Beste Powerplus hogedrukreiniger

Een nieuwe hogedrukreiniger uitkiezen is een leuke doch uitdagende klus. Ben je tijdens je zoektocht op een Powerplus hogedrukreiniger uitgekomen? Of ben je – om welke reden dan ook – behoorlijk fan van dit merk? Dan is het interessant om eens naar het huidige aanbod van Powerplus te kijken. Wij hebben in ieder geval alvast de vijf beste Powerplus hogedrukreinigers voor je op een rijtje gezet:

Onze top 5 Powerplus hogedrukreinigers

Afbeelding

Product


Powerplus POWXG90500

Onze beste koop!

Powerplus POWXG90500

Beste koop Powerplus hogedrukreiniger

of

Powerplus Dual Power POWDPG80621

Powerplus Dual Power POWDPG80621

Beste accu Powerplus hogedrukreiniger

of

Powerplus POWXG90425

Powerplus POWXG90425

Beste veelzijdige Powerplus hogedrukreiniger

of

Powerplus POWXG90430

Powerplus POWXG90430

Beste krachtige Powerplus hogedrukreiniger

of

Powerplus POWXG90400

Powerplus POWXG90400

Beste goedkope Powerplus hogedrukreiniger

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Powerplus POWXG90500

Beste koop Powerplus hogedrukreiniger

Powerplus POWXG90500

of

Powerplus Dual Power POWDPG80621

Beste accu Powerplus hogedrukreiniger

Powerplus Dual Power POWDPG80621

of

Powerplus POWXG90425

Beste veelzijdige Powerplus hogedrukreiniger

Powerplus POWXG90425

of

Powerplus POWXG90430

Beste krachtige Powerplus hogedrukreiniger

Powerplus POWXG90430

of

Powerplus POWXG90400

Beste goedkope Powerplus hogedrukreiniger

Powerplus POWXG90400

of

Voor- en nadelen van een Powerplus hogedrukreiniger

Heb je interesse om een nieuwe hogedrukreiniger uit te kiezen? Dan denk je mogelijk direct aan het merk Kärcher. Dit merk is verreweg het populairste in het huidige aanbod, maar is niet al te goedkoop te noemen. Voor een goede Kärcher hogedrukreiniger betaal je al snel fors geld.

Daar is bij een Powerplus hogedrukreiniger een stuk minder sprake van. Bij dit merk kun je ook voldoende geld uitgeven, maar je kunt ook voor één van de goedkopere varianten gaan. Wij vinden het in ieder geval een groot voordeel dat je uit meerdere prijsklassen kunt kiezen. Ongeacht wat je budget precies is, kun je altijd voor een prima Powerplus hogedrukreiniger kiezen.

Elke hogedrukreiniger van Powerplus is ook van de gewenste kwaliteit. Dit is te danken aan de gebruikte materialen, aan de robuuste behuizing en aan de interne onderdelen. De essentiële onderdelen worden goed beschermd, waardoor je van een lange levensduur verzekerd bent.

Verder is het ook ideaal dat de Powerplus hogedrukreinigers over prima specificaties beschikken. In onderstaande reviews vertellen we je hier graag meer over, aangezien dit wel van hogedrukreiniger tot hogedrukreiniger verschillend zijn. Ook hierbij geldt weer dat je altijd een geschikte variant kunt vinden, ongeacht wat je wensen precies zijn.

Ben je op zoek naar een hogedrukreiniger inclusief de nodige accessoires? Ook daarvoor zit je bij Powerplus goed. De meeste hogedrukreinigers van dit merk worden met tal van accessoires geleverd, terwijl dit bij bijvoorbeeld Kärcher niet het geval is. Daar moet je voor sommige accessoires zelfs bijbetalen.

Onder aan de streep vinden wij het aanbod van Powerplus erg interessant. Dit komt ook doordat je uit veel varianten kunt kiezen. Wil je bijvoorbeeld een hogedrukreiniger op accu hebben? Ook daarvoor zit je bij dit merk goed. Men biedt meerdere accu hogedrukreinigers aan, waarmee je van onbeperkte bewegingsvrijheid verzekerd bent.

Ongeacht voor welke hogedrukreiniger van Powerplus je kiest, ben je van veel handige functies verzekerd. Alle hogedrukreinigers van dit merk worden van veel handige functies voorzien, waarmee je van nog meer gebruiksgemak geniet. Ook zorgen al deze functies ervoor dat je de hogedrukreiniger nog veelzijdiger in kunt zetten. Wat wens je nog meer?

Dat het aanbod zó divers is, brengt ook uitdagingen met zich mee. Je moet immers een goede vergelijking maken en meerdere knopen doorhakken. Dit is niet altijd even makkelijk, maar wij helpen je hier graag een handje bij. Met dit artikel hopen wij eventuele keuzestress zoveel mogelijk te voorkomen c.q. weg te nemen.

Ook moet je ven goed kijken naar de aanbieder van Powerplus hogedrukreiniger. Een Kärcher hogedrukreiniger of een Bosch hogedrukreiniger kun je bij veel webshops kopen, maar dat is bij een Powerplus hogedrukreiniger niet het geval. Je koopt deze hogedrukreinigers bijvoorbeeld wel bij Bol.com, maar nagenoeg niet bij Coolblue. Op het moment dat wij dit artikel schrijven, biedt Coolblue bijvoorbeeld slechts één hogedrukreiniger van dit merk aan.

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van een Powerplus hogedrukreiniger? En wil je daarom graag de beste variant van dit merk aanschaffen? Dan raden wij je aan om op je gemakje onderstaande reviews door te nemen. In deze reviews bespreken wij wat de beste hogedrukreinigers zijn. En waarom wij dit de beste varianten vinden. Ga er even goed voor zitten en maak een goede vergelijking voor jezelf!

Beste koop Powerplus hogedrukreiniger – Powerplus POWXG90500

Binnen het aanbod van Powerplus zijn wij op zoek naar de beste koop gegaan. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien het aanbod nogal divers is. Wij hebben daarom gezocht naar de beste hogedrukreiniger met de meeste mogelijkheden en beste prijs-kwaliteitsverhouding. Hierbij zijn wij op de Powerplus POWXG90500; dit is de beste koop Powerplus hogedrukreiniger van dit moment.

Deze eretitel is onder meer aan de specificaties van deze hogedrukreiniger te danken. Zo beschikt deze hogedrukreiniger over een krachtige motor van 2200 Watt. Deze motor is in staat om een maximale werkdruk van 170 bar te leveren. In combinatie met de doorvoercapaciteit van 450 liter per uur biedt dit veel gemak. En veel mogelijkheden.

In onze ogen is dit een hogedrukreiniger die je voor tal van klussen in kunt zetten. Voor de kleine tot middelgrote klussen is deze variant ideaal, maar ook voor de grotere klussen. Indien je bijvoorbeeld hardnekkig vuil wilt verwijderen, komt de vuilfrees maar al te goed van pas.

Sowieso is het erg fijn dat je bij aanschaf veel accessoires meegeleverd krijgt. Dit geldt voor de eerder genoemde vuilfrees, maar ook voor de terrasreiniger. Met dank aan de terrasreiniger reinig je binnen de kortste keren de stenen in je tuin netjes. Ook is het ideaal dat deze variant over een turbospuitmond beschikt en over een autowasborstel. Met de autowasborstel reinig je snel en veilig je auto.

Tijdens het reinigen geniet je van veel bewegingsvrijheid. Dit komt door de 5 meter lange stroomkabel en door de 8 meter lange hogedrukslang. Deze slang sluit je op de kraan in de tuin aan, waarna je dus een bereik van ruim 8 meter hebt. Ondertussen zit het snoer netjes over de haspel heen gerold, op de momenten dat je het snoer niet nodig hebt.

Bij deze Powerplus hogedrukreiniger kun je van een lange levensduur uitgaan. De motor wordt prima beschermd én de machine beschikt over een automatisch start-stop systeem. Op het moment dat je de trekker van de spuitlans los laat, schakelt de motor zichzelf direct uit. Wel zo duurzaam!

Tijdens het reinigen van een oppervlakte geniet je van veel gemak. Zo zijn de slangen lang genoeg, ligt de spuitlans heerlijk in de hand en komen de wieltjes maar al te goed van pas. Voor het voortbewegen van deze hogedrukreiniger komt ook de handgreep goed van pas. Deze handgreep is ook handig als je deze hogedrukreiniger op wilt bergen.

Powerplus POWXG90500 beste

Het enige wat wij wel jammer vinden, is dat de waterdruk niet regelbaar is. Op het moment dat je kwetsbare oppervlakten wilt reinigen, betekent dit dat je héél voorzichtig moet zijn.

Over het prijskaartje van de Powerplus POWXG90500 zijn we echter wel heel enthousiast. Voor deze fijne hogedrukreiniger van Powerplus betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van slechts 133 euro. Wij hebben weinig hogedrukreinigers gezien met zo’n goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

Deze hogedrukreiniger heeft helaas geen regelbare waterdruk.

Voordelen
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Veelzijdig in te zetten
 • Maximale werkdruk van 170 bar
 • Erg handig in gebruik
 • Met alle toebehoren geleverd
Nadelen
 • Geen regelbare waterdruk
Conclusie

De Powerplus POWXG90500 is de beste koop binnen het aanbod van Powerplus. Deze hogedrukreiniger is veelzijdig in te zetten, is krachtig, is fijn te gebruiken en is van een prima kwaliteit. In combinatie met het voordelige prijskaartje zorgt dit voor een magnifiek totaalplaatje. Een ware aanrader wat ons betreft, deze Powerplus hogedrukreiniger!

Beste accu Powerplus hogedrukreiniger – Powerplus Dual Power POWDPG80621

Gaat je voorkeur uit naar een hogedrukreiniger met onbeperkte bewegingsvrijheid? Ook daarvoor zit je bij Powerplus goed. Dit merk biedt namelijk meerdere hogedrukreinigers aan die op een accu werken. In onze ogen kun je hierbij het beste voor de Powerplus Dual Power POWDPG80621 kiezen. Dit is wat ons betreft de beste accu Powerplus hogedrukreiniger.

Zoals je op de foto kunt zien, is dit een vrij unieke hogedrukreiniger. Dit is namelijk geen reiniger met een grote behuizing en wieltjes, maar het is een compacte reiniger. Een reiniger die je in de hand houdt en waarbij de accu voor de benodigde kracht zorgt.

Powerplus heeft ervoor gekozen om deze hogedrukreiniger van een 20V accu te voorzien. Dankzij deze accu is de machine vrij krachtig; deze accu reiniger levert een maximale werkdruk van 25 bar. In vergelijking met bovenstaande variant is dit uiteraard niks, maar voor een variant op accu is dit meer dan acceptabel. Overigens geeft Powerplus aan dat deze werkdruk ook nog regelbaar is.

Als je met deze hogedrukreiniger aan de slag gaat, geniet je van ongekend veel gemak. Dit is onder meer te danken aan het minieme gewicht van deze hogedrukreiniger. De machine weegt nog geen 4,6 kilogram. Zelfs als je grotere oppervlakten wilt reinigen, doe je dit op een duurzame manier.

Verder geniet je van de fijne handgreep. Deze handgreep is ergonomisch vormgegeven en biedt altijd een aangename houding aan. Hierbij merk je ook direct dat de hogedrukreiniger qua gewicht volledig in balans is. Ondertussen geniet je uiteraard ook van onbeperkte bewegingsvrijheid. Je hebt immers niks van doen met bijvoorbeeld een stroomkabel!

Met deze Powerplus hogedrukreiniger kun je ook van een lange levensduur uitgaan. Dit komt onder meer door de koolborstelloze motor die goed beschermd is. Door deze goede bescherming kunnen vuile deeltjes niet tot in/bij de motor dringen. Wel zo prettig met het oog op de levensduur.

Wat wij ook ideaal vinden, is dat je de nodige accessoires geleverd krijgt. Zo krijg je een 6 meter lange hogedrukslang geleverd, een 2,0Ah 20V accu, een bijbehorende lader en een handige spuitmond. Al deze accessoires zorgen voor nog meer mogelijkheden en gebruiksgemak.

Powerplus Dual Power POWDPG80621 beste

Toen wij naar het prijskaartje van de Powerplus Dual Power POWDPG80621 keken, werden we ook blij. Het is namelijk een feit dat je voor veel accu hogedrukreinigers veel geld moet betalen. Dat valt bij deze variant relatief mee; deze accu hogedrukreiniger kost bij onze partner Bol.com 179,95 euro

Wel moet je even goed rekening houden met de beperkte toepassingsmogelijkheden. Zo is deze hogedrukreiniger niet krachtig genoeg voor de grotere klussen. Ook is het niet mogelijk om je terras op een handige manier te reinigen, aangezien een terrasreiniger ontbreekt.

Verder moet je goed rekening houden met de accu. Op het moment dat de accu leeg is, heb je in principe niks aan deze hogedrukreiniger. Laad de accu daarom tijdig op óf bestel direct een tweede accu. Deze tweede accu kun je bij onze partner Bol.com mee bestellen.

Deze accu hogedrukreiniger is niet voor alle klussen ideaal, bijvoorbeeld niet voor grote klussen of voor het reinigen van een terras.

Voordelen
 • Ligt heerlijk in de hand
 • Onbeperkte bewegingsvrijheid
 • Met accu en lader geleverd
 • Lange levensduur
 • Weegt slechts 4,5 kilogram
 • Werkdruk van 25 bar
Nadelen
 • Beperkte toepassingsmogelijkheden
 • Je moet de accu regelmatig opladen
Conclusie

De Powerplus Dual Power POWDPG80621 is de beste hogedrukreiniger van Powerplus die op accu werkt. Met deze reiniger geniet je van veel gemak, van onbeperkte bewegingsvrijheid en van een lange levensduur. Je krijgt bovendien nagenoeg alle toebehoren meegeleverd en de machine is nog relatief krachtig. Ideaal!

Beste veelzijdige Powerplus hogedrukreiniger – Powerplus POWXG90425

Wil je je auto schoon kunnen maken? Wil je je terras schoon kunnen maken? En wil je ook bijvoorbeeld je fiets, tuinmeubelen en tuingereedschap schoon kunnen spuiten? Dan kun je het beste voor een veelzijdige hogedrukreiniger kiezen. Met een veelzijdige hogedrukreiniger voer je simpelweg veel klussen met de reiniger uit.

Ook in het aanbod van Powerplus zijn meerdere veelzijdige hogedrukreinigers te vinden. Als je voor de beste koop wilt gaan, raden wij je de Powerplus POWXG90425 aan. Naar onze mening is dit de beste veelzijdige Powerplus hogedrukreiniger.

Dit is onder meer te danken aan de immense kracht van 2500 Watt. Doordat de motor zoveel kracht levert, heb je een maximale werkdruk van 195 bar tot je beschikking. Dít zorgt ervoor dat je echt alle mogelijke klussen uitvoert.

Verder is dit ook te danken aan de vele meegeleverde accessoires. Bij aanschaf krijg je bijvoorbeeld een regelbare spuitlans en een turbolans geleverd. Tevens is het mogelijk om de lans te verlengen, zodat je een stuk aangenamer kunt werken. Om het nóg mooier te maken, krijg je ook nog een terrasreiniger meegeleverd.

Het ontwerp van deze hogedrukreiniger vinden wij ook erg handig. De handgreep zorgt voor een gemakkelijke verplaatsing in combinatie met de stevige wieltjes. Deze stevige wieltjes doen zelfs op bijvoorbeeld gras hun werk prima.

Powerplus heeft deze hogedrukreiniger van een 8 meter lange hogedrukslang voorzien. Doordat deze slang zo lang is, maak je op een fijne en handige manier gebruik van de hogedrukreiniger. Je bent in ieder geval niet gebonden aan een kleiner bereik, zoals bij veel andere hogedrukreinigers wel het geval is.

Heb je met veel plezier gebruik gemaakt van deze Powerplus hogedrukreiniger? Dan gaat het genieten nog even verder. Je kunt de hogedrukslang namelijk met de haspel makkelijk oprollen, waarna je de spuitlans in de spuithouder kunt ‘hangen’. Dit allemaal zorgt ervoor dat je deze hogedrukreiniger relatief makkelijk op kunt bergen.

Powerplus POWXG90425 beste

Heb je nu al interesse in deze beste veelzijdige Powerplus hogedrukreiniger? Houd dan goed rekening met het prijskaartje. Bij onze partner Bol.com betaal je voor deze variant namelijk een bedrag van 289 euro. Dit vinden wij relatief prijzig, zeker als je het met de andere varianten van Powerplus vergelijkt.

Deze Powerplus hogedrukreiniger is relatief prijzig; ongeveer 290 euro.

Voordelen
 • Met veel toebehoren geleverd
 • Vermogen van 2500 Watt
 • Maximale werkdruk van 195 bar
 • Inclusief 8 meter lange hogedrukslang
 • Erg fijn te bedienen
 • Inclusief haspel
Nadelen
 • Niet goedkoop
Conclusie

De Powerplus POWXG90425 is de beste veelzijdige hogedrukreiniger van Powerplus. Met deze hogedrukreiniger voer je in en rondom je tuin echt elke mogelijke klus uit. Met dank aan de vele accessoires, de immense kracht en de betrouwbaarheid. Houd alleen rekening met het iets forser prijskaartje.

Beste krachtige Powerplus hogedrukreiniger – Powerplus POWXG90430

Wil je met je nieuwe hogedrukreiniger veel zware en grote klussen uit kunnen voeren? En wil je hierbij ook nog van veel gemak verzekerd zijn? Dan kun je wat ons betreft het beste kiezen voor deze Powerplus POWXG90430. Wij zijn van mening dat dit de beste krachtige Powerplus hogedrukreiniger is.

Waarom wij dit vinden? Dit is onder meer te danken aan het vermogen van 3100 Watt. Doordat deze hogedrukreiniger zó krachtig is, voer je echt elke klus snel en gemakkelijk naar wens uit. Dit is ook te danken aan de maximale werkdruk van 190 bar en de waterdoorvoercapaciteit van 660 liter per uur. Deze doorvoercapaciteit is echt indrukwekkend te noemen.

Bovendien geniet je met deze hogedrukreiniger van veel gemak. Dit is onder meer te danken aan het handige en unieke design van deze hogedrukreiniger. Zoals je op de foto al kunt zien, is het niet een ‘normaal’ design. De hogedrukreiniger is min of meer op een onderstel geplaatst, waardoor je ‘m gemakkelijk kunt verplaatsen.

De grote wielen en handgreep zorgen hierbij voor de perfecte controle. Aan de reiniger heeft Powerplus een 10 meter lange slang gekoppeld. Door deze slang geniet je in je tuin van de nodige bewegingsvrijheid. Ongeacht welke klus je uit wilt voeren, is dat met déze hogedrukreiniger van Powerplus probleemloos mogelijk.

Wat wij echt heel fijn vinden, is de spuitlans. Deze spuitlans is vrij lang, kun je snel voorzien van een accessoire en ligt heerlijk in de hand. Zodra je de trekker van de spuitlans los laat, stopt de motor ook direct met draaien. Dit komt uiteraard de levensduur van de motor ten goede.

Toen wij deze hogedrukreiniger uit mochten proberen, viel het geluidsniveau ons direct op. Deze hogedrukreiniger maakt niet overdreven veel lawaai, terwijl de reiniger dus wel echt krachtig is. Al met al geniet je tijdens het reinigen van veel gemak en van de nodige mogelijkheden.

Dat deze hogedrukreiniger zo krachtig is, is ook terug te zien aan het prijskaartje. Bij onze partner Bol.com betaal je voor deze hogedrukreiniger namelijk een bedrag van 339 euro. Dit is vrij veel geld, maar je krijgt wel veel waar voor je geld.

Powerplus POWXG90430 beste

Verder moet je even goed rekening houden met gewicht van deze hogedrukreiniger. De reiniger is nogal zwaar, waardoor je ‘m moeilijk kunt verplaatsen. Ook met het opbergen is dit een belangrijk aandachtspunt. Het gewicht van in totaal 30 kilogram hadden wij liever iets minder gezien.

Deze hogedrukreiniger is vrij zwaar; het gewicht van 30 kilogram is niet altijd even praktisch.

Voordelen
 • Erg fijn te bedienen
 • Maximale werkdruk van 190 bar
 • 660 liter doorvoercapaciteit per uur
 • Op een handig onderstel
 • Met veel toebehoren geleverd
 • Relatief geluidsstil
Nadelen
 • Weegt 30 kilogram
 • Vrij duur
Conclusie

De Powerplus POWXG90430 is wat ons betreft de beste krachtige Powerplus hogedrukreiniger. Als je voor deze hogedrukreiniger kiest, kies je voor pure kracht. Dit blijkt uit het vermogen (3100 Watt), de maximale werkdruk (190 bar) en de doorvoercapaciteit (660 liter per uur). Verder is deze hogedrukreiniger fijn te bedienen en geniet je van veel handige extra’s en accessoires.

Beste goedkope Powerplus hogedrukreiniger – Powerplus POWXG90400

Ben je niet meer tevreden met je huidige hogedrukreiniger? Of wil je voor het eerst een hogedrukreiniger kopen? Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je het liefste zo min mogelijk geld aan je nieuwe reiniger uit wilt geven. Mocht dat het geval zijn, zit je bij Powerplus in ieder geval goed. Je kunt binnen het aanbod van Powerplus namelijk uit meerdere voordelige varianten kiezen.

Maar, wat is dan de beste variant waar je niet al te veel geld aan uit hoeft te geven? In onze ogen is de keuze voor de Powerplus POWX90400 in dat geval een hele logische keuze. Dit is volgens onze test namelijk de beste goedkope hogedrukreiniger van Powerplus.

Wat je voor deze hogedrukreiniger moet betalen? Bij onze partner Bol.com kost deze hogedrukreiniger slechts 72,69 euro. Door net iets meer dan 7 tientjes uit te geven, ben je al de trotse eigenaar van een prima hogedrukreiniger.

Dit is overigens niet alleen de beste goedkope Powerplus hogedrukreiniger, maar ook de beste compacte hogedrukreiniger. Zoals je op de foto al kunt zien, is deze machine bijzonder compact uitgevoerd. Zo heeft deze reiniger geen wieltjes, maar wel een handige handgreep. Met deze handgreep verplaats je deze hogedrukreiniger moeiteloos. Het minieme gewicht maakt dit des te makkelijker.

Deze machine levert een vermogen van 1200 Watt. Dit resulteert in een maximale werkdruk van 100 bar en een doorvoercapaciteit van 390 liter per uur. Dit zijn niet de meest indrukwekkende specificaties, maar voor de meeste klussen is dit meer dan prima. Zeker als je kleinere klussen uit wilt voeren, is dit echt een prima hogedrukreiniger.

Bij het fabriceren van deze reiniger heeft Powerplus voor de juiste materialen en onderdelen gekozen. Zo is de motor goed beschermd, waardoor je van een langere levensduur geniet. Tijdens deze lange levensduur geniet je van het hoogwaardige aluminium waar het pomphuis van vervaardigd is.

Wil je deze hogedrukreiniger op een makkelijke manier opbergen? Dat is mogelijk dankzij de compacte afmetingen en door enkele handige extra’s. Zo is deze hogedrukreiniger van 2 handige houders voorzien. Zowel de kabel als de slang kun je hierdoor op een handige manier opbergen.

Powerplus POWXG90400 beste

Nu we het toch over deze slang hebben; deze is naar onze mening net iets te kort. Powerplus heeft namelijk gekozen voor een hogedrukslang van slechts 3 meter lang. In onze ogen had dit wel iets langer mogen/moeten zijn, aangezien de bewegingsvrijheid hiermee relatief beperkt wordt.

Verder moet je goed beseffen dat dit geen hele krachtige hogedrukreiniger is. Als je grote of grondige reinigingsklussen uit wilt voeren, is dit niet de meest geschikte optie voor je. Wil je echter kleinere klussen in en rondom je tuin uitvoeren? Dan is dit een ware aanrader, onder meer vanwege de compacte afmetingen en het interessante prijskaartje.

Bij aanschaf krijg je niet heel veel accessoires meegeleverd. Je krijgt alleen een extra spuitlans meegeleverd, waarmee je de waterdruk naar wens in kunt stellen. Je krijgt echter géén terrasreiniger en dergelijke meegeleverd.

De hogedrukslang is slechts 3 meter; dit doet de bewegingsvrijheid geen goeds.

Voordelen
 • Erg voordelig geprijsd
 • Zeer compact uitgevoerd
 • Weegt slechts 5 kilogram
 • Lange levensduur
 • Ideaal voor de kleinere klussen
 • Handig te verplaatsen
Nadelen
 • Geen terrasreiniger
 • Hogedrukslang is slechts 3 meter
 • Niet voor de grotere klussen geschikt
Conclusie

De Powerplus POWX90400 is met afstand de beste goedkope Powerplus hogedrukreiniger. Je betaalt net iets meer dan 7 tientjes, waarbij je echt veel waar voor je geld krijgt. Deze hogedrukreiniger is voor de kleinere klussen ideaal, is handig in gebruik en is ook nog eens van een prima kwaliteit.

Koopgids

Ben je naarstig op zoek naar een nieuwe hogedrukreiniger? En geef je bij voorkeur niet al te veel geld aan je nieuwe hogedrukreiniger uit? Dan is de kans groot dat je bij het merk Powerplus uitkomt. Het aanbod van dit merk is interessant, terwijl de prijskaartjes óók interessant zijn.

Een terechte vraag hierbij is wel wat nou voor jóu de beste Powerplus hogedrukreiniger is. Om je met het antwoord op deze vraag te helpen, hebben wij deze koopgids opgesteld. In deze koopgids bespreken wij de belangrijkste aandachtspunten van een Powerplus hogedrukreiniger.

Soort hogedrukreiniger

Ten eerste zou je goed naar het soort hogedrukreiniger moeten kijken. Gaat je voorkeur uit naar een variant die op netstroom werkt? Of heb je toch liever een variant die op accu werkt? Beide varianten komen veelvuldig in het aanbod van Powerplus voor.

Wat voor jou de beste keuze is, hangt vooral van je eigen voorkeuren af. Wil je van onbeperkte bewegingsvrijheid genieten? Dan is een variant op accu de beste keuze. Wil je van brute kracht genieten? Dan is een variant op netstroom de beste keuze voor je.

Soort Powerplus hogedrukreiniger

Welke klussen wil je uitvoeren?

Wij raden je ook aan om goed na te denken over de klussen die je uit wilt voeren? Gaat het hierbij om grote en grondige reinigingsklussen? Kies dan voor een hogedrukreiniger met een hoge maximale werkdruk. Wil je vooral de kleinere klussen uit kunnen voeren? Dan hoeft de machine niet al te krachtig te zijn.

Specificaties

Bij het uitkiezen van een hogedrukreiniger zou je goed naar de specificaties moeten kijken. Let bijvoorbeeld heel goed op de maximale werkdruk, het vermogen van de motor en de doorvoercapaciteit. Zowel de werkdruk als de doorvoercapaciteit moeten zo hoog mogelijk zijn, indien je grotere klussen uit wilt voeren.

Handige functies

Veel hogedrukreinigers van Powerplus zijn van handige functies voorzien. Je kunt hierbij denken aan een handige handgreep, handige wieltjes en een handige haspel. Ook is het fijn als de hogedrukreiniger handige houders heeft voor de spuitlans.

Kijk verder goed naar een eventueel automatisch start-stop systeem, een waterfilter, een regelbare waterdruk en de hogedrukslang. Hoe lang is de hogedrukslang precies? En wat is de exacte lengte van de stroomkabel? Beide kabels moeten bij voorkeur zo lang mogelijk zijn; daarmee geniet je alsnog van de nodige bewegingsvrijheid.

Meegeleverde accessoires

Check heel goed welke accessoires je standaard meegeleverd krijgt. Bij veel Powerplus hogedrukreinigers krijg je de nodige accessoires meegeleverd, maar dit is niet bij alle varianten het geval.

Een terrasreiniger, regelbare spuitmond en verlengstuk zijn toch wel heel erg handig. Kies je voor een variant die op accu werkt? Check dan goed hoeveel accu’s je meegeleverd krijgt.

Meegeleverde accessoires Powerplus hogedrukreiniger

Prijs-kwaliteitsverhouding

Bij een Powerplus hogedrukreiniger hoef je in principe niet op de kwaliteit te letten. Dit merk levert namelijk kwaliteit en zorgt voor een lange levensduur van de machines.

Daarentegen raden wij je wel aan om goed naar het prijskaartje te kijken. De prijskaartjes van bovenstaande varianten variëren bijvoorbeeld al van 70 tot 340 euro. Bepaal daarom goed voor jezelf hoeveel geld je uit wilt geven.

Slotwoord

Kunnen wij de aanschaf van een Powerplus hogedrukreiniger aanraden? Ja, zonder enige twijfel. Een Powerplus hogedrukreiniger biedt een prima prijs-kwaliteitsverhouding, biedt veel mogelijkheden en levert veel gemak op. Dat is zéker het geval als je voor één van bovenstaande varianten kiest.

Heb je over één van bovenstaande varianten nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact op met de klantenservice van onze partners. Wij wensen je graag alvast veel plezier met je nieuwe Powerplus hogedrukreiniger.

Tresna.nl
Logo