Beste statafel

Statafels komen in tal van situaties goed van pas. Een houten statafel is bijvoorbeeld prachtig voor in de tuin, terwijl je wel met opklapbare statafels van veel gemak geniet. Statafels zijn bovendien op meerdere plekken te gebruiken. Je kunt de statafels prima in huis gebruiken, maar je kunt ze ook buiten gebruiken. Heb je interesse om een statafel aan te schaffen? Wij laten je in dit artikel graag kennismaken met de vijf beste statafels van dit moment!

Onze top 5 statafels

Afbeelding

Product


V-Part statafel

Onze beste koop!

V-Part statafel

Beste koop statafel

of

FDBW statafels

FDBW statafels

Beste set statafels

of

Medina Bartafel boomstam

Medina Bartafel boomstam

Beste houten statafel

of

Casaria Opvouwbare partybartafel

Casaria Opvouwbare partybartafel

Beste inklapbare houten statafel

of

Lizzely Garden & Living statafel

Lizzely Garden & Living statafel

Beste goedkope statafel

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

V-Part statafel

Beste koop statafel

V-Part statafel

of

FDBW statafels

Beste set statafels

FDBW statafels

of

Medina Bartafel boomstam

Beste houten statafel

Medina Bartafel boomstam

of

Casaria Opvouwbare partybartafel

Beste inklapbare houten statafel

Casaria Opvouwbare partybartafel

of

V-Part statafel

Beste goedkope statafel

V-Part statafel

of

Voor- en nadelen van een statafel

De statafel is in de basis met slechts één soort tafel te vergelijken: een bartafel. Een bartafel is relatief hoog en wordt omringd door krukken. Dankzij de krukken kun je op een aangename manier aan de statafel zitten. Zoals de naam al aangeeft, is een statafel echter niet bedoeld om aan te zitten. Een statafel leent zich juist uitstekend om hier aan te staan en om op te hangen.

Met een statafel geniet je van de nodige unieke voordelen:

 • Veelzijdig. Een belangrijk voordeel van een statafel is de veelzijdigheid. Hier hebben we je reeds in de inleiding van dit artikel al meer over verteld. Zo is het een groot voordeel dat je een statafel zowel binnen als buiten kunt kopen.
 • In verschillende afmetingen te verkrijgen. Een ander belangrijk voordeel is dat de statafels in verschillende afmetingen te verkrijgen zijn. Je kunt voor een vrij compacte tafel kiezen, maar je kunt ook voor een statafel met een flinke diameter kiezen. Ook is het nog mogelijk om voor meerdere statafels in één koop te kiezen.
 • In verschillende materialen te verkrijgen. Het is ook een belangrijk voordeel dat je statafels in meerdere materialen kunt verkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld voor een statafel van kunststof kiezen, maar ook voor een statafel van hout. Elke materiaalsoort heeft uiteraard zijn eigen voor- en nadelen.
 • Binnen en buiten te gebruiken. De meeste statafels kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Geef je bijvoorbeeld in je tuin een leuk feestje? Dan komen statafels maar al te goed van pas. Dit is ook het geval als je thuis een feestje organiseert of als je bijvoorbeeld een evenement organiseert. Ook hieruit blijkt overduidelijk dat een statafel veelzijdig te gebruiken is.
 • Makkelijk op te bergen. De meeste statafels zijn bijzonder makkelijk op te bergen. Dit heeft uiteraard met de inklapbaarheid te maken. Nadat je je statafel ingeklapt hebt, neemt deze plots een stuk minder ruimte in beslag. Nadat je de statafel uitgeklapt hebt, geniet je van het nodige gemak van de tafel. Een win-win situatie dus.

Bij een statafel moet je echter ook met aandachtspunten rekening houden. Zo moet je goed kijken of je bij aanschaf een hoes of kleed meegeleverd krijgt. Dankzij een hoes of kleed kun je de statafel netjes afdekken c.q. aankleden. Dit staat leuk en je houdt hiermee de tafel schoon en netjes. Jammer genoeg krijg je niet bij alle varianten een hoes of kleed meegeleverd.

Verder moet je rekening met de ondergrond houden. Je moet een statafel namelijk op een vlakke ondergrond zetten. Doe je dit niet? Dan wiebelt de statafel, waardoor het staan aan de tafel plots een stuk minder comfortabel is.

Tot slot is het zaak om heel kritisch te zijn. Je kunt uit honderden soorten statafels kiezen, waardoor je last van keuzestress kunt krijgen. Dit voorkom je door op voorhand goed over je wensen na te denken. Of door voor één van de statafels uit dit artikel te kiezen; dit zijn namelijk de beste statafels van dit moment.

Wij zijn alvast op zoek gegaan naar de beste soorten statafels. Onze bevindingen delen wij graag met je in dit artikel. Neem onderstaande reviews door en schaf de gewenste statafel aan.

Beste koop statafel – V-Part statafel

Wil je een statafel aanschaffen die je veelzijdig kunt gebruiken? En ga je het liefste voor een statafel die je ‘gewoon’ op kunt klappen? Dan zit je in deze review goed; wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste koop statafel die veelzijdig te gebruiken is én inklapbaar is. Dat is volgens onze test deze V-part statafel.

 Deze statafel van het merk V-Part is veelzijdig inzetbaar. Dit komt onder meer door het gekozen materiaal; alle onderdelen van deze statafel zijn van kunststof vervaardigd. De statafel is hierdoor relatief licht, is makkelijk te reinigen en is bijzonder stabiel. 

De stabiliteit komt ook tot stand door de slimme vormgeving. Dit is te danken aan de twee poten van de statafel die kruislings tegen elkaar geplaatst zijn. De tafel is hierdoor volledig in balans, zelfs als je met je gewicht op de tafel hangt.

Wat ons bij deze tafel ook aanspreekt, is de grootte. De tafel heeft namelijk een diameter van 80 centimeter; je kunt hierdoor de nodige dingen op het tafelblad zetten. De tafel zelf is 110 centimeter hoog, waardoor je fijn rondom deze tafel kunt staan.

Deze tafel is in een ietwat saaie witte kleur uitgevoerd. Het jammere hierbij is dat deze statafel ook nog zonder kleed of hoes geleverd wordt. Dit hadden wij wel graag gezien, maar kun je voor het bedrag eigenlijk ook niet verwachten. Voor deze beste koop statafel betaal je namelijk een bedrag van 54,95 euro bij onze partner Bol.com. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding ga je niet vinden.

Heb je met veel plezier gebruik gemaakt van deze statafel? Dan klap je ‘m makkelijk in. Dit doe je in een handomdraai, waarna je deze tafel makkelijk op kunt bergen. Sowieso is dit een tafel die je veelzijdig kunt gebruiken. Je kunt ‘m in je tuin neerzetten tijdens een tuinfeest, maar hij doet ook prima zijn werk tijdens een evenement in huis of in een andere ruimte.

Wat ons betreft is dit een meer dan prima statafel. De statafel staat stabiel, is makkelijk in te klappen en is ook nog betaalbaar. Over de uitstraling zijn wij echter iets minder te spreken. Door de witte kleur en het gebruikte materiaal oogt deze statafel een beetje flets. Uiteraard is dit minder van belang; het is vooral belangrijk dat deze statafel doet wat ‘ie moet doen.

Deze statafel is niet al te fraai om te zien; het design is simpel en de kleur spreekt ons niet helemaal aan.

Voordelen
 • Diameter van 80 centimeter
 • Makkelijk in te klappen
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Makkelijk schoon te maken
Nadelen
 • Niet de mooiste statafel
 • Geen hoes of kleed
Conclusie

De V-Part statafel is volgens onze test de beste koop statafel. Nagenoeg alles aan deze statafel klopt, variërend van de afmetingen tot aan de inklapbaarheid. De tafel is ook nog eens betaalbaar, staat stevig en is na gebruik makkelijk schoon te maken. Dat laatste is wel zo prettig, aangezien je deze statafel ook prima tijdens feesten kunt gebruiken. Al met al een ware aanrader voor net iets meer dan 5 tientjes.

Beste set statafels – FDBW statafels

Spreekt de bovenstaande statafel je wel aan? Vind je het alleen ietwat onhandig dat je slechts één statafel geleverd krijgt? Dat is goed voor te stellen. In veel situaties heb je immers behoefte aan twee statafels. Mocht je deze behoefte zelf ook hebben, kies je het beste voor deze set van FDBW. Deze set is volgens ons namelijk de beste set statafels.

Dit is in de basis te danken aan het feit dat je twee statafels geleverd krijgt. Deze twee statafels hebben een diameter van 80 centimeter en zijn 110 centimeter hoog. Met dank aan deze afmetingen geniet je van veel gemak, een fijne houding en voldoende ruimte. Op het tafelblad met een diameter van 80 centimeter kun je bijvoorbeeld voldoende glazen kwijt.

Bij deze set krijg je niet alleen twee statafels geleverd, maar ook nog twee zwarte hoezen. Met dank aan deze zwarte hoezen blijven de tafels netjes en schoon. Deze hoezen zijn na gebruik te wassen, waardoor je jarenlang van deze hoezen gebruik kunt maken.

De beide statafels staan als een huis. De statafels zijn volledig in balans, hebben een stabiele vormgeving en kun je makkelijk in- en uitklappen. Voor het in- en uitklappen van de statafels hoef je bovendien vrij weinig te doen. Dit gaat snel en gemakkelijk zonder dat je hier (extra) gereedschap voor nodig hebt. Nadat je de statafel ingeklapt hebt, neemt deze nagenoeg geen ruimte in beslag.

Overigens is deze statafel in zijn geheel van kunststof vervaardigd. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee: de statafel staat als een huis, is niet overdreven zwaar, is makkelijk schoon te maken en is van een prima kwaliteit.

Wat ons betreft zijn dit statafels die je veelzijdig kunt gebruiken. Je kunt de statafels prima binnen gebruiken, maar je kunt ze ook in bijvoorbeeld de tuin gebruiken. Doordat de tafels makkelijk schoon te maken zijn, kun je deze tafels ook nog eens tijdens feesten en partijen gebruiken. De statafels komen al met al in tal van situaties goed van pas.

Moet je bij deze set van FDBW ook nog met nadelen rekening houden? Ja, zonder enige twijfel. De statafels zijn bijvoorbeeld behoorlijk prijzig. Voor deze set betaal je namelijk een bedrag van 134 euro. Dit is vrij veel geld, maar je krijgt dus wel twee statafels voor dit bedrag. Daarnaast krijg je bij beide statafels een zwarte statafelhoes geleverd.

FDBW statafels set

Verder moet je rekening houden met het design. Net zoals bij bovenstaande statafel zijn wij niet helemaal te spreken over de uitstraling van de tafels. De tafels zien er ietwat saai en ‘plastic’ uit.

Deze set van statafels is behoorlijk prijzig; je betaalt voor deze set 134 euro.

Voordelen
 • Set van 2 statafels
 • Inclusief statafelhoezen
 • Diameter van 80 centimeter
 • Makkelijk in te klappen
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Prima kwaliteit
Nadelen
 • Geen al te fraai design
 • Vrij prijzig
Conclusie

De FDBW statafels vormen volgens ons de beste set statafels. In deze set tref je twee statafels aan en twee statafelhoezen. Met deze set geniet je jarenlang van veel gemak en veel plezier. Daarbij is het ook een belangrijk voordeel dat je deze statafels overal kunt gebruiken. Binnen, buiten, tijdens feesten of tijdens een evenement.

Beste houten statafel – Medina Bartafel boomstam

Bij een statafel denk je mogelijk direct aan bovenstaande varianten. Dit zijn kunststof varianten die je makkelijk in kunt klappen, waarna ze weinig ruimte in beslag nemen. Het is echter ook mogelijk om voor een houten statafel te kiezen. Zo’n statafel komt vooral in een tuin goed van pas en ziet er ook nog eens fraai uit. Dit geldt zeker voor de Medina bartafel boomstam. Dit is volgens ons de beste houten statafel.

Als we naar het design van deze statafel kijken, worden we direct blij. De poten zien er geweldig uit, het tafelblad ziet er netjes uit en de kleuren zijn volledig naar onze wens. De zwarte poten spreken ons absoluut aan, zéker in combinatie met het relatief donkere massieve acaciahout.

Doordat Medina voor acaciahout gekozen heeft, heeft deze houten statafel een unieke uitstraling. Het hout oogt niet zozeer strak, maar is ook weer niet al te opvallend. Doordat het houten tafelblad niet helemaal vlak is, heeft de statafel sowieso al een unieke vormgeving.

Daarnaast spreken de afmetingen ons ook erg aan. Deze statafel is 110 centimeter hoog, terwijl het tafelblad 55 tot 60 centimeter is. Het tafelblad is zelf 5 centimeter dik. Al met al prima afmetingen die voor veel gemak én een fraaie uitstraling zorgen.

Wat je precies met deze statafel gaat doen, is volledig aan jezelf. Je kunt de statafel altijd in je tuin laten staan, maar je kunt ‘m ook als een eindtafel gebruiken. Verder is het een belangrijk voordeel dat je deze statafel makkelijk kunt monteren. Dát zorgt ervoor dat je deze statafel ook nog op meerdere plekken kunt gebruiken.

Uiteraard is het hierbij wel een aandachtspunt dat je deze statafel niet in kunt klappen. Wil je wel per sé dat je je statafel in kunt klappen? Dan raden wij je de houten statafel aan die we in onderstaande review bespreken.

Bij deze houten statafel moet je ook met het prijskaartje rekening houden. Voor deze houten statafel betaal je een bedrag van maar liefst 292 euro. Het is hiermee verreweg één van de duurste statafels. Ben je bereid om zo’n bedrag uit te geven? Of hou je het liever iets goedkoper? Aan jou de keuze. Wij raden deze statafel in ieder geval van harte aan, maar een investering van 292 euro is uiteraard erg fors te noemen.

Medina bartafel boomstam beste

Deze tafel is duur; je betaalt hier bijna 300 euro voor.

Voordelen
 • Prachtig design
 • Fraaie aanvulling voor in de tuin
 • Tafelblad van 55 tot 60 centimeter
 • Van massief acaciahout
 • Makkelijk in elkaar te zetten
Nadelen
 • Duur
 • Niet inklapbaar
Conclusie

De Medina bartafel boomstam is wat ons betreft de beste houten statafel. Dit is niet de standaard statafel zoals je kent, aangezien je deze tafel niet in kunt klappen. Het is echter wel een tafel waar je aangenaam om heen kunt staan en waarbij je van het prachtige design geniet. Want ja, het design is één van de belangrijkste voordelen van deze prachtige statafel van hout.

Beste inklapbare houten statafel – Casaria Opvouwbare partybartafel

Spreekt een houten statafel je aan? Wil je echter wel dat je de statafel in kunt klappen? Dan blijven er vrij weinig varianten over. De meeste houten statafels zijn namelijk niet inklapbaar. Als je wel persé een opklapbare statafel van hout wenst te hebben, is dit de beste keuze voor je. De Casaria Opvouwbare partybartafel is volgens ons de beste opklapbare houten statafel van dit moment.

Deze statafel is om meerdere redenen uniek te noemen. Dit begint al bij het design van deze statafel; de tafel ziet er magnifiek uit. Daarnaast is het dus een groot voordeel dat je deze statafel in kunt klappen. Je klapt deze statafel in een handomdraai in, waarna je ‘m makkelijk kunt opbergen. Een wereld van verschil ten opzichte van bovenstaande houten statafel dus.

Bij deze tafel heeft het merk Casaria gekozen voor een rond tafelblad. Dit tafelblad is 2,7 centimeter dik en heeft een diameter van 78 centimeter. Met dank aan deze diameter kun je de nodige spullen op de tafel zetten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld glazen, maar ook aan bijvoorbeeld een leuk potje met een plantje erin.

Daarnaast is dit een houten statafel die je veelzijdig in kunt zetten. Doordat Casaria deze tafel van acacia massief hout gemaakt heeft, kun je deze tafel zowel binnen als buiten gebruiken. Tevens kun je deze tafel in een handomdraai inklappen; je neemt de tafel vervolgens overal mee naar toe.

Bij deze statafel heeft Casaria sowieso louter de juiste keuzes gemaakt. De hoogte is bijvoorbeeld ideaal, waardoor je op een aangename manier aan de tafel staat. Wel moet je hierbij oppassen met het leunen op de tafel. Als je met je volle gewicht op deze tafel leunt, kan de tafel omklappen. Het maximaal belastbare gewicht is namelijk 50 kilogram.

Dat deze statafel zo stabiel staat, is onder meer te danken aan de metalen strips. Deze metalen strips zijn op het frame aangebracht en zorgen daarbij voor de benodigde bevestiging. Met dank aan deze extra bevestiging staat deze houten statafel als een huis. Nadat je met veel plezier van deze tafel gebruik gemaakt hebt, klap je ‘m weer makkelijk in. Al met al een hele fijne en veelzijdige statafel.

Casaria Opvouwbare partybartafel beste

je moet even goed rekening houden met de onderzijde van de pootjes; deze pootjes kun je niet verstellen. Je moet deze statafel hierdoor altijd op een vlakke ondergrond gebruiken.

Tot slot moet je rekening houden met het prijskaartje. Voor deze geweldige statafel van hout betaal je namelijk 105 euro. Voor dit bedrag krijg je een statafel van hout, een vrij grote statafel en een statafel die opklapbaar is. Deze voordelen tezamen zorgen voor een interessant compleet plaatje.

Deze statafel klapt relatief snel om; het maximaal belastbare gewicht is 50 kilogram.

Voordelen
 • Prachtige houten statafel
 • Makkelijk in te klappen
 • Erg solide en stabiel
 • Ideale hoogte en diameter
 • Prima kwaliteit
Nadelen
 • Vrij duur
 • Maximaal belastbaar gewicht van 50 kg
Conclusie

De Casaria Opvouwbare partybartafel is naar onze mening de beste inklapbare houten statafel. Deze statafel brengt het beste van twee werelden bij elkaar samen; dankzij het hout ziet de tafel er prachtig uit én de tafel is ook nog eens inklapbaar.

Beste goedkope statafel – Lizzely Garden & Living statafel

Wil je dolgraag een nieuwe statafel aanschaffen? Wil je hier alleen niet al te veel geld aan uitgeven? Dan is de aanschaf van de Lizzely Garden & Living statafel aan te raden. Volgens onze test is dit namelijk de beste goedkope statafel van het moment. Deze eretitel is te danken aan het prijskaartje, maar ook aan de samenstelling van deze tafel.

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: voor deze statafel betaal je oprecht weinig geld. Deze statafel vraagt om een investering van slechts 43 euro. Voor dit bedrag ga je eigenlijk geen betere statafel vinden.

Deze statafel is vrij simpel, maar doet prima wat de tafel moet doen. De tafel heeft een tafelblad van 60 centimeter, is 110 centimeter hoog en weegt slechts 8 kilogram. Dit gewicht zorgt voor twee voordelen:

 1. Makkelijk op te tillen. Nadat je deze statafel ingeklapt hebt, til je ‘m makkelijk op. Je verplaatst ‘m makkelijk naar een andere plek in bijvoorbeeld je huis of tuin.
 2. Stabiel. Dankzij het gewicht van 8 kilogram staat de statafel aan een huis. Dit komt door het gewicht, maar komt ook door de vormgeving. Met dank aan de verticale buizen aan de onderzijde staat deze statafel als een huis.

Deze handige statafel is zowel binnen als buiten te gebruiken. Dit is te danken aan de gekozen materialen; het onderstel is bijvoorbeeld van metaal vervaardigd. Dit metaal is ook nog gepoedercoat, waardoor het metaal tegen een stootje bestand is. Dit materiaal draagt overigens ook bij aan de gewenste stabiliteit van de tafel.

Dat deze statafel zo goedkoop is, blijkt wel uit het gebrek aan een hoes. Bij aanschaf krijg je geen hoes geleverd, waardoor je deze statafel niet op de gewenste manier kunt beschermen. Als deze statafel ook nog met een hoes geleverd zou worden, zouden wij nog enthousiaster zijn.

Ondanks het prijskaartje is dit qua kwaliteit wel een prima statafel. De statafel staat stevig, is van de juiste materialen vervaardigd en is netjes afgewerkt. Het merk Lizzely Garden & Living heeft voor een prima statafel gekozen, zonder dat je veel geld aan deze tafel uit hoeft te geven. Een prima combinatie dus.

Wat wij persoonlijk iets minder vinden, is het design van deze statafel. De statafel oogt nogal simpel, ietwat saai en voelt mogelijk een beetje plastic aan. Dit geldt niet voor het onderstel, maar wel voor bijvoorbeeld het tafelblad. Als je veel waarde aan het design van je nieuwe statafel hecht, kun je beter voor een andere statafel kiezen.

Spreekt deze statafel je aan, maar vind je de statafel te klein? Dan kun je beter voor de grotere variant kiezen; die variant heeft een hoogte van 115 centimeter en een diameter van 80 centimeter.

Niet de mooiste statafel om te zien; ziet er een beetje goedkoop uit.

Voordelen
 • Voordelig geprijsd
 • Ideale afmetingen
 • Stevig en stabiel
 • Licht van gewicht
 • Makkelijk inklapbaar
Nadelen
 • Niet de mooiste statafel
 • Geen hoes of kleed
Conclusie

De Lizzely Garden & Living statafel is naar onze mening de beste goedkope statafel. Voor deze statafel betaal je net iets meer dan 4 tientjes, terwijl de tafel zelf van een prima kwaliteit is. De tafel heeft verder prima afmetingen, is makkelijk in te klappen en weegt slechts 8 kilogram. Die combinatie zorgt ervoor dat je dagelijks met veel plezier van deze statafel gebruik kunt maken.

Koopgids

Ben je op zoek naar een handige statafel voor in huis of in tuin? Of wil je voor bijvoorbeeld een feest of evenement een nieuwe statafel aanschaffen? Als je naar het huidige aanbod kijkt, valt één ding direct op: je hebt meer dan voldoende keuze.

Om binnen dit aanbod de juiste statafel te vinden, zou je een uitgebreide vergelijking moeten maken. Graag adviseren wij je om hierbij op specifieke punten te letten. Om welke punten dit precies gaat, bespreken we in deze koopgids.

Soort statafel

Ten eerste moet je goed bepalen naar wat voor soort statafel je op zoek bent. Denk hierbij goed na over onderstaande vragen:

 • Wil je voor een opklapbare statafel gaan of niet? Als je voor een opklapbare variant kiest, biedt dit uiteraard veel gemak.
 • Waar wil je de statafel gebruiken? Denk ook goed na over de plek(ken) waar je de statafel wilt gebruiken. De meeste statafels zijn gelukkig binnen en buiten te gebruiken.
Soort statafel

Materiaal

Ten tweede raden wij je aan om goed naar het materiaal van de tafel te kijken. Wil je een statafel van kunststof of plastic aanschaffen? Of gaat je voorkeur uit naar een statafel van hout? Deze soorten materialen brengen allemaal specifieke eigenschappen, voordelen en nadelen met zich mee. Maak daarom voor jezelf een goede vergelijking.

Afmetingen & gewicht

Ten derde is het verstandig om naar de afmetingen en het gewicht te kijken. Hoe hoog is de statafel precies? En naar welke hoogte gaat je voorkeur uit? De meeste statafels zijn tussen de 100 en 110 centimeter.

Hierbij is het ook verstandig om naar de diameter van het tafelblad te kijken. Je kunt voor een diameter van 40 centimeter kiezen, maar ook voor een diameter van 80 centimeter. Aan jou de keus.

Let hierbij overigens ook nog op de dikte van het tafelblad. Deze dikte is vooral bepalend voor de uitstraling van de tafel. Kijk uiteraard ook goed naar het gewicht van de statafel. Des te zwaarder de tafel is, des te lastiger het is om deze te verplaatsen.

Aantal statafels

Ten vierde zou je goed over de hoeveelheid statafels na moeten denken. Heb je aan één statafel voldoende? Of is het toch verstandiger om direct meerdere statafels aan te schaffen? Als je meerdere statafels aan wilt schaffen, kies je het beste voor een set van statafels.

Hoes of kleed

Krijg je bij aanschaf van de statafel een hoes of kleed meegeleverd? Dit is erg wenselijk, maar gebeurt lang niet in alle gevallen. Slechts bij een paar statafels krijg je een hoes of kleed meegeleverd.

Stabiliteit

Let ook goed op de stabiliteit van de statafel. Des te stabieler de statafel is, des te beter wat ons betreft. Kijk hiervoor goed naar het materiaal, naar het maximaal belastbare gewicht en naar de vormgeving. 

Prijs-kwaliteitsverhouding

Tot slot is het belangrijk om goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken. Kies altijd voor een statafel van een A-merk, kies voor een statafel die goed aangeschreven staat en durf te investeren. Voor de beste statafel moet je mogelijk iets meer geld uitgeven, maar dat is absoluut de moeite waard.

Stabiliteit statafel

Slotwoord

Met een goede statafel kun je alle kanten op. Je kunt deze statafel binnenshuis gebruiken, maar ook in de tuin. Er bestaan zelfs statafels die je het gehele jaar buiten kunt laten staan. Maak al met al een goede vergelijking voor jezelf; wij adviseren je vooral één van bovenstaande soorten statafels. Heb je over deze tafels nog een vraag? Neem gerust contact op met onze partner Bol.com. Wij wensen je graag veel plezier met je nieuwe statafel(s)!

Tresna.nl
Logo