usp1
usp2
usp3

Silverline 991857 Universele hoekmeter - 300mm

Silverline 991857 Universele hoekmeter - 300mm
20,09

Verwachte leverdatum

08-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Silverline 991857 Hoekmeter: Multitool voor elke hoek
      Onmisbaar in je gereedschapskist, de Silverline 991857 Universele hoekmeter is dé multitool die je zoekt voor je volgende project. Met een robuuste gradenhoek van 180 graden en een veelzijdig inzetbereik laat deze hoekmeter niets te wensen over. Of je nu een winkelhaak, markerings- of diepteaanslag, verstekhaak, of een liniaal nodig hebt; dit stuk gereedschap heeft het allemaal in één handzaam ontwerp. Het 300mm lange roestvrijstalen blad, versierd met zowel metrische als imperiale schalen, verzekert nauwkeurigheid waar je op kunt bouwen. Dit alles, stevig gevestigd in een lichtgewicht aluminium body, maakt elke klus overzichtelijk. Met afmetingen die gemakkelijk in elke gereedschapskist passen, 4 cm hoog en 32 cm breed, is de Silverline 991857 Hoekmeter klaar voor elke uitdaging die je eraan wilt stellen.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Het gebruik van de Silverline 991857 Universele hoekmeter gaat niet alleen gepaard met precisiewerk, maar ook met een geruststelling op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Het roestvrijstalen blad is ontworpen om de slijtage van frequent gebruik te weerstaan en jouw projecten jaar in jaar uit te ondersteunen. De stevige aluminium basis biedt niet alleen de nodige stabiliteit voor nauwkeurige metingen, maar verzekert ook dat dit gereedschap een lange levensduur heeft. Door slim ontwerp en kwalitatief hoogwaardige materialen combineert de Silverline 991857 het beste van twee werelden: het maakt je klus gemakkelijker, terwijl je erop kunt vertrouwen dat je veilig werkt.

      Waarom dit de slimste koop is voor jou
      Niet alleen brengt de Silverline 991857 Hoekmeter kwaliteit en precisie naar je werkbank, maar door te kiezen voor onze webshop haal je ook nog eens het maximale uit je online shoppingervaring. Met een gigantisch assortiment gereedschap op zak, zijn we trots op het feit dat we je altijd kunnen bieden wat je nodig hebt tegen scherpe prijzen. En geen zorgen over wachten; ons beloofde snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te dromen over je nieuwe aanwinst, die is er voordat je het weet. Gecombineerd met onze vriendelijke service, waarbij jij altijd op de eerste plaats komt, wordt shoppen bij ons een echte meerwaarde voor elke doe-het-zelver en professional.

      Breedte (Product)

      32 cm

      Hoogte (Product)

      4 cm

      Gradenhoek

      180 °

      EAN

      5060012951849

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.