Beste kabelhaspel 50 meter

Ben je op zoek naar een goede én lange kabelhaspel? Heb je bijvoorbeeld een haspel voor in jouw huis en tuin nodig? Indien je voor een kabelhaspel met een lengte van 50 meter kiest, kun je gewoonweg alle kanten op. Deze haspel kun je in jouw woning gebruiken, maar kun je ook voor talloze doeleinden in jouw tuin gebruiken. In dít artikel laten wij je graag kennis maken met de vijf beste kabelhaspels van 50 meter lang.

Onze top 5 kabelhaspels 50 meter

Afbeelding

Product


Relectric Kabelhaspel – 50m - 4 stopcontacten

Onze beste koop!

Relectric Kabelhaspel – 50m - 4 stopcontacten

Beste koop kabelhaspel 50 meter

of

Brennenstuhl Garant IP44 Kabelhaspel - 3-voudig - 50 meter

Brennenstuhl Garant IP44 Kabelhaspel - 3-voudig - 50 meter

Beste 3-voudige kabelhaspel 50 meter

of

ETM Kabelhaspel Professioneel 50m 3x1.5 Pvc Ip20 Staal

ETM Kabelhaspel Professioneel 50m 3x1.5 Pvc Ip20 Staal

Beste professionele kabelhaspel 50 meter

of

Perel tuinhaspel 50m - 3G1.5

Perel tuinhaspel 50m - 3G1.5

Beste tuinhaspel 50 meter 

of

Horse Kabelhaspel 50m

Horse Kabelhaspel 50m

Beste voordelige kabelhaspel 50 meter

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Relectric Kabelhaspel – 50m - 4 stopcontacten

Beste koop kabelhaspel 50 meter

Relectric Kabelhaspel – 50m - 4 stopcontacten

of

Brennenstuhl Garant IP44 Kabelhaspel - 3-voudig - 50 meter

Beste 3-voudige kabelhaspel 50 meter

Brennenstuhl Garant IP44 Kabelhaspel - 3-voudig - 50 meter

of

ETM Kabelhaspel Professioneel 50m 3x1.5 Pvc Ip20 Staal

Beste professionele kabelhaspel 50 meter

ETM Kabelhaspel Professioneel 50m 3x1.5 Pvc Ip20 Staal

of

Perel tuinhaspel 50m - 3G1.5

Beste tuinhaspel 50 meter

Perel tuinhaspel 50m - 3G1.5

of

Horse Kabelhaspel 50m

Beste voordelige kabelhaspel 50 meter

Horse Kabelhaspel 50m

of

De voor- en nadelen van 50 meter lange kabelhaspel

Als je op zoek naar een nieuwe kabelhaspel bent, kun je uit tal van varianten kiezen. Zo kun je voor een korte kabelhaspel van pakweg 5 meter kiezen, maar ook lengtes van bijvoorbeeld 10, 20 en 25 meter behoren tot de mogelijkheden. Mocht je het écht goed aan willen pakken, kun je dus ook voor een kabelhaspel met een lengte van 50 meter kiezen.

Een dergelijke haspel brengt echt significante voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel laat zich wel raden; je kunt tot over een lengte van 50 meter apparaten aansluiten. Wil je bijvoorbeeld aan de achterkant van jouw tuin jouw nieuwe elektrische heggenschaar gebruiken? Dan kun je de 50 meter lange kabelhaspel binnen in het stopcontact doen. Vervolgens heb je helemaal aan het einde van de tuin de mogelijkheid om van jouw elektrische heggenschaar gebruik te maken.

Dit is slechts één van de vele situaties waarin een 50 meter lange kabelhaspel prima tot zijn recht komt. Mocht je bijvoorbeeld als professional zijnde op locatie aan een klus willen werken, komt een dergelijk lange kabelhaspel ook prima van pas. Je weet in ieder geval dat je alle gewenste gereedschappen aan kunt sluiten en kunt gebruiken. Ongeacht waar je deze precies wilt gebruiken.

Tevens is het een voordeel dat je uit meerdere soorten 50 meter lange kabelhaspels kunt kiezen. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een 3-voudige kabelhaspel, maar je kunt ook kiezen voor een 4-voudige kabelhaspel. Indien je voor een 4-voudige kabelhaspel kiest, betekent dit dat je 4 stekkers in de haspel aan kunt sluiten. Ideaal!

Over de veiligheid hoef je je ook geen zorgen te maken. Nagenoeg alle 50 meter lange kabelhaspels hebben namelijk een unieke beveiliging ingebouwd. Beveiliging waardoor de haspel bijvoorbeeld niet oververhit kan raken. Ook is het bij veel varianten zo dat je de haspel niet volledig uit hoeft te rollen. Als je sommige kabelhaspels tot bijvoorbeeld 10 meter lengte uitrolt, kun je deze ook gebruiken. Je moet in dat geval alleen rekening houden met een lager wattage.

Is het nou altijd aan te raden om voor een 50 meter lange kabelhaspel te kiezen? Nee, dat is zeker niet het geval. Als je deze lengte gewoonweg niet nodig hebt, kun je beter voor een kortere kabelhaspel kiezen. Waarom? Omdat anders de 50 meter aan kabel in de weg gaat liggen.

Sowieso moet je heel erg scherp zijn op deze kabel. Het is onwijs handig dat de kabel zo lang is, maar het is ook ‘gevaarlijk’. Mocht je niet al te goed opletten, kun je hier mogelijk over struikelen. Ook als je bijvoorbeeld kinderen in de buurt van de haspel hebt lopen, is dit iets belangrijks om goed rekening mee te houden.

Al met al is – voor de nodige mensen – een kabelhaspel van 50 meter aan te raden. Heb jij ook interesse in een dergelijke haspel? Dan doe je er verstandig aan om dit artikel op je gemakje door te nemen. Hieronder bespreken wij namelijk de vijf beste kabelhaspels van 50 meter lang. Neem de reviews op je gemakje door en maak voor jezelf uiteindelijk de juiste keuze!

Beste koop – Relectric Kabelhaspel 50m 4 stopcontacten

Zou jij graag een goede kabelhaspel van 50 meter lang aan willen schaffen? En wil jij daarbij echt voor het beste van het beste gaan? Dan doe je er verstandig aan om een goede vergelijking te maken. Het aanbod is immers divers genoeg.aaaaa

Gelukkig hebben wij deze vergelijking al voor je gemaakt. Op basis van onze uitgebreide test kunnen wij het volgende stellen: deze Relectric kabelhaspel is wat ons betreft de beste kabelhaspel van 50 meter lang. Deze haspel biedt enkele handige functies, waarover hieronder meer.

Allereerst betreft dit een kabelhaspel met vier stopcontacten. Dit betekent dat je vier apparaten tegelijkertijd op de kabelhaspel aan kunt sluiten. Dit betekent echter ook dat je deze kabelhaspel bijvoorbeeld prima voor een feestje bij jou in de tuin aan kunt sluiten. Je kunt bijvoorbeeld de muziek box, de lampen, de koelkast en een opblaaskussen tegelijkertijd op deze haspel aansluiten. Ideaal wat ons betreft.

Een ‘nadeel’ van een dergelijk lange kabelhaspel is het oprollen van de kabel. Bij veel haspels is dit een behoorlijke uitdaging, maar dat is bij deze haspel niet het geval. Op de haspel is namelijk een rode knop aangebracht. Als je op deze knop drukt, rolt de haspel zichzelf direct op. Je hebt dus nooit omkijken naar het oprollen van het 50 meter lange snoer.

Tevens levert deze kabelhaspel voldoende stroom. Indien je de kabel volledig uitrolt, is de maximale stroom 230 V met een wattage van 3200 W. Indien je de kabel een klein beetje uitrolt, is de maximale stroom 230 V met een wattage van 1100 W.

Ook op het gebied van kwaliteit en veiligheid is deze kabelhaspel subliem. De haspel is voor 100% veilig; dit is te danken aan de kinderbeveiliging en de overspanningsbeveiliger. Ook is het super dat deze kabelhaspel een verlichte veiligheidsschakelaar heeft. Mocht je deze haspel ook in het donker willen gebruiken, is dat geen enkel probleem.

Als laatste voordeel willen we je nog op het handvat wijzen. Het merk Relectric heeft bewust voor een ergonomisch handvat gekozen. Met dank aan dit handvat kun je de haspel gemakkelijk verplaatsen.

Relectric kabelhaspel

Wel moet je rekening houden met een relatief fors prijskaartje. Voor deze beste kabelhaspel van 50 meter lang betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van 84,59 euro. Op zich is dit niet super veel geld, maar de haspel is wel prijziger dan vergelijkbare varianten. Neemt niet weg dat je met deze haspel wel puur voor kwaliteit en gemak gaat.

Voor de techneuten onder ons: deze haspel heeft een H05VV-F – 3G1.5mm2 kabel. Met name de toevoeging ‘G1.5mm2’ is hierbij van belang. Dit betekent dat de doorsnede van de kabel 1,5 mm2 is. Dit is eigenlijk een reguliere maat in de wereld van kabelhaspels.

Dit is niet de voordeligste kabelhaspel van 50 meter lang.

Voordelen
 • Met 4 stopcontacten
 • Ergonomisch handvat
 • 100% veilig
 • Inclusief oprolknop
 • Wattage van 3200W
Nadelen
 • Niet de voordeligste haspel
Conclusie

De Relectric Kabelhaspel – 50m - 4 stopcontacten is de beste kabelhaspel van 50 meter lang van dit moment. Deze haspel is van de gewenste kwaliteit, is 100% veilig en heeft een handige oprolknop. Ook is het handig dat deze haspel 4 stopcontacten heeft en een wattage van 3200W levert. Al met al een prima aankoop!

Beste 3-voudige kabelhaspel 50 meter – Brennenstuhl Garant IP44 Kabelhaspel 3-voudig 50 meter

Je hebt hierboven kennis kunnen maken met de beste kabelhaspel van 50 meter lang. Die haspel beschikt over 4 stopcontacten; is dat voor jou iets té veel? In dat geval kun je beter kiezen voor een kabelhaspel met drie stopcontacten.

Speciaal voor jou zijn wij ook op zoek gegaan naar de beste variant met drie stopcontacten. We hebben meerdere varianten vergeleken, waarna we uiteindelijk onze keuze konden maken. Wij zijn hierbij gegaan voor deze Brennenstuhl kabelhaspel; dit is volgens ons de beste 3-voudige kabelhaspel van 50 meter.

Een belangrijk voordeel van deze haspel is de veelzijdigheid. Indien gewenst kun je deze haspel op meerdere plekken gebruiken. Je kunt ‘m binnenshuis gebruiken, je kunt ‘m in de tuin gebruiken en je kunt ‘m ook op de bouwplaats gebruiken. Deze veelzijdigheid is te danken aan onder meer de stapwaterdichte stopcontacten. Ook als het buiten miezert, kun je gebruik maken van deze kabelhaspel.

Tevens heeft deze haspel dus drie stopcontacten. Dit betekent dat je drie verschillende gereedschappen op de haspel aan kunt sluiten; overal en altijd. Je geniet immers ook van het snoer van maar liefst 50 meter lang. Op de bouwplaats is 50 meter ongetwijfeld voldoende, terwijl dit in bijvoorbeeld jouw tuin ongetwijfeld ook voldoende zal zijn.

Ook over het ergonomische handvat zijn wij te spreken. Zoals je op de foto al kunt zien, heeft dit handvat een ideale vorm. Tevens ligt dit handvat heerlijk in de hand; je kunt de haspel moeiteloos verplaatsen. Mocht je de haspel onverhoopt eens laten vallen, is dat niet direct een probleem. Deze haspel is namelijk van speciaal kunststof vervaardigd; dit brengt onder meer een lange levensduur met zich mee.

Naar onze mening is het design van deze haspel ook ideaal. Dit is te danken aan de vormgeving, aan het handige pootje én aan het kleurgebruik. Door de opvallende blauwe-rode combinatie valt deze haspel perfect op!

Kun/moet je bij deze haspel ook nog rekening houden met nadelen? Houd in ieder geval rekening met een prijskaartje van 72 euro. Bij onze partner Bol.com betaal je iets maar dan 70 euro; een reëel prijskaartje, maar wel duurder dan andere varianten.

Brennenstuhl 3-voudig

Tevens moet je rekening houden met het oprollen van het snoer. Deze haspel heeft geen knop waarmee het snoer zichzelf automatisch oprolt. Je moet dit echt met de hand doen; dit kost enige moeite en tijd.

Deze kabelhaspel rolt zichzelf niet automatisch op; een gemiste kans voor Brennenstuhl wat ons betreft.

Voordelen
 • 3 stopcontacten
 • Spatwaterdichte stopcontacten
 • Ergonomisch handvat
 • Veelzijdig te gebruiken
Nadelen
 • Rolt zichzelf niet automatisch op
 • Relatief prijzig
Conclusie

De Brennenstuhl Garant IP44 Kabelhaspel - 3-voudig - 50 meter is volgens ons de beste 3-voudige kabelhaspel van 50 meter lang. Deze haspel heeft drie stopcontacten, is 100% veilig, is spatwaterdicht en is veelzijdig te gebruiken. In onze ogen een prima kabelhaspel van 50 meter lang!

Bekijk prijzen van de Brennenstuhl Garant IP44 Kabelhaspel 3-voudig 50 meter bij verschillende winkels:

Beste professionele kabelhaspel 50 meter – ETM Kabelhaspel Professioneel 50m 3x1.5 Pvc Ip20 Staal

Ben je als professional in de bouw actief? Moet je dagelijks naar een bouwplaats toe? Of moet je op locatie bij jouw klanten werken? In beide gevallen is het onwijs praktisch (en mogelijk zelfs noodzakelijk) om over een goede kabelhaspel te beschikken.

In onze ogen kan elke professional het beste kiezen voor deze haspel van ETM. Deze haspel is speciaal voor de professional ontwikkeld; dit merk je aan verschillende facetten terug. Mede daarom is dit een kabelhaspel van 50 meter lang die wij maar al te graag aan kunnen raden!

Een belangrijk voordeel is dat deze haspel een kabel van neopreen heeft. Dit is eigenlijk het meest sterke en robuuste materiaal voor een kabel. Verder is de trommel van staal vervaardigd; ook dat is één van de sterkste en meest robuuste materialen waar voor gekozen kan worden. Al met al geniet je met deze kabelhaspel – dankzij deze materialen – van een lange levensduur. Ongeacht hoe je met deze kabelhaspel te werk gaat.

Deze haspel beschikt overigens over vier stopcontacten. Je kunt vier verschillende gereedschappen tegelijkertijd op deze haspel aansluiten. Dát zorgt ervoor dat je op de bouwplaats (of bij jouw klant) op een snelle en moeiteloze wijze kunt werken.

Overigens hoef je deze haspel niet volledig uit te rollen. Als je hem opgerold houdt, levert deze haspel een wattage van 750 Watt. Als je hem volledig uitrolt – dus tot 50 meter lang – geniet je van een wattage van 2300 Watt. Gebruik je meerdere zware gereedschappen? Deze kabelhaspel heeft een overbelastingbeveiliging, dus je hoeft ook niet voor oververhitting of overbelasting bang te zijn!

Iets wat wij ook handig vinden, is de algehele vormgeving. Zo is het handvat bijzonder handig en zorgt het onderstel te allen tijde voor een stabiele houding. Je kunt deze haspel overal neerzetten; de haspel is bovendien relatief compact vormgegeven. Dit brengt niet alleen op locatie een voordeel met zich mee, maar is ook handig voor in bijvoorbeeld jouw werkbus.

Wel moet je rekening houden met het vrij forse prijskaartje. Voor deze beste professional kabelhaspel van 50 meter betaal je namelijk 99,99 euro. In verhouding tot andere kabelhaspels is dit echt aan de prijs. Daarentegen is dit wél één van de weinige kabelhaspels die zich perfect staande houdt op de bouwplaats.

Dit is zeker geen voordelige (professionele) kabelhaspel.

Voordelen
 • Vier stopcontacten
 • Onwijs robuust
 • 100% veilig
 • Ook ingerold te gebruiken
Nadelen
 • Niet de voordeligste variant
Conclusie

De ETM Kabelhaspel Professioneel 50m 3x1.5 Pvc Ip20 Staal is de beste professionele kabelhaspel van dit moment. Deze haspel is ideaal voor op de bouwplaats, is 100% veilig en is ideaal voor op de bouwplaats. Ook als je veelvuldig bij klanten op locatie werkt, is dit de beste 50 meter lange kabelhaspel waar je voor kunt kiezen.

Bekijk prijzen van de ETM Kabelhaspel Professioneel 50m 3x1.5 Pvc Ip20 Staal bij verschillende winkels:

Beste tuinhaspel 50 meter – Perel tuinhaspel 50m - 3G1.5

Wil jij graag een haspel uitsluitend in de tuin gaan gebruiken? Dan doe je er verstandig aan om op zoek te gaan naar een speciale tuinhaspel. Een dergelijke haspel is speciaal ontwikkeld voor in de tuin en voor in het outdoor leven. Mocht je op zoek naar een dergelijke haspel van 50 meter lang zijn, hebben wij goed nieuws voor je.

Deze tuinhaspel van Perel voldoet namelijk aan al onze wensen. De haspel is perfect voor in de tuin, is van de gewenste kwaliteit en is ook nog eens 50 meter lang. Het mag duidelijk zijn; dit is de beste tuinhaspel van 50 meter lang.

Het merk Perel heeft gekozen voor een haspel van plastic en een kabel van pvc. Deze materialen zorgen ervoor dat je deze haspel moeiteloos in de tuin kunt gebruiken. Bijkomend voordeel; deze haspel is ook nog eens tegen regen en stof beschermd. Het is zelfs één van de weinige kabelhaspels die een IP 20 certificering heeft.

Verder is het ook ideaal dat het wattage ongekend hoog ligt. Als je het snoer helemaal uitrolt, biedt deze haspel een wattage van 3200 Watt. Dit betekent dat je ook de meest krachtige elektrische tuingereedschappen aan kunt sluiten op deze haspel. Heb je in een bepaalde situatie niet het snoer van 50 meter nodig? Dan kun je het snoer ook (deels) ingerold laten zitten. In dat geval is het wattage 1100 watt.

In de tuin wil je uiteraard van de gewenste veiligheid verzekerd zijn. Nou, met dank aan de thermische beveiliging én kinderbeveiliging zit het met de veiligheid wel goed. Je hoeft gewoonweg niet bang te zijn dat deze vlam vat of oververhit raakt. De verschillende veiligheidssystemen zorgen daar moeiteloos voor.

Bovendien hoef je voor deze beste tuinhaspel niet al te veel geld te betalen. Bij onze partner Bol.com betaal je namelijk een bedrag van 65,99 euro. Als we dit naast de bedragen van vergelijkbare tuinhaspels leggen, zien we dat dit behoorlijk voordelig is. Al met al kunnen we stellen dat de prijs-kwaliteitsverhouding echt subliem is!

Wel moet je rekening houden met de hoeveelheid stopcontacten. Zoals een goede tuinhaspel betaamt, heeft deze haspel slechts 1 stopcontact. Als je meerdere tuingereedschappen tegelijkertijd wilt gebruiken, is dat dus niet mogelijk. Ons advies is om alsnog voor deze tuinhaspel te kiezen, maar dan gewoonweg te wisselen met de stekkers.

Deze tuinhaspel heeft slechts 1 stopcontact; dit is iets waar je goed even goed stil bij moet staan.

Voordelen
 • Ideaal voor in de tuin
 • Krachtig, robuust en sterk
 • Ook ingerold te gebruiken
 • 100% veilig
 • IP20 certificering
 • Relatief voordelig geprijsd
Nadelen
 • Slechts 1 stopcontact
Conclusie

De Perel tuinhaspel 50m - 3G1.5 is wat ons betreft de beste tuinhaspel. Deze haspel is ideaal voor in de tuin, heeft een flink wattage en is volledig veilig. Zo kan deze haspel tegen een stootje, is de haspel geschikt voor krachtige tuingereedschappen en is de haspel volledig stofdicht. Met afstand dus de beste kabelhaspel voor in de tuin met een lengte van 20 meter!

Beste voordelige kabelhaspel 50 meter – Horse Kabelhaspel 50m

Wil jij graag een kabelhaspel met een lengte van 50 meter aanschaffen? Dan doe je er verstandig aan om jouw wensen eerst op een rijtje te zetten. Gaat jouw voorkeur er naar uit om een (relatief) voordelige kabelhaspel aan te schaffen? Dan raden wij je aan om deze review goed door te nemen.

Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste voordelige kabelhaspel van 50 meter lang. Na een lange vergelijking kunnen we hier het volgende over concluderen: deze Horse kabelhaspel 50m is de beste voordelige kabelhaspel met een lengte van 50 meter.

Om meerdere redenen zijn wij ongekend enthousiast over deze haspel. Dit heeft met het prijskaartje te maken, maar ook met verschillende functies en mogelijkheden. Om maar met het prijskaartje te starten; slechts 52,45 euro. Voor iets meer dan 50 euro kun je bij onze partner Bol.com al deze kabelhaspel aanschaffen.

Voor dat bedrag krijg je een prima functionerende kabelhaspel. Een haspel met maar liefst 4 stopcontacten; je kunt vier verschillende gereedschappen op deze haspel aansluiten. Ook ben je in staat om de kabel tot een lengte van maar liefst 50 meter uit te rollen. Dit levert je veel gemak en mogelijkheden op.

Het is overigens niet per sé noodzakelijk om de haspel volledig uit te rollen. Je kunt het snoer ook ingerold laten, waarbij het wattage 1000W is. Indien je het snoer volledig uitrolt, heb je een wattage van 3000W tot je beschikking.

Verder vinden wij de vormgeving van deze haspel handig. Het onderstel is stabiel, terwijl het handvat ergonomisch vormgegeven is. Je kunt deze haspel moeiteloos optillen, met je meenemen en op de gewenste locatie gebruiken.

Wel moet je rekening houden met vocht. Zo is het aan te raden om deze kabelhaspel níet te gebruiken tijdens een regen- of miezerbui. De stopcontacten hebben bijvoorbeeld geen afdichtkleppen, waardoor je echt voorzichtig met regen moet zijn.

Tevens moet je rekening houden met het uit- en inrollen van het snoer. Dit gaat bij deze kabelhaspel niet automatisch; je moet dit dus echt met hand doen. Dit kost relatief veel tijd en ook nog eens enige moeite. Het was ideaal geweest als de haspel een inrolknop zou hebben, maar dat mogen we eigenlijk niet verwachten voor dit bedrag.

Deze kabelhaspel is niet bestand tegen vocht; je moet echt voorzichtig met regen/vocht omgaan.

Voordelen
 • 4 stopcontacten
 • Zeer gunstig geprijsd
 • Ook ingerold te gebruiken
 • Ideale vormgeving
Nadelen
 • Niet bestand tegen vocht
 • In- en uitrollen gaat niet automatisch
Conclusie

De Horse Kabelhaspel 50m is volgens ons de beste voordelige kabelhaspel van 50 meter lang. Voor deze haspel betaal je net iets meer dan 50 euro; voor dat bedrag krijg je echt heel veel waar voor je geld. Zo krijg je 4 stopcontacten tot je beschikking, is de haspel 100% veilig en is de haspel handig vormgegeven. Houd alleen rekening met het feit dat deze haspel niet tegen vocht bestand is.

Koopgids

Ben je al enige tijd op zoek naar een nieuwe kabelhaspel? Dat is heel goed voor te stellen. Het aanbod van kabelhaspels is namelijk ongekend divers, waardoor het niet altijd makkelijk is om de juiste kabelhaspel te vinden. In veel situaties is het echter interessant om voor een variant van 50 meter lang te gaan.

Maar, voor welke beste kabelhaspel van 50 meter lang kun je dan het beste kiezen? In onze ogen kun je sowieso het beste kiezen voor één van bovengenoemde varianten. Om tussen deze varianten de juiste keuze te kunnen maken, doe je er verstandig aan om deze koopgids door te nemen. In deze koopgids bespreken wij de belangrijkste criteria van een kabelhaspel van 50 meter lang.

Hoeveelheid stopcontacten

Een belangrijk onderscheid kan gemaakt worden tussen de hoeveelheid stopcontacten. Wil je een kabelhaspel met drie stopcontacten hebben? Of heb je liever een kabelhaspel met vier stopcontacten? De keuze is volledig aan jou.

Als je een haspel voor in de tuin aanschaft, moet je het vaak met slechts één stopcontact doen. Daar kiezen fabrikanten echter vanwege verschillende veiligheidsredenen voor.

Hoeveelheid stopcontacten kabelhaspel

Vormgeving

Ook raden wij je aan om goed naar de vormgeving van de kabelhaspel te kijken. Hierbij gaat het in principe om drie verschillende facetten:

 • Afmetingen: hoe groot is de kabelhaspel van 50 meter lang? Des te kleiner de haspel vormgegeven is, des te makkelijker je de haspel mee kunt nemen.
 • Onderstel: ook is het wenselijk dat de haspel een stabiel en stevig onderstel heeft. Dankzij dit onderstel blijft de haspel stevig en veilig staan.
 • Handvat: tot slot is het wenselijk dat het handvat ergonomisch vormgegeven is. Dat maakt het optillen en verplaatsen van de kabelhaspel alleen maar makkelijker.

Wattage

Bij elke kabelhaspel zie je in de product omschrijving het wattage staan. In onze ogen is het ook van belang om goed naar dit wattage te kijken. Let hierbij eigenlijk op twee verschillende wattages: het wattage als het snoer opgerold zit en het wattage als het snoer volledig uitgerold is.

Veiligheid

Wil je van een 50 meter lange kabelhaspel gebruik maken? Houd dan altijd jouw eigen veiligheid - en de veiligheid van de mensen om je heen – in de gaten. Om de gewenste veiligheid te waarborgen, is het sowieso aan te raden om te kiezen voor een veilige kabelhaspel. Zo is het wenselijk dat de haspel een kinderbeveiliging en oververhitting-/overbelastingbeveiliging heeft. Check dit goed als je meerdere haspels met elkaar gaat vergelijken.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Uiteraard is het ook zaak om goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken. Als je écht langdurig van een 50 meter lange kabelhaspel wilt genieten, is het aan te raden om hier een bepaalde investering voor te doen. Juist door een iets groter bedrag uit te geven, kun je van de gewenste kwaliteit genieten. Bovendien geniet je daarbij ook van de gewenste veiligheid en mogelijkheden!

Kabelhaspel prijs

Slotwoord

Zo, je weet nu alles over de beste kabelhaspels van 50 meter van dit moment. Mocht je voor één van bovengenoemde varianten kiezen, maak je wat ons betreft een prima keuze. Een keuze waar je in veel situaties optimaal van kunt genieten. Mocht je nog vragen hebben, kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van onze partner Bol.com. Veel plezier met/van je nieuwe kabelhaspel van 50 meter!

Tresna.nl
Logo