Beste werksokken

Vind je het leuk om af en toe klusjes uit te voeren? Of ben je mogelijk als professional actief? In beide gevallen is het belangrijk dat je te allen tijde veilige en aangename kleding aan hebt. Hierbij denk je mogelijk direct aan werkschoenen en aan werkbroeken, maar vergeet ook de werksokken niet! In dit artikel laten wij je graag kennis maken met de beste werksokken van dit moment. Sokken waarmee je op een veilige en aangename manier alle mogelijke klussen uit kunt voeren.

Onze top 5 werksokken

Afbeelding

Product


Koelmax Werksokken - Grijs - 9 Paar

Onze beste koop!

Koelmax Werksokken - Grijs - 9 Paar

Beste koop werksokken

of

CATERPILLAR SOKKEN - CAT Premium werksokken short

CATERPILLAR SOKKEN - CAT Premium werksokken "short"

Beste lage werksokken

of

Teckel werksokken - Marine - 4 paar

Teckel werksokken - Marine - 4 paar

Beste hoge werksokken

of

Work Thermo Werksokken 10 paar

Work Thermo Werksokken 10 paar 

Beste thermo werksokken

of

Work Werksokken - 10 paar

Work Werksokken - 10 paar

Beste voordelige werksokken

of

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Koelmax Werksokken - Grijs - 9 Paar

Beste koop werksokken

Koelmax Werksokken - Grijs - 9 Paar

of

CATERPILLAR SOKKEN - CAT Premium werksokken short

Beste lage werksokken

CATERPILLAR SOKKEN - CAT Premium werksokken short

of

Teckel werksokken - Marine - 4 paar

Beste hoge werksokken

Teckel werksokken - Marine - 4 paar

of

Work Thermo Werksokken 10 paar

Beste thermo werksokken

Work Thermo Werksokken 10 paar

of

Work Werksokken - 10 paar

Beste voordelige werksokken

Work Werksokken - 10 paar

of

Voor- en nadelen van werksokken

Als je fysiek werk levert, krijgt je lichaam met de nodige belasting te maken. Dat is onder meer bij zittend werk het geval, waarbij de aanschaf van beste kniebeschermers aan te raden is. En als je veelvuldig rond moet lopen, zijn de beste werkschoenen van groot belang.  

In eigenlijk alle situaties zijn daarbij de beste werksokken ook van belang. Met de beste werksokken werk je niet alleen op een veilige manier, maar ook nog op een aangename manier. Deze sokken zijn namelijk in staat om de belasting, op jouw voeten, zoveel mogelijk weg te nemen.

Een belangrijk voordeel hiervan is dat je de kans op bijvoorbeeld blaren en voetschimmel weet te verkleinen. Dat komt puur doordat de sokken vocht en warmte afvoeren, waardoor je voeten in optimale conditie kunnen blijven. Ook als je de gehele dag door aan het werk bent op de bouwplaats.

Tevens bestaan er speciale thermo werksokken. Deze thermo werksokken zorgen ervoor dat jouw voeten te allen tijde warm blijven, ook als je de gehele dag in de buitenlucht moet werken. Met name in de wintermaanden kan het relatief koud in ons land worden, waarbij de beste thermo werksokken prima van pas komen.  

Qua vormgeving brengen de beste werksokken ook de nodige voordelen met zich mee. De werksokken zien er prima uit, zijn volledig naadloos en hebben een verdikking onder de zool. Doordat de sokken naadloos zijn, is de kans op huidirritatie echt volledig geminimaliseerd. Door de verdikking onder de zool worden jouw voetzolen eigenlijk volledig ontlast. De kans dat je last van jouw voeten krijgt, is hierdoor nóg een stuk kleiner.

Wil je van deze voordelen genieten? Dan is het goed om te weten dat je uit een ongekend uitgebreid aanbod kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld voor lage werksokken kiezen, kun je voor hoge werksokken kiezen en kun je ook tussen tal van materiaalsoorten kiezen. Juist doordat je zoveel keuze hebt, raden wij je aan om dit artikel op je gemakje door te nemen. In dit artikel maak je immers kennis met de beste werksokken van dit moment.

Moet je bij de beste werksokken ook nog met nadelen rekening houden? Nou, het kan soms een klus zijn om de juiste werksokken te vinden. Dat is puur het gevolg van het uitgebreide aanbod én van de manier waarop jij werkt. Het kan al met al lastig zijn om vooraf in te schatten wat nou precies de beste werksokken voor je zijn.

Daarnaast moet je ook rekening houden met slijtage. Als je nu de beste werksokken aanschaft, kun je over bijvoorbeeld 1 á 2 jaar wederom nieuwe sokken aanschaffen. Dit is echter een logisch gevolg van de belasting die op jouw voeten/voetzolen terechtkomt. Zorg er ook echt voor dat je met enige regelmaat jouw werksokken vervangt!

Al met al is de aanschaf van goede werksokken absoluut aan te raden. Als je op dit moment nog op zoek naar de beste werksokken bent, verwijzen wij je graag naar onderstaande reviews. In deze reviews kun je kennis maken met de beste werksokken van dit moment!

Beste koop – Koelmax Werksokken Grijs 9 Paar

Is het voor jou de hoogste tijd om nieuwe werksokken aan te schaffen? En wil je daarbij nadrukkelijk kiezen voor werksokken met de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding? Dan hebben wij goed nieuws voor je; wij hebben werksokken gevonden die echt een sublieme prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

In onze ogen zijn deze werksokken van Koelmax de beste koop van dit moment. Dit zijn volgens ons niet alleen de beste werksokken van dit moment, maar ook de beste halfhoge werksokken van dit moment. Verderop in dit artikel vind je ook nog reviews over de beste lage werksokken en de beste hoge werksokken!

Waarom wij zo te spreken zijn over deze werksokken? Dat komt onder meer door het materiaalgebruik. Koelmax heeft bij deze sokken voor maar liefst 75% katoen gekozen, waardoor de sokken een bijzonder lange levensduur hebben. Je geniet echt langdurig van deze aangename werksokken.

Daarbij geniet je ook van het nodige pascomfort. De sokken sluiten perfect op jouw voeten aan én voorkomen bladeren en irritaties. Dat is te danken aan het feit dat dit naadloze sokken betreffen.

Ook zijn deze sokken volledig waterdicht. Mocht je tijdens een regenbui buiten moeten werken, hoef je dus niet bang te zijn voor natte voeten. Bovendien houden deze werksokken jouw voeten ook nog eens warm. In de zomerperiode kan dit mogelijk naar jouw mening iets té warm zijn, maar in de winterperiode is dit uitermate prettig.

Koelmax heeft bij deze sokken ook nog gekozen voor een verstevigde hiel. Door deze verstevigde hiel kunnen jouw werkschoenen geen bladeren veroorzaken op jouw hiel. Daarnaast heeft Koelmax ook nog bij de bal van de voet extra versteviging aangebracht.

Heb je wel eens last van zwetende voeten tijdens het werken? Ook dan is de aanschaf van deze beste werksokken aan te raden. Deze werksokken zijn namelijk ademend en werken anti-transpirerend. Met deze werksokken hoef je in principe niet meer bang te zijn voor zweetvoeten.

Koelmax beste koop

Indien je voor deze sokken kiest, krijg je maar liefst 9 paar geleverd. Doordat je relatief veel paar geleverd krijgt, kun je lange tijd vooruit. Dat is niet alleen te danken aan de kwantiteit, maar ook aan de kwaliteit. Zoals we hierboven al stelden, is de kwaliteit van deze werksokken dik in orde.

Daarbij zijn wij óók te spreken over het prijskaartje. Bij onze partner Bol.com betaal je voor deze beste werksokken namelijk een bedrag van 19,99 euro. Voor dat bedrag krijg je dus maar liefst 9 paar sokken geleverd. Je moet alleen nog even bedenken wat voor jou de beste maat is: 39-42, 43-46 of 46-50.

Al met al kun je niet de mist ingaan met deze sokken. Toch willen wij je nog op twee nadelen wijzen. Toen wij deze werksokken aan het uitproberen waren, vonden wij dat de werksokken relatief snel afzakten. Als je hier nou echt een hekel aan hebt, zijn dit mogelijk niet de meest interessante sokken voor je.

Daarnaast moet je ook rekening houden met het pluizen van de sokken. Over het algemeen kom je dit bij de meeste werksokken tegen, maar wij vonden dat het bij deze Koelmax werksokken wel bovengemiddeld erg was. Wegen deze nadelen op tegen de vele voordelen van deze beste werksokken? Nee, absoluut niet!

Deze werksokken zakken relatief snel af.

Voordelen
 • Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding
 • 75% katoen
 • Ideale pasvorm
 • In meerdere maten verkrijgbaar
 • Set van 9 paar
Nadelen
 • Pluizen relatief veel
 • Zakken relatief snel af
Conclusie

De Koelmax Werksokken - Grijs - 9 Paar zijn wat ons betreft de beste werksokken van dit moment. Deze halfhoge werksokken voldoen eigenlijk aan al onze verwachtingen, waarbij wij óók over het prijskaartje zeer te spreken zijn. Indien je voor deze beste werksokken kiest, geniet je sowieso van een aangename én lange levensduur. Het klussen/werken wordt dankzij deze werksokken alleen maar aangenamer!

Beste lage werksokken – CATERPILLAR SOKKEN CAT Premium werksokken “short”

Eerder in dit artikel gaven wij het volgende al aan: het aanbod van werksokken is bijzonder uitgebreid. Zo kan er bijvoorbeeld onderscheid gemaakt worden tussen lage-, halfhoge en hoge werksokken. Speciaal voor jou zijn wij ook op zoek gegaan naar de beste lage werksokken.

Al snel bleek het aanbod van lage werksokken een stuk minder uitgebreid te zijn. Je kunt simpelweg minder lage werksokken vinden dan hoge werksokken. Gelukkig hebben wij toch lage werksokken gevonden die écht aan al onze verwachtingen voldoen; deze sokken van Caterpillar zijn volgens ons de beste lage werksokken.

Zoals je op de foto al kunt zien, vallen deze werksokken relatief laag. Als je normale werkschoenen hebt, komt de sokken ongeveer 3 centimeter boven de schoenen uit. Indien je voor hoge werkschoenen kiest, zie je de sokken sowieso niet meer.

Bij deze sokken heeft Caterpillar gekozen voor maar liefst 80% katoen. Door dit materiaal zitten de sokken heerlijk, hebben de sokken een lange levensduur en geniet je van veel comfort. Zo hoef je bijvoorbeeld niet bang te zijn voor de vorming van blaren; het katoen zorgt er echt voor dat je voeten volledig ontlast worden.

Daarnaast heeft Caterpillar ook gezorgd voor een naadloze sok. Ook dit zorgt ervoor dat voetirritaties definitief tot de verleden tijd behoren. Dankzij het materiaalgebruik wordt ook nog het vocht uit je voeten opgenomen, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor zweetvoeten. Al met al heeft Caterpillar voor een ideale combinatie van materialen gekozen.

De zone rondom de hiel en de tenen zijn ook nog dubbel versterkt. Door deze dubbele versterking zijn je voeten eigenlijk nog beter beschermd. Indien je deze beste lage werksokken en veilige werkschoenen aan doet, heb je naar jouw veiligheid geen omkijken meer. Ook als je bijvoorbeeld een hamer op jouw teen laat vallen, hoef je niet bang te zijn voor al te veel pijn.

Qua uitstraling vinden wij deze sokken ook nog tof. Caterpillar heeft gekozen voor een kleurstelling van grijs, geel en zwart. Het enige wat naar onze mening iets kleiner mocht, is het logo van Caterpillar. Dit logo komt – met name bij lagere werkschoenen – boven de schoen uit.

Cat lage werksokken

Indien je voor deze werksokken kiest, geniet je sowieso van een lange levensduur. De sokken zijn van duurzaam materiaal vervaardigd, zijn onwijs sterk en pluizen bijvoorbeeld ook niet al te snel.

Wel moet je goed rekening houden met de dikte van de sokken. De sokken zijn namelijk relatief dik uitgevoerd, waardoor je voeten het relatief warm kunnen krijgen. Deze warmte wordt op zich prima afgevoerd door de werksokken, maar het is niet altijd even prettig om zulke warme voeten te hebben.

Ook moet je goed rekening houden met het prijskaartje van deze beste lage werksokken. Bij onze partner Bol.com betaal je voor deze werksokken namelijk een bedrag van 17,99 euro. Voor dit bedrag krijg je ‘slechts’ 3 paar werksokken; bij de hierboven genoemde variant kreeg je maar liefst 9 paar geleverd. Houd daar dus goed rekening mee!

Deze sokken zijn verhoudingsgewijs duur ; de kwaliteit is gelukkig wel super te noemen.

Voordelen
 • Top kwaliteit
 • Perfect voor de meeste werkschoenen
 • Verstevigde hiel- en teenzone
 • 80% katoen
 • Ideaal voor in de winterperiode
Nadelen
 • Relatief duur
 • Relatie dik = warm in de zomerperiode
Conclusie

De CATERPILLAR SOKKEN - CAT Premium werksokken "short" zijn volgens ons de beste lage werksokken. Deze sokken hebben een relatief lage rand, waardoor je de sokken in de meeste werkschoenen niet ziet zitten. Ondertussen geniet je wel van het nodige comfort en van een heerlijke pasvorm. Al met al super comfortabele, veilige en duurzame lage werksokken!

Bekijk prijzen van de CATERPILLAR SOKKEN - CAT Premium werksokken "short" bij verschillende winkels:

Beste hoge werksokken – Teckel werksokken Marine 4 paar

In bovenstaande reviews heb je kennis kunnen maken met de beste halfhoge werksokken en met de beste lage werksokken. Ben je op zoek naar de beste hoge werksokken? Dan hebben wij uiteraard ook voor jou alvast een zoektocht in gang gezet.

Tijdens onze zoektocht naar de beste hoge werksokken was het al snel duidelijk. Het merk Teckel weet geweldige hoge werksokken te leveren; deze hoge Teckel werksokken zijn volgens ons dan ook de beste koop van dit moment.

Zoals je op de foto al kunt zien, zijn deze sokken behoorlijk hoog. Ze sluiten hierbij heerlijk om jouw kuiten heen, waardoor de pasvorm echt subliem te noemen is. Ook rondom jouw tenen en hiel sluiten deze sokken overigens geweldig aan.

Daarbij heeft Teckel ook nog voor extra versteviging gekozen. Bij de tenen en bij de hak is een extra laag aangebracht, waardoor jouw hiel en tenen goed beschermd zijn. Ideaal tegen bijvoorbeeld blaren, vallende hamers en huidirritatie.

Deze sokken bestaan overigens voor 80% uit katoen. Door deze hoge dichtheid van katoen heb je niet al te snel last van transpirerende voeten. Zelfs als het buiten behoorlijk warm is, zijn jouw voeten nog in staat om te ademen; dat is puur te danken aan de materiaalkeuze bij deze werksokken.

Over de kleur zijn wij ook nog erg te spreken. Teckel heeft voor donkerblauwe sokken gekozen, waarbij de verstevigde delen in het lichtgrijs uitgevoerd zijn. Mocht het donkerblauw niet helemaal naar wens zijn, kun je ook nog voor een zwarte variant kiezen. Daarbij heb je ook nog de keuze uit drie verschillende maten: 39-42, 43-46 of 46-50.

Indien je voor deze beste hoge werksokken kiest, ben je verzekerd van een lange levensduur. De werksokken zijn van het juiste materiaal vervaardigd, zijn op de juiste plekken verstevigd en zijn daardoor onwijs duurzaam te noemen.

Teckel werksokken

Daarbij moet je wel rekening houden met de dikte van de werksokken. Toen wij deze sokken voor het eerst aantrokken, waren we verbaasd over de dikte van de sokken. Als het hoogzomer is, kunnen we ons in ieder geval voorstellen dat de sokken nét iets te warm zitten.

Daarbij moet jee ook rekening houden met het prijskaartje van deze sokken. Voor deze sokken – van een set van 4 paar – betaal je 17,40 euro bij onze partner Bol.com. Dit is op zich een prima prijs, maar je krijgt hier dus slechts 4 paar sokken voor. Houd daar goed rekening mee!

De sokken zijn naar onze mening net iets té dik; dit kan met name in de zomerperiode vervelend zijn.

Voordelen
 • Komen tot aan de kuiten
 • 80% katoen
 • Top kwaliteit
 • Verstevigde hak- en teenzone
 • Leuke donkerblauwe kleur
Nadelen
 • Net iets te dik
 • Niet de goedkoopste werksokken
Conclusie

De Teckel werksokken - Marine - 4 paar zijn wat ons betreft de beste hoge werksokken van dit moment. Zoals je op de foto duidelijk kunt zien, zijn deze sokken echt hoog. Dit is ideaal voor jouw voeten, voor jouw enkels en voor het onderste gedeelte van jouw kuiten. Sowieso zitten deze sokken heerlijk én geniet je van een lange levensduur!

Beste thermo werksokken – Work Thermo Werksokken 10 paar

Weet je van jezelf dat je het relatief snel koud hebt? Of moet je in de komende winter veelvuldig buiten gaan werken? Het weer in ons land is niet altijd super te noemen, waardoor je het op bijvoorbeeld de bouwplaats behoorlijk koud kunt krijgen.

Wil jij jouw voeten graag goed tegen de kou beschermen? Dan kies je voor thermosokken. Of beter gezegd: dan kies je bij voorkeur voor de beste thermo werksokken. In onze ogen zijn dat deze thermo werksokken van het merk Work.

In de wereld van werksokken is Work één van de bekendste merken. Dit merk weet een prima kwaliteit met lage prijzen te combineren, zoals ook bij deze thermo werksokken het geval is. Voor een set van 10 paar betaal je slechts 23,50 euro bij onze partner Bol.com. Dit komt dus neer op een bedrag van slecht 2,35 euro per paar.

Voor dat bedrag ben je echt verzekerd van prima sokken. Deze sokken zijn lekker dik , zijn hoog en zitten heerlijk warm. Met name in de winterperiode komen deze werksokken prima van pas; je kunt jouw voeten hier echt goed warm mee houden.

Daarbij geniet je ook nog van het nodige comfort. Dit comfort is onder meer aan de badstoffen binnenkant te danken. Deze binnenkant zit heerlijk zacht, is onwijs comfortabel en voorkomt irritaties aan jouw voeten. Zo hoef je ook niet bang te zijn voor bijvoorbeeld blaren of voetschimmel.

Ondertussen hoef je ook niet heel erg bang te zijn voor zwetende voeten. Work heeft bij deze sokken namelijk gekozen voor een hoog katoengehalte, waardoor de sokken min of meer prima ademen. Als je deze dikke werksokken in de zomer draagt, krijg je dus niet per definitie last van zwetende voeten.

Verder is het super dat deze werksokken volledig naadloos zijn. Ook dit voorkomt de vorming van bijvoorbeeld blaren. Je kunt hoe dan ook de gehele dag op de bouwplaats werken en lopen, zonder dat je daarbij last van jouw voeten gaat krijgen. Daar zijn wij van overtuigd.

Wil je deze beste thermo werksokken ook in de zomerperiode dragen? Dat is toch iets wat wij je afraden. De sokken zijn namelijk écht dik; in de winter is dit heerlijk, maar in de zomer kan dit toch beknellend voor jouw voeten worden. Wij raden je dan ook aan om deze beste thermo werksokken vooral in de winterperiode te dragen.

Tevens willen wij je nog wijzen op het design van de sokken. De sokken zien er prima uit, maar naar onze mening is het ‘Work’ logo veel te groot op de sokken aangebracht. Zodra je deze sokken aan doet, is dat eigenlijk het eerste dat opvalt. Van ons had dit niet gehoeven.

Op deze beste thermo werksokken staat het ‘Work’ logo naar onze mening véél te groot afgebeeld

Voordelen
 • 10 paar geleverd
 • Zeer gunstig geprijsd
 • Heerlijk dik
 • Ideale pasvorm én ideaal comfort
Nadelen
 • Het ‘Work’ logo is veel te groot
 • Niet al te geschikt voor in de zomer
Conclusie

De Work Thermo Werksokken 10 paar zijn volgens ons de beste thermo werksokken. Deze werksokken zitten – met name in de winterperiode – heerlijk warm. Ook in de zomerperiode zitten deze sokken warm, maar net iets te warm naar onze mening. Als je voor de winterperiode op zoek naar lekkere werksokken bent, hoef je eigenlijk niet verder te kijken. Deze Work thermosokken hebben een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding!

Beste voordelige werksokken – Work Werksokken - 10 paar

In dit artikel heb je al kennis kunnen maken met verschillende soorten werksokken. Als je de reviews op je gemakje doorgenomen hebt, heb je mogelijk al opgemerkt dat de prijskaartjes behoorlijk variëren.

Wil jij het liefste zo min mogelijk geld aan jouw nieuwe werksokken uitgeven? Dan raden wij je aan om te kiezen voor deze Work werksokken. Deze werksokken van het gekende merk Work zijn in onze ogen de beste voordelige werksokken van dit moment.

Deze werksokken worden in een verpakking van 10 paar geleverd. Voor deze 10 paar werksokken betaal je een bedrag van slechts 14,85 euro. Dit betekent dat je nog geen 1,50 euro per paar hoeft te betalen. Gezien de kwaliteit van deze werksokken is dit echt héél voordelig!

Work heeft bij deze werksokken gekozen voor een hoog model. De sokken zitten hierbij heerlijk om jouw voeten, om jouw enkels en rondom het onderste gedeelte van jouw kuiten. Door de aangename pasvorm geniet je in ieder geval van veel comfort. Elke dag weer als je deze werksokken aantrekt.

Je hoeft hierbij ook niet bang te zijn voor zwetende voetjes. Work heeft namelijk gekozen voor maar liefst 75% katoen, waardoor de sokken min of meer ademen. Ook als het buiten behoorlijk warm is, kun je dus op een aangename manier deze sokken dragen.

Door het materiaalgebruik zijn deze werksokken ook duurzaam te noemen. Als je de werksokken op de juiste manier wast (check het label), kun je een tijd vooruit met deze geweldige werksokken. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, betaal je bovendien een schijntje per paar van deze werksokken.

Wel moet je goed rekening houden met de maatvoering van de sokken. Je kunt kiezen uit drie verschillende maten (39-42, 43-46 en 46-50), maar de sokken lijken continu anders uit te vallen. Zo zijn er mensen die schoenmaat 44 hebben, maar wel hebben gekozen voor de sokmaat 46-50. Let dus goed op de maat die je gaat bestellen.

Tevens moet je rekening houden met het afzakken van de sokken. De sokken zijn behoorlijk hoog, maar missen aan de bovenkant enige stevigheid. Zeker als je veelvuldig loopt of hurkt (en weer opstaat), kunnen de sokken relatief snel afzakken.

De maatvoering van deze werksokken is niet altijd even duidelijk; de kans bestaat dan ook dat je onverhoopt de verkeerde maat gaat bestellen.

Voordelen
 • Prima kwaliteit
 • Zéér voordelig geprijsd
 • Set van 10 paar
 • 75% katoen
 • Simpel design
Nadelen
 • Maatvoering is niet altijd even duidelijk
 • Zakken relatief snel af
Conclusie

De Work Werksokken - 10 paar zijn wat ons betreft de beste voordelige werksokken van dit moment. Voor een paar van deze werksokken betaal je omgerekend nog geen 1,50 euro; dat is echt héél voordelig te noemen. Als we naar de kwaliteit van de werksokken kijken, worden we eigenlijk nog enthousiaster. Al met al zeker een aanrader!

Koopgids

Naar welke werksokken gaat jouw voorkeur uit? Dit is één van de lastigste vragen waar welke doe-het-zelver en professional tegen aan gaat lopen. Het aanbod is namelijk nogal divers, terwijl het ook geen aankoop is die je dagelijks doet.

Graag helpen we jou nog even verder met de zoektocht naar de beste werksokken. In onderstaande koopgids bespreken wij namelijk de belangrijkste criteria van werksokken. Als je goed op deze criteria let, kun je uiteindelijk de juiste werksokken aanschaffen!

Model

Allereerst is het zaak om goed te kijken naar het model van de sokken:

 • Lage werksokken: deze sokken zie je in de meeste werkschoenen niet zitten
 • Halfhoge werksokken: dit zijn eigenlijk de ‘normale’ maat sokken.
 • Hoge werksokken: deze werksokken komen tot ver boven de enkels (en de schoenen) uit

Naar welk model gaat jouw voorkeur uit? Dat is eigenlijk de eerste, belangrijke vraag die je voor jezelf moet beantwoorden.

Model van de werksokken

Normale sokken of thermosokken

Wil jij de werksokken met name voor in de koude wintermaanden aanschaffen? Dan is het interessant om eens naar thermosokken te kijken. Deze sokken zijn een stuk dikker uitgevoerd en zitten daardoor een stuk warmer.

Als je de werksokken voor ‘gewoon’ in de zomer aanschaft, kun je beter kiezen voor de normale sokken. De keuze is in ieder geval reuze.

Materiaalgebruik

Ook willen wij je aanraden om goed naar het materiaalgebruik te kijken. In een ideale wereld bestaan de werksokken voor een zo’n groot mogelijk gedeelte uit katoen. Zoals je in bovenstaande reviews al hebt kunnen lezen, hebben de beste werksokken een katoengehalte van 75% á 80%.

Hoeveelheid werksokken

Wil je één paar werksokken aanschaffen? Of wil je direct 20 paar werksokken aanschaffen? Ook op dit punt heb je meer dan genoeg keuze. Zo kun je bijvoorbeeld voor 4 paar werksokken kiezen, maar je kunt ook voor 9 á 10 paar werksokken kiezen. Het is aan jou om te bepalen aan hoeveel paar werksokken je behoefte hebt.

Maat

Als je werksokken aan gaat schaffen, moet je uiteraard ook goed naar de maat kijken. De meeste werksokken worden in de volgende maten aangeboden: 39-42, 43-46 en 46-50. Het is aan jou om te achterhalen wat voor jouw voeten de beste maat is.

Design

Ook raden wij je aan om goed naar het design van de werksokken te kijken. Let hierbij niet alleen op de kleurstelling, maar ook op bijvoorbeeld het logo van de fabrikant. Zoals je in één van bovengenoemde reviews hebt kunnen zien, plaatst het merk Work bijvoorbeeld haar logo bijzonder groot op de werksokken.

Design van werksokken

Prijskaartje

Tot slot is het verstandig om goed naar het prijskaartje te kijken. Ga echter niet besparen op de aanschaf van werksokken. Als je nét iets meer geld uitgeeft, ben je verzekerd van nóg betere werksokken. Dat merk je niet alleen aan het comfort terug, maar ook aan de levensduur!

Slotwoord

Wil jij werksokken aanschaffen? Dan weet je nu in ieder geval waar je op moet letten! Ook weet je welke werksokken volgens ons de beste werksokken van dit moment zijn. Maak voor jezelf een goede vergelijking en hak de knoop vervolgens door; veel plezier van jouw nieuwe werksokken!

Tresna.nl
Logo