Beste Vonroc hogedrukreiniger

Het uitzoeken van een geschikte hogedrukreiniger is geen gemakkelijke klus. Je moet op tal van factoren letten én het is geen alledaagse aankoop die je doet. Wij helpen je daarom graag om de beste koop hogedrukreiniger uit te kiezen. In dit artikel richten wij onze pijlen daarbij volledig op het merk Vonroc. In onderstaande tabel vind je alvast de vijf beste Vonroc hogedrukreinigers van dit moment:

Onze top 5 Vonroc hogedrukreinigers

Afbeelding

Product


Vonroc V18-2

Onze beste koop!

VONROC V18-2

Beste koop Vonroc hogedrukreiniger

of

VONROC V14-2

VONROC V14-2

Beste veelzijdige Vonroc hogedrukreiniger

of

VONROC V22-1 

VONROC V22-1

Beste krachtige Vonroc hogedrukreiniger

of

VONROC V14C-1

VONROC V14C-1

Beste compacte Vonroc hogedrukreiniger

of

VONROC V14-1 

VONROC V14-1

Beste goedkope Vonroc hogedrukreiniger

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Vonroc V18-2

Beste koop Vonroc hogedrukreiniger

Vonroc V18-2

of

VONROC V14-2

Beste veelzijdige Vonroc hogedrukreiniger

VONROC V14-2

of

VONROC V22-1 

Beste krachtige Vonroc hogedrukreiniger

VONROC V22-1 

of

VONROC V14C-1

Beste compacte Vonroc hogedrukreiniger

VONROC V14C-1

of

VONROC V14-1 

Beste goedkope Vonroc hogedrukreiniger

VONROC V14-1 

of

Voor- en nadelen van een Vonroc hogedrukreiniger

Als je aan een hogedrukreiniger denkt, denk je mogelijk direct aan het merk Kärcher. Dat is in de wereld van hogedrukreinigers inderdaad het beste merk, samen met onder meer Bosch. Die twee merken richten zich meer op de high-end producten, terwijl Vonroc zich meer richt op de basic hogedrukreinigers.

De hogedrukreinigers van Vonroc zijn daardoor bijzonder voordelig geprijsd. Indien je voor een Vonroc hogedrukreiniger kiest, ben je op voorhand al van een prima prijs-kwaliteitsverhouding verzekerd. De hogedrukreinigers doen wat ze moeten doen, terwijl ze absoluut niet de hoofdprijs kosten. Die combinatie vinden wij echt subliem.

Daarbij vinden wij het ook subliem dat je uit meerdere varianten kunt kiezen. Zoals je in bovenstaande tabel mogelijk al opgemerkt hebt, biedt Vonroc tal van varianten aan. Doordat het aanbod zo uitgebreid is, kun je altijd een geschikte Vonroc hogedrukreiniger uitkiezen. Ongeacht wat je wensen precies zijn.

Kies je voor de aanschaf van een Vonroc hogedrukreiniger? Dan krijg je hier – in de meeste gevallen – meerdere accessoires bij meegeleverd. Met dank aan deze accessoires voer je nog meer (reiniging)klussen op een handige manier uit. In onze ogen kun je met een Vonroc hogedrukreiniger én de accessoires echt alle kanten op.

Nagenoeg alle hogedrukreinigers van dit merk beschikken over handige extra’s. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een regelbare waterdruk. Door de waterdruk naar wens in te stellen, pas je de kracht van de straal aan op het te reinigen oppervlakte. Erg belangrijk, aangezien je vooral bij de kwetsbare oppervlakten erg voorzichtig moet zijn.

Heb je toevallig al in het aanbod van Vonroc gekeken? Dan zie je dat de hogedrukreinigers met verschillende specificaties uitgevoerd worden. Zo kun je kiezen voor de V22-2 en de V22-1 variant. Mocht je de verschillende hogedrukreinigers met elkaar vergelijken, moet je hier heel scherp op zijn. Wat ons betreft had Vonroc wel voor iets duidelijkere producttitels mogen kiezen.

Verder moet je van een Vonroc hogedrukreiniger niet ongekend hoge verwachtingen hebben. Bij een Kärcher hogedrukreiniger zou dat wel terecht zijn, maar daar is het prijskaartje dan ook naar. Een Vonroc hogedrukreiniger is prima qua kwaliteit, qua prijs en qua mogelijkheden, maar kan niet tippen aan de varianten van Kärcher.

Tot slot zou je even goed naar de aanbieders moeten kijken. Wil je bijvoorbeeld een Bosch hogedrukreiniger aanschaffen? Deze hogedrukreinigers vind je bij meerdere grote webshops in het aanbod. Als we naar de Vonroc hogedrukreinigers kijken, moeten we concluderen dat dit niet het geval is. Je kunt de hogedrukreinigers van dit merk bijvoorbeeld niet bij Coolblue bestellen.

Ben je op zoek naar een hogedrukreiniger op accu? Dan zit je bij Vonroc sowieso niet goed. Dit merk biedt namelijk alleen hogedrukreinigers op netstroom aan. In onze ogen is dat niks mis mee. Gaat je voorkeur toch uit naar een hogedrukreiniger op accu? Check dan ons artikel over de beste accu hogedrukreinigers van dit moment.

Al met al zijn wij op voorhand al enthousiast over de hogedrukreinigers van dit merk. Nadat wij meerdere varianten uit hebben mogen proberen, zijn we alsmaar enthousiaster geworden. In onze ogen is het – om meerdere redenen – echt aan te raden om voor een Vonroc hogedrukreiniger te kiezen. Daarbij raden wij je aan om voor één van onderstaande varianten te kiezen. De Vonroc hogedrukreinigers die we hieronder bespreken, zijn als beste uit de test gekomen.

Beste koop Vonroc hogedrukreiniger – VONROC V18-2

Gaat je voorkeur op voorhand uit naar een handige en betaalbare hogedrukreiniger? Dan zit je bij het merk Vonroc sowieso goed. Zoals we hierboven al gesteld hebben, brengen de hogedrukreinigers van dit merk veel voordelen met zich mee. Dat is zeker het geval als je voor de Vonroc V18-2 kiest. Dit is naar onze mening de beste koop Vonroc hogedrukreiniger van dit moment.

Waarom wij over deze variant zo enthousiast zijn? Dit heeft onder meer met de veelzijdigheid van de machine te kijken. Als we naar de specificaties kijken, zien we dat je deze hogedrukreiniger voor veel doeleinden kunt gebruiken. Je kunt ‘m voor allerlei schoonmaakklussen in de tuin gebruiken, terwijl je ook je auto hiermee af kunt spuiten.

Daarbij spreekt het vermogen van 1800 Watt ons erg aan. Dankzij dit vermogen is deze hogedrukreiniger niet alleen krachtig, maar werkt de hogedrukreiniger ook nog eens snel. Binnen de kortste keren heb je het betreffende oppervlakte volledig naar wens schoongespoten.

Daarbij komt de maximale werkdruk van 140 bar maar al te goed van pas. Met dank aan deze werkdruk ben je ook in staat om hardnekkig vuil weg te spuiten. De doorvoercapaciteit is 420 liter per minuut; ook dit draagt bij aan de snelle werking van deze Vonroc hogedrukreiniger.

Wat ons bij deze hogedrukreiniger direct opviel, was het ingebouwde schoonmaakmiddelreservoir. Door dit reservoir met schoonmaakmiddel te vullen, maak je het oppervlakte nog sneller en beter schoon.

Deze Vonroc hogedrukreiniger beschikt over nog veel meer handige functies. Zo is het ideaal dat men voor een 8 meter lange hogedrukslang gekozen heeft. In combinatie met de 5 meter lange stroomkabel zorgt dit voor de nodige bewegingsvrijheid.

Ook vinden wij het verlengstuk een belangrijk voordeel. Met dit verlengstuk maak je op een handige manier gebruik van de meegeleverde terrasreiniger. Dat je een terrasreiniger überhaupt meegeleverd krijgt, is uniek wat ons betreft. Zéker met het oog op het prijskaartje van deze beste koop.

Bij aanschaf krijg je ook direct een verstelbare spuitmond geleverd. Met deze verstelbare spuitmond stel je zowel de werkdruk als de straal geheel naar wens in. Mocht je kwetsbare oppervlakten willen reinigen, komt de verstelbare werkdruk maar al te goed van pas.

Vonroc V18-2 accessoires

Heb je in je tuin met hardnekkig vuil te maken? Dan komt de turbolans c.q. vuilfrees maar al te goed van pas. Deze spuitlans levert de nodige kracht, waardoor je snel afscheid van hardnekkig vuil neemt.

Al met al zijn wij over de Vonroc V18-2 erg enthousiast. De kwaliteit, de mogelijkheden en de meegeleverde accessoires zijn volledig naar onze wens. Ook is het fijn dat je deze hogedrukreiniger op een makkelijke manier kunt verplaatsen. De machine beschikt namelijk over een handige handgreep én 2 wieltjes.

Moet je nou veel geld voor de beste koop Vonroc hogedrukreiniger betalen? Nee, dat valt reuze mee. Bij onze partner Bol.com betaal je voor deze hogedrukreiniger slechts 98,95 euro. Voor nog geen 100 euro ben je al de trotse eigenaar van deze hogedrukreiniger.

Wel moet je even goed rekening met het monteren van de hogedrukreiniger houden. Op het moment dat je de hogedrukreiniger thuis geleverd krijgt, moet je de hogedrukreiniger zelf nog in elkaar zetten. De ervaring leert dat dit niet altijd even makkelijk en snel gaat. Houd daar dan ook goed rekening mee.

Bij onze partner Bol.com zijn ruim 20 reviews over deze hogedrukreiniger achtergelaten. Van deze reviews is de gemiddelde score een 4,6. Gezien de schaal van 1 tot 5 is dat een meer dan prima gemiddelde score.

Je moet deze hogedrukreiniger zelf nog in elkaar zetten.

Voordelen
 • Maximale werkdruk van 140 bar
 • Met alle benodigde spuitlansen e.d. geleverd
 • Inclusief terrasreiniger geleverd
 • 8 meter lange hogedrukslang
 • Makkelijk te verplaatsen en te bedienen
 • Instelbare waterdruk en straal
 • Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding
Nadelen
 • Hogedrukreiniger moet nog in elkaar gezet worden
Conclusie

De Vonroc V18-2 is met afstand de beste Vonroc hogedrukreiniger van dit moment. Deze hogedrukreiniger is krachtig, is ideaal te bedienen en biedt tal van mogelijkheden. Het feit dat je zóveel accessoires meegeleverd krijgt, heeft ons versteld doen staan. Zeker met het oog op het prijskaartje. Al met al een magnifieke hogedrukreiniger van het merk Vonroc!

Beste veelzijdige Vonroc hogedrukreiniger – VONROC V14-2

Sluit de hierboven besproken Vonroc hogedrukreinigers grotendeels op je wensen aan? Ben je alleen niet voor de volle 100% overtuigd? Dan raden wij je aan om ook een kijkje te nemen naar de Vonroc V14-2. Naar onze mening is dit met afstand de beste veelzijdige Vonroc hogedrukreiniger.

Deze hogedrukreiniger doet alles wat ‘ie moet doen. Dit doet de hogedrukreiniger bovendien op een aangename, handige en krachtige manier. Ten opzichte van de hierboven besproken variant is de variant iets minder krachtig: een maximale werkdruk van 110 bar. Dit komt onder meer doordat deze hogedrukreiniger minder vermogen (1400 Watt) heeft.

Maar, dit is wel een hogedrukreiniger die je voor tal van doeleinden kunt gebruiken. Je kunt ‘m bijvoorbeeld gebruiken voor het reinigen van je terras, een muur, een auto, een camper, een caravan, een fiets, een motor, een schutting, tuinmeubelen, een zwembad(je) en tuingereedschappen. Zoals je kunt zien, is dit écht een veelzijdige hogedrukreiniger.

Dat deze hogedrukreiniger zo veelzijdig is, komt onder meer door de vele meegeleverde accessoires. Deze hogedrukreiniger heeft bijvoorbeeld ene terrasreiniger, een vuilfrees, een regelbare spuitmond en een spuitpistool. Dankzij de regelbare spuitmond stel je de werkdruk geheel naar wens in. Handig en veilig!

Deze Vonroc hogedrukreiniger is ook nog fijn te gebruiken. Zo beschikt de machine over een automatisch start-stop systeem, over een slanghouder, over een kabelhouder, over een 5 meter lange hogedrukslang, over een 5 meter lange stroomkabel en over handige wieltjes. Met dank aan de hendel verplaats je deze hogedrukreiniger op een gemakkelijke manier.

Wat wij ook echt geweldig vinden, is het prijskaartje van de Vonroc V14-2. Voor deze hogedrukreiniger betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van slechts 78,95 euro. Voor dit bedrag krijg je echt een prima én veelzijdige hogedrukreiniger geleverd.

Wil je nou hele grondige of grote klussen uit kunnen voeren? Dan kies je beter voor de variant die we hierboven hebben besproken. Mocht je bereid zijn om meer geld te investeren, kun je ook kiezen voor de variant die we hieronder bespreken. Voor alle kleine tot middelgrote klussen is deze variant verreweg de beste optie. Voor de grotere klussen is deze variant echter iets minder geschikt.

Vonroc V14-2 beste

Ook deze Vonroc hogedrukreiniger wordt goed beoordeeld door de gebruikers. Bij Bol.com heeft deze hogedrukreiniger namelijk een gemiddelde score van een 4,2. Gezien de schaal van 1 tot 5 is dit een prima score.

Deze hogedrukreiniger is minder geschikt voor de grotere/intensievere schoonmaakklussen.

Voordelen
 • Ideaal voor allerlei kleinere klussen
 • Ideaal te bedienen
 • Wordt met alle benodigdheden geleverd
 • Uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Automatisch start-stop systeem
 • Beschikt over veel handige extra’s
Nadelen
 • Niet voor de grotere klussen geschikt
Conclusie

De Vonroc V14-2 is naar onze mening de beste veelzijdige Vonroc hogedrukreiniger. Zeker als je allerlei kleinere klussen in en rondom je tuin uit wilt voeren, is dit met afstand de beste optie. Je kunt ook kiezen voor de hierboven besproken variant, maar die is direct weer een slag krachtiger. Het is aan jou om te bepalen waar je voorkeur naar uitgaat. Wij zijn in ieder geval groot fan van de Vonroc V14-2!

Beste krachtige Vonroc hogedrukreiniger – VONROC V22-1

Gaat je voorkeur uit naar pure kracht? Wil je bijvoorbeeld ook grote en zware reinigingsklussen uit kunnen voeren? Dan raden wij je de Vonroc V22-1 aan. Binnen het aanbod van Vonroc is dit simpelweg de meest krachtige hogedrukreiniger. Wat ons betreft is deze krachtpatser dan ook de beste krachtige Vonroc hogedrukreiniger.

De kracht van deze hogedrukreiniger kunnen we het beste met specificaties aanduiden. Wat te denken van het vermogen van 2200 Watt? Ten opzichte van de twee hierboven besproken hogedrukreinigers is deze variant daarmee een heel stuk krachtiger.

Dit blijkt ook duidelijk uit de maximale werkdruk: 170 bar om precies te zijn. In combinatie met de doorvoercapaciteit van 450 liter per uur zorgt dit voor ongekend veel mogelijkheden. In principe kun je alle mogelijke reinigingsklussen met deze Vonroc hogedrukreiniger uitvoeren.

Zoals je mogelijk al verwacht had, beschikt deze hogedrukreiniger over tal van extra’s. Het ingebouwde schoonmaakmiddelenreservoir vinden wij hier een typisch voorbeeld van. Met dank aan dit reservoir maak je objecten nog sneller schoon, waarvoor je wel geschikte reinigingsmiddelen nodig hebt. Deze reiniger beschikt overigens ook nog over een afstelknop; hiermee stel je de dosering van het schoonmaakmiddel in.

Bij aanschaf krijg je allerlei hulpmiddelen meegeleverd. Je kunt hierbij denken aan een spuitpistool, een regelbare spuitmond, een vuilfrees, een tuinslangaansluiting, een waterfilter en een reinigingsnaald. Het waterfilter beschermt de motor tegen vuile deeltjes, waardoor de levensduur van de motor aanzienlijk verlengd wordt. Hier speelt overigens het automatische start-stop systeem ook een belangrijke rol bij.

Waar je deze hogedrukreiniger zoal voor kunt gebruiken? In principe voor alles, met dank aan de maximale werkdruk. Denk hierbij aan het schoonmaken van je auto, caravan, schutting, tuinmeubelen, terras, gevel of muur. Voor je terras zou je wel nog een terrasreiniger moeten kopen; de terrasreiniger krijg je niet standaard meegeleverd.

Wil je in en rondom je tuin overal en altijd van deze hogedrukreiniger gebruik kunnen maken? Dat is mogelijk. Vonroc heeft deze reiniger namelijk voorzien van een 8 meter lange hogedrukslang. In combinatie met de netstroomkabel van 5 meter zorgt dit voor veel gemak.

Vonroc V22-1 beste

Wat zijn de belangrijkste nadelen van de Vonroc V22-1? Het belangrijkste nadeel is wellicht het ontbreken van de terrasreiniger. Doordat je deze reiniger niet standaard meegeleverd krijgt, zou je met een extra investering rekening moeten houden.

Gelukkig kost deze hogedrukreiniger alles behalve de hoofdprijs. Voor deze Vonroc reiniger betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van slechts 134,95 euro. Gezien het vermogen (2200 Watt) en de maximale werkdruk (170 bar) vinden wij dit echter geen al te gek prijskaartje.

Wil je wel graag een terrasreiniger meegeleverd krijgen? Dan kun je ook kiezen voor de Vonroc V22-2 hogedrukreiniger. Die variant wordt wel standaard met een terrasreiniger meegeleverd.

Over de Vonroc V22-1 zijn de meeste beoordelingen ook (erg) positief. Gebruikers roemen de kracht, het gemak en de veelzijdigheid. Ook hebben wij her en der in de beoordelingen lovende woorden over het prijskaartje voorbij zien komen.

Bij deze hogedrukreiniger krijg je standaard geen terrasreiniger meegeleverd.

Voordelen
 • Krachtige 2200 Watt motor
 • Maximale werkdruk van 170 bar
 • Met veel toebehoren geleverd
 • Fijn en duurzaam in gebruik
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
Nadelen
 • Geen terrasreiniger meegeleverd
Conclusie

De Vonroc V22-1 is naar onze mening de beste krachtpatser van het merk Vonroc. Deze machine levert een vermogen van 2200 Watt, een maximale werkdruk van 170 bar en wordt met tal van accessoires geleverd. Gezien het voordelige prijskaartje zijn wij te spreken over het totaalplaatje!

Beste compacte Vonroc hogedrukreiniger – Vonroc V14C-1

Zit je niet te wachten op zo’n grote hogedrukreiniger met wieltjes en al? Heb je helemaal geen ruimte om zo’n hogedrukreiniger op te bergen? Of vind je zo’n grote hogedrukreiniger gewoon onhandig werken? Dan raden wij je de Vonroc V14C-1 aan. Dit is naar onze mening de beste compacte Vonroc hogedrukreiniger.

Hoe compact deze hogedrukreiniger is? Nou, heel compact. Zoals je op de foto al kunt zien, is de vormgeving van deze reiniger compleet anders. De machine heeft een veel kleinere behuizing, heeft geen wieltjes en weegt een stuk minder.

Vonroc heeft het wel voor elkaar gekregen om deze compacte variant krachtig uit te voeren. De machine heeft een vermogen van 1400 Watt en een maximale werkdruk van 110 bar. Deze combinatie – met het compacte design - is wat ons betreft uniek te noemen.

Bij aanschaf krijg je direct de beschikking over handige benodigdheden. Hierbij kun je denken aan een vuilfrees, een verlenglans, een spuitpistool en een regelbare spuitmond. Met dank aan de regelbare spuitmond stel je volledig zelf de gewenste werkdruk in. Ideaal als je bijvoorbeeld kwetsbare oppervlakten moet reinigen.

Wat ons ook aanspreekt, is dat deze machine een duurzame motor heeft. De machine is van de juiste materialen vervaardigd en wordt goed beschermd. Dat laatste komt onder meer door het waterfilter. Dit filter houdt het vuil buiten de motor, waardoor de levensduur aanzienlijk verlengd wordt.

De komende jaren kun je genieten van deze compacte hogedrukreiniger. Doordat de machine zo compact is, neem je ‘m overal moeiteloos mee naar toe. Het enige wat hierbij enigszins jammer is, is dat de hogedrukslang slechts 3 meter lang is. Wij raden je daarom aan om een lange tuinslang te kopen; check daarvoor ons artikel over de beste tuinslangen.

Wil je deze beste compacte hogedrukreiniger aanschaffen? Dan hoef je absoluut niet diep in de buidel te tasten. Voor deze compacte variant betaal je bij onze partner Bol.com slechts 69,95 euro. Niet alleen het apparaat is compact, maar het prijskaartje ook!

Moet je nog met belangrijke nadelen rekening houden? Besef even goed dat deze hogedrukreiniger niet voor de grootste reinigingsklussen geschikt is. Alleen voor de kleine tot middelgrote reinigingsklussen staat deze hogedrukreiniger zijn mannetje perfect.

Vonroc V14C-1 beste

De hogedrukslang is slechts 3 meter lang; koop daarom een zo’n lang mogelijke tuinslang.

Voordelen
 • Erg compact uitgevoerd
 • Met veel benodigdheden geleverd
 • Maximale werkdruk van 110 bar
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Met waterfilter
 • Regelbare waterdruk
Nadelen
 • Hogedrukslang van slechts 3 meter
 • Niet voor grotere reinigingsklussen geschikt
Conclusie

De Vonroc V14C-1 is met afstand de beste compacte hogedrukreiniger van Vonroc. Het is wellicht een beetje cliché, maar deze variant is klein qua behuizing en groots qua prestaties. Allerlei kleine tot middelgrote reinigingsklussen voer je met veel plezier en gemak uit. Je betaalt hier bovendien slechts 7 tientjes voor; echt een prima compacte hogedrukreiniger dus.

Beste goedkope Vonroc hogedrukreiniger – Vonroc V14-1

Heb je je pijlen op een nieuwe hogedrukreiniger gericht? Geef je hier bij voorkeur alleen niet al te veel geld aan uit? Dan kom je al snel uit bij een variant van Vonroc. De hogedrukreinigers van dit merk zijn immers voordelig geprijsd. Dat geldt zeker voor de Vonroc V14-1; dit is naar onze mening de beste goedkope Vonroc hogedrukreiniger.

Wat je voor deze hogedrukreiniger moet betalen? Bij onze partner Bol.com kost deze hogedrukreiniger slechts 69,95 euro. Voor nog geen zeven tientjes ben je al de trotste eigenaar van deze reiniger, waarmee je van veel gemak verzekerd bent.

Zoals je op de foto al kunt zien, betreft dit een volwaardige machine. De machine heeft bijvoorbeeld een handige pistoolhouder, een handige kabelhouder, twee stevige wieltjes en een fijne handgreep. Met dank aan de handgreep en wieltjes verplaats je deze hogedrukreiniger makkelijk in je tuin.

In je tuin kun je vervolgens allerlei klussen uitvoeren. Je kunt je auto schoonspuiten, je kunt je schutting schoonspuiten, je kunt je fiets schoonspuiten en je kunt de gevel van je huis netjes schoonmaken. Het enige wat niet mogelijk is, is het reinigen van je terras. Bij aanschaf krijg je namelijk geen terrasreiniger meegeleverd.

Wat ons bij deze voordelige variant (erg) aanspreekt, is de kracht. Vonroc heeft deze variant namelijk van een 1400 Watt krachtige motor voorzien. Doordat deze motor zo krachtig is, is de maximale werkdruk 110 bar. Voor de kleinere reinigingsklussen is dit méér dan voldoende.

Door de vele meegeleverde accessoires kun je hier erg veel kanten mee op. Onder meer de regelbare spuitmond is ideaal, aangezien je hiermee zelf de waterdruk instelt. Verder beschikt deze variant over een krachtige vuilfrees, over een verlenglans, over een waterfilter en over een spuitpistool. Al met al heb je alle toebehoren tot je beschikking om de reinigingsklus uit te voeren.

Uiteraard kun je bij deze Vonroc hogedrukreiniger van de Vonroc kwaliteit uitgaan. In je tuin geniet je overigens ook nog van veel gemak, onder meer vanwege de 5 meter lange hogedrukslang. Ten opzichte van de hierboven besproken variant is de slang 2 meter langer. Dat levert in de tuin een stuk meer gemak op.

Zijn er nog belangrijke nadelen waar je aan moet denken? Je moet even rekening houden met de beperkte reinigingsklussen. Deze voordelige variant zet je bijvoorbeeld niet voor de grootste reinigingsklussen in. Je zet ‘m echter wel prima in voor de kleinere tot middelgrote klussen.

Vonroc V14-1 beste

Deze hogedrukreiniger is niet voor de grotere klussen geschikt; dit komt onder meer door de maximale werkdruk van 110 bar.

Voordelen
 • Erg voordelig geprijsd
 • Met handige wieltjes en handgreep
 • Met bijna alle toebehoren geleverd
 • Regelbare waterdruk
 • 5 meter lange hogedrukslang
Nadelen
 • Geen terrasreiniger
 • Niet voor alle klussen geschikt
Conclusie

De Vonroc V14-1 is wat ons betreft de beste goedkope Vonroc hogedrukreiniger. Voor deze reiniger betaal je een bedrag van slechts 69,95 euro. Door dit bedrag uit te geven, kun je met deze hogedrukreiniger niet de mist ingaan. De hogedrukreiniger is van en prima kwaliteit, doet zijn werk prima en is ideaal voor de kleinere reinigingsklussen. En dat voor een zacht prijsje van nog geen zeven tientjes.

Koopgids

Welke van bovenstaande Vonroc hogedrukreinigers spreekt je het meeste aan? Om antwoord op deze vraag te geven, zou je een goede vergelijking moeten maken. Maar, op welke aandachtspunten moet je bij deze vergelijking nou goed letten?

Graag helpen wij je met het antwoord op deze vraag. In deze koopgids bespreken wij wat de belangrijkste aandachtspunten tijdens je zoektocht zijn. Let goed op deze aandachtspunten en je vindt snel de beste Vonroc hogedrukreiniger.

 Welke klussen wil je uitvoeren?

Ten eerste zou je goed na moeten denken over de reinigingsklussen. Welke klussen wil je graag met de hogedrukreiniger uit kunnen voeren?

En welke eisen stel je daarvoor aan de betreffende hogedrukreiniger? Door hier op voorhand over na te denken, maak je al een schifting in het aanbod.

Specificaties

Ten tweede zou je heel goed naar de specs van de Vonroc hogedrukreiniger moeten kijken. Wat is bijvoorbeeld de maximale werkdruk van de machine? Wat is de doorvoercapaciteit? En wat is het vermogen? Indien je grote en grondige reinigingsklussen uit wilt voeren, raden wij je een krachtige variant aan.

Soort hogedrukreiniger

Je kunt ook nog even in het kort kijken naar de verschillende soorten hogedrukreinigers. Gaat je voorkeur uit naar een normale hogedrukreiniger? Dan heb je in het aanbod van Vonroc meer dan voldoende keuze. Gaat je voorkeur uit naar een compacte variant? Dan kun je voor de ‘beste compacte hogedrukreiniger’ kiezen. Zie daarvoor één van de reviews hierboven.

Handige functies

Vonroc voert veel van haar hogedrukreinigers met handige functies uit. Een typerend voorbeeld hiervan is het waterfilter; dit filter beschermt de motor tegen vuil. Ook een automatisch start-stop systeem is een prima voorbeeld van een handige functie.

Let tevens goed op of je de waterdruk zelf in kunt stellen. Als daar sprake van is, behoud je echt de optimale controle over de reinigingsklussen. Ideaal, zeker als je kwetsbare oppervlakten moet reinigen.

Ook is het wenselijk dat de machine over wieltjes beschikt. Met de wieltjes en de handgreep verplaats je de machine op een gemakkelijke manier. Hoef je niet per sé wieltjes te hebben? Dan kom je al snel bij de compacte hogedrukreiniger van Vonroc uit.

Tot slot wijzen wij je graag op de slangen. Wat is de lengte van de meegeleverde hogedrukslang? En wat is de lengte van de stroomkabel? In een ideale wereld zijn beide kabels zo lang mogelijk.

Meegeleverde accessoires

Vonroc levert veel van haar hogedrukreinigers tezamen met allerlei accessoires. Hierbij kun je denken aan een terrasreiniger, vuilfrees, spuitpistool, reinigingsmiddel en een verlengstuk.

Wij geven zelf de voorkeur aan een variant met zoveel mogelijk accessoires. Met de accessoires geniet je namelijk van veel gemak.

Vonroc V18-2 accessoires

Prijs-kwaliteitsverhouding

Als laatste punt willen wij je op de prijs-kwaliteitsverhouding wijzen. In onze ogen hoef je niet naar de kwaliteit van de hogedrukreinigers van Vonroc te kijken. Alle hogedrukreinigers van dit merk zijn namelijk van een prima kwaliteit.

Wat per hogedrukreiniger van Vonroc wel weer verschillend is, is het prijskaartje. Voor sommige varianten betaal je slechts zeven tientjes, terwijl je voor andere varianten meer dan 100 euro moet betalen. Bepaal daarom goed voor jezelf hoeveel geld je ongeveer uit wilt geven.

Slotwoord

De aanschaf van een Vonroc hogedrukreiniger is wat ons betreft aan te raden. Dit merk levert kwaliteit, hanteert interessante prijskaartjes en biedt meerdere varianten aan. Binnen het actuele aanbod van Vonroc kun je altijd wel een geschikte Vonroc hogedrukreiniger vinden. Heb je over één van de varianten nog vragen? Neem gerust contact op met onze partners. Wij wensen je graag veel plezier met je nieuwe Vonroc hogedrukreiniger.

Tresna.nl
Logo