Gereedschap cadeau – cadeau klusser

Het bedenken van een cadeau is niet altijd gemakkelijk. Je hebt met de wensen van de ontvanger te maken, met je eigen budget en met de reden om een cadeau te geven. Een cadeau voor een huwelijk is bijvoorbeeld anders dan een cadeau voor een verjaardag.

Ben je op dit moment in ieder geval op zoek naar een leuk cadeau? En gaat het hierbij om een cadeau voor een klusser? Dan heb je méér dan voldoende mogelijkheden. Maar, wat is nou het leukste cadeau voor een klusser? In dit artikel vind je 25 leuke ideeën voor een cadeau voor een klusser. Neem deze ideeën op je gemakje door en bestel direct het gewenste gereedschap cadeau.

1. STANLEY STHT0-62141 Schroevendraaierset

Bij veel klussen heeft een klusser baat bij goede schroevendraaiers. Mede daarom is deze STANLEY STHT0-62141 Schroevendraaierset een praktisch en super leuk cadeau. Deze schroevendraaierset bestaat uit maar liefst 34 verschillende soorten schroevendraaiers. Elke klus die de klusser uit wilt voeren, doet hij/zij hierdoor met de juiste schroevendraaier. Deze schroevendraaiers worden ook nog eens in een handige verpakking geleverd.

2. STANLEY FatMax Afbreekmes 18mm

Een stanleymes is eveneens een product waar elke klusser baat bij heeft. Indien je voor dit STANLEY FatMax Afbreekmes 18mm kiest, geef je één van de meest praktische stanleymessen van dit moment. Dit stanleymes heeft een ideale lengte en wordt met maar liefst 6 reservebladen geleverd. Dankzij deze bladen geniet de ontvanger geruime tijd van dit stanleymes. En voor jou, als gever, is het prijskaartje ook nog eens uitermate interessant.

3. Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen

Elke klusser moet altijd zijn/haar veiligheid waarborgen. Dit doet een klusser onder meer door de juiste werkhandschoenen te dragen. Mocht je toevallig weten dat een klusser zijn/haar handschoenen kapot zijn gegaan, is dit het perfecte cadeau. De Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen zitten heerlijk, bieden de gewenste bescherming en zijn van een prima kwaliteit. Deze werkhandschoenen zijn in twee maten te verkrijgen.

4. STANLEY STST1-80113 Dubbele Gereedschapsgordel

Een klusser heeft vaak meerdere gereedschappen nodig voor een klus. Maar, waar laat een klusser nou al deze gereedschappen? Eén van de mogelijkheden waar veel klussers voor kiezen, is om een gereedschapsgordel te dragen. Mede daarom is de STANLEY STST1-80113 Dubbele Gereedschapsgordel een super leuk cadeau om te geven. Deze dubbele gereedschapsgordel is makkelijk om te doen, waarna de klusser hier talloze stukken gereedschap in op kan bergen. De klusser heeft hierdoor alle gereedschappen direct bij de hand.

5. STØRVIK David Werkbroek

Elke klusser heeft met bepaalde slijtende producten te maken. Eén van de beste voorbeelden hiervan is een werkbroek. Als de klusser veel op zijn/haar knieën zit, gaat dit gewoonweg ten koste van de kniestukken op de werkbroek. Het is daarom mogelijk een goed idee om de STØRVIK David Werkbroek als cadeau te geven. Met deze werkbroek kan de klusser weer een paar jaar vooruit! Je moet alleen wel een keuze zien te maken tussen zes kleuren en zeven maten.

6. Bosch X-Line borenset

Vind je het niet erg om iets meer geld uit te geven? Dan is de Bosch X-Line borenset wellicht een super leuk cadeau. Voor deze set betaal je een paar tientjes, maar de ontvanger heeft gelukkig onwijs veel aan deze set. In deze borenset zijn namelijk maar liefst 103 boortjes en bits te vinden. Dankzij deze uitgebreide set is elke klusser in staat om de gewenste klus uit te voeren. Deze boren en bitjes zijn bovendien voor drie materialen geschikt: hout, metaal en steen.

7. GYANH Veiligheidsbril

Spreekt de eerder besproken werkbroek en werkhandschoenen je al aan? Dan is het wellicht leuk om hier ook nog de GYANH Veiligheidsbril bij te geven. Met deze veiligheidsbril is de klusser in staat om elke klus op een veilige manier te klaren. Deze bril zit als gegoten, biedt de gewenste bescherming en weegt slechts 46 gram. De klusser heeft hierdoor, tijdens het klussen, amper door dat hij/zij een bril draagt. Deze veiligheidsbril is ook nog eens voordelig geprijsd.

8. Raaco Metalen ladekast

Ben je voor een fanatieke klusser op zoek naar een leuk cadeau? En weet je dat deze klusser zijn/haar eigen werkplaats heeft? Dan is de Raaco Metalen ladekast een super leuk cadeau. Deze kast bevat maar liefst 44 laden en wordt met 10 tussenschotten geleverd. Dankzij deze lades en tussenschotten is de ontvanger in staat om allerlei bevestigingsmaterialen in deze kast op te bergen. De lades lenen zich prima voor het opbergen van bijvoorbeeld schroeven, spijkers en pluggen. Een super leuk en praktisch gereedschap cadeau dus!

9. Stanley Essential M 26″ Gereedschapskoffer

Ben je voor een klusser op zoek naar een leuk cadeau? En weet je dat deze klusser vaak onderweg is? Dan heeft hij/zij absoluut baat bij een goede gereedschapskoffer. Wij raden je hiervoor de Stanley Essential M 26″ Gereedschapskoffer aan. Deze compacte gereedschapskoffer is ideaal vormgegeven, is betaalbaar en is van de gekende Stanley kwaliteit. Dit betekent concreet dat de klusser jarenlang gebruik maakt van deze handige koffer!

10. STANLEY Inbussleutelset 10-delig

Weet je wat elke klusser nodig heeft? Een goede schroevendraaierset; die vind je op plek 1 in dit artikel. Maar, een klusser heeft ook baat bij een goede inbussleutelset. Wij geven hierbij de voorkeur aan deze STANLEY Inbussleutelset 10-delig. Deze set is lekker uitgebreid, wordt op een handige manier geleverd en is ook nog eens heel betaalbaar. Dit is één van de cadeaus die je prima kunt combineren met een ander cadeau uit deze lijst!

11. STANLEY STHT0-75094 Dynagrip Tangenset CG

Bij gebruikelijk gereedschap denk je mogelijk direct aan een hamer, schroevendraaier en tang. Weet je toevallig dat de door jou geliefde klusser nog geen goede tang heeft? Of is één van zijn/haar tangen kapot gegaan? In beide gevallen is het aan te raden om voor de STANLEY STHT0-75094 Dynagrip Tangenset CG te kiezen. Deze tangenset bestaat uit drie tangen, zijn van een prima kwaliteit en zijn van comfortabele handvatten voorzien. Bovendien hoef je voor deze veelzijdige tangenset niet al te veel geld te betalen.

12. Makita DF001DW Schroefmachine

De Makita DF001DW Schroefmachine is een super leuk gereedschap cadeau. Deze elektrische schroefmachine is veelzijdig inzetbaar, wordt met alle toebehoren geleverd en is niet overdreven duur. Voor nog geen 5 tientjes is dit één van de beste cadeaus die je aan een klusser kunt geven. De klusser geniet vervolgens optimaal van deze schroefmachine, mede door de veelzijdigheid. Ook is deze schroefmachine op een ideale manier te bedienen, mede vanwege de handige handgreep. Bij aanschaf wordt ook nog eens een accu meegeleverd!

13. Bosch PST 800 PEL Decoupeerzaag

Wil je een leuk cadeau voor een klusser bedenken? Doe dan eerst navraag naar wat hij/zij nog nodig heeft. Blijkt hieruit dat hij/zij toe is aan een nieuwe decoupeerzaag? Dan kun je niet om de Bosch PST 800 PEL Decoupeerzaag heen. Dit is een geweldige decoupeerzaag met een relatief gunstig prijskaartje. Het klopt dat dit één van de duurdere cadeaus uit deze lijst is, maar dat is logisch te verklaren. Deze decoupeerzaag is krachtig, veelzijdig inzetbaar en wordt met alle toebehoren geleverd. Ondertussen geniet de klusser ook nog van de gekende Bosch kwaliteit.

14. STANLEY FATMAX XTHT0-33671 Pro Autolock Rolmaat

Nauwkeurigheid; daar is elke klusser bij gebaat. Om nauwkeurig te kunnen werken, komen meerdere soorten meetgereedschappen goed van pas. Eén van de gereedschappen waar veel klussers bij zweren, is een rolmaat. Onze voorkeur gaat uit naar de STANLEY FATMAX XTHT0-33671 Pro Autolock Rolmaat. Dit is simpelweg een hele fijne rolmaat met een lengte van 5 meter. Ook is deze rolmaat niet overdreven duur. Dat is voor jou, als gever van het cadeau, een fijne bijkomstigheid.

15. STANLEY FatMax Antivibe Klauwhamer

In een gereedschapskoffer van een klusser is ongetwijfeld een hamer te vinden. Is dat bij degene waar jij een cadeau voor wilt kopen niet het geval? Of is hij/zij niet meer tevreden met zijn/haar cadeau? Dan is de STANLEY FatMax Antivibe Klauwhamer een super leuk cadeau voor de klusser. Deze klauwhamer weegt 450 gram, ligt heerlijk in de hand en is veelzijdig inzetbaar. De hamer is bovendien van een grotere kop voorzien, waardoor elke klap raak is.

16. STANLEY FATMAX 1-79-213 Open Gereedschapstas FP

Spreekt de eerder besproken gereedschapskoffer je niet helemaal aan? Dan is de STANLEY FATMAX 1-79-213 Open Gereedschapstas FP wellicht een cadeau dat beter op je wensen aansluit. Deze gereedschapstas is afsluitbaar en is van meerdere vakken voorzien. De klusser is hierdoor in staat om al zijn/haar gereedschap op een geordende manier op te bergen. Zodra de klusser deze tas meeneemt, weet hij/zij zeker dat hij/zij over al het benodigde gereedschap beschikt.

17. Bahco Steekbeitelset

Welke klussen voert de potentiële ontvanger van het cadeau precies uit? Dit is één van de vragen die je voorafgaand je zoektocht moet stellen. Blijkt hieruit dat de ontvanger vooral met gedetailleerde klussen bezig is? Dan is deze Bahco Steekbeitelset een geweldig cadeau. In deze set zijn 6 verschillende beitels, waarmee de klusser tal van klussen uit kunt voeren. Het gaat hierbij om zes houtbeitels van 6 mm, 10 mm, 12 mm, 18 mm, 25 mm en 32 mm. Deze uitgebreide beitelset is opvallend voordelig geprijsd. Een ware aanrader dus!

18. Handymen Kruislijnlaser

Een waterpas; daar heeft elke klusser baat bij. Maar, dit geldt niet alleen voor een waterpas. Er zijn namelijk ook veel klussers die baat bij een goede kruislijnlaser hebben. Als je voor de Handymen Kruislijnlaser kiest, ga je voor een ideale combinatie. Dit handige gereedschap is namelijk als laserwaterpas inzetbaar, als kruislijnlaser en als rolmaat. In dit apparaat zit namelijk een rolmaat van 2,5 meter lang verwerkt. Al met al is dit één van de meest handige cadeaus om te geven!

19. Wolfcraft – MASTER 650 ERGO

Veel klussers hebben het lichamelijk zwaar. Ze putten hun lichaam uit en moeten vaak niet al te fijne houdingen aannemen. Wil je het leven van ‘jouw’ klusser graag wat aangenamer maken? Dan is de Wolfcraft – MASTER 650 ERGO verstelbare werkbank een aanrader. Deze stevige werkbank is in hoogte te verstellen, waardoor de klusser altijd een fijne werkhouding aanneemt. Dit komt de resultaten van de klussen ten goede, maar ook de gezondheid. Dit is simpelweg een werkbank waarmee de ergonomie flink verbeterd wordt!

20. Steba CH1ECO

Is de klusser vaak in een koude werkplaats aan het klussen? Dan is de Steba CH1ECO gewoonweg één van de beste cadeaus die je kunt geven. Deze krachtige infraroodkachel warmt een ruimte namelijk snel op. Dit maakt het klussen voor de klusser alleen maar fijner. Deze kachel beschikt over 3 warmtestanden, is relatief betaalbaar en is met een vermogen van 1000 Watt behoorlijk krachtig. Met name voor de kleinere werkplaatsen is dit een uitmuntende elektrische kachel.

€100,21
Op voorraad
Bol.com

21. Kreator KRT671001 Schragenset

Nog een voorbeeld van onmisbare hulpmiddelen voor een klusser. Dat is deze Kreator KRT671001 Schragenset. Met deze schragen is een klusser in staat om zware objecten op een stabiele manier neer te leggen. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor het schilderen van een deur. Of een ander zwaar/groot object. Deze beide schragen zijn in staat om 125 kilogram te tillen, waardoor deze schragen de nodige mogelijkheden bieden. Deze schragenset is ook nog eens betaalbaar te noemen.

22. Brennenstuhl Garant Kabelhaspel 25 m

Een klusser is ongetwijfeld met meerdere soorten elektrische gereedschappen in de weer. Niet alle gereedschappen hebben een even lange stroomkabel, waardoor de Brennenstuhl Garant Kabelhaspel 25 m een praktisch cadeau voor een klusser is. Deze handige haspel beschikt over maar liefst 4 stopcontacten, is voor binnengebruik geschikt en heeft een lengte van 25 meter. Dit biedt voor elke klusser meer dan voldoende mogelijkheden.

23. Bison Power Kitpistool

Kitten, kitten en nog eens kitten. Het is een handeling die door vrij veel klussers vrij vaak uitgevoerd moet worden. Bij veel klussen is dit nu eenmaal noodzakelijk, waardoor het Bison Power Kitpistool een praktisch cadeau is. Dit pistool is ideaal om te gebruiken in combinatie met kitspuitkokers en gaat hierdoor jarenlang mee. Voor dit hoogwaardige kitpistool hoef je bovendien niet de absolute hoofdprijs te betalen.

24. Silberschnitt Glassnijder

Weet je dat de klusser vaak met glas in de weer is? Dan is het geven van de Silberschnitt Glassnijder een ware aanrader. Met deze glassnijder is de klusser in staat om vakkundig glazen platen op de juiste maat te snijden. Deze glassnijder biedt hierbij veel gemak, onder meer door de zes stalen wieltjes. Ook het houten handvat draagt bij aan het gebruiksgemak en de mogelijkheden. Deze glassnijder is volgens het merk Silberschnitt ook nog geschikt voor professioneel gebruik.

25. Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18 nat- en droogzuiger

Deze top 25 van leukste klusser cadeaus sluiten we graag af met de Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18 nat- en droogzuiger. Met deze stofzuiger is de klusser in staat om zijn/haar werkplaats perfect schoon te houden. Deze stofzuiger is namelijk in staat om zowel droog als nat vuil op te zuigen. Dit gaat ook nog eens op een snelle, handige en comfortabele manier. Door de werkplaats schoon te houden, is de klusser overigens ook in staat om efficiënter te werken. Dit is dan ook één van de beste cadeaus die je kunt geven!


Hoe kies je het beste cadeau voor een klusser uit?

Welk van bovengenoemde 25 cadeaus spreekt je het meeste aan? Het is uiteraard lastig om hier direct een antwoord op te geven. Veel cadeaus zijn namelijk interessant, terwijl je mogelijk ook nog met een bepaald budget te maken hebt.

Het is daarom aan te raden om een goede vergelijking te maken. Bij het maken van deze vergelijking zijn er meerdere punten waar je even goed op moet letten. Om welke punten dit precies gaat, zetten we in deze koopgids uiteen.

Klussen van de klusser

Ten eerste moet je goed naar het soort klussen kijken. Welke klussen voert de klusser uit? En welke van bovengenoemde 25 cadeaus sluit op deze klussen aan? Als de klusser nooit iets met glas doet, heb je bijvoorbeeld niks aan de glassnijder.

Het is een feit dat veel klussers talloze klussen uitvoeren. Als dat het geval is, kun je het beste even navraag doen. Stel bijvoorbeeld de volgende klussen:

  • Wat voor gereedschap mis je op dit moment echt?
  • Wat voor gereedschap is aan vervanging toe?

Wil je dit liever niet rechtstreeks aan de klusser deze vragen stellen? Kijk dan of je de vragen via een omweg kunt stellen.

Klusniveau

Ten tweede is het aan te raden om naar het klusniveau te kijken. Wil je voor een professionele klusser een geschikt cadeau bedenken? Dan moet je nogal veel van het cadeau eisen. Het cadeau moet voor professioneel gebruik geschikt zijn, waardoor het cadeau in de meeste gevallen vrij duur uitvalt.

Wil je voor een af-en-toe klusser een leuk cadeau bedenken? Dan hoef je aan dit cadeau niet al te hoge eisen te stellen. Veel van bovengenoemde cadeaus zijn voor af-en-toe klussers geschikt, waardoor je prima een keuze tussen bovengenoemde cadeaus kunt maken.

Budget

Ten derde heb je uiteraard met je eigen budget te maken. Hoeveel geld wil je uitgeven aan het gereedschap cadeau? Dit is niet alleen van je budget afhankelijk, maar mogelijk ook van de gelegenheid. Zoals we eerder al stelden, kun je voor elke gelegenheid wel een leuk cadeau bedenken.

Zou je graag kosten willen besparen op een leuk cadeau voor een klusser? Dat is mogelijk middels deze tips:

  • Check de prijzen bij meerdere van onze partners. Mogelijk zijn producten bij zowel Bol.com als Coolblue verkrijgbaar, waardoor je een goede prijsvergelijking kunt maken.
  • Wacht geduldig af tot een aanbieding. Het is sowieso aan te raden om vroeg genoeg te starten met je zoektocht naar een leuk cadeau voor de klusser. Dit stelt je namelijk in staat om geduldig te wachten tot een aanbieding. Wij weten dat veel van bovengenoemde producten regelmatig in de aanbieding aangeboden worden!

Slotwoord

Een cadeau voor een klusser bedenken? Het is normaal gesproken vrij lastig, maar wij maken het graag zo makkelijk mogelijk voor je. Het enige dat je nu nog hoeft te doen, is een keuze te maken tussen bovengenoemde 25 cadeaus. Heb je over één of meerdere cadeaus nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van onze partner Bol.com. Voor nu wensen wij je graag veel plezier met het geven van het gereedschap cadeau!

Tresna.nl
Logo