Beste KlikAanKlikUit rookmelder

Sinds 1 juli 2022 gelden er nieuwe verplichtingen op het gebied van rookmelders. Zo is het een verplichting om op elke verdieping minimaal één rookmelder te hebben hangen. Voldoet je woning op dit moment nog niet aan die eis? Dan is het aan te raden om te kijken naar een KlikAanKlikUit rookmelder. Met een KlikAanKlikUit rookmelder ben je van tal van voordelen verzekerd. Dit is zéker het geval als je voor één van onderstaande vijf rookmelders kiest.

Onze top 5 KlikAanKlikUit rookmelders

Afbeelding

Product


KlikAanKlikUit-ZSDR-850

Onze beste koop!

KlikAanKlikUit ZSDR-850

Beste koop losse KlikAanKlikUit rookmelder

of

KlikAanKlikUit-Rookmelder-ZSDR-850-Duo-Pack

KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack

Beste duo pack KlikAanKlikUit rookmelder

of

KlikAanKlikUit-ZSDR-850-Rookmelder-4-pack

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder 4-pack

Beste uitgebreide set KlikAanKlikUit rookmelders

of

KlikAanKlikUit-Rookmelder-ZSDR-850-5-pack-Smart-Bridge

KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 5 pack + Smart Bridge

Beste set KlikAanKlikUit rookmelders met Smart Bridge

of

KlikAanKlikUit-ZSDR-850-Koolmonoxidemelder-ZCO-900_1

KlikAanKlikUit ZSDR-850 + Koolmonoxidemelder ZCO-900

Beste KlikAanKlikUit rook- en koolmonoxidemelder

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

KlikAanKlikUit-ZSDR-850

Beste koop losse KlikAanKlikUit rookmelder

KlikAanKlikUit-ZSDR-850

of

KlikAanKlikUit-Rookmelder-ZSDR-850-Duo-Pack

Beste duo pack KlikAanKlikUit rookmelder

KlikAanKlikUit-Rookmelder-ZSDR-850-Duo-Pack

of

KlikAanKlikUit-ZSDR-850-Rookmelder-4-pack

Beste uitgebreide set KlikAanKlikUit rookmelders

KlikAanKlikUit-ZSDR-850-Rookmelder-4-pack

of

KlikAanKlikUit-Rookmelder-ZSDR-850-5-pack-Smart-Bridge

Beste set KlikAanKlikUit rookmelders met Smart Bridge

KlikAanKlikUit-Rookmelder-ZSDR-850-5-pack-Smart-Bridge

of

KlikAanKlikUit-ZSDR-850-Koolmonoxidemelder-ZCO-900_1

Beste KlikAanKlikUit rook- en koolmonoxidemelder

KlikAanKlikUit-ZSDR-850-Koolmonoxidemelder-ZCO-900_1

of

Voor- en nadelen van een KlikAanKlikUit rookmelder

Bij Tresna zijn we behoorlijk enthousiast over het merk KlikAanKlikUit. Dit is te danken aan de onder meer de schakelaars, deurbellen en dimmers van dit merk. Maar, ook over de rookmelders van het merk KlikAanKlikUit zijn wij uiterst te spreken. Dit is hoofdzakelijk aan onderstaande voordelen te danken:

 • De rookmelders van KlikAanKlikUit zijn erg nauwkeurig. Wat ons betreft behoren de rookmelders van dit merk tot de betrouwbaarste binnen het gehele aanbod van rookmelders. De melders hebben nauwkeurige sensoren, waardoor rook in een vroegtijdig stadium opgemerkt wordt. Je kunt je ongetwijfeld voorstellen dat je hiermee in sommige situaties erger kunt voorkomen.
 • De rookmelders van KlikAanKlikUit zijn makkelijk op te hangen. Dit is onder meer te danken aan de plakstrips die je bij aanschaf meegeleverd krijgt. Dankzij deze plakstrips hoef je in ieder geval niet meer in je gat te boren. Wel zo makkelijk én het voorkomt ook nog eens de vorming van heel veel stof in je woning.
 • De rookmelders van KlikAanKlikUit zijn erg compact. Bijkomend voordeel is dat de rookmelders van dit merk compact uitgevoerd zijn. De melders zijn hierdoor niet al te opvallend en kun je in elke ruimte moeiteloos wegwerken.
 • De rookmelders van KlikAanKlikUit zijn slim. Het is ook een feit dat de rookmelders van KlikAanKlikUit slim zijn. Dit is onder meer te danken aan de koppelmogelijkheid van de rookmelders. De melders van KlikAanKlikUit koppel je aan het station van dit merk, waarna je via dit station meldingen op je telefoon krijgt. Als de rookmelders rook in je woning opmerken, krijg je hier op je telefoon dus een melding van. Ontzettend handig en veilig.
 • In veel varianten te verkrijgen. Tot slot vinden wij het een voordeel dat de rookmelders van KlikAanKlikUit in veel varianten te verkrijgen zijn. Zo kun je voor een complete set inclusief KlikAanKlikUit Bridge kiezen, maar ook voor alleen een losse rookmelder.

Dat de KlikAanKlikUit rookmelders van een top kwaliteit zijn, mag duidelijk zijn. Toch is het goed om te weten dat je slechts 10 jaar lang met de rookmelders kunt doen. Dit heeft niks met de melders zelf te maken, maar met de wetgeving. De wetgeving schrijft namelijk voor dat je rookmelders slechts 10 jaar in je woning mag laten hangen. Na deze 10 jaar ben je verplicht om nieuwe varianten op te hangen.

Daarmee komen we bij één van de weinige minpunten van KlikAanKlikUit uit: het is niet het goedkoopste merk. Als je naar het aanbod van rookmelders kijkt, zie je dat er de nodige merken goedkoper zijn. Dat klopt, maar die merken leveren niet alle bovenstaande voordelen. Wij raden je daarom dus zeker aan om te investeren in de beste KlikAanKlikUit rookmelder.

Wat wij je ook aanraden, is het volgende: neem onderstaande reviews goed door. In deze reviews maak je namelijk kennis met de vijf beste soorten KlikAanKlikUit rookmelders. Deze rookmelders lijken qua mogelijkheden op elkaar, maar zijn qua samenstelling toch significant anders. Juist door de verschillende samenstellingen is het belangrijk om een goede vergelijking te maken.

Beste koop losse KlikAanKlikUit rookmelder – KlikAanKlikUit ZSDR-850

In het aanbod van KlikAanKlikUit zijn nogal veel sets  en pakketten te vinden. Gaat je voorkeur echter uit naar alleen een losse rookmelder? Dan raden wij je de ‘simpele’ KlikAanKlikUit ZSDR-850 aan. Dit is alles behalve een simpele rookmelder, maar het is wel simpel dat je alléén deze rookmelder geleverd krijgt. Zonder andere accessoires of andere melders.

Dat je slechts één rookmelder nodig hebt, is goed te verklaren. Dit is bijvoorbeeld het geval als één van de huidige rookmelders in je woning kapot gegaan is. Het is dan onnodig om ook de andere rookmelders te vervangen, niet waar? Daarnaast is dit ook de ideale optie om de KlikAanKlikUit rookmelders überhaupt uit te proberen.

Als je eenmaal van deze KlikAanKlikUit rookmelder gebruik maakt, wil je niks anders meer. Dit is onder meer te danken aan de unieke werking van de rookmelder. Ten eerste is deze rookmelder zeer nauwkeurig ingesteld. Zodra er ook maar één klein wolkje rook in je woning aanwezig is, gaat deze rookmelder al af. Je bent hiermee in staat om bijvoorbeeld tijdig nog je woning te verlaten.

Ten tweede is het ideaal dat je deze KlikAanKlikUit rookmelder aan een Smart Bridge kunt koppelen. Heb je toevallig al andere producten van KlikAanKlikUit in je woning en daardoor ook een Smart Bridge? Dan sluit je deze rookmelder makkelijk op de Bridge aan. Vanaf dat moment krijg je op je telefoon meldingen  binnen, mocht er iets niet pluis zijn in je woning.

Wat wij ook erg handig vinden, is dat deze rookmelder op een batterij werkt. Dit betekent dat je de rookmelder overal op kunt hangen, aangezien je niks van doen hebt met een draad of stopcontact. Het ophangen van de KlikAanKlikUit ZSDR-850 is ook nog een fluitje van een cent. Met dank aan de plakstrips heb je deze rookmelder binnen de kortste keren gehangen.

Eerder in dit artikel gaven we aan dat KlikAanKlikUit niet het goedkoopste merk is. Bij déze rookmelder moeten we hier toch enigszins op terugkomen. KlikAanKlikUit vraagt voor deze rookmelder slechts 32,99 euro. Voor dit minieme bedrag koop je deze top rookmelder bij onze partners Bol.com en Coolblue.

Zoals we eerder ook al besproken hebben, is de rookmelder ook nog compact vormgegeven. Dit maakt het des te makkelijker om ‘m een plekje in je woning te geven. En door het ongekend harde geluidsniveau (85 dB) hoor je de rookmelder echt wel. Mocht je ‘m ook nog aan je smartphone hebben gekoppeld, krijg je daar dus ook nog een melding op.

KlikAanKlikUit-ZSDR-850-beste

De batterij van de KlikAanKlikUit ZSDR-850 is wel een aandachtspuntje; de levensduur is slechts 3 jaar. Bij andere rookmelders is dit vaak 5 tot 10 jaar, maar daar is bij deze rookmelder dus geen sprake van. Gelukkig geeft de melder wel tijdig aan als de batterij vervangen moet worden. En het vervangen van de batterij is gelukkig geen hogere wiskunde.

Wel moet je even goed rekening houden met de metingen. De KlikAanKlikUit ZSDR-850 meet heel nauwkeurig de vorming van rook op, maar daar blijft het bij. De melder meet bijvoorbeeld geen koolmonoxide of hitte op. Mocht je voorkeur hier wel naar uitgaan, verwijzen wij je graag naar onderstaande producten van KlikAanKlikUit.

Wil je het uiterste uit deze melders van KlikAanKlikUit halen? Dan zou je de Smart Bridge aan moeten schaffen. Dankzij dit koppelstation kun je deze melder aan je smartphone koppelen. 

De batterij gaat jammer genoeg slechts 3 jaar mee.

Voordelen
 • Aan je smartphone te koppelen
 • Erg makkelijk op te hangen
 • Werkt volledig draadloos
 • Hard geluidsniveau én melding op je smartphone
 • Betaalbaar
 • Nauwkeurige rookmetingen
Nadelen
 • Batterij gaat slechts 3 jaar mee
 • Geen meting van koolmonoxide
Conclusie

De KlikAanKlikUit ZSDR-850 is met afstand de beste losse KlikAanKlikUit rookmelder. Deze melder is compact, doet zijn werk prima en is erg makkelijk op te hangen. Ook is het ideaal dat je ‘m aan je smartphone kunt koppelen. Doe je dit niet? Dan hoor je de rookmelder alsnog dankzij het geluidsniveau van 85 dB. Al met al een handige, veelzijdige en nauwkeurige rookmelder!

Beste duo pack KlikAanKlikUit rookmelder – KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack

Heb je de wens om twee ruimtes in je woning van een nieuwe rookmelder te voorzien? Die wens is maar al te goed voor te stellen. Met rookmelders kun je leven redden, terwijl het ook nog verplicht is om op elke verdieping een rookmelder te hebben hangen. Als je nog op zoek naar 2 geschikte rookmelders bent, raden wij je dit KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack aan.

Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je twee rookmelders geleverd. Het gaat hierbij om precies dezelfde rookmelders. En voor de oplettende lezer; ja, het klopt dat dit hetzelfde soort rookmelder is als hierboven besproken.

Belangrijk voordeel is uiteraard dat je met dit duo pack meer kanten op kunt. Je kunt direct twee verdiepingen in je woning voorzien van een nieuwe rookmelder. Of heb je bijvoorbeeld een aanbouw laten plaatsen? Of heb je je schuur omgetoverd tot werkruimte? In een dergelijke ruimte is het uiteraard ook aan te raden om een goede rookmelder op te hangen.

En ja, dit zijn absoluut goede rookmelders. Zo zijn beide rookmelders aan de Smart Bridge van KlikAanKlikUit te koppelen. Nadat je deze koppeling hebt gemaakt, staan de rookmelders in direct contact met je smartphone. Detecteert één van deze rookmelders rook? Dan krijg je hier een melding van op je smartphone. Je bent hierdoor nóg sneller in staat om te handelen.

Verder is het ideaal dat je deze beide rookmelders makkelijk ophangt. Dit is aan meerdere voordelen te danken:

 • Voor beide rookmelders krijg je plakstrips meegeleverd. Met deze strips hang je de rookmelders makkelijk op, waarbij het dus ook niet nodig is om in het plafond te boren.
 • Beide rookmelders werken volledig draadloos. Je bent hierdoor in staat om zelf te bepalen waar de rookmelders moeten komen.

Bijkomend voordeel is dat de beide rookmelders compact uitgevoerd zijn. Heb je liever geen lelijke of grote rookmelder in je woning hangen? Dan zijn dit dus de perfecte rookmelders voor je.

De nauwkeurigheid van beide rookmelders is dik in orde. Zodra er één wolkje rook opgemerkt is, gaat de rookmelder direct af. Dit doen beide rookmelders met een geluidsvermogen van 85 dB; zelfs als je in een diepe slaap ligt, hoor je dit echt wel. En heb je deze rookmelders aan je Smart Bridge gekoppeld? Dan krijg je dus ook nog een melding op je smartphone!

KlikAanKlikUit-Rookmelder-ZSDR-850-Duo-Pack-beste

Moet je voor dit duo pack van KlikAanKlikUit nou heel veel geld betalen? Nee, dat valt volgens ons wel mee. Voor dit duo pack betaal je bij onze partner Bol.com namelijk een bedrag van 64,99 euro. Dit vinden wij helemaal niet gek, met het oog op alle hierboven genoemde voordelen.

Wel moet je met twee minpunten rekening houden. Het eerste minpunt is dat de rookmelders alleen rook detecteren. Voor het detecteren van koolmonoxide heb je echt een aparte melder nodig. Het tweede minpunt is de batterij; de batterijen van deze rookmelders gaan slechts 3 jaar mee. Na deze 3 jaar moet je de batterijen vervangen. Dit is gelukkig niet al te lastig en je krijgt ook nog een melding als de batterij(en) bijna leeg is/zijn.

Wil je het uiterste uit deze melders van KlikAanKlikUit halen? Dan zou je de Smart Bridge aan moeten schaffen. Dankzij dit koppelstation kun je deze melder aan je smartphone koppelen. 

De batterijen van deze rookmelders gaan slechts 3 jaar lang mee.

Voordelen
 • Set van 2 top rookmelders
 • Meldingen via je smartphone
 • Hard geluidsniveau
 • Makkelijk te ophangen (en erg compact)
 • Nauwkeurige rookmetingen
Nadelen
 • Batterij gaat slechts 3 jaar mee
 • Geen meting van koolmonoxide
Conclusie

Het KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack is de beste optie als je twee nieuwe rookmelders in je woning hebt. Beide rookmelders voldoen aan de verwachtingen, terwijl deze set ook niet de hoofdprijs kost. Bovendien werken beide rookmelders echt magnifiek. Makkelijk op te hangen, nauwkeurige metingen en handige extra’s. Wat wil je nog meer?

Bekijk prijzen van het KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 Duo Pack bij verschillende winkels:

Beste uitgebreide set KlikAanKlikUit rookmelders –KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder 4-pack

Er zijn bepaalde zaken in het leven die je niet tekort kunt hebben. Je kunt hierbij denken aan goede vrienden, aan geld en aan betrouwbare rookmelders. Als je meerdere betrouwbare rookmelders in je huis hebt hangen, kan dit namelijk het verschil tussen leven en dood zijn.

Is dat voor jou ook de reden om direct meerdere rookmelders aan te schaffen? Dan raden wij je dit KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder 4-pack aan. Dit is naar onze mening de beste uitgebreide set KlikAanKlikUit rookmelders.

Wat er in deze set precies zit? Heel simpel: 4 topwerkende rookmelders. Dit zijn de rookmelders die we hierboven al besproken hebben. Maar, in deze set tref je dus 4 rookmelders aan. Doordat je zoveel rookmelders geleverd krijgt, kun je je hele woning op een veilige manier inrichten. Hang per verdieping één van deze rookmelders op en je zit veilig.

Met deze vier rookmelders geniet je van een nauwkeurige meting. De sensoren werken perfect, waardoor het kleinste wolkje rook al opgemerkt wordt. Daarnaast is het fijn dat de rookmelders een lawaai van maar liefst 85 dB maken.

Wil je liever niet alleen op het geluid afgaan? Dan doe je er verstandig aan om de Smart Bridge van KlikAanKlikUit aan te schaffen. Met deze Smart Bridge kun je de 4 rookmelders aan je smartphone koppelen. Gaat één of meerdere rookmelders af? Dan krijg je hier op je smartphone ook een melding van. Dat stelt je in staat om nog sneller in actie te komen.

Deze 4 rookmelders zien er stuk voor stuk hetzelfde uit. Dit betekent dat ze klein zijn, dat je ze heel makkelijk op kunt hangen en dat ze draadloos zijn. Doordat ze volledig draadloos werken, heb je geen elektriciteitskabels of iets nodig. En dankzij de plakstrips plak je ze makkelijk aan je plafond vast. Hierbij is het dus niet nodig om gaten in het plafond te boren. Ideaal!

Dat deze rookmelders draadloos werken, is aan de batterij te danken. Deze batterij brengt volgens ons zowel een voor- als nadeel met zich mee:

 1. Nadeel: de batterijen hebben een levensduur van slechts 3 jaar. Bij andere rookmelders is deze levensduur vaak iets langer.
 2. Voordeel: je krijgt vanzelf een melding als de batterijen bijna leeg zijn. Vervolgens is het een fluitje van een cent om de batterijen te vervangen.

Moet je voor deze uitgebreide set heel diep in de buidel tasten? Nee, dat is volgens ons niet het geval. Bij onze partner Bol.com kost deze set slechts 121 euro. Voor dit bedrag kun je wat ons betreft niet de mist ingaan.

KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder 4-pack beste

Wel moet je met nog één minpunt rekening houden: de meting. Deze KlikAanKlikUit rookmelders meten alleen rook op en geen koolmonoxide + hitte. Wil je wel een koolmonoxidemelder hebben? Check dan de laatste review in dit artikel.

Wil je het uiterste uit deze melders van KlikAanKlikUit halen? Dan zou je de Smart Bridge aan moeten schaffen. Dankzij dit koppelstation kun je deze melder aan je smartphone koppelen. 

De batterijen van de 4 rookmelders gaan voor slechts 3 jaar lang mee.

Voordelen
 • Set van 4 rookmelders
 • Compact en makkelijk op te hangen
 • Aan je smartphone te koppelen
 • Hard geluidsniveau
 • Betaalbare set
 • Nauwkeurige rookmetingen
Nadelen
 • Batterij gaat slechts 3 jaar mee
 • Geen meting van koolmonoxide
Conclusie

Het KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder 4-pack is naar onze mening de beste uitgebreide set van KlikAanKlikUit. Met deze uitgebreide set richt je je woning simpelweg op een veilige manier in. Op elke verdieping kun je één rookmelder ophangen, waardoor je met een gerust hart in je woning leeft. Deze set is hoogwaardig, betrouwbaar en van een top kwaliteit.

Bekijk prijzen van het KlikAanKlikUit ZSDR-850 Rookmelder 4-pack bij verschillende winkels:

Beste set KlikAanKlikUit rookmelders met Smart Bridge – KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 5 pack + Smart Bridge

Wil je graag het uiterste uit je nieuwe KlikAanKlikUit rookmelders halen? Zoals je in bovenstaande reviews mogelijk al hebt kunnen lezen, heb je daar een Smart Bridge voor nodig. Voor deze Smart Bridge moet je diep in de buidel tasten, maar gelukkig kun je ook voor déze set kiezen.

Het KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 5 pack + Smart Bridge is volgens ons de beste sets KlikAanKlikUit rookmelders met Smart Bridge. Dit is aan twee punten te danken:

 • Bij deze set krijg je een Smart Bridge meegeleverd. Met dit koppelstation koppel je je smartphone aan de rookmelders. Bij een rookmelding krijg je hier direct een melding van op je smartphone.
 • Je krijgt maar liefst 5 rookmelders geleverd. Doordat je zoveel rookmelders geleverd krijgt, neem je het zekere voor het onzekere. Je kunt op elke verdieping bijvoorbeeld meerdere rookmelders ophangen. Neem het zekere maar voor het onzekere!

Doordat je de Smart Bridge standaard meegeleverd krijgt, haal je het onderste uit de kan bij deze rookmelders. En dit stelt je ook nog in staat om ook andere producten van KlikAanKlikUit op een slimme manier te gebruiken. Dit geldt bijvoorbeeld voor de eerder genoemde dimmers, deurbellen en schakelaars.

Dankzij de Smart Bridge kun je ook nog meerdere rookmelders aan elkaar koppelen. Is er op zolder een rookmeting, terwijl je beneden zit? Doordat de rookmelders aan elkaar gekoppeld zijn, gaat ook de rookmelder op de benedenverdieping af. Je kunt hierdoor sneller in actie komen en ernstige gevolgen voorkomen.

De vijf rookmelders voldoen ook aan alle eisen. De rookmelders zijn compact, zien er strak uit en zijn makkelijk op te hangen. Dit komt doordat de rookmelders volledig draadloos zijn én doordat je plakstrips meegeleverd krijgt. Dankzij deze plakstrips hoef je geen gaten in je plafond te boren!

Ook bij deze uitgebreide set moet je met twee minpunten rekening houden:

 • De rookmelders werken op een batterij. Dit is op zich een voordeel, maar de batterijen gaan maar 3 jaar mee. Na deze 3 jaar zou je dus 5 batterijen moeten vervangen. Voordeel is dat dit gelukkig niet al te lastig is.
 • De rookmelders detecteren alleen rook. Voor het detecteren van koolmonoxide heb je een andere melder nodig. Daar lees je in onderstaande review meer over.

Spreekt deze set van KlikAanKlikUit je aan? Dan moet je wel even goed naar het prijskaartje kijken. Voor deze uitgebreide set betaal je namelijk 294 euro. We kunnen het ons goed voorstellen dat je dit (te) veel geld vindt.

Deze set van KlikAanKlikUit is behoorlijk duur; bijna 300 euro.

Voordelen
 • 5 rookmelders
 • Met Smart Bridge
 • Makkelijk op te hangen
 • Top kwaliteit
 • Rookmelders aan elkaar te koppelen
Nadelen
 • Batterijen gaan 3 jaar mee
 • Detecteren alleen rook
 • Vrij prijzige set (294 euro)
Conclusie

Het KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 5 pack + Smart Bridge is volgens de beste uitgebreide set inclusief Smart Bridge. Dankzij de Smart Bridge kun je je rookmelders aan elkaar koppelen, maar ook aan je smartphone. Zodra één van de rookmelders afgaat, krijg je hier op je smartphone ook een melding van. Erg handig en volledig van deze tijd.

Bekijk prijzen van het KlikAanKlikUit Rookmelder ZSDR-850 5 pack + Smart Bridge bij verschillende winkels:

Beste KlikAanKlikUit rook- en koolmonoxidemelder – KlikAanKlikUit ZSDR-850 + Koolmonoxidemelder ZCO-900

Heb je bovenstaande 4 reviews doorgenomen? Dan heb je op kunnen merken dat we bij elke review hetzelfde minpunt hebben benoemd: het feit dat de melders alleen rook detecteren. Wil je echter ook graag dat koolmonoxidegas in je woning gedetecteerd wordt? Kies dan voor de KlikAanKlikUit ZSDR-850 + Koolmonoxidemelder ZCO-900. Dit is volgens ons de beste KlikAanKlikUit rook- en koolmonoxidemelder.

In deze set zijn twee verschillende melders te vinden. Ten eerste de KlikAanKlikUit ZSDR-850; dit is de losse rookmelder die we in de eerste review uitgebreid besproken hebben. Ten tweede de koolmonoxidemelder ZCO-900. Deze melder detecteert zeer nauwkeurig koolmonoxidegas, waardoor je met deze set je woning nóg veiliger maakt.

Wat ons bij deze set vooral opgevallen is, is de eenvoud. De rookmelder en de koolmonoxidemelder brengen namelijk dezelfde voordelen met zich mee:

 • Beide melders zijn erg compact uitgevoerd. Dit stelt je in staat om de melders op een fraaie manier in je interieur te verwerken.
 • Beide melders werken erg nauwkeurig. We hebben opgemerkt dat zowel de rook- als de koolmonoxidemeting erg nauwkeurig verloopt. Je kunt hierdoor echt bouwen & vertrouwen op deze melders.
 • Beide melders werken op een batterij. Doordat ze op een batterij werken, zit je niet te knoeien met bijvoorbeeld elektriciteitskabels. Dit stelt je ook in staat om deze melders overal in je woning op te hangen.
 • Beide melders zijn makkelijk op te hangen. Bij beide melders krijg je plakstrips meegeleverd. Dankzij deze strips hang je de melders makkelijk aan je plafond op, zonder dat je hiervoor in het plafond hoeft te boren.

Wat ons ook nog aanspreekt, is het prijskaartje. Voor deze set van KlikAanKlikUit betaal je namelijk een bedrag van 79,99 euro. Gezien het feit dat je met deze melders je woning véél veiliger maakt, vinden wij dit een meer dan aantrekkelijk prijskaartje.

Wel is het ook bij deze melders belangrijk om met een nadeel rekening te houden: de batterij. Dat de melders op batterij werken, brengt meerdere voordelen met zich mee. Maar, het is ook goed om te weten dat de batterij slechts 3 jaar lang mee gaat. Je moet dus van beide melders om de 3 jaar de batterij vervangen.

Wil je het uiterste uit deze melders van KlikAanKlikUit halen? Dan zou je de Smart Bridge aan moeten schaffen. Dankzij dit koppelstation kun je deze melder aan je smartphone koppelen. 

De batterijen van deze melders moet je elke 3 jaar vervangen.

Voordelen
 • Nauwkeurige metingen
 • Zowel rook- als koolmonoxidemelder
 • Betaalbaar
 • Makkelijk op te hangen
 • Compacte melders
Nadelen
 • Elke 3 batterijen vervangen
Conclusie

De KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) + Koolmonoxidemelder ZCO-900 vormen de beste combinatie van een rook- en koolmonoxidemelder. Met deze melders maak je je woning erg veilig en geniet je van nauwkeurige metingen. Ook is het super dat je beide melders makkelijk ophangt en eventueel aan je smartphone kunt koppelen.

Bekijk prijzen van de KlikAanKlikUit ZSDR-850 (3 jaar) + Koolmonoxidemelder ZCO-900 bij verschillende winkels:

Koopgids

Heb je een nieuwe rookmelder in je woning nodig? Wat ons betreft kun je dan niet om de KlikAanKlikUit rookmelders heen. Deze rookmelders werken nauwkeurig, zijn slim en bieden tal van extra voordelen.

Maar, wat is voor in jouw situatie nou de beste KlikAanKlikUit rookmelder? En waar moet je precies op letten bij het doorhakken van de knopen? Wij helpen je met deze koopgids graag een eindje op weg.

Aantal rookmelders

Allereerst moet je heel goed nadenken over de hoeveelheid melders. Hierbij moet je, wat ons betreft, naar twee punten kijken:

 • De wet. De wet schrijft voor dat je op elke verdieping een rookmelder moet hebben. Heb je deze nog niet op elke verdieping hangen? Dan kun je direct uitrekenen hoeveel rookmelders je dan nodig hebt.
 • De situatie. Uiteraard moet je goed naar je huidige situatie kijken. Hangen je rookmelders bijvoorbeeld al 10 jaar in je woning? Dan ben je volgens de wet verplicht om de rookmelders te vervangen. Ook hierbij kun je voor jezelf nagaan hoeveel rookmelders je dan nodig hebt.
KlikAanKlikUit-ZSDR-850

Belangrijk voordeel van KlikAanKlikUit zijn de sets. Je kunt bij dit merk uit meerdere sets kiezen, met daarin bijvoorbeeld 2, 3, 4 of 5 rookmelders. Heb je slechts één rookmelder nodig? Dan kies je voor de losse KlikAanKlikUit rookmelder

Smart Bridge

Ten tweede moet je goed naar de Smart Bridge van KlikAanKlikUit kijken. Als je dit koppelstation in je woning hebt, kun je je rookmelders aan elkaar koppelen. Indien één rookmelder afgaat, gaan hierdoor de andere rookmelders ook af.

Daarnaast kun je met de Smart Bridge de rookmelders aan je smartphone koppelen. Indien er een rook gedetecteerd wordt, krijg je hier ene melding van op je smartphone. Zelfs als je niet thuis bent, kun je vervolgens gericht handelen om problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Koolmonoxidemelder

Eén van de weinige nadelen van een KlikAanKlikUit rookmelder is het beperkt aantal metingen. De melder detecteert alleen rook, maar bijvoorbeeld geen koolmonoxidegas. Als je ook koolmonoxidegas in je woning wilt detecteren, kies je hiervoor voor de koolmonoxidemeter van KlikAanKlikUit.

Ophangplaats

Uiteraard moet je ook goed nadenken over de plaats van de rookmelders. In welke ruimtes in je woning heb je een rookmelder nodig? En waar in deze ruimtes wil je precies de melder ophangen? Dit zijn belangrijke vragen om over na te denken.

Het ophangen zelf kent verder geen uitdaging. Je krijgt bij aanschaf plakstrips meegeleverd, waarmee je de rookmelder stevig (en veilig) aan je plafond vastmaakt. Handig, aangezien je hierdoor niet in het plafond hoeft te boren.

OPhangplaats KLikAanklikuit rookmelder

Prijskaartje

Het laatste punt waar wij je nog even op willen wijzen, is het prijskaartje. Dit heeft vooral met het volgende te maken: het prijskaartje gaat hand in hand met de hoeveelheid rookmelders. Des te meer rookmelders je koopt, des te dieper je in de buidel moet tasten. Laat je aankoop echter niet afhangen van het prijskaartje. Voor kwaliteit én veiligheid moet je nu eenmaal betalen.

Slotwoord

Met een KlikAanKlikUit rookmelder zit je altijd goed. Deze rookmelder is betrouwbaar, doet zijn werk prima en is ook nog eens makkelijk in gebruik. Dit is zéker het geval als je voor de aanvullende Smart Bridge kiest. Heb je nog vragen over de rookmelders van KlikAanKlikUit? Neem contact op met de klantenservice van Coolblue. Wij wensen je graag veel plezier en gemak met je nieuwe KlikAanKlikUit rookmelder!

Tresna.nl
Logo