle Nilfisk hogedrukreinigers geschikt. Het gaat hierbij om onderstaande varianten: Nilfisk Premium serie, Nilfisk Excellent serie, Nilfisk Core 150 en 140. Zoals je mogelijk al opgemerkt hebt, is deze variant dus niet voor alle hogedrukreinigers geschikt. Daar komen we verderop nog even op terug.

Wil je graag op een snelle manier je terras reinigen? Dan zit je met de Nilfisk Power Patio goed. Deze hogedrukreiniger is vrij groot uitgevoerd, waardoor je sneller grotere oppervlakten reinigt.  Het mooie hierbij is dat het niet zozeer uitmaakt om wat voor ondergrond het gaat. Met de Nilfisk Power Patio reinig je in principe alle mogelijke ondergronden in een tuin.

Tijdens het reinigen geniet je van opvallend veel gemak. Zo is het ideaal dat je zelf de druk van de terrasreiniger kunt regelen. Heb je met tegels in je tuin te maken die nogal kwetsbaar zijn? Schroef de druk dan iets terug, zodat je de tegels in ieder geval niet kunt beschadigen. Heb je met hardnekkig vuil te maken? Dan schroef je de druk juist op, waardoor de terrasreiniger snel korte metten maakt met het hardnekkige vuil.

Zie je de foto hiernaast? Op deze foto zie je een vrouw aan het werk met de Nilfisk Power Patio. Zoals je kunt zien, staat de vrouw met een nagenoeg volledig rechte rug. Dat is te danken aan de lans die je meegeleverd krijgt in combinatie met de steel. Door deze toebehoren werk je op een aangename en ergonomische manier met deze beste koop.

Op de foto zie je overigens ook dat de vrouw laarzen draagt. Dit is op zich handig, maar is bij deze Nilfisk hogedrukreiniger niet per sé noodzakelijk. Nilfisk heeft deze hogedrukreiniger namelijk van een verhoogde rand voorzien. Deze rand houdt het opstappende vuil en water tegen, waardoor je schoenen en broekspijpen niet vies worden.

Moet je nog met nadelen bij deze terrasreiniger van Nilfisk houden? Ja, met slechts één nadeel. Het is namelijk zo dat deze Nilfisk terrasreiniger niet voor alle hogedrukreinigers geschikt is. Levert de Nilfisk hogedrukreiniger een werkdruk van minder dan 120 bar? Dan kies je beter voor de Nilfisk PD Box. Over die variant vind je in de laatste review meer informatie.

Wat ons tot slot aanspreekt, is de totale prijs-kwaliteitsverhouding. Zoals we van Nilfisk gewend zijn, is deze terrasreiniger van een prima kwaliteit. Bovendien betaal je slechts 79,95 euro voor deze terrasreiniger. En nog een belangrijk detail: op deze reiniger krijg je maar liefst 5 jaar garantie van Nilfisk.

Niet geschikt voor Nilfisk hogedrukreinigers met een werkdruk lager dan 120 bar.

Voordelen
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Snelle en duurzame reiniging
 • Werkdruk zelf regelbaar
 • Verhoogde rand
 • Inclusief handige lans
 • Geschikt voor grotere terrassen
 • Geschikt voor meerdere ondergronden
Nadelen
 • Niet voor alle Nilfisk hogedrukreinigers geschikt
Conclusie

De Nilfisk Power Patio is de beste terrasreiniger in het aanbod van Nilfisk. Deze reiniger is voor veel hogedrukreinigers geschikt, levert voldoende power en is erg fijn in gebruik. Dat komt onder meer door de regelbare waterdruk, de meegeleverde lans en de verhoogde rand. Al met al een terrasreiniger waar je veel plezier aan gaat beleven.

Beste veelzijdige Nilfisk terrasreiniger – Nilfisk PAD top box

Gaat je voorkeur uit naar een veelzijdige Nilfisk terrasreiniger? Dan kun je prima voor de hierboven besproken Nilfisk Power Patio kiezen. Dat is echter al de beste koop volgens onze test, waardoor wij verder op zoek zijn gegaan naar een prima alternatief. Daarbij kwamen wij uit op de Nilfisk PAD top box; dit is volgens ons de beste veelzijdige Nilfisk terrasreiniger.

Wat wij zo goed aan deze terrasreiniger vinden? Onder meer dat je bij aanschaf meerdere attributen meegeleverd krijgt. Het gaat hierbij onder meer om de terrasreiniger, maar óók om een wasborstel. Verder krijg je nog een rioolslang van 8 meter lang meegeleverd.

Wat wij hier nou zo’n groot voordeel aan vinden? Dat je in principe met deze set elke mogelijke klus in en rondom je tuin uit kunt voeren. Met de wasborstel maak je je auto schoon, met de rioolslang geniet je van bewegingsvrijheid en met de terrasreiniger maak je snel je terras schoon.

Nilfisk geeft aan dat je met deze set veel klussen uit kunt voeren. Zij geven als voorbeeld het reinigen van afvoerbuizen en het schoonmaken van dakgoten. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld een muur in je tuin schoon te maken. De terrasreiniger kun je namelijk ook verticaal gebruiken.

Kies je voor het ‘reguliere’ horizontale gebruik van deze terrasreiniger? Dan geniet je van het nodige gemak:

 • Lange steel: deze Nilfisk terrasreiniger beschikt over een lange steel, waardoor je met rechte rug je terras reinigt. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn voor bijvoorbeeld rugpijn of pijn in je hamstrings.
 • Grote diameter: het is volgens ons ideaal dat de diameter van deze terrasreiniger vrij groot is. Door deze grote diameter voer je de reinigingsklussen snel uit.
 • Regelbare waterdruk: zie je de blauwe draaiknop aan de bovenkant van de terrasreiniger? Door aan deze draaiknop te draaien, stel je de waterdruk volledig naar wens in.
 • Wendbaar: wij hebben opgemerkt dat deze terrasreiniger behoorlijk wendbaar is. Als je bijvoorbeeld een terras met lastige hoekjes hebt, is dit ideaal.

Zoals je kunt lezen, zijn wij erg te spreken over deze terrasreiniger. Wel moet je even rekening houden met de compatibiliteit. Wij weten namelijk niet 100% zeker of deze terrasreiniger op alle Nilfisk hogedrukreinigers past. Zelf hebben we het vermoeden dat óók deze reiniger alleen geschikt is voor de krachtigere hogedrukreinigers.

Moet je dan de hoofdprijs betalen voor deze veelzijdige Nilfisk terrasreiniger? Nee, dat is niet het geval. Bij onze partner Coolblue betaal je slechts 79,95 euro voor deze terrasreiniger. Onder aan de streep betekent dit dat de prijs-kwaliteitsverhouding prima is.

Deze Nilfisk terrasreiniger is niet voor alle Nilfisk hogedrukreinigers geschikt.

Voordelen
 • Veelzijdige set
 • Ook geschikt om auto mee te wassen
 • Biedt veel gemak tijdens het reinigen
 • Ook verticaal te gebruiken
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
Nadelen
 • Niet voor alle Nilfisk hogedrukreinigers geschikt
Conclusie

De Nilfisk PAD top box is de beste veelzijdige terrasreiniger van Nilfisk. Als je voor deze set kiest, krijg je namelijk niet alleen de terrasreiniger geleverd. Je krijgt ook direct een rioolslang en een wasborstel geleverd. Met de wasborstel maak je je auto snel schoon. Met deze terrasreiniger maak je alle ondergronden in je tuin snel, duurzaam en grondig schoon!

Bekijk prijzen van de Nilfisk PAD top box bij verschillende winkels:

Beste goedkope Nilfisk terrasreiniger – Nilfisk PD Box

Heb je interesse om een nieuwe Nilfisk terrasreiniger aan te schaffen? Heb je alleen het idee dat je deze terrasreiniger niet al te vaak gaat gebruiken? Dan raden wij je deze Nilfisk PD Box aan. Volgens onze test is dit namelijk de beste goedkope Nilfisk terrasreiniger.

Laten we maar met de deur in huis vallen: deze terrasreiniger is oprecht voordelig te noemen. Bij onze partner Coolblue betaal je voor deze variant slechts 59,95 euro. Voor dit bedrag zou je mogelijk niet al te veel verwachten, maar dit is echt een prima terrasreiniger.

Zo is dit een terrasreiniger die je op een aangename manier gebruikt. De reiniger heeft bijvoorbeeld een verhoogde rand, waardoor het water en vuil niet opspat. Ook is deze terrasreiniger bijzonder goed te manoeuvreren; mocht je lastig te bereiken hoekjes in je tuin willen reinigen, is dat met deze reiniger prima mogelijk.

Ook is het ideaal dat je zelf de waterdruk bepaalt, dat je met een rechte rug kunt werken en dat de reiniger vrij groot is. Doordat de reiniger een flinke diameter heeft, maak je ook snel grote terrassen schoon. Om wat voor terras het precies gaat, is bij deze terrasreiniger minder van belang. Deze terrasreiniger is namelijk voor zowel hout als steen geschikt.

Wat ook nog ideaal is, is dat je deze reiniger verticaal kunt gebruiken. Dit is ideaal als je de garagedeur, de schuurdeur of een muur in je tuin wilt reinigen. En zoals hierboven al gesteld; voor al dit moois betaal je dus slechts 59,95 euro.

Bij aanschaf krijg je bovendien meerdere accessoires meegeleverd. Zo krijg je een wasborstel meegeleverd, waarmee je je auto en tuinmeubelen perfect schoon kunt maken. Ook krijg je nog een rioolslang van 8 meter meegeleverd. In onze ogen is dit dus méér dan alleen een terrasreiniger.

Wel is het goed om te weten dat dit geen hele krachtige terrasreiniger is. Op het moment dat er hardnekkige vervuiling op je terras aanwezig is, biedt deze reiniger mogelijk niet de gewenste oplossing.

Ook moet je rekening met de compatibiliteit houden. Deze terrasreiniger is alleen voor de volgende Nilfisk hogedrukreinigers geschikt: Core 140, 140 in hand, Core 150, E150 en E160.

Nilfisk-PD-Box-beste

Deze hogedrukreiniger is voor slechts een paar Nilfisk hogedrukreinigers geschikt.

Voordelen
 • Voordelig geprijsd
 • Complete set inclusief wasborstel
 • Ook verticaal te gebruiken
 • Voor alle ondergronden geschikt
 • Vrij groot (= snel reinigen)
 • Prima kwaliteit
Nadelen
 • Geen hele krachtige
 • Niet voor alle hogedrukreinigers
Conclusie

De Nilfisk PD Box is de beste goedkope Nilfisk terrasreiniger. Mocht je één van bovengenoemde hogedrukreinigers hebben, is dit sowieso de enige terrasreiniger waar je voor kunt kiezen. Gelukkig biedt deze terrasreiniger veel mogelijkheden, is de kwaliteit prima en krijg je de nodige accessoires meegeleverd.

Koopgids

Heb je oren naar de aanschaf van een Nilfisk terrasreiniger? Dan raden wij je graag één van bovenstaande varianten aan. Deze varianten zijn van een prima kwaliteit en bieden de gewenste reiniging aan.

Maar, wat is nou voor jóu de beste Nilfisk terrasreiniger? Om het antwoord op die vraag te vinden, raden wij je aan om deze koopgids even door te nemen. In deze koopgids bespreken wij wat de belangrijkste aandachtspunten bij het kopen van een Nilfisk terrasreiniger zijn.

Soort hogedrukreiniger

Je zou ten eerste goed naar het soort hogedrukreiniger moeten kijken. Beschik je over één van de minder krachtige varianten? Dan kom je al snel bij de Nilfisk PD Box variant uit. Heb je een krachtige hogedrukreiniger van Nilfisk? Dan kun je prima voor de Nilfisk Power Patio kiezen.

Weet je niet zo goed welke hogedrukreiniger van Nilfisk je hebt? Probeer dan de factuur terug te vinden; op de factuur staat het juiste typenummer van de hogedrukreiniger.

Nilfisk E150.2-9 X-TRA

Terras

Je zou ten tweede goed naar je terras moeten kijken. Hoe groot is dit terras precies? En om wat voor soort terras gaat het precies? Betreft het bijvoorbeeld terras met gevoelige keramieken tegels? Of gaat het om een terras + vlonder van hout?

Gemak & ergonomie

Je zou ten derde goed naar het gemak en de ergonomie moeten kijken. De belangrijkste aandachtspunten zetten we op een rijtje:

 • Regelbare waterdruk: het is zeer wenselijk dat je de waterdruk zelf kunt regelen. Mocht je een kwetsbaar oppervlakte willen reinigen, is het wenselijk dat je de waterdruk bij kunt stellen.
 • Verlengstuk: ga goed na of je een lans of ander soort verlengstuk meegeleverd krijgt. Dankzij zo’n verlengstuk geniet je van meer gemak tijdens het reinigen.
 • Opstaande rand: dankzij een opstaande rand hoef je niet bang te zijn voor opspattend vuil en water. Wel zo fijn.
 • Verticaal: met sommige Nilfisk terrasreinigers kun je ook verticaal reinigen. Dat is erg wenselijk, indien je bijvoorbeeld een garagedeur of muur in de tuin wilt reinigen.
 • Accessoires: zoals je in bovenstaande reviews hebt kunnen lezen, worden sommige terrasreinigers met de nodige accessoires meegeleverd. Ga goed na in hoeverre je daar behoefte aan hebt.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Over de kwaliteit van een Nilfisk terrasreiniger hoef je je geen zorgen te maken. Deze reinigers zijn robuust, van de juiste materialen vervaardigd en tegen een stootje bestand.

Waar je wel even goed naar moet kijken, is naar het prijskaartje. Hoeveel geld wil je bij voorkeur uitgeven? Zoals je in bovenstaande reviews hebt kunnen lezen, gaat het om een bedrag van 59,95 euro of 79,95 euro.

Slotwoord

Als je een Nilfisk hogedrukreiniger hebt, is een Nilfisk terrasreiniger onmisbaar. Neem bovenstaande reviews door, maak een goede vergelijking en hak de knoop door. Mocht je over één van deze terrasreinigers nog vragen hebben, verwijzen wij je naar de klantenservice van onze partner Coolblue. Graag wensen wij je veel (schoonmaak)plezier met je nieuwe Nilfisk terrasreiniger.

Tresna.nl
Logo