Beste KlikAanKlikUit deurbel

Lange tijd was een deurbel een vrij simpel product. Dat is in de afgelopen jaren echter fors veranderd. Je kunt nu bijvoorbeeld voor een deurbel met camera kiezen of voor een draadloze deurbel. Mocht je voorkeur naar een draadloze deurbel uitgaan, kom je mogelijk al snel bij een variant van het merk KlikAanKlikUit uit. In dit artikel lees je alles over de beste deurbellen van KlikAanKlikUit.

Onze top 5 KlikAanKlikUit deurbellen 

Afbeelding

Product


KlikAanKlikUit ACDB-8000AC

Onze beste koop!

KlikAanKlikUit ACDB-8000AC

Beste koop draadloze KlikAanKlikUit deurbel

of

KlikAanKlikUit ACDB-8000C

KlikAanKlikUit ACDB-8000C

Beste KlikAanKlikUit gong

of

KlikAanKlikUit ACDB-7000BC

KlikAanKlikUit ACDB-7000BC

Beste veelzijdige KlikAanKlikUit deurbel

of

KlikAanKlikUit-ACDB-9000AC

KlikAanKlikUit ACDB-9000AC

Beste mobiele KlikAanKlikUit deurbel

of

KlikAanKlikUit ACDB-8000AZ

KlikAanKlikUit ACDB-8000AZ

Beste goedkope KlikAanKlikUit deurbel

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

KlikAanKlikUit ACDB-8000AC

Beste koop draadloze KlikAanKlikUit deurbel

KlikAanKlikUit ACDB-8000AC

of

KlikAanKlikUit ACDB-8000C

Beste KlikAanKlikUit gong

KlikAanKlikUit ACDB-8000C

of

KlikAanKlikUit ACDB-7000BC

Beste veelzijdige KlikAanKlikUit deurbel

KlikAanKlikUit ACDB-7000BC

of

KlikAanKlikUit-ACDB-9000AC

Beste mobiele KlikAanKlikUit deurbel

KlikAanKlikUit-ACDB-9000AC

of

KlikAanKlikUit ACDB-8000AZ

Beste goedkope KlikAanKlikUit deurbel

KlikAanKlikUit ACDB-8000AZ

of

Voor- en nadelen van een KlikAanKlikUit deurbel

Het uitkiezen van een nieuwe deurbel is tegenwoordig niet makkelijk. Je hebt immers de keuze uit allerlei soorten deurbellen en het is ook niet een aankoop die je elke dag doet. Graag helpen wij je daarom een handje met deze zoektocht, waarbij wij je graag wijzen op het aanbod van KlikAanKlikUit.

Met een KlikAanKlikUit deurbel geniet je namelijk van de nodige voordelen:

 • Een KlikAanKlikUit deurbel is bijzonder voordelig geprijsd. Als je een heuse deurbel met camera van bijvoorbeeld Anker of Eufy wilt, ben je hier al snel een paar honderd euro aan kwijt. Door voor een KlikAanKlikUit deurbel te kiezen, bespaar je dus een hoop geld voor jezelf.
 • Makkelijk te monteren. De deurbellen van KlikAanKlikUit zijn erg makkelijk te monteren. Je hangt ze makkelijk aan bijvoorbeeld je voordeur of deurkozijn op, onder meer doordat de meeste deurbellen van dit merk draadloos werken.
 • Veel instelmogelijkheden. Ongeacht voor welke KlikAanKlikUit deurbel je kiest, heb je de keuze uit veel instelmogelijkheden. Zo is het mogelijk om de melodie van de deurbel naar wens in te stellen; de melodie van de deurbel gaat je dus nooit vervelen.
 • Makkelijk te bedienen. Een belangrijk voordeel van een KlikAanKlikUit deurbel is de bediening op afstand. De meeste deurbellen van dit merk kun je middels een app bedienen, waardoor je nergens meer omkijken naar hebt. Gemak dient de mens, niet waar?
 • Strak design. Het merk KlikAanKlikUit doet er alles aan om de deurbellen zo strak mogelijk uit te voeren. In dat doe slaagt het merk goed. De deurbellen zien er niet alleen strak uit, maar vallen ook niet al te goed op. Ook dat is wat ons betreft een belangrijk voordeel.

Een ander voordeel is dat je uit meerdere soorten deurbellen kunt kiezen. Zo biedt KlikAanKlikUit ook varianten aan die je in een stopcontact moet pluggen. Overal waar je in huis bent, hoor je hierdoor de deurbel. Dat je uit zoveel varianten kunt kiezen, biedt uiteraard alle mogelijkheden om de perfecte deurbel aan te schaffen.

Wel moet je even rekening houden met het aanbod van KlikAanKlikUit. Als je per sé een deurbel met camera wilt, heb je bijvoorbeeld niks bij dit merk te zoeken. Dit merk richt zich vooral op eenvoudige deurbellen; daar hoort een deurbel met camera niet echt bij.

Tevens is het goed om te weten dat je sommige accessoires nog los bij zou moeten bestellen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de KlikAanKlikUit bewegingssensor. Zo’n sensor kun je los kopen, waarna je deze op je deurbel aan kunt sluiten. Je bent hiermee in staat om van alle functies gebruik te maken, maar dit vraagt dus wel om één of meerdere extra investeringen.

Al met al vinden wij een KlikAanKlikUit deurbel een verstandige aankoop. Het is een betaalbare vervanger voor je huidige deurbel, waarmee je ook nog van de nieuwste technologieën verzekerd bent. Maar, wat is nou de beste KlikAanKlikUit deurbel? Daarvoor verwijzen wij je naar bovenstaande tabel én naar onderstaande reviews. In onderstaande reviews bespreken wij graag de 5 beste KlikAanKlikUit deurbellen.

Beste koop draadloze KlikAanKlikUit deurbel – KlikAanKlikUit ACDB-8000AC

Ben je op zoek naar een nieuwe deurbel van KlikAanKlikUit? Dan moet je goed beseffen dat ‘draadloos’ in dit geval twee dingen kan betekenen. Het gaat hierbij om de verbinding met de ontvanger én om de aandrijving van de deurbel. Wij geven zelf de voorkeur aan de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC. Op beide gebieden betreft dit namelijk een draadloze deurbel.

Ten eerste is het mogelijk om deze deurbel middels wifi aan een ontvanger te koppelen. Deze ontvanger kun je vervolgens overal in huis met je meenemen, waardoor je de deurbel nooit hoeft te missen. Ten tweede werkt deze deurbel op een batterij. Dit betekent dat je deze deurbel makkelijk op kunt hangen.

Het ophangen van de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC is echt een fluitje van een cent. Bij aanschaf krijg je namelijk schroeven meegeleverd, waarmee je de deurbel makkelijk kunt bevestigen. Je kunt er echter ook voor kiezen om deze deurbel met dubbelzijdige tape vast te maken.

Wat erg handig is, is dat deze deurbel over een batterijindicator beschikt. Aan de hand van deze indicator zie je precies wanneer je de batterij moet vervangen. Belangrijk voordeel is dus dat je niks van doen hebt met elektriciteitskabels.

Bij aanschaf krijg je overigens twee verschillende onderdelen geleverd. Ten eerste de draadloze deurbel; deze kun je dus makkelijk ophangen. Daarnaast krijg je ook nog een ontvanger meegeleverd. Deze ontvanger kun je in bijvoorbeeld je kantoor in het stopcontact pluggen. Zodra er op de deurbel gedrukt wordt, maakt ook de ontvanger (gong) een geluid. Je hoort hierdoor altijd de bel afgaan.

Bij de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC heb je de keuze uit veel instelmogelijkheden. Zo heb je bij deze deurbel de keuze uit 6 melodieën en 4 volume standen. Verder is het zelfs mogelijk om een melodie per knop in te stellen. En wil je nog meer ontvangers in je woning hebben? Dan kun je deze makkelijk aansluiten op deze set.

Het bereik van de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC deurbel is prima te noemen. Buiten huis is het bereik maar liefst 150 meter, terwijl het bereik binnenshuis 70 meter is. Dit betekent dat je de ontvanger op elke gewenste plek in je huis of tuin kunt plaatsen.

KlikAanKlikUit ACDB-8000AC

Voor de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC betaal je bij onze partner Bol.com slechts 25,49 euro. Voor dit bedrag krijg je dus de draadloze deurbel én de ontvanger. Beide onderdelen zijn van een prima kwaliteit, zijn spatwaterdicht en zien er strak uit. Wat wil je nog meer?

Let wel goed op: met de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC kun je niet van alle mogelijkheden gebruik maken. Wil je bijvoorbeeld geattendeerd worden op beweging bij je voordeur? Dan heb je hier een speciale sensor en de bridge van KlikAanKlikUit voor nodig.

Daarnaast moet je goed beseffen dat de batterij na verloop van tijd leeg is. Deze kun je makkelijk vervangen, maar je zou dus wel altijd reservebatterijen in huis moeten hebben.

Je moet de batterijen van deze draadloze deurbel regelmatig vervangen.

Voordelen
 • Deurbel én gong
 • Erg makkelijk te installeren
 • Keuze uit melodieën en volumes
 • Gong in elk stopcontact te plaatsen
 • Bijzonder betaalbaar
Nadelen
 • Batterijen moeten vervangen worden
 • Om de deurbel slim te maken, heb je de KlikAanKlikUit bridge nodig
Conclusie

De KlikAanKlikUit ACDB-8000AC is wat ons betreft de beste koop draadloze KlikAanKlikUit deurbel. Deze deurbel krijg je inclusief een gong geleverd, waardoor je overal in je woning het geluid van de deurbel hoort. Je bepaalt bovendien wat hier het volume van moet zijn en wat de melodie moet zijn. Al met al een hele interessante, betaalbare en draadloze set van KlikAanKlikUit.

Beste KlikAanKlikUit gong – KlikAanKlikUit ACDB-8000C

Heb je thuis al een KlikAanKlikUit deurbel hangen? Merk je alleen op dat je niet in alle ruimtes de melodie van de deurbel hoort? Dan is het advies om voor een heuse KlikAanKlikUit gong te kiezen. De KlikAanKlikUit ACDB-8000C is binnen het huidige aanbod de beste keuze.

Dit betreft een plug in play gong van het merk KlikAanKlikUit. Concreet houdt dit in dat je deze gong in het stopcontact kunt pluggen én deze gong op je KlikAanKlikUit deurbel aan kunt sluiten. Op het moment dat je deurbel gaat, krijg je dit ook middels deze gong te horen. Deze gong vormt dan ook een prima uitbreiding op elke KlikAanKlikUit deurbel.

Belangrijk voordeel is dat je deze gong ‘gewoon’ in het stopcontact kunt steken. Je hebt dus geen omkijken naar het vervangen van batterijen. En bijkomend voordeel; je hebt ongetwijfeld in elke ruimte in je woning wel een stopcontact over voor deze KlikAanKlikUit gong.

Het bereik van deze gong is ook subliem te noemen. Het bereik buiten is maar liefst 150 meter, terwijl je binnenshuis deze gong op 70 meter afstand van de KlikAanKlikUit deurbel kunt hangen. Wij moeten in ieder geval nog het eerste huis tegenkomen waarbij de afstand tussen de bel en gong 70 meter is. Met deze gong van KlikAanKlikUit zit je dus altijd goed.

De makkelijke installatie is uiteraard een belangrijk voordeel. Plug ‘m in het stopcontact, koppel ‘m aan de KlikAanKlikUit deurbel en je maakt direct gebruik van deze gong. Vervolgens is het mogelijk om deze gong nog verder uit te breiden. Dit doe je bijvoorbeeld door nog zo’n gong aan de set te koppelen. Ook kun je meerdere andere KlikAanKlikUit accessoires aan je set toevoegen.

Wat wij wel opvallend vinden, is dat deze losse gong behoorlijk prijzig is. Voor deze gong betaal je namelijk een bedrag van 21,50 euro. Gezien het prijskaartje van bovenstaande set vinden wij dit behoorlijk aan de prijs. Neemt niet weg dat je met deze KlikAanKlikUit gong van oprecht veel gemak gaat profiteren.

Overigens is het ook nog mogelijk om deze gong geheel naar wens in te stellen. Zo heb je de keuze uit meerdere geluidsniveaus en uit 6 melodieën. Je hoeft je dus nooit meer te ergeren aan een vervelende melodie van je deurbel.

Voor deze losse gong betaal je ruim 20 euro; dat vinden wij relatief duur.

Voordelen
 • Erg makkelijk te installeren
 • Makkelijk te koppelen aan je deurbel
 • Bereik van 150 meter buitenshuis
 • Bereik van 70 meter binnenshuis
 • Makkelijk te koppelen aan je deurbel
Nadelen
 • Relatief duur
Conclusie

De KlikAanKlikUit ACDB-8000C gong is een perfecte aanvulling op je deurbel van KlikAanKlikUit. Je sluit deze gong snel aan op je deurbel, waarna deze gong afgaat als de deurbel ingedrukt wordt. Met dank aan deze gong hoor je dus in elke ruimte de deurbel gaan. Wel is het goed om te weten dat dit een vrij prijzige gong is. Je kunt onderhand beter voor bovenstaande combinatie set gaan.

Beste veelzijdige KlikAanKlikUit deurbel – KlikAanKlikUit ACDB-7000BC

De kans is groot dat je op dit moment al een deurbel bij je voordeur hebt hangen. Ben je alleen niet meer helemaal tevreden over je deurbel, maar vind je het tegelijkertijd zonde om die deurbel weg te halen? Dan kies je het beste voor de KlikAanKlikUit ACDB-7000BC. Dit is de beste veelzijdige deurbel van het merk KlikAanKlikUit.

Deze deurbel beschikt namelijk over een zender die je aan je bestaande drukknop kunt koppelen. Je maakt hierdoor gewoon gebruik van je huidige drukknop, maar je geniet wel van de mogelijkheden van een draadloze KlikAanKlikUit deurbel.

In deze set vind je niet alleen deze handige zender, maar ook een ontvanger. De ontvanger – ook wel gong – genoemd kun je in elke ruimte in je woning in het stopcontact pluggen. Drukt vervolgens iemand op je deurbel? Dan hoor je dit geluid ook via de gong. Handig als je bijvoorbeeld thuis aan het werk bent of boven aan het strijken bent. Je hoeft dankzij de ontvanger de deurbel in ieder geval nooit meer te missen.

Bij deze set van KlikAanKlikUit heb je alle touwtjes in handen. Zo bepaal je zelf waar je de ontvanger gebruikt. Doordat je deze ontvanger alleen maar in het stopcontact hoeft te pluggen, kun je ‘m ook naar elke ruimte mee nemen. Verder kun je ook nog kiezen uit meerdere melodieën en volumeniveaus. Je past deze KlikAanKlikUit deurbel dus volledig aan je wensen aan.

De handige zender van deze set beschikt ook nog over een LED licht. Zodra de deurbel ingedrukt wordt, knippert dit licht 15 seconden lang. Mocht je slechthorend zijn, heb je hierdoor alsnog door als er iemand voor je deur staat. Ook dit is één van de redenen waarom dit volgens ons de beste veelzijdige KlikAanKlikUit deurbel is.

Moet je nou veel geld betalen voor deze slimme deurbel van KlikAanKlikUit? Nee, dat valt reuze mee. Bij onze partner Bol.com betaal je voor deze set een bedrag van 29,99 euro. Voor dit bedrag krijg je dus twee onderdelen: de zender die je aan je huidige drukknop kunt koppelen en de ontvanger.

Wel moet je even goed kijken naar de installatie van deze deurbel. Het koppelen van de zender aan je deurbel klinkt mogelijk makkelijk, maar dat is niet altijd het geval. Ons advies is daarom om goed de handleiding van KlikAanKlikUit op te volgen. Met deze handleiding zou je er goed uit moeten komen.

Het koppelen aan je huidige deurbel is niet voor iedereen even makkelijk.

Voordelen
 • Te koppelen aan je huidige deurbel
 • Keuze uit meerdere melodieën en volumes
 • Keuze uit meerdere melodieën en volumes
 • Fraai design
 • Inclusief flitslicht als de bel gaat
 • Bereik tot 30 meter (meer dan genoeg)
Nadelen
 • Installatie heeft wat voeten in aarde
Conclusie

De KlikAanKlikUit ACDB-7000BC is de beste veelzijdige KlikAanKlikUit deurbel. Dit is namelijk een deurbel die je aan je huidige deurbel kunt koppelen. Met dank aan de gong hoor je vervolgens overal in huis de deurbel afgaan. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere melodieën en je kunt de ontvanger echt overal gebruiken. Dankzij het flitslicht is deze deurbel ook geschikt voor slechthorenden.

Beste mobiele KlikAanKlikUit deurbel – KlikAanKlikUit ACDB-9000AC

Klinkt het principe van een ontvanger als muziek in je oren? Wil je voor deze ontvanger alleen niet afhankelijk zijn van een stopcontact? Dan raden wij je graag de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC aan. Dit is volgens ons de beste mobiele KlikAanKlikUit deurbel.

Als je deze set koopt, krijg je twee onderdelen geleverd:

 • Een draadloze deurbel. Deze deurbel is makkelijk te installeren, werkt op batterijen en de melodie hiervan is naar eigen wens in te stellen.
 • Een draadloze ontvanger. Bij deze ontvanger heeft KlikAanKlikUit ervoor gekozen om ‘m op batterijen te laten werken. Voor deze ontvanger heb je dus geen stopcontact nodig.

Dat je voor de ontvanger geen stopcontact nodig hebt, is volgens ons een belangrijk voordeel. Dit stelt je namelijk in staat om deze ontvanger echt overal te gebruiken. Ben je in je thuiskantoor aan het werk? Dan zet je ‘m even op je bureau. Sta je bij een wasmachine die draait? Dan zet je ‘m naast de wasmachine, zodat je de bel alsnog hoort te gaan.

Daarnaast is het ideaal dat je deze ontvanger ook buiten kunt gebruiken. Het bereik buiten is ruim 100 meter, terwijl het bereik binnenshuis 70 meter is. Je kunt deze gong dus overal in je woning én tuin gebruiken.

Sowieso is de installatie van deze set een fluitje van een cent. Voor het ophangen van de deurbel krijg je bijvoorbeeld schroeven meegeleverd. Wil je liever niet in je deur of deurkozijn boren? Dan kun je deze deurbel van KlikAanKlikUit ook prima met dubbelzijdige tape ophangen. Erg handig!

Het is ook nog mogelijk om deze set van KlikAanKlikUit naar wens uit te breiden. Dit doe je bijvoorbeeld met nog een extra ontvanger. Of met meerdere extra ontvangers. Je kunt ook nóg een deurbel aan deze set koppelen, ideaal als je bijvoorbeeld een woning of bedrijfspand met meerdere deuren hebt.

Wil je echt alles uit deze set van KlikAanKlikUit halen? Dan is het aan te raden om de bridge van KlikAanKlikUit te bestellen. Met deze bridge kun je alle mogelijke KlikAanKlikUit apparaten aan deze set koppelen. Je kunt hierbij denken aan een KlikAanKlikUit schakelaar en/of een bewegingsmelder.

KlikAanKlikUit-ACDB-9000AC-Draadloze-deurbel-Mobiele-Gong

Wat wij een belangrijk voordeel vinden, is dat je voor deze mobiele set niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Voor deze draadloze deurbel én gong betaal je slechts 25,99 euro. Deze set is daarmee ongeveer net zo duur als de beste koop KlikAanKlikUit draadloze deurbel.

Wel moet je met een belangrijk aandachtspunt rekening houden: de gong werkt op batterijen, maar deze batterijen krijg je niet meegeleverd. Koop dus eerst de juiste batterijen, voordat je van deze gong gebruik kunt maken. En hierbij is het ook advies om direct enkele reservebatterijen in huis te halen. Bij zowel de deurbel als de gong loop je het risico dat de batterijen op elk moment leeg zijn.

De batterijen voor de mobiele gong krijg je niet meegeleverd.

Voordelen
 • Draadloze deurbel én draadloze gong
 • Overal en altijd te gebruiken
 • Makkelijk te installeren
 • Keuze uit meerdere melodieën
 • Naar wens uit te breiden
Nadelen
 • Batterijen voor gong worden niet meegeleverd
Conclusie

De KlikAanKlikUit ACDB-9000AC is de beste mobiele deurbel én gong van KlikAanKlikUit. Doordat de gong volledig draadloos werkt én op batterijen werkt, kun je de gong overal gebruiken. In je woning, in je werkplaats, in je tuinhuis en in je tuin om maar enkele voorbeelden te noemen. Deze handige set van KlikAanKlikUit is ook nog interessant geprijsd.

Beste goedkope KlikAanKlikUit deurbel – KlikAanKlikUit ACDB-8000AZ

Hoeft jouw deurbel niet al te bijzonder te zijn? Of wil je pas in een later stadium de KlikAanKlikUit deurbel uitbreiden met een ontvanger? Dan kun je het beste kiezen voor de KlikAanKlikUit ACDB-8000AZ. Dit is volgens ons de beste goedkope KlikAanKlikUit deurbel, maar het is ook de beste simpele deurbel van dit merk.

Bij aanschaf van deze deurbel krijg je alleen een deurbel geleverd. Je krijgt dus geen ontvanger/gong geleverd of andere accessoires. Doordat je alleen de deurbel geleverd krijgt, is dit verreweg de goedkoopste optie. Voor deze draadloze deurbel van KlikAanKlikUit betaal je bij Bol.com slechts 11,50 euro.

Belangrijk voordeel van deze deurbel is de eenvoud. De deurbel is bijzonder strak uitgevoerd, kent niet al te veel poespas en is erg makkelijk te monteren. Voor de montage krijg je schroeven meegeleverd, maar je kunt er ook voor kiezen om de deurbel met dubbelzijdige tape op te hangen.

Waar je ‘m op hangt, is volledig aan jezelf. Deze deurbel werkt op batterijen, waardoor je niks van doen hebt met elektriciteitskabels. Ook dit draagt uiteraard bij aan de makkelijke installatie. Overigens beschikt deze deurbel over een IP55 waarde; dit houdt in dat de deurbel tegen regendruppels bestand is.

Als je deze deurbel eenmaal hebt hangen, kun je ‘m naar wens uitbreiden. Zo kun je na verloop van tijd een ontvanger kopen, waarmee je in elke ruimte de deurbel goed hoort gaan. Belangrijk voordeel van deze deurbel is het bereik:

 • Bereik buiten het huis: 150 meter
 • Bereik binnen het huis: 70 meter

Wat ook nog een fijn voordeel is, is dat je deze draadloze deurbel naar wens in kunt stellen. Zo heb je bij deze draadloze deurbel de keuze uit maar liefst 7 melodieën. En heb je een voor- en achterdeur waar mensen naar binnen kunnen komen? Hang dan bij beide deuren één deurbel op en stel voor beide deuren een andere melodie in. Je hoort dan precies bij welke deur aangebeld wordt.

Vind je de zwarte kleur van deze draadloze deurbel niet al te fraai? Geen nood aan de man; je kunt deze draadloze deurbel van KlikAanKlikUit ook in het wit bestellen.

Is dit dan de perfecte draadloze deurbel? Nou, hou er wel rekening mee dat je na verloop van tijd de batterijen moet vervangen. Ons advies is om altijd reservebatterijen in huis te halen. Ook moet je rekening houden met het volume van deze deurbel; sommige kopers geven aan dat het maximale volume te zacht is. Nadeel hiervan is dat je deze deurbel niet overal in je woning hoort.

Het maximale volume van deze deurbel is aan de zachte kant.

Voordelen
 • Erg goedkope deurbel
 • Erg simpel te installeren
 • Makkelijk uit te breiden
 • Prima bereik binnen en buiten het huis
 • In twee kleuren te verkrijgen
Nadelen
 • Beperkte functies
 • Zacht volume
Conclusie

De KlikAanKlikUit ACDB-8000AZ is de beste goedkope deurbel van KlikAanKlikUit. Tegelijkertijd is het ook de beste simpele deurbel van dit merk. De deurbel is makkelijk te installeren, werkt erg eenvoudig en kun je eenvoudig naar wens instellen. Uiteraard is het na verloop van tijd ook mogelijk om deze deurbel aan andere onderdelen van KlikAanKlikUit te koppelen.

Koopgids

Ben je op zoek naar een handige en betaalbare draadloze deurbel? Dan kom je al snel bij het merk KlikAanKlikUit uit. Dit merk levert meerdere deurbellen die stuk voor stuk hun eigen voordelen bieden.

Doordat je uit meerdere deurbellen kunt kiezen, is het belangrijk om een goede vergelijking te maken. Hier helpen wij je nog graag een handje bij, middels deze koopgids. In deze koopgids bespreken wij de belangrijkste aandachtspunten voor je komende zoektocht naar de beste KlikAanKlikUit deurbel.

Losse deurbel of inclusief ontvanger?

De eerste keuze die je moet maken, heeft betrekking op de inhoud van de set. Je hebt op dit gebied momenteel twee mogelijkheden:

 • Losse deurbel. Je kunt prima voor een losse deurbel van KlikAanKlikUit kiezen. Deze deurbel hang je makkelijk op, maar het maximale volume is relatief zacht.
 • Deurbel met ontvanger. De ontvanger kun je ergens in je woning in het stopcontact pluggen, waarna via deze ontvanger ook de melodie afgespeeld wordt als de deurbel ingedrukt wordt.
Klikaanklikuit soort deurbel

Met dank aan de ontvanger hoor je de bel dus altijd. Zie je het alleen niet zitten om de ontvanger/gong in het stopcontact in te pluggen? Kies dan voor de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC. Die set bestaat uit een gong op batterijen, waardoor je de gong echt overal in je woning en tuin kunt gebruiken.

Gewenste gebruik/persoonlijke wensen

Wij adviseren je om op voorhand goed over het gewenste gebruik na te denken. Ook moet je goed over je persoonlijke wensen nadenken. Het blijft namelijk niet alleen bij bovenstaande varianten. Je kunt ook nog voor onderstaande varianten kiezen:

 • Een losse ontvanger. Zo’n losse ontvanger kun je op de reeds hangende KlikAanKlikUit deurbel aansluiten, waarna je de ontvanger op de gewenste plek in je woning neer kunt zetten of in kunt pluggen.
 • Meerdere ontvangers of deurbellen aansluiten. Bij KlikAanKlikUit heb je de mogelijkheid om je eigen slimme systeem te ontwikkelen. Je hebt hier dan wel meerdere ontvangers of deurbellen voor nodig. Om het uiterste uit dit systeem te halen, is het advies om de KlikAanKlikUit bridge te koppelen. Dit vormt eigenlijk de verbindingsbrug tussen alle producten van dit merk.

Overige aandachtspunten

Graag wijzen wij je ook nog op onderstaande aandachtspunten:

 • Manier van ophangen. De deurbel kun je met de meegeleverde schroeven ophangen, maar daarvoor moet je dus wel in je deur(kozijn) boren. Mogelijk is het daarom verstandiger om van dubbelzijdige tape gebruik te maken.
 • Melodie en volume. Bij een KlikAanKlikUit deurbel kun je zelf de melodie en het volume instellen. Experimenteer hier mee, zodat je de bel geheel naar wens instelt.
 • Bereik. Het bereik van de meeste KlikAanKlikUit deurbellen en ontvangers is prima. Ga dit per variant wel even goed na, zodat je de ontvanger op de juiste plek in je woning kunt gebruiken.
 • Batterijen. De draadloze deurbellen van KlikAanKlikUit werken op een batterij. Ons advies is daarom om altijd reservebatterijen in huis te hebben. Dit is al helemaal het geval als je ook nog voor een draadloze KlikAanKlikUit ontvanger hebt gekozen.

Overige KlikAanKlikUit accessoires

Wist je dat KlikAanKlikUit allerlei handige accessoires voor bij je woning aanbiedt? Zo kun je voor de eerdergenoemde Bridge kiezen, maar ook voor een bewegingsmelder.

Ook kun je voor een KlikAanKlikUit schakelaar kiezen, een KlikAanKlikUit startset, een KlikAanKlikUit afstandsbediening, een KlikAanKlikUit rookmelder en een KlikAanKlikUit led dimmer.

Prijskaartje

Tot slot raden wij je aan om naar het prijskaartje van de deurbel te kijken. Ongeacht voor welke deurbel je kiest, betaal je een interessant bedrag. De bedragen bij KlikAanKlikUit lopen uiteen van 11 euro tot 30 euro. Je betaalt dus nooit overdreven veel geld voor de beste KlikAanKlikUit deurbel.

Slotwoord

Met een deurbel van KlikAanKlikUit haal je een prima deurbel in huis. Deze deurbellen zijn betaalbaar, zijn eenvoudig te installeren en bieden veel handige extra’s. Zeker dankzij alle uitbreidingsmogelijkheden maak je de deurbel volledig naar je wens. Heb je over bovenstaande varianten nog vragen? Neem gerust contact op met onze partners Bol.com en Coolblue. Wij wensen je veel plezier én gemak met je nieuwe KlikAanKlikUit deurbel!

Tresna.nl
Logo