Beste gereedschapsgordel

Voor elke professional en doe-het-zelver is goed gereedschap van essentieel belang. Als je het juiste gereedschap tot je beschikking hebt, kun je snel, nauwkeurig en veilig werken. Dat zijn ook precies voordelen waar je van kunt genieten als je kiest voor een gereedschapsgordel. In dit artikel laten we je graag kennis maken met de beste gereedschapsgordels van dit moment!

Onze top 5 gereedschapsgordels

Afbeelding

Product


Raaco Gereedschapsgordel - Scheurbestendig Polyester

Onze beste koop!

Raaco Gereedschapsgordel - Scheurbestendig Polyester

Beste koop gereedschapsgordel

of

Eltee CALD Gereedschapsgordel leer 7-vaks

Eltee CALD Gereedschapsgordel leer 7-vaks

Beste leren gereedschapsgordel

of

ToolPack Gereedschapsgordel - Gereedschapstas - 8 Vakken

ToolPack Gereedschapsgordel – 8 vakken

Beste compacte gereedschapsgordel

of

Stanley STST1-80113 Dubbele Gereedschapsgordel

Stanley STST1-80113 Dubbele Gereedschapsgordel

Beste uitgebreide gereedschapsgordel

of

Toolpack Dubbele buidel gereedschapsriem Hobby leer 366.020

Toolpack Dubbele buidel gereedschapsriem Hobby leer 366.020

Beste voordelige gereedschapsgordel

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Raaco Gereedschapsgordel - Scheurbestendig Polyester

Beste koop gereedschapsgordel

Raaco Gereedschapsgordel - Scheurbestendig Polyester

of

Eltee CALD Gereedschapsgordel leer 7-vaks

Beste leren gereedschapsgordel

Eltee CALD Gereedschapsgordel leer 7-vaks

of

ToolPack Gereedschapsgordel - Gereedschapstas - 8 Vakken

Beste compacte gereedschapsgordel

ToolPack Gereedschapsgordel - Gereedschapstas - 8 Vakken

of

Stanley STST1-80113 Dubbele Gereedschapsgordel

Beste uitgebreide gereedschapsgordel

Stanley STST1-80113 Dubbele Gereedschapsgordel

of

Toolpack Dubbele buidel gereedschapsriem Hobby leer 366.020

Beste voordelige gereedschapsgordel

Toolpack Dubbele buidel gereedschapsriem Hobby leer 366.020

of

Voor- en nadelen van gereedschapsgordels

Ga je binnenkort aan een leuke klus in of rondom jouw huis beginnen? Of ben je mogelijk als professional actief? In beide gevallen is het aan te raden om te investeren in goed gereedschap. Een dergelijke investering verdien je namelijk altijd op lange termijn weer terug.

Is dat ook het geval bij een gereedschapsgordel? Ja, dat is zeker het geval bij een gereedschapsgordel. Als we het over essentieel gereedschap hebben, denk je mogelijk niet direct aan een dergelijke gordel. Wij kunnen je echter verklappen dat meer en meer doe-het-zelvers en professionals voor een dergelijke gordel kiezen. Waarom? Dat heeft te maken met enkele voordelen.

Een belangrijk voordeel is terug te vinden in het gemak. Als je met een gereedschapsgordel werkt, heb je eigenlijk al het gereedschap direct tot je beschikking. Je hoeft hierdoor niet continu heen en weer te lopen. Nee, je hoeft alleen maar jouw hand naar je gordel te doen en het gewenste gereedschapsstuk erbij te pakken.

Daarnaast is het ook nog een feit dat je met een veiligheidsgordel veilig kunt werken. Dat is zeker het geval als je bijvoorbeeld op een ladder staat te werken. Door de gereedschapsgordel om te doen, heb je het benodigde gereedschap direct bij de hand. Je hoeft hierdoor niet moeilijk op gevaarlijk op de ladder te gaan doen.

Ook is het een feit dat je met een gereedschapsgordel sneller kunt werken. Je hebt het gereedschap altijd bij de hand, waardoor je niet heen en weer hoeft te lopen. Ook hoef je geen zware trolley of koffer met je mee te zeulen; snelheid, gemak en veiligheid zijn dus in de basis de belangrijkste voordelen van een dergelijke gordel.

Heb je nu al interesse om een nieuwe gereedschapsgordel aan te schaffen? Dan moet je wel goed rekening houden met enkele aandachtspunten. Zo moet je goed rekening houden met het gewicht dat je om je middel heen gaat hangen. Zeker als je bijvoorbeeld een zware hamer aan de gordel hangt, kun je aan het begin ietwat last van je lichaam krijgen. Jouw lichaam went hier echter al snel aan!

Daarnaast moet je ook rekening houden met het feit dat een gereedschapsgordel kan gaan irriteren. Dat is het geval als je een slechte gordel koopt of als je de gordel verkeerd om doet. Om dit te voorkomen, hebben wij dit artikel opgesteld.

In dit artikel geven wij namelijk aan wat de beste gereedschapsgordels zijn. Wij hebben onze persoonlijke top 5 samengesteld, waarbij we gordels uit allerlei prijsklassen geselecteerd hebben. Door voor één van deze gordels te kiezen, kun je dus van de hierboven genoemde voordelen gaan profiteren.

Ook vind je aan het einde van dit artikel nog een koopgids. In deze koopgids bespreken wij wat de belangrijkste criteria van een dergelijke gordel zijn. Ook geven we nog aan hoe je een dergelijke gordel op de juiste manier om kunt doen. Dit artikel trappen we nu graag af met een review over de beste koop van dit moment!

Beste koop – Raaco Gereedschapsgordel - Scheurbestendig Polyester

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, geniet je met een gereedschapsgordel van meerdere voordelen. Om van deze voordelen te kunnen genieten, moet je wel een geschikte gordel zien te vinden. Dat kan vrij lastig zijn, aangezien het aanbod vrij divers is.

Wij hebben het uitgebreide aanbod aan een keuring onderworpen, waarbij ons oog al snel op de Raaco Gereedschapsgordel - Scheurbestendig Polyester viel. Uit onze test bleek uiteindelijk dat dit de beste gereedschapsgordel van dit moment is!

Waarom wij zo te spreken zijn over deze gordel? Dat komt onder meer door de kwaliteit van de gordel. Het merk Raaco heeft namelijk gekozen voor kunststof polyester. Dit materiaal is niet alleen weersbestendig, maar is ook nog een scheurbestendig. Ook als je zwaar gereedschap in deze gordel plaatst/hangt, hoef je niet bang te zijn voor scheuren in het materiaal. Je geniet dus van een lange levensduur.

Daarbij geniet je ook van het nodige gemak. Dit gemak is onder meer te danken aan de vele vakken van deze gereedschapsgordel. Zoals je op de foto al kunt zien, biedt de gordel voldoende mogelijkheid om tal van gereedschappen mee te nemen. Sommige vakken zijn ook speciaal voor bepaalde gereedschappen ontwikkeld, zoals je onder meer aan de schroevendraaiers kunt zien.

Door de verschillende vakken neem je bovendien vrij veel gereedschap met je mee. Handig als je bijvoorbeeld op een ladder een klus uit moet voeren of als je niet continu heen en weer naar bijvoorbeeld jouw gereedschapskoffer wilt lopen. Met dank aan deze Raaco gereedschapsgordel werk je snel, veilig én aangenaam!

Een ander voordeel is terug te vinden in de verstelbaarheid van deze gereedschapsgordel. Je kunt de gordel probleemloos op de gewenste afmetingen verstellen, waardoor de gordel altijd perfect om jouw middel heen komt te zitten. Ook dit draagt bij aan het gemak waarmee je kunt werken.

Indien je deze gereedschapsgordel gaat gebruiken, geniet je ook nog eens van 2 jaar garantie. Nadat je de gordel gekocht hebt, kun je deze dus met een gerust hart gaan gebruiken. Gezien de kwaliteit van de gordel is de kans overigens klein dat je binnen 2 jaar al met mankementen te maken krijgt.

Raaco gereedschapsgordel

Brengt deze gereedschapsgordel ook nog nadelen met zich mee? Nou, je moet wel rekening houden met de vrij forse afmetingen van de gordel. De gordel is vrij dik (zeker als je ‘m volledig vult), waardoor de gordel vrij ver van je middel af hangt.

Ook moet je rekening houden met een relatief forse investering. Voor deze gordel betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van ongeveer 42 euro. In onze ogen staat dit bedrag in verhouding tot de uitmuntende kwaliteit!

De gordel is vrij dik; zeker als je ‘m volledig met verschillende gereedschappen vult.

Voordelen
 • Zeer handig
 • Veel vakken
 • Prima te verstellen
 • Hoogwaardig materiaal
Nadelen
 • Niet de goedkoopste
 • Kan vrij dik worden
Conclusie

De Raaco Gereedschapsgordel - Scheurbestendig Polyester is naar onze mening de beste gereedschapsgordel van dit moment. Eigenlijk klopt alles aan deze variant: de makkelijke verstelling, de kwaliteit, de hoeveelheid vakken en de twee jaar garantie. Indien je bereid bent om iets meer dan 40 euro te investeren, is dit de beste gereedschapsgordel waar je voor kunt kiezen!

Bekijk prijzen van de Raaco Gereedschapsgordel - Scheurbestendig Polyester bij verschillende winkels:

Beste leren gereedschapsgordel – Eltee CALD Gereedschapsgordel leer 7-vaks

In het aanbod van gereedschapsgordels kom je verschillende materialen tegen. Zo kun je kiezen voor kunststof polyester en voor leer. Bij vrij veel gordels heeft de fabrikant voor leer gekozen, waardoor wij op zoek zijn gegaan naar de beste leren gereedschapsgordel.

Al snel bleek dat deze Eltee CALD Gereedschapsgordel leer 7-vaks aan al onze verwachting voldoet. Deze gordel ziet er niet alleen subliem uit, maar is ook van een ongekend hoge kwaliteit. Die combinatie zorgt er voor dat wij deze gordel aan elke doe-het-zelver en professional aan kunnen raden.

Zoals je op de foto al kunt zien, vertoont deze gordel veel overeenkomsten met een normale riem. Deze gordel heeft namelijk een vergelijkbare verstelmogelijkheid, waardoor je de gordel perfect aan kunt laten sluiten op jouw middel.

Door de vakken aan de voorkant kun je bovendien tal van gereedschappen meenemen. Zowel aan de linkervoorzijde als aan de rechtervoorzijde heb je meerdere vakken tot je beschikking. Om het helemaal af te maken, vind je precies in het midden ook nog een klein vakje.

Bovendien ben je in staat om een hamer aan deze gordel op te hangen. Hoe je dat kunt doen? Nou, je ziet aan de linkerkant op de foto een zilveren plaatje. Dit plaatje kent een bepaalde vorm waar je jouw hamer aan op kunt hangen. Deze hamerhouder kun je overigens zowel links als rechts gebruiken; het is aan jou om te bepalen aan welke kant je de hamer het liefste hebt hangen.

Verder is het goed om te weten dat alle vakken van leder vervaardigd zijn. Deze vakken zijn hierdoor stevig, hebben een lange levensduur en blijven lang mooi. Dit is dan ook één van de belangrijkste redenen waarom dit volgens ons de beste gereedschapsgordel van leer is.

Wij zijn er echt van overtuigd dat ook jij veel plezier aan deze gereedschapsgordel gaat beleven. Voordat het zover is, moet je wel eerst de gordel nog aanschaffen. Daarmee komen we direct bij het eerste nadeel van deze gordel uit: het prijskaartje.

Bij onze partner Bol.com betaal je namelijk een bedrag van 118,95 euro voor deze gereedschapsgordel. Is dat veel geld? Ja, dat is zeker het geval. Voldoet deze gereedschapsgordel echter aan alle wensen? Ja, ook dat is het geval. Mede daarom kunnen wij je de aanschaf van deze leren gereedschapsgordel van harte aanraden!

De gordel is vrij prijzig te noemen; ongeveer 119 euro.

Voordelen
 • Prachtig design
 • Zeer hoogwaardig leder
 • Heeft veel vakken
 • Inclusief handige hamerhouder
 • Makkelijk te verstellen
Nadelen
 • Vrij prijzig
Conclusie

De Eltee CALD Gereedschapsgordel leer 7-vaks is volgens ons de beste leren gereedschapsgordel. Deze gordel kent meerdere vakken, is van hoogwaardig leer vervaardigd en is makkelijk te verstellen. Eigenlijk zijn dat alle pluspunten waar een goede gereedschapsgordel aan zou moeten voldoen. Het enige waar je rekening mee moet houden, is het vrij forse prijskaartje. In onze ogen is deze gordel echter elke cent dubbel en dwars waard.

Beste compacte gereedschapsgordel – ToolPack Gereedschapsgordel – 8 vakken

Bij het vergelijken van gereedschapsgordels is het advies om op meerdere criteria te letten. Zo moet je goed naar het materiaal kijken, goed naar het prijskaartje kijken en goed naar de afmetingen van de gordel.

Wil jij graag een compacte gordel hebben? Dan is het aan te raden om te kiezen voor de ToolPack Gereedschapsgordel – 8 vakken. Tijdens onze test bleek namelijk dat deze gordel aan alle verwachtingen voldoet én dat de gordel zeer compact uitgevoerd is. Dit is volgens ons dan ook met afstand de beste compacte gereedschapsgordel.

Zoals je op de foto kunt zien, kun je deze gereedschapsgordel aan de voorzijde van je lichaam hangen. Je kunt ‘m in het midden van je middel hangen, maar je kunt ‘m ook naar links of naar rechts toe dragen.

Dankzij de handige verstelriem kun je de gordel in ieder geval altijd op de juiste manier om doen. Je voorkomt hiermee dat de gordel afzakt of dat de gordel juist jouw lichaam afknelt.

Een absoluut voordeel is terug te vinden in de compacte afmetingen. ToolPack heet het voor elkaar gekregen om tal van vakken te creëren, terwijl deze vakken niet super veel ruimte in beslag nemen. Je bent hierdoor in staat om veel soorten gereedschappen mee te nemen in deze compacte gereedschapsgordel. In totaal telt deze gordel 8 verschillende vakken!

Ook heeft ToolPack wat ons betreft de juiste keuzes gemaakt voor het materiaal. Men heeft namelijk gekozen voor extra sterk 600D polyester.

Dit materiaal is weersbestendig, is zeer stevig en kan niet scheuren. Zeker met het oog op de lange termijn kun je optimaal genieten van deze beste compacte gereedschapsgordel.

Tot slot willen wij je ook graag nog op het uitmuntende prijskaartje wijzen. Bij onze partner Bol.com betaal je namelijk slechts 17,36 euro voor deze gordel. Voor dat lage bedrag krijg je heel veel waar voor je geld, zoals je hierboven al hebt kunnen lezen!

Beste compacte gereedschapsgordel toolpack

Het is echter wel een nadeel dat je geen grote gereedschappen mee kunt nemen. Als je bijvoorbeeld een dikke rolmaat hebt, is het lastig om die mee te nemen in deze gordel. Wel kun je jouw hamer aan de handige lus ophangen, maar de hamer kan dan wel continu tegen jouw benen aankomen.

Deze gereedschapsgordel is niet ideaal voor grotere gereedschappen.

Voordelen
 • Geweldig geprijsd
 • Zeer compact uitgevoerd
 • 8 vakken
 • Prima kwaliteit
 • Verstelbare riem
Nadelen
 • Niet geschikt voor grotere gereedschappen
Conclusie

De ToolPack Gereedschapsgordel – 8 vakken is wat ons betreft de beste compacte gereedschapsgordel. Deze gordel is compact uitgevoerd, waardoor je geen grote gereedschappen mee kunt nemen. Je hebt echter wel de beschikking over maar liefst 8 vakken, de gordel is voordelig en de gordel is van de gewenste kwaliteit. Al met al een ware aanrader!

Beste uitgebreide gereedschapsgordel – Stanley STST1-80113 Dubbele Gereedschapsgordel

Is de hierboven beschreven compacte gereedschapsgordel veel te klein voor jou? Gaat jouw voorkeur meer uit naar een uitgebreide gereedschapsgordel waarin je veel soorten gereedschap kunt stoppen? In dat geval ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Tijdens onze uitgebreide test hebben wij namelijk ook meerdere uitgebreide gereedschapsgordels gevonden. Die gordels hebben wij aan een keuring onderworpen, waarna wij uiteindelijk deze variant van Stanley als winnaar uit hebben geroepen. De Stanley STST1-80113 Dubbele Gereedschapsgordel is volgens ons de beste uitgebreide gereedschapsgordel.

Zoals je op de foto al kunt zien, betreft dit een zogeheten dubbele gereedschapsgordel. Dit betekent dat je zowel aan de linker- als aan de rechtervoorzijde tal van gereedschap kunt meenemen. Bovendien heb je aan beide zijden meerdere vakken tot je beschikking, waardoor je echt veel gereedschappen mee kunt nemen.

Volgens Stanley zelf telt deze gordel 6 grote vakken, 4 kleine vakken, een handige meetbandhouder en twee hamerhouders. Met name over die hamerhouders zijn wij zéér te spreken; je treft die niet bij veel gordels op deze manier aan.

Verder vinden wij het ook super dat deze gordel van leer vervaardigd is. Dit brengt niet alleen een fraaie uitstraling met zich mee, maar biedt ook de gewenste stevigheid aan. Zeker als je alle vakken met gereedschap vult, gaat de gordel vrij veel wegen. Het leer is daar echter tegen bestand en is overigens ook nog makkelijk te reinigen.

Tevens vind je op deze riem ook nog meerdere klinknagels terug. Deze klinknagels dragen ook bij aan de stevigheid en beschermen ook jouw kleding. Ondertussen zorgen deze klinknagels ook voor een verlenging van de levensduur; je krijgt overigens standaard 2 jaar garantie op deze gereedschapsgordel.

Stanley beste uitgebreide

Bij een gereedschapsgordel is het ook wenselijk dat je deze op maat kunt maken. Nou, ook daar heeft Stanley voor gezorgd. Met een handig systeem kun je de riem van deze gordel verstellen, zodat de gordel altijd perfect om jouw middel heen zit. De gordel zakt niet af en de gordel knelt ook zeker jouw middel niet af; ideaal!

Al met al zijn wij zeer te spreken over deze beste uitgebreide gereedschapsgordel. Dat wordt nog verder versterkt als we naar het prijskaartje kijken. Voor deze gordel betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van slechts 34,95 euro. Voor dat bedrag krijg je dus een uitgebreide, ruime en hoogwaardige gereedschapsgordel geleverd.

Het enige waar je rekening mee moet houden, is met het gewicht van de gordel. Als je gebruik van alle vakken en beide hamerhouders maakt, wordt de gordel eigenlijk te zwaar. Dit merk je niet alleen aan het gewicht dat aan je middel hangt, maar merk je ook aan het leder. Dit leder kan na verloop van tijd door een te hoog gewicht gaan scheuren. Houd daar goed rekening mee!

Het leder kan na een tijdje gaan scheuren indien je continu zware gereedschappen in de gordel draagt.

Voordelen
 • Geweldige vormgeving
 • Veel verschillende zakken
 • Maar liefst twee hamerhouders
 • Makkelijk te verstellen
 • Zeer scherp geprijsd
Nadelen
 • Kan te zwaar worden
Conclusie

De Stanley STST1-80113 Dubbele Gereedschapsgordel is naar onze mening de beste uitgebreide gereedschapsgordel. Voor deze gordel betaal je relatief gezien weinig geld, terwijl je onwijs veel ruimte tot je beschikking krijgt. Met deze gordel kun je echt al het gewenste gereedschap meenemen. Bovendien verstel je de gordel makkelijk en heeft de gordel ook nog twee hamerhouders!

Bekijk prijzen van de Stanley STST1-80113 Dubbele Gereedschapsgordel bij verschillende winkels:

Beste voordelige gereedschapsgordel – Toolpack Dubbele buidel gereedschapsriem Hobby leer 366.020

In dit artikel heb je al kennis kunnen maken met enkele veelbelovende gereedschapsgordels. Veel van deze gordels kosten echter wel al snel meer dan 30 euro, terwijl je voor één van bovengenoemde gordels zelfs meer dan 100 euro moet betalen.

Wil jij liever niet zoveel geld aan een goede gereedschapsgordel uitgeven? Dan willen wij je graag wijzen op deze Toolpack Dubbele buidel gereedschapsriem Hobby leer 366.020. Dit is volgens ons namelijk de beste voordelige gereedschapsgordel.

Wat je voor deze gordel moet betalen? Je moet niet schrikken, maar bij onze partner Bol.com betaal je hier slechts 22,75 euro voor. Voor dat lage bedrag krijg je deze uitgebreide, hoogwaardige én kwalitatieve gordel geleverd. Een gordel waar je zeker jarenlang veel plezier aan gaat beleven.

Dit betreft een dubbele gereedschapsgordel, waardoor de gordel dus twee buidels heeft. In beide buidels vind je meerdere vakken en een handige hamerhouder terug. Je kunt dus tal van soorten gereedschappen meenemen, inclusief twee gordels.

Bovendien kun je er zeker van zijn dat deze gordel zeer stevig is. Het merk ToolPack heeft bij deze gordel namelijk gekozen voor hoogwaardig leer. Dit leer heeft een lichtbruine kleur en is bovenal zeer stevig. 

Die stevigheid wordt ook nog versterkt door de aanwezigheid van meerdere klinknagels. Met dank aan de klinknagels hoef je zeker niet bang te zijn dat deze gordel gaat scheuren.

Kun je deze gordel ook nog volledig op jouw middel afstemmen? Ja, ook dat is het geval. Deze gordel heeft namelijk een verstelbare riem die je naar wens in kunt stellen. Je voorkomt hiermee dat de gordel af gaat zakken of dat de gordel eigenlijk te strak om jouw middel heen zit.

Al met al kunnen wij deze voordelige gereedschapsgordel van harte aanraden. Indien je interesse in deze gordel hebt, moet je wel goed met een nadeel rekening houden. Deze gordel is niet geschikt om grote of zware gereedschappen te dragen. De meeste vakken zijn namelijk relatief klein uitgevoerd; houd hier rekening mee bij het uitkiezen van bepaalde soorten gereedschap.

Deze gordel is niet specifiek geschikt voor grote/zware gereedschappen.

Voordelen
 • Zeer voordelig geprijsd
 • Prima kwaliteit
 • Veel vakken
 • Verstelbare riem
Nadelen
 • Niet geschikt voor zware gereedschappen
Conclusie

De Toolpack Dubbele buidel gereedschapsriem Hobby leer 366.020 is naar onze mening de beste voordelige gereedschapsgordel. Voor deze gordel betaal je 22,75 euro, waarbij je echt heel veel waar voor je geld krijgt. Zo is deze gordel uitgebreid, is de gordel vrij stevig en is de gordel ook nog eens perfect te verstellen. Mede vanwege deze voordelen kunnen wij deze voordelige gereedschapsgordel van harte aanraden!

Bekijk prijzen van de Toolpack Dubbele buidel gereedschapsriem Hobby leer 366.020 bij verschillende winkels:

Koopgids

Naar welk van bovengenoemde varianten gaat op dit moment jouw voorkeur uit? Wij kunnen het ons goed voorstellen als je het lastig vindt om dat direct aan te geven. Het is sowieso een feit dat het lastig kan zijn om de verschillende gordels goed met elkaar te vergelijken.

Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij deze koopgids opgesteld. In deze koopgids bespreken wij de belangrijkste criteria van een gereedschapsgordel. Als je goed op die criteria weet te letten, kun je uiteindelijk de gordel uitkiezen die volledig op jouw wensen aansluit.

Aantal vakken

Allereerst willen wij je graag wijzen op de hoeveelheid vakken van de gordel. Heeft de gordel bijvoorbeeld 4 vakken, 8 vakken of 10 vakken? Des te meer vakken de gordel heeft, des te meer gereedschappen je mee kunt nemen.

Ons advies is om ook goed naar de afmetingen van de vakken te kijken. Je wilt immers wel die ene rolmaat of die ene schroevendraaier mee kunnen nemen. Analyseer dus goed de hoeveelheid vakken én de afmetingen van deze vakken.

Vakken de gereedschapsgordel

Materiaal

Gaat je voorkeur uit naar een leren gereedschapsgordel? Of heb je liever een gordel van polyester? Beide varianten brengen zo hun eigen voordelen met zich mee. Is er een ‘goed’ of ‘slecht’ op dit gebied? Nee, eigenlijk niet. De uiteindelijke keuze hangt echt af van jouw persoonlijke voorkeuren.

Kwaliteit

Het gekozen materiaal is ook bepalend voor de kwaliteit van de gordel. Als je voor een gordel van bijvoorbeeld kunstleer kiest, is de kans groot dat dit leer binnen de kortste keren begint te scheuren.

Dat is ook het geval als je kiest voor een gereedschapsgordel van een B-merk. Wij raden je dan ook van harte aan om altijd te kiezen voor een gordel van een gerenommeerd merk. Met enkele van de gerenommeerde merken heb je reeds in bovenstaande  reviews kennis kunnen maken.

Riem

Verder willen wij je ook nog wijzen op de riem van de gereedschapsgordel. In onze ogen is het sowieso wenselijk dat de riem verstelbaar is. Is dat het geval? Dan kun je de riem perfect om jouw middel heen stellen, zodat de riem niet meer af kan zakken. Ook voorkom je hiermee dat de riem jouw middel afknelt.

Hoe je de riem het beste af kunt stellen? Doe de kleren aan die je tijdens jouw werktijd of tijdens het uitvoeren van de klus ook zou dragen. Doe vervolgens de riem om je middel heen en probeer je middel een beetje te bewegen. Gaat dat goed? Dan is de riem goed afgesteld. Zakt de gordel af of knelt de gordel je middel af? Dan is het aan te raden om de riem af te stellen.

Riem van de gereedschapsgordel

Prijskaartje

Tot slot willen wij je ook nog wijzen op het prijskaartje van de gordel. Hoeveel geld wil/kun jij uitgeven aan de gordel? Zoals je in bovenstaande reviews al hebt kunnen lezen, variëren de prijskaartjes nogal. Binnen elke prijsklasse kun je hoe dan ook een geschikte gereedschapsgordel vinden; daar zijn wij van overtuigd!

Slotwoord

Ben jij op zoek naar de beste gereedschapsgordel? Je hebt nu in ieder geval alle kennis in huis om direct tot de juiste keuze te komen. Maak voor jezelf een goed vergelijk en schaf de gewenste gordel aan.

Heb je nog vragen over één van bovengenoemde varianten? Neem daarvoor gerust contact op met de klantenservice van onze partner Bol.com. Wij wensen je graag alvast veel plezier en gemak met jouw nieuwe gereedschapsgordel!

Tresna.nl
Logo