Beste hogedrukreiniger 180 bar

Wil jij in en rondom je tuin allerlei reinigingsklussen uitvoeren? Dan komt een hogedrukreiniger met een flinke maximale werkdruk goed van pas. In onze ogen kies je in dat geval het beste voor een hogedrukreiniger 180 bar. Door de maximale werkdruk van maar liefst 180 bar is geen enkele klus teveel gevraagd. Hieronder vind je handige informatie over de vijf beste hogedrukreinigers met 180 bar van dit moment!

Onze top 5 hogedrukreinigers 180 bar

Afbeelding

Product


Nilfisk-Premium-180.10

Onze beste koop!

Nilfisk Premium 180.1-10

Beste koop hogedrukreiniger 180 bar

of

Kärcher-K7-Premium-Smart-Control

Karcher K7 Premium Smart Control

Beste hogedrukreiniger 180 bar voor de professional

of

Kärcher-K7-Smart-Control-Car-_-Home

Karcher K7 Smart Control Car & Home

Beste veelzijdige hogedrukreiniger 180 bar

of

Bosch-GHP-5-75X

Bosch GHP 5-75X

Beste krachtige hogedrukreiniger 180 bar

of

Eurom-Force-3000IND

Eurom Force 3000IND

Beste goedkope hogedrukreiniger 180 bar

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Nilfisk Premium 180.1-10

Beste koop hogedrukreiniger 180 bar

Nilfisk-Premium-180.10

of

Karcher K7 Premium Smart Control

Beste hogedrukreiniger 180 bar voor de professional

Kärcher-K7-Premium-Smart-Control

of

Karcher K7 Smart Control Car & Home

Beste veelzijdige hogedrukreiniger 180 bar

Kärcher-K7-Smart-Control-Car-_-Home

of

Bosch GHP 5-75X

Beste krachtige hogedrukreiniger 180 bar

Bosch-GHP-5-75X

of

Eurom Force 3000IND

Beste goedkope hogedrukreiniger 180 bar

Eurom-Force-3000IND

of

Voor- en nadelen van een hogedrukreiniger met 180 bar

In het huidige aanbod van hogedrukreinigers kom je veel varianten tegen. Zo kun je ten eerste uit veel merken kiezen, waaronder Kärcher, Bosch en Nilfisk. Ook is het mogelijk om uit allerlei soorten te kiezen. Wil je bijvoorbeeld een mini hogedrukreiniger hebben? Of gaat je voorkeur uit naar een hele krachtige hogedrukreiniger? Indien je een krachtige hogedrukreiniger nodig hebt, kom je al snel bij een hogedrukreiniger met een maximale werkdruk van 180 bar uit.

In onze ogen brengt zo’n hogedrukreiniger veel voordelen met zich mee:

 • Je kunt alle mogelijke klussen klaren. Door de maximale werkdruk van 180 bar kun je echt alle mogelijke klussen uitvoeren. Ongeacht hoe hevig de viezigheid is, los je dit met een hogedrukreiniger met een dergelijke werkdruk makkelijk op.
 • Je werkt erg snel. Met een dergelijke werkdruk ben je ook van een snelle werking verzekerd. Wil je bijvoorbeeld de tegels in je tuin even netjes schoonspuiten? Dankzij de hoge maximale werkdruk hoef je waarschijnlijk maar één keer met de krachtige waterstraal over de tegels heen. Grote kans dat je hiermee direct al het mos van de tegels afspuit.
 • Je geniet van veelzijdigheid. De meeste hogedrukreinigers met een dergelijke werkdruk behoren tot de luxere varianten uit het hedendaagse aanbod. Dit betekent onder meer dat je de waterstraal geheel naar wens kunt verstellen. Wil je kwetsbare oppervlakten schoonspuiten? Stel de waterstraal dan minder sterk in. Met andere woorden: je maakt op veel verschillende manieren gebruik van een hogedrukreiniger met een werkdruk van 180 bar.
 • Meer dan voldoende keuze; heb je je pijlen op een hogedrukreiniger met 180 bar gericht? Dan weet je op voorhand al dat je uit voldoende varianten kunt kiezen. Eigenlijk alle grote merken, zoals Kärcher en Nilfisk, bieden interessante hogedrukreinigers met deze werkdruk aan!

Moet je bij een hogedrukreiniger met een werkdruk van 180 bar ook met nadelen rekening houden? Ja, zeker. Zo is het allereerst verstandig om met beleid met zo’n hogedrukreiniger om te gaan. Wil je bijvoorbeeld een kwetsbaar oppervlakte spuiten en laat je de werkdruk op 180 bar staan? Dan weet je zeker dat je dit oppervlakte kapot spuit. Zorg er daarom voor dat je altijd scherp bent op de afstelling van de kracht van de waterstraal.

Verder moet je goed rekening houden met het prijskaartje. Een hogedrukreiniger met deze werkdruk is gewoonweg krachtig, waardoor je veel geld voor het apparaat moet betalen. Ben je niet bereid om bijvoorbeeld 400 á 600 euro aan een dergelijke hogedrukreiniger uit te geven? Dan kun je beter je pijlen op een variant met een minder hoge maximale werkdruk.

Al met al is een hogedrukreiniger 180 bar absoluut interessant. Graag helpen wij je met de aanschaf van de beste hogedrukreiniger 180 bar. Dát doen we door je hieronder nader kennis te laten maken met de vijf beste varianten. Tijdens onze test is gebleken dat onderstaande varianten de beste keuzes van dit moment zijn. Via onderstaande buttons schaf je de gewenste hogedrukreiniger 180 bar overigens direct aan!

Beste koop hogedrukreiniger 180 bar – Nilfisk Premium 180.1-10

De beste koop hogedrukreiniger 180 bar is volgens ons de Nilfisk Premium 180.10. Uit onze test is gebleken dat dit de beste hogedrukreiniger met deze werkdruk is, onder meer vanwege de vele mogelijkheden. In deze korte review vertellen we je graag meer over de beste koop.

Laten we maar direct een open deur nog verder intrappen: deze hogedrukreiniger heeft een maximale werkdruk van 180 bar. Met dank aan deze werkdruk kun je méér dan 60 vierkante meter per uur reinigen. Hierbij maak je gebruik van een doorvoercapaciteit van 610 liter per uur. Deze specificaties zorgen ervoor dat dit een veelzijdige hogedrukreiniger is.

In principe kun je elke reinigingsklus in je tuin met deze variant uitvoeren. Je verwijdert hardnekkig vuil van bijvoorbeeld de tegels, de schutting, de tuinmeubelen en andere oppervlakten. Was je liever je auto met een hogedrukreiniger? Dat is uiteraard ook mogelijk met deze hogedrukreiniger.

Er zijn ook mensen die deze reiniger voor hun tractor of zwembad reinigen. Zelfs dergelijke grote oppervlakten reinig je snel en vakkundig met de Nilfisk Premium 180.10. Om al deze klussen zo aangenaam mogelijk te maken, heeft Nilfisk voor een regelbare waterdruk gezorgd. Je stelt de waterdruk hiermee volledig in op de reinigingswerkzaamheden die je uit wilt voeren.

Bij deze hogedrukreiniger heeft Nilfisk voor een inductiemotor gezorgd. Deze motor staat te boek als één van de meest krachtige en duurzame motoren. Bij normaal gebruik kun je zodoende jarenlang van deze hogedrukreiniger 180 bar genieten.

Overigens beschikt deze hogedrukreiniger ook over een start-stop systeem. Zodra je de hendel van de spuitlans los laat, stopt de motor direct met werken. De motor wordt hierdoor niet onnodig belast, waardoor je van een nóg langere levensduur zal genieten.

Bij aanschaf van de Nilfisk Premium 180.10 krijg je enkele accessoires meegeleverd. Zo krijg je een spuitlans met een hogedrukslang van 10 meter geleverd. Deze slang vinden wij erg handig; als je een grotere tuin hebt, brengt dit de nodige bewegingsvrijheid met zich mee.

Nilfisk-Premium-180.1-10-beste-koop

Wat dan wel weer jammer is, is dat je geen terrasreiniger meegeleverd krijgt. Mocht je met deze variant je terras/tegels willen reinigen, zou je hier dus een aparte reiniger voor moeten kopen. Ook krijg je geen wasborstel of tuinslang meegeleverd. Let op: voor deze hogedrukreiniger heb je een tuinslang met een diameter van 25 mm nodig. Wij adviseren hierbij een tuinslang van minstens 20 á 25 meter.

Waar wij ook niet helemaal over te spreken zijn, is het prijskaartje. Bij onze partner Coolblue betaal je voor deze hogedrukreiniger namelijk 670 euro. Dat is behoorlijk aan de prijs, maar je moet dit wel in een bepaald perspectief zijn. Als je nú in deze beste hogedrukreiniger 180 bar investeert, geniet je hier over een paar jaar nog steeds van. Deze reiniger is namelijk niet alleen krachtig, maar ook bijzonder duurzaam.

Overigens vinden wij de haspel op deze hogedrukreiniger erg handig. Dankzij deze haspel rol je de hogedrukslang van 10 meter moeiteloos op. Ideaal als je de hogedrukreiniger handig en compact op wilt bergen. Met dank aan de stevige transportwielen verplaats je deze hogedrukreiniger overigens moeiteloos in je tuin.

Deze hogedrukreiniger wordt zonder tuinslang, wasborstel en terrasreiniger geleverd.

Voordelen
 • Uitmuntende specificaties
 • Voor allerlei klussen te gebruiken
 • Regelbare waterdruk
 • Duurzame motor
 • Hogedrukslang van 10 meter (op haspel)
 • Geweldige kwaliteit (lange levensduur)
Nadelen
 • Geen tuinslang, wasborstel of terrasreiniger meegeleverd
 • Vrij duur
Conclusie

De Nilfisk Premium 180.10 is volgens ons de beste koop hogedrukreiniger 180 bar. Deze reiniger is veelzijdig in te zetten, beschikt over een duurzame motor en biedt enkele handige extra’s. De stevige transportwieltjes en handige haspel zijn hier enkele voorbeelden van. Houd er wel rekening mee dat je specifieke accessoires standaard niet meegeleverd krijgt.

Beste hogedrukreiniger 180 bar voor de professional – Kärcher K7 Premium Smart Control

Heb je als professional een krachtige hogedrukreiniger nodig? Dan is de kans groot dat je al snel naar het aanbod van Kärcher kijkt. Dat hebben wij ook gedaan; de Kärcher K7 Premium Smart Control is naar onze mening namelijk de beste hogedrukreiniger 180 bar voor de professional.

Waarom wij dit een ideale hogedrukreiniger voor professionals vinden? Dat is onder meer te danken aan de handige spuitlans. Deze spuitlans ligt heerlijk in de hand, waardoor je probleemloos meerdere uren achtereen gesloten van deze reiniger gebruik maakt.

De handige spuitlans beschikt ook over een handig bedieningspaneel. Met dit paneel stel je makkelijk snel de waterdruk in. Wil je de maximale werkdruk van 180 bar gebruiken? Of wil je een kwetsbaarder oppervlakte met een lagere werkdruk reinigen? De keuze is aan jou. Feit is dat de bediening via de spuitlans erg handig is.

Dankzij de werkdruk geniet je van een snelle werking. Zelfs als je een groot oppervlakte, zoals de bodem van een zwembad, wilt reinigen, gaat dit snel. De doorvoercapaciteit is maar liefst 600 liter per uur, terwijl de reinigingscapaciteit ruim 60 vierkante meter per uur is. Grotere oppervlakten heb je in een handomdraai gereinigd, zelfs als het om hardnekkig vuil gaat.

Kärcher heeft deze hogedrukreiniger van enkele handige extra’s voorzien. Dit blijkt uit de regelbare werkdruk, maar ook uit de vuilfrees. Deze vuilfrees beschikt over meerdere standen, waaronder een krachtige waterstraal. Met dank aan de 3-in-1 multi jet die óók meegeleverd wordt, voer je nog meer klussen uit.

De komende jaren ben je van een prima hogedrukreiniger verzekerd. Dit komt onder meer door de duurzame motor, het waterfilter en het start-stop systeem. Het filter voorkomt dat vuil tot in de motor kan dringen, terwijl het start-stop systeem voorkomt dat de motor onnodig belast wordt.

Het verplaatsen van deze hogedrukreiniger gaat erg makkelijk. Kärcher heeft voor een uitschuifbare handgreep en twee stevige wieltjes gezorgd. Bovendien kun je de 10 meter lange hogedrukslang makkelijk opbergen; de haspel van deze machine is naar onze mening ideaal.

Kärcher K7 Premium Smart Control beste profesional

Weet je wat voor jou – als professional – ook nog handig is? Je kunt deze hogedrukreiniger middels de Kärcher app aan je smartphone koppelen. Nadat je dit gedaan hebt, geniet je van vele extra’s. Overigens beschikt deze hogedrukreiniger ook nog over het Plug ’n Clean systeem. Dankzij dit systeem voeg je makkelijk reinigingsmiddelen toe.

Al met al is dit een geweldige 180 bar hogedrukreiniger voor de professional.  Dat is ook nog te danken aan het prijskaartje. Bij onze partner Coolblue betaal je een bedrag van 479 euro. Voor dit bedrag krijg je helaas geen tuinslang, terrasreiniger en wasborstel geleverd. Dat is gelukkig wél het geval als je voor de variant kiest die we in onderstaande review bespreken!

Deze hogedrukreiniger wordt zonder tuinslang, terrasreiniger en wasborstel geleverd.

Voordelen
 • Uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Veel handige extra’s voor de professional
 • Geweldige specificaties
 • Krachtige en duurzame motor
 • Beschikt over bluetooth
 • Inclusief haspel, uitschuifbare handgreep en wieltjes
 • Makkelijke bediening van waterdruk via spuitlans
Nadelen
 • Geen terrasreiniger, wasborstel of tuinslang meegeleverd
Conclusie

De Kärcher K7 Premium Smart Control is wat ons betreft de beste hogedrukreiniger 180 bar voor de professional. Deze hogedrukreiniger is bijzonder handig in gebruik, levert perfect werk af en is heel fijn te bedienen. Bovendien beschikt de machine over veel handige extra’s, waar welke professional baat bij heeft!

Beste veelzijdige hogedrukreiniger 180 bar – Kärcher K7 Smart Control Car & Home

Heb je bovenstaande twee reviews doorgenomen? Dan heb je opgemerkt dat we bij beide reviews hetzelfde nadeel benoemen: de hogedrukreinigers worden zonder terrasreiniger en wasborstel geleverd. Wil jij die twee accessoires wel standaard meegeleverd krijgen? Dan kies je het beste voor de Kärcher K7 Smart Control Car & Home. Dit is de beste veelzijdige hogedrukreiniger 180 bar.

Bij aanschaf krijg je veel accessoires meegeleverd, zoals je ook al op de foto kunt zien. Het gaat hierbij om een terrasreiniger, een steen- en gevelreiniger 3-in-1 reinigingsmiddel, een hogedrukpistool, een 3-in-1 multi jet, een adapter tuinslang ¾ en een spuitlans. Het enige wat bij deze hogedrukreiniger ontbreekt, is een tuinslang. Die kun je gelukkig via ons artikel ‘beste tuinslang’ direct bestellen.

Dankzij deze hogedrukreiniger voer je echt elke mogelijke klus uit. Met de terrasreiniger maak je je terras snel schoon, terwijl de wasborstel ideaal voor je auto is. Bovendien is het mogelijk om de werkdruk naar eigen wens in te stellen. Door aanpassingen aan de werkdruk te verrichten, geniet je van een haarfijn resultaat.

Tijdens het werken geniet je van de nodige extra’s:

 • Start-stop systeem: zodra je de hendel van de spuitlans niet meer ingedrukt houdt, schakelt de motor zich automatisch uit. Dankzij dit start-stop systeem wordt de motor nooit onnodig belast.
 • Waterfilter: het waterfilter houdt al het vuil tegen, waardoor dit vuil niet tot in de motor kan dringen. Dit komt de levensduur uiteraard ook ten goede.
 • Bediening via spuitlans: via de spuitlans stel je makkelijk de gewenste werkdruk in. Overigens ligt deze spuitlans ook aangenaam in de hand!
 • Wieltjes: Kärcher heeft deze hogedrukreiniger 180 bar van stevige wieltjes voorzien. Dit komt het verplaatsen van de reiniger alleen maar ten goede. Overigens is dit ook te danken aan de uitschuifbare handgreep.
 • Lange hogedrukslang: Kärcher heeft voor een hogedrukslang van 10 meter gekozen. Dit betekent dat je in je tuin alsnog van de nodige bewegingsvrijheid verzekerd bent.

Qua specificaties is déze Kärcher hogedrukreiniger gelijk aan de bovenstaande variant. Dit betekent dat de maximale werkdruk 180 bar is, dat de doorvoercapaciteit 600 liter per uur is en dat de reinigingscapaciteit meer dan 60 vierkante meter per uur is. Stuk voor stuk indrukwekkende specificaties!

Dat je zoveel accessoires meegeleverd krijgt, is duidelijk terug te zien in het prijskaartje. Voor déze variant betaal je bij onze partner Coolblue namelijk een bedrag van 692 euro. Dat is fors duurder dan de hierboven besproken Kärcher K7 Premium Smart Control.

Deze hogedrukreiniger is fors duurder dan andere varianten.

Voordelen
 • Erg fijn te bedienen
 • Met bijna alle benodigdheden geleverd
 • Uitmuntende Kärcher kwaliteit
 • Met handige handgreep, wieltjes en haspel
 • Indrukwekkende specificaties
 • Voor alle klussen geschikt
Nadelen
 • Geen tuinslang meegeleverd
 • Vrij duur
Conclusie

De Kärcher K7 Smart Control Car & Home is volgens ons de beste veelzijdige hogedrukreiniger 180 bar. Deze hogedrukreiniger kun je echt voor elke klus inzetten, van groot tot klein. Hierbij geniet je van veel gemak, van de uitmuntende Kärcher kwaliteit en van heel veel mogelijkheden. Houd wel rekening met een iets forser prijskaartje.

Bekijk prijzen van de Kärcher K7 Smart Control Car & Home bij verschillende winkels:

Beste krachtige hogedrukreiniger 180 bar – Bosch GHP 5-75X

In het huidige aanbod vind meerdere hogedrukreinigers met een werkdruk van 180 bar terug. Wij hebben echter een variant gevonden die nóg krachtiger is. Als je de Bosch GHP 5-75X op de hoogste stand instelt, levert deze een maximale werkdruk van 185 bar. Dit is volgens ons dan ook de beste krachtige hogedrukreiniger.

Binnen het aanbod van Bosch is dit één van de nieuwste varianten. Deze variant is onwijs krachtig én veelzijdig, getuige de volgende specificaties:

 • Maximale werkdruk: 185 bar
 • Doorvoercapaciteit: 570 liter per uur
 • Reinigingscapaciteit: 50 vierkante meter per uur
 • Vermogen: 2600 Watt

Opvallend hierbij is dat de reinigingscapaciteit enigszins tegenvalt. In onze ogen is dit echter goed te verklaren: dankzij de maximale werkdruk is deze hogedrukreiniger geschikt voor de meest vuile oppervlakten. Voor die oppervlakten moet je nu eenmaal de tijd uittrekken, zelfs als de machine zó sterk is.

Overigens is deze machine ook voor de kleinere klussen geschikt. Deze machine beschikt namelijk over een regelbare waterdruk. Als je bijvoorbeeld je boot, mountainbike of auto even af wilt spuiten, is dit dankzij de regelbare waterdruk ook mogelijk.

Bosch heeft deze hogedrukreiniger van veel handige extra’s voorzien. Denk hierbij aan een 3 in 1 spuitlans, aan een gewapende rubberen slang (10 meter lang) en handige wieltjes. Met dank aan deze wieltjes verplaats je deze reiniger moeiteloos.

Tijdens het klussen geniet je van de handige spuitlans en de immense kracht. Heb je de klus geheel naar wens uitgevoerd? Dan berg je deze hogedrukreiniger van Bosch ook weer makkelijk op. Dit is te danken aan de wieltjes, maar ook aan de uitschuifbare handgreep en de haspel. Met dank aan deze haspel berg je de slang van 10 meter moeiteloos op.

Eerlijkheidshalve moeten we aangeven dat dit géén perfecte hogedrukreiniger is. De twee belangrijkste nadelen hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Duur: voor deze hogedrukreiniger van Bosch betaal je maar liefst 860 euro. Het is hiermee niet alleen de krachtigste variant uit deze top 5, maar ook de duurste.
 • Weinig accessoires meegeleverd: bij aanschaf krijg je weinig accessoires meegeleverd. Onder meer een terrasreiniger, wasborstel en tuinslang zou je zelf nog aan moeten schaffen. Indien gewenst, uiteraard.

Graag sluiten we deze review wel met een positieve noot af. Als je voor deze Bosch hogedrukreiniger kiest, ga je voor kwaliteit. De machine is van de juiste materialen vervaardigd, de interne onderdelen zijn robuust en dit betreft een machine uit de blauwe lijn van Bosch. Dat betekent dat deze machine voor professionals ontwikkeld is.

Deze hogedrukreiniger is met een prijskaartje van 860 euro vrij duur.

Voordelen
 • Maximale werkdruk van 185 bar
 • Met regelbare waterdruk
 • Handige wieltjes, haspel en uitschuifbare handgreep
 • Uitmuntende kwaliteit
 • Inclusief 10 meter lange hogedrukslang
Nadelen
 • Geen terrasreiniger, wasborstel of tuinslang
 • Vrij duur
Conclusie

De Bosch GHP 5-75X is naar onze mening de beste krachtige hogedrukreiniger 180 bar. Op de hoogste stand levert deze machine namelijk een werkdruk van maar liefst 185 bar. Indrukwekkend wat ons betreft, zeker met het oog op de vele andere voordelen. Alle voordelen tezamen zorgen overigens wel voor een fors prijskaartje.

Beste goedkope hogedrukreiniger 180 bar – Eurom Force 3000IND

Heb je interesse in een hogedrukreiniger van 180 bar? Zie je het alleen niet zitten om meer dan 600 euro aan het apparaat uit te geven? Dat is goed voor te stellen. In dat geval kun je beter niet naar de merken Bosch en Kärcher kijken. Nee, je kunt beter naar het merk Eurom kijken. De Force 3000IND is namelijk de beste goedkope hogedrukreiniger 180 bar van dit moment.

Wat je voor deze hogedrukreiniger moet betalen? Bij onze partner Coolblue kost deze hogedrukreiniger slechts 315 euro. Ten opzichte van de andere hogedrukreinigers uit deze top 5 is dit echt voordelig. En, net zoals die andere varianten levert ook deze variant een maximale werkdruk van 180 bar!

Wil je hardnekkig vuil in je tuin verwijderen? Of wil je voorzichtig je mountainbike schoonspuiten? In beide gevallen kun je deze hogedrukreiniger gebruiken. Dankzij de regelbare waterdruk stel je de werkdruk namelijk altijd in op het te reinigen oppervlakte. Wel zo prettig en veilig.

Tijdens het reinigen geniet je van heel veel voordelen:

 • Lange hogedrukslang: Eurom heeft deze hogedrukreiniger van een slang van 8 meter lang voorzien. Dát betekent dat je in je tuin echt veel bewegingsvrijheid hebt.
 • Uitschuifbare handgreep: het verplaatsen van deze reiniger in je tuin is een fluitje van een cent door de handgreep. Deze schuif je makkelijk in en uit.
 • Wieltjes: de twee wieltjes onder deze hogedrukreiniger maken het plaatje compleet.

Bij deze hogedrukreiniger krijg je veel accessoires meegeleverd. Het gaat hierbij om een handige hogedrukslang, om een terrasreiniger, om een vuilfrees en over een schuimlans. Ook krijg je nog een krachtige vlakstraalnozzle meegeleverd.

Het enige wat hierbij ontbreekt, zijn een tuinslang en een wasborstel. Een geschikte tuinslang vind je gelukkig bij onze partners Bol.com of Coolblue; zorg ervoor dat deze tuinslang een ½” aansluiting heeft (13 diameter).

Over de kwaliteit van deze hogedrukreiniger zijn we erg enthousiast. Aan niks is te merken dat het prijskaartje een stuk lager ligt dan bij de andere varianten. Het enige waar je dit mogelijk aan kunt merken, is de levensduur. Wij verwachten dat de motor van deze hogedrukreiniger niet zó duurzaam is als bij bovenstaande varianten het geval is.

Heb je de gewenste reinigingsklussen uitgevoerd? Dankzij de wieltjes verplaats je de machine makkelijk naar de gewenste opbergplek. Om deze machine zo makkelijk mogelijk op te kunnen bergen, heeft Eurom voor een haspel gezorgd. Op deze haspel rol je de 8 meter lange hogedrukslang ideaal op!

Bij aanschaf krijg je geen tuinslang en wasborstel meegeleverd.

Voordelen
 • Erg voordelig
 • Prima specificaties
 • Met regelbare waterdruk
 • Met terrasreiniger en vuilfrees geleverd
 • Inclusief haspel en hogedrukslang (8 meter)
 • Veelzijdig in te zetten
Nadelen
 • Zonder tuinslang en wasborstel geleverd
 • Iets minder duurzaam
Conclusie

De Eurom Force 3000IND is naar onze mening de beste goedkope hogedrukreiniger 180 bar. Voor deze hogedrukreiniger betaal je slechts 315 euro; een schijntje in vergelijking met bovenstaande varianten. Deze hogedrukreiniger doet zijn werk prima, beschikt over veel handige extra’s en wordt met veel accessoires geleverd. Een prima koop dus!

Koopgids

Heb je je pijlen op een hogedrukreiniger 180 bar gericht? Dan raden wij je graag aan om voor één van bovenstaande varianten te kiezen. Uit onze test is gebleken dat deze varianten het beste aansluiten op onze wensen. De kans is hiermee groot dat deze varianten ook goed op jouw wensen aansluiten.

Maar, wat zijn je wensen nou precies? Dat is een belangrijke vraag waar je goed over na moet denken. Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij deze koopgids opgesteld. In deze koopgids bespreken wij de belangrijkste criteria van een hogedrukreiniger 180 bar. Het is vervolgens aan jou om je wensen en deze criteria op elkaar af te stemmen.

Waar wil je de hogedrukreiniger voor gebruiken?

Je zou op voorhand goed na moeten denken over de gewenste werkzaamheden. Wil je deze hogedrukreiniger als professional inzetten? Zorg er dan voor dat je voor de beste en krachtigste variant kiest.

Wil je de hogedrukreiniger voor grondige reinigingsklussen in de tuin gebruiken? Bepaal dan goed hoe lang de hogedrukslang moet zijn, hoe je de machine wilt gebruiken en waar de machine over moet beschikken.

Waar-hogedrukreiniger-voor-gebruiken

Specificaties

Bij alle hogedrukreinigers zou je goed naar de specificaties moeten kijken. Let hierbij niet alleen op de maximale werkdruk, maar ook op onderstaande specificaties:

 • Doorvoercapaciteit: de hoeveelheid liter water per uur die de hogedrukreiniger kan spuiten.
 • Reinigingscapaciteit: het oppervlakte dat door de hogedrukreiniger per uur gereinigd kan worden.
 • Maximale watertemperatuurtoevoer: de meeste hogedrukreinigers kunnen een watertemperatuur van maximaal 40 graden aan.

Handige extra’s/eigenschappen

Elke hogedrukreiniger wordt van meerdere handige extra’s voorzien. Enkele van deze extra’s zetten we voor je op een rijtje:

 • Uitschuifbare handgreep en wieltjes: dankzij deze extra’s verplaats je de hogedrukreiniger gemakkelijk.
 • Haspel: dankzij een haspel rol je de meegeleverde hogedrukslang makkelijk op. Dit maakt het opbergen van de tuinslang des te gemakkelijker.
 • Waterfilter: een waterfilter houdt het vuil buiten de motor.
 • Start-stop systeem: dankzij dit systeem wordt de motor nooit meer onnodig belast.
 • Regelbare waterdruk: een musthave wat ons betreft. Door de waterdruk te regelen, stel je de druk van de machine geheel naar wens in.

Meegeleverde accessoires

Wij adviseren je om héél goed naar de meegeleverde accessoires te kijken. Welke accessoires krijg je standaard meegeleverd? En aan welke accessoires zou je behoefte hebben?

De ervaring leert ons het volgende: een wasborstel, terrasreiniger en tuinslang worden vrij weinig meegeleverd. Dit betekent dat je deze nog los zou moeten bestellen. Dit doe je gelukkig makkelijk en voordelig bij onze partners Bol.com en Coolblue!

Meegeleverde accessoires

Prijs-kwaliteitsverhouding

Dat je voor een hogedrukreiniger 180 bar diep in de buidel moet tasten, is een feit. Dit komt puur doordat deze hogedrukreinigers de topmodellen binnen het huidige aanbod zijn. Wij raden je echter aan om te durven investeren; hiermee geniet je op lange termijn van de meeste voordelen.

Daarbij raden wij je ook om voor alleen de beste merken te gaan. In onze ogen gaat het hierbij om Eurom, Nilfisk, Bosch en Kärcher. Deze merken leveren kwaliteit, waardoor je jarenlang van je hogedrukreiniger gaat genieten.

Slotwoord

De aanschaf van een hogedrukreiniger 180 bar is niet gemakkelijk. Je gaat een forse investering doen en het is ook geen alledaagse aankoop. Met dit artikel hopen wij de keuze voor je nieuwe hogedrukreiniger 180 bar een stuk makkelijker te hebben gemaakt. Heb je over één of meerdere varianten nog vragen? Schroom niet en neem contact op met de klantenservice van onze partner(s). Wij wensen je graag veel plezier met je nieuwe 180 bar sterke hogedrukreiniger!

Tresna.nl
Logo