Beste KlikAanKlikUit schakelaar

Heb je het doel om je woning steeds slimmer te maken? Dan zit je bij het merk KlikAanKlikUit goed. Dit merk biedt allemaal producten aan, waarmee je je huis slim inricht. Dit levert veel gemak op en verhoogt het woonplezier tot ongekende hoogtes. Het woonplezier verhogen doe je onder meer met een KlikAanKlikUit schakelaar. In dit artikel lees je alles over de beste KlikAanKlikUit schakelaars van dit moment!

Onze top 5 KlikAanKlikUit schakelaars

Afbeelding

Product


KlikAanKlikUit AWS-3500S

Onze beste koop!

KlikAanKlikUit AWS-3500S NL

Beste KlikAanKlikUit inbouwschakelaar

of

KlikAanKlikUit ACC2300

KlikAanKlikUit ACC2300

Beste KlikAanKlikUit stopcontact schakelaar

of

KlikAanKlikUit AWST-8800

KlikAanKlikUit AWST-8800

Beste KlikAanKlikUit opbouwschakelaar

of

KlikAanKlikUit Startset APC3-2300R

KlikAanKlikUit Startset APC3-2300R

Beste KlikAanKlikUit schakelaar set

of

KlikAanKlikUit AGC2-3500R

KlikAanKlikUit AGC2-3500R

Beste KlikAanKlikUit schakelaars voor buiten

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

KlikAanKlikUit AWS-3500S

Beste KlikAanKlikUit inbouwschakelaar

KlikAanKlikUit AWS-3500S

of

KlikAanKlikUit ACC2300

Beste KlikAanKlikUit stopcontact schakelaar

KlikAanKlikUit ACC2300

of

KlikAanKlikUit AWST-8800

Beste KlikAanKlikUit opbouwschakelaar

KlikAanKlikUit AWST-8800

of

KlikAanKlikUit Startset APC3-2300R

Beste KlikAanKlikUit schakelaar set

KlikAanKlikUit Startset APC3-2300R

of

KlikAanKlikUit AGC2-3500R

Beste KlikAanKlikUit schakelaars voor buiten

KlikAanKlikUit AGC2-3500R

of

Voor- en nadelen van een KlikAanKlikUit schakelaar

Dat je in dit artikel uitgekomen bent, geeft aan dat je op zoek bent naar een KlikAanKlikUit schakelaar. Maar, weet je al wat een schakelaar van dit merk precies doet? Het leuke is dat er tal van antwoorden op deze vraag gegeven kunnen worden.

Eén van de belangrijkste voordelen van een KlikAanKlikUit schakelaar is de veelzijdigheid. Je kunt bijvoorbeeld uit meerdere schakelaars kiezen, zoals al duidelijk uit bovenstaande tabel blijkt. Wil je bijvoorbeeld een inbouwschakelaar aanschaffen? Of wil je voor een set van 3 schakelaars inclusief afstandsbediening gaan? Bij KlikAanKlikUit heb je de keuze uit ongekend veel schakelaars.

Een ander voordeel is terug te vinden in het gemak. Je installeert eenmalig de KlikAanKlikUit schakelaar, waarna je hier jarenlang gebruik van maakt. Koppel je de schakelaar van KlikAanKlikUit bijvoorbeeld aan een lamp in je woning? Dan ben je in staat om die lamp op afstand te bedienen.

Daarvoor willen we ook graag de handige KlikAanKlikUit app bespreken. Met deze app kun je op afstand gebruik maken van alle schakelaars die je in je woning plaatst. Deze app groeit al snel uit tot je beste vriend, aangezien de app echt veel mogelijkheden en gemak biedt. Slimmer wonen staat wat ons betreft gelijk aan aangenamer wonen. Dát krijg met de KlikAanKlikUit schakelaars in ieder geval voor elkaar.

Ook de prijsstelling van de KlikAanKlikUit schakelaars spreekt ons aan. Zoals je aan bovenstaande varianten al kunt zien, betaal je je niet scheel aan een schakelaar van dit merk. Nee, voor slechts een paar tientjes ben je al helemaal klaar.

Ondertussen geniet je ook nog van een jarenlange levensduur. Het merk KlikAanKlikUit doet er namelijk alles aan om kwaliteit te leveren én slaagt bijzonder goed in dat doel. Door nu een KlikAanKlikUit schakelaar aan te schaffen, geniet t je hier probleemloos tot 2030 van. En ongetwijfeld nog een stuk langer.

Als laatste voordeel willen we de gemakkelijke werking benoemen. We hebben hierboven al benoemd dat zo’n schakelaar veel gemak met zich meebrengt. Dit gemak is te danken aan de schakelaar zelf, maar ook aan de werking/bediening hiervan. Als je zo’n schakelaar in bijvoorbeeld een stopcontact geplugt hebt, heb je nergens meer omkijken naar.

Wil je graag een inbouwschakelaar van KlikAanKlikUit aanschaffen? Dan moet je wel rekening houden met bepaalde uitdagingen qua montage. Mocht je hier geen verdere kennis van hebben, doe je er verstandig aan om een vakman in te schakelen. Onder meer een elektricien is in staat om de KlikAanKlikUit schakelaar snel en vakkundig voor je te monteren.

Verder is het advies om op voorhand te bepalen wáár je de KlikAanKlikUit schakelaar voor wilt gebruiken. Waarom het belangrijk is om dit op voorhand te doen? Omdat je uit allerlei verschillende schakelaars kunt kiezen. Als je weet waar je de schakelaar voor wilt gebruiken, maak je gemakkelijker de juiste keuze binnen het aanbod van KlikAanKlikUit.

Spreekt een KlikAanKlikUit schakelaar je nu al aan? Dan raden wij je graag aan om onderstaande reviews op je gemakje door te nemen. Neem onze bevindingen op je gemakje door, maak een goede vergelijking en hak de knoop door. Wij weten in ieder geval al dat je geen spijt gaat krijgen van de aanschaf van een KlikAanKlikUit schakelaar!

Beste KlikAanKlikUit inbouwschakelaar – KlikAanKlikUit AWS-3500S NL

Je woning slim inrichten doe je onder andere met een inbouwschakelaar. Zo’n schakelaar bouw je in je stopcontact in, waarmee je het stopcontact slim maakt. Dit doe je op een ideale manier met de KlikAanKlikUit AWS-3500S NL. Volgens onze test is dit de beste KlikAanKlikUit inbouwschakelaar van dit moment.

De werking van deze KlikAanKlikUit schakelaar is magnifiek te noemen. Je installeert de schakelaar namelijk achter een bestaand stopcontact, waarna je het frontje van het stopcontact weer vast klikt. Je kunt nu een lamp of ander apparaat in dit stopcontact pluggen, waarna je op afstand de lamp of het apparaat kunt bedienen.

Belangrijk voordeel: deze KlikAanKlikUit inbouwschakelaar is geschikt voor alle apparaten tot 3500 Watt. Dit betekent dat je zo’n beetje alle lampen en apparaten op deze schakelaar aan kunt sluiten. Vervolgens kun je vanaf je luie stoel gewoon de lamp (of het apparaat) aan en uit zetten. Wat wil je nog meer?

Doordat deze inbouwschakelaar compact uitgevoerd is, verwerk je ‘m makkelijk in de muur. Je doet vervolgens het frontje weer op het stopcontact, waardoor deze schakelaar op geen enkele manier te zien is. En bij een juiste installatie geniet je hier oprecht jarenlang van.

Overigens beschikt deze inbouwschakelaar van KlikAanKlikUit over een bereik van 50 meter. Dit betekent dat je bijvoorbeeld de aangesloten lamp tot een afstand van 50 meter kunt bedienen. Ongeacht waar je je in huis bevindt, kun je dus gebruik maken van deze inbouwschakelaar.

Moet je nou de hoofdprijs betalen voor deze KlikAanKlikUit inbouwschakelaar? Dat valt wat ons betreft reuze mee. Je betaalt voor deze schakelaar namelijk 27,99 euro. Voor dit bedrag geniet je de komende jaren van onwijs veel gemak én van een draadloze bediening.

Voordat het zover is, moet je wel met een paar minpunten rekening houden. Het eerste minpunt heeft betrekking op de installatie. Zoals je op de foto al kunt zien, beschikt deze inbouwschakelaar over meerdere draadjes. Deze draadjes moet je op de juiste elektriciteitskabels aansluiten, maar hier zou je wel enige kennis voor moeten hebben. Mogelijk is het verstandiger om een elektricien in te schakelen.

KlikAanKlikUit Inbouwschakelaar - AWS-3500S NL

Om van alle mogelijkheden gebruik te kunnen maken, heb je wel aanvullende accessoires van KlikAanKlikUit nodig. Zo kun je voor de KlikAanKlikUit smart bridge kiezen; hiermee stel je jezelf in staat om deze schakelaar middels je smartphone te bedienen. Een andere optie is om deze schakelaar te koppelen aan bijvoorbeeld de AYCT-102-afstandsbediening.

Voor een optimale werking heb je nog andere producten van KlikAanKlikUit nodig.

Voordelen
 • Te integreren in een stopcontact
 • Op afstand te bedienen
 • Top prijs-kwaliteitsverhouding
 • Onzichtbaar
 • Geschikt voor alle lampen en apparaten tot 3500 Watt
Nadelen
 • Andere KlikAanKlikUit producten nodig
 • Installatie heeft wat voeten in aarde
Conclusie

De KlikAanKlikUit AWS-3500S NL is de beste inbouwschakelaar van het merk KlikAanKlikUit. Deze inbouwschakelaar verwerk je achter een stopcontact, waarmee je dit stopcontact slim maakt. Je bent hierdoor in staat om lampen of apparaten op afstand te bedienen. Erg handig, praktisch en makkelijk in gebruik.

Beste KlikAanKlikUit stopcontact schakelaar – KlikAanKlikUit ACC2300

Hoef je niet per sé een onzichtbare inbouwschakelaar te hebben? Dan kun je ook voor een ‘eenvoudigere’ variant gaan; een zogeheten stopcontact schakelaar. Binnen het aanbod van KlikAanKlikUit zijn meerdere varianten te vinden, maar onze voorkeur gaat uit naar de KlikAanKlikUit ACC2300. Dit is volgens ons de beste KlikAanKlikUit stopcontact schakelaar.

De werking van deze stopcontact schakelaar is onwijs simpel. Je plugt deze schakelaar in elk gewenst stopcontact, waarna je in deze schakelaar de stekker van een lamp of apparaat kunt stoppen. Dankzij deze stopcontact schakelaar kun je de lamp of het apparaat vervolgens op afstand bedienen.

Belangrijk voordeel is dat je veel lampen en apparaten op deze schakelaar aan kunt sluiten. Het maximale vermogen ligt op 2300 Watt. Dat is in veel gevallen voldoende, maar is wel minder dan bij bovenstaande variant. Mocht je een zwaarder apparaat op je stopcontact aan willen sluiten, kies je dus beter voor bovenstaande inbouwschakelaar.

Wat bij deze stopcontact schakelaar een groot voordeel is, is de bediening op afstand. Hiervoor kun je deze schakelaar aan bijvoorbeeld een afstandsbediening van KlikAanKlikUit koppelen. Ook kun je deze schakelaar aan de KlikAanKlikUit Smart Bridge koppelen. Met dank aan dit station kun je vervolgens op afstand de lamp (of het apparaat) aan en uit zetten.

Heb je kinderen in je huis rondlopen? Dan komt deze KlikAanKlikUit stopcontact schakelaar ook goed van pas. Deze schakelaar beschikt namelijk over een kinderbeveiliging, waardoor je kind geen schade aan kan richten. Ook is het fijn dat deze stopcontact erg compact uitgevoerd is; deze schakelaar blokkeert hierdoor niet de toegang tot andere stopcontacten.

Waar wil je deze stopcontact schakelaar precies gebruiken? Het is fijn om te weten dat deze stopcontact schakelaar een draadloos bereik van 30 meter heeft. Waar je je ook in je huis bevindt, kun je deze schakelaar dus op afstand bedienen.

De installatie van deze stopcontact schakelaar is ook magnifiek te noemen. Het enige dat je hoeft te doen, is deze schakelaar in het stopcontact te stoppen. Plug vervolgens de lamp of apparaat in deze schakelaar en je geniet direct van veel mogelijkheden.

KlikAanKlikUit ACC2300 beste

Om alles uit deze schakelaar te halen, moet je wel de schakelaar op andere accessoires van KlikAanKlikUit aansluiten. Hier is op zich niks mis mee, maar dit vraagt wel om een extra investering. Voor het hierboven genoemde station of de Smart Bridge betaal je bijvoorbeeld ruim 100 euro.

Gelukkig hoef je voor deze stopcontact schakelaar zelf niet al te veel te betalen. Deze stopcontact schakelaar kost bij onze partner Bol.com slechts 16,95 euro. Een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding dus. Houd alleen wel rekening met het maximale vermogen van 2300 Watt; dat had van ons wel iets hoger gemogen.

Het vermogen is met 2300 Watt ietwat beperkt.

Voordelen
 • Onwijs makkelijk te installeren
 • Met randaarde
 • Met kinderbeveiliging
 • Voor veel lampen en apparaten geschikt
 • Erg betaalbaar
Nadelen
 • Ietwat beperkt vermogen
 • Je hebt aanvullende KlikAanKlikUit accessoires nodig voor een optimale werking
Conclusie

De KlikAanKlikUit ACC2300 is de beste KlikAanKlikUit stopcontact schakelaar van dit moment. Deze betaalbare schakelaar plug je in het stopcontact, waarmee je het stopcontact slim maakt. Je kunt vervolgens een lamp of ander apparaat op afstand bedienen. Houd wel rekening met het maximale vermogen van 2300 Watt.

Beste KlikAanKlikUit opbouwschakelaar – KlikAanKlikUit AWST-8800

In het aanbod van KlikAanKlikUit kun je uit verschillende soorten schakelaars kiezen. Zo kun je tussen een inbouw- en opbouwschakelaar kiezen. Een opbouwschakelaar is ideaal als er leidingen door de muur heenlopen. De KlikAanKlikUit AWST-8800 plak je namelijk als het ware op de muur, waardoor je niet in de muur hoeft te boren. Dit is volgens ons dan ook de beste KlikAanKlikUit opbouwschakelaar.

De werking van deze schakelaar is te vergelijken met een normale drukknop. Met de drukknop kun je bijvoorbeeld een lamp aan- en uitzetten, maar met déze schakelaar doe je dit op een slimme manier. Je kunt deze schakelaar namelijk aan een zender van KlikAanKlikUit koppelen.

Nadat je dat hebt gedaan, kun je deze schakelaar op afstand bedienen. Middels bijvoorbeeld je smartphone of tablet zet je een lamp hierdoor op afstand aan of uit. Het fijne hierbij is dat het zendbereik 30 meter is. Ook als je dus op een andere verdieping in je woning staat, kun je met deze opbouwschakelaar de lamp aan of uit zetten.

Overigens is deze schakelaar niet alleen voor lampen geschikt. Je kunt ook verschillende soorten apparaten op deze schakelaar aansluiten. Daarmee ben je in staat om op afstand het betreffende apparaat geheel naar wens te bedienen.

Voordat je dit kunt doen, heb je wel een zender van KlikAanKlikUit nodig. Dankzij deze zender kun je deze opbouwschakelaar draadloos gebruiken. En als je deze schakelaar aanschaft, is uiteraard het doel om de schakelaar op afstand te gebruiken. Schaf bij aanschaf dus direct een schakelaar van KlikAanKlikUit aan, zoals de AYCT-102 afstandsbediening.

Bij aanschaf van deze schakelaar krijg je een 12 volt alkaline batterij meegeleverd. Het advies is om nog zo’n batterij als reserve aan te schaffen. Na verloop van tijd is de batterij namelijk leeg, waardoor de opbouwschakelaar niet meer werkt. Dit voorkom je door tijdig de batterij te vervangen.

De vormgeving van deze opbouwschakelaar van KlikAanKlikUit is geweldig:

 • Strak design: KlikAanKlikUit heeft voor een strak design gekozen. Dit zorgt ervoor dat de schakelaar eigenlijk niet opvalt in je interieur.
 • 16 mm dik: KlikAanKlikUit heeft er ook voor gezorgd dat de schakelaar slechts 16 mm dik is. Dankzij deze minimale dikte steekt deze opbouwschakelaar amper uit de muur.
KlikAanKlikUit Opbouwschakelaar - AWST-8800 beste

Niet alleen de vormgeving is dik in orde, maar ook de instelmogelijkheden. Zeker als je technisch aangelegd bent, kun je heel veel kanten op met het instellen van deze opbouwschakelaar. Zo heb je de keuze uit maar liefst 256 codes. De zendfrequentie van deze schakelaar is overigens 433,92 MHz.

Belangrijkste voordeel is de gemakkelijke installatie. Voor deze schakelaar hoef je niet te boren, niet te slijpen of andere werkzaamheden te verrichten. Nee, voor deze opbouwschakelaar hoef je gewoonweg géén aanpassingen aan je muur te verrichten.

 Ook is het ideaal dat je voor de KlikAanKlikUit AWST-8800 slechts 15,95 euro hoeft te betalen. Het is hiermee niet alleen een hele handige schakelaar, maar ook één van de goedkoopste varianten!

Voor deze schakelaar heb je een aanvullende zender van KlikAanKlikUit nodig.

Voordelen
 • Erg makkelijk te installeren
 • Fraai design
 • Geheel draadloos te gebruiken
 • Geen gedoe met draden
 • Met batterij geleverd
Nadelen
 • Je hebt een aanvullende zender nodig
Conclusie

De KlikAanKlikUit AWST-8800 is de beste opbouwschakelaar van het merk KlikAanKlikUit. Deze opbouwschakelaar is makkelijk te installeren, is onwijs simpel in gebruik en maakt het leven een stuk makkelijker. Houd er wel rekening mee dat je alleen aan deze opbouwschakelaar niet genoeg hebt. Je moet nog een aanvullende zender van KlikAanKlikUit aanschaffen.

Beste KlikAanKlikUit schakelaar set – KlikAanKlikUit Startset APC3-2300R

Dat je uit veel interessante KlikAanKlikUit schakelaars kunt kiezen, mag duidelijk zijn. Kom je er echter achter dat je aan slechts één schakelaar niet voldoende hebt? Dan raden wij je graag om voor de KlikAanKlikUit Startset APC3-2300R te kiezen. Dit is wat ons betreft de beste KlikAanKlikUit schakelaar set van dit moment.

Als je deze set aanschaft, krijg je maar liefst vier onderdelen geleverd:

 • Drie stopcontact schakelaars
 • 1 afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kun je de drie stopcontact schakelaar afzonderlijk van elkaar bedienen

Dat je drie stopcontact schakelaars geleverd krijgt, biedt uiteraard tal van mogelijkheden. Je kunt hiermee namelijk drie lampen of drie apparaten in je woning afzonderlijk bedienen. Dit doe je geheel draadloos, met alle dank aan de afstandsbediening.

Wil je van deze starterset gebruik maken? Dan hoef je alleen maar het volgende te doen:

 • Stap 1: plug de stopcontact schakelaar in het gewenste stopcontact
 • Stap 2: plug nu het apparaat of de lamp in de KlikAanKlikUit schakelaar
 • Stap 3: bedien nu op afstand, met de afstandsbediening, de lamp of het apparaat. Dit houdt dus in dat je vanaf je luie stoel een lamp aan en uit kunt zetten!

Het is ook nog mogelijk om deze set naderhand uit te breiden. Dit doe je bijvoorbeeld met nog meer schakelaars of zenders van KlikAanKlikUit. Mocht je je woning graag een stuk slimmer willen maken, vormt deze set de ideale basis.

Wil je de schakelaars in je woning op afstand bedienen? Met de afstandsbediening is dit tot een afstand van 30 meter mogelijk. Een andere optie is om de KlikAanKlikUit Smart Bridge aan te schaffen. Je kunt vervolgens je smartphone aan dat station koppelen, waarna je deze schakelaars ook met je smartphone op afstand kunt bedienen. Dat maakt je leven nog een stuk makkelijker.

Met deze set kun je in ieder geval alle kanten op. Dit is te danken aan de samenstelling van de set, maar ook aan aanvullende extra’s. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om deze stopcontact schakelaars naast elkaar in stopcontacten te pluggen. Ook is het fijn dat de afstandsbediening met batterij wordt geleverd; deze batterij heeft een gebruiksduur van wel 3 jaar.

KlikAanKlikUit heeft uiteraard ook nog aan de veiligheid gedacht. Zo zijn alle stopcontact schakelaars van kinderbeveiliging voorzien. Ook zijn deze schakelaars van een overbelastingsbeveiliging voorzien.

KlikAanKlikUit Startset APC3-2300R beste

Wil je een lamp of apparaat op één van de schakelaars aansluiten? Houd dan wel rekening met het maximale vermogen van 2300 Watt. Dit had van ons wel iets hoger gemogen, maar is wat ons betreft geen al té groot probleem.

Deze review over deze KlikAanKlikUit starterset sluiten we graag positief af. Dat doen we door het prijskaartje te benoemen; 23,99 euro. Voor nog geen 24 euro krijg je dus de beschikking over drie stopcontact schakelaars en een bijbehorende afstandsbediening!

Let even goed op: deze set van KlikAanKlikUit is alleen voor binnengebruik geschikt. Wil je schakelaars buiten gebruiken? Kies dan voor onderstaande set.

Het maximale vermogen is slechts 2300 Watt per stopcontact schakelaar.

Voordelen
 • Uitgebreide set
 • Met afstandsbediening
 • Zenderbereik tot 30 meter
 • Erg makkelijk te gebruiken
 • Met kinderbeveiliging
Nadelen
 • Maximaal vermogen van 2300 Watt
Conclusie

De KlikAanKlikUit Startset APC3-2300R is wat ons betreft de beste KlikAanKlikUit schakelaar set. In deze set tref je maar liefst 3 stopcontact schakelaars en een afstandsbediening aan. Met deze afstandsbediening bedien je de drie schakelaars afzonderlijk van elkaar. Ideaal, gemakkelijk en het toonbeeld van meer conform in je woning!

Beste KlikAanKlikUit schakelaars voor buiten – KlikAanKlikUit AGC2-3500R

Met bovenstaande KlikAanKlikUit schakelaars maak je het leven binnenshuis een stuk makkelijker. Wil je echter ook in je tuin van het nodige gemak genieten? Dan heb je niks aan bovenstaande schakelaars. Alle bovenstaande schakelaars zijn uitsluitend voor binnengebruik geschikt. Voor buiten raden wij je graag de KlikAanKlikUit AGC2-3500R aan. Dit zijn volgens ons de beste KlikAanKlikUit schakelaars voor buiten.

Zoals je mogelijk op de foto al hebt gezien, gaat het om een uitgebreide set. In deze set tref je de volgende producten van KlikAanKlikUit aan:

 • 2 stopcontact schakelaars. Deze schakelaars zijn speciaal voor buiten gebruikt ontwikkeld.
 • Een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening ben je in staat om de schakelaars afzonderlijk van elkaar op afstand te bedienen.

De 2 stopcontact schakelaars zijn ideaal voor buitengebruik. Dit is onder meer te danken aan de waterbestendigheid. Zelfs als het buiten behoorlijk hard plenst, hoef je niet in te zitten over de veiligheid van deze schakelaars. Daarnaast beschikken de schakelaars over een handig klepje. Met deze klepje kun je het  stopcontact volledig afsluiten.

Met deze stopcontact schakelaars kun je in je tuin alle kanten op. Beide schakelaars zijn namelijk geschikt voor lampen en apparaten met een vermogen tot 3500 Watt. Dit betekent dat je onder meer buitenverlichting en een vijverpomp op deze stopcontact schakelaars aansluit.

Je kunt de aangesloten lamp of het aangesloten apparaat vervolgens op afstand bedienen. Dit doe je met de meegeleverde afstandsbediening, maar kun je ook middels je smartphone of tablet doen. Om dat mogelijk te maken, heb je alleen de KlikAanKlikUit Smart Bridge nodig.

Belangrijk voordeel van de stopcontact schakelaars is het bereik van 70 meter. Sta je met de afstandsbediening op zo’n 60 meter afstand? Zelfs dan is het mogelijk om bijvoorbeeld de buitenverlichting aan en uit te doen. Ideaal dus!

Wat ook ideaal is, is de montage/installatie. Het enige wat je met deze set hoeft te doen, is de schakelaars in het stopcontact buiten in te pluggen. Nadat je dit gedaan hebt, kun je bijvoorbeeld de stekker van de buitenlamp in de schakelaar pluggen. Met de afstandsbediening bedien je de schakelaar vervolgens naar wens.

KlikAanKlikUit AGC2-3500R besste

Deze set van KlikAanKlikUit is ideaal voor buiten, maar dit brengt wel een hoger prijskaartje met zich mee. Voor deze KlikAanKlikUit set betaal je bij onze partner Bol.com 40,99 euro. Relatief veel geld, maar je krijgt wel veel waar voor je geld. Je krijgt immers de beschikking over 2 stopcontact schakelaars én een afstandsbediening.

Voor een optimale werking c.q. bediening is wel de aanschaf van de Smart Bridge aan te raden. Dit geldt echter niet alleen voor deze set, maar in principe voor alle schakelaars van het merk KlikAanKlikUit.

Deze set is relatief prijzig; ruim 40 euro.

Voordelen
 • Ideaal voor buiten
 • Met handige afstandsbediening
 • 2 stopcontact schakelaars (tot 3500 Watt)
 • Erg makkelijk te installeren
 • Bereik tot 70 meter
Nadelen
 • Duurder
Conclusie

De KlikAanKlikUit AGC2-3500R is volgens ons de beste koop binnen het aanbod van KlikAanKlikUit voor buiten. Deze set is speciaal voor buitengebruik ontwikkeld, bestaat uit 2 stopcontact schakelaars en wordt met afstandsbediening geleverd. De set is erg makkelijk in gebruik en biedt buiten tal van mogelijkheden.

Koopgids

Heb je interesse om een KlikAanKlikUit schakelaar aan te schaffen? Voordat je de knoop door kunt hakken, moet je goed over je wensen nadenken. Daarnaast moet je goed naar het aanbod van KlikAanKlikUit kijken, aangezien het aanbod nogal divers is.

Dit divers aanbod brengt zeker een uitdaging met zich mee; het is niet makkelijk om de gewenste KlikAanKlikUit schakelaar uit te kiezen. Met déze koopgids helpen wij je hier graag een handje bij. We bespreken in deze koopgids namelijk de belangrijkste punten waar je goed op moet letten.

Gewenste gebruik

Het is allereerst zaak om goed naar het gewenste gebruik te kijken. Geef voor jezelf antwoord op onderstaande vragen:

 • Waar wil je de KlikAanKlikUit schakelaar precies voor gebruiken? Wil je deze schakelaar gebruiken voor bijvoorbeeld een lamp of voor een apparaat?
 • Hoeveel KlikAanKlikUit schakelaars heb je nodig? Denk je aan één schakelaar voldoende te hebben? Of kun je beter voor een set van meerdere KlikAanKlikUit schakelaars kiezen?
 • Waar wil je de KlikAanKlikUit schakelaar gebruiken? Wil je deze schakelaar binnen of buiten gebruiken? In het aanbod van KlikAanKlikUit zijn speciale varianten voor buitengebruik te vinden.
KlikAanKlikUit gewenste gebruik

Soort schakelaar

Weet je waar je de KlikAanKlikUit schakelaar voor wilt gebruiken? Dan kun je ook een keuze maken tussen de vele soorten schakelaars. In dit artikel heb je al met meerdere soorten schakelaars kennis kunnen maken:

 • Inbouw schakelaar. Deze schakelaar verwerk je achter het stopcontact in de muur. Belangrijk voordeel hiervan is dat je de schakelaar niet ziet zitten.
 • Opbouw schakelaar. Je kunt ook voor een opvouw schakelaar kiezen. Deze schakelaar plaats je overal in huis op een muur, zonder dat je in de muur hoeft te boren.
 • Stopcontact schakelaar. Een stopcontact schakelaar is onwijs simpel in gebruik, aangezien je deze alleen maar in het stopcontact hoeft te pluggen.

Bediening

Bij een KlikAanKlikUit schakelaar moet je goed naar de bediening kijken. Voor de bediening heb je sowieso aanvullende accessoires nodig, zoals de Smart Bridge van KlikAanKlikUit. Met dit station kun je de schakelaar op afstand middels je smartphone of tablet bedienen.

Is het voor jou niet nodig om de schakelaar met je telefoon of tablet te bedienen? Dan kun je beter kiezen voor de aanschaf van een KlikAanKlikUit afstandsbediening. Met zo’n afstandsbediening kun je alsnog de schakelaar vanuit je luie stoel, bed of vanaf de bank bedienen!

Eigenschappen van de schakelaar

Bij het maken van een vergelijking zou je goed op onderstaande eigenschappen moeten letten:

 • Maximale vermogen: wat is het maximale vermogen dat op de schakelaar aangesloten kan worden? Bij sommige schakelaars ligt dit op 2300 Watt, terwijl dit bij andere schakelaars op 36500 Watt ligt. Een aanzienlijk verschil dus.
 • Bereik: op hoeveel meter afstand kun je de schakelaar bedienen? Bij sommige schakelaars ligt het maximale bereik op 40 meter, terwijl je andere schakelaars tot 80 meter afstand kunt bedienen.
KlikAanKlikUit schakelaar eigenschappen

Prijskaartje

Over de kwaliteit van een KlikAanKlikUit schakelaar hoef je niet in te zitten. De kwaliteit is namelijk prima, getuige ook de jarenlange levensduur van deze schakelaars.

Waar je wel even naar kunt kijken, is het prijskaartje. Voor sommige schakelaars betaal je slechts 15 euro, terwijl je voor andere sets ruim 40 euro moet betalen. Ons advies is om je niet blind te staren op het prijskaartje. Nee, het is veel belangrijker om naar de samenstelling van de set te kijken.

Slotwoord

Met een KlikAanKlikUit schakelaar doe je een prima aankoop. De schakelaars van dit merk zijn handig in gebruik, maken je woning een stuk slimmer en zijn veelal makkelijk te installeren. Heb je over één of bovenstaande schakelaars nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van onze partner Bol.com. Graag wensen wij je veel plezier met je nieuwe KlikAanKlikUit schakelaar(s).

Tresna.nl
Logo