Boormachine voor op de camping

Als je in de zomermaanden door bijvoorbeeld Frankrijk of Spanje rijdt, kom je ze veelvuldig tegen; de caravans met Nederlandse kentekens. Wij, de Nederlanders, zijn dol op kamperen. Een caravan biedt nog enige luxe tijdens het kamperen. Dat is één van de redenen waarom je veel Nederlandse caravans ziet.

Uitdraaisteunen caravan

Als je met een caravan naar het buitenland gaat, is het prettig om goed voorbereid te zijn. Als je aangekomen bent op de plaats van bestemming, ga je je caravan een plekje geven. Het is daarbij handig, en noodzakelijk, om de caravan stabiel te zetten. De zogeheten uitdraaisteunen bieden daarvoor een welkome oplossing.

Het uitdraaien van deze steunen kan echter soms lastig zijn. Het is dan ook aan te raden om te investeren in een boormachine of in een slagschroefmachine. Hieronder hebben wij 1 zeer goede accuboormachine en 1 zeer goede slagschroefmachine uiteengezet.

Voor het uitdraaien van de steunen raden wij overigens een slagschroefmachine aan. Een dergelijke slagmoersleutel stelt je in staat om zeer snel en gemakkelijk de steunen uit te draaien.

Makita DF457DWE – beste accuboormachine voor het uitdraaien van de steunpoten van een caravanMakita DF457DWE

Ga je wel eens met de caravan naar een camping? En wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken? Het is dan absoluut aan te raden om te investeren in handig gereedschap. De Makita DF457DWE is uitermate geschikt voor het uitdraaien van de steunpoten van een caravan.

Deze accuboormachine werkt, zoals de naam het al aangeeft, op een accu. Deze accu is in 60 minuten volledig opgeladen. Het is overigens ook erg fijn dat je bij aankoop twee accu’s meegeleverd krijgt.

Het is daarnaast ook erg fijn dat het een licht gewicht accuboormachine is. Het gehele apparaat weegt namelijk maar 1,7 kilogram. Het is daarom een kleine moeite om met deze accuboormachine de steunpoten van een caravan uit te draaien.
Dat wordt bovendien nog eens versterkt door een fijne soft grip en ergonomische handgreep.Makita DF457DWE accu

Daarnaast heb je de beschikking over een variabele elektrische toerenregeling. Je kan dus zelf bepalen hoeveel kracht je exact wil zetten gedurende het uitdraaien. Al met al is dit een erg fijn apparaat om de steunpoten van je caravan mee uit te draaien.

Maar, dat is nog niet alles. We willen graag ook nog even benoemen dat je deze accuboormachine ook voor andere klusjes kan gebruiken. Hierbij kan je denken aan hand- en spandiensten in en rondom het huis. Hoe fijn is dat?

Het enige nadeel aan deze machine heeft betrekking op de verlichting. Deze accuboormachine heeft geen ingebouwde werkverlichting. Dit betekent dat je op een donkere camping enigszins beperkt bent. Je zou dan een andere bron van licht moeten gebruiken.

Geen werkverlichting aanwezig op deze accuboormachine.
Conclusie:
Deze accuboormachine is uitermate geschikt voor personen die graag op een gemakkelijke manier de steunpoten van hun caravan uit willen draaien. Het gebruiksgemak staat voorop bij dit apparaat, zeker in combinatie met het lage gewicht en de snelle oplaadtijd. Ook kan je dit apparaat nog voor klusjes in en rondom het huis gebruiken.

► Bekijk de actuele prijs op Coolblue.nl

Voordelen
  • Licht van gewicht
  • Ligt goed in de hand
  • Snel opgeladen
Nadelen
  • Geen werkverlichting aanwezig

Powerplus One-Fits all 18V Li-ion – beste slagschroefmachine voor uitdraaien van de steunpoten van een caravanPowerplus One-Fits all 18V Li-ion

We hebben hierboven een uitermate fijne accuboormachine omschreven. Met deze accuboormachine is het gemakkelijk om de steunpoten van een caravan uit te draaien. Maar, wist je dat dit nog makkelijker kan? Ja, dat kan met behulp van de Powerplus One-Fits All 18v Li-ion slagschroefmachine.

Met deze slagschroefmachine is het simpelweg een koud kunstje om de steunpoten uit te draaien. Je hebt binnen een handomdraai de steunpoten uitgedraaid; de vakantie kan beginnen.

Een fijn kenmerk van deze machine is dat de machine op een accu werkt. Je hebt daardoor een oneindige bewegingsvrijheid. Het enige wat je moet doen, is ervoor zorgen dat je een volle accu hebt.

Let op: deze slagschroefmachine wordt zonder accu en zonder lader geleverd. Gelukkig biedt Powerplus deze accu en lader wel separaat aan. Bij aankoop van de Powerplus One-Fits all dien je dus apart nog de accu en lader aan te schaffen. Dat is helaas niet anders.
Overigens heeft de benaming ‘One Fits all’ betrekking op de accu’s van Powerplus. Deze accu’s kan je namelijk in alle gereedschappen van dit merk gebruiken. Het zijn min of meer universele accu’s.

Als je op de camping aankomt, wil je graag zo snel mogelijk je stekje klaar hebben. Dat kan met behulp van deze slagschroefmachine. De machine is namelijk erg licht en ligt uitermate fijn in de hand.

Daarnaast heeft deze slagschroefmachine een maximum koppel van 80 Nm. Dat is, zonder te overdrijven, behoorlijk veel. Dit betekent dat je amper kracht hoeft te zetten. De slagschroefmachine doet alles voor je.

Daarbij komt ook nog het feit dat je het toerental zelf in kan stellen. Je kan dus het toerental aanpassen op de situatie en op datgene wat jij wenst. We kunnen stellen dat je volledig de baas over dit apparaat bent, door dergelijke handmatige instellingen.

Powerplus One-Fits all 18V Li-ion oplader

Kom je op een donkere camping aan? Geen probleem. Met de Powerplus One-fits All heb je namelijk altijd verlichting bij je. In deze slagschroefmachine zit namelijk een werkverlichting gebouwd. Ook op donkere campings kan je dus aan de slag.

We durven te stellen dat deze slagschroefmachine weinig tot geen nadelen heeft. Het enige nadeel is dus dat de lader en accu niet meegeleverd worden. Je dient deze dus separaat aan te schaffen.
Een fijn voordeel is echter dat deze accu al binnen 60 minuten volledig opgeladen is. Je hoeft dus niet ellenlang te wachten hierop.

Accu en lader worden niet meegeleverd bij aankoop van deze slagschroefmachine.
Conclusie:
Deze slagschroefmachine is uitermate geschikt voor de levensgenieter met een caravan op de camping. Een levensgenieter wil het leven zo makkelijk en leuk mogelijk hebben. Met deze slagschroefmachine is dat absoluut het geval. Het uitdraaien van de steunpoten van een caravan wordt echt een fluitje van een cent. Enige nadeel is dat de accu en lader niet meegeleverd worden bij aankoop.

► Bekijk de actuele prijs op Bol.com

Voordelen
  • Ligt goed in de hand
  • Instellingen handmatig in te stellen
  • Ingebouwde werkverlichting
Nadelen
  • Geen accu meegeleverd
  • Geen lader meegeleverd

Besluit

Ga je regelmatig met je caravan op vakantie? En wil je het jezelf graag zo makkelijk mogelijk maken? Investeer dan in één van twee bovenstaande apparaten. Zowel de boormachine als de slagschroefmachine is uitermate geschikt voor het uitdraaien van de steunen van een caravan. Op die manier begint je vakantie al erg prettig.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Tresna.nl
Logo