Kärcher K7 review

Een hogedrukreiniger is eigenlijk voor elk huishouden onmisbaar. Met een dergelijk apparaat kan je namelijk onwijs veel klusjes rondom het huis uitvoeren. Je kunt je auto schoonmaken, je kunt je terras schoonmaken en je kunt tuinmeubelen op een snelle en efficiënte manier afspuiten.

Van bovenstaande mogelijkheden geniet je optimaal als je een krachtige hogedrukreiniger tot je beschikking hebt. Dat is absoluut het geval als je voor een Kärcher K7 variant kiest. Binnen het assortiment van Kärcher is de K7 namelijk de meest krachtige variant. In dit artikel richten wij onze pijlen volledig op de Kärcher K7. Wil je graag meer informatie over de andere varianten van Kärcher? Wij schreven recent reviews over de beste Kärcher hogedrukreinigers, over de Kärcher K4 varianten en over de Kärcher K2 varianten.

In onderstaande video kan je allereerst nader kennis maken met de Kärcher K7. Het betreft hierbij twee varianten van de Kärcher K7; de Kärcher K7 Compact en de Kärcher K7 Premium. Over beide varianten kan je verderop in dit artikel meer informatie vinden:

Verschillende varianten van de Kärcher K7

Als je op zoek naar de meest krachtige hogedrukreiniger van Kärcher bent, kom je bij de Kärcher K7 uit. Dit model is in meerdere varianten verkrijgbaar. In onderstaande lijst hebben wij de verschillende varianten uiteengezet:

 • Kärcher K7 Compact
 • Kärcher K7 Compact Home
 • Kärcher K7 Full Control Plus
 • Kärcher K7 Full Control Plus Home
 • Kärcher k7 Premium Full Control Plus
 • Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home

De bovengenoemde varianten delen veelal dezelfde eigenschappen. Op het gebied van onder meer accessoires, toepassingsmogelijkheden en prijskaartjes verschillen deze apparaten echter wél. In onderstaande tabel hebben we alvast de belangrijkste verschillen tussen de verschillende varianten uiteengezet:

Variant

Werkdruk

Geschikt voor

Prijs

Kärcher K7 Compact

180 bar

Intensief gebruik

529 euro

Kärcher K7 Compact Home

180 bar

Intensief gebruik

589 euro

Kärcher K7 Full Control Plus

180 bar

Intensief gebruik

579 euro

Kärcher K7 Full Control Plus Home

180 bar

Intensief gebruik

639 euro

Kärcher K7 Premium Full Control Plus

180 bar

Intensief gebruik

639 euro

Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home

180 bar

Intensief gebruik

699 euro

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op de adviesprijzen van Kärcher. Het is mogelijk dat je bij onze partners een andere/lagere prijs voor de apparaten kan betalen. In onderstaande reviews hebben wij linkjes naar de websites van onze partners geplaatst; via die linkjes kan je direct het prijskaartje voor het desbetreffende model vinden.

In bovenstaande tabel valt direct op dat de Kärcher K7 een flinke werkdruk heeft. Met een werkdruk van 180 bar staat deze hogedrukreiniger eigenlijk op eenzame hoogte. Ter vergelijking; de Kärcher K4 varianten hebben een maximale werkdruk van 130 bar.

Alle varianten van de Kärcher K7 zijn geschikt voor intensief gebruik. Dat is ook niet geheel verwonderlijk gezien de werkdruk van 180 bar. Daarnaast krijg je per variant ook meerdere accessoires meegeleverd. Welke accessoires dit exact zijn, verschilt van variant tot variant. Voor meer informatie omtrent de meegeleverde accessoires kan je onderstaande reviews raadplegen.

Aangezien de Kärcher K7 variant in grote lijnen op elkaar lijken, hebben we besloten om drie uitgebreide reviews te schrijven. Die reviews hebben we geschreven over de varianten Kärcher K7 Compact Home, de Kärcher K7 Full Control Plus Home en de Kärcher K7 Premium Full Control Plus. Over de andere varianten kan je aan het einde van dit artikel een beknopte review vinden.

Als we de verschillende varianten van de Kärcher K7 naast elkaar leggen, vallen direct de verschillen in de accessoires op. Om dit direct duidelijk te maken, hebben we hieronder van de vier overige varianten in het kort beschreven waar deze geschikt voor zijn:

De Kärcher K7 Compact is de meest compacte variant binnen het K7-assortiment van Kärcher. Dat is niet alleen terug te zien aan de vormgeving van het apparaat, maar ook aan de verschillende functies. Voordelen is echter dat je dit apparaat makkelijk op kunt bergen én dat je allerlei verschillende klussen rondom je huis moeiteloos uit kunt voeren. Het schoonspuiten van de auto, het schoonspuiten van tuinmeubelen of het schoonspuiten van het terras/de tegels; het is allemaal mogelijk.

Kärcher K7 Compact

De Kärcher K7 Full Control Plus heeft een afwijkende vormgeving ten opzichte van de hierboven genoemde Kärcher K7 Compact. Dit heeft tot gevolg dat het apparaat minder makkelijk op te bergen is, maar dat het apparaat wel een handig LCD scherm heeft. Ook is het mogelijk om verschillende reinigingsklussen snel en efficiënt met deze hogedrukreiniger uit te voeren.

De Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home is weer de overtreffende trap van de hierboven genoemde variant. Met deze variant kan je ook moeiteloos het terras schoonmaken, dankzij de meegeleverde terrasreiniger. Ook deze variant heeft het handige Plug ‘n’ Clean systeem, waarmee je reinigingsmiddel op een perfecte manier toe kunt voegen.

Kärcher K7

Kärcher K7 Compact Home

De voordelen van de Kärcher K7 Compact Home

Binnen het modellengamma van de Kärcher K7 kan er onderscheid gemaakt worden tussen twee varianten: de Compact versie en de Full Control versie. Het belangrijkste verschil tussen deze twee varianten is zichtbaar in het design van het apparaat. De Compact versie is een stuk compacter uitgevoerd en kan daardoor ook makkelijker opgeborgen worden. Dat is echter niet het enige voordeel van de Kärcher K7 Compact Home:

 • Geleverd met meerdere accessoires
 • Hoge werkdruk & doorvoercapaciteit
 • Watergekoelde motor
 • Inclusief telescoopgreep
 • Handig en makkelijk op te bergen
 • Inclusief mogelijkheid om reinigingsmiddel te gebruiken
 • Prettige bediening

Geleverd met meerdere accessoires

Als je voor deze Kärcher K7 hogedrukreiniger kiest, ben je verzekerd van meerdere handige accessoires. Je krijgt onder meer een hogedrukpistool, een hogedrukslang (10 meter), een vuilfrees, een Vario Power spuitlans en een waterfilter geleverd.

Hierbij valt met name de Vario Power spuitlans op; deze spuitlans kan een onwijs hoge druk leveren. Bovendien kan je makkelijk zelf de druk van de spuitlans bepalen; je bepaalt dit door aan de lans te draaien. Dankzij deze makkelijke bediening kan je altijd met de juiste druk aan het werk gaan.

Ook de vuilfrees is het benoemen waard. Deze vuilfrees heeft namelijk een roterende puntstraal, waardoor je in staat bent om zelfs het hardnekkigste vuil volledig te verwijderen. Je bent hierdoor in staat om bijvoorbeeld het terras weer in nieuwstaat terug te brengen.

Hoge werkdruk & doorvoercapaciteit

Net zoals de andere varianten heeft de Kärcher K7 Compact Home een werkdruk van 180 bar. Dankzij deze werkdruk kan je eigenlijk alle reinigingsklussen op een snelle en efficiënte manier uitvoeren. Dit is niet alleen aan de werkdruk van 180 bar te danken, maar ook de hoge doorvoercapaciteit.

Deze hogedrukreiniger heeft een wateropbrengst van maar liefst 600 liter per uur. Het is hierdoor mogelijk om 60 vierkante meter per uur volledig schoon te maken. Een groot terras schoonmaken is hierdoor nog nooit zo makkelijk geweest.

Watergekoelde motor

Bij het ontwerp van de Kärcher K7 Compact Home heeft Kärcher voor een hoogwaardige watergekoelde motor gekozen. Deze motor zorgt voor de beste prestaties en heeft ook een lange levensduur. Dat zijn in de basis de twee belangrijkste voordelen van de watergekoelde motor.

Dankzij het meegeleverde waterfilter blijft de motor langdurig de gewenste werking behouden. Dit waterfilter zorgt er namelijk voor dat vuildeeltjes niet tot de motor door kunnen dringen. Ook zorgt dit filter ervoor dat de vuildeeltjes nooit ‘weggespoten’ worden.

Inclusief telescoopgreep

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, wordt deze hogedrukreiniger geleverd inclusief een hogedrukslang van 10 meter. Hierdoor kan je flexibel aan de gang gaan; dat wordt nog eens versterkt door de telescoopgreep. Deze greep bevindt zich aan de bovenkant van de machine en is uittrekbaar. Je kunt hierdoor de machine op een makkelijke manier verplaatsen.

Kärcher K7 Compact Home

Handig en makkelijk op te bergen

De hierboven genoemde telescoopgreep zorgt er ook voor dat de machine makkelijk op te bergen is. Door de greep volledig naar beneden in te stellen, kan je deze hogedrukreiniger snel en moeiteloos opbergen. Door de compacte afmetingen neemt het opbergen niet al te veel ruimte in beslag. De hogedrukreiniger weegt zonder accessoires slechts 16 kilogram en heeft de volgende afmetingen: 37,8 bij 29,1 bij 51,6 centimeter.

Inclusief mogelijkheid om reinigingsmiddel te gebruiken

Wil je graag een flink vervuild terras schoonmaken? Dan is het wenselijk dat je ook met reinigingsmiddel aan de slag kunt gaan. Dat is gelukkig mogelijk bij de Kärcher K7 Compact Home. Je kunt namelijk een fles reinigingsmiddel op de machine aansluiten, waardoor de machine zowel water als reinigingsmiddel gebruikt. Hiermee gaat het schoonmaken van een (ernstig) vervuild oppervlakte/object nóg sneller en makkelijker.

Prettige bediening

Tot slot willen we nog benoemen dat deze hogedrukreiniger een onwijs makkelijke bediening heeft. Dankzij de spuitlans kan je makkelijk de gewenste druk bepalen, terwijl de telescoopgreep zorgt voor een gemakkelijke verplaatsing van de machine. Al met al heb je dus helemaal niks te klagen bij deze variant van de Kärcher K7 hogedrukreiniger.

Karcher K 7 Compact Home

De nadelen van de Kärcher K7 Compact Home

Heeft deze hogedrukreiniger dan ook nog nadelen? Ja, we hebben twee nadelen weten te vinden:

 • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder zachte wasborstel
 • De hogedrukreiniger wordt zonder tuinslang geleverd

Geleverd zonder zachte wasborstel

Voor het wassen van een auto is dit niet de meest optimale hogedrukreiniger. Dat komt puur doordat dit apparaat standaard zonder zachte wasborstel geleverd wordt. Gelukkig is het altijd nog mogelijk om deze wasborstel separaat aan te schaffen.

Geleverd zonder tuinslang

Net zoals alle andere modellen van de Kärcher wordt deze hogedrukreiniger ook zonder tuinslang geleverd. Deze hogedrukreiniger heeft een ¾” aansluiting; dit betekent dat de tuinslang ook een dergelijke aansluiting moet hebben. Ons advies is om voor een tuinslang van minimaal 12,5 meter te gaan.

Voordelen

 • Veel accessoires meegeleverd
 • Makkelijk op te bergen
 • Onwijs prettige bediening

Nadelen

 • Geen wasborstel meegeleverd
 • Geen tuinslang meegeleverd

Conclusie

Dankzij de compacte afmetingen, prettige bediening en de hoge werkdruk is de Kärcher K7 Compact Home een nagenoeg perfecte hogedrukreiniger. Je kunt deze machine makkelijk opbergen, terwijl je tijdens het gebruik van de machine van onwijs veel voordelen kunt genieten. Eigenlijk alle reinigingsklussen rondom je huis kan je met deze machine tot een goed einde voltooien.

Kärcher K7 Full Control Plus Home

De hierboven genoemde variant is een populaire variant binnen de Kärcher K7 Compact serie. Naast deze serie levert Kärcher ook meerdere modellen in de Full Control serie. In die serie is de Kärcher K7 Full Control Plus Home één van de populairste varianten. Graag bespreken we in onderstaande review de belangrijkste voor- en nadelen van deze hogedrukreiniger.

De voordelen van de Kärcher K7 Full Control Plus Home

De hierboven genoemde variant is een populaire variant binnen de Kärcher K7 Compact serie. Naast deze serie levert Kärcher ook meerdere modellen in de Full Control serie. In die serie is de Kärcher K7 Full Control Plus Home één van de populairste varianten. Graag bespreken we in onderstaande review de belangrijkste voor- en nadelen van deze hogedrukreiniger, te beginnen met de belangrijkste voordelen:

 • Inclusief meerdere accessoires geleverd
 • Hoge werkdruk & doorvoercapaciteit
 • Watergekoelde motor
 • Inclusief parkeerfunctie
 • Innovatief reinigingsmiddelsysteem
 • Formidabele bediening

Inclusief meerdere accessoires geleverd

Als je voor een Kärcher K7 Full Control Plus Home kiest, is dat ongetwijfeld omdat je meerdere reinigingsklussen moeiteloos uit wilt kunnen voeren. Dat is bij deze variant absoluut mogelijk dankzij de meegeleverde accessoires.

Je krijgt onder meer een Full Control Plus Power Gun, een 3-in-1 Multi Jet spuitlans en een 3-in-1 steen- en gevelreiniger geleverd. Met het Full Control Plus Power Gun hogedrukpistool kan je volledig zelf de werkdruk bepalen. Dit hogedrukpistool heeft namelijk een handig display waarmee je snel de juiste werkdruk in kunt stellen.

Met de 3-in-1 Multi Jet spuitlans schakel je moeiteloos tussen een roterende straal, een reinigingsmiddelmodus en een vlakstraal. Je kunt tussen deze stralen roteren door aan de spuitlans te draaien.

Tot slot is ook de 3-in-1 steen- en gevelreiniger het benoemen waard, aangezien je hiermee allerlei soorten terrassen, gevels en stenen schoon kunt maken. Ideaal dus!

Hoge werkdruk & doorvoercapaciteit

Met deze hogedrukreiniger ben je in staat om een oppervlakte van maar liefst 60 vierkante meter per uur schoon te maken. Dit is onder andere te danken aan de hoge werkdruk van 180 bar. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kan je deze werkdruk naar eigen gelang aanpassen dankzij het handige hogedrukpistool.

Het voordeel van de hoge werkdruk & doorvoercapaciteit is evident: je kunt elke reinigingsklus razendsnel uitvoeren. Het schoonmaken van bijvoorbeeld het terras, de gevel of tuinmeubelen is hierdoor nog leuker geworden.

Watergekoelde motor

De motor van deze Kärcher K7 variant is een zogeheten watergekoelde motor. Dit betekent dat de motor nooit te warm kan worden, aangezien de motor door water gekoeld wordt. Je geniet hierdoor van optimale prestaties én van een lange levensduur.

Inclusief parkeerfunctie

Wil je deze hogedrukreiniger even handig opbergen? Dat is mogelijk dankzij de handige parkeerfunctie. Deze hogedrukreiniger heeft namelijk een zogeheten Quick Connect Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je de hogedrukslang makkelijk aan het apparaat bevestigd kan worden. Bovendien kan je de slang moeiteloos rondom het opbergsysteem wikkelen, zodat je over het opbergen van deze hogedrukreiniger nooit te klagen hebt.

Innovatief reinigingsmiddelsysteem

Kärcher blijft ons steeds verrassen en heeft dat in dit geval met het innovatieve Plug ‘n’ Clean systeem gedaan. Dankzij dit systeem kan je een fles reinigingsmiddel direct in de machine vastklikken. Kies vervolgens op de spuitlans voor de modus ‘mix’ en maak gebruik van een combinatie van water & het reinigingsmiddel. Je bent hierdoor in staat om ook zeer vervuilde oppervlakten moeiteloos schoon te maken.

Formidabele bediening

Over de bediening van deze hogedrukreiniger kunnen we kort zijn; die is formidabel. Je kunt de hogedrukreiniger makkelijk verplaatsen, het opbergen van de hogedrukreiniger gaat relatief makkelijk en de machine heeft een laag zwaartepunt. Hier heeft Kärcher tijdens het ontwerp specifiek op gelet, zodat de machine altijd een goede stabiliteit heeft.

De nadelen van de Kärcher K7 Full Control Plus Home

Het mag duidelijk zijn; we zijn uitermate te spreken over deze hogedrukreiniger. Maar, hebben we ook nog nadelen weten te ontdekken? Ja, drie nadelen:

 • De hogedrukreiniger heeft geen slanghaspel
 • De hogedrukreiniger wordt zonder wasborstel geleverd
 • De hogedrukreiniger wordt zonder tuinslang geleverd

Geen slanghaspel

In tegenstelling tot de Premium modellen heeft deze hogedrukreiniger géén slanghaspel. Met een dergelijke haspel zou het oprollen van de hogedrukslang een stuk makkelijker gaan. Als je naar een dergelijke functie op zoek bent, is het dus aan te raden om voor de Premium variant te gaan.

Karcher K7 Full Control Plus Home

Zonder wasborstel geleverd

Ook deze Kärcher K7 variant wordt zonder een wasborstel geleverd. Voor het schoonmaken van een auto heb je echter wel een dergelijke zachte borstel nodig. Wil je graag jouw auto schoonmaken? Dan is het aan te raden om zo’n borstel separaat aan te schaffen.

Zonder tuinslang geleverd

Zoals bij alle modellen wordt ook deze variant zonder tuinslang geleverd. Voor het aansluiten van een tuinslang is het van belang dat de tuinslang een ¾” aansluiting heeft. Ook adviseren we om voor een tuinslang met een minimale lengte van 12,5 meter te gaan.

Voordelen

 • Onwijs krachtig & veelzijdig
 • Innovatief reinigingsmiddelsysteem
 • Formidabele bediening

Nadelen

 • Geen wasborstel meegeleverd
 • Geen slanghaspel aanwezig
 • Geen tuinslang meegeleverd

Conclusie

De Kärcher K7 Full Control Plus Home is een waanzinnig goede, veelzijdige en hoogwaardige hogedrukreiniger. Je kunt alle reinigingsklussen rondom je huis op een snelle en efficiënte manier uitvoeren. Het innovatieve reinigingsmiddelsysteem, de meegeleverde accessoires en de formidabele bediening spreken stuk voor stuk tot de verbeelding.

Kärcher K7 Premium Full Control Plus

De Premium serie binnen het aanbod van Kärcher is de meest ‘premium’ variant. Deze hogedrukreinigers zijn eigenlijk de kers op de taart, zoals de Kärcher K7 Premium Full Control Plus bewijst.

De voordelen van de Kärcher K7 Premium Full Control Plus

Door voor deze variant te kiezen, profiteer je van de volgende voordelen:

 • Eindeloos veel accessoires meegeleverd
 • Inclusief Plug ‘n’ Clean reinigingsmiddelsysteem
 • Inclusief slanghaspel
 • Optimale bediening
 • Regeling van zowel druk als reinigingsmiddel
 • Watergekoelde motor
 • Hoge werkdruk & doorvoercapaciteit

Eindeloos veel accessoires meegeleverd

Bij aanschaf van de Kärcher K7 Premium Full Control Plus krijg je onwijs veel accessoires meegeleverd. Denk hierbij aan een Full Control Plus Power Gun hogedrukpistool, een 3-in-1 Multi Jet spuitlans en een hogedrukslang van 10 meter.

Hierbij valt met name het Full Control Plus Power Gun hogedrukpistool op. Met dit pistool ben je in staat om zeer gericht het oppervlakte schoon te spuiten. Als je bijvoorbeeld even iets weg moet zetten, hang je het pistool makkelijk op in het apparaat, zodat het pistool altijd binnen handbereik op. Via dit pistool kan je ook de druk van de machine aanpassen!

De 3-in-1 Multi Jet spuitlans stelt je in staat om te schakelen tussen verschillende stralen. Je wisselt hierdoor een reinigingsmodus moeiteloos af met een vlakstraal en een roterende straal.

Inclusief Plug ‘n’ Clean reinigingsmiddelsysteem

Dit systeem van Kärcher valt absoluut te bestempelen als een onwijs innovatief systeem. Je kunt dankzij dit systeem een fles reinigingsmiddel op de machine klikken, waarna het reinigingsmiddel direct gemixt wordt met het water. Via de spuitlans kan je vervolgens voor de reinigingsmiddelmodus kiezen, zodat je op een ultieme manier een ernstig vervuild oppervlakte schoon kunt maken.

Bijkomend voordeel is dat je bij deze Kärcher K7 Premium variant ook nog de hoeveelheid reinigingsmiddel aan kunt passen. Daarover later meer.

Inclusief haspel

Wat doe je met de slang van de machine als je de machine niet gebruikt? Bij andere varianten moet je deze op een ietwat onhandige manier oprollen. Bij deze variant heb je daar gelukkig helemaal geen omkijken naar. Met de handige haspel wikkel je de slang namelijk moeiteloos in en uit. Je kunt de machine, inclusief de slang, dus altijd makkelijk opbergen.

Regeling van zowel druk als reinigingsmiddel

Bij deze Kärcher K7 Premium Full Control Plus kan je zowel de werkdruk als de hoeveelheid reinigingsmiddel aanpassen. De werkdruk pas je aan met handige knoppen op de spuitlans. Druk op het knopje met het + teken om de werkdruk te verhogen en verlaag de werkdruk weer met het knopje met daarop het – teken.

De hoeveelheid reinigingsmiddel is ook moeiteloos aan te passen. Hoe je dat doet? Hier is een handige draaiknop voor te vinden op het apparaat; meer informatie daarover is in het filmpje aan de bovenkant van deze pagina te vinden.

Kärcher K7 Premium Full Control Plus

Watergekoelde motor

Met deze hogedrukreiniger ben je in staat om de beste prestaties te leveren. Dat is onder meer te danken aan de hoogwaardige en krachtige motor. Deze motor betreft een zogeheten watergekoelde motor. Dankzij deze techniek profiteer je niet alleen van de beste prestaties, maar óók van een lange levensduur.

Hoge werkdruk & doorvoercapaciteit

Wil je graag grote oppervlakten schoonmaken? Dat is geen probleem met deze hogedrukreiniger. Dankzij onder meer de werkdruk van 180 bar kan je namelijk tot 60 vierkante meter per uur moeiteloos schoonmaken. Het schoonmaken van een groot terras is nog nooit zo makkelijk geweest.

De nadelen van de Kärcher K7 Premium Full Control Plus

Het mag duidelijk zijn dat we met een uniek & hoogwaardig apparaat te maken hebben. Maar, heeft deze machine ook nog nadelen? Ja, we hebben twee nadelen gevonden:

 • De hogedrukreiniger wordt zonder tuinslang geleverd
 • De hogedrukreiniger wordt zonder wasborstel geleverd

Zonder tuinslang geleverd

Net zoals de minder uitgebreide varianten wordt ook deze machine zonder tuinslang geleverd. Je moet dus nog separaat voor een geschikte tuinslang zorgen. Let op: dit dient een tuinslang met een ¾” aansluiting te zijn.

Kärcher K7 Full Control Plus Home

Zonder wasborstel geleverd

Deze hogedrukreiniger wordt helaas ook zonder wasborstel geleverd. Hierdoor is het apparaat niet geschikt om een auto mee te wassen. Wil je dat wel graag doen? Dan is het aan te raden om een zachte Kärcher wasborstel aan te schaffen.

Voordelen

 • Onwijs uitgebreid
 • Levert de beste prestaties
 • Inclusief haspel

Nadelen

 • Zonder tuinslang geleverd
 • Zonder wasborstel geleverd

Conclusie

De Kärcher K7 Premium Full Control Plus is één van de beste hogedrukreinigers van Kärcher. Het apparaat is krachtig, heeft een optimale bediening en levert gigantisch snel & grondig werk af. Dankzij de haspel is het ook een fluitje van een cent om de slang in en uit te wikkelen.

Zoals je hebt kunnen lezen, bestaan er nog meer varianten van de Kärcher K7 hogedrukreinigers. Aangezien deze hogedrukreinigers veel op bovengenoemde varianten lijken, hebben we deze niet uitgebreid omschreven. Hieronder kan je echter per hogedrukreiniger een compacte samenvatting vinden. Via één van de linkjes kan je bovendien direct de gewenste hogedrukreiniger aanschaffen.

Kärcher K7 Compact

De Kärcher K7 Compact is de meest ‘basic’ uitvoering binnen de K7 Serie. Desalniettemin ben je met dit apparaat ook in staat om allerlei reinigingsklussen uit te voeren. De belangrijkste gegevens van dit model hebben we hieronder samengevat:

 • Geschikt voor intensief gebruik
 • Werkdruk van 180 bar
 • Compact formaat, dus makkelijk op te bergen
 • 60 vierkante meter per uur schoonmaken
 • Met meerdere accessoires geleverd
 • Eenvoudig te transporteren
Karcher K7 Compact

Kärcher K7 Full Control Plus

Ook de Kärcher K7 Full Control Plus is een geliefde hogedrukreiniger uit het assortiment van Kärcher. Als je voor deze reiniger kiest, geniet je van de volgende eigenschappen:

 • Werkdruk van 180 bar
 • 60 vierkante meter per uur schoonmaken
 • Werkdruk zelf te bepalen
 • Eenvoudig op te bergen
 • Inclusief telescopische handgreep
 • Inclusief Plug ‘n’ Clean reinigingsmiddelsysteem
 • Inclusief meerdere accessoires
Kärcher K 7 Full Control Plus

Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home

Deze Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home is de overtreffende trap van de hierboven beschreven premium variant. Deze hogedrukreiniger heeft onder meer de volgende eigenschappen:

 • Inclusief Plug ‘n’ Clean reinigingsmiddelsysteem
 • Inclusief slanghaspel
 • Onwijs veel accessoires meegeleverd
 • Werkdruk van 180 bar
 • Druk en reinigingsmiddel zelf in te stellen
 • Geschikt voor eindeloos veel reinigingsklussen
 • Volledig inschuifbare handgreep
Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home

Besluit

Welke van bovengenoemde hogedrukreinigers spreekt jou het meeste aan? Uit ervaring weten wij dat alle varianten van de Kärcher K7 aan de verwachtingen voldoen. Deze hogedrukreinigers zijn van een hoge kwaliteit, hebben onwijs veel toepassingsmogelijkheden en zijn daardoor geliefd. Via één van bovenstaande links kan je direct de gewenste hogedrukreiniger aanschaffen. Veel plezier met je nieuwe Kärcher K7 hogedrukreiniger!

Tresna.nl
Logo