Beste solar hanglamp

Je tuin op een duurzame manier inrichten? Dit is op tal van manieren mogelijk. Zo is het aan te raden om de nodige begroeiing in je tuin aan te brengen; daar zijn insecten dol op. Daarnaast is het aan te raden om voor duurzame tuinverlichting te kiezen. Ben je juist nu op zoek naar een nieuwe hanglamp? Dan kun je het beste voor een solar hanglamp kiezen. Wij hebben alvast de vijf beste solar hanglampen voor je geselecteerd.

Onze top 5 solar hanglampen

Afbeelding

Product


Enjoythesun Solar Retro Hanglamp

Onze beste koop!

Enjoythesun Solar Retro Hanglamp

Beste koop solar hanglamp

of

RelaxWonen Solar Tuinverlichting

RelaxWonen Solar Tuinverlichting

Beste set solar hanglampen

of

LedKoning Sïesta hanglamp

LedKoning Fïesta hanglamp

Beste solar hanglamp voor in een boom

of

Navaris LED solar lamp

Navaris LED solar lamp

Beste fraaie solar hanglamp

of

O’DADDY nash buitenverlichting

O’DADDY Nash buitenverlichting

Beste goedkope solar hanglamp

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Enjoythesun Solar Retro Hanglamp

Beste koop solar hanglamp

Enjoythesun Solar Retro Hanglamp

of

RelaxWonen Solar Tuinverlichting

Beste set solar hanglampen

RelaxWonen Solar Tuinverlichting

of

LedKoning Fïesta hanglamp

Beste solar hanglamp voor in een boom

LedKoning Sïesta hanglamp

of

Navaris LED solar lamp

Beste fraaie solar hanglamp

Navaris LED solar lamp

of

O’DADDY Nash buitenverlichting

Beste goedkope solar hanglamp

O’DADDY nash buitenverlichting

of

Voor- en nadelen van een solar hanglamp

Heb je in je tuin voor een fraaie overkapping gekozen? Dan is het aan te raden om onder die overkapping voor de benodigde verlichting te zorgen. Doe je dit niet? Dan voelt de overkapping nogal donker aan. Om het licht in de duisternis onder de overkapping te brengen, is een hanglamp de ideale soort tuinverlichting.

Een hanglamp moet – zoals de naam al doet vermoeden – aan een object opgehangen worden. Dit kan bijvoorbeeld een overkapping zijn, maar kan ook een pergola zijn. Andere opties die je hebt, is om een hanglamp aan een boom op te hangen of aan je balkon.

Door aan dergelijke objecten een hanglamp op te hangen, geniet je van meerdere voordelen:

 • Een hanglamp geeft prachtig licht af. Zeker als je voor één van de betere hanglampen kiest, geniet je van prachtig licht in je tuin. Je kunt bovendien uit allerlei kleurtinten kiezen; van warm wit licht tot aan geel licht.
 • Een hanglamp is sfeerverhogend. Met een hanglamp verkrijg je niet alleen licht in je tuin, maar ook sfeer. Dit is aan het licht te danken, maar ook aan de fraaie vormgeving van de hanglamp. Onder de overkapping groeit de hanglamp eigenlijk uit tot de eyecatcher.

Een ander voordeel is dat je uit meerdere hanglampen kunt kiezen. Zo bestaan er hanglampen aan een lange draad, waardoor deze uiterst geschikt zijn voor onder een hogere overkapping. Wil je nou boven de eettafel in de tuin een fraaie hanglamp ophangen? Ook daar bestaan speciale hanglampen voor! Je hebt al met al voldoende keuze.

Ben je op zoek naar een nieuwe hanglamp voor in de tuin? Dan is het advies om zéker naar een solar hanglamp te kijken. Een solar hanglamp is namelijk duurzaam, verbruikt geen energie en is daardoor een stuk voordeliger. Met zo’n lamp lever je ook nog een bijdrage aan het behoud van onze aardbol.

Wil je een solar hanglamp onder bijvoorbeeld je overkapping ophangen? Dan moet je wel goed rekening met het zonlicht houden. Een solar lamp kan namelijk pas branden als er zonlicht op het basisstation geschenen heeft. Let daarom heel goed op de plaatsing van het basisstation en de hanglamp zelf.

Verder zou je goed rekening moeten houden met de afmetingen van de hanglamp. Mocht je een hanglamp onder een overkapping hangen, wil je uiteraard niet dat je hier met je hoofd tegenaan loopt. Dit voorkom je door de hanglamp iets hoger op te hangen. Ook voorkom je dit door voor een kleinere hanglamp te kiezen.

Verschil tussen een hanglamp en wandlamp

Een solar hanglamp en solar wandlamp zijn absoluut niet hetzelfde. Een hanglamp hang je op aan een horizontaal object in de tuin. Dit kan een overkapping zijn, dit kan een pergola zijn of dit kan een veranda zijn.

Een solar wandlamp hang je aan een muur of schutting op. Dat de lijn tussen deze twee lampen niet altijd even duidelijk is, blijkt uit het huidige aanbod. Sommige lampen worden namelijk zowel hanglamp als wandlamp genoemd. In dit artikel richten wij onze pijlen volledig op de solar hanglampen.

Heb je interesse om één of meerdere solar hanglampen aan te schaffen? Neem daarvoor zeker onderstaande reviews door. In deze reviews laten wij je kennismaken met de beste hanglampen op zonne-energie van dit moment. Deze solar hanglampen zijn volgens ons absoluut de moeite waard.

Beste koop solar hanglamp – Enjoythesun Solar Retro Hanglamp

Als je een solar hanglamp aan wilt schaffen, moet je op tal van aspecten letten. Zo is het belangrijk om heel goed op te letten of de lamp daadwerkelijk voor buiten geschikt is. Verder moet de lamp qua afmetingen, lichtopbrengst en uitstraling naar je wens zijn. De solar hanglamp die het beste op onze wensen aansluit, is deze Enjoythesun Solar Retro Hanglamp. Dit is volgens ons de beste koop solar hanglamp.

Zoals je op de foto hiernaast kunt zien, heeft deze lamp een prachtige uitstraling. De lamp heeft een retro uitstraling en is keurig afgewerkt. Door deze keurige afwerking geniet je van fraai licht én van een lange levensduur.

Het merk Enjoythesun heeft voor een lamp van metaal gekozen. Door deze materiaalkeuze is de lamp tegen een stootje bestand én weegt de lamp relatief veel. Door het hogere gewicht heeft deze lamp geen last van wind. Wel zo prettig als je deze lamp onder je veranda of terrasoverkapping hangt.

Deze beste solar hanglamp is veelzijdig te gebruiken. Dit komt door zijn vorm, maar ook door het meegeleverde ophang hengsel. Dankzij dit hengel kun je ‘m op meerdere manieren in je tuin gebruiken/ophangen. Je kunt ‘m aan de pergola ophangen, aan een paal van je terrasoverkapping, aan het dak van je terrasoverkapping of onder de carport.

Wat ons ook erg aanspreekt, is de IP65 bescherming. Doordat de lamp over deze certificering beschikt, is de lamp zowel tegen regen als tegen vuil bestand. Aangezien het wel eens in ons land regent, is dit een belangrijk voordeel.

De lichtopbrengst van deze solar hanglamp is bijzonder fraai. Het licht is niet te fel, maar je merkt wel direct op als de lamp aanstaat. Bovendien heeft Enjoythesun voor warm licht gezorgd. Met déze hanglamp op zonne-energie geniet je van een fraaie en gezellige sfeer in je tuin.

Dat deze hanglamp ook over een sensor beschikt, maakt het plaatje voor ons compleet. Zodra de avond begint te vallen, merkt de sensor dit op. De sensor zet de lamp vervolgens aan, waardoor je elke avond van fraai licht in je tuin verzekerd bent.

Enjoythesun Solar Retro Hanglamp beste koop

Naar het opladen van de lamp heb je ook geen omkijken. Dit gebeurt namelijk volledig automatisch; de lamp laadt zich op middels het zonlicht. Als de lamp overdag in de zon hangt, kan de lamp ’s avonds 6 tot 8 uur branden. Meer dan voldoende!

Wil je deze beste koop solar hanglamp aanschaffen? Dan hoef je niet overdreven diep in de buidel te tasten. Voor deze lamp betaal je bij onze partner Bol.com namelijk 29,95 euro. Mocht je drie van deze lampen in één keer bestellen, betaal je hier slechts 26,96 euro per lamp voor.

Uiteraard moet je wel even goed rekening houden met de plaatsing van deze hanglamp. Het is wenselijk dat de lamp overdag het nodige zonlicht te zien krijgt, aangezien dat de enige manier is waarop de lamp zich op kan laden. Houd daar heel goed rekening mee!

De hanglamp moet op een handige plek opgehangen worden; enig zonlicht is benodigd voor de werking.

Voordelen
 • Prachtig retro design
 • Fraaie lichtopbrengst (warm licht)
 • Makkelijk op te hangen
 • Inclusief sensor
 • IP65 certificering
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
Nadelen
 • Lamp moet enigszins in de zon hangen
Conclusie

De Enjoythesun Solar Retro Hanglamp is wat ons betreft de beste koop solar hanglamp. Deze hanglamp ziet er geweldig uit, kan op tal van manieren opgehangen worden en levert fraai licht af. De automatische sensor, de brandduur en het prijskaartje zijn ook volledig naar onze wens. Een ware aanrader voor in elke tuin dus!

Beste set solar hanglampen – RelaxWonen Solar Tuinverlichting

Heb je een vrij grote overkapping in je tuin? Heb je voor een grote veranda in je tuin gekozen? Of wil je je grote carport op een fraaie manier verlichten? Dan heb je niet al te veel aan bovenstaande hanglamp. Nee, in dergelijke situaties kies je beter voor een set van solar hanglampen. De beste set solar hanglampen is volgens ons deze set van RelaxWonen.

Als je voor deze set kiest, krijg je vier solar hanglampen geleverd. Deze lampen zijn niet overdreven groot, maar leveren wel een fraaie lichtopbrengst af. Deze fraaie lichtopbrengst is te danken aan de ingebouwde LED lichtbronnen. Elke lamp beschikt namelijk over 4 LED lampjes.

Belangrijkste voordeel is dat je deze hanglampen op tal van plekken op kunt hangen. Het merk RelaxWonen geeft zelf aan dat je de lampen bijvoorbeeld in een boom of struik op kunt hangen. Wij geven zelf de voorkeur aan het ophangen onder een overkapping, schuurtje of carport. Doordat het om vier lampjes gaat, leveren de lampjes voldoende licht.

Bijkomend voordeel is dat het om vier losse lampjes gaat. Het is dus geen lichtsnoer waarbij je met weinig flexibiliteit te maken hebt. Integendeel zelfs; je bepaalt zelf waar je de vier lampjes ophangt. Bij aanschaf krijg je ook nog een basisstation geleverd; dit station moet bij voorkeur in de zon gezet worden. Het station vangt het zonlicht op en zet dit om in energie.

Op één acculading geniet je voor een paar uur van prachtig licht. De lampen bieden een lichtopbrengst van 2700 tot 3000K met prachtig warm wit licht. De lampjes werken dus absoluut sfeerverhogend in je tuin!

Bij deze set spreekt het prijskaartje ons ook erg aan. Voor deze set van 4 solar hanglampen betaal je bij onze partner Bol.com slechts 19,99 euro. Kies je voor meerdere van deze sets? Dan krijg je zelfs nog een interessante korting bij Bol.com!

Overigens zijn wij over het design van de lampjes ook erg te spreken. De lampjes hebben namelijk een retro design. Als je snel naar de lampjes kijkt, heb je het gevoel dat je naar een retro gloeilamp kijkt.

RelaxWonen Solar Tuinverlichting beste set

Wel moet je bij deze lampjes goed met regen rekening houden. De lampjes zijn namelijk niet waterdicht. Hang de lampjes daarom nooit tijdens regenbuien op óf hang de lampjes onder de overkapping op. Ook zou je even goed rekening met het gewicht per lampje moeten houden. Doordat de lampjes slechts 268 gram wegen, zijn de lampjes nogal gevoelig voor de wind.

Deze solar hanglampen zijn niet waterdicht. Ook zijn de lampjes gevoelig voor de wind.

Voordelen
 • Prachtige retro gloeilampen
 • Set van 4 solar hanglampen
 • Fraai warm wit licht
 • 4 afzonderlijke lampjes (zonder draad)
 • Op tal van plekken op te hangen
 • Interessant geprijsd
Nadelen
 • Niet waterdicht
 • Gevoelig voor windvlagen
Conclusie

De RelaxWonen Solar Tuinverlichting is de beste set solar hanglampen. Bij aanschaf krijg je 4 hanglampen geleverd, waarmee je de sfeer in je tuin naar een hoog niveau tilt. Dit is te danken aan het retro design, aan de fraaie lichtopbrengst en aan het warme wit licht. Al met al prima lampen die helaas niet waterdicht zijn.

Beste solar hanglamp voor in een boom – LedKoning Fïesta hanglamp

Heb je een prachtige boom in je tuin staan? Dan kun je deze boom op twee manieren verlichten: je kunt kiezen voor een solar grondspot of voor een solar hanglamp. Gaat je voorkeur uit naar een solar hanglamp voor in de boom? Dan raden wij je maar al te graag de LedKoning Fïesta hanglamp aan. Dit is volgens ons de beste solar hanglamp voor in een boom.

Het gaat hierbij niet om één hanglamp, maar om drie hanglampen. Deze hanglampen hebben een spiraalvorm, waardoor ze een prachtig design hebben. Met dank aan de handige ophangbeugel hang je deze lamp moeiteloos aan een tak op. Doordat je dus drie solar hanglampen tot je beschikking krijgt, kun je meerdere takken in je boom prachtig verlichten.

Deze lampjes beschikken over een schemersensor. Zodra het begint te schemeren, stelt de sensor de lampjes in werking. De hanglampen op zonne-energie gaan branden en geven hierbij prachtig warm licht af. Dit licht neigt meer naar geel toe dan naar wit.

De lampjes zelf zijn overigens van metaal vervaardigd. Dit materiaal is relatief zwaar, waardoor de lampjes niet al te gevoelig voor de wind zijn. Wel zo prettig, aangezien bomen altijd wind vangen. Overigens ben je niet alleen van de schemersensor afhankelijk; de lampjes beschikken ook nog over een aan-uit schakelaar.

Zijn dit hele grote lampjes? Dat valt op zich mee. De lampjes hebben een diameter van 16 centimeter. Door deze afmetingen is dit een solar hanglamp die je in veel bomen op kunt hangen. Met één set kun je eventueel zelfs drie bomen – of struiken – op een fraaie manier verlichten.

Spreekt de gele kleur van de lamp je niet helemaal aan? Dan is het goed om te weten dat je deze solar hanglampen in nog drie kleurstellingen aan kunt schaffen. Neem hiervoor een kijkje bij onze partner Bol.com.

Als je deze solar hanglampen bij Bol.com bestelt, hoef je slechts 21,95 euro te betalen. De lampjes zijn dus alles behalve duur.

LedKoning Sïesta hanglamp beste voor in een boom

Deze lampjes zijn niet waterdicht; haal ze daarom voorafgaand een regenbui naar binnen.

Voordelen
 • Ideaal voor in bomen en struiken
 • Set van 3 solar hanglampen
 • Prachtig warm licht
 • In vier kleurstellingen te verkrijgen
 • Met schemersensor
 • Met aan-uit schakelaar
Nadelen
 • Niet bestand tegen regen
Conclusie

De LedKoning Fïesta hanglamp is de beste solar hanglamp voor in een boom of struik. Of beter gezegd; zijn de beste solar hanglampen voor in een boom. Je krijgt bij aanschaf namelijk drie van deze hanglampen op zonne-energie geleverd. De lampjes leveren prachtig licht af, zijn makkelijk op te hangen en zijn relatief voordelig. Een ware aanrader dus als je een boom graag fraai wilt verlichten!

Beste fraaie solar hanglamp – Navaris LED solar lamp

Wil je graag met een solar hanglamp de gewenste verlichting in je tuin creëren? Dan is het goed om te beseffen dat de lamp niet 24/7 brandt. De meeste tijd brandt een dergelijke lamp niet. Je kijkt tijdens die periode echter wel tegen de lamp aan; voldoende reden om een fraaie hanglamp op zonne-energie aan te schaffen. Wij geven hierbij de voorkeur aan deze Navaris LED solar lamp.

Deze lamp is echt een lust voor het oog om te zien. De lamp beschikt over een ophangbeugel, over een lange kabel en over een vlamachtig design. Door dit design valt de lamp goed op, is de lamp bijzonder fraai én geeft de lamp fraai licht af.

Met dank aan de ophangbeugel en kabel geniet je van de gewenste veelzijdigheid. Je kunt de lamp namelijk op tal van plekken en manieren ophangen. Je kunt ‘m onder de carport ophangen, bij de veranda en onder de overkapping. Ongeacht waar je ‘m op hangt, geniet je in ieder geval van de fraaie uitstraling.

De lamp is volledig van metaal gemaakt. Dit is terug te zien aan de uitstraling, maar ook aan de levensduur. Dit materiaal is namelijk tegen een stootje bestand én weegt relatief veel. Door het relatief forse gewicht is deze hanglamp niet al te gevoelig voor wind.

Wat ook ideaal is, is dat deze lamp zichzelf automatisch in- en uitschakelt. Het merk Navaris heeft de lamp namelijk van een schemersensor voorzien. Wil je graag zelf de controle over de lamp houden? Dat is mogelijk dankzij de aan- en uitschakelaar.

De lamp zelf geeft in ieder geval prachtig licht af. Dit komt door de warme lichtbron (LED), maar ook door het design rondom de lamp heen. De lamp creëert daarmee een mythisch licht, zoals je duidelijk op de foto hiernaast kunt zien.

Deze solar hanglamp is niet alleen fraai, maar levert dus ook prachtig licht af. Daarbovenop komt nog dat deze hanglamp op zonne-energie relatief voordelig is. Bij onze partner Bol.com betaal je slechts 20,99 euro voor deze lamp. De lamp is overigens in zijn totaliteit 61 centimeter lang.

De lamp is niet volledig waterdicht; pas dus op met hevige regenbuien

Voordelen
 • Onwijs fraai design
 • Makkelijk op te hangen
 • Op veel plekken op te hangen
 • Schemersensor
 • Niet gevoelig voor de wind
 • Niet gevoelig voor de wind
Nadelen
 • IP44 certificering
Conclusie

De Navaris LED Solar lamp is volgens ons de beste fraaie solar hanglamp. De lamp zelf is een lust voor het oog, zowel als ‘ie uit- als aan staat. Op het moment dat de lamp aan staat, geniet je in je tuin van een mythisch licht. Bovendien beschikt de lamp over handige extra’s en is deze niet al te prijzig. Een prima aankoop voor in een fraaie tuin dus!

Beste goedkope solar hanglamp – O’DADDY Nash buitenverlichting

Heb je nog niet eerder een solar lamp in je tuin gehad? Dan weet je mogelijk nog niet 100% zeker of zo’n lamp op je wensen aansluit. Om dat te achterhalen, is het interessant om voor een goedkope solar hanglamp te kiezen. Wij raden je hiervoor de O’DADDY Nash buitenverlichting aan. Dit is volgens ons de beste goedkope solar hanglamp.

Voor deze lamp betaal je bij onze partner Bol.com slechts 12,50 euro. Opvallend weinig, mede omdat de lamp echt een lust is voor het oog. Je kunt overigens uit drie verschillende vormen kiezen; wij geven zelf de voorkeur aan de ‘Nash’ vorm.

Deze solar hanglamp is gemakkelijk op te hangen. Je kunt ‘m dankzij de 65 centimeter lange kabel aan de carport ophangen, in een hoge boom of onder de overkapping. In de kabelconstructie heeft O’DADDY een zonnepaneel verwerkt; dit paneel moet zoveel mogelijk ‘in contact staan’ met het zonlicht.

Gedurende de dag brandt deze lamp niet. Nee, gedurende de dag laadt de lamp zichzelf op. Dankzij de schemersensor schakelt de lamp zich vervolgens op het juiste moment in. Vanaf dat moment geniet je urenlang van een prachtige verlichting in je tuin.

Dat de verlichting zo fraai is, is onder meer aan de kleurtemperatuur te danken. De kleurtemperatuur is 3000K; dit staat gelijk aan relatief warm licht. Bovendien heeft O’DADDY per lamp voor maar liefst 10 LED’s gekozen. De lichtopbrengst is hierdoor prima; je hebt dus écht iets aan deze hanglamp op zonne-energie.

Bij deze lamp moet je even goed rekening houden met de afmetingen. De lamp is namelijk net iets groter dan een peer. Niet al te groot dus. Mocht je meer licht in je tuin nodig hebben, kun je daarom beter voor meerdere van deze lampjes kiezen. Gezien het prijskaartje valt de totale investering gelukkig reuze mee.

Moet je bij deze beste goedkope solar hanglamp ook nog met nadelen rekening houden? Ja, dat is wel het geval. Zo is het goed om te weten dat het lampje zelf niet al te veel weegt. Probeer de ketting/kabel daarom zo strak mogelijk te trekken. En probeer de lamp niet vol in de wind op te hangen.

Verder moet je rekening houden met de waterdichtheid. De O’DADDY solar lamp beschikt over een IP44 certificering. Dit betekent dat de lamp bestand is tegen opspattend water, maar niet tégen een forse regenbui. Hang ook om deze reden de lamp op een handige plek op.

De lamp is niet volledig waterdicht; een belangrijk aandachtspunt bij het ophangen van deze hanglamp.

Voordelen
 • Erg gunstig geprijsd
 • Prachtig design
 • Geeft warm licht af
 • Makkelijk op te hangen
 • Inclusief sensor
 • Voor veel plekken geschikt
Nadelen
 • Gevoelig voor de wind
 • Niet volledig waterdicht
Conclusie

De O’DADDY Nash is de beste goedkope solar hanglamp. Deze lamp kost 12,50 euro, ziet er geweldig uit en levert prachtig licht af. De lamp zelf is niet al te groot, waardoor je ‘m op veel plekken in de tuin kwijt kunt. Dat is overigens ook te danken aan de 65 centimeter lange kabel. Al met al een fijne en goedkope solar hanglamp voor in je tuin!

Koopgids

Heb je oren naar de aanschaf van een solar hanglamp? Zet dan eerst goed je wensen op een rijtje. Aan de hand van je wensen kun je gericht op zoek gaan naar de beste hanglamp op zonne-energie.

Kun je hier enige hulp bij gebruiken? Neem dan zeker even deze koopgids door. In deze koopgids bespreken wij de belangrijkste aandachtspunten van een solar hanglamp. Door goed op déze punten te letten, kies je gemakkelijk (en snel) de perfecte solar hanglamp uit.

 Waar wil je de lamp ophangen?

Als eerste zou je goed moeten bedenken waar je de lamp precies op wilt hangen. Wil je de lamp aan je overkapping ophangen? Aan je carport ophangen? Of mogelijk op een haakje op je balkon ophangen? De keuze is reuze. Zoals je in bovenstaande reviews hebt kunnen lezen, bestaan er zelfs dergelijke lampen voor in een boom!

Weet je eenmaal waar je de lamp op wilt hangen? Kijk dan goed naar de manier van ophangen. Veel lampen worden namelijk met een handige ophangbeugel geleverd; dat maakt het ophangen van de lamp toch wel heel gemakkelijk.

Waar solar hanglamp ophangen

Aantal lampen

Heb je voldoende aan 1 solar hanglamp in je tuin? Of wil je meerdere van deze lampen tot je beschikking hebben? Mocht dat laatste het geval zijn, kun je het beste voor een set van solar hanglampen kiezen.

Design

Wij raden je ook aan om goed naar het design van de lampen te kijken. Waarom? Nou, het antwoord op die vraag vind je eigenlijk in de foto’s in dit artikel. Zoals je op de foto’s kunt zien, hebben alle solar hanglampen een uniek design. Bepaal daarom goed voor jezelf naar welk design je voorkeur uitgaat. Let hierbij ook goed op de afmetingen van de lamp.

Lichtopbrengst & lichtkleur

Bij een solar hanglamp gaat het niet alleen om het design, maar vooral ook om het licht. Let daarom goed op zowel de lichtopbrengst als de –kleur van de lamp.

Wij geven zelf de voorkeur aan warm licht. Dergelijk licht brengt sfeer met zich mee, waardoor het nog aangenamer wordt om veel tijd in je tuin door te brengen. De lichtopbrengst zou je af moeten zien te stemmen op je wensen:

 • Wil je echt iets aan het licht hebben, bijvoorbeeld om een boekje te lezen? Dan zou de lichtopbrengst zo hoog mogelijk moeten zijn.
 • Wil je de lamp vooral voor de sfeer ophangen? Dan hoeft de lichtopbrengst niet al te hoog te zijn.

Handige eigenschappen

Veel solar hanglampen worden tegenwoordig van handige eigenschappen voorzien. Enkele handige eigenschappen zetten we voor je op een rijtje:

 • Aan-uitschakelaar. Met zo’n schakelaar behoud je de volledige controle over de branduren van de lamp.
 • Schemersensor. De schemersensor herkent het moment waarop de zon ondergaat. De sensor zorgt er vervolgens voor dat de lamp begint te branden.
 • IP65 certificering. Dit houdt in dat de lamp tegen regen bestand is. Wij hebben spijtig genoeg opgemerkt dat veel lampen niet volledig waterdicht zijn. Houd daar dus goed rekening mee.
Handige eigenschappen solar hanglamp

Prijs-kwaliteitsverhouding

Hoeveel geld heb je over voor de aanschaf van een nieuwe solar hanglamp? Denk hier goed voor jezelf over na. Voor de meeste varianten hoef je gelukkig niet al te diep in de buidel te tasten.

Daarbij raden wij je aan om in ieder geval altijd kritisch te zijn. Kijk goed naar de eigenschappen van de lamp, naar het materiaal en naar de beoordelingen van andere kopers. Hiermee krijg je een goede indruk van de kwaliteit van de solar hanglamp.

Slotwoord

Het ophangen van een solar hanglamp brengt tal van voordelen met zich mee. Wil je optimaal van deze voordelen profiteren? Kies dan zeker voor één van bovenstaande varianten. Mocht je over deze varianten nog vragen hebben, kun je contact opnemen met de klantenservice van Bol.com. Wij wensen je graag veel plezier met je nieuwe solar hanglamp(en)!

Tresna.nl
Logo