usp1
usp2
usp3

Makita 198254-2 CoolMbox 3 Koelbox - 11 liter

Makita 198254-2 CoolMbox 3 Koelbox - 11 liter
Korting
adviesprijs
93,00
71,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Koel je dag met de Makita 198254-2 CoolMbox
      Heb je ooit gedroomd van een koelbox die meer doet dan alleen je drankjes koel houden? Maak kennis met de Makita 198254-2 CoolMbox 3 Koelbox. Deze handige metgezel met een inhoud van 11 liter biedt ruimte aan al jouw verfrissende versnaperingen. Of het nu gaat om 15 blikjes van 350 ml, 10 stuks 500 ml flesjes of zelfs 2 stuks 2L flessen, deze koelbox houdt ze allemaal koel. Met een hoogte van 310 centimeter en breedte van 400 centimeter, is deze CoolMbox verrassend compact en overal mee naartoe te nemen. Pluspunt is dat hij koppelbaar is met andere Makita Mboxen, wat hem onmisbaar maakt voor jouw avonturen buitenshuis. En met de bijgeleverde draagriem, is de Makita CoolMbox je trouwste reisgenoot. Deze koelbox maakt ook deel uit van een groter compatibel systeem, aangezien hij 100% compatibel is met de Hitachi System Case (HSC).

      Veilig en duurzaam koelen
      Duurzaamheid ontmoet functionaliteit in de vorm van de Makita 198254-2 CoolMbox 3 Koelbox. Naast dat het je drankjes en etenswaren op de perfecte temperatuur houdt, is deze koelbox gebouwd met het oog op veiligheid en duurzaamheid. De robuuste constructie garandeert dat je spullen beschermd en koel blijven, waar je ook heengaat. Of je nu een dagje uit naar het strand plant, een campingtrip in de natuur of gewoon een barbecue in je achtertuin, je kunt vertrouwen op de duurzame prestaties van deze koelbox. De mogelijkheid om de CoolMbox met andere Makita Mboxen te koppelen, betekent dat je jouw opslag- en transportbehoeften kunt aanpassen, terwijl het geheel veilig en beveiligd blijft. Deze koelbox is niet alleen een betrouwbare partner voor je outdoor activiteiten, maar zorgt er ook voor dat je met een gerust hart je producten opslaat.

      Profiteer van ongeëvenaarde voordelen
      Waarom zou je jouw Makita 198254-2 CoolMbox 3 Koelbox bij ons bestellen? Om te beginnen, geniet je van snelle levering, zodat je niet lang hoeft te wachten om je nieuwe aanwinst in gebruik te nemen. Bovendien profiteer je van ons grote assortiment. Of je nu op zoek bent naar deze koelbox of andere gereedschappen en accessoires, wij hebben wat je nodig hebt tegen scherpe prijzen. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met deze combinatie van voordelen is er geen reden om te wachten. Maak je klaar voor het avontuurlijke seizoen met de Makita CoolMbox 3 Koelbox en ervaar het gemak en comfort van koelen onderweg, terwijl je profiteert van de fantastische voordelen die onze webshop te bieden heeft.

      Volume (product)

      11 l

      Breedte (Product)

      400 cm

      Hoogte (Product)

      310 cm

      EAN

      0088381476614

      1x Makita CoolMbox - 11 liter
      1x draagriem

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.